5.1.15

ENKELIENNUSTEET VUODELLE 2015VUODEN 2015 ENKELIENNUSTEET

TAMMIKUU


”Sinä olet henkinen opettaja. Sinulla on kyky auttaa muita avautumaan heidän henkisille lahjoilleen ja jumalalliselle tarkoitukselleen”

Vuosi 2015 tunnutaan aloittavan heti hyvin vahvalla teemalla! Enkelit tahtovat meidän näkevän oman kauneutemme, astuvan pois oman varjomme takaa ja loistavan sydämestämme sitä valoa, joka olemme. Me kaikki olemme sekä toistemme opettajia että oppilaita. Mieti, miten voit palvella rakkautta parhaiten? Mikä valinnoistasi palvelee parhaiten yhteistä hyvää, eli sekä muita että Sinua itseäsi? Siellä missä on ilo, on rakkaus ja pyyteettömyys. Auttaaksesi muita, tarkista, että olet itse omassa sydänkeskuksessasi ja ankkuroituneena jumalalliseen rakkauteen. Tammikuun mantrasi on ”Olen se valo joka olen”.


HELMIKUU

”Kun kunnioitat ja seuraat sydämesi ohjausta, runsaus virtaa elämääsi”


Uskallatko avata sydämesi runsaudelle? Uskallatko päästää irti uhriajattelusta ja siitä, että ettet muka ole rakkauden ja runsauden arvoinen? Uskallatko vapauttaa sydämesi kahleet ympäriltäsi, antaa kaikelle anteeksi ja olla taas onnellinen? Oma onnellisuutesi ei ole muilta pois, vaan olemalla itse onnellinen, teet muutkin ympärilläsi onnelliseksi. Helmikuun mantrasi on ”Sallin ja Vastaanotan!”.


MAALISKUU

”Sinua suojellaan kaikenlaiselta harmilta. Pahin on nyt takanapäin. Me pyydämme Sinua nyt rentoutumaan ja tuntemaan olosi turvalliseksi”

Tuntuu, että maaliskuussa jätämme viimeisetkin vuoden 2014 rippeet viimein taaksemme, ja uskallamme taas alkaa hengittää vapaasti. Monet astrologit ja henkiset kanavoijat ovat ennustaneet maaliskuun 2015 olevan meille käänteentekevä kuukausi planeettojen tiettyjen asetelmien takia, mutta enkelit vihjaavat, että juuri siinä piilee meille suuri siunaus. Miten kääntää vaikeudet voitoksi? Miten nousta negatiivisten energioiden ja uutisten yläpuolelle? Miten oppia vihdoin luottamaan täysin omaan sydämen ääneen? Muista, että Sinulla on oman elämäsi avaimet omissa käsissäsi, ja tiedä, että enkelisi ovat aina ympärilläsi suojelemassa ja ohjaamassa Sinua. Et ole koskaan yksin. Maaliskuun mantrasi on ”Olen turvassa”.


HUHTIKUU

”Rukouksesi on kuultu ja me johdatamme Sinua nyt kohti sydämesi päämäärää. Kuuntele ja seuraa johdatustasi, kun me kommunikoimme kanssasi intuitiosi, ajatustesi ja uniesi välityksellä”

Huhtikuussa tunnumme saavan mahdollisuuden puntaroida elämämme arvoja ja päämääriä uudelleen. On hyvä käyttää aikaa hiljentymiseen ja enkeleiden kuuntelemiseen, ja antaa sydämen kuljettaa meitä sinne, missä on rakkaus ja ilo. Pidä asiat yksinkertaisena. Vastaukset ovat aivan Sinun edessäsi. On turha lähteä ”merta edemmäksi kalaan”. Kulje luonnossa, joka on nyt avautumassa kevään loistoonsa, ja hiljenny ihailemaan sen kauneutta. Huhtikuun mantrasi on ”Hiljennyn sydämeni äärelle. Vastaanotan parasta.”


TOUKOKUU

”Tehdäksesi päätöksiä kysy itseltäsi ”Mikä tie vie minut lähemmäksi jumalallista tarkoitustani? Mikä tie vie puolestaan kauemmaksi siitä?”

On aika tehdä valintoja oman elämäsi suhteen. Enkelit pyytävät meitä kurottamaan kohti jumalallista, uskaltamaan valita sydämen äänen seuraaminen. Mistä tiedät, mikä tie vie lähemmäksi jumalallista ja mikä pois siitä? Vastauksen saamiseksi kuulostele itseäsi: jos valitset tämän asian, niin tuntuuko että ilo ja keveys alkaa pulputa sisälläsi, ja tunnet kuin laajenevasi? Vai aiheuttaako tietyn vaihtoehdon ajatteleminen surua, mielipahaa, lannistuneisuuden tunnetta ja tunnetta siitä, että sydämesi sulkeutuu? Taisit jo saada vastauksen. Nyt vain rohkeasti eteenpäin, kaikki enkelit ovat kanssasi! Toukokuun mantrasi on ”Olen pehmeä kuin kukka, kova kuin timantti”.


KESÄKUU

”Tuomme Sinulle viestin kuolleelta läheiseltäsi: ‘Minä olen onnellinen ja rauhan tilassa, ja rakastan Sinua hyvin paljon. Sinun ei tarvitse murehtia minua.’”

Rakkaamme rajan tuolla puolen ovat aina vierellämme ja kutsuvat meitä luottamaan rakkauteen. He ovat vapaita surusta ja murheesta, ja he tahtovat meille pelkkää hyvää. Enkelten tavoin he suojelevat ja ohjaavat meitä jokapäiväisessä arjessamme. Päästä irti kaikesta mahdollisesta syyllisyydentunnosta, anna anteeksi menneille, ja kiitä kaikesta siitä, mitä olet läheisesi kanssa saanut aikanaan maaelämässä kokea. Kesäkuun mantrasi on ”Juuri nyt on kaikki hyvin”.


HEINÄKUU


”Uusi romanssi on ajankohtainen - joko uuden tulokkaan myötä tai sitten olemassa oleva ihmissuhde roihahtaa uuteen rakkauden liekkiin. Ole avoin vastaanottamaan ja antamaan rakkautta.”

Keskikesä näyttää virittävän ja avaavan meidät kauniille rakkauden energioille ja iloitsemaan rakkaudesta kaikissa muodoissaan! Mitä enemmän uskallat rakastaa itseäsi ja sallia itsellesi parasta mahdollista, juuri sitä vedät myös puoleesi. Salli siis itsellesi romantiikka ja läheisyys! Siirrä syrjään vanhat pelkosi ja anna itsellesi lupa aloittaa puhtaalta pöydältä. Kesä 2015 on rakkauden kesä! Heinäkuun mantrasi on ”Rakastan avoimella sydämellä”.


ELOKUU

”Minä olen Arkkienkeli Rafael ja autan Sinua ja kaikkia muitakin nyt parantumaan vanhoista fyysisistä vaivoista. Sinä olet parantaja niin kuin minäkin”

Syksy alkaakin vahvan viestin kera! Meitä muistutetaan omasta mittaamattomasta valovoimasta ja siitä, miten me itse vaikutamme elämäämme ja kaikkien muidenkin elämään omalla värähtelyllämme. On hyvä miettiä, millaista energiaa kannamme mukanamme. Valaisemmeko muiden ja omaa polkuamme vai langetammeko siihen varjoja? Mitä tahansa fyysisiä vaivoja ja haasteita Sinulla onkin, kutsu nyt Arkkienkeli Rafaelin parannusvoimaa luoksesi. Älä jää voimattomana makaamaan tuleen, vaan ota avuksesi rukouksen parantava voima. Elokuun mantrasi on ”Minä olen terve, elinvoimainen ja täydellinen juuri sellaisena kuin olen”.


SYYSKUU

”Sinulla on kyky työskennellä nuorten kanssa. Sinun jumalallinen tarkoituksesi koskee lasten ja nuorten auttamista, opettamista ja heistä huolehtimista.”

Enkelit haluavat meidän muistavan erityisesti tässä kuussa kaikkia niitä lapsia ja nuoria, jotka ovat astuneet jälleen koulumaailman pariin. Samalla kun maailma ympärillämme on yhä hullumpi, meidän aikuisten tehtävänä on luotsata lapsia syvempien arvojen pariin, jotta heille kehittyy kyky luottaa elämään, oman sydämen ääneen ja olla rohkeita tekemään itsenäisiä valintoja elämässään. Tämän ajan lapset ovat hyvin herkkiä energioille, ja se vaatii meiltä aikuisilta kykyä seisoa puhtaassa sydänenergiassa. Niinpä meidän on tehtävä oma sisäinen työmme näitä lapsia luotsataksemme. He ovat meidän tulevaisuutemme, ja kannustamalla ja tukemalla heitä myös henkisesti, rakennamme yhteistä tulevaisuutta kaikkien parhaaksi. Syyskuun mantra on ”Näen jumaluuden kaikissa lapsissa ja nuorissa”


LOKAKUU

”Nyt on hyvä aika synnyttää uusia ideoita ja tehdä uusia aluevaltauksia elämässäsi. Me varjelemme ja ohjaamme Sinua läpi tarvittavien muutosten”

Lokakuussa meille avautuu uusi aikaikkuna aloittaa asioita puhtaalta pöydältä. Jos olet kypsytellyt ajatuksia ja ideoita tähän saakka, nyt on hyvä aika laittaa toimeksi. Kulje luottamuksessa, sillä enkelisi suojelevat ja ohjaavat Sinua. Muista ehdottomasti pyytää apua enkeleiltäsi! Pyydä, että luoksesi tuodaan juuri ne ihmiset, tilanteet ja ideat, joita tarvitset unelmasi eteenpäin viemiseksi. On myös tärkeää tarkistaa, että unelmasi on linjassa korkeimman hyvän kanssa. Palveleeko unelmasi muitakin kuin Sinua itseäsi? Kun otat unelmasi ja ideasi toteuttamiseen mukaan ajatuksen yhteisen hyvän palvelemisesta, ihmeitä alkaa tapahtua! Lokakuun mantrasi on ”Minä tahdon palvella ilossa!”


MARRASKUU

”Ei, tilanne ei ole nyt suotuisin mahdollinen. Odota hetki ja katsele muitakin vaihtoehtoja; ja pyydä enkeiltäsi apua, ohjausta ja tukea.”

Enkeleiden viesti marraskuulle on, että nyt ei ole aika kiirehtiä päätöksissään. Älä pakota asioita tapahtumaan, vaan malta odottaa oikeaa hetkeä toimia. Tunnet sydämessäsi ja energiassasi, kun Sinulle ”näytetään vihreää valoa”. Pysy luottavaisena. Enkelit sanovat, että emme aina näe koko kokonaisuutta, emme tiedä mitä "kulisseissa" tapahtuu. Voi olla, että jos olet esimerkiksi tekemässä yhteistyötä jonkun kanssa, niin vaikka Sinä olisitkin jo valmis menemään eteenpäin, niin tuolla toisella henkilöllä on ehkä vielä jokin oivallus saavuttamatta, jokin kontakti ottamatta tai muuta elämässä meneillään, joten hän ei ole vielä pystynyt täydestä sydämestään keskittymään yhteiseen asiaanne. Nyt vain luota ja pyydä korkeinta ohjausta avuksesi. Kaikki on hyvin. Marraskuun mantrasi on ”Luotan jumalalliseen ajoitukseen”.


JOULUKUU

”Uudet henkiset kokemukset muuttavat näkymäsi itsestäsi ja ympäröivästä maailmasta. Salli henkisten lahjojesi nyt avautua opiskelun, rukouksen ja meditaation kautta”

Joulukuu on hyvin vahva henkisyyteen keskittymisen kuukausi, eikä vähiten Joulun viestin takia. On vuoden pimein aika, jolloin on paras aika keskittyä sisäiseen elämään, oman sydämen kuunteluun. Anna tänä jouluna muille joululahjaksi hiljaisuutta. Älä sekaannu turhaan muiden elämään, älä anna neuvoja kun niitä ei pyydetä, anna muiden elää omaa elämäänsä ja itsellesi lupa elää omaasi. Käänny sisäänpäin, avaa sydämesi ja kutsu Rakkaus sisään. Joulukuun mantrasi on ”Rakkaus on minussa”.


Valoa, enkeleitä ja rakkautta vuoteen 2015 meille kaikille!

Deepthi