23.3.15

Deepthi: Hiljaisuuden äärelläRakkaat,

Hiljaisuudessa minä teille kirjoitan. Mikään ei liiku missään, on kuin seisoisi Tyynenmeren rannalla ja tietäisi, että se Rakkaus, joka kerran oli, on poissa. Ikuisesti. Kyyneleet valuvat pitkin poskia, niihin on sekoittunut irtipäästämisen ja kiitollisuuden suola. Se joka olin eilen, on enää haalea muisto.  Se joka olen tänään, sitä en vielä tiedä. Ja kuitenkin tiedän. Miten voi olla niin, että jonkin tunteminen tuntuu tyhjyydeltä ja hiljaisuudelta? Ei tarvitse selittää, analysoida, etsiä merkityksiä, kaivaa syvemmältä. Rauha. Vapaus. Voiko tähän nyt todella luottaa? Voiko tämä olla näin yksinkertaista? Elämä.


"Rakas lapseni, muutoksen energiat puhaltavat nyt elämässäsi. Tämä muutos on syntynyt niistä rakastavista rukouksista, joita olet pitänyt syvällä sydämessäsi. Tämän muutoksen ei tarvitse olla sinulle vaikea. Luota minuun ja minä takaan, että sinua tuetaan kaikin mahdollisin tavoin ja voit tuntea olosi turvatuksi sydämessäni, kun siirryt nyt yhdestä syklistä toiseen. Sen sijaan että murehtisit asioita, käytä energiaasi nyt huolellisemmin. Luota minuun hieman enemmän ja tiedä, että ne muutokset joita nyt kohtaat, ovat itse asiassa minun siunattuja vastauksia rukouksiisi." ~Äiti Maria


* * *  


Tunsin sen ytimessäni jo eilen. Oli kuin Maapallo olisi leijunut tyhjyyttään kumisevassa Universumissa ilman mitään tiettyä suuntaa ja energiaa. Oli kuin se olisi vain Ollut, ihan hiljaa omassa keskuksessaan. Mikään energia ei enää yhtäkkiä repinyt Äiti Maata ja meitä sen mukana suuntana eikä toiseen. Tarkistin Maya-kalenterista ja sain vahvistuksen: 19.-23.03 meillä ei ole Maya-kalenterin mukaan ollenkaan vuodenajan vartijaa, vaan muutosvoimat ovat täysin vapaita ja meillä on käytössämme todellinen villikortti: voimme luoda nahkamme yhtäkkiä ja radikaalisti täysin uudelleen ja todella asettua jumallallisiksi kanaviksi. 

Minä saavuin yöllä kotiin Nurmijärven ja Hyvinkään voimallisista illoista. Reissujen jälkeen en koskaan kykene asettumaan heti nukkumaan, vaan on ihan pakko vielä keittää kuppi teetä, syödä jotain ja istua tietokoneen ääreen. Kuunnella yötä, kuunnella tuntemuksia.
Puoli neljän aikaan aamulla löysin itseni vielä istumasta pianon äärellä, ja kaihoisa laulu alkoi pulputa sydämestäni: Gravity. Yksi lempilauluistani, jota soitin ja lauloin itsekseni paljon viime vuoden aikana. Ihmettelin, mistä tämä laulu nyt tuli luokseni. Viimeksi tätä laulua soittaessani sydämeni oli vielä eheytymässä ihmissuhteiden jäljiltä. Mistä tämä laulu siis tuli nyt luokseni, kun en koe, että sillä on enää samanlaista pohjaa? Kaikki on jo käyty läpi ja sydämessä on puhdas kiitollisuus kaikesta läpikäymästäni. 

Kunnes nyt aamulla herätessäni ulos katsoessani tajusin: sydämeni ja energiakehoni aistii ja suodattaa kollektiivienergiaa. Eilen aamulla oli sama juttu. Heräsin hyvinkääläisestä hotellista, ja kun katsoin ulos ikkunasta, kaikki energia oli pysähtynyt. Oli niin kuin maailmassa ei koskaan olisi ollut minkäänlaista energialiikettä, vain tyhjyys. Hämmentävää. Menin metsään ja tuntui, kuin olisin täysin yksin koko maailmassa. Kävin ostoskeskuksessa ja tuntui, kuin kaikki ihmiset minä mukaan lukien olisimme vain henkiä leijumassa tässä ulottuvuudessa. En tuntenut kenenkään tunteita, energioita, yhtään mitään. 

Kummatkin viikonlopun illat olivat kuitenkin voimakkaita kokemuksia. Meillä oli alla täydellinen auringonpimennys ja kevätpäiväntasaus, joita lähestyessämme olemme käyneet läpi rankankin mankelin, joka saisi puhdistumisemme aikaan. Me ja Maapallo saavuimme hyvin voimakkaalle päätepysäkille, jossa ei ainoastaan päätetty viimeisen viikon ja kahden-kolmen vuoden sykliä, vaan päätimme jotain niin suurta, joka ulottui eri elämien ja aikakausien yli. Moni on herännyt varsinkin viime vuosien aikana siihen, että emme voi kantaa enää mukanamme vanhoja energioita, raahata selässämme sukupolvien takaisia rajoittuneita uskomuksia, joiden avulla olemme määritelleet sen minän, joka olemme.

Tämä viikonloppu oli meille ja näille energioille todellinen kulminaatiopiste: kaikesta vanhasta irti päästämisen viikonloppu, monella tasolla, ja nyt olemme vapaita. Voitko uskoa sitä? Yksinkertaisesti Vapaita. Niin vapaita, että se tuntuu kaihoisalta. Sydän ei enää toimi vanhoista toimintamalleista käsin, vaan se näkee kaikessa Rakkauden ja Ykseyden. Se ei enää tee ongelmia asioista, jotka eivät edes ole ongelmia. Se ei suostu kiinnittymään enää mihinkään, vaan haluaa vain Olla. Rauhan ja Ilon tilassa. Pitäen asiat Yksinkertaisina ja Kevyinä. Jalat on tiukasti Äiti Maan uumeniin juurtuneina, sydän auki ja pää pilvissä valmiina uskomaan jokaiseen unelmaan ja intuitiiviseen tietoon, joka suodattuu sydämeen, kun pitää yhteyden jumalalliseen auki. 

Maya-kalenterin mukaan meillä on vielä tänään villikortti-päivä. Tiedä, että vielä tänään Sinulla on äärettömät mahdollisuudet luoda elämästäsi juuri sellaista kuin haluat, ottaa uuteen sykliin mukaan vain ne asiat, jotka todella palvelevat korkeinta totuuttasi rauhassa ja rakkaudessa. Äiti Maria jatkaa:

"Minun armoni laskeutuminen elämääsi muuttaa kaiken. Sinun kehosi, mielesi ja sielusi heräävät eloon aivan uusilla tavoilla, ja sinulle aukeaa vapaus. Pystytkö vapauttamaan vanhat tutuilta tuntuneet kiinnittymiset ja olemisen ja elämisen tavat? Pystytkö luopumaan orjuuttavista odotuksistasi ja kontrollista? Sinä olet minun lapseni. Kun asetat luottamuksesi minuun, en salli kenenkään vahingoittaa sinua enkä minkään rajoittaa henkeäsi. Sinä olet vapaa elämään villinä ja vapaana ja ilman rajoituksia. Minkään vankilan ei pidä pidätellä sieluasi, rakkaani. Sinun sielusi tulee rakastaa maata ja lentää vapaana."


Kiitos, kiitos, kiitos! 

Om Shanti

Deepthi
Viestit Alana Fairchildin Äiti Maria-korteista.