31.3.15

Hoffman: Huhtikuun energiaraportti 2015


APRIL ENERGY REPORT 2015 (IN ENGLISH CLICK HERE!)

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
29.3.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On uusi kuukausi ja vähän hiljaisempi kuin maaliskuu – voin tuntea energian jo muuttuvan kirjoittaessani tätä, kun maaliskuuta on vielä kaksi päivää jäljellä. Voimme huokaista nyt syvään helpotuksesta, koska pääsimme läpi yhdestä voimakkaimmasta voimajaksosta, mitä teillä on ollut pitkään aikaan. Mutta älä ota liian rennosti, koska huhtikuussa on pimennys ja on aika seuloa Feenix-linnun tuhkat päättääksemme, minkä aiomme herättää henkiin, mikä on jo yli viimeisen käyttöpäivänsä ja mikä on lähtenyt itsestään elämästämme.

Täydellinen kuunpimennys 4.4. on 8.10.2014 olleen pimennyksen kumppani ja se aktivoi 17.3.2015 tapahtuneen Uranuksen ja Pluton seitsemännen neliön. Tämä vastasi seitsemättä chakraa tai energiakeskusta, jumalaista lähdeyhteyttämme. Se ei merkitse, että meidän täytyy vain seistä nurkassa ja odottaa pelastajabussin tulemista pelastamaan meidät. Se merkitsee, että aktivoimme jumaluutemme, tuon voimakkaan, yhdistyneen ja mestarillisen osamme, mihin meillä on oltava pääsy, jos meidän on tarkoitus elää korkeimmissa taajuuksissamme ja suurin potentiaalimme.

Olemme evoluutiomallissa, minkä intensiivisyys lisääntyy, kun pystymme integroimaan enemmän energiaa. Mitä enemmän avaudumme energialle, sitä nopeammin sitä tulee sisään. Joskus tunnemme houkutusta odottaa, kunnes virtaus loppuu, jotta näemme, mitä kohtaamme, mutta se ei toimi. Heti kun avaamme oven vastaanottaaksemme energiaa, sitä syöksyy sisään, ja mitä enemmän vastaanotamme ja nostamme taajuuttamme, sitä enemmän voimme vastaanottaa. Se voi olla vähän pakahduttavaa, mistä syystä meidän täytyy tehdä tilaa sille puhdistamalla nykyinen energiatilamme.

Jos seuraat minua Facebookissa, olen kertonut tietäväni, milloin paljon energiaa on tulossa, koska minulla on tarve siivota kotini, tehdä tilaa, järjestellä kaappeja ja hankkiutua eroon asioista. Samalla kuin fyysinen tilani hyötyy järjestelystä, teen energiatasolla tilaa uudelle energialle. "Niin ylhäällä, kuin alhaalla – niin sisällä, kuin ulkona." Äkillinen tarpeesi yhtäkkiä siivota kaikki kaappisi kotona tai käydä läpi 20 vuotta vanhat valokuvat ja paperit, on vahvistus, että luot tilaa uuden ja erilaisen energian tulemiselle elämääsi.

Mutta mitä teet kaikella, mitä siirrellään elämässäsi? Voit tehdä nyt kolme valintaa järjestääksesi energiatilasi ja tehdäksesi valintoja, jotka palvelevat aikomuksiasi. Feenix-lintu, tuo myyttinen olento joka tuhoaa itsensä voidakseen nousta omasta tuhkastaan, on palanut ja nyt on henkiinheräämisen aika.

1. Minkä haluat herättää henkiin tai mistä luoda uuden version? Kaikki mikä ei toimi, on energiatiensä päässä osaltasi. Unelma saattaa olla edelleen käypä – se tarvitsee vain uutta energiaa, uuden aikomuksen ja kenties vielä suuremman tarkoituksen. Joskus asiat eivät toimi, koska emme aseta tarpeeksi korkeita standardeja, emme haaveile tarpeeksi suuria, estämme oman etenemisemme tai emme anna asioiden laajentua täyteen potentiaaliinsa. Jos haluat sitä edelleen, voit herättää sen henkiin luomalla suuremman ja tyydyttävämmän lopputuloksen sille. Ja olla myös avoin eri versioille tuosta lopputuloksesta – antaa tilaa ihmeille.

2. Mikä on ylittänyt käyttöpäivänsä? Tiedät jonkin olevan ohi, koska olet kadottanut energiasi siihen liittyen ja vaikka ehkä laitatkin energiaasi siihen, tähän liittyy paljon velvollisuutta, sitoutumista ja vastuuta, hyvin vähän hauskuuden ja vaivattomuuden kera. Jos roikut kiinni jossain, mikä ehkä paranee joskus, on luultavasti aika päästää siitä nyt irti. Kaikki elämässäsi varaa energiatilaa ja kaikki minkä toivot lopulta muuttuvan, vie tilaa joltain muulta, mikä on valmis sinua varten nyt.

3. Mikä lähtee itse pois elämästäsi? Jotkut asiat, ihmiset ja tilanteet lähtevät hiljaa ulos ovesta itsekseen emmekä ole tehneet mitään sen aiheuttamiseksi, ainakaan suoranaisesti. Kaikki yhteyspisteemme muuttuvat, kun teemme energiamuutoksen. Silloin kaiken ja kaikkien on elämässämme päätettävä, pystyvätkö tai haluavatko ne yhdistyä meihin näillä uusilla tasoilla. Ne eivät ehkä pysty ja näin lähtevät. Joskus tuo lähtö on sujuvaa, toisilla kerroilla kun niillä ei ole rohkeutta sanoa "en pysty", ne tekevät jotain typerää, kuten että heillä on suhde, he katoavat, he aiheuttavat valtavan riidan mikä päättyy itkuisiin hyvästeihin, työsi loppuu, vuokraisäntäsi kertoo myyvänsä talon jossa asut – tämän ilmentymiseen on paljon tapoja. Se voi saada tolaltaan ja olla häiritsevää, mutta se vain irrottaa ne sinusta, koska ne eivät voi kohdata sinua uudessa ja erilaisessa taajuudessasi.

On houkuttelevaa uskoa, että olisimme voineet tehdä jotain enemmän tai eri tavalla, mutta kaikki valitsevat tällä hetkellä eivätkä he valitse meitä vastaan – he valitsevat itsensä hyväksi sen, mikä on oikein ja parasta heille. Energiamuutoksesi asettaa heidät kasvotusten erittäin voimallisen valintatilanteen kanssa: muuttaa omaa energiaansa tai löytää joku, joka on energiassa, mikä on mukavampi heille. Mutta he auttavat sinua luomaan tilaa elämässäsi asioille, jotka resonoivat energiasi kanssa, jotta kaikki toimii.

Sinusta ehkä tuntuu, että koko elämäsi on käännetty ylösalaisin ja nurinpäin eikä mikään ole vakaata tai varmaa – ja tavallaan ei olekaan. Olemme rajoittaneet itseämme monilla tavoilla pitkään ja nyt meidän täytyy laajentaa taajuuttamme, värähtelyämme ja potentiaaliamme. Sen tekemiseksi meidän täytyy siivota pois se, mikä vie tämän tilan tällä hetkellä. Sitten kun pöly laskeutuu, kaikki mikä palvelee meitä ja resonoi aikomuksemme kanssa, on kanssamme ja kaikki muu ei ole. Mutta koska olemme siivonneet tilan, olemme tehneet tilaa uusien energioiden tulemiselle elämäämme. Ja tätä näemme huhtikuussa. Ole siis armoton kotisi ja itsesi puhdistamisessa, aseta mitä voimallisimpia aikomuksia ja päästä uudet energiat sisään. Ne ovat käytettävissämme nyt – sinun täytyy vain avata ovi, kutsua ne sisään ja varmistaa, että sohvallasi on tilaa, jotta ne voivat asettua mukavasti.

Upeaa kuukautta.
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.