26.3.15

Fenn: Feenix-lintu nousee - Päiväntasaus ja pimennykset maalis-huhtikuussa

The Phoenix Rising : Equinox and Eclipses March/April 2015 (IN ENGLISH HERE)


AE Mikaelia kanavoinut Celia Fenn (starchildglobal.com)
18.3.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas valoperhe, tämä on voimallisinta ja kunnioitusta herättävintä aikaa planeettaevoluutiossanne! Olette aloittaneet intensiivisen muutos- ja ulottuvuuden vaihtamisjakson, mikä muuttaa planeettanne luonnetta syvällisesti. Tässä pohjoisen kevätpäivän- ja etelän syyspäiväntasauksessa aktivoidaan voimakkaasti uudistumis- ja uudestisyntymisenergia, uuden todellisuuden ja uuden maan ilmentämisessä.

Feenix-lintu on tämän voimakkaan tulienergian symboli, mikä nousee maapallolla ja tekee muutos- ja transformaatiotyönsä. Vanhan tuhkaan kylvetään uusi ja se nousee!

Feenix-energia on erityisen voimakasta maaliskuun päiväntasauksessa, yhdessä auringonpimennyksen ja uudenkuun kanssa. Uusia solaarivalokoodeja asennetaan ja uusi alku odottaa planeettaa.

Tätä seuraa 4.4. täydellinen kuunpimennys ja täysikuu, missä vesi on hallitseva transformaatioelementti. Lunaarikoodit leimataan kosmoksen ja maapallon vesiin, uuden luomisen ja uuden taivaan ja maan synnyttämiseksi.

Samaan aikaan tapahtuu suuri avautuminen galaktisilla tasoilla eikä maapallo ainoastaan ankkuroidu korkeamman tietoisuuden kuudenteen ja seitsemänteen ulottuvuuteen, vaan myös yhdistyy taas suoraan Siruksen ja Orionin galaktisiin opettajiin ja mestareihin, jotka ovat valmiina jakaakseen taas kerran viisautta ylösnousemuksesta ja korkeammasta tietoisuudesta niiden kanssa, jotka ovat avoimia vastaanottamaan näitä opetuksia ja tätä viisautta.

Solaarimuutos – uudet solaarikoodit ja Feenix-linnun uudestisyntymä päiväntasauksessa ja Kalojen uudessa kuussa

Päiväntasaus, uusikuu ja auringonpimennys asettuvat linjaan 20.3., mikä on myös Oinaan tulimerkin alku, ja se aloittaa eläinradan vuoden. Oinaan tulienergia energisoi Feenix-energian, kun se ponkaisee uudistamaan ja uudestisynnyttämään maapalloa.

Päiväntasaushetkellä jolloin vuodenaika vaihtuu ja päivä ja yö ovat yhtä pitkät, maapallo ikään kuin vetää syvään henkeä tai pitää tauon matkallaan auringon ympäri. Samaan aikaan kaikki elävät olennot säätävät sisäistä ajanpitomekanismiaan, jotta ne pystyvät yhdistymään syvällisiin muutoksiin vuodenaika- ja elementaalienergiassa. Tämä on vieläkin voimakkaampi, kun on uusikuu, mikä on myös tulikuu (Feenix), ja kun tuo tulikuu on myös pimennys, mikä sallii uusien planetaaristen solaarikoodien integroitua auringonvalokiertoon aurinkokunnassa/Solaris-järjestelmässä.

Maan kansalaisina tunnette nämä voimakkaat muutokset omassa fyysisessä kehossanne, yhteiskunnassanne ja ympäristössänne.

Fyysisessä kehossa vastaanotatte tulikoodit tai solaarivalokoodit käpylisäkkeen kautta valokehoon ja fyysiseen kehoon. Tämä on voimakasta kulta- ja timanttivaloa, mikä aktivoi erittäin voimakkaasti. Saatatte kokea nämä aktivoinnit voimakkaana ilona ja hurmoksena, kun kulta- ja timanttienergiat aktivoivat solutasolla. Saatatte tuntea myös voimakasta painetta fyysisessä järjestelmässänne, mikä tulkitaan erilaisiksi fyysisiksi vaikutuksiksi, kuten migreeni, korkea verenpaine, lihakouristukset, kipu solar plexuksessa ja pienet onnettomuudet kotona, kun epävakaa energia voi tehdä joistain teistä maadoittumattoman. Kehotamme, että pyritte pysymään fokusoituneena ja maadoittuneena tällä jaksolla.

Saatatte myös havaita, että ihmiset ovat ympärillänne vihaisia, räjähtäviä ja alttiita tunnepurkauksiin. Muistakaa, rakkaat ystävät, että kaikki integroivat näitä energioita ja niiden jotka eivät ole heränneet, täytyy tehdä tämä ilman sitä hyödyllistä tietoa ja informaatiota, mikä auttaisi heitä. Niinpä he ovat ahdistuneita ja pelokkaita eivätkä ole oikein varmoja, miksi näin on. Tehtävänne on pysyä keskittyneenä sydämeenne ja rakkaus- ja myötätuntoenergiaan, jotta tämä kaunis timanttisydänenergia voi säteillä maapallolle.

Fyysisessä ympäristössä huomaatte, että luonto reagoi Feenix-linnun energiaan. Eteläisellä pallonpuoliskolla missä on ollut erittäin kuuma ja kuiva kesä, on ollut monia tuhoisia maastopaloja Etelä-Afrikassa, Argentiinassa ja Chilessä. Kussakin tapauksessa valtavia metsä- ja kasvillisuusalueita on palanut tässä tulitanssissa, kun luonto edistää transformaatio- ja muutosenergiaa ja tekee tietä uuden siemenille.

Myös pohjoisella pallonpuoliskolla pitäisi valmistautua "tulikesään", kun tämä energia toimii kesän läpi – puhdistaa, selvittää ja tekee tilaa uudelle. Tämä tuntuu voimakkaimmin yhteiskunnallisella tasolla, missä muutostulet palavat ihmisten sydämissä, kun ne kohtaavat vanhan aikomuksenaan tuhota sen, mikä ei enää toimi, ja kylvää muutoksia uuteen elintapaan.

Siriuslainen tarina Bennu-linnusta

Ylösnousemuksen mestariopettajat Siriukselta opettivat esi-isillenne, muinaisille egyptiläisille, kosmisesta mekanismista, tuhoutumisen ja syntymän kierrosta, mikä muodostaa kaiken elämän perustan galaksissanne.

Bennu oli nimi, minkä he antoivat kosmiselle luomislinnulle. (Kreikkalaiset antoivat myöhemmin nimen Feenix.) Bennu-lintu lensi kosmisten vesien yli ja laskeutui kummulle, mikä nousi vedestä. Kun Bennu-lintu huusi äänen, luominen alkoi ja maapallo ilmestyi esiin planeettana, millä oli elämänmuotoja.

Mutta kuten siriuslaiset mestarit opettivat, Bennu-linnun tapana oli syttyä liekkeihin ja tuhota itsensä aikasyklin jälkeen. Mutta linnun tuhkasta nousi uusi Bennu-lintu ja se lensi pois aloittamaan uuden luomissyklin.

Siis rakkaat ystävät, luomisessa on aina ollut vain yksi Bennu-lintu, mutta se oli ääretön ja uudistui aina luomistulessa.

Rakas valoperhe, teillä on etuoikeus elää aikana, jolloin Bennu-lintu käy läpi tätä tuhoamis- ja uudestisyntymäprosessia, ja osallistua tähän prosessiin.

Lunaarimuutos – täysikuu ja kuunpimennys Vaa'assa ja luomisvedet koodaavat uuden tasapainon moniulotteiselle planeetalle/tähdelle

Täysikuu osuu 4.4. Vaakaan, harmonian ja tasapainon huoneeseen. On edelleen jännitettä Oinaan tulienergiasta, mutta kuunpimennyksen tulevat valokoodit ovat vettä, luomisen galaktista elementtiä, mihin on sekoitettu harmonian ja kauneuden ilmaelementtiä.

Siriuksen mestarit opettivat myös, että kosmos ja galaksi ovat virtaavia, ja he puhuivat kosmoksen vesistä ja maapallosta laivana, joka seilaa kosmisilla vesillä. Tässä kosmologiassa maapallo ilmestyi esiin galaktisesta aika- ja avaruusvirrasta ja otti elämän ja muodon. Elämänpuu kasvoi tästä alkuperäisestä luomisimpulssista ja monet henkisistä traditioistanne opettavat elämänpuusta kaiken luomisen symbolina maan päällä.

Tänä aikana vesienergiaa koodataan voimakkaasti timanttiluomisen valokoodeilla, uuden maan luomiskoodeilla. Uusi elämänpuu on ilmestymässä esiin maapallolla!

Tunnette vesienergian virtaamisen tarpeena olla luova, uudistaa elämäänne ja suhteitanne jollain tapaa ja saada yhteys ympäristöön ja maapalloon jossain näistä yhteiskunta- ja ympäristöuudistumisen prosesseista. Rakkaat ystävät, tämä on voimallista aikaa uudelle – uusille projekteille, uusille ammateille ja uusille suunnille. Samaan aikaan voitte myös yllättyä vanhan epäonnistumisesta, kun vanhat suhteet, ammatit ja projektit jotka näyttivät hyvältä, heikkenevät yhtäkkiä ja loppuvat. Teidän ehkä tarvitsee kulkea tyhjiössä jonkin aikaa, kun seuraatte kosmista luomisvirtaa, mutta voitte olla vakuuttunut, että jotain uutta nousee sen paikalle.

Osiriksen nouseminen ja maailmanlaajuinen pääsiäisjuhla


Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa juhlivat myös kristillistä pääsiäisjuhlaa 3.-6.4. Tämä tehdään avatara Jeshuan kuoleman ja henkiinheräämisen/uudestisyntymisen muistoksi.

Jeshuan elämä on heijastus Siruksen ja Orionin mestareiden aiemmasta opetuksesta. He opettivat, että säteilevä olento Orionilta, nimeltään Osiris, tuli maapallolle kumppaninsa Isiksen kanssa. Yhdessä he auttoivat ihmiskuntaa Atlantiksen romahtamisen aiheuttaman tuhoisan trauman jälkeen.

Siriuksen mestarit opettivat, että Osiris kuoli ja hänet saatettiin takaisin elämään ulottuvuusmuutoksen mestarina, jotta hänestä tuli ääretön ja ikuinen. Tätä urotekoa juhlittiin vuosittain Egyptissä yhdessä Niilinvirran nousemisen kanssa ja ylösnousemus- ja uudestisyntymä liitettiin veteen sekä runsauden palaamiseen maille.

Niinpä sitten kun avatara Jeshua ja hänen kumppaninsa Maria Magdaleena tulivat maapallolle, hekin olivat osa ylösnousemus- ja transformaatio- tai alkemiaopetuksia. Jeshuan kuolemaa ja sen jälkeistä ylösnousemista korkeampaan ulottuvuusmuotoon juhlitaan pääsiäisenä.

Niin se on, rakas valoperhe, että kosmisen avataran kuolemasta ja uudestisyntymästä tuli jokaisen sellaisen ihmisen transformoitumisen malli tai arkkityyppi, joka on aktivoinut valokehon ylösnousemisprosessissa korkeampaan tietoisuuteen ja äärettömään olemiseen.

Rakkaat ystävät, tämä voimakas avatara-energia liittyy myös voimakkaaseen vesielementtienergiaan nostamaan planeetan ihmiskunnan tietoisuutta tänä aikana.

Ulottuvuusovet – kuudennen ja seitsemännen valoulottuvuuden ankkuroiminen maan päälle

Tänä aikana saatetaan myös loppuun kuudennen ja seitsemännen valoulottuvuuden ankkurointi maan päälle.

Maapallo on nyt todella moniulotteinen ja ne jotka ovat aktivoineet moniulotteisen valokehonsa, avanneet sydämen ja keskittyneet siihen sekä maadoittuneet maatähtichakraan, saavat myös kyvyn siirtyä kuudenteen ja seitsemänteen valo- ja tietoisuusulottuvuuteen.

Kuudes ulottuvuus on mielikuvituksen ja luovuuden taikamaailma. Se on virtausulottuvuus, missä valo virtaa ideoihin ja malleihin ja mistä ne unelmat ovat peräisin, jotka virtaavat ilmentymään.

Kuudenteen ulottuvuuteen päästään luovuuden kautta – laulun, tanssin, runouden, musiikin, elokuvan tai minkä tahansa luovan ilmaisun kautta, mikä nostaa teidät maallisesta todellisuudesta luomismahdollisuuksien ja puhtaan potentiaalin taikamaailmaan.

Ne jotka hallitsevat kuudennen ulottuvuuden, ovat uuden maatodellisuuden uneksijoita ja luojia.

Seitsemäs ulottuvuus on niiden henkinen koti, Shamballa, jotka hallitsevat taivaan ja maan, hengen ja aineen, välisen sillan. Se on niiden mestarien ja avatarojen koti, jotka ovat taitavia virtaamaan jumalaisen luomisälykkyyden kanssa voidakseen luoda ja ilmentää jumalaisen suunnitelman mukaisesti, tulevien timanttivalokoodien opastamana.

Pääsy seitsemänteen ulottuvuuteen antaa vuorostaan pääsyn kahdeksanteen ja yhdeksänteen ulottuvuuteen.

Kahdeksas ulottuvuus on solaariulottuvuus, missä puhtaat valo- ja tietoisuusolennot ohjaavat kultavalon ja timanttivalon ilmentymistä aurinkokunnassa. Nämä ovat säteileviä sieluja, joiden säteily voi tuntua inspiraationa ja rakkautena.

Yhdeksäs ulottuvuus on galaktinen ulottuvuus, missä puhtaat timanttitietoisuusolennot pitävät voimakkaita luomis- ja tuhoamisvoimia Suuressa keskusauringossa.

Nämä ovat peruselementit tuli ja vesi, kaksi luomisen ensimmäistä elementtiä, jotka ilmestyvät tyhjiöstä luomaan jumalaisen ilmentämisen ydinolemuksen.

Ja niin se on, rakas valoperhe, että kun työskentelette tulen ja veden kanssa maapallolla ja kun pidätte sisäistä tyhjiötä ja luotte niin, tekin työskentelette yhdeksännen ulottuvuuden alkuperäisten luomismallien kanssa.

Rakkaat ystävät, kosmos on taianomainen koti ja olette nyt siinä kohdassa, missä työskentelette yhdeksännen ulottuvuuden galaktisen sydänvoiman ja luomisintohimon kanssa. Olkaa tietoinen, tiedostakaa ja tuntekaa, miten oma sydämenne lyö ja sykkii reagoiden tähän uuteen yhteyteen galaktisen sydämen kanssa.

On aika juhlia tuli- ja vesitanssia ja kaiken uudestisyntymää uudella maapallolla.
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.