16.3.15

Mrkich: Energia ja aikomukset kumoavat sanat

Energy and intentions overriding your words (IN ENGLISH HERE)

Kirjoittanut Dana Mrkich
13.3.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tässä on upea esimerkki siitä, miten energiamme ja aikomuksemme kumoavat nyt fyysisen ulottuvuutemme enemmän kuin koskaan!

Olin viime viikonloppuna järjestänyt lounastapaamisen erään ystävän kanssa. Hän pyysi minua valitsemaan paikan, koska oli tulossa syntymäpäiväni. Etsin jotain paikkaa kotiemme puolivälistä ja tunsin jatkuvasti vetoa joen rannalla olevaa upeaa kahvilaa kohtaan. Siellä oli sellainen maisema, mistä pidin – näkymä veteen.

Kun kuitenkin klikkasin sen kuvaa, se näytti siltä, että joku oli laittanut laivakontin keskelle ei-mitään ja ympärillä näin vain paljasta maata silmän kantamattomiin. Hmm … kiva näkymä, mutta missä kaikki ruoho ja puut ovat?

Niinpä etsin toisen paikan, minkä kuvattiin olevan lumotussa puutarhassa! Tyytyväisenä valintaani lähetin sähköpostissa ystävälleni yksityiskohdat ja päätimme tavata siellä klo 13 seuraavana päivänä.

Pysäköin juuri, kun hän soitti sanoen, että hän oli pysäköimässä. Mahtavaa!

"Pysäköin aivan leikkikentän viereen", sanoin.

"Niin minäkin!", hän vastasi. "Katselen punaista hämähäkinverkkokiipeilytelinettä."

"Hmm, minä katselen valkoista."

"Oletko lähellä kahvilaa?"

"Kyllä, se on vasemmalla puolellani."

"Se on minun oikealla puolellani, joten kävelen toiselle puolelle. Katseletko joelle?"

"Mille joelle?? Olen puutarhassa!!"

Suuren hämmennyksen jälkeen ja tekstattuamme toisillemme "missä olen nyt" –kartan, ystäväni osoittautui olevan siinä kahvilassa, minne minä halusin alun perin mennä! Se oli noin viiden kilometrin päässä!

Kysyin häneltä nyt, miten ihmeessä hän oli päätynyt sinne. En ollut edes maininnut, että olin katsellut sitä. Hän sanoi: "Se vain tupsahti mieleeni, kun sanoit kahvilan nimen. Luulin sinun tarkoittaneen tätä."

"No, halusin todella mennä sinne näkymän vuoksi, mutten ollut oikein varma kaikesta paljaasta maasta kilometritolkulla sen ympärillä."

"Mistä paljaasta maasta? Täällä on valtava puisto, leikkikenttiä, kävelytie, vesipuisto ja tämä on upea!" Selvästi se oli ollut vanha kuva paikasta!

Rakastan sitä, että hänen energiansa reagoi minun energiaani eikä pelkkiin sanoihin sähköpostissa, kun oma energiani selvästi ajatteli: "Tähän paikkaan haluat oikeasti mennä. Luota minuun, siellä on ruohoa ja puita sekä tuo maisema!"

Taas yhden oppitunnin lisäksi siitä, että "seuraa ensimmäistä intuitiotasi", se oli selvä merkki, että ihmiset ja elämä reagoivat nyt energiaamme ja aikomuksiimme enemmän kuin koskaan. Logiikka ja sanat siirtyvät takapenkille siinä, mitä sydän todella haluaa ja tarvitsee meille.

Onko kenelläkään teistä tällaista tarinaa?
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.