30.11.14

Kevään 2015 EnkeliJumalatar-kiertue julkistetaan 01.12 klo:10!



Heii Ihanat EnkeliJumalattaret!

Julkistan ensi kevään koko Suomen kattavan 
EnkeliJumalatar-kiertueeni huomenna 
MA 01.12 KLO10 
täällä blogissani ja kiertueeni facebooksivulla

Jokaisessa illassa on paikka 12 osallistujalle, 
ja paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. 
Olethan kuulolla aamusella!

Rakkauden täyteistä ensimmäisen adventin iltaa!

Halauksin,
Deepthi 




25.11.14

Hoffman: Löydä tilaa armolle - Find a Place for Grace


LÖYDÄ TILAA ARMOLLE

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
23.11.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun oli kasvuiässä, isällä oli tapana kutsua minua "armoksi" - eikä sen vuoksi, että olin sujuvaliikkeisin (suom. huom. "sujuvaliikkeinen" on sanamukaisesti "täynnä armoa") lapsi lähistöllä, aivan päinvastoin. Jo ennen kuin minun täytyi kulkea kainalosauvoilla jalkatukien kanssa, kun opettelin kävelemään uudestaan oltuani halvaantuneena useita vuosia, kompuroin ja kaaduin aina, pääasiassa koska olin harvoin maadoittunut ja läsnä, joten jalkani menivät yhteen suuntaan ja mieleni jonnekin muualle. Johtopäätös olisi, että jos olin sujuvaliikkeinen, niin kulkisin virtaavasti ja tarkoituksenmukaisesti enkä törmäilisi asioihin. Vaikkei isäni tiennyt sitä, hän opetti tärkeän läksyn: elämässämme on paikka armolle, helposti virtaavalle energialle ja hyödymme hidastamisesta ja ajan ja paikan löytämisestä sille.

Puhuessamme armosta, ajattelemme sitä siunauksena Jumalalta - se on pyhä ja erityislaatuinen asia. Mutta armo on tavallinen ja jokapäiväinen asia. Se on osa sitä energiavirtaa, mihin osallistumme - se on läsnä kauneudessa, minkä huomaamme, ja asioissa jotka otamme itsestäänselvyytenä. Olemme armon tilassa, kun huomaamme kukan kauneuden, auringonlaskun, kuun valaiseman yön hiljaisuuden tai rauhallisen luonnonmaiseman. Muistan sen armon, mitä tunsin, kun näin ensimmäisen kerran Grand Canyonin ja sen kauneus valtasi minut. Armo on läsnä kaikkialla koko ajan riippumatta siitä, huomaammeko sitä vai emme.

Armo tekee elämästä siedettävää, silloin kuin ihmisyyden rumuus ja karkeus ovat ylivoimaisia, ja se muistuttaa meille, että kauneus ja rauha ovat rinnakkain vakavimpienkin olosuhteiden kanssa. Armo muistuttaa meille, ettemme ole yksin, ilman opastusta ja tukea, silloin kuin valitsemamme polun yksinäisyys voi saada olomme tuntumaan, että olemme saarin nimettömyyden meressä. Armo on läsnä hiljaisuudessa ja melussa, valossa ja pimeydessä, kun muistamme, että se on siellä. Se on turvapaikkamme siitä, mikä uhkaa meitä ja pelästyttää meidät, ja se tuo meidät takaisin voimansa ja läsnäolonsa hiljaisuuteen ja yhteyden lämpimään syleilyyn.

Sitä ei voi ottaa meiltä pois, mutta voimme olla piittaamatta siitä. Sitä ei voi hävittää, mutta voimme kääntyä poispäin siitä. Armo odottaa, että palaamme sen luo, minkä teemme, kun sielu on väsynyt ja sydämeen sattuu. Kun teemme aikaa ja tilaa armolle, sallimme jumaluutemme valon integroitua ihmisyyteemme. Se muistuttaa meitä hiljaa siitä, kuka olemme, ja paljastaa valomme niiden pelko- ja unohduskerrosten alta, joiden annamme sammuttaa toivomme, uskomme ja luottamuksemme. Armo on yhteysportaali jumaluuteen, Lähteeseen ja keskukseemme, minkä voimme tuntea kaipauksena kotiin.

Teemme tilaa armolle, kun olemme kiitollisia ja löydämme iloa joka hetkestä. Se ei pompi ylös ja alas ja huuda meille, mutta se kyllä yrittää saada huomiomme. Pane joka hetki merkille, missä armo yrittää yhdistyä kanssasi joka, ja näet sen tiedostaessasi rauhan, kauneuden ja ilon hetket. Huomasitko kauniin auringonnousun tai -laskun? Armo yritti saada siinä huomiosi. Hymyilikö joku sinulle tai oli erityisen ystävällinen tai huomaavainen? Sait armolahjan. Oliko sinulla tyytyväisyyden, rauhan ja turvallisuuden hetki, jolloin tunsit olevasi täysin harmoniassa ja yhdistynyt? Koit armon tuossa hetkessä. Voit myös olla armon lähde toisille, kun muistutat heitä siitä kauneudesta, rauhasta, voimasta ja ilosta, mitä maailmassa on.

Sujuvaliikkeisyys ei rajoitu balettitanssijoihin - olemme "täynnä armoa", kun teemme tilaa ja aikaa armolle ja pysymme maadoittuneena ja läsnä tuossa yhteydessä. Olemme voimakkaita olentoja, jotka voivat käskeä universumin energiaa olemaan jotain. Ja käytämme tuota voimaa parhaalla ja hyödyllisimmällä tavalla, kun muistamme armon läsnäolon ja pysymme yhteydessä siihen, jotta olemme aina yhteydessä jumaluuteen, aina tietoinen siitä yltäkylläisyysvirrasta, mikä on läsnä joka hetki, ja aina yhteydessä siihen turvapaikkaan, mikä armosta voi tulla, silloin kun meidän tarvitsee muistaa itsemme jumalaksi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Walling: 8 vihjettä henkisestä heräämisestä - 8 Clues That A Spiritual Awakening Is Happening


KAHDEKSAN VIHJETTÄ HENKISESTÄ HERÄÄMISESTÄ
8 Clues That A Spiritual Awakening Is Happening (CLICK HERE)

Kirjoittanut Michelle Walling (www.in5D.com)
19.11.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Periaatteessa henkistä heräämistä tapahtuu joka hetki, kun teemme valinnan. Kuitenkin yhtenä päivänä on suuri tilaisuus heräämiseen, mikä muuttaa menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden. Silloin kun päätetään kehittyä vanhojen uskomusten ja mallien yli, ilmestyy laukaisijoita ja vihjeitä, jotka ovat selviä merkkejä henkisestä heräämisestä.

1. Kyseenalaistamme sen, kuka olemme

Yksi pääasia minkä alamme kyseenalaistaa henkisessä heräämisessämme, on se, kuka oikeasti olemme. Eri opetuksista ja kirjoissa ja internetissä olevasta informaatiosta saamme vihjeitä siihen, miten käännytään sisäänpäin. Menemällä sisään oivallamme, että olemme ääretön olento, jolla on fyysinen kokemus ihmiskehossa.

Suurimpaan oivallukseen henkisessä heräämisessä sisältyy sen muistaminen, että meillä on aina ollut yhteys Luojaamme, mutta sen on verhonnut meiltä olentoryhmä, joka halusi kontrolloida meitä. Sitten oivallamme, ettei ole vain yhteyttä Luojalähteeseemme, vaan ymmärrämme, mitä merkitsee olla tuon Lähteen hologrammikipinä.

Sen ymmärtäminen, että olet kaikkivoimaisen Luojaolennon fraktaali, muuttaa kaiken, koska sen hyväksyminen, kuka olet, heijastaa Luojasi rakkautta. Se peilaa ehdotonta rakkautta ja antaa sinulle ymmärryksen identiteetistä yksilönä ja äärettömänä Luojaolentona.

2. Kysymme, miksi olemme täällä

Kun alamme oivaltaa, kuka olemme, tunnemme kiinnostusta kysyä, miksi olemme täällä. Elämäntarkoitus on erilainen jokaisella yksilöllä. Alamme kuitenkin etsiä sieluryhmiä, jotka pitävät samanlaisista asioista kuin me. Joitain ihmisiä viehättävät maan ulkopuoliset tai planeettaryhmät, kun taas toisia viehättävät meditatiiviset tai henkiset teemat. Loppujen lopuksi nämä ryhmät ovat sama asia, joka on pakattu eri tavalla, ja ne ovat upeita työkaluja yhdistyä samanmielisten ihmisten kanssa. Alamme muistaa, että teimme sopimuksia peilataksemme elämäntarkoituksia toisillemme.

Elämäntarkoituksemme eläminen on yksi tyydyttävimmistä asioista, mitä voimme tehdä. Se on useimpien henkisesti heränneiden ihmisten mielessä. Ihmiset tekevät usein elämäntarkoituksensa löytämisestä monimutkaisempaa, mitä sen tarvitsee olla. Monta kertaa vastaus on ollut elämässäsi kaiken aikaa, mutta energiasi ei ole ollut ohjattu sitä kohti. Sen tekeminen, mikä tekee sinun onnelliseksi vahingoittamatta toisia, on suuri vihje elämäntarkoitustasi kohti.

3. Elämämme kääntyy ylösalaisin


Sitten kun oivallamme olevamme henki, joka asuu fyysisessä kehossa, näemme yhtäkkiä elävämme maailmassa, missä kaikki on takaperin ja ylösalaisin. Alamme oikaista asioita ja vetää energiamme pois järjestelmästä, mikä on luotu orjuuttamaan ja kontrolloimaan meitä.

Alamme kyetä lukemaan salakoodia ympärillemme symboleihin ja kieleen upotetuissa juonissa ja taikaloitsuissa, joissa ei ole paras intressimme mielessä. Opimme tasapainottamaan tätä mustaa magiaa valkoisella magialla ja alamme ajatella itse selkeästi ja tarkoituksen kera.

4. Alamme kokea synkronismia sattumanvaraisuuden sijasta

Synkronismi on vihje siitä, että ihminen on korkeimmalla polulla. Sitä voi tulla toistuvasti jonain tarttuvana lauseena tai sanana, minkä näet useita kertoja päivässä tai pidemmällä aikajaksolla. Usein ihminen sattuu katsomaan kelloa juuri oikealla hetkellä, jolloin se on 11.11 tai jotain sellaista kuin 2.22, 3.33 jne.

Ks. aiheeseen liittyvät artikkelit:
Psychologist Carl Jung and the 11:11 Synchronicity
1111: Walk in Your Power
Paying Attention to Repetitive Synchronistic Numbers

Asiat alkavat kehittyä elämässämme saumattomasti ja meillä saattaa olla ennalta tietämistä ja déjà vu –hetkiä useammin. Lopulta opimme, että todellisuus on muokattava matriisi, mitä voi verrata televisio-ohjelmaan: jos emme pidä siitä, mitä näemme, opimme muuttamaan sen vaihtamalla taajuutta tai kanavaa.

5. Meiltä katoaa monia ihmisiä elämästämme ja saamme muutamia erittäin tärkeitä uusia suhteita

Kun henkinen herääminen etenee, se luomisenergia mistä meidät on tehty, värähtelee nopeammin. Tämä hiukkasten kiihtyminen muuttaa sitä, miten vaikutamme toisiin, ja se voi saada myös ne ihmiset tuntemaan epämukavuutta, jotka eivät ole vielä aloittaneet tätä prosessia. Huomaamme, että jotkut ihmiset pakotetaan pois luotamme, koska heidän puolustusmekanisminsa käynnistyvät ja heidän egonsa keksii tekosyyn sille, etteivät he halua enää olla lähellämme.

Kun katsomme taaksepäin, muistamme hämärästi ne, jotka ovat pudonneet pois. Herääminen ja kehittyminen on valinta, jota kaikki eivät tee, mutta ne jotka tekevät, aloittavat tiiviitä suhteita, jotka perustuvat luottamukseen.

Saavutetun värähtelyn universaalin lain vuoksi, värähtelytasomme vetää luonnostaan kuin magneetti samalla tasolla olevia puoleemme. Koska tällä hetkellä heränneiden osuus planeetan ihmisistä on alle 51%, saatamme huomata siirtyvämme yhtäkkiä uuteen työpaikkaan tai kenties seuraavamme unelmaa, mikä meillä on aina ollut asumisesta tietyssä paikassa, missä sielukumppaneillamme on tilaisuus ilmestyä elämäämme.

Katso aiheeseen liittyvä artikkeli:
So, Your Spiritual Awakening Cost You Some Friends

6. Hankkiudumme eroon epäjärjestyksestä ja aineellisesta omaisuudesta
Kevätsiivous tulee vuoden aikana koska tahansa, kun ymmärrämme sen energian, mikä on kiinni liiallisessa epäjärjestyksessä ja tavaroissa, jotka painavat meitä alaspäin. Ikivanha Feng Shui ottaa huomioon, että positiivinen energia virtaa huoneessa tai huone voi tuoda harmoniaa niille, jotka käyttävät sitä.

Jos ihminen on käynyt läpi muuttosiirtymän, tunne kuorman vähentymisestä on vapauttava ja selvä. Alamme oivaltaa, että aineellisen omaisuuden aivopesu luotiin painamaan meitä alaspäin ja pitämään värähtelymme hitaampana.

7. Oivallamme, että rakkaus on perusrakennuspalikka

Yksi henkisen heräämisen suurimmista saavutuksista on suojakerrosten kuoriminen sydämen ympäriltä. Useimmilla ihmisillä tämä elämä on ollut täynnä sydämen särkymisiä – on kyse sitten huonosti menneestä suhteesta, parhaan ystävän pettämisestä tai lasten lähdöstä collegeen. Positiivisia tapahtumia ovat mm. lapsen syntymä tai terveen suhteen löytäminen, mikä sallii yhteisen kasvun, kun jaetaan henkinen heräämispolku.

Kyky vetää puoleensa oikea kumppani tai sielunkumppani alkaa tekemällä työtä, että rakastat itseäsi sellaisena, kuka olet. Tulee tapahtumien ketjureaktio ja se tuo esiin jumiutuneen energian, mikä voidaan puhdistaa valmistautumiseksi terveeseen ja rakastavaan suhteeseen. Tätä jaksoa kutsutaan "sielun pimeäksi yöksi". Jos olet löytänyt sielunkumppanisi jo ennen henkistä heräämistä, niin sinulla on todella hyvä tilaisuus saada joku, joka tukee sinua tehdessäsi sisäistä työtäsi.

Vaikutamme kaikkiin lähistöllämme – oivallamme sitä tai emme. Olemme kaikki symbioottisessa suhteessa sielutasolla ja rakastamme toisiamme ja silloin kun siitä tulee tietoisnen käytäntö, se vahvistuu sanoinkuvaamattomasti. Vaikutus mikä sinulla on jonkun toisen värähtelyyn, ei ehkä näytä positiiviselta alussa, koska tuon ihmisen todellisuus saattaa alkaa lässähtää kokoon, aivan kuten sinulla lässähti. Yhtenä päivänä pikapuoliin kaikki jotka heräävät, katsovat taaksepäin ja oivaltavat sen rakkausvärähtelyn dominovaikutuksen, mikä muutti maailman.

8. Meistä tulee tyyniä myrskyssä

Oivaltamalla, että olemme heränneet henkisesti tässä elämässä, siirrymme selviytymisestä ja pelosta anteeksiantoon ja rakkauteen. Kun päästämme irti selviytymis- ja kuolemispelosta, se luo sisällemme tilan tulevaisuutemme luomiseen, samalla muuttaen menneisyytemme. Tämä aiheuttaa tavallisesti kaipauksen palvella toisia.

Opettamisesta, jakamisesta, rakastamisesta ja parantamisesta tulee uusia tavoitteitamme ja kaipaamme sitä, että kaikki heräävät ja haistelevat ruusuja.

Yhteinen vapaustavoite

Vihjeiden ja vahvistusten seuraaminen polun varrella johtaa korkeimpaan rakkaus- ja onnellisuuskutsumukseemme. Maailman muuttaminen tapahtuu yksi ihminen kerrallaan ja alkaa tiedostamis- ja aikomusvastuusta yksilötasolla.

Perimmäinen oivallus suuresta kuvasta on, että ihmiskuntaa on orjuuttanut pieni olentoryhmä, joka on pitänyt meidät lukittuna matalaan värähtelyyn. Ne jotka alkavat tiedostaa tämän, saavat luonnostaan työkalut itsensä vapauttamiseksi tästä vankilasta.

Henkinen tiedostaminen kulkee käsi kädessä sen kanssa, että tietoisuutesi lisääntyy ja tuot enemmän sieluolemustasi tähän elämään. Rakkaus parantaa kaiken ja se on todellinen avain muutokseen.

Kun rakastamme itseämme, luomme tilan toisten rakastamiseen. Kaikki sota, kilpailu ja hallinta putoavat pois ja vastaukset kaikkiin kysymyksiin tulevat ulottuville yksilötasolla. Henkisesti heränneiden ihmisten lukumäärän kasvu on vaikuttanut planeettaan ja se jatkuu, kunnes olemme vapauttaneet itsemme ja kollektiivi valitsee uuden todellisuuden.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Selacia: Aikavääristymien kanssa eläminen - Working with Time Distortions


AIKAVÄÄRISTYMIEN KANSSA ELÄMINEN
Working with Time Distortions (CLICK HERE)
Kanavoinut Selacia
20.11.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Muutostuulet ovat vaihtuneet tässä kuussa, mikä sallii enemmän liikettä eteenpäin ja hengähdystauon lokakuun ailahtelevista energioista. Jos et vielä tunne tasaista purjehdusta, yksi syy on kokemamme aikavääristymä.

Kello voi kertoa yhden asian, kuitenkin oma sisäinen aikatunteesi voi saada tuntumaan, että olet ajasta jäljessä tai haluat olla edellä. Yleisvaikutus voi olla tunne, ettet ole oikein vireessä sen kanssa, missä sinun tarvitsee olla. Haluat yksinkertaisesti ehkä pysäyttää koko aikakarusellin!

Et oikeasti voi tietenkään pysäyttää ajankulkua, mutta voit tehdä paljonkin pysyäksesi tasapainossa. Itse asiassa tällä vuoden 2014 viimeisellä taipaleella on oleellista, että löydät, miten ystävystytään ajan ja muutoksen kanssa.

Jumalaiset muutoksentekijät ja aika

Voimaantumisesi jumalaisena muutoksentekijänä linkittyy olennaisesti kahden yhdistyneen energian hallitsemiseen – aika ja muutos. Voimaantumistahan koetaan, kun harjaannut navigoimaan elämän vaihteluita – ja löydät lisääntyvässä määrin oman keskuksesi ja sisäisen rauhan olosuhteista riippumatta. Vain tyynestä tilasta voit tehokkaasti kohdata seuraava yllätyksen tai haasteen ja toimia korkeimmalla tavalla. Vain olemalla läsnä ja sydämessäsi voit saada selkeyden siitä, mitä edessäsi on, ja viisautta tietää, miten kohdata näkemäsi.

Kolme muistutusta ajasta

Tässä on kolme muistutusta ajasta. Pidä nämä mielessä tänä hektisenä aikana voidaksesi saada enemmän sisäistä rauhaa.

1. Käsitä, että on tosiaan kellonaika ja monia käytännön syitä synkronoida kellot – kuten ystäväsi tapaaminen päivällisellä tai saapuminen lentokentälle ennen koneesi lähtöä.

2. Kellonaika on lineaarinen mitta. Olet kvanttiolento, joten älä mittaa mahdollisuuksiasi kellolla – ajattele suuremmin. Sovella kvanttiperspektiiviä tuntiin, mikä sinulla on ennen tapaamista, ja tämä sallii valtavan luovuusreservin kuplia tietoisuuteesi – ja teet yhdessä tunnissa sen, mikä olisi voinut kestää sinulta koko aamun.

3. Ota huomioon ajankohta tai vuodenaika. Tähän aikaan vuodesta joulu ja vuoden lopun aikarajat voivat vääristää ajantuntua. On usein kaikenlaista hyörinää ja kaikilla ympärilläsi on kiire jonkin kanssa ja he ovat ehkä kiihtyneitä. Tästä tulee kouriintuntuva tunne ja se voi tarttua!

Kolme vinkkiä aikamestaruuteen


Tässä on kolme tapaa hallita aikaa näinä aikoina. Käytä niitä päivittäin ennen vuoden loppua, jotta sinusta tulee varustautuneempi luomaan unelmiesi elämän!

1. Maadoitu ja palaa keskukseesi parhaasi mukaan useita kertoja päivässä. Jos et ole varma, oletko maadoittunut, et luultavasti ole. Keskity istuen tai seisten sydämeesi ja punaiseen energiaviivaan, joka kulkee kehostasi pyhään maahan.

2. Kun ajattelet ajoitettuja asioita, päätä, että lähestyt kelloa kvanttisesti. Tämä merkitsee, että olet käytännöllinen ja kunnioitat itseä ja toisia, ja se merkitsee myös, että kieltäydyt antamasta luovuutesi tulla ajan orjaksi. Muistat, että luovuutesi ja sisäinen viisautesi, joiden lähde on henki, tulevat rajattomilla tavoilla!

3. Pysy tietoisena lauma-ajattelusta ja taipumuksesta jäädä kiinni vuodenajan järjettömään ryntäilyyn. Jos jollain asialla on todella kiire, hoida se tietysti parhaasi mukaan tärkeänä. Muista kuitenkin, että monet asiat eivät ole oikeasti kovin tärkeitä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Cheney: Siirtyminen kultaiseen aikaan - Transitioning into the Golden Age



SIIRTYMINEN KULTAISEEN AIKAAN

Transitioning into the Golden Age (CLICK HERE)


Kirjoittanut Sharon Cheney
Marraskuu 2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Monet ihmiset ovat tunteneet viime aikoina siirtymisen neljänteen ulottuvuuteen. He tuntevat jonkin olevan eri tavalla, mutta heidän on vaikea määritellä sitä.

Joillakin säännölliset tulonlähteet saattavat muuttua, kun taas toiset tuntevat itseään estettävän eivätkä ymmärrä, mitä heille tapahtuu. Voimme tehdä tämän siirtymän vaivattomasti, kun ymmärrämme, että tämä on se kultainen aika, mitä olemme odottaneet joulukuusta 2012.

Planeetta ja sen asukkaat on nyt ankkuroitu täysin neljänteen ulottuvuuteen. Planeettaverkko mikä on sallinut tämän tapahtua, on ollut paikoillaan vuodesta 2008 saakka.

Jos mietit, millainen tulevaisuus on, vastaus on, että kaikkien ihmisten, eläinten ja kasvien tietoisuus muuttuu.


- Ihmiset oivaltavat Luojan läsnäolon (joka on älykäs olento) lapsuudesta saakka ja tuntevat uskollisuutta hänelle. Ihmiset ovat herkempiä kaikilla elämänsä alueilla.

- Psyykkiset kyvyt, kuten telekinesia (asioiden liikuttaminen mielellä), levitointi, telepatia (toisten ajatusten lukeminen), teleportaatio (itsensä kuljettaminen mielellä) ja selväjärkinen unennäkö (luoden aktiivisesti sen, mitä haluat unelmissasi), tulevat yleisiksi.

- Kun olemme täysin ankkuroituneet neljänteen ulottuvuuteen, tapahtuu ufojen massahavaintoja ja positiivismielisten maan ulkopuolisten vierailuja.

- Havaitsemme, että energialääketiede voi parantaa täysin kehon, joten nyt käyttämämme lääkkeet tulevat tarpeettomiksi.

- Jokainen ulottuvuus tuo uusia kokemuksia. 

- Aika tuntuu pidentyvän. 

- Sosiaalinen elämä on enemmän yhteisöorientoitunutta. 

- Kun tietoisuutemme lisääntyy, alamme nähdä uusin silmin, mikä sallii meidän kokea siihen totuuteen perustuvaa ykseyttä, että kaikki elämä on keskenään yhteydessä ja toisistaan riippuvaista. Kun tämä tapahtuu, tunnemme erillisyyden sijasta yhteyttä kaikkiin eläviin olentoihin.

Tämä ulottuvuusmuutos on se kultainen aika, mitä olemme odottaneet. Kuvittele maailma, missä on vain rakkautta, rauhaa ja harmoniaa. Saadaksemme Isä Äiti Jumalan kaikki siunaukset, meidän on elettävä rakkaudessa. Monet odottivat kultaisen ajan alkavan joulukuussa 2012. Tuolloin alkoi monta suurta sykliä, muttemme nähneet tai tunteneet varsinaisia muutoksia tapahtuvan.

Nyt melkein kaksi vuotta myöhemmin tunnemme tämän siirtymän ja näemme muutoksia tapahtuvan henkilökohtaisessa elämässämme ja maailmanlaajuisesti. Meidän täytyy vain rentoutua ja sallia tämän muutoksen ilmentyä, kun meillä ei oikeastaan ole muuta vaihtoehtoa.

Maapallo siirtyy eteenpäin meidän kanssamme tai ilman meitä. Epäonnistuminen muuttumisessa johtaa jäämiseemme kolmannen ulottuvuuden todellisuuteen, mikä on tuttu meille kaikille.

Monet ihmiset pelkäävät muutosta tai eivät pidä siitä, mutta tätä muutosta olemme kaikki odottaneet. Tämä muutos voi olla niin helppo kuin tietoisuus omista ajatuksista ja henkisesti kohottavampien ajatusten ajatteleminen.

Parhaan näkeminen kaikissa ihmisissä sen sijaan, että näkee heidän vikansa tai syyttää heitä siitä, mitä on tapahtunut. Vaikka onnistuisit tässä vain puolet ajasta, se auttaa.
Liian usein menemme elämän läpi automaattiajattelulla ja toimien niin, kuin olemme aina toimineet, edes ajattelematta, mitä muita vaihtoehtoja meillä on.

Tämän siirtymän vaivattomassa läpikäymisessä on tärkeintä itsemme ja toisten rakastaminen koko ajan, jotta voimme luoda rauhaa, harmoniaa ja täydellisyyttä elämäämme ja tälle planeetalle.

Tiedän, että tämä on vaikea tehtävä, erityisesti ollessamme vihainen, loukkaantunut tai peloissamme. Negatiiviset tunteet ja stressi on todellisuudessa tarkoitettu hyödyttämään kasvuamme. Stressi antaa meille sysäyksen sopeutua vaikeisiin tilanteisiin ja etsiä sitä rakkautta, mitä on jokaisessa stressaavassa tilanteessa.

Kun muutumme, todellisuutemme muuttuu ja alamme nähdä asiat eri tavalla. Päätämme rakastaa toisia ja hyväksyä heidät – myös itsemme – sellaisina kuin he ovat, koska se tuntuu meistä hyvältä. Päätämme reagoida rakkaudella ja myötätunnolla vihan, pelon tai loukkaantumisen sijasta, koska näemme sen tuomat positiiviset tulokset. Kun teemme näin, värähtelymme ja tietoisuutemme nousee. Positiiviset rakastavat ajatukset vaikuttavat myös DNA:hamme, mikä antaa meidän elää pidempään ja terveempää elämää.

Meidän on oivallettava, että pelko ilmentää vain lisää pelkoa. Tuomme usein pelkoja edellisistä elämistä, kunnes ne eivät enää hyödytä oppimistamme. Sitten kuin olemme pelkojemme isäntä, meistä tulee vahvempi, viisaampi, älykkäämpi ja rakastavampi.

Alamme ymmärtää, että pelkoja oli vain oppimistamme varten.
Kun oivallamme sen, meistä tulee henkisesti aikuinen. Pelko ja muut negatiiviset tunteet ovat kokemuksia, jotka voivat muuttaa tietoisuustta.

Kaikki mikä saa meidät tuntemaan jotain muuta kuin puhdasta rakkautta, kuten viha, pelko tai loukkaantuminen, saa meidät etsimään rakkautta.

Tämä merkitsee, että aina kun kohtaamme vaikeita tilanteita tai suhteita, meidän on etsittävä rakkautta tuosta ihmisestä tai tilanteesta. Jokainen suhde ja tilanne on vain peili, mikä heijastaa meille aspektejamme, joista olemme tietämätön tai joita emme halua tunnustaa.

Kykenemällä löytämään rakkautta vaikeasta tilanteesta tai henkilöstä, pystymme löytämään rakkautta itsestämme. Mitä enemmän rakastamme itseämme, sitä helpommaksi tulee nähdä rakkautta toisissa. Suosittelen, että yrität ajatella positiivisesti ja olla rakastava kaikkia kohtaan viikon nähdäksesi, miten hyvältä se saa olosi tuntumaan.

Meidän on noustava toivon ja pelon yläpuolelle elääksemme nyt-hetkessä. Toivo ilmaisee, että uskomme tulevaisuuden olevan parempi kuin nykyhetki, kun taas pelko ilmaisee, että elämme menneistä kokemuksistamme.

Meidät haastetaan hyväksymään se, mitä on nyt-hetkessämme, ja luottamaan, että kaikki tulee olemaan ok, vaikka ei näytäkään odottamaltamme tai vaikka koemme elämässämme muutoksia, jotka eivät ole itse tekemiämme. On siis parasta hyväksyä se, mitä elämässäsi on, rakkaudella pettymyksen tai pelon sijasta ja etsiä kokemustesi hopeareunusta.

Negatiivisuus ja pelko aiheuttavat tasapainottomuutta, mikä on sitten saatettava tasapainoon. Tämä on ollut syy niihin kaikkiin maamuutoksiin, joita olemme kokeneet kuluneina vuosina ja jotka ovat tulleet maanjäristyksinä, tsunameina, napamuutoksina, epätavallisina säämalleina ja ilmastomuutoksina.

Olen varma, että haluamme kaikki tehdä oman osuutemme planeetan tuomisessa tasapainoon, erityisesti kun meidän ei tarvitse tehdä muuta kuin ajatella positiivisesti ja olla rakastavampi.

Jotkut ihmiset odottavat maan ulkopuolisten pelastavan, mutta tätä ei tapahdu, koska niiden ei sallita puuttua asioihin. Meillä on sisällämme kaikki, mitä tarvitaan. Meitä on kontrolloitu pelolla, mille olemme altistuneet televisio-ohjelmien, uutisten, videopelien ja elokuvien kautta. Meidän on valittava rakkaus pelon sijasta. Meidän ei tarvitse tehdä muuta kuin olla rakastava, luottaa itseemme, säilyttää oma sisäinen tasapainomme ja olla murehtimatta pikkuasioita.

Pysy sydänkeskuksessa pelkomoodiin menemisen sijasta. Vältä toimia, jotka aiheuttavat pelkoa, kuten uutisten kuunteleminen (useimmiten huonoja), ja pidä elämäsi yksinkertaisena. Tunnista hyvät ihmiset ja asiat, joita on elämässäsi, sen sijaan että keskityt siihen, mitä sinulla ei ole. Meidän on oivallettava, että planeetta siirtyy eteenpäin meidän kanssamme tai ilman meitä. Emme voi tehdä henkilökohtaisesti mitään, mikä vaikuttaa sen evoluutioon. Valintamme vaikuttavat vain henkilökohtaiseen elämäämme.

Tällä planeetalla tapahtuu nyt ennenkuulumaton puhdistusprosessi. Kaikki mikä on ristiriidassa rakkauden ja täydellisyyden kanssa, työnnetään pintaan parannettavaksi ja muunnettavaksi. Tästä syystä näemme jatkuvasti konflikteja maiden välillä sekä korruption, yritysten ahneuden ja ihmiskunnasta välittämättömyyden paljastumista.

Tämä on vastakohta sille, miltä tulevaisuutemme näyttää. Voimme kaikki tukea positiivisen muutoksen luomista antamalla äänemme kuulua sen sijaan, että istumme kädet ristissä ja tunnemme avuttomuutta ja toivottomuutta asioiden nykytilasta. Ihmisillä on voima synnyttää muutos, mikä tapahtuu tietoisuusmuutoksena ruohonjuuritasolla.

Meidän ei tarvitse korjata maailmaa. Meidän täytyy vain luoda uusi maailma, minkä voimme tehdä helposti olemalla rakastavampi ja ylläpitämällä visiota siitä, millaiselta haluamme tulevaisuuden näyttävän. Voimme rukoilla vallassa olevien tekevän päätöksiä, jotka tekevät kaikkien elämää paremmaksi, ei vain heidän omaansa.

Voimme ylläpitää visiota hallituksesta, mikä ymmärtää kaiken elämän ykseyden ja keskinäisen yhteyden ja haluaa kohdella kaikkea elämää sen ansaitsemalla kunnioituksella.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Fenn: Taika lisääntyy ja perhonen ilmestyy esiin - The Magic Rises and the Butterfly Emerges

TAIKA LISÄÄNTYY JA PERHONEN ILMESTYY ESIIN - KUUDENNEN ULOTTUVUUDEN PORTAALIEN AVAAMINEN MAATODELLISUUTEEN
The Magic Rises and the Butterfly Emerges : Opening the Portals of the 6th Dimension to Earth Reality - November/December 2014 (CLICK HERE) 


AE Mikaelia kanavoinut Celia Fenn
Marras/joulukuu 2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä vuosi 2014 on ollut voimakasta muutosta - ja vielä lisää muutosta - ja samaan aikaan kaaos on näyttänyt lisääntyvän päivittäin. Mutta rakkaat ystävät, samalla kuin ehkä näette tätä voimakasta kaaosta, teidän täytyy myös katsoa syvemmälle ja nähdä se jumalainen kuvio, mikä ilmestyy luomisenergian sekamelskan läpi. Teidän täytyy katsoa kauemmas ja syvemmälle ja nähdä, miten taika lisääntyy kaikkialla ympärillänne ja miten se perhonen mikä on paljastuva uusi ihminen, alkaa levittää siipiään.

Tämän vuoden helmikuussa, 2.2. mikä oli 2-2-portaali, varoitimme teitä siitä, että maapallo oli käymässä läpi merkittävää muutosta ja siirtymää. Tuolloin vaihdoitte aikajanaa ja tapahtui tilapäinen putoaminen alempiin värähtelyihin. Sopeuduitte tuohon uuteen aikajanaan ja aloitte nostaa energioita. Suunnitelmana oli, että pudottamalla vähän taajuutta ja sitten nostamalla sitä, voisitte kerätä sellaisen liikevoiman, että räjäyttäisitte auki kuudennen ulottuvuuden portaalit ja tekisitte siitä taas kerran maatodellisuuden osan. Tämä saavutettiin, ja 11-11, 11. marraskuuta, portaalit oli avattu ja kuudennen ulottuvuuden taikaenergiat alkoivat ankkuroitua maapallolle. Tämä prosessi jatkuu täydellä voimalla 12-12-portaaliin saakka 12. joulukuuta ja aktivoituu täysin päivänseisaukseen mennessä 21.12., kun maapallo on linjassa galaksin keskuksen kanssa, mikä energisoi maapallon kuudennen ulottuvuustason uuden todellisuuden valokoodeilla.

Olette nyt todella moniulotteisessa todellisuudessa, missä todellisuus ulottuu kolmannesta ulottuvuudesta kuudenteen ja ne kaikki ovat rinnakkain maapallon uusissa todellisuusverkoissa. Maapallo on planeettakehona ankkuroitunut viidenteen ulottuvuuteen, mikä on ykseyden ja keskinäisen yhteyden ulottuvuus. On monia, jotka edelleen hahmottavat itsensä sidotuksi kolmannen ulottuvuuden lakeihin ja todellisuuteen ja elävät elämäänsä vielä näissä puitteissa. Ne jotka ovat nostaneet tietoisuutensa ja taajuutensa, ovat ajan mestareita ja ovat ottaneet vastuun omasta elämästään ja kohtalostaan ja siirtyneet näin neljännen ulottuvuuden yli viidenteen ulottuvuuteen maapallon kanssa. Nyt on niitä, jotka ovat valmiita ottamaan uuden askeleen ja siirtymään taikuuden ja unelmien kuudenteen ulottuvuustaajuuteen ja tekemään tästä osan elämäänsä maaplaneetalla.

Rakkaat ystävät, kun nämä uudet kuudennen ulottuvuuden portaalit avautuvat, ne nostavat maapallon värähtelytaajuutta ja tämä voimistaa ns. kaaosta maapallolla. Kuten ehkä tiedätte, mitä korkeampi taajuus, sitä harmonisempi ja rauhallisempi energia. Mutta silloin kun alemmat taajuudet kohtaavat korkeampia taajuuksia, on myllerrystä ja tasapainottomuutta jonkin aikaa, energioiden etsiessä tasapainoa. Niin se on tällä hetkellä, että lisääntyvä myllerrys on merkki taajuuden nousemisesta maapallolla ja siitä sekasorrosta, mitä tapahtuu toisiinsa yhteydessä olevien valoulottuvuuksien tullessa tasapainoon toistensa kanssa.

Sekin on totta, että korkeampien ulottuvuuksien energiat raivaavat tiensä alaspäin niin, että sitten kun kuudes ulottuvuus on avattu Edenin puutarhan taianomaiseen luomiseen maaplaneetalle, tämä alkaa ilmentyä, kunnes se on ankkuroitunut viidenteen ulottuvuuteen ja kolmannen ulottuvuuden harha, kaksinaisuustietoisuutensa ja konfliktinsa kera, häviää aikajanalta.

Niinpä ensi kuussa, 11-11-portaalista päivänseisaukseen 21.12., voitte odottaa, että kaaos ja sekasorto voimistuu, mutta samaan aikaan alatte nähdä taian lisääntyvän elämässänne, nähdä ja tuntea maataian taas kerran ja havaita muutoksia valokeossanne ja fyysisessä kehossanne, kun harmonisoidutte kuudennen ulottuvuuden valotaajuuteen.

Aurinko-, galaktiset ja kosmiset energiat tukevat kuudennen ulottuvuuden portaaliaktivointeja


Tällä aikajaksolla 2.2. alkaen olette kokeneet intensiivisiä valokoodiaktivointeja jumalaisen luovan älykkyyden ja rakkauden galaktiselta, kosmiselta ja aurinkotasolta.

Rakkaat ystävät, aloitetaanpa aurinkoenergioista ja niiden roolista evoluutiossanne ja kehityksessänne. Tiedämme, että ymmärrätte aurinkoenergioiden ja auringonpurkausten tärkeän roolin valokoodien välittämisessä maapallolle ja teille, mutta jotkut teistä ehkä tiedostavat myös, että tämä on kaksisuuntainen prosessi. Aurinko lähettää energioita myös reaktiona maapalloon. Kun maapallo ilmaisee maaneuvostojen kautta, että se on valmis kiihtyneeseen muutosprosessiin - kuten tämän vuoden helmikuussa - aurinkoneuvosto, ne olennot joille on uskottu aurinkokoodien välittäminen aurinkokuntaan ja maapallolle, reagoi siihen, mitä tarvitaan. Ja näin hyvin voimakkaiden auringon- ja kuunpimennysten lisäksi, myös valtavan voimakkaat auringonpurkaukset ovat pommittaneet planeettaanne päivästä toiseen, viikosta toiseen, ja tuonut tarvittavia valokoodeja ja informaatiota avaamaan portaaleja ja yhdistämään kuudennen taika- ja unelmaulottuvuuden maaverkkoihin.

Sitten myös valo-olennot galaktisesta neuvostosta, mikä toimii maaneuvostojen ja aurinkovaloneuvostojen kanssa, valmistautuvat omaan panokseensa tässä prosessissa. Marraskuun lopulla maapallo alkaa asettua linjaan galaksin keskuksen kanssa ja joulukuun päivänseisaukseen mennessä se on täysin linjassa galaktisten valokoodien lähettämiseen timanttivalon kautta, mikä ankkuroi nämä portaalit ja varmistaa, että niistä tulee osa moniulotteisen maapallon uutta todellisuutta. Tämä on tosiaan taianomaista aikaa, kun maapallo uudelleenkalibroidaan ja mahtavia taika- ja rakkauskuuroja sataa maapallolle yltäkylläisyys- ja rakkausaaltoina, jotka ovat kaikkien niiden ulottuvilla, jotka voivat nähdä ja tuntea tämän rakkaus- ja valokentän siunaukset!

Samaan aikaan myös kosmiset neuvostot ja tähtikansat auttavat tässä synnytysprosessissa. Useat kosmiset säteet ovat välittäneet syvältä avaruudesta informaatiota ja auttaneet uusien asetelmien kanssa. Andromeda-galaksin tähtikansa on erittäin aktiivisesti auttanut taianomaisten luomisenergioiden ankkuroimisessa maapallolle, pyhän ruusugalaksinne kaksoisliekkigalaksina.

Kaikki nämä voimakkaat valo- ja valokoodilähetykset auttavat teitä tuntemaan ja havaitsemaan ne suuret muutokset, joita tapahtuu maapallolla ja kaikkialla ympärillänne, ja ne suuret muutokset joita tapahtuu elämässänne ja kehossanne.

Perhonen ilmestyy esiin - kuudennen ulottuvuuden ihmisenergia


Näillä maapallon kiihtyneillä siirtymillä ja muutoksilla on ollut myös nopeutunut rinnakkaismuutos ja -siirtymä kehossanne. Monet teistä ovat tunteneet jännittyneisyyttä ja ahdistusta, kun valokehonne ja fyysinen kehonne uudelleenkalibroitiin korkeampiin valotaajuuksiin. Olette ehkä huomanneet erittäin vaikeaksi selviytyä tiheästä elämästä ympärillänne ja elämän vanhojen tunne- ja mentaalimallien draamasta ja manipuloinnista. Olette ehkä kaivanneet aitoja sydänkeskeisiä suhteita ja todellista perhettä tai yhteisöä osaksi elämäänne.

Nämä ovat kaikki "oireita" siirtymisestä vanhojen elämänmallien yli maapallolla ja ilmestymisestä uuteen todellisuuteen, missä pystytte ilmentämään ja luomaan taianomaisesti aikajanoilla. Sydän on tämän todellisuuden keskus ja tunnette sisällänne, että taika lisääntyy kaikkialla ympärillänne ja jumalainen luova älykkyys odottaa työskentelemistä kanssanne, uuden todellisuuden muovaamiseksi ja luomiseksi.

Kun perhonen ilmestyy esiin, uudestisynnytte korkeammalle tietoisuustasolle ja astutte uudelle todellisuustasolle, mikä on luonnollista kehitystä siitä valokehoaktivointiprosessista, mitä Kristus-tietoisuuden kultainen säde, galaktinen timanttivalo ja platinasäde opastavat. Jos olette valmis siirtymään tulevien valokoodien mukana 6D-portaalista, niin olette jo käyneet läpi aiemmat ylösnousemusprosessin vaiheet:

1. Valokehon missä on 13 chakrapyörteen järjestelmä, koko aktivointi. Tähän sisältyy Kristus-tietoisuuden aktivointi kultaisen säteen kautta ja kaksoisliekkienergioiden aktivointi purppuranpunaisen ja turkoosin säteen kautta. Sitten timanttivalo aktivoi galaktiset tasot yhdessä platinasäteen kanssa. Tämä valokehoaktivointi avaa korkean sydänkeskuksen ja myös suurentaa ja sovittaa kurkkuchakraa ja kalibroi sen otsa-, kruunu- ja sielutähtichakran kanssa käpylisäkkeen ja vähemmässä määrin aivolisäkkeen ja kilpirauhasen kautta. Voi aiheuttaa voimakasta ahdistusta, voimallisia unia ja sydämentykytystä, kun nämä uudet superchakrat tulevat käyttöön. Se on tilapäinen prosessi.

2. Ajan mestari, neljäs ulottuvuus. Ne jotka murtautuvat kolmannen ulottuvuuden tasojen läpi, alkavat nähdä ajan ja paikan keksittynä harhakuvana. He näkevät, että aika ja paikka voidaan luoda tai ilmentää aikajanojen kautta ja tullessaan ajanmestariksi he eivät ole aikajanojen tai toisten tarinoiden vankina. He pystyvät generoimaan omat aikajanansa ja omat tarinansa ja sen mukaisesti luomaan ja muokkaamaan aikaa ja todellisuutta.

3. Viidennen ulottuvuuden ykseystietoisuuden ja keskinäisen yhteyden mestaruus. Tässä olette siirtyneet pelkästä yksilön selviytymisasenteesta laajempaan ymmärrykseen siitä, miten kaikki elämänmuodot ovat yhteydessä yhdessä tietoisessa organismissa tai olennossa nimeltään Gaia tai maapallo ja miten jokainen teistä on tuon todellisuuden ilmaisumuoto. Kun luotte aikajanojanne ja tarinoitanne, teette sen tietoisena luomiskeskuksesta, jumalaisesta sydämestä ja kaikista muista tarinoista, joita luovat ne toiset, jotka ovat myös rakkauden ja luomisen yhden sydämen ilmaisuja.

4. Olette jo maadoittuneet ja yhdistyneet maapallon sydämeen maatähtichakranne kautta. Olette valmis aktivoimaan maataian ja työskentelemään elementaali- ja keijumaailman sekä kaikkien niiden valo-olentojen kanssa, jotka toimivat ja luovat maaulottuvuuksissa.

5. Olette tietoisen siirtymän mestari elämässänne ja eri ulottuvuuksista ja todellisuuksista osana aikajana- ja luomismestaruuttanne.

6. Olette valmis yhdistämään unelma-, taika- ja arkkityyppiulottuvuudet aikajanoihinne ja luomaan todellisuuden käyttäen näitä voimallisia ja perusenergioita. Olette valmis siirtymään aikajanojen, ulottuvuuksien ja todellisuuksien välillä tietoisesti ja tarkoitukselliseesti tietoisena luojana.

Kun ilmestytte täysin tälle tietoisuustasolle, ymmärrätte, että on aika levittää siipenne ja tulla siksi kirkkaaksi ja kauniiksi valoperhoksesi, joka olette! Ääretön sielu ihmismuodossa ja valonenkeli ilmentämässä, voimakas luova energia joka toimii tietoisesti jumalaisen luovan älykkyyden kanssa ilmentääkseen uuden maan ja uuden todellisuuden!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

22.11.14

Kaskimäki: Mayapäivitystä


Hyvää hämärän hyssykkää sinulle tänään!

Maailma ympärillä näyttää vellovan haasteiden kiemuroissa ja monet ihmiset käyvät prosesseja syvimpien tuntojensa kanssa. Vallitsevat energiat ovat laittaneet liikkeelle synnyt syvät.

Kun olen kuunnellut itseä ja ihmisiä sekä ympäröivää maailmaa, tuntuu että muutoksen tuulet ovat jylläämässä todella voimalla. Vanhaa jää taakse ja uutta otetaan vastaan. Kipeitä ovat monien kokemukset. Ihmeellisiä ovat toisten onnistumiset. Tämä on nyt sitä mitä on odotettu. Käynnissä on tiivistahtinen siirtymä vanhasta ihmisen tietoisuudesta, kultaisen aikakauden tietoisuuteen.

Maya-kalenteri Tzolkinissa olemme sen vahvimman jakson äärellä.

12.11 - 24.11 aaltojakson energiana on Valkoinen Peili. Peilin ydinteemoina ovat rehellisyys, selkeys ja kirkkaus. Kirkkaassa ja rauhallisessa mielessä syntyvä herkkä erottelukykyisyys. Tästä sielun rehellisessä seesteisyydessä syntyy myös puhdistava liekki, joka rehellisyydessään karaiseen sisäisen totuuden miekan! Nyt on aika käyttää tätä miekkaa sydämen viisaudesta käsin.

Peilin alueella ollaan kekseliään ja idearikkaan kosmisen runsauden sarven äärellä! Taivaalla ei ole rajoja, kun kosmoksen runsaudensarvi valuttaa käyttöösi mitä edistyksellisimpiä ja ennennäkemättömiä ideoita ja ratkaisuja. Askel askeleelta avautuvat uudet mahdollisuudet. Asteittain avautuu tietoisuus. Ymmärtämään ja näkemään, tuntemaan ja tiedostamaan yhä puhtaammin. Luonnolliseen tahtiin kehittyvät ideat, jotka nyt on mahdollista saada konkreettiseen muotoon ja toteutukseen.

Rinnakkaiset todellisuudet avautuvat kuin peilien sali. Maailmat maailmoissa avautuvat. Erillään olleet sielunpalaset alkavat yhdistyä. Elämät ennen ja nyt. Elämät muissa maailmoissa ja tähdistöissä lipuvat yhdeksi. Nyt hetkessä eläen kaikki todellisuudet ovat läsnä tässä ja nyt! Unet näyttelevät vahvaa roolia, opettaen meille sitä minkä olimme unohtaneet.

Heart core, sydämen ydin, todellinen minä, havahtuu. Jumalallinen lapsi, iloisena ja valmiina. Rohkeana ja itsetuntoisena, syntyy sydämen lähteeltä. Tälle lapselle mikään ei ole mahdotonta!
Vapauta hänet!

Telepatia on voimistunut ennenäkemättömän herkäksi. Mitä ajattelit, sen toinen kohta sanoo ääneen.
Mitä tunnistit, se pian tulee eteesi.

Miten käytät mestari näitä uudistuneita voimiasi!! Tietoisena ajatuksen ja tunteen megavoimista, kohdista nyt kaikki siihen, minkä tunnistat olevan hyväksi, sydämen intuitiota kuunnellen.

Nyt kaikki on mahdollista. Ei ole mitään, mitä et voisi tai mihin et kykenisi.
Tämä on todellisten ihmeiden aikaa.
Uskallatko avautua vastaanottamaan sitä minkä kuvittelit olevan täysin mahdotonta?

15.11 - 4.12 ollaan keskuskanavassa,
linjauksessa suoraan maan ja taivaan väliseen yhteyteen! Keskuskanava on 7. pyhä ja mestarillinen maya-luku. Se on säätymistä taajuuksille ja sieluitsen viisauden heijastelua maanpäällisen arkiseen tekemiseen. Opettelemme olemaan valoinformaation vastaanottimia ja välittäjiä.

Keskuskanava on mystinen synnytysväylä, jossa voimme säätää itsemme täysin uusille taajuuksille. Peilin energia avaa käyttöömme uusia, tuntemattomia maailmoja ja värähtelytaajuuksia. Olemme syntymässä sisältä ulospäin uusiksi. Tietoisena ajan laadusta ja sen sisältämästä latauksesta, on parasta keskittyä positiivisuuteen ja rakkaudelliseen tekemiseen. Nyt kaikki ajatukset ja tunteet, tekemiset ja aikeet potensoituvat moninkertaisiksi. Kaikki minkä luomme sanoin tai teoin, heijastuu meille takaisin valonnopeudella!

Muurahaisen kuiskaus, joka muuttuu kymmenen ukkosen pauhuksi, kosmisen megafonin vahvistuksessa. Siten toimii tämän jakson energia.

Astele viisasti elämäsi polulla, kysellen sydämeltäsi minne ja miten, on sinulle parasta. Vallitsevan ajan laatu tuntuu myös kehossa, saaden aikaan selän, selkärangan ja niskan alueen kipuiluita. Päänsärkyilyjä, niskan jäykkyyttä ja lantion särkyjä. Huimaus ja hermostolliset tuntemukset, ovat merkki uudistavan energian työstä, sen hakiessa tietään auki, kehomme energia väylissä.

Pää on vähän puuroutunut ja ajatus kenties hiven eksyilevä. Aivoissa sähkötoiminta on muuttumassa.
Vasen ja oikea puolisko fuusioituvat ja prosessi vie aikansa. Antaa ajatuksen kuljetella, selkeät yhteydet intuition ja järjen välille kyllä syntyvät.

Asianmukainen hoito on paikallaan. Jooga tai jäsenkorjaaja voi auttaa parhaiten. Veden juominen on tärkeää, samoin suolatasapainon ylläpito.

Peilin selkiyttävissä energioissa käydään läpi myös haasteita. Peilin jakson haasteissa ovat erityisesti esillä takkuiset ihmissuhteet. Nyt on aika selkiyttää kaikki missä ei virtaa. Tunteet ovat herkässä ja niiden lataus on samaa luokkaa, kuin käsillä olevan selvittelytyön luonne vaatii.

Toisaalta nyt saatetaan olla myös tunteettomuuden ja yleensä tunnekehon äärimmäisyyksien äärellä.

Liika kiltteys ja itsen uhraaminen ovat jakson kasvunlaatuja. Peilin muinainen maya-nimi olikin "uhri veitsi". Kuinka usein uhrataankaan omat unelmat tai tarpeet toisten miellyttämisen alttarille!

Epärealistiset odotukset ja illuusiot näyttävät todellisen luonteensa. On aika selkiyttää itselle ne ideat ja suunnitelmat, jotka toimivat ja viedä ne suotuisaan loppuun. On aika luopua niistä kuvitelmista, jotka ovat epärealistisia.

Perusturvallisuuteen liittyvät asiat ovat vahvassa roolissa. Miten selvitään, onko rahaa, miten ruokaa ja työtä ja koti ..... Olenko todella rakastettu ja saanko luottaa että elämä kantaa...

Kyllä se kantaa. Kaikki sellainen joka ei itselle ole hyväksi, jää vain pois. Tyhjään tilaan virtaa aina uutta, ja yleensä paljon arvokkaampaan, kuin mistä joutuu luopumaan.

Mieli on tietenkin kovilla, mutta lopulta kaikki on hyvin.

Myös identiteettiongelmat ovat ajalle ominaisia, kuten myös kaikenlainen ylireagointi.

22.-27.11 on keskuskanavan ydinalueen aikaa. 22.11 on myös uuden kuun aikaa. Tuleva viikonloppu näyttääkin olevan buuttausta, jonka laatuja en lähde edes arvailemaan. Kukin kokee energiat omalla tavallaan. Toista ei hetkauta lainkaan ja toinen on hurjassa pyörityksessä.

Maadoittuminen on nyt erittäin tärkeää! Juuret syvällä äitimaan keskuksessa, voit olla avautumassa korkeimmille taajuuksille. Herkät ihmiset kokevat unia, visioita tai näkyjä, tunnistaen myös erityiset tähtienergiat jotka virtaavat voimalla.

Toisilla saattaa olla fyysisen kehon tuntemuksien kanssa niin paljon työtä, että meditoinnit ja energia tunnistaminen jää vähemmälle.

Kaiken tämän keskellä toivotan meille parasta, sujuvinta ja ihaninta viikonloppua. Juuret syvällä maassa ja pää korkealla kosmoksessa. Tasapainossa sydämen tähtiportissa.

T. Päivitys

Jose Argüellesia vapaasti kanavoiden:

" Me ihmiset ja planeettamme Gaia, 
olemme galaksin kansalaisia, 
yhtymässä jälleen galaktiseen kulttuuriin 
ja galaktiseen yhteyteen" 





------------------

Päivi Kaskimäki
www.paivikaskimaki.com
paivikaskimaki@gmail.com
Puh: 040-500 0050

Vastaanotto:
Sininen Käsi
Hallituskatu 6,
33100 TAMPERE

16.11.14

HAWAIJIN ENKELIJUMALATAR-RETRIITTI 2015 ~ ENKELIT


Heii Rakkaat!

Olen juuri saanut valmiiksi neljä pientä esittelyvideota ensi kevään Hawaijin EnkeliJumalatar-retriitistä.
Näet kaikki videot tässä blogini oikeassa reunassa, ja tässä alla niistä ensimmäinen!

Retriitin varsinaisen esittelyn näet täältä, ja lisätietoa ja retriitin tarkemman ohjelman hintatietoineen, majoituksineen
ym. käytännöntietoineen voit pyytää suoraan minulta: ammandeepthi@gmail.com. 

Aloha! 






Hoffman: Todellisuutesi kieli - The Language of Your Reality


TODELLISUUTESI KIELI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman
12.11.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Käymme kaikki keskusteluja itsemme kanssa ja useimmiten se tapahtuu yksityisesti ajatuksissamme. Näiden keskustelujen aikana teemme päätöksiä, väittelemme, kritisoimme, tuomitsemme ja määritämme elämämme jokaisen osan kurssin ja tämä luo oman todellisuutemme sekä määrittää, miten toiset yhdistyvät ja suhtautuvat meihin. Tämä sisäinen dialogi esittää tärkeää osaa elämässämme ja valitettavasti se on enimmäkseen negatiivista. Usein emme tarvitse elämäämme ketään muuta olemaan ilkeä, kritisoimaan ja tuomitsemaan meitä – teemme hyvää työtä siinä itse. Ja voimme puhua itsellemme jostain tilanteesta, ennen kuin sallimme sen tapahtua. Tämä sisäinen dialogi voi kulkea kahta polkua: se voi olla paikalleen pysähtynyttä ja pitää meidät samassa vanhassa ja negatiivisessa ajattelutavassa, mikä työntää meidät heti takaisin alas, kun yritämme päästä ylös, tai se voi olla dynaamista, laajentavaa ja meitä eteenpäin siirtävää ja toimia positiivisena ja kohottavana voimana elämässämme.

Jos sisäinen keskustelumme on paikalleen pysähtynyttä, se heijastaa pelkojamme ja epäilyksiämme. Esimerkiksi, kun katsot peiliin, sanotko: "Näytän upealta tänään" vai "Olen ylipainoinen, näytän vanhalta, vihaan hiuksiani ja uusilla kasvoilla olisi käyttöä jne."? Tämä pysähtynyt dialogi pitää meidät jumissa samoissa vanhoissa ajattelu- ja käyttäytymismalleissa. Ja voidaksemme saada itsemme pois siitä, meidän täytyy muuttaa tapaa puhua itsellemme ja sitten se heijastuu siihen, miten toiset puhuvat meille ja meistä. Vaikka sisäinen dialogimme on enimmäkseen yksityistä, sillä on oma energiansa, minkä toiset nappaavat. Oletko huomannut, että jos et tunne ulkonäköäsi hyväksi, joku huomauttaa siitä? Hän nappaa sen negatiivisen energian, mitä generoit paikalleen pysähtyneessä sisäisessä dialogissasi.

Kun sisäinen dialogisi on dynaamista, se ottaa pelkomme ja epäilyksemme harkintaan ja sitten vie ne pois. Siis dynaaminen sisäinen dialogi löytäisi yhden hyvän asian ulkonäöstäsi – vaikka kuinka pienen – ja keskittyisi siihen. Kyllä, saatat olla ylipainoinen, mutta sinulla on esimerkiksi upea hymy, pukeudut hyvin, olet ystävällinen, sinulla on upeat hiukset tai aina jotain kivaa sanottavaa kaikille. Kun sisäinen dialogimme on dynaamista, se luo positiivista energiaa ympärillemme, joten toisten on reagoitava meihin positiivisesti. Dynaaminen sisäinen dialogi luo energian, mitä tarvitsemme muutosten tekemiseksi elämässämme. Mikä näiden kahden välinen ero on? Kuvittele, että menet työpaikkahaastatteluun ja haluat todella tuon paikan. Istut palkkaavan johtajan edessä, sanot kaikki oikeat sanat ja päälläsi on oikeanlaiset vaatteet, mutta sisäinen dialogisi sanoo: "Tiedän, etten saa tätä työpaikkaa." Mitä luulet haastattelijan nappaavan ja käyttävän tehdessään palkkauspäätöstä?

Näin tapahtuu, kun yrität tehdä positiivisia ulkoisia muutoksia ja sisäinen dialogisi on paikalleen pysähtynyttä tai negatiivista. Se on kuin yritys ajaa autoa toinen jalka kaasulla ja toinen jarrulla. Liikut eteenpäin ja pysähtelet vuorotellen etkä pääse mihinkään helposti, nopeasti tai sujuvasti. Sisäisen dialogin fokus määrittää elämämme kurssin, joten meidän täytyy varmistaa, että se on positiivista ja dynaamista ja vahvistaa omaa arvoamme ja täydellisyyttämme ja pitäytyy kritiikistä, tuomitsemisesta ja negatiivisuudesta.

Aina kun jokin pelko tulee esiin, tunnusta se – tiedät sen olevan siinä, joten älä yritä piilottaa sitä tai olla piittaamatta siitä. Etsi sitten tapa muuttaa se pysähtyneestä dynaamiseksi, jotta voit siirtyä sen läpi eteenpäin ja luoda elämääsi, mitä haluat. Sitten kun sisäinen dialogisi on dynaamista, säteilet ulospäin itseluottamusta ja iloa ja vedät puoleesi ihmisiä, kokemuksia ja tilanteita, jotka peilaavat sitä positiivista energiaa, mitä luot ympärillesi.

Tarkkaile tällä viikolla sisäistä dialogiasi. Onko se paikalleen pysähtynyttä vai dynaamista, kriittistä vai rakastavaa? Älä tuomitse itseäsi – muuta vain negatiivinen, tuomitseva ja kriittinen dialogi positiiviseksi, itseä vahvistavaksi ja rakastavaksi ja katsele, miten tuo muutos heijastuu elämääsi ja miten toiset suhtautuvat sinuun.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

12.11.14

Max ja Lana: Mistä tiedän löytäneeni kaksoisliekkini?



MISTÄ TIEDÄN LÖYTÄNEENI KAKSOISLIEKKINI?

How Do I Know If I’ve Found My Twin Flame? (Click here)

Kirjoittanut Max ja Lana
30.4.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sana "kaksoisliekki" tulee aina vain tunnustetummaksi ja tutummaksi metafyysisessä maailmassa, erityisesti kun kaksoisliekkisuhteiden määrä näyttää nousevan pilviin – todennäköisimmin auttamaan maailmaamme niillä ainutlaatuisilla energioilla, perspektiiveillä ja voimalla, joita kaksoisliekkien jälleentapaaminen tuo. Kaksoisliekki on aivan kirjaimellisesti sen sielun toinen puolikas, mikä jakautui ennen tulemista 3D-kokemukseen ja ihmisinkarnaatioon.

Viime aikoihin asti useimmat kaksoisliekkipuolikkaat eivät ole inkarnoituneet samaan aikaan, vaan ne vuorottelivat toistensa auttamisessa ihmiselämän läpi. Kaksoisliekkikumppaneita inkarnoituu nyt kuitenkin suurempina määrinä, erityistarkoituksenaan auttaa säilyttämään aikajanoja, suojelemaan ja lisäämään energioita ja siirtämään maailmaamme eteenpäin, erityisesti edessä olevana aikana.

Vinkkejä: "Tips for Navigating the Twin Flame Experience" Vinkkejä kaksoisliekkikokemuksen navigoimiseen

Koska monet sielukumppaniyhteydet ovat myös hyvin vastustamattomia, tuttuja ja vahvoja, niin miten tietää, onko oikeasti löytänyt perimmäisen kumppaninsa tai kaksoisliekkinsä? Alla on lueteltu joitain kaksoisliekkisuhteen ominaisuuksia.

1. Sinulla oli unia tai visioita tästä ihmisestä ja/tai energiasuhde ennen tapaamista tässä elämässä.

2. Kumppanisi tapaaminen tuntui kuin kotiinpaluulta tuttuun ja kauan sitten kadotettuun energiaan. Tavattuanne sinulla oli muistoja muista elämistä ja paikoista tuon ihmisen kanssa, jotka eivät ole olleet osa tätä elämänkokemusta.

3. Kumppanisi peilaa omia ongelmiasi, huoliasi ja tasapainottomuuksiasi, mutta myös täydennätte toistenne taitoja, lahjoja ja kykyjä. Olette jinin ja jangin perimmäinen ruumiillistuma.

4. Ainakin toinen kumppaneista on korkeampaa taajuutta, mahdollisesti ensimmäistä aaltoa, indigo ja/tai kristalli tai sukua sellaiselle.

5. Voitte olla eri-ikäisiä, samaa tai vastakkaista sukupuolta, hyvin eri taustasta, edustaa "vastakkaista" uskontoa tai kirkkoa, mutta tunnet uskomatonta yhtenäisyyttä tai verratonta ykseyttä kumppanisi kanssa.

6. Tunnette toistenne oireet, sairaudet ja tunteet, silloinkin kun ette ole lähellä toisianne tai kommunikointiyhteydessä.

7. Toimintasi on heikkoa tai paljon vähemmän optimaalista, kun olet erossa kaksoisliekistäsi. Sattuu fyysisesti ja henkisesti, kun ette ole yhdessä.

8. Silloin kun olet kumppanisi kanssa ja suhde on tasapainossa, sinusta tulee vahvempi, voimakkaampi ja kykenevämpi, mitä olet koskaan tuntenut. Tunnet yhteisen tehtävän tai kutsumuksen palvella tosia ja maailmaa.

9. Ehdoton rakkaus kumppaniasi kohtaan on vertaansa vailla. Kumppanillasi on luultavasti tietty tapa, ominaisuus tai "taakka", mikä rikkoisi sinulla sopimuksen missä tahansa muussa suhteessa. Katsot kuitenkin sen yli tai olet valmis selvittämään sen tämän kumppanin kanssa – vaikka se vaatisi mitä.

10. Tapasit kumppanisi, kun toinen tai kumpikin teistä oli toisessa suhteessa tai ei ollut muuten "käytettävissä". Luultavasti tapasitte, siellä ja silloin kun vähiten odotit sitä tietoisesti.

11. Joko sinä tai kumppanisi pelkäsi kaksoisliekkiyhteyden voimaa ja juoksi karkuun suhdetta, jottei hän pakahtuisi ja/tai tuntisi haavoittuvuutta. Saattaa mennä vuosia, ennen kuin olette kumpikin "paikoillanne" sitoutuaksenne lopultakin täysin suhteeseen.

12. Kumppani joka juoksi karkuun kaksoisliekkisuhdetta, herää lopulta ja oivaltaa sen merkityksen. Hänen ahaa-elämyksensä tulee jonkin menetyksen, sairauden tai muun henkilökohtaisen katastrofin tuloksena. Hän oppii sitten elämään sen kanssa, ettei ole tärkeämpää ihmistä tai asiaa kuin kaksoskumppani.

13. Vaikka eroaisitte kuinka monta kertaa, voimat näyttävät tuovan teidät takaisin yhteen. Näet tuosta kaksosyhteydestä merkkejä ja muistutuksia kaikkialla, mikä yllyttää teitä palaamaan yhteen.

14. Suhdettanne luonnehtii äärimmäiset ylä- ja alamäet, mukaan luettuna intohimo ja tuska, mitä et ole luultavasti koskaan ennen tuntenut.

15. Pyrkimyksenänne harmonisoitua, oikaista karma ja tasapainottaa toisenne, ärsytätte toisianne ja testaatte toistenne rajoja toisella tavalla, kuin kukaan ennen tai tulevaisuudessa. Silti suhteen äärimmäiset korkeudet tulevat jatkuvasti korkeammiksi.

16. Ystävät, perheenjäsenet ja toiset piireissäsi eivät osaa suhtautua kaksoisliekkidraamoihin ja yrittävät saada sinut aina siirtymään eteenpäin johonkuhun tai johonkin muuhun, mikä näyttää loogisemmalta tai paremmalta sinulle "paperilla".

17. Kasvu mitä koet, oppitunnit joita opit ja ihminen joka sinusta tulee kaksoisliekkisuhteessa, on merkittävämpää, tapahtuu nopeammin ja on voimallisempaa kuin mikään muu kokemus tai kasvujakso elämässäsi.

18. Oivallat, että aiemmat sielukumppanisi tai muut suhteesi valmistelivat sinua kaksoisliekin jälleentapaamiseen. Kaksoisliekilläsi voi olla aiempien kumppaneidesi ja sieluystäviesi monia epätavallisia luonteenpiirteitä tai merkittäviä ominaisuuksia.

19. Sinusta tuntuu, että olet odottanut koko elämäsi tätä ihmistä. Kun katsot elämääsi taaksepäin, näet sairaudet, sabotoidut suhteet ja muut tilanteet, jotka ilmentyivät, koska odotit ja etsit edelleen "sitä oikeaa".

20. Vaikka olet äärimmäisen väsynyt 3D-elämään täällä maan päällä, parannut, kehityt, kypsyt ja jatkat elämistä vain pysyäksesi kaksoisliekkikumppanisi kanssa.

21. Olet vanha sielu ja tämä on viimeinen ihmiskokemuksesi.

22. Mitä enemmän sinä ja kaksoisliekkikumppanisi vietätte aikaa yhdessä, sitä nopeammin ja täydemmin heräätte korkeampaan tietoisuuteen.

23. Sinulla on syvä tietämys, että kaksoisliekkikumppanisi on kohtalosi – ei vain tässä elämässä, vaan myös sitten kun ylösnouset, palaat kotiin ja yhdistyt taas ikuisuuteen.

Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää löytämästäsi kaksoisliekistä tai siitä, löydätkö kaksoisliekkisi tässä elämässä ja miten navigoidaan kiihkeää kaksoisliekkiyhteyttä, käy sivuillamme www.locgroup.net. Max, parantajien parantaja, on ylistetty energiaparantaja, psyykkinen valmentaja ja lääkinnällisesti intuitiivinen. Max, Lana ja LOC Group nauttivat toisten kaksoisliekkikumppaneiden auttamisesta saamaan parhaan irti tästä ihmiskokemuksesta.

Kaksoisliekit

Toisiin suhteisiin voi liittyä kaksoisliekkisi etsimistä, joka ehkä on täällä inkarnoituneena tai ei. Kaksoisliekki on kirjaimellisesti sielusi toinen puoli, joka tekee sinusta kokonaisen – kuitenkin samaan aikaan kumpikin kaksoisliekki on täydellinen sielu. Ne muodostavat mies- ja naisenergian täydellisen tasapainon. Aiemmat suhteesi olivat myös sielusopimuksia valmistelemaan sinua olemaan kaksoisliekkisi kanssa. Kun tapaat kaksoisliekkisi, tunnet sen välittömästi.

Jotkut kaksoisliekit eivät ole täällä tässä inkarnaatiossa. Tämä ei merkitse, ettei sinun pitäisi mennä naimisiin tai saada lapsia, koska kaksoisliekkisi (eetterimaailmoissa) haluaa sinun kokevan kaikkea, mikä voi tuoda sinulle iloa ja onnellisuutta tässä inkarnaatiossa, sekä oppivan monia elämänoppitunteja auttamaan sielukasvussasi. Se on osa sieluryhmääsi, mutta päätti olla liittymättä seuraasi tässä inkarnaatiossa. Älä ota sitä henkilökohtaisesti! Se on silti kanssasi sydämessä ja hengessä.

On myös tärkeää muistaa, että jotkut kaksoisliekit jäävät toiselle puolelle antamaan sinulle apua ja henkistä opastusta. Jotkut sielut päättivät tulla tänne ilman sitä, koska ne kuulivat kutsun ja tiesivät, että niitä tarvittiin täällä tässä inkarnaatiossa. Pidä mielessä, etteivät kaikki sieluryhmästäsi inkarnoidu samaan aikaan!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Max ja Lana: Vinkkejä kaksoisliekkikokemuksen navigoimiseen


VINKKEJÄ KAKSOISLIEKKIKOKEMUKSEN NAVIGOIMISEEN

Tips for Navigating the Twin Flame Experience (Click the link)

Kirjoittanut Max ja Lana
17.8.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun useammat ja useammat kaksoisliekkikumppanit löytävät toisensa tässä inkarnaatiossa, he kaikki huomaavat, että kaksoisliekkikokemus on tyypillisesti vastustamattomampi ja haastavampi kuin mikään muu suhde ennen sitä. Useimmissa tapauksissa ne vanhat "säännöt" joihin kumppani luotti suhteissa toisten kanssa, eivät yksinkertaisesti päde kaksoseen. Huomaamme kuitenkin, että kaksoisliekkisuhteet ovat kokonaisuutena silmiinpistävän samankaltaisia kuvioiltaan, aaltoiluajoitukseltaan sekä dynamiikaltaan. Alla on lueteltu joitain yleisiä haasteita, joita kaksoisliekit usein kohtaavat, sekä vinkkejä niiden navigoimiseen.

* Haaste: Voimakkaasta keskinäisestä suhteesta ja tutusta energioiden yhteensopivuudesta huolimatta, toinen kaksoisliekkikumppani juoksee pakoon suhdetta. Hän voi vain hävitä tai yrittää asettaa tiukat rajat suhteelle, kuten "vain ystäviä", "vain työtovereita" tai "vain yksi sieluperhe/sielusopimusyhteys".

* Syy: Tavallisesti karkaavaa kumppania estää enemmän pelko ja hän on enemmän täynnä ylianalysoivaa "logiikkaa". Onhan sydämeen luottaminen analyyttisen mielen sijasta pelottavaa ja meidät on "sosiaalistettu" olemaan tekemättä sitä. Karkaava kumppani pelkää haavoittuvuutta ja kaksoisliekkisyhteyden voimaa ja potentiaalia. Hän saattaa väliaikaisesti jäädä matalamman värähtelyn tai epätyydyttävään suhteeseen jonkun toisen kanssa pelkästään siksi, että se on tutumpi ja tuntuu turvallisemmalta.

* Vinkki: Vaikka saattaa olla turhauttavaa ja epäaitoa kätkeä todelliset tunteidesi ja omistautumisesi laajuus kaksoskumppaniltasi, sen sanominen ja näyttäminen, mitä oikeasti tunnet, pelästyttää karkaajaa vielä lisää. Paras lähestymistapa – kunnes kumppani on todella valmis jälleenyhdistymiseen – on käyttäytyä suhteen osalta piittaamattomasti ja yleisesti ottaen iloisesti ja olla yhteydessä toisten ihmisten ja osallistua aktiviteetteihin. Silloin kun olet yhteydessä kaksoseesi tai johonkin hänen tuntemaansa, ole ystävällinen ja sydämellinen, mutta älä roikkuva tai dramaattinen. Mitä enemmän liikut eteenpäin ja nautit omasta elämästäsi, sitä enemmän kaksonen haluaa olla osa elämääsi. Kaksosesi tulee hulluksi ajatellessaan, että jaat valosi, elämäsi ja energiasi toisten kanssa ja hän jää sitä vaille.

* Haaste: Tuntuu uskomattomalta rakastaa jotakuta ehdottomasti ja tunnistaa, että joku on sielun "puuttuva pala". Vilaukset joita saat suhteen mahdollisuuksista, ovat hämmästyttäviä. Tuntuu kuitenkin kamalalta ja järkyttävältä, kun kumppanin sanat, teot tai reaktiot ovat negatiivisia, tekopyhiä, epäoikeutettuja tai eivät edusta hyvin sitä, mitä tiedät olevan tuon ihmisen sydämessä. Sinusta saattaa tuntua typerältä, koska rakastat hyvin paljon ja haluat suhdetta kovasti, erityisesti silloin kun siihen mitä teet ja tunnet, ei vastata.

* Syy: Kaksoisliekkisuhde vaatii, että kaikki välttämättömät oppitunnit, vahvistuminen ja herääminen tapahtuu ennen pysyvää jälleenyhdistymistä. Prosessista tulee sinulle "karmatörmäyskurssi"! Osa testiä mikä meille annetaan ennen pysyvää kaksoisliekkiliittoa, kysyy, olemmeko valmis ottamaan typerältä näyttämisen ja tuntumisen riskin ja edelleen luottamaan omaan intuitioomme ja kumppaniimme, olemmeko valmis rakastamaan ehdottomasti, vaikka kumppanilla saattaa olla jotain, mikä tavallisesti rikkoo meillä sopimuksen toisten kanssa ja olemmeko valmis osoittamaan kärsivällisyyttä, sitkeyttä ja vahvuutta, silloin kun vähiten halumme tehdä sen.

* Vinkki: Pidä mielessä, että jos kumppanisi on todella kaksoisliekkisi, teillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin yhdistyä uudestaan ennemmin tai myöhemmin. Kaksoisliekki on kohtalosi ja ne ihmeet tapahtuvat ehdottomasti, joita tarvitaan herättämään ja yhdistämään teidät – vaikka se merkitsisi, että kumppanisi täytyy tehdä 180 asteen käännös perspektiivissään tai käyttäytymisessään. Sinun valintasi tai päätöksesi voivat vaikuttaa jälleenyhdistymisenne ajoitukseen ja vaivattomuuteen, mutta itse yhdistyminen on selviö eikä siitä neuvotella. Jos et ole vielä yhdistynyt pysyvästi kaksosesi kanssa, elä elämääsi nyt niin, kuin sitä EI tapahtuisi, mutta luota tyynesti sydämesi tietoon, että se tapahtuu. Ottamalla tämän lähestymistavan siirryt eteenpäin nyt-hetkessä etkä ole loppuun palanut, uupunut ja katkera, sitten kun kumppanisi tulee maisemiin ja on valmis olemaan se kumppani, mitä olit toivonut, tuntenut ja kuvitellut. Itsesi ilmaiseminen taiteen, energia-aikomusten, päiväkirjan pitämisen, suunnittelun jne. kautta voi olla hyvä kanava tunteille, joita kumppanisi ei ole vielä valmis kuulemaan ja vastaanottamaan. Sitten kun kumppanisi on valmis mieleltään, tunteiltaan ja henkisesti, nämä ponnistelut voidaan jakaa ja ne ovat hyvin arvostettuja!

* Haaste: Vaikka sinä ja kumppanisi peilaatte toisianne monin tavoin, näytätte olevan hyvin erilaisia tietyissä hyvin tärkeissä ominaisuuksissa, kuten seksin tarve, henkisyys tai heräämistaso, taloudelliset tavoitteet tai menestyminen jne.

* Syy: Koska olette yksi sielu jakautuneena kahteen, kaksoisliekkikumppanit täydentävät toisiaan. Ne eivät ole kuitenkaan aina tasaisesti jakautuneet. Kummallakin kaksosella voi olla hyvin vastakkaisia lahjoja tai kykyjä ja toinen kaksonen on saattanut saada 70, 80 tai 90% jostain ominaisuudesta, mikä jättää vain 10-30% toiselle.

* Vinkki: Yksi tärkeimmistä oppitunneista maailmassamme on tasapainon löytäminen. Kaksoisliekkiparina opitte tekemään yhteistyötä, käyttämään toistenne vahvuuksia, korostamaan toistenne lahjoja ja tekemään myönnytyksiä. Erona on, että et tingi itsestäsi, vaan tasapainotat ja täydennät kokemuksesi. Älä siis lannistu tai pety, jos sinulla ja kumppanillasi näyttää olevan kriittisiä eroavuuksia, jotka taas kerran rikkoisivat sopimuksen kenen tahansa muun kanssa. Nuo eroavuudet heijastavat vain sitä, miten täydellisesti sovitte yhteen yhtenä.

* Haaste: Kaksoisliekkisuhteessa voi joskus myös jälleenyhdistymisen jälkeen olla monia kiivaita ja arvaamattomia käänteitä, jotka näyttävät vaikuttavan negatiivisesti stressitasoosi, mielenterveyteesi ja mahdollisesti suunniteltuihin tapahtumiin. Voi tuntua naurettavalta ja nololta olla tässä hullussa vuoristoradassa. Et voi kuvitella elämää ilman kumppaniasi, muttet voi myöskään kuvitella eläväsi tuossa epävarmuudessa ja draamassa loppuikääsi.

* Syy: Jos olet osa kaksoisliekkisuhdetta, niin sinä ja/tai kumppanisi on geneettisesti korkeampaa taajuutta. Kun yhdistytte jälleen, energianne vahvistuvat vielä lisää, mikä merkitsee, että yksilöinä ja parina "nappaatte" toisten ja planeetan taajuuksia enemmän kuin koskaan ennen. Älä siis ylläty, jos huomaatte riitelevänne tai tilanteen tulehtuvan voimakkaiden auringonpurkausten, maanjäristysten, taivaallisten asetelmien jne. aikana. Esimerkiksi kaikilla kaksoisliekkipareilla – mukaan luettuna me – on ollut erittäin rasittavia keskusteluja ja ongelmia äskettäisten ennätysauringonpurkausten aikana eikä se ole ensimmäinen kerta, kun kaikki nämä kaksoisliekkisuhteet ovat kokeneet samanlaisia kuvioita edes oivaltamatta sitä! Kosmisten tapahtumien sekä ystävien ja perheen tunnevaihtelujen nappaamisen lisäksi, kaksoset huomaavat usein olevansa riidoissa juuri ennen erojaksoa – työn, perheen tai hyvin vuoksi – tai sen aikana. Tällaiset riidat tai välirikot ovat vain kaksosten puolustusmekanismia, mikä auttaa luomaan etäisyyttä ja saa eron tuntumaan vähemmän pelottavalta. Riippumatta siitä, miten tilapäinen ero on, se voi satuttaa kaksosia kirjaimellisesti, sekä fyysisesti että henkisesti. Siis pienen vihan tai väärinymmärryksen luominen "lievittämään" tuskaa näyttää yleiseltä taipumukselta.

* Vinkki: Tietysti sitten kun oivallat, että riitanne saattaa olla pelkästään puolustusmekanismia tai se ei ole edes teidän, sinä ja kaksosesi voitte löytää positiivisempia tapoja tuulettaa tai välttää häiritseviä energioita ympärillänne. Aikoina jolloin riitelette tai olet vähemmän optimistinen, kiinnitä huomiota merkkeihin ja synkronismiin ympärilläsi, mitkä opastavat sinut aina takaisin kohtaloosi, kaksosesi luo. Numerot, laulut, värit, viestit, unet ja muu ovat muistutuksiasi, että jokainen takaisku kaksosesi kanssa on vain tilaisuus henkilökohtaiseen kasvuun ja ymmärrykseen – ja että jälleenyhdistymisenne on todella jumalainen liitto, minkä on tarkoitus siirtää tätä planeettaa eteenpäin.

Universumi, oppaanne ja omat sieluvoimanne varmistavat, että sinä ja kaksosesi palaatte yhteen, pysytte enemmin tai myöhemmin yhdessä, autatte toisianne, parannatte toisianne ja saatatte loppuun tehtävänne maailmanne valotyöntekijöinä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

8.11.14

Deepthi: Elämää Kaliforniassa ♥



Heii! ♥ 

Lämpimiä terveisiä Kalifornian pimenevistä illoista! Täällä ollaan siirrytty uuden kirjan kirjoittamisesta näihin ihaniin musatunnelmiin! ♥ "Pehmeä kuin kukka, kova kuin timantti"-kirja lähti siis pari päivää sitten ensimmäiselle tarkistuskierrokselle, ja nyt jännityksellä odotan, että millaista palautetta Tammelta alkaa tulemaan. Täällä on kirjan kirjoittamisen lisäksi keskitytty laulutreeneihin, ja muutama kuvaussessiokin on Shawnin kanssa tehty.

Kalifornia tuntuu edelleen aivan huikean ihanalta paikalta olla. Täällä vallitseva rento ja ystävällinen ilmapiiri on tehnyt tosi hyvää keholle ja mielelle. Olen tutkinut äänen, kehon, mielen ja sydämen yhteyttä, ja saanut purettua kehon sisäistä kroonista jännitystilaa, joka on vaikuttanut suoraan ääneni toimimiseen - ja jonka olemassaoloa en Suomessa ollessa edes tajunnut olevan olemassakaan. Arkeni on pyörinyt tosi paljon jumalatarteeman ympärillä, joka on auttanut kytkeytymään yhä syvemmälle omaan naiseuteen, tunnistamaan juurikin näitä kehossa piilevinä olleita jumeja, kiristyksiä, jännityksiä ja vanhoja asetuksia, joista on aika tässä ajassa päästää irti. 

Nevada City on todella vapaamielinen paikka, ja henkisyys, jumalattaruus ja taiteet ovat täällä tosi isosti ja näkyvästi esillä ihan jokapäiväisessä arjessa. En voi olla ihmettelemättä, että miten juuri tämä paikka olikin se, mihin minun on nyt pitänyt tulla yhä uudelleen kirjoittamaan kirjaa ja viettämään aikaani - paikka, joka tukee siis kirjan teemoja aivan täydellisesti. Kiitos, kiitos, kiitos! 

Tässä alla muutama kuva siitä, mitä täällä on touhuttu!

Viime viikolla käväisimme tekemässä tripin Yosemiteen. Saimme kuvattua siellä aivan ihania kuvia ja tehtyä vähän videoakin. Viimeisenä iltana kipusimme Half Dome-vuoren (kuvassa) näköalapaikalle Glacier Pointiin. Tuo samainen ilta oli Maya-kalenterin ensimmäinen porttipäivä kymmenen perättäisen porttipäivän jaksossa (nyt menossa 9.päivä Suomessa), ja energia oli todella sen mukainen. Alkuillasta saimme ikuistettua tämän aivan mielettömän hetken, kun aurinko loi kuin ufon kaltaisen pyörylän aivan suoraan Half Domen huipun yläpuolelle. Se oli huikea hetki!!





Ja aika korkealla oltiin!! Alla suora pudotus!! Half Dome on kaiken kaikkiaan melkein kolme kilometriä korkea, ja näköalapaikkamme Glacier Point yli kahden kilometrin korkeudessa. Shawn on vuorikiipeillyt Yosemiten kaikki vuoret läpi, myös tuon vastapäisen Half Domen. Glacier Pointiin sentään päästiin autolla, huuhh.... 

Yön tullen jäimme vielä Glacier Pointiin, aikeenamme kuvata vielä tähtikuvia. Kaikki muut ihmiset olivat jo lähteneet Glacier Pointista, kun me parkkeerasimme Shawnin vuoristoauton pilkkopimeän parkkipaikan reunalle huikean tähtitaivaan alle. Shawn on asunut Yosemitessa 11 vuotta, joten hän tietää siellä kaikki mahdolliset temput. Nytkin hän oli tottuneesti pakannut mukaamme koko keittiön sisällön, kaivoi matkalieden esille ja alkoi lämmittää meille kotona valmiiksi valmistettua ruokaa. Sillä välin minä hytisin autossa kaikki lämpölaitteet päällä ja yritin saada syväjäädytykseni lievenemään niin, että pystyisin vielä palaamaan tähtitaivaan alle yötä myöden. 

Ruoan jälkeen lähdimme kipuamaan kaikki mahdolliset toppatakit yllä takaisin korkeimmalle näköalapaikalle. Näky oli kuolettavan upea..... Ja kuolettava oli kyllä kokemuskin... Shawn juoksee pitkin vuortenkylkiä järkyttävän painava kameralaukku selässään ja minä katselen kauhusta kankeana ja yritän pysyä perässä. Perhana, siinä vaiheessa kun istun yli kahden kilometrin korkeudessa pilkkopimeässä vuorenjyrkänteellä, allani suora pudotus, pitäen kameran jalasta hampaat pelosta kalisten kiinni ja katselen, kun toinen juoksee aivan järkyttävän kapealle kielekkeelle seisomaan, niin tunnistan, miltä tuntuu kuoleman todellinen mahdollisuus. 

Tässä lopputulos:



Tämä ei ole trikkikuva, vaan täyttä totta. Ja tämän viestin vastaanotin sisäisesti:


"This life is all about dying.
Dying to our hopes. Dying to our beliefs. 
Dying to the circumstances in our lives. 
Dying to our fears. Dying to ourselves. Dying for yesterday.

So that the brighter light can shine. 
So that the love can speak for ourselves. 
So that anything we face in this life is not to be taken too seriously. So that we would learn to live in this very moment.

The waves of the ocean are constantly changing. 
They can take us in any minute and wash away. 
Or they can lift us to the highest ecstasy of bliss and make us feel alive. 
But something always remains the same: death.

Until it turns into Love." 
~Deepthi


Kuolema tuntuu olleen meikäläisen elämässä oikein tämän vuoden pääteema. Alkuvuonna aloin käymään rankalla kädellä läpi omaa jumalattaruuttani ja vanhojen sisäisten koodien tunnistamista, purkua ja vapauttamista. Kirjaimellisesti joka päivä nousi pintaan uusia asioita, joille minun piti kuolla, päästää irti. Asioita, jotka eivät kerta kaikkiaan enää olleet minulle totta, joita en halunnut enää elämääni ja joiden ajan tiesin olevan auttamattomasti ohi. Menemistä eteenpäin omassa elämässä, päästämistä irti ihmissuhteista, kerta toisensa jälkeen kuolla omille uskomuksille ja toimintamalleille, ja hyväksyä pimeys ystävänä, lahjana. 

Sitten kesällä äidin kuolema. Syksyllä omasta kodista ja rakkaasta Olgasta luopuminen. Sitten luopuminen kaikista viimeisimmistäkin peloista, jotka estivät minua vielä elämästä todeksi sitä, minkä sielussani olen aina tiennyt olevan olemassa. Ja nyt istun tällä kielekkeellä ja kohtaan itse fyysisen kuoleman silmästä silmään. Tuolla hetkellä ensimmäistä kertaa koin, että nyt kuolema on todella hiuskarvan varassa. Jos jalkani nyt lipsahtaa, niin minä olen mennyttä kalua. Soronnoo. Ja toinen juoksee kuin villivarsa edelleen kielekkeeltä toiselle, ja minun sydämeni kierähtelee rinta-alassa kun vain erehdyn vilkaisemaankin hänen touhujaan. Mitä jos tuo ihminen nyt tipahtaa tuolta kielekkeeltä ja kuolee? Mitä helkkaria minä sitten teen???? Oli aikamoista huomata, että oma ajatus oli, että minä menen perässä. Miten voi katsoa kenenkään kuolevan silmien edessä ja jatkaa elämää? 

Hiljalleen sain hengitykseni tasaantumaan tuossa vuorenjyrkänteellä istuessani. Keskityin katselemaan huikeaa tähtitaivasta, alleni levittyvää laaksoa huikeine väriloistoineen ja kuuntelemaan vuorten jykevää puhetta. On ällistyttävää, miten voimallisesti vuoret puhuvat ja miten äärettömän vahva läsnäolo niissä on. Uskon, että kukaan, joka Yosemitessa käy, ei voi olla sama ihminen sieltä lähtiessään. Yosemite muuttaa ihmisen lopullisesti. 

Kun seuraavana päivänä lähdimme ajamaan takaisin Nevada Cityyn, meidän kummankin silmät oli muuttuneet. Ne olivat aivan kirkkaat, kristalliset ja täynnä valoa. En tiedä minkälaiset porttipäivälataukset meihin koodattiin ja mitä ihmettä nuo vuoret meille tekivät, mutta silmät paljastivat, että ihan normireissu ei tainnut olla kyseessä...

Nyt on maisemat vaihtuneet jo kotoisammiksi Nevada Cityn maisemiksi. Minä olen käynyt aamuisin aina tuossa lähimetsässä aamulenkillä ja treenaamassa laulua. Minun metsästudio! ♥ Rakastan näitä maisemia ja luonnon mahtipontisuutta! ♥




Viikon alussa teimme myös Yuba Riverillä Hawaiin EnkeliJumalatar-retriitistämme esittelyvideon, jonka pääset katsomaan tästä. Paikkoja on varattu jo mukavasti, mutta vielä mahtuu mukaan! Retriitistä tulee aivan ihana!! 




Olemme pitkään puhuneet Shawnin kanssa, että minulle pitäisi saada tännekin piano, jotta saisimme tehdä musiikkia videoihimme. Pari päivää sitten löysimme sitten vihdoin naapurikaupungista Grass Valleystä minulle pianon, ja nyt olen ollut siitä niin onnellinen! Olen harjoitellut, soittanut ja laulanut joka päivä, ja ajatuksenani on sukeltaa kohta puolin biisidemojeni kimppuun!! Jee!! ♥






Pianonhakuiltana käväisimme Shawnin lempipitseriassa Pete's Pizzassa, josta saa ehkä maailman parhaat pestoananaspitsat! :D Pitserian pöydällä oli ilmoitus samana iltana pidettävästä mielenosoituksesta. Tämän kylän ihmiset ovat tosi aktiivista yhteisöporukkaa, ja nyt oli vuorossa mielenosoitus kaupungin jouluvalojen säilyttämiseksi! :D Kun menneenä kesänä tulin tänne ensimmäistä kertaa, saavuin perille yöllä. Oli aivan mielettömän ihanaa, kun koko kaupunki hohti jouluvaloissa keskellä kesää!! Tuntui niin kuin olisi satukaupunkiin tullut. Minulle, joka rakastan joulua, tämä on siis kuin dream come true! Ja nyt päätimme siis osallistua puolustamaan jouluvalojen säilyttämistä kaupunkikuvassa! :D Kaupungin sedät kun haluaisivat poistaa valot, jotta kaupungin historiallinen ilme tulisi paremmin esille. No way!

Illalla seitsemän aikaan liityimme kulkueeseen, joka teki kävelylenkin koko pikkuisen kaupungin ympäri. Kaikki lauloivat, valot hehkuivat ja nauru ja ilo raikasi! Kaikki olivat niin onnellisia! Miksei voitaisi joka päivä pukeutua joulukuusen valoihin! :D :D 






Tänä aamuna käytiin hoitamassa kaupungilla asioita ja vilkaisemassa juuri nyt käynnissä olevaa Symposium of the Sacred-tapahtumaa. Näpsinpä samalla pari kuvaa tästä upeasta väriloistosta, joka täällä juuri nyt vallitsee. ♥





 Käväisimme Symposium of the Sacred-tapahtuman sydämessä, Elixartissa katsastamassa huikean upean Jumalatar-taidenäyttelyn ja katsomassa mitä kaikkea muuta siellä tarjotaan. Raakaruokaa, smoothieita, yrttitinktuureja, livemusaa ja rentoa meininkiä!





Tänne on pakko mennä! 



Lopuksi kävimme vielä myös Symposium-basaarissa, jonne oli rakennettu valtava kaunis alttari, ja jossa pidettiin puheita ja taiteilijat myivät tuotoksiaan.



Nyt taitaa olla meikäläisen aika alkaa pikkuhiljaa painua yöpuulle, mutta ehkä sitä ennen vielä pienet iltasoitot.... ♥



Rakkauden täyteistä viikonloppua 
ja Jumalatarvaloa! ♥

Deepthi