30.1.14

Crimi: Olemmeko jo perillä?



OLEMMEKO JO PERILLÄ?


Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi (www.angelic-guides.com)
27.1.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tänään haluaisimme kiinnittää huomionne energiaan, minkä monet teistä epäilemättä tuntevat. Oletteko jo tunteneet energian pysähtyvän yllättäen? Mainitsimme muutama viikko sitten, että kohtaisitte luultavasti hyvin voimakasta energiaa, mikä tuntuu teistä kuin iskeytymiseltä tiilimuuriin. Niinpä haluaisimme käyttää tämän kerran puhuaksemme taas aiheesta siinä toivossa, että se helpottaa monia huolianne ja murheitanne.

Useimmat teistä tuntevat motivaation tehdä juuri mitään pudonneen radikaalisti. Jos jokin ei ole ehdottomasti välttämätöntä, niin teillä ei vain ole energiaa tai intoa tehdä sitä. Mitä siis tapahtui? Kuten mainitsimme, energia mikä potkaisi tämän vuoden liikkeelle, antoi monille teistä valtavan energialisäyksen, mikä sai teidät tuntemaan innostusta, levottomuutta ja suurta odotusta, mitä tämä upea uusi vuosi tuo mukanaan. Tuo energia on kuitenkin voimakkaampaa, mitä monet teistä ovat tottuneet sisältämään, ja näin monet teistä ovat vaatineet aikaa pohdiskella ja sopeutua tähän voimakkaaseen energialisäykseen.

Kerrotaanpa analogia, mikä auttaa teitä paremmin ymmärtämään, mitä energiatasolla tapahtuu. Kuvitelkaa suuri pato virtaavassa joessa. Kun se on täysin auki, vettä voi virrata runsaasti ilman vastustusta. Kuitenkin silloin kun pato rajoittaa niin paljon, että se vaikuttaa veden virtaamiseen, vesi pakkautuu. Se vaikuttaa veden läpivirtaamiseen. Ja sen tuloksena joki padon toisella puolella on paljon pienempi, koska on suuri tukos. Vettä vain tihkuu läpi, mutta avautuessaan äkkiä pato päästäisi läpi sellaisen vesisyöksyn, että se aiheuttaisi enemmän harmia kuin hyvää. Kun pato avataan hitaasti, vesi lisääntyy lempeästi eikä syöksy hajottaen padon.

Monet teistä ovat alitajuisesti luoneet padon rajoittaakseen tämän valtavan energia- ja valomäärän virtaamista energiakenttäänne. Tämä ei ole lainkaan huono asia. Olette luoneet tämän energiapadon suojelemaan järjestelmäänne ylikuormittumiselta - samaan tapaan kuin virrankatkaisija polttaa sulakkeen eikä riko laitetta. Muistakaa, että tämä energia on paljon keskittyneempää ja taajuus on paljon korkeampi, mitä olette tottuneet sisältämään. Tämä on yksi pääsyy, miksi hyvin monet sielut ovat päättäneet lähteä tänä aikana.

Kaikki sielut eivät halua kokea täysin ylösnousemusprosessia maan päällä ja kun energian lisääntyminen jatkuu, niiden sielujen jotka eivät halua saada tätä kokemusta, on tehtävä valinta. Niiden on nostettava taajuuttaan tai lähdettävä fyysisestä kehosta. Muistakaa, ettei toinen päätös ole parempi toista. Ylösnousemisen valitseminen ei ole parempi tai huonompi valinta kuin lähtö fyysisestä kehosta. Kyse on vain sielujen mieltymyksestä siinä, mitä ne haluaisivat kokea.

Jotkut ovat ilmentäneet fyysisiä tukoksia tällä energialla, mikä on johtanut nenän tukkoisuuteen, korvatulehduksiin, toistuviin tulehduksiin, ruuansulatusvaivoihin, munuaiskiviin ja sähkökatkoksiin. Muistakaa, ettei mikään ilmenny fyysiselle tasolle, ennen kuin se ilmentyy ensin henkitasolla.

On monia, jotka ovat huolissaan totaalisesta motivaatio-, energia- ja intopudotuksesta eteenpäinsiirtymisessä, mutta voimme vakuuttaa teille, että tasapainotutte taas, kun totutte uuteen värähtelylisäykseen. Kun energia lisääntyy, panette myös merkille, että ajalla on jatkuvasti vähemmän ja vähemmän merkitystä elämässänne. Aika tuntuu aina vain muokattavammalta ja niin se onkin, kun värähtelynne lisääntyminen jatkuu.

Jos haluatte työskennellä energeettisesti tämän energian kanssa, annamme teille yksinkertaisen harjoituksen. Haluamme teidän visualisoivan valkoisen valonsäteen virtaavan päälakenne läpi. Aloitatte ehkä pienestä säteestä ja kun työskentelette tämän energian kanssa, voitte lisätä tämän valon määrää niin, kuin haluatte. Nähkää tuon energian virtavaan kehonne läpi vaivattomasti. Sallikaa tuon energian työskennellä jokaisen solunne kanssa, auttaen sitä päästämään irti siitä, mitä ei enää tarvita, ja kohottamaan värähtelytaajuuttaan. Sallikaa tuon valkoisen valonsäteen maadoittua maahan jalkapohjiemme alla.

Halusimme jakaa tämän viestin erityisesti niille, jotka tuntevat tämän energiatukoksen ja ovat levottomasti odottaneet pääsemistä takaisin siihen nopeutumistunteeseen, minkä tämä energia voi myös tuoda. Meidän on muistutettava teille, ettei teitä palvele tämän integroitumisjakson kiirehtiminen, kun vain pidennätte sitä vastustamalla. Teidän on otettava aikaa sisäistää korkeammat taajuudet, jotta voitte käyttää niitä korkeimmaksi parhaaksenne.

Tämän energian kiirehtiminen on sitä, ettei energiaa ymmärretä täysin. Tämä integroitumisaika on yhtä hyödyllinen kuin nopeutuminen. Emme voi sanoa, miten kauan se kestää, koska jokainen sielu on erilainen. Voimme kuitenkin vakuuttaa, että se menee todella ohi ja voitte taas kerran tuntea tarvetta siirtyä eteenpäin.

Toivomme, että olemme palvelleet teitä ja tuoneet rauhantuntua, kun ymmärrätte paremmin, miksi tunnette näin.

Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

29.1.14

Kaskimäki: Mayapäivitystä

Aurinkoisinta päivää tänään sinulle!

Tänään on Sinisen Kosmisen Apinan päivä, Kin 91. Myrskyn aaltojakson päättyy tänään ja on viimeistelyn aika. Kosminen 13. sointu vie tekemiset läsnäolevaan ja itseenkääriytyvään olemiseen. Saattaa olla hyvinkin väsyttävät tai kuuhailevat tunnelmat, alkaen jo eilisestä tiistai-illasta. Apina toisaalta on yllättävän ja vilkkaan energian ilmentymä, joten päivässä on kaikki ääriainekset,  ja päivän energiakeitosta on mahdoton ennakoida.... rauhallista vai villiä? Ilo, huumori, sisäisen lapsen hoivaaminen, ovat perusteemoina, kävi tänään sitten miten kävikään :)

Huomenna alkaa uusi 13. päivän aaltojakso. Aaltojakso 30.1-11.02.2014 ajalla on Keltainen Ihminen. Ihminen on sosiaalisuutta ja yhteiseen tekemiseen lähtemistä. MUTTA itsenäistä ja vapaata tahtoaan ilmentäen. Vapaus, vapaa itsenilmaisu ja kaikki mikä liittyy omaan vapaaseen tekemiseen ja tahtotilaan, ovat tärkeitä teemoja. Itsentuntemus ja itseluottamus ovat vahvasti tapetilla.

Toinen vahva teema on runsausajattelu. On aika olla kiitollinen kaikesta mitä itsellä on, vähästäkin.
Näe itsesi jumalaisena ilmentymänä, jumalan kuvana. Olet Graal, puoli täynnä. Luovutaan niukkuuden manifestoimisesta.

Käpyrauhanen on tie jumalaiseen lähdekenttään, korkeampiin tietoisuuden tiloihin. Sähköiset hermoston virittelyt,kuluneella Myrskyn jaksolla, valmistelivat fyysistä ja psyykkistä kehoa vastaanottamaan entistä tiheämpiä valontaajuuksia. Kosmista informaatiota. Käpyrauhanen ja kolmassilmä ovat edelleen aktivoitumassa. Elämme yhä enemmän 4D taajuuksissa, ja 3D-maailman paradoksit ja vastakkainasettelut voivat kärjistyä omissa havainnoissa. Tietoisuus, meissä kaikissa, avautuu entistä selkeämmin näkemään asiat sellaisina kuin ne todellisesti ja rehellisesti ovat. Luota sisäiseen ääneen!

Ihmisen jaksolla liitokset saattava natista ja tunnetila vie toteuttaamaan rohkeitakin irtiottoja! Ihmissuhteissa tai elämän eri osa-alueilla haetaan vapainta ja vapaasta tahdosta syntyvää yhteyttä.
Vapaudessa luodaan ja kukoistavat kaikkein syvimmät sydänten liitot! Tunteet ovat kenties normaalia herkemmässä. On aika ilmaista sydämen aidot tunteet ja omat tarpeet tilanteen tullen. Kyyneleet puhdistavat sydämen sopukat parhaiten. Rakkaus roihuaa intohimoisesti!

Jaksolla Sininen Käsi on suotuisalla alueella. Käsi kannustaa käytännön toimiin ja viemään käynnistetyt asiat loppuun. Irtipäästäminen tuo tilalle uutta ja pitää energian vapaasti virtaavana.

Punainen Kuu alitajuisesti vie intuitiiviseen ja herkkään sydänyhteyteen, muistamaan. Rakkauden ja syvien tunteiden vapaaseen ilmaisuun.

Valkoinen Tuuli haastaa vapaantahdon ilmaisuun, ja elämään nyt-hetkessä. Luovu liiasta järkeilystä ja tulevan suunnittelusta. Päästä irti niukkuusajattelusta, riittämättömyydestä ja sitoutumisen pelosta.
Näe itsesi runsauden kanavana. Kaikki on mahdollista! Ole vapaa ja seuraa inspiraation kipinää. Synkronismia.

Motto: Jumaluus Ihmisessä näyttäytyy vapaantahdon voimana ja runsaustietoisuutena.

Vapautunutta itsenilmaisua, rakkaudesta käsin!

T. Päivi


____________________________________________________________________


5.2 TAMPERE - INSPIRAATION VIRITTELYN ILTA
Maiccu Kostiainen ja Päivi Kaskimäki

14.2 KOTKA - INSPIRAATION VIRITTELYN ILTA
Maiccu Kostiainen ja Päivi Kaskimäki

Illoissa viritellään inspiraatiota maya-kalenterin kuluvan ajan teemoilla ja puhun myös mm.käpyrauhasesta, ihmisen todellisesta luomisvoimasta. Maiccu välittää viestiä eläimiltä ja luonnosta tähän hetkeen, sekä oivalluksiaan elämän vivahteikkaista käänteistä:) Illat ovat muotoutuneet nyt hetkessä ja kanavoituneet hetken inspiraatiossa. Olemme saaneet upeaa ja kannustavaa palautetta voimaannuttavista ja innostavista illoistamme. Kiitos :) Tilaa vapaaseen keskusteluun ja yhteiseen oivallukseen.

Molemmat illat: Klo 18.00 - 20.30

TAMPERE:
Paikka: Auringonpaikka, Näsilinnankatu 25 B, 3. krs (alaovella ovisummeri jossa 3.kerros)
www.paivikaskimaki.com
Oviraha 25 e
Ilmoittautuminen: maiccu@animalstalk.fi tai paivikaskimaki@gmail.com

KOTKA:
Paikka: Merihuvila Kärkisaari, Kärkisaarentie 60, Kotka
www.merihuvilakarkisaari.com
oviraha: 30 e
Ilmoittautuminen: maiccu@animalstalk.fi tai paivikaskimaki@gmail.com

__________________________________________________________________


22.2 TAMPERE - MUSIIKILLINEN TÄHTIMEDITAATIO - TYÖPAJA
Matka omaan galaktiseen alkuperään ja tähtiyhteyksiin. Tiedossa huikea jatko edelliseen työpajaamme, jossa yhdistimme maya-merkin galaktista informaatiota kundalini joogaan. Uusi upea fuusio! Tällä kertaa lähdemme mm. musiikki- ja joogameditaation, sekä pienryhmätyöskentelyn
kautta avaamaan tietoisuusväyliämme todellisen itsen alkuperään. Aktivoimme tähtiperimää ja käpyrauhasen valoja.

Vetäjinä Päivi Kaskimäki ja Sach Amrit Singh

Paikka: Joogakoulu OngNamo
Varastokatu 3 A, sisäpihalta.
Klo 15.00 - 19.00
Ilmoittautuminen: www.ongnamo.fi / verkkokauppa

Esittely


__________________________________________________________________


13.2 PORI
MAYA-ILTA JA TULKINTAPÄIVÄ

19.-20.2 ORIVESI
MAYA-ILTA JA TULKINTAPÄIVÄ

26.2 SEINÄJOKI
TULKINTAPÄIVÄ

27.2 VAASA
TULKINTAPÄIVÄ

Tarkemmat tiedot em. tapahtumapäivistä sivuillani www.paivikaskimaki.com

__________________________________________________________________

Päivi Kaskimäki
www.paivikaskimaki.com
paivikaskimaki@gmail.com
040-500 0050
AURINGON PAIKKA
Näsilinnankatu 25 B, 3. krs.
Tampere

Escher: Matkasta SUPER IMPORTANT!



MATKASTA

Valokollektiivia kanavoinut Elizabeth Ayres Escher (bluedragonjournal.com)
26.1.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme Valokollektiivi, joukko valo-olentoja, ylösnousseita mestareita, arkkienkeleitä, enkeleitä, ylösnousseita galaktisia ja elementaaleja, jotka valvovat ja ohjaavat ihmiskunnan ja Gaian, rakkaan planeettakotinne, ylösnousemusta.

Tänään haluaisimme tarttua muutamiin kommentteihin, joita kanavamme on saanut ja joissa ihmiset ilmaisevat olevansa vähän neuvottomia nykyenergioissa. Tämä on odotettavaa, rakkaat ystävät, kun osallistutte aktiivisesti prosessiin, missä puratte itsestänne ja elämästänne kaiken ehdollistamisen, mitä teille on opetettu aiemmassa elämässänne 3D-matriisin haluttomana vankina.

Joka päivä fyysisessä maailmassa olette tekemisissä yksilöjen kanssa, joilla on alempi ja harvemmissa tapauksissa korkeampi värähtelypuumerkki kuin omanne. Kun teidät on pitkään ehdollistettu, saatatte katsoa alaspäin niitä, jotka näyttävät olevan unessa, ja kenties kadehtia niitä, jotka näyttävät tietävän ja kokevan enemmän kuin te itse. Näin tulkitsette energioita ja lajittelette tiedostamatta ihmiset ja järjestöt luokkiin, kuten teille on opetettu ja ehdollistettu ikuisuuksia. Teidän on astuttava pois tästä tiedostamattomasta tavasta ja todella katsottava, mitä te teette itsellenne ja toisille.

Ihmiskunta on systemaattisesti jaettu ja näin alistettu sattumanvaraisesti luokkiin kouluttamalla ja ehdollistamalla peräkkäiset sukupolvet ulkoisten olosuhteiden mukaisesti - on kyse sitten sukupuolesta, seksuaalisesta mieltymyksestä, ihonväristä, kansallisuudesta, uskonnosta ja/tai rodusta, taloudellisesta asemasta, geeneistä (sukupuu) tai muusta jaottelutavasta. Tämä on tehty estämään teitä oivaltamasta ja tuntemasta, että olette todellisuudessa yksi olento, mikä elää fyysisellä planeetalla, mutta jakaa henkisen perinnön.

Me - ja monet viime vuosikymmenien aikana toimitettujen viestien sanat - olemme kannustaneet teitä katsomaan sisälle ja niiden keinotekoisten rajojen yli, jotka pyrkivät jakamaan. Oman jumaluutenne tunnistamalla alatte palata eheyteen, mikä teillä on oikeus kokea. Ette voi päästä siihen jatkamalla uskomista siihen, että toiset ovat enemmän tai vähemmän erityislaatuisia tai ansaitsevia kuin te. Jokainen teistä on ainutlaatuinen, kyllä, erilainen, kyllä, mutta kaikkia tarvitaan rotunne transformaation tapahtumiseen, teidän muuttumiseenne homo erectuksesta homo luminasiksi.

Kyllä, planeetalla kulkee kanssanne niitä, joilla on tietoisuus siitä, mitä he ovat tai ainakin, mitä he voivat olla luottaessaan prosessiin. Jotkut näistä varhaispioneereista tulivat tänne useampien jumalaisten lahjojen kera, ennen inkarnoitumista tehtyjen sielusopimusten vuoksi. Toiset teistä tulivat ilman herkkyyttä energioille, koska teillä oli - ainakin alkuun - muita töitä tehtävänä, ennen siirtymistä henkisempiin toimiin ja osallistumista korkeamman itsen laskeutumiseen fyysiseen kehoonne.

Kerromme teille nyt, että monet teistä jotka ovat heränneet ja lukevat nyt innokkaasti niiden töitä, jotka ovat kulkeneet polkua edellänne, eivät ylösnouse fyysisesti tässä elämässä. Tätä ihmiset eivät halua kuulla, erityisesti jos he tuntevat vetoa henkisyyteen ja myös lupaukseen paremmasta elämästä luvatussa maassa, uudella maapallolla.

Uusi maa on jo olemassa. Kultaisia eetterikaupunkeja rakennetaan nytkin, kun välitämme näitä sanoja ja ajatuksia kirjurimme kautta. Monet teistä eivät kuitenkaan kulje noita katuja ja kiipeä askelmia temppeleihin tässä elämässä, kun ette osaa vielä tietoisesti nostaa taajuuttanne niin, että voisitte tehdä sen.

Rakkaat ystävät, ymmärtäkää, ettei tämä ole minkäänlaista etenemisenne kritisointia. Ihmiskunnan heräämisprosessi etenee nopeampaa, kuin olemme toivoneet mahdolliseksi, mutta jos tyydytte kehittymään massojen vauhdilla, ette kehity riittävän nopeasti yltääksenne vaaditulle tasolle, ankkuroidaksenne korkeammat valotaajuudet eteeriseen ja fyysiseen kehoonne. Kuitenkin sen edistymisen minkä saavutatte tässä elämässä, viette tuleviin elämiinne.

Rakkaat ystävät, osallistutte koko lajin evoluutioon. Teidän kaikkien tekemän työn määrä on valtava. Ja on paljon, mitä ette näe ulkoisesti vähään aikaan. Valokoodien aktivointi on työtä, mikä on tehtävä tietoisesti ja mitä on lähestyttävä tarmokkaalla aikomuksella. Se on elämäntyyli, mikä ei viehätä monia yksilöjä, joten ne jotka ovat vapaaehtoisesti kulkeneet tiedustelijoina ja pioneereina, ovat tehneet sen tietäen täysin, etteivät he eläisi "normaalia" elämää. Ja niin on ollut.

Nämä vapaaehtoiset näyttivät tulevan useampia lahjoja käytössään kuin useimmilla ihmisillä, jotta he voisivat osallistua melkein välittömästi aiottuun työhönsä kiihtyneellä itsemestaruuspolulla. Toiset ovat tulleet mukaan myöhemmin elämässään, kenties käytyään läpi useita laukaisevia olosuhteita, mikä pakotti heidät murtautumaan läpi kaikesta aiemmasta pelosta tai vastustuksesta pyrkiäkseen sellaiseen, mitä he eivät vielä voineet selittää muille. Ja vielä lisää yksilöitä tulee mukaan joka päivä, heräten ensin tarpeeseen kyseenalaistaa kaikki, mitä on heidän elämässään - ansaintakeino, henkilökohtaiset suhteet, asema elämässä, asiat joita heille ovat perhe ja mentorit opettaneet, uskonto, kansallisuus, lyhyesti sanottuna kaikki mikä ei enää resonoi siihen kaipaukseen, mikä heijastuu heidän sielustaan.

Kenties olette nyt keskellä kaoottista heräämisprosessia ja tunnette olonne hyvin, hyvin epämukavaksi sen vuoksi. Ja miksi teidän ei pitäisi tuntea epämukavuutta ja sallia tuo erittäin epämiellyttävä tunne? Kirjurimme ja muut vastaavat ovat kuvanneet sitä "jumalaiseksi kutinaksi", mitä ei voi raapia - sisäiseksi kaipaukseksi jostain erilaisesta, jostain enemmästä ja jostain, mikä on vielä tuntematonta.

Monille teistä on opetettu, että teillä on oltava elämänsuunnitelma menestyäksenne fyysisessä maailmassa ja että jokaisen ihmisen tavoite on tai pitäisi olla halu kilpailla toisten kanssa muutamasta paikasta arvoasteikon huipulla.

Kuitenkin ne jolla on suurempi viisaus tai kenties kyynisyys, ovat panneet merkille, että vanhojen energioiden menestymispeli oli täydellinen asetelma jatkamaan massojen kontrollointia ja sallimaan vain harvojen ja valittujen menestyä, mutta vasta kun he olivat luopuneet kunniastaan ja luovuttaneet sielunsa paholaiselle. Vanha peli oli manipulointia ja kontrollointia, joskus hienovaraista ja joskus peittelemätöntä. Sen suunnittelivat ne, jotka toimivat vapaaehtoisesti massojen heräämisyllykkeinä, ja peli on näitä yksilöjä varten, jotka ovat nyt esittäneet osansa äärimmäisen hyvin.

On kauan ymmärretty, että ihmiset vastustavat - joskus koko olemuksellaan - kaiken muutoksen tulemista elämäänsä. Kuitenkin nyt muutosta on tulossa kaikkien elämään - fyysisten, taloudellisten, tunnepuolen ja muiden rasitteiden vuoksi. Voitte katsoa suoraan muutosta ja päättää nähdä sen tilaisuutena transformoida maailmaanne tai voitte iskeä kantapäänne maahan ja vastustaa niin paljon, kuin pystytte. Kyse on valinnasta ja sen on oltava tietoinen.

Ylösnousemuksessa on kyse mestaruudesta. Mestariksi tuleminen vaatii tietoista ponnistusta ja keskittymistä. On paljon voitettavaa ja puhdistettavaa - on se sitten karmasuhteita, aikajanoja tai energian epäharmoniaa. Teidän on oltava valmis katsomaan itseänne selkein ja erottelevin silmin. Minkään ei pitäisi yllättää teitä tullessaan, sillä te kaikki olette eläneet monia elämiä kumpanakin sukupuolena, kaikissa kansoissa ja heimoissa, monissa kulttuureissa ja monissa muodoissa, joita ette tunnistaisi ihmiseksi tai eläimeksi.

Pyydämme, että alatte kiinnittää huomiota pieniin asioihin, joita tulee elämäänne, erityisesti toistuviin malleihin. Esi-isänne tiesivät, miten luetaan tähtiä ja taivasta, kuunnellaan tuulta, puhutaan eläimille symbolikielellä ja kuunnellaan omaa sydäntään löytääkseen tiensä vaikeiden aikojen läpi. Teidän kaikkien on yhdistyttävä taas näihin kykyihin, sillä monet teistä ovat omia esi-isiään.

Kenties tässä elämässä opitte jäljittämään eläimiä ja metsästämään isänne kanssa. Kenties keräsitte marjoja metsästä äitinne kanssa tai opitte poimimaan tiettyjä kasveja parantaviksi lääkkeiksi. Kenties opitte, miten kuljetaan betoniviidakossa arvovaltaisesti ja vaivattomasti. Tai kenties synnyitte tiettyjen lahjojen ja kykyjen kera, jotka saivat olonne tuntumaan epämiellyttävältä muiden lähellä, levottomalta tässä maailmassa ja kaipasitte jotain muuta. Ja kenties kaipasitte jotain toista pelastamaan, kaipasitte saada tuon yhden täydellisen ihmisen tulemaan elämäänne ja kantamaan teidät luvattuun maahan.

Unelmat - teillä kaikilla on sisällänne unelmia, joita ette voi vielä jakaa kenenkään toisen kanssa. Kenties on salaisuuksia tästä elämästä tai muista, joita pelkäätte paljastaa. Ja kuitenkin sanomme teille nyt, että siihen saakka kunnes olette valmis tulemaan täysin läpinäkyväksi ja haavoittuvaksi itsenne ja maailman edessä, ette hallitse taajuuksia voidaksenne maadoittaa olemuksenne täysin fyysiseen kehoon - ainakaan ajassa mikä teille annetaan tässä elämässä.

Tie siihen tulevaan tilaan, mikä on luvattu, on omassa sydämessänne. Ja valmiutenne hyväksyä kaikki nuo erilaiset osanne kotiin ja tulla täysin integroituneeksi - valo ja pimeys - jotta teistä voi tulla taas kokonainen, vie teidät läpi mestaruuden eri vaiheista. Mestariksi tuleminen vaatii sinnikkyyttä, vilpittömyyttä, tietoista keskittymistä ja aikomusta ja suurta itsepäisyyttä tai tahdonvoimaa.

Opettelette nimittäin hallitsemaan Jumalan säteitä, joita tulee kehoonne. Ensimmäiset kolme jotka on hallittava, ovat Jumalan tahdon ja voiman (jumalainen maskuliinisuus) sininen säde, vaaleanpunainen säde (aktiivinen ja luova älykkyys - jumalainen feminiinisyys), mikä on Jumalan rakkaus, ja kullankeltainen säde, mikä on Kristus-tietoisuus (jumalainen lapsi, mikä ilmestyy jumalaisen feminiinisyyden ja maskuliinisuuden liitosta tai pyhästä avioliitosta). Esittelemme tässä yksinkertaisen käsityksen näistä säteistä ja on paljon informaatiota, mikä voi opastaa lisää, mutta riittää kun sanomme, että nämä säteet edustavat tiettyjä askelia mestaruuden saavuttamista kohti ja ne on selvitettävä voidakseen edetä polulla.

Kyllä, on hetkiä, jolloin tunnette saavuttaneenne jonkin tasanteen tai eksyneenne, mutta näinä hetkinä teidän täytyy järjestäytyä uudelleen ja tunnistaa, miten pitkälle olette tulleet matkalla. Nämä ovat hetkiä, jolloin teidän täytyy tunnistaa ja ottaa vastaan kiitollisena tilaisuudet, joita teille on annettu, kyetäksenne tietoisesti kokemaan ylösnousemusprosessin tässä elämässä tai tulemaan edes tietoiseksi sen mahdollisuudesta. Kerromme teille tämän, jotta voitte päästää irti kaikesta itsenne tuomitsemisesta siksi, että te ette tunne energioita niin kuin joku toinen. Kokemuksenne ovat erilaisia, koska jokainen teistä on Jumalan energioiden ainutlaatuinen polttopiste. Jokaisella teistä on mahdollisuus käskeä ja käyttää erilaisia lahjoja. Riippuu teistä ja päätöksestänne antautua auliisti prosessille, että voitte löytää, mitä nämä sisäiset lahjat ovat.

Vain antautumalla prosessille valo alkaa sarastaa itsensä oivaltamisen kautta. Silloin kun olette halukas hyväksymään itsenne täysin sellaisena, kuin olette nyt tässä hetkessä, ilman ennakkoluuloja ja itsensä tuomitsemista, olette valmis avautumaan itsemestaruuden polulle.

"Antautuminen" ei ole suosittu sana tai ajatus kulttuurissanne, missään maailman kulttuurissa, kun se ilmaisee, että yksilö on antanut periksi, päästänyt irti omasta voimastaan ja sallinut jonkun valloittajan hallita itseään. Kuitenkin teidän on antauduttava ollaksenne itsenne mestari. Siinä prosessissa kun annatte tulevaisuutenne Luojan ja sielunne käsiin, alatte avautua uusille mahdollisuuksille ja oivalluksille.

Vastustus on turhaa. Ihmiskunta on kollektiivina päättänyt ylösnousta. Tämä merkitsee, että jokainen mies, nainen ja lapsi ylösnousee planeetan mukana. Sitä miten kauan tämä prosessi kestää, ei tällä hetkellä tiedetä, koska kollektiivitietoisuus muuttuu. Tietäkää, että monet lähtevät planeetalta, palatakseen uudessa kehossa, mikä kykenee paremmin kestämään planeetan jatkuvat taajuusmuutokset. Ja toiset onnistuvat hallitsemaan tulevaa valoa niin, että heidän fyysinen kehonsa käy läpi muuntumisprosessin hiilipohjaisesta luomuksesta piikristallipohjaiseksi luomukseksi ja näin keho pystyy imemään ja sisältämään vielä enemmän valoa.

Älkää tunteko eksyneenne, rakkaat ystävät, jos tämä tieto ja mitä siihen liittyy, näyttää hämmentävältä ja ylittää ymmärryksenne nyt. Olette tottuneet analysoimaan maailmaanne rationaalisella mielellä ja monissa näissä käsitteissä ei ole järkeä tuolle mielelle. Ja ei pitäisikään olla, koska rationaalinen mieli on 3D-oleskelunne tuote - se ei toimi korkeammilla taajuustasoilla. Kääntykää sen sijaan tuohon älykkääseen keskukseen eetterikehossanne, mikä toimii helposti korkeammilla taajuustasoilla ja mikä tunnetaan "korkeana sydänkeskuksena", mikä sijaitsee fyysisen kateenkorvan yläpuolella, ja "korkeana mielenä", mikä on keskittynyt sielutähtichakraan kruunun tai päälaen yläpuolella. Koko rauhasjärjestelmänne saa eri merkityksen, kun alatte tiedostaa sisäisen mestarin, enemmän fyysisistä kehotoiminnoistanne annetaan teidän hallittavaksenne ja se uskomaton luomus, mikä olette, saa valvetietoisuuden omasta jumaluudestaan ja potentiaalistaan.

Olette kauan kaivanneet sitä, mikä ei voi olla teidän. Herätkää nyt siihen, mikä on teidän ja on aina ollut sisällänne, fyysisten aistien saavuttamattomissa. Kun onnistutte ankkuroimaan enemmän ja enemmän korkeampaa itseänne fyysiseen kehoon, meta-aistinne alkavat toimia ja alatte rekisteröidä paremmin noita hienovaraisia energiamuutoksia, mutta se vaatii harjoitusta ja kärsivällisyyttä, rakkaat ystävät, ja kuten mikä tahnansa muu taito tässä fyysisessä maailmassa, se vaatii päättäväisyyttä ja keskittymistä.

Mestariluistelijaa tai ballerinaa ei synny yhdessä yössä, joten teiltä kaikilta vie jonkin aikaa sopeutua olemaan enemmän, mitä näytätte olevan nyt. Tärkeää on kyetä hyväksymään se, että te ette tiedä mitään nyt, ja astumaan tuntemattomaan sydän ja mieli yhtä avoimena, halukkaana oppimaan, tarkkailemaan ja toimimaan, silloin kun tuntuu oikealta tehdä se. Luottamuksen ja uskon pitäisi olla mottonne. Usko itseenne, luottamus prosessiin ja usko ja luottamus siihen, että mentorinne ja korkeampi itsenne tuovat tietoisuutenne ne asiat, jotka on käytävä läpi ja/tai muutettava.

Kenties päätätte torjua antamamme opastuksen. Sillä ei ole merkitystä meille, kun elätte vapaan tahdon planeetalla. Teidän tehtävänne on erottaa, mikä on oikein teille tällä hetkellä. Millään mitä sanomme tai teemme, ei ole merkitystä, jos ette kykene siirtymään niiden ennakkoluulojen tai tuomitsemisten yli, jotka estävät prosessianne. Ja tietäkää, että erottelukykynne kehittyy, kun alatte luottaa ja kuunnella intuitionne ja henkiopastuksenne yllykkeitä.

Sielu puhuu teille koko ajan, mutta useimmat teistä ovat olleet haluttomia tai kyvyttömiä kuulemaan sen kuiskauksia. Jotkut teistä kokevat opastuksen intuitiona tai vaistona tai selittämättömänä aavistuksena. Tietäkää, että näihin aavistuksiin luottaminen ja niiden noudattaminen on ensimmäinen tapa herätä siihen tietoisuuteen, että olette aina olleet yhteydessä omaan jumaluuteenne, mutta päättäneet päästää irti sen ulkoisesta tunnistamisesta, voidaksenne sukeltaa kokemuksiin, joita tämä maailma antaa teille.

Nyt kun tilaisuus astua paluupolulle on tullut tietoisuuteenne, sallikaa noiden asioiden tulla tietoisuuteenne, sisäisen majakkanne tarkoin tutkittavaksi. Tiedätte, mitä tehdä, kun siirrytte eteenpäin, jos vain luotatte prosessiin ja alatte ymmärtää, että kyse on prosessista. Matkasta mikä tehdään askel kerrallaan, jotta voitte onnistuneesti ankkuroida niitä energioita, mitä voitte, ja mennä aamunkoittoon silmät auki, paluussanne täyteen tietoisuuteen.

Lopetamme tämän viestin nyt siinä toivossa, että olette saavuttaneet uuden ymmärrystason siitä, mitä olemme yrittäneet välittää teille tämän kirjurin kautta. Kun omat sisäiset yhteytenne vahvistuvat, tietäkää, että tarve ja halu lukea tällaisia viestejä vähenee, ja niin pitäisi ollakin.

Nämä viestit palvelevat silloin vahvistuksina tai oman sisäisen prosessinne opasteina. Emme tarkoita, että seuraatte ketään viestintuojaa sokeasti, koska hekin ovat hyvin inhimillisiä ja heillä on omat haasteensa voitettavana. Päästäkää siis irti kaikesta halusta tuomita tai kritisoida, jos heidän viestinsä eivät miellytä teitä. Sillä te muututte, jos annatte itsenne muuttua. Tänään ette ehkä ymmärrä sanaakaan, mutta huomenna alatte yhtäkkiä ymmärtää, kun lataukset ja tähtikoodit avataan sisällä kuin joululahjat ja sisältö paljastuu näyttäen teille tietä eteenpäin.

Siunaustamme teille kaikille, rakkaat ystävät. Pyydämme teitä kutsumaan meitä tarvittaessa tai kun haluatte vain tuntea pienen kosketuksen kotoa. Kun menette eteenpäin, alatte tuntea kodin energioita helpommin, kun niitä on kaikkialla ympärillänne juuri nytkin. Olkaa tyytyväinen siihen, missä olette matkallanne, ja tietäkää, että olette paljon enemmän, miltä vaikuttaa. Ja tässä yhdessä korkeampien maailmojen paradoksissa, antakaa jumalaisen tyytymättömyyden sisällänne ajaa teitä eteenpäin matkalla itsenne löytämiseen ja ykseyteen sielun, jumalien ja toistenne kanssa. Se on seikkailu - tulette olemaan samaa mieltä - mikä on ennenkuulumaton lajinne historiassa, tällä planeetalla ja universumissa. Ja olette jokainen tärkeä ja oleellinen osa sitä.

Namaste. Kumarramme kunnioittaen ja arvostaen Jumalaa/Jumalatarta teidän jokaisen sisällä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Hoffman: Mahdottoman tekeinen kiittämättömälle? - Indigon vanhempien iloja ja karikkoja

MAHDOTTOMAN TEKEMINEN KIITTÄMÄTTÖMÄLLE? - INDIGON VANHEMPIEN ILOJA JA KARIKKOJA

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 26.1.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Yleistä

Miten voimallinen viikko onkaan mahdollista olla. Venus alkaa lopultakin kulkea suoraan peräännyttyään 21.12. saakka, meillä on toinen Jupiterin ja Pluton kolmesta oppositiosta (edellinen oli elokuussa 2013) ja meillä on uusikuu ja kiinalainen uusi vuosi 31.1. Lopultakin näemme jotain liikettä kuukauden jälkeen, jonka energia näytti laahaavan, toimimattomuuden ja herpaantumattoman puhdistamisen kera. Uusia alkuja on runsaasti, mutta samalla kun Venus saa takaisin menetetyn alueen helmikuussa, Merkurius alkaa perääntyä, joten on vähän hidastelua tulevassa kuukaudessa.

Olemme Merkuriuksen, Marsin ja Saturnuksen perääntymisen varjoalueella nyt ja Venus ja Jupiter perääntyvät. Kaikki henkilökohtaiset planeetat ovat jonkinlaisessa perääntymisvaiheessa, joten ei mikään ihme, että meillä on vaikeuksia ryhtyä toimeen. Jos energia ei tänä vuonna tähän mennessä ole tehnyt vaikutusta, niin älä ole liian pettynyt. Vuoden ensimmäinen kuukausi voi alkaa hitaasti, mutta toiminta etenee nopeasti, sitten kun se alkaa. Saatamme huhtikuuhun ja sitten lokakuuhun mennessä toivoa hitaampaa liikettä. Jos katsot elämääsi, erityisesti lapsiasi ja mietit, milloin he aikovat tehdä jotain, tämän viikon indigo- ja kristalliartikkeli on sinulle.

Mahdottoman tekeminen kiittämättömälle? - indigovanhemman iloja ja karikkoja

Olen kuullut monista vanhemmista, jotka pelkäävät sekä ovat vihaisia ja turhautuneita lapsiinsa, jotka eivät näytä ns. saavan asioitaan järjestykseen. Kun he tulevat aikuisikään, he näyttävät ottavan valtavan askeleen taaksepäin ja vetäytyvän omaan epäilys- ja hämmennysmaailmaansa. Jotkut lääkitsevät itseään huumeilla tai alkoholilla, toiset ovat apaattisia ja välinpitämättömiä, jotkut vihaisia ja töykeitä ja toiset vetäytyvät omaan hiljaiseen maailmaansa. Ja he tekevät tämän kotona, koska ovat työttömiä. Heidän ikäisenään me kasvatimme omia lapsia eivätkä he näytä pääsevän edes ylös sängystä. Olimmeko huonoja vanhempia ja mitä vikaa aikuisissa lapsissamme on?

Voisin puhua sielusopimuksista, itseluottamusongelmista joita monilla indigoilla näyttää olevan, heidän riippuvuusongelmistaan ja yleisistä ongelmista, joita liittyy näiden lasten vanhemmuuteen ja se tarttuisi osaan ongelmasta - että tällä voimakkaalla, luovalla ja toimintasuuntautuneella ongelmaratkaisusukupolvella voi olla niin vaikea alku elämässä, että se näyttää melkein haitalliselta. Miten voimme saada heidät pois lamastaan ja motivoida alkuun? Se on vaikeaa, mutta on eräs tapa. Ongelmana on, että se vaatii meitä vanhempia katsomaan itseämme ja niitä pelkoja, toiveita ja unelmia joita peilaamme lapsiimme.

Olet kuullut omat vanhemmuustarinani eikä indigolasteni kasvattaminen ollut helppoa. Vaikka lapseni ovat nyt menestyneitä aikuisia, se tuli vuosien päänsäryn ja tuskan jälkeen, työntyen heidän velttoutensa läpi ja omaksuen asenteen, mikä oli sekä tukeva että vaativa. Suurimmat läpimurtoni tulivat, kun oivalsin, että kohtelin lapsiani kuin uhreja. Ja vaikka heillä olikin lapsuustraumoja, kun en antanut heidän siirtyä sen yli, en antanut heille sitä, mitä he tarvitsivat päästäkseen läpi omasta tuskastaan.

Heti kun lakkasin tukemasta heidän uhritilaansa - mikä oli todellinen, mutta minun oli päätettävä, milloin lopettaisin sen - he muuttuivat. Minulta vaati suurta rohkeutta siirtää sivuun pelkoni siitä, etten olisi hyvä vanhempi tai että he paheksuisivat vaatiessani heiltä enemmän ja sietäessäni vähemmän heidän apatiaansa. Sitten pystyin auttamaan heitä heidän polullaan. Monet meistä tuntevat omien vanhempiemme olleen riittämättömiä ja se on kannustanut meitä olemaan osallistuvampia, huomaavaisempia ja välittävämpiä vanhempia. Mutta jos tuemme lastemme tuskaa, emme voimaannuta heitä tehokkaasti. Ja jos he tuntevat pelkomme, heillä ei ole vahvuutta ylittää omia pelkojaan. Tässä kohtaa kaikki - vanhempi ja lapsi - jäävät jumiin.

Indigot ovat fiksuja, hauskoja, eteviä, hyvin lahjakkaita ja totuudellisia ja nämä ovat heidän mahtavia ominaisuuksiaan. Heiltä puuttuu myös itseluottamusta, he loukkaantuvat helposti, tuntevat voimansa ja lahjansa pakahduttaviksi, eivät osaa päättää elämänpolkuaan ja ovat alttiita riippuvuuteen ja masennukseen, mitkä ovat heidän vähemmän upeita ominaisuuksiaan. Jos voimme ylittää pelkomme siitä, että me emme ole hyviä vanhempia, he eivät pärjää (tässä kohtaa sielusopimuksemme tulevat kuvaan mukaan) ja meidän on kannustettava heitä olemalla supertukeva (riippumatta heidän käyttäytymisestään), niin olemme vanhempia omien pelkojemme kautta eikä se auta heitä.

He reagoivat pelkoihimme, erityisesti kätkettyihin pelkoihin. Niitä on silloin, kun sanomme itsellemme, että he epäonnistuvat, he eivät koskaan pääse pois kotoa, saa työpaikka ja mene naimisiin eivätkä he opi sopeutumaan ja muuttumaan elämässään niin, että he voivat tehdä jotain muuta kuin istua kotona pelaamassa videopelejä. Meidän on muutettava ajatuksiamme ja käyttäytymistämme ja se auttaa heitä muuttamaan omiaan. Indigon vanhempana oleminen ei ole aina helppoa, mutta lopulta lapsesi löytää oman polkunsa - vaikka se voi vähän kestää - mikä saa hänet tuntemaan iloa ja täyttymystä elämässään.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

23.1.14

Anumati Naturals ♥ Luomuhemmottelua Jumalattarien Ihonhoitoon





Aurinkoista, ihanaa pakkaspäivää! 

Terveisiä Kirkkonummelta, jossa sain eilen käväistä ihanassa luomuhemmotteluhoidossa ja testaamassa uusia Anumati Naturals -luomuihonhoitotuotteita!

Oletko minun laillani etsinyt suomalaista luomuihonhoitosarjaa, jossa yhdistyy ihoa luonnollisesti tasapainottava ja eheyttävä vaikutus, luonnon omat yrtit, hento tuoksumaailma ja rakkaus kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan? Minä olin pitkään etsinyt tällaista toimivaa luomusarjaa, joka tukisi omaa arvomaailmaani, ja josta todella tietäisin mitä itse tuotteet sisältävät, ja josta pääsisin jopa haastattelemaan itse tuotteiden tekijää pintaa syvemmältä. Ekokauppojen hyllyt kyllä notkuvat erilaisia ja varmasti aivan ihania ja toimivia luomuihonhoitotuotteita, mutta jostain syystä ne eivät ole tarpeeksi resonoineet omassa sydämessäni, jotta olisin löytänyt oman mielitiettyni. Meikeissä olen osittain jo löytänyt itselleni sopivia luomutuotteita, mutta ihonhoitosarja oli odottanut vielä "sitä oikeaa".



Kunnes...

Vuosi sitten keväällä sain puhelun ihanalta ystävältäni, jonka kanssa olimme tehneet useita matkoja Intiaan. Keskustelumme aikana kävi ilmi, että olimme kumpikin miettineet juuri tuolloin paljon ihonhoitoon liittyviä asioita ja miten tukea ihon hyvinvointia luonnollisin keinoin. Kuivapuristettua kookosöljyä olimme kumpikin viime vuosina lotranneet jo litratolkulla naamoihimme - ja teemme sitä edelleen - mutta tuntui, että jotain siihen tarvitsisi vielä tueksi. Varsinkin, kun ainakin meikäläisen ihon kunto tuntuu heittelevän kovastikin jo pelkästään Suomen lämpötilojen mukaan, puhumattakaan, että se saa osakseen jatkuvaa Intian ilmastoon ja epäpuhtaaseen pesuveteen sopeutumista, mikä ei ainakaan paranna sen kuntoa.

Juuri tuolloin ystäväni oli tutustunut Anuun, joka oli kehittelemässä Anumati Naturals -luomuihonhoitosarjaa, ja joka etsi kasvoa tälle uudelle tuotteelleen. Minä puolestaan olin etsinyt luomutuotetta, jonka takana voisin itsekin seisoa ja vaikka antaa sille vaikka kasvonikin. Tuota pikaa olimmekin sitten jo Anun kanssa yhteydessä, ja pääsin testaamaan hänen aivan uunituoretta ihonhoitotuotelinjaansa ja antamaan siitä palautetta. Ihana taivaallinen synkronismi ja johdatus! 



Mitä enemmän olen saanut tuotteeseen, sen tarinaan sekä Anuun tutustua, sen syvemmin olen tähän tuotteeseen rakastunut. On ollut huikeaa kuunnella, miten itse tuotteiden reseptit Anulle tuodaan, missä tuotteet valmistetaan (Suomessa Bio Edelweissin tuotannossa), millaisista puhtaista raaka-aineista tuotteet on tehty (mm.ruusujuurta, tyrniä, kotimaisten marjojen siemenöljyjä, siankärsimöä, poimulehteä, ja monia muita kansallisesti jo kauan käytettyjä, hyvää tekeviä suomalaisia yrttejä) ja millainen arvomaailma ja etiikka kaikkeen liittyy (ihminen on holistinen kokonaisuus, ja sisäinen, henkinen hyvinvointi näkyy ensimmäisenä ihollamme). Alusta saakka tiesin, että juuri tällaista, rakkauteen perustuvaa luomutuotetta ja naisyrittäjyyttä haluan olla itse tukemassa, ja viemässä siitä viestiä muillekin upeille naisille! Me ansaitsemme parasta, puhtainta ja hellivintä kohtelua ihollemme, ja juuri sitä on Anumati Naturals! (Hitsi, musta tulisi hyvä myyntipuheiden pitäjä!!! :DDDD)

Anyway, tämä ei nyt ole vain myyntipuhe, vaan todella olen nyt itse saanut kohta vuoden näitä tuotteita testata ja todeta niiden toimivuuden. Itse en pysty enkä halua käyttää enää superhajustettuja ja myrkytettyjä kaupan ihonhoitosarjoja sen enempää rasvojen kuin tuoksujenkaan muodossa, joten Anumati Naturals on ollut minulle kuin pelastava enkeli. (Lisää kemikaalimyrkyistä voit lukea mm.tästä blogista)

Eilen sain kokea ensimmäistä kertaa myös Anun kehittämän Anumati-kuukivihoidon. 



Anu aloitti hoidon tekemällä minulle decoltee-alueen ja kasvojen puhdistuksen Anumati Naturals-tuotesarjan rauhoittavalla puhdistusvoiteella ja mansikka-minttu puhdistusgeelillä. Taustalla soi ihana enkelimusiikki, ja minä olin jo ensikosketuksesta valmis vaipumaan hemmottelunirvanaan. Anu on vahva, lempeä intuitiivinen hoitaja, ja tunnen joka kerta oloni turvalliseksi ja rakastetuksi hänen hoidoissaan, niin nytkin. Hänen hoidot eivät tunnu olevan pelkkiä fyysisen kehon hoitoja, vaan hoidoissa on koko joukko auttajia mukana, mikä saa mielen hiljenemään ja kehon rentoutumaan hetkessä. 

Puhdistuksen viimeistely tehtiin rauhoittavalla Anumati Naturals-kasvovedellä. Sen jälkeen iholle laitettiin vielä täyteläinen kuorintavoide, sekä kosteuttava ja elvyttävä kauneusnaamio. 

Itse hoidon aluksi Anu laittoi sitten iholleni ihanaa Anumati Naturals-kasvoöljyä ja asetti ensimmäiset kuukivet decolteelleni ja otsalle. Myöhemmin kiviä tuli vielä lisää, mm.leualle ja niskan taakse. Anun hoidot ovat aina intuitiivisia hoitoja, joten kahta samanlaista ei ole, vaan hoito tulee ohjatusti asiakkaan mukaan. Kivet olivat vuorotellen kuumia ja kylmiä, ja niiden vaikutus resonoi voimallisesti kehoni kanssa. Itku ei ollut kaukana. Jossain vaiheessa hoitoa en enää tiedostanut mitä kaikkia vaiheita hoidossa oli tehty, muistan vain Anun hellän vahvat kädet hieromassa sekä niskaani, kaulaani ja päänahkaa. 

Hoidon päätteeksi Anu levitti iholleni vielä Antioksidant Age-voiteen, mikä rauhoitti ja viilensi, ja auttoi palautumaan hiljalleen takaisin maan pinnalle. Hoidon jälkeen olo oli niin raukea, puhdistunut ja uudistunut, että en kyennyt heti edes nousemaan sängyltä ylös. Tuntui, että ennen kaikkea Anumati-hoito oli energiahoito, jossa hyvin voimalliset virtaukset auttoivat minua - ja ihoani - tasapainottumaan ja virkistymään. Kiitos, kiitos, kiitos Anu vielä kerran!  





Nature Kauneuspiste
Kirkkotallintie 4
02400 Kirkkonummi

Tilaa ja ihastu tuotteisiin täällä!

0440 510078



ANUMATI NATURALS 
TUOTEPERHE

Rauhoittava puhdistusvoide 
(ei lisättyjä tuoksuja, luomuruusuvesipohjainen)

Rauhoittava kasvovesi 
(tuoksuna mustikka)

Puhdistusgeeli 
(tuoksuna mansikka-minttu)

Couperosa hoitoseerumi 
(tuoksuna sitruuna-sypressi, vaikuttavina aineina luomuruusivesi ja kehäkukka)

Rasvaisen ihon seerumi 
(tuoksuna vihreä tee, vaikuttavina aineina siankärsämö ja kehäkukka)

Täyteläinen kosteusvoide 24h 
(tuoksuna kamomilla, vaikuttavina aineina ruusu ja kamomilla)

Antioksidant Age-voide 
(tuoksuna vanilja-minttu)

Antistress-voide 
(tuoksuna minttu-kookos)

Kosteuttava ja elvyttävä kauneusnaamio 
(tuoksuna kamomilla-tyrni, vaikuttavina aineina siankärsämö ja kamomilla)

Täyteläinen kuorintavoide 
(tuoksuna mustaherukka-ruusu, 

Couperosa-öljy 
(ei lisättyjä tuoksuja, vaikuttavana aineena rosmariini)

Pehmeä vartalokuorinta 
(tuoksuna mansikka-greippi, vaikuttavana aineena vuohenmaito ja sheavoi)

Kosteuttava vartalomaito
(tuoksuna mustaherukka-minttu, vaikuttavana aineena vuohenmaito ja kaakaovoi)









21.1.14

Hoffman: Rauhassa oleminen



RAUHASSA OLEMINEN


AE Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 20.1.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Miten voitte tuntea rauhojen rauhaa? Ymmärtämällä eron rauhoittumisen ja rauhassa olemisen välillä. Rauhoittuminen merkitsee, että olette hiljaa paikallanne, ilman liikettä ja ajattelua. Mutta tämä on ihmisluontoa vastaan ja merkitsee, että teidän täytyy kovasti "olla tekemättä". Mielen luonne on ajatella ja kehon luonne on liikkua ja vaikka voitte pysäyttää niiden toiminnan, vaatii ponnistelua rauhoittua, mikä on aineellinen tulkinta rauhasta. Tämä on fyysistä vuorovaikutusta energian kanssa, mikä on enemmänkin määräämistä kuin virtaamista. On korkeampi rauhan aspekti, mihin liittyy virtaaminen rauhan energiaan ja se rauhassa olemista.

Olette rauhassa, silloin kun yhdistytte elämään keskuksessanne, mikä on valontäyteinen Lähde olemuksenne keskipisteessä. Koska olette valo-olento fyysisessä kehossa ja valon luonne on olla rauhan energiassa - voitte kutsua sitä levolliseksi - mutta menee hengen luontoa vastaan olla levossa, kun energia ja valo liikkuvat aina. Rauhassa oleminen on rauhan energian syleilemistä ja sen tietämistä, että kaikki on jumalaisessa järjestyksessä, kaikki on hyvin ja kaikki mikä ei ole harmoniassa valon ja rauhan virtauksen kanssa, voidaan saattaa takaisin rauhaan, silloin kun pysytte yhdistyneenä rauhakeskukseenne ja olette rauhassa.

Rauhoitutte tai olette fyysisessä rauhan tilassa silloin, kun keskitytte olemiseen tekemisen sijasta. Onko teidän vaikea tehdä se - pysäyttää mielenne rupattelu ja se kiireisyys, kaaos ja meteli, mikä teitä ympäröi? Jos on, etsikää rauhakeskuksenne. Kuvitelkaa se kirkkaaksi valokipinäksi sisällänne. Se voi olla pieni tai suuri, miten haluattekin sen kuvitella. Kun käännätte huomionne sisäänpäin, tuo valo laajenee ulospäin, kunnes se täyttää energiatilanne kehon yli niin pitkälle, kuin haluatte viedä sen. Kun olette ympäröineet itsenne tuolla valolla, olette rauhassa.

Näin yhdistytte hiljaisuuteen, mikä on sisällänne koko ajan, silloin kun tunnistatte, että rauhassa oleminen ympäröi teidät rauhan energialla ja olette sen virrassa. Kaaoksenkin keskellä rauhassa oleminen sallii teidän löytää polun tyyneyteen ja saada selkeyttä hämmennyksen kohdatessa. Rauhan energiasta voidaan harkita kaikkia vaihtoehtoja, tutkia jokaista mahdollisuutta ja kaikki mahdollisuudet voivat yhdistyä kanssanne, koska ette estä energian ja liikkeen virtaa yrittämällä olla paikallanne ollaksenne hiljaa ja yrittämällä pysäyttää liikkeen rauhoittuaksenne. Ja riippumatta siitä, miten häiritsevää energia on ympärillänne, voitte luoda tyyneyttä kaaokseen ja teistä tulee tarkkailija levollisesta paikastanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

© Deepthi ღ Be The Light You Are 2014

20.1.14

Walter: Mitä ystävälleni tapahtuu? ERITTÄIN TÄRKEÄÄ PERUSINFOA!



MITÄ YSTÄVÄLLENI TAPAHTUU?


Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
Päivitetty 8.1.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Lyhyt heräämisilmiön esittely heränneiden perheelle, ystäville ja työtovereille.

Esipuhe


Ylösnousemusoppaana kuulen monia turhautuneita ja sydäntä särkeviä tarinoita heräämisilmiöstä. Sen vaikutus suhteisiin voi olla vaikea, erityisesti perheen tai ystävien kanssa.

Silloin kun kaksi ihmistä näkee todellisuuden täysin eri tavalla, on vaikea kuroa umpeen kuilua heidän välillään. Se on vielä kiusallisempaa, silloin kun nämä kaksi ihmistä jakoivat ennen monia yhteisiä asioita.

Tämä on erittäin lyhyt esittely monimuotoisesta aiheesta. Se on tarkoitettu heränneiden ystäville ja perheenjäsenille ja se antaa nopean ja neutraalin yleiskatsauksen heräämisprosessista.

Toivon, että jakamalla perusinformaatiota edesautan ymmärrystä tästä ainutlaatuisesta ja haastavasta ilmiöstä.

Monia siunauksia sinulle ja omillesi,


Sandra Walter

Mitä ystävälleni tapahtuu?

Kenties et ole keskustellut hänen kanssaan vähään aikaan. Ystäväsi tai perheenjäsenesi putosi pois sosiaalisesta tutkastasi. Kun otat taas yhteyttä, löydät erilaisen ihmisen. Hän on muuttunut tavalla, mitä et ymmärrä.

Ikään kuin hän puhuisi eri kieltä. Hän käyttää sellaisia sanoja kuin "aktivointi", "vahvistaminen" tai "puhdistaminen". Hän heittää sanan "ylösnousemus" keskusteluun ja huolestut, että hän on menettänyt järkensä! Mitä ihmettä ystävälleni tapahtuu?

Ennen kuin selitän heräämistä, haluan kiittää sinua, että välität hänestä tarpeeksi lukeaksesi tämän kirjan. Ole vakuuttunut, ettei hänen muuttumisensa oli erillistapahtuma. Sadattuhannet ihmiset kokevat samaa heräämisilmiötä kuin ystäväsi. Itse asiassa lukumäärä on tässä kohtaa miljoonia, mutta kirjassani otamme mukaan vain ne, jotka ovat aktiivisia ryhmissä, keskusteluissa tai netissä.

Ihmisille jotka kokevat heräämisilmiön, on joskus vaikeaa jakautuminen vanhan ja uuden elämän välillä. Kuilu entisen perheen, ystävien ja työtovereiden ja heränneen yhteisön välillä tulee suuremmaksi ajan kuluessa.

Kyse ei ole siitä, etteivät he välitä teistä tai eivät piittaa teistä uuden elämänsä vuoksi. Sen selittäminen, mitä heille tapahtuu, tai sen kuvaaminen, mitä he tuntevat, voi olla pelottavaa. Se voi tuntua niin vaikealta, että he päättävät pysyä hiljaa siitä ollessaan ihmisten ilmoilla.

Tämä ei tuomitse kykyänne olla avomielinen tai hyväksyä heidät. Monet heränneet ihmiset päättävät, että on helpompaa lähteä pois yhteenotosta kuin yrittää vakuuttaa ystäville tai perheelle, että se mitä he tuntevat, on todellista.

Tästä syystä kirjoitin tämän kirjan - selittämään, mitä maailmassa tapahtuu ja miten se vaikuttaa rakkaisiinne, ja tyynnyttämään huolianne.

Heräämisilmiö

Sana "herääminen" vihjaa siihen, että ystäväsi oli ennen unessa. Aloitetaanpa terminologian selittämisellä.

Ihmiskeho käy läpi tasoparannusta. Olet ehkä kuullut huhuja vuodesta 2012, jolloin maapallo ja galaksimme keskus asettuivat linjaan. Vaikket olisi lukenut tästä aiheesta, on muutamia huomattavia tieteellisiä löytöjä, jotka soveltuvat heräämisilmiöön. Joulukuun 2012 asetelma toi useita galaktisia syklejä päätökseen, joiden pituus oli 26000 vuodesta 62 miljoonaan ja 16.9 miljardiin vuoteen - vain muutamia mainitakseni. Se oli merkittävä astronominen tapahtuma. Monet näistä sykleistä ovat merkinneet massiivista evoluutiomuutosta maapallon menneisyydessä.

Maya-kalenteri mikä seurasi täsmällisesti 16.9 evoluutiovuotta maapallolla, loppui. Planeettarakenteessa on tapahtunut merkittäviä muutoksia 62 miljoonan vuoden välein. Joka 26000. vuosi planeettamme ja aurinko asettuvat linjaan galaksimme keskuksen kanssa, mikä saa aikaan "päiväntasausprekession". Siirrymme uuteen eläinradan aikakauteen ja seuraava on Vesimiehen aika.

Nämä ja muut 2012 päättyvät syklit ovat menneisyydessä aiheuttaneet merkittäviä muutoksia maapallon elämään. Fossiilisten todisteiden mukaan maapallon evoluutiossa on aukkoja, jotka tunnetaan "aikahyppynä". Näemme evoluutiossa hyppäyksen hyvin lyhyessä ajassa. Olennot uivat meressä yhtenä vuotana ja kävelevät maalla seuraavana. Olemme tulleet "aikahyppyjaksoon". Historian mukaan evoluutio nopeutuu ja elämä maapallolla muuttuu joksikin muuksi.

Galaksin alue mille liikumme, tuo voimakkaan tulvan fotoni- ja muita valotaajuuksia. Linjautumisemme laittaa meidät suoraan tämän fotonivalon reitille, mikä tunkeutuu aurinkoon, planeettaamme ja kaikkeen, mitä täällä elää. Asettuminen linjaan näiden energioiden kanssa on menneisyydessä saattanut olla syy aukkoihin fossiilisissa todisteissa. Tämän aihealueen tutkimus on kiehtovaa. Taas kerran, tämä on hyvin peruskatsaus valtavasta aihepiiristä.

Kaikista planeetoista on tulossa kirkkaampia ja kuumempia, mutta keskitytäänpä omaan kotiimme. Maapallon taajuus tai Schumannin resonanssi kasvaa. Omien koulupäiviemme oppikirjojen 7.83 megahertsin resonanssi on mennyttä ja planeetta nousee 50 megahertsiin joka päivä, perustason ollessa noin 14 megahertsin paikkeilla. Tämä on merkittävä muutos, koska todellisuutemme perustuu värähtelyyn.

Vakaa todellisuus on tietyissä värähtelytaajuusrajoissa, kuin radiotaajuus. Nämä taajuuskaistat luovat ulottuvuuksia, joissa elämää koetaan. Ollakseen tietyssä todellisuudessa, elävän olennon täytyy sopia tuolle taajuuskaistalle. Se on kuin radiokanavan hakemista. Saadakseen maakokemuksen on sovittava sen taajuuteen.

Kun maapallo lisää taajuuttaan, niin myös kaikkien planeetan elävien olentojen täytyy lisätä. Koska alempi taajuus häviää, meidän on sopeuduttava uusiin taajuusrajoihin. Kun kuljemme siirtymän läpi, energiat muuttavat mineraaleja, elementtejä, kasveja, eläimiä ja ihmisiä.

Solurakenteemme on muututtava voidakseen sisältää planeetan korkeamman värähtelyn. Galaksin uusien energioiden ja kohonneen maataajuuden välissä kehomme sopeutuu aliatomitasolla. Lisää käyttämättömistä aivosoluistamme ja roska-DNA:stamme - käyttämättömät rakenteet jotka ovat olleet unessa hyvin pitkään - alkavat aktivoitua.

Tästä sana "ylösnousemus" tulee. Se mikä oli unessa tai käyttämätöntä, käynnistetään nyt.

Koska tämä on evoluutiota, se ei tapahdu kaikille samaan aikaan tai samalla tavalla. Kyllä, kyse on suhteellisen pienestä aikahyppyikkunasta maapallon pitkässä elämänhistoriassa, mutta se ei ole kaikilla yksi yhtäkkinen "pamahtaminen" täysin uuteen taajuuteen.

Tämä synnyttää epämukavan tilanteen ihmiskunnalle. Osalla käyttämätön DNA ja solurakenne on alkanut herätä, kun taas toiset ovat edelleen unessa. Yksi ihminen on kokenut heräämisen, kun taas toinen ei ole.

Sanat "unessa" ja "hereillä" näyttävät hierarkialta, ikään kuin evoluutio olisi valinnut heränneet tai he olisivat saavuttaneet korkeamman olemistason. Huomaa, että kukaan joka saavuttaa tietyn heräämistason, ei tuomitse mitenkään heräämättömiä. Herääminen poistaa tuomitsemisen ja erillisyyden kokonaan - mukava sivuvaikutus siitä, että enemmän DNA:ta ja aivovoimaa on käytössä.

Käyttämätön osa sisällämme osoittautuu ihmisen todelliseksi sydämeksi, missä rauhasta ja harmoniasta tulee menettelytapamme. Ratkaisu väkivaltaiseen, ahneeseen ja vääristyneeseen maailmankulttuuriimme on omissa soluissamme. Maailman harmonia ja hyvinvointi voi olla aikahyppymme suuri evoluutiovoitto.

Tästä sana "siirtymä" tulee - siirtymä korkeampaan taajuuteen tai korkeammalle tietoisuustasolle.
Olemme tavallaan planeetalla, missä on kaksi eri todellisuutta - vanha ja uusi toimintamalli ovat rinnakkain. Ei ole helppo tilanne, jos kaksi todellisuutta on rinnakkain sosiaalisessa piirissäsi tai perheessäsi.

Mitä tapahtuu, kun heräät?

Kaikki muuttuu. Todellisuutesi kääntyy ylösalaisin - joko äkillisestä tapahtumasta tai päivien, viikkojen, kuukausien ja vuosien saatossa. Tämä riippuu siitä, mitä evoluutiolla on varastossa sinua varten. Vuoden 2012 asetelman jälkeen heräämiskokemus on tullut nopeammaksi ja intensiivisemmäksi.

Ennen meditoimme luolissa vuosia päästäksemme käyttämättömien rakenteidemme korkeampaan tietoisuuteen. Ilmeisesti se on muinaishistoriaa, koska ihmisiä herää joka päivä.

Maailmassa missä työskentelen, herääminen on henkinen kokemus. Tämä ei liity mitenkään uskontoon. Ei liitytä mihinkään ryhmiin, ei makseta maksuja tai seurata johtajia. Se on itsensä voimaannuttamisen prosessi, mikä on ainutlaatuinen jokaisella yksilöllä.

Joku määrittelee heräämisen oivallukseksi, ettei kaikki ole oikein maailmassa. En ole samaa mieltä siitä, että herääminen on salaisten agendojen, maailman salaliiton, Illuminatin olemassaolon tai kemikaalivanojen löytämistä. Heräämisprosessi kietoutuu joskus yhteen maailman salaliittojen kanssa, koska näkökyvystä ja erottelukyvystä tulee erittäin tarkka. Alat nähdä totuuden ihmisissä, tapahtumissa ja agendoissa. Voi olla erittäin lannistavaa astua ulos vanhan todellisuuden laatikosta ja nähdä nukkuvan väestön massamanipulointi.

Herääminen ei ole tietoisuutta vääryydestä planeetalla. Se on kokemus manipuloinnin ulkopuolella, mikä synnyttää evoluutiomuutoksia kehossa.

Herääminen saattaa tapahtua meditoidessa, sairauden kautta tai tapahtumana, mikä muuttaa yksilön tietoisuutta juuri riittävästi antamaan jokin uuden tapahtua. Kenties yksilö kyseenalaistaa olemassaolon luonteen tai tutkii jotain perinteisten uskomustensa ulkopuolella. Kenties hän alkaa impulsiivisesti harrastaa joogaa tai tai chitä tai jotain, mikä käyttää hänen tietoisuuttaan eri tavalla. Evoluutio on evoluutiota ja siinä on mukana monia tekijöitä ja siksi jotkut ihmiset heräävät ja toiset eivät. Kyse ei ole selviytymistilanteesta tai jumalaisesta valinnasta. Heränneiden ihmisten yhteisö on hyvin heterogeeninen. Olen konsultoinut lakimiehiä, lääkäreitä, Wall Streetin meklareita ja Grammy-voittajia sekä metafyysikkoja, kanavoijia ja kotiäitejä. Herääminen on laajalle levinnyt ilmiö. Heräämishetki voi olla syvällinen. Äkillinen laajentumisen tunne voi pakahduttaa aistit. Tunnet ehkä saumattoman yhteyden kaikkeen universumissa, ikään kuin olisit yhdistynyt kaikkeen mitä on.

On hyvin uskomatonta tuntea tuollaisen energian sykkivän kehonsa läpi. Tuolla hetkellä todellisuudestasi lentää kansi pois. Kaikki ihmiskokemuksen esteet häviävät äkillisessä aktivointiräjähdyksessä. Elämäsi on muuttunut muutamassa sekunnissa. Nukkunut itsesi heräsi.

Silloinkin kun heräämisprosessi on progressiivinen - tapahtumasarja mikä haastaa henkilön todellisuuden - aktivointikäännekohta laittaa heräämisen liikkeelle.

Heräämistasot

Heräämisprosessissa on monta tasoa, mitkä vaihtelevat uudesta tiedostamisesta ihmisen fyysisen, mentaali-, tunne- ja henki-itsen täydelliseen muuttumiseen.

Jotkut ihmiset kokevat aktivoitumishetken eivätkä mene koskaan yhtään pidemmälle. He tukahduttavat kokemuksensa, koska se haastaa kaiken, mitä he tietävät. He päättävät, että on vain liian vaikeaa muuttaa koko perspektiiviään elämään.

Toisilla tarpeesta tietää enemmän tulee pakkomielle. He alkavat etsiä selittääkseen, mitä heille tapahtui ja miten he voivat kokea enemmän tuota tunnetta. Joskus tuota suurta räjähdystä ei tunneta koskaan uudestaan. Joskus laajentuminen kasvaa ja kasvaa ja herättää lisää käyttämätöntä materiaalia kehossa. Tämä evoluutioprosessi on ainutlaatuinen jokaiselle yksilölle.

Heräämiskokemuksia

Herääminen voi tuoda laajan kirjon kokemuksia, jotka riippuvat ihmisestä ja hänen valinnoistaan. Tunne autuaasta ehdottomasta rakkaudesta, yhteydestä omaan sieluun tai korkeampaan itseen ja syvä kiitollisuus kaikesta on yleistä. Jotkut heräämiset aktivoivat psyykkisiä kykyjä. Toiset saavat tietoa entisistä elämistä tai maapallon historiasta. Muutamille avautuu pääsy korkeampiin ulottuvuuksiin, enkeleihin tai maan ulkopuolisiin olentoihin.

Monet heränneet tuntevat voimakkaan yhteyden Ylimpään luojaan tai Lähteeseen tai Jumalaan, mikä määrittelee uudelleen heidän uskomuksensa ja uskonsa.

Heräämisestä selviytyminen

Tietoisuuden laajentaminen ei ole ollut suosittu tai tuettu valinta yhteiskunnissamme. USA:ssa meillä on meditointikeskuksia, joogaretriittejä ja new age -keskuksia, mutta heräämisilmiöstä ei puhuta vielä laajasti, edes henkisissä yhteisöissä. Koska tämä on pirstoutunut ilmiö, herännyt yksilö voi tuntea olevansa hyvin eristynyt.

On erittäin vaikeaa nähdä havaitun todellisuuden ulkopuolelle, silloin kun toiset eivät näe. Monet heränneet eivät uskalla jakaa kokemuksiaan heräämättömien ystäviensä tai perheensä kanssa. Se kuulostaa hullulta! Se kuulostaa siltä, että on valittu tai erityislaatuinen. Tämä aihe kohtaa usein vastustusta. Saattaa alkaa väittely tai heitä pilkataan tai heidät leimataan epävakaaksi, hipiksi, kultin jäseneksi, newagelaiseksi tai tulee myriadeja muita reaktioita käsitykseen eri todellisuudesta. Niinpä he eivät puhu siitä ja ajattelevat, että on parempi olla suututtamatta ystäviään tai osallistumatta väittelyyn siitä, mikä on todellista ja mikä ei.

Niille jotka ovat tehneet rohkean valinnan "tulla ulos henkisestä kaapista" ja alkaa kertoa uudesta perspektiivistään, tuo paljastuminen voi merkitä eristäytymistä vanhasta porukasta. Koska ihmiset eivät ymmärrä, mitä ihmettä heidän ystävälleen on tapahtunut, he lopettavat kommunikoinnin.

Eristäytyminen voi olla hyvin masentavaa. Herännyt voi hylätä perheensä kokonaan ja joissain tapauksissa se on hyvä valinta. Kummankaan todellisuuden - heränneen tai nukkuvan - ei tarvitse sietää toisen hankausta. On parasta antaa asian olla, eikä joutua loputtomaan ristiriitaan, mihin ei ole ratkaisua. Kumpikaan ei yritä vakuuttaa tai käännyttää toista. Lopulta herännyt ihminen astuu pois konfliktista, koska se tuntuu mielettömältä, kun hänen heräämisprosessinsa voimistuu. Ehdottoman rakkauden viisaus yllyttää herännyttä kunnioittamaan kaikkia polkuja. Usein tämä merkitsee lähtemistä pois ystävien ja perheen luota.

Kokeile tätä: perspektiivi

Kokeile tätä harjoitusta ymmärtääksesi.

Leiki, että näet hyvin selväjärkistä unta.

Tässä unessa ihosi alkaa hehkua! Sinusta tuntuu uskomattomalta, kuin enkeliltä tai säteilevältä auringolta. Haluat unen jatkuvan ja jatkuvan. Se on yksi noista hyvin energisistä unista, joita et unohda.

Hätkähdät hereille unesta ja tunnet edelleen hehkun. Hymyilet, kun sinulla on vielä tuo tunne. Miten upea uni! Se tuntuu vielä niin todelta, että nostat kätesi ylös ja katsot, hehkuvatko ne. Ja ne hehkuvat! Itse asiassa koko ihosi säteilee valoa, olet ihmislamppu! Et voi uskoa sitä - näetkö edelleen unta? No, on aika lähteä töihin, joten jatkat aamuasi.

Hyppäät ylös sängystä ja hehkuva valo on edelleen. Menet suihkuun ja syöt aamiaista ja se on edelleen. Menet töihin ja se on edelleen, mutta kukaan muu ei näe sitä. Mietit, oletko menettänyt järkesi! Miksi kukaan muu ei voi nähdä sitä? Minä hehkun ja minusta tuntuu uskomattomalta! Pyydät läheistä ystävää katsomaan sinua - näkeekö hän mitään epätavallista? Ystäväsi ei näe mitään. Perheesi ei näe mitään. Lääkärisi ei näe mitään. Jos mikään ei ole pielessä, niin miksi minä hehkun?

Hehkuminen jatkuu päiviä, viikkoja, kuukausia. Alat tuntea erillisyyttä yhteiskuntaan. Sinulle tapahtuu tämä uskomaton asia etkä voi jakaa sitä! Etsit internetistä jotakuta, jolla on ehkä sama vaiva.

Googlaus paljastaa tuhansia sivustoja täsmälleen samasta ilmiöstä.

Leukasi putoaa: voiko tätä tapahtua ympäri maailmaa? Tuhannet ihmiset hehkuvat eikä kukaan heidän ympärillään näe sitä? Olet helpottunut löytäessäsi nettiyhteisön tälle hehkumisilmiölle, mutta et vieläkään voi puhua siitä ystäviesi, perheesi tai työtovereidesi kanssa, koska he eivät näe todisteita. Ystäväsi ajattelevat, että olet hullu, vanhempasi ajattelevat, että olet jossain kultissa - elämäsi ei sovi enää mukaan. Miten pääset tästä läpi? Tällaista herääminen on monille ihmisille. Syvällinen kokemus, mitä kukaan heidän ympärillään ei voi nähdä tai tuntea.

Heräämisen haasteita

Sosiaalisten ongelmien lisäksi, ne ihmiset joihin heräämisprosessi vaikuttaa, voivat kokea lukuisia fyysisiä ja tunnepuolen oireita. Se riippuu heräämistasosta. DNA:mme on hiilipohjainen rakenne, mutta voidakseen sisältää maapallon korkeamman taajuuden, se alkaa muuttua enemmän kristallipohjaiseksi rakenteeksi. Tämä voi aiheuttaa kummallisia ja joskus tuskallisia tuntemuksia kehossa. Se voi aiheuttaa sairautta tai tasapainottomuutta, jos ihminen ei huolehdi itsestään kunnolla.

Vaikka ihminen olisi hyvin terve, energia voi aiheuttaa intensiivisiä fyysisiä oireita. Viime vuosikymmenellä olen nähnyt perinteisten lääkärien diagnosoivan väärin monia heräämisoireita sairauksiksi ja oireyhtymiksi.

Käyttämättömien rakenteiden aktivointi voi olla mielen ja tunteiden tasolla pakahduttavaa. Masennus tai kiinnostuksen puute sellaiseen, mikä oli ennen hauskaa, on hyvin yleistä. Ei halua osallistua vanhaan toimintamalliin. Monilla on huono pääsy uuden mallin toimintaan, ellei se ole internetissä.

Tietoisuus kahden toimintamallin olemisesta yhteiskunnassa samanaikaisesti voi aiheuttaa pettymystä. Perinteisestä toiminnasta tulee tylsää ja rasittavaa. Monilta katoaa kyky keskittyä tavanomaisiin tai toistuviin tehtäviin. Tyytymättömyys työpaikkaan, suhteisiin, elämäntyyliin ja ystäviin jättää monet heränneet neuvottomaan tilaan, missä on vähän tuloja tai tukea.

Ylösnousemusprosessi

"Ylösnousemus" on konstikas sana, koska se tuo kuvia leijumisesta taivaaseen tai fyysisestä kuolemasta. Se ei ole kumpaakaan. Ylösnousemus on muutos kehon taajuudessa, jotta se voi kokea korkeamman ulottuvuuden. Ylösnousemus on niiden tavoite, jotka kokevat voimistunutta heräämistilaa. Koska olemme aikahypyssä, on harvinainen tilaisuus käyttää tätä evoluutioikkunaa ylösnoustakseen korkeampaan ulottuvuuteen. Tämä olisi pysyvä korkeamman tietoisuuden tila.

Useimmat ylösnousemukseen sitoutuneet ovat jo kokeneet viidennen ulottuvuuden uuden maapallon - maapallon korkeamman ilmaisutaajuuden. Sen sijaan että kulkevat uuden ja vanhan toimintamallin väliä vuosia, ylösnousemuspolulla olevat ihmiset päättävät nopeuttaa prosessia ollakseen täysin korkeammassa ulottuvuudessa.

Ylösnousemuspolulla olevat käyttävät eri menetelmiä kiihdyttääkseen tietoisuutensa ja nukkuvien rakenteidensa kehittymistä. Kuten heränneissä, myös ylösnousemusprosessissa on monia tasoja. On yksilöllinen valinta ylösnousta ja se on hämmästyttävä, kuitenkin haastava prosessi. Oireet voivat olla voimakkaita toisinaan, joten lepo ja itsestään huolehtiminen on tärkeää.

Mihin kaikki tämä johtaa?

Monet heränneiden yhteisössä uskovat, että ylösnousemus on vääjäämätöntä kaikille maan päällä tämän evoluutioikkunan aikana. Koska ulottuvuudet perustuvat taajuusväleihin, lopulta tämä on totta. Silloin kun maapallon taajuus nousee tasolle, missä se ei tue enää 3D- tai 4D-todellisuutta, kaikkien planeetalla elävien on ylläpidettävä viidennen ulottuvuuden värähtely. 4D saapui 2012 ja se on luultavasti kaikkien havaittavissa vuoden 2014 puolivälissä.

Koska maapallon taajuus on noussut merkittävästi, useimmat ihmiset kokevat jo vähän 4D:tä. Tämä selittää yhteiskunnallisen levottomuuden, hallitusmullistukset ja vaatimuksen rehellisyyteen rahoitusjärjestelmissämme. Se selittää myös niiden uusien järjestöjen valtavan määrän, jotka ovat omistautuneet positiiviseen yhteiskunta-, politiikka- ja ympäristömuutokseen.


Tietoisuusmuutos on harvinainen tapahtuma ja siihen on laajat mahdollisuudet, mitä voi tapahtua.

Mitä voin tehdä ystäväni auttamiseksi?

Vaikket uskoisikaan, että mikään on muuttumassa planeetalla, voit silti tukea ystävääsi tai rakastasi.

Ole myötätuntoinen. Hereillä oleminen on erittäin rankka tilanne vuorovaikutuksessa perheen ja ystävien kanssa.

Anna hänen ilmaista itseään. Kuuntele niistä muutoksista, joita tapahtuu hänen elämässään. Hänellä on luultavasti hämmästyttäviä tarinoita ja täysin uusia kokemuksia, joita hän jakaisi mielellään kanssasi.

Tiedä, että herääminen ei ole uhka uskonnollisille tai henkilökohtaisille uskomuksillesi. Ei ole mitään tarvetta käännyttää tai vakuuttaa kellekään, että on herättävä tai ylösnoustava. Jos kysyt, hän saattaa kertoa, mitä hän on oppinut. Kaikkia elämänpolkuja kunnioitetaan. Se on kaunista täällä olemisessa ja elämän kokemisessa valitsemallaan tavalla.

Kyse ei ole kultista tai ryhmästä, missä johtajat antavat ohjeita. Ei tarvitse suorittaa rituaaleja, maksaa maksuja tai seurata johtajaa. Heränneiden ja ylösnousemusporukassa on monia viisaita opettajia ja taitavia parantajia. Aidot yksilöt sanovat aina: "Älä seuraa minua tai luule minun olevan yläpuolellasi. Ota, mitä minulla on jaettavana, käytä omaa erottelukykyäsi siinä, mikä on oikein omalle polullesi, ja voimaannuta itsesi." Yksilö valitsee menetelmät heräämiskokemuksen syventämiseen.

Puhu hänen kanssaan. Älä tee oletuksia siitä, mitä hän ajattelee tai tuntee. Jos olet katsonut heräämis- tai ylösnousemusinformaatiota internetistä, voit nähdä, että tästä ilmiöstä on valtava kirjo teorioita ja sitä voi lähestyä monella tavalla. Älä oleta, että ystäväsi uskoo mitään siitä! Älä keskustele mielipiteestäsi ystäväsi heräämiseen, ennen kuin puhut hänen kanssaan suoraan.

Ole kärsivällinen hänen kanssaan. Prosessi voi saada tunteet ja fyysisen kehon sekaisin. Sopeutumisoireita voi tulla yhtäkkiä. Anna hänen olla, jos hän peruuttaa suunnitelmia tai hänen on kadottava päiväksi tai pariksi.

Kysy, tarvitseeko hän mitään. Monet heränneet ihmiset ovat menettäneet suuren määrän vanhasta elämästään prosessissa. Voi olla erittäin vaikeaa käsitellä monia dramaattisia muutoksia lyhyessä ajassa. Kysy ystävältäsi, mitä hän tarvitsee. Aterian? Hiljaisen paikan? Rahaa työpajaa tai kokoontumista varten? Tuki heränneen joukon ulkopuolelta on erittäin harvinaista. Yllätä hänet!

Kiitos huolestasi.

Toivon, että tämä lyhyt heräämisilmiön esittely kuroo umpeen vähän kuilua sinun ja rakkaasi välillä.

Kiitän heränneiden ja ylösnousemusyhteisöjen puolesta, että otit aikaa tämän lukemiseen. Toivottavasti se on antanut jotain näkemystä merkittävästä tapahtumasta ihmishistoriassa. Se on kummallista ja kaunista aikaa meille kaikille.

--------------------

Sandra Walter on kirjailija, ylösnousemusopas, elämänvalmentaja, taiteilija, selväkuuloinen ja selvätuntoinen tiennäyttäjä.

Sandra auttaa ihmisiä kansainvälisesti Ascencion-e-kursseilla, artikkeleilla ja kirjoilla, jotka keskittyvät tietoisuussiirtymään, sekä Ascension Integration -youtube-kanavalla.

Lisätietoja heräämisestä ja ylösnousemuksesta www.sandrawalter.com.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

17.1.14

ENKELIRETRIITIT 2014



Haluatko löytää onnen ja tasapainon elämääsi?
Kaipaatko rohkaisua tehdä uusia elämänvalintoja?
Tahdotko oppia tuntemaan universaalin olemuksesi?

Ole se valo joka olet -enkeliretriitti on voimaannuttava matka
syvälle omaan itseesi ja universaaleihin salaisuuksiin. 


Enkeliretriitti:
~ Herkistää intuitiota
~ Avaa sydämen tunnelukkoja 
Tarjoaa avaimet oman herkkyyden ja voiman tunnistamiseen
ja tasapainoiseen käyttämiseen
Tarjoaa kokemuksen läsnäolon parantavasta voimasta 
ja avoimella sydämellä elämisestä - enkeleiden avustuksella.

Viikonlopun aikana yhdistymme omaan sydänpolkuumme
ihanassa, hoitavassa enkelienergiassa. 


Ohjelmassa:
~ Luentoja ja harjoituksia sydämellä elämisestä
~ Keskustelua
~ Henkilökohtaista ohjausta
~ Meditaatioita ja rentoutusharjoituksia

Ryhmän koko: Max.20hlöä
Retriitin kesto: Pe-su



ILMOITTAUDU MUKAAN:

18.-20.04 KOUVOLA
Täynnä

02.-04.05 MIKKELI
Täynnä


01.-03.08 SALLA
Täynnä


22.-24.08 TOIVAKKA
Täynnä

10.-12.10 HARTOLA
Täynnä


ღ  ღ    


Ohjaajana

Deepthi





Enkeliretriitti Själön saaressa elokuussa 2013



Kuvat: Deepthi



Enkeliretriitit eivät ole sidottuja mihinkään uskontoon tai maailmankatsomukseen, vaan ohjaus pohjautuu ajatukseen siitä, että ihminen on sielu-mieli-keho-kokonaisuus, joka pystyy saattamaan itsensä luonnolliseen tasapainon ja onnellisuuden tilaan herkistymällä ja kuuntelemalla omaa sisäistä ohjaustaan. 

Enkeliretriittien ohjaus pohjautuu myös ajatukseen siitä, että kaikki universumissamme on energiaa, jonka kanssa meidän on hyvä pyrkiä harmoniaan. Olemme yhtä kaiken kanssa, ja tullessamme siitä tietoiseksi, alamme valita pelon sijaan rakkauden ja tehdä elämässämme päätöksiä, jotka - sen sijaan että hajottaisivat meitä - tukevat ja eheyttävät meitä elämämme matkalla.

Enkeliretriittien ohjaus ja viestit ovat aina rakkaudellisia ja lempeitä, osallistujien sielua eheyttäviä ja kunnioittavia. 

Lämpimästi tervetuloa! 





In Love... with Foodin ♥



Tämä päivä alkoi mitä parhaiten! ♥ ♥ Postipoika koputti oven takana ja toi minulle paketillisen eilen netin kautta tilaamiani Foodin-tuotteita! Foodin on puhtaisiin raaka-aineisiin keskittynyt verkkokauppa, jonka sivuilla olen kuin pikkulapsi karkkikaupassa: "Mä haluun tota, mä haluun tota, mä haluun totakin vielä!" ♥  Ja tässä tämän kertainen saalis:




Enkelivuosien myötä olen kiinnittänyt yhä enemmän huomiota ruoan laatuun. Mitä tietoisemmaksi  tulee ja mitä puhtaammaksi keho muuttuu, sitä selkeämmin keho myös kertoo, mitä se ei ainakaan halua sisuksiinsa työstettäväksi. Eilen esimerkiksi käväisin mummolassa ja nautin surutta mumman tarjoamia pullia ja keksejä, ja mitä siitä sitten seurasikaan? Vatsanväänteitä tietenkin! :D Mutta onneksi elämän ei tarvitse olla niin vakavaa, pääasia että tietää minkälaista korjaussarjaa voi heittää perään, kun haluaa saada kehon takaisin balanssiin.

Muistan Ammankin joskus sanoneen, että vaikka noudattaisimme minkälaista ruokavaliota tahansa, niin jos joku meille rakkaudella jotakin tarjoaa, niin oikeanlaista myötätuntoa on se, että ottaa kiitollisuudella toisen valmistaman ruoan vastaan sen sijaan, että itsekkäästi kieltäytyy syömästä. Itse olen kyllä tuonkin liikkeen tehnyt, ja ei siitä ainakaan hyvä mieli ole tullut niin itselle kuin tarjoajallekaan. Siis kultainen keskitie kaikessa. ♥ 

Mutta silloin kun voi vaikuttaa omiin syömisiinsä, niin silloin voi antaa keholle parasta mahdollista mitä on tarjolla. On superihanaa, että meidän perusmarketeistakin saa jo niin ihanasti luomuruokaa. Esimerkiksi kananmunat ja hedelmät ovat täysin eri makuisia - puhumattakaan ravinnepitoisuuksista - kun ne valitsee luomuna ostoskärryynsä. Siihen kun vielä heittää päälle muutamia superruokia, niin kyllä keho hyrrää! ♥ Ja mikä ihaninta, puhdas ruoka on ennenkaikkea Maku- ja Nautintoelämys!! ♥ 

Minä olen nyt saanut aloittaa yhteistyön Foodinin kanssa, ja tulen silloin tällöin vinkkaamaan tänne blogiin ihanista tuotteista, joita käytän omassa arjessani. Toivottavasti sinäkin saat niistä inspiraatiota kokeilla uusia juttuja!


Foodin tarjoaa 
kaikille blogini lukijoille 
-15% alennuksen 
ostetuista tuotteista!

Käytäthän asioidessasi 
koodia "deepthi"!

Tervemenoa ostoksille! ♥ 



Iloa, energiaa ja rakkautta päivääsi!

Deepthi




Foodin Facebookissa!