21.1.15

Hoffman: Suhdetarkastelua - jää ja leiki mukana tai lähde pois


Relationship Review — Stay & Play or Go Away (ORIGINAL LINK IN ENGLISH HERE)

Kirjoittanut Jennifer Hoffman
18.1.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuulen tuhansista ihmisistä joka viikko ja monet ihmettelevät, miksi hyvin monet suhteet loppuvat nyt – ja tätä tapahtuu ystävien, kumppanien, puolisojen ja perheenjäsenten välillä. Joku kirjoitti: "Perheet rikkoutuvat nyt", toinen kirjoitti: "Kaikki ystäväni eroavat" ja kysyi: "Olemmeko menossa aikaan, jolloin meillä ei ole enää suhteita?" Ei lainkaan. Itse asiassa selvitämme tietä, jotta voimme saada sielupohjaisia suhteita karmapohjaisten tilalle. Ja vaikka kaikki suhteet eivät ole loppumassa, monet tulevat tarkasteluun ja niiden täytyy joko siirtyä eteenpäin hyvin voimakkaasti tai ne loppuvat saaden päätöksen ilman karmaa.

Oli aika, jolloin perhesiteiden kunnioittaminen oli kiistatonta ja avioliitto kesti kuolemaan saakka riippumatta siitä, mitä suljettujen ovien takana tapahtui. Ajat ovat muuttuneet ja se on hyvä asia, koska jotkut perheet ja avioliitot ovat todella kamalia. Mutta nämä siteet ovat syvällä – paljon syvemmällä kuin oivallamme, koska ne perustuvat karmaan, sielusopimuksiin, parantumistarkoituksiin, lupauksiin ja velvollisuuksiin, joita olemme kunnioittaneet monta elämää. Karman loppuessa – mikä on yksi tämän elämän tarkoitus ja mahdollisuus – jokainen karmapohjainen suhde tulee nyt tarkasteluun ja siitä voidaan päästää irti tai se voi alkaa uuden energiayhteyden kera.

Niin paljon kuin me kaikki haluaisimmekin saada täydellisen perheen tai avioliiton, hyvin harvoilla on, mutta tämä riippuu siitä, miten määritellään "täydellisen". Luulen, että haluamme kaikki suhteita ihmisten kanssa, jotka ovat rakastavia ja kohtelevat meitä ystävällisesti ja kunnioittaen. Siitä huolimatta mitä uskomme, perheen todellinen tarkoitus on saattaa sieluryhmä yhteen tavalla, mikä kannustaa ja edesauttaa parantumista luomalla niin voimakkaan yhteyden, että parantumista on tapahduttava. Perheessä meillä on monia käyttäytymisodotuksia ja vaikka kaikki voivat olla ystävällisiä, rehellisiä ja rakastavia, jotkut eivät ole. Koska meillä on suuria odotuksia siitä, mitä perheen pitäisi olla ja tehdä, silloin kun he eivät tee noita asioita, uskomme, että meillä on jokin pielessä tai tehtävämme on korjata tai parantaa heidät.

Sama pätee avioliittoon ja kaikenlaisiin pitkäaikaisiin suhteisiin, myös suhteeseen lastemme kanssa (heilläkin on karmaa kanssamme). Monet odotuksemme perustuvat siihen, mitä uskomme tietyntyyppisen yhteyden perusteella, ei ymmärrykseen karmakierron parannusominaisuudesta. Esimerkiksi koska he ovat perhettäni, heidän pitäisi olla kivoja minulle ja rakastaa minua. Tai koska hän on puolisoni, odotan hänen olevan rakastava, huomaavainen ja uskollinen. Tai ystävien pitäisi olla huomaavaisia ja tukevia. Tai minulla pitäisi olla yhteys ja rakastava, tukeva ja kunnioittava suhde lapsiini (tämä on yksi vaikeimmista asioista ja suhteen katkeamista tapahtuu myös vanhempien ja lasten välillä).

Mutta meidät toi yhteen yhteinen karmapolku ja parantumistarkoitus, ei lupaus "elää onnellisena elämänsä loppuun saakka" heidän kanssaan. Tämä ei merkitse, että kaikkien perhesiteiden ja avioliittojen täytyy loppua. Sen sijaan meillä on tilaisuus astua pois karmasta ja asettaa itsellemme uusi yhdistymisstandardi. Jos haluamme saada suhteita, jotka ovat iloisia, rakastavia, kunnioittavia, ystävällisiä ja tyydyttäviä, meidän täytyy yhdistyä ihmisiin, jotka voivat ruumiillistaa noita energioita, ja olla odottamatta sitä, koska meillä on odotuksia tiettyjen ihmisten käyttäytymisestä tuon suhteen nimikkeen perusteella.

Vaaditaan vain toisen ihmisen valmius jättää karma sen lopettamiseksi ja uuden polun luomiseksi tuolle suhteelle. Jos toinen osapuoli suostuu, niin luodaan uusi toimintamalli ja voimme elää "onnellisena elämämme loppuun saakka" hänen kanssaan. Jos ei, niin me saamme päätöksen ja pääsemme irti ja voimme tähdätä sellaisten ihmisten vetämiseen puoleemme, jotka voivat yhdistyä kanssamme haluamallamme tasolla. Aina kun tunnistat kuilun elämässäsi (lue viime viikon artikkeli aiheesta), on tilaisuus tarkasteluun ja uusien energiastandardin asettamiseen tuolle yhteydelle, jotta siitä voidaan päästää irti tai se voidaan uudistaa uudella tasolla.

Olemme lähestymässä Uranuksen ja Pluton viimeistä neliötä maaliskuussa 2015 ja mikä tärkeintä, erittäin pitkän syklin päättymistä koko ihmiskunnalla, mistä on merkkinä maaliskuun uusikuu ja täysikuu, Kalojen 0 ja 29.57 astetta. Tämä on alfa ja omega, alku ja loppu. Me olemme uuden ajan, maanpäällisen taivaan ja uuden maan toimintamallien voimaantuminen. Se mihin keskitymme nyt sekä tekemämme tarkastelut ja loppuunsaattamiset ohjaavat meitä uusiin toimintamalleihin ja suhteisiin, mitkä perustuvat korkeamman taajuuden sieluperheisiin eivätkä karmallisiin ihmisperheisiin. Ja meillä on kumppaneita, jotka voivat liittyä meihin eheydessämme, ei parantumisessamme ja jotka voivat rakastaa, kunnioittaa ja arvostaa meitä, koska he jakavat halumme noihin energioihin ja yhdistyvät meihin tuolla tavalla.
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.