15.2.15

Fenn: Auringon laajentuminen, jumalalinen äitienergia ja moniulotteinen kokeminen


Solar Expansion, the Divine Mother Energy and Multi-Dimensional Experience (ORIGINAL LINK IN ENGLISH HERE)


AE Mikaelia kanavoinut Celia Fenn
10.2.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas valoperhe, kun valmistaudutte maaliskuun voimakkaisiin päiväntasaus- ja pimennysenergioihin, tunnette parhaillaan dynaamisen aktiivisuuden ja laajentumisen vaikutuksia auringossa ja aurinkokunnassa. Aurinko/Solaris kokee valokehokenttänsä "päivityksen", mikä tuo sen harmoniseen värähtelyyn niiden uusien galaktisten/kosmisten valokoodien kanssa, joita välitetään Suuresta Keskusauringosta galaksin keskeltä. Tätä prosessia ohjaavat Solariksen aurinkoneuvosto ja Kultaisen ruusugalaksin (Linnunrata) galaktinen neuvosto.

Kun näitä tarvittavia muutoksia tehdään Solariksen valokehossa, se tuntuu tietysti myös samanlaisina "päivityksinä" oman valokehonne solaaritasolla. Tämä käynnistää taajuuksien uudelleenkalibroinnin valokehossanne ja fyysisessä kehossanne.

Tämä on intensiivinen prosessi, minkä tunnette käpylisäkkeessä ja hermostossa sekä solar plexuksen alueella. Vähän aikaa teillä saattaa olla jännittyneisyyttä, ahdistusta, masennusta, huimausta, nukkumisvaikeuksia ja voimakkaita unia. Saatatte kokea myös niiden vanhojen pelkomallien vapautumista, jotka liittyvät suuremman valomäärän sisältämiseen ja ilmaisemiseen, kun paljastatte enemmän sisäistä jumaluuttanne ulkopuoliselle maailmalle. Tämä helpottuu, kun uudelleenkalibrointiprosessi saadaan valmiiksi valmisteluna maaliskuun suuriin muutoksiin planeetalla.

Tämä prosessi sallii sitten valokehonne ja fyysisen kehonne sisältää ja välittää enemmän timanttivaloa, mitä saadaan Galaktisesta keskuksesta galaksiin ja Solariksen kautta maapallolle. Se sallii teidän tulla timanttivalokristalliolennoiksi, jotka ilmestyvät uudelle maapallolle uuteen todellisuuteen.

Kaksoisliekki ja jumalaisen feminiinisyyden tai Suuren Äidin ruumiillistuminen

Timanttikoodien aktivointi on maapallolla saavuttanut sen vaiheen, missä kaksoisliekki tai pyhä sydänliitto saavutetaan täysin. Tämä on sisäinen liitto, missä jumalainen feminiinisyys ja jumalainen maskuliinisuus tulevat yhteen pyhässä liitossa luomaan uutta todellisuutta.

Tänä nimenomaisena aikana Suuren Äidin energia tuntuu voimakkaimmin. Se herää monissa ihmisissä Ma'atina, kosmisen tasapainon säilyttäjänä. Tämä on voimakasta energiaa, mikä ilmentyy usein tyhjiönä, tyhjyytenä tai "ei minään" ennen ilmentymistä. Monille tyhjiön ruumiillistamisen tarve on pelottava kokemus, erityisesti yhteiskunnassa mikä arvostaa aktiivisuutta ja tuottavuutta.

Jumalaisen feminiinisyyden ruumiillistaminen on myös tämän tyhjyyden ruumiillistamista ja olemista rauhassa sen kanssa, osana olemassaolokiertoa. Älkää pelätkö, että teitä estetään tai olette jumissa tai että olette epäonnistunut. Se on pelkästään aikaa, jolloin olette tyhjiössä voidaksenne edesauttaa jonkin uuden syntymistä valoon.

Kyky pitää tämä tyhjiö tasapainossa luomisen ja ilmentämisen kanssa on Suuren kosmisen Äidin työtä. Tuon energian pitäminen itsessänne on Suuren kosmisen Äidin ruumiillistamista.

Jumalaisen feminiinisyyden ruumiillistumana edesautatte kaiken elämän tasapainoa maan päällä. Teistä tulee myös Kwan Yin, rakkauden ja myötätunnon kanava ja energiasilta, mikä rakastaa ja hoivaa kaikkia eläviä olentoja.

Rakas valoperhe, kun ruumiillistatte tämän jumalaisen feminiinienergian, autatte ylläpitämään rakkautta ja uudestisynnyttämään maapallon. Tämä on graalikoodimysteerin perimmäinen salaisuus, elämän ja rakkauden uudistamista uudessa ajassa sisäisen pyhän liiton alkemiaprosessin kautta. Kaikkien Itsen aspektien syvä sisäinen liitto muuntaa vanhat energiat uudeksi timanttikristallivaloksi.

Kun ruumiillistatte Suuren Äidin, teistä tulee timanttivalon graali tai malja. Se virtaa teistä uuden maan ja uuden todellisuuden luomiseen. Jumalainen maskuliinisuus astuu oikeaan aikaan esiin ilmentämään tämän uuden todellisuuden aineelliseen muotoon.

Moniulotteinen todellisuusprosessi ja aikavaiheristiriita

Samaan aikaan kun työskentelette näiden valoenergiamuutosten kanssa, tutustutte myös kykyihinne moniulotteisena valonmestarina. Tämä vaatii teiltä hyvin taitavaa ulottuvuuksien vaihtamista, kun vaihdatte myös aikajanoja ja aikavaiheita. Tästä on seuraus, mitä kutsumme "aikavaiheristiriidaksi".

Tämä ristiriita tapahtuu, kun valokehonne täytyy vaihtaa nopeasti eri aikajanojen ja aikarytmien välillä.

Maapallonne sijaitsee nyt viidennessä valoulottuvuudessa. Suurin osa maan asukkaista on jo valinnut pysyvänsä kolmannen ulottuvuuden harhassa, mihin sisältyy kaksinaisuus, konflikti ja osallistuminen hyväksikäyttö- ja uhritunnedraamoihin. Viidennessä valoulottuvuudessa ykseys- ja yhteyshavaintotavasta tulee tärkeämpi, kuten myös rauhallisen ja kestävän yhteiskunnan luomisesta. Kuudennessa valoulottuvuudessa taika ja mielikuvitus ovat päähavaintomoodit, mysteerin ja ihmeiden saadessa keskusnäyttämön, ja seitsemännessä valoulottuvuudessa astutte sielun ulottuvuusteknologian valomuutosmestaruuteen.

Juuri nyt, rakkaat ystävät, opettelette hallitsemaan tämän toiminnan. Koska tahansa voitte siirtyä 3D:stä 4D:hen (aikaspiraalit), 5D:hen ja 6D:hen useita kertoja. Joka vaihdoksessa kehonne ja valokehonne muuttaa aikataajuutta ja rytmiä.

3D on erittäin hidas taajuus, mutta se ilmentyy suurena aktiivisuutena ja stressinä fyysisellä tasolla. 5D on hitaampi ja 6D vielä hitaampi havaintotapana, kun lähestytte ajattomuustilaa ja "nyt" on korkeampien tietoisuusmuotojen ydinolemus.

Vaihtaminen suuren aktiivisuuden ja ehdottoman paikallaanolon välillä voi aiheuttaa ristiriidan ja ahdistuksen tunnetta. Monet ihmiset tuntevat ahdistusta ja estämistä ja etsivät syytä, miksi mitään ei tapahdu, silloin kun he todellisuudessa kokevat korkeampien tietoisuustaajuuksien syvää rauhaa.

Monet teistä ovat sielutasolla päättäneet jatkaa seikkailuja 3D:ssä, samalla eläen ja luoden myös korkeammissa ulottuvuuksissa. Tämä on moniulotteisuuden ydinolemus. Keholtanne ja mieleltänne vie vähän aikaa sopeutua näihin aikavaihemuutoksiin havainto- ja taajuustasojen välillä.

Toivotamme teille paljon iloa matkallanne maapallolla!
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.