18.3.15

Deepthi: Kirjanjulkaisutunnelmia ja auringonpurkauksia
Heiii Ihanat,

Lämpimiä terveisiä kirjanjulkaisuhuuman keskeltä! ♥ Meillä oli lauantaina Shantissa Helsingissä aivan mielettömät juhlat, ja niissä pöhinöissä on tuntunut tässä olevan yksi jos toinenkin vielä tänäänkin! Niin ihana ja voimallinen Rakkaus oli läsnä, kiitos, kiitos, kiitos! ♥


Kirjaa saa edelleen tilata minulta osoitteesta ranto.kirsi@gmail.com, ja minulla on mukana sitä myös jokaisessa EnkeliJumalatar-illassa. Sekin on niin uskomatonta, että olemme kiertueen kanssa jo reilusti yli puolessa välissä! Niin ihania kohtaamisia ja iltoja on ollut ympäri Suomea! Tulevana viikonloppuna jatketaan Hyvinkäällä ja Nurmijärvellä.

Tämä viikko on myös planetaarisesti merkittävä viikko, enkä ole voinut olla miettimättä, että kuka tämän kirjan julkaisunkin tällaiselle megaviikolle keksikin laittaa...!!! Meillä oli nimittäin eilen ja tänään tiistaina valtavia auringonpurkauksia ja tulevana perjantaina tulee olemaan suurin täydellinen auringonpimennys sitten miesmuistiin. Olen saanut useita yhteydenottoja ihmisiltä, kun todella moni on kokenut näinä päivinä hyvin vahvoja tuntemuksia: toiset ovat liidelleet täydellisessä autuudessa ja keveydessä, toiset taas ovat tuntuneet sukeltavan mitä syvimpään mustaan aukkoon.

Auringonpurkausenergiat ovat aina transformoivia ja kaiken valoon nostavia energioita: silloin meillä on todella mahdollisuus katsoa mistä meidät on tehty, mistä on aika päästää irti ja kuinka hyvin olemme noudattaneet sisäistä totuuttamme. Ota kaikki negatiiviset tuntemuksesi nyt ennen kaikkea lahjana: ne ovat paljastamassa sinulle, että mistä on aika nyt luopua ja lähteä eteenpäin, minkä kanssa on hyvä tulla sydämessään rauhaan ja antaa anteeksi ja mitkä sisäiset kaapit on vielä aukaisematta ja penkomatta läpi. Ota viimeistään nyt aikaa itsellesi ja anna sisäisen totuutesi ja sydämesi puhua ja kertoa sinulle seuraavien askeleiden suunta.

Toisaalta, jos olet herkistynyt energioille, niin saatat huomaamattasi napata myös kollektiivienergioita omaan energiakenttääsi, mikä saa sinut ihmettelemään, että "mikä minua vaivaa". Jos et siis tunnista alkulähdettä omasta itsestäsi, niin tilanne voi olla oikein hyvin myös tämä. Silloin on hyvä sanoa itselleen, että "ei mitään hätää, tulen takaisin kotiin omaan sydämeeni ja kaikesta muusta päästän irti". Voit myös mennä metsään, ottaa suihkun tai hiljentyä omaan rukoukseen ja pyytää enkeleitä puhdistamaan aurakenttäsi, niin olosi helpottuu.


Your longing for me is my message to you. 

All your attempts to reach me 
are in reality my attempts to reach you.

~Rumi


Omalla kohdallani energiat ovat vaihtuneet viikkojen kuluessa radikaalisti. Tammikuussa Suomeen palatessani seilasin ensimmäiset viikot kiukun ja tahmeuden energioissa ja sain merkittävän oppiläksyn oman totuuteni ääneen puhumisesta. Olin pitkittänyt erään asian esille tuomista, ja sain sen johdosta todella tuntea, mitä sisäinen helvetti tarkoittaa. Sain oppia, että tuo tilanne edusti minulle yhtä suurinta sisäistä pelkoani, ja tuo tilanne oli tullut auttamaan minua kohtaamaan pelkoni ja nousemaan sen yläpuolelle. Luon itse sekä helvettini että taivaan. Sain kokea, että aina kun tunnen negatiivisia tunteita, se on viesti minulle itselleni minulta itseltäni, että en ole linjassa oman sisäisen totuuteni kanssa. Nuo tunteet eivät johdu kenestäkään muusta eivätkä mistään ulkopuolisesta tilanteesta tai olosuhteesta, vaan itseni ja sisäisen totuuteni laiminlyönnistä. Kun uskaltaa kohdata sisäisen totuutensa ja ilmaista sen ääneen, näkeekin mikä lahja pelkoon on sisältynyt. 

On ollut aivan käänteentekevän voimallista kokea, mitä omassa totuudessa pitäytyminen saa aikaan, miten paljon energiaa vapautuu käyttöön ja miten kaikesta tulee yhtäkkiä selkeää ja simppeliä. Mitä täydellisemmin kuljet omissa saappaissasi - tai korkokengissä ;) - sitä enemmän vapautat energiaa ja annat muillekin tehdä omat henkilökohtaiset valintansa.  Tämä teksti osui ja upposi meikäläiseen 100%:sti. 

EnkeliJumalatar-illoissa olemme myös edelleen jatkaneet naiseuden teemojen tutkimista ja läpikäymistä, ja on ollut aivan huikeaa nähdä, mikä muutos naisissa alkaa tapahtua, kun he uskaltavat alkaa katsoa omaan sydämeensä ja tunnustamaan oman sisäisen pyhän naiseutensa. En sano, että sisäisen muutoksen tekeminen on helppoa, koska kannamme niin paljon kaavoja ja asetuksia mukanamme niin menneiltä sukupolvilta kuin edellisistä elämistämmekin, mutta niistä tietoiseksi tuleminen on jo ensimmäinen askel sisäiseen vapauteen ja energia alkaa virrata oikein päin. Meissä on ehtymätön rakkauden virta, joka täyttää, ravitsee ja elävöittää meidät ja jonka kuuluu saada virrata vapaasti. Meidän ei tarvitse tulla miksikään, vaan vain antaa itsemme olla sitä, mitä syvimmiltämme olemme. Tästä puhun myös uudessa kirjassani "Pehmeä kuin kukka, kova kuin timantti".


Hiljenny. Kuuntele. 

                Hengitä. Antaudu.
Anna Rakkauden avata sydämesi, 

                                         asettua kehoosi,

                                                           virrata kauttasi 


                                                                                             elävänä ja vapaana. Sinä olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet. Laske aseesi. Lakkaa taistelemasta. Ei ole mitään taistelua. On vain rauha. Tässä ja nyt. 


Maaliskuun yössä, revontulienergioissa hyvää yötä toivottaen,
Deepthi