16.3.15

Solara: Puhkeaminen aitoon elämään

Bursting into True Life (IN ENGLISH HERE)

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Ote maaliskuun 2015 tyrskyraportista
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Nyt kun olemme saaneet loppuun äärimmäisen voimakkaan neljän kuukauden meganollauksen, voimme alkaa nähdä ne syvälliset muutokset, joita se on tuonut meille. Monet syvään juurtuneista, tiedostamattomista käyttäytymismalleista sisällänne ovat muuttuneet ja automaattiset tunnereaktiomme on nähty selvästi ja siivottu. Olemme sinnikkäästi ja läpikotaisesti kitkeneet epäaitoutta kaikkialta, mistä olemme löytäneet sitä. Olemme enemmän kuin koskaan ennen harmoniassa aidon polkumme kanssa.

Tämä on luonut uutta avoimuutta sisällemme. Aiemmat epäröintimme, epäilyksemme ja pelkomme on siirretty sivuun. Tämä vapauttaa meidät luomaan uutta ja aitoa elämää – elämää mitä olemme aina kaivanneet. Kun asumme syvemmällä uudessa maisemassa, se antaa meille enemmän kaikenkattavaa aitoa mukavuutta, mitä emme ole tunteneet pitkään, pitkään aikaan. Oivallamme, että meidän ei tarvitse haukkoa ahdistuneesti ilmaa, mitä voimme hengittää, ikään kuin yhtäkkiä häviäisimme, sillä se on täällä jäädäkseen, kuten myös me.

Maaliskuussa kaikki tulee terävämpään fokukseen. Kaikki uhkuu uutta elämänvoimaa. Olemme täynnä uutta elinvoimaa. Uusi raikkaus leviää kaikkeen ympärillämme. Se on kuin menemistä tarkistuttamaan silmät, uusien lasien sovitusta varten. Linssejä on toistuvasti vaihdettu, säädetty ja hienoviritetty, kunnes voimme nähdä kaiken selvemmin.

Maaliskuu on voimakas niiden monumentaalisten muutosten integrointi- ja toteuttamiskuukausi, joita olemme kokeneet meganollauksen aikana. Näistä muutoksista tulee uusi perusta, jolla seisomme. Ja tämän tekemällä palvelemme elävinä esimerkkeinä siitä, miten asutaan uudessa todellisuudessa.

Jos emme ole tehneet sitä vielä, niin on aika kulkea rohkeasti uutta polkua. Kulkiessamme aitoon suuntaamme meillä on epäilemättä suurin menestys. On aika käyttää rohkeita innovaatioita, kokeilemattomia uusia menetelmiä, rajatonta luovuutta ja hurjaa inspiraatiota, kun ankkuroimme enemmän uutta ja aitoa visiotamme kaikkiin elämämme puoliin.

Monet pitkäaikaiset projektit saadaan valmiiksi tässä kuussa. Tahmeat ratkaisemattomat tilanteet joko saatetaan nyt uudelle tasolle tai päätämme poistua niistä täysin. Tapahtuu paljon hienoviritystä ja hiomista sekä sisällämme että ulkoisessa ympäristössämme. Punnitsemme kaiken aitousvaa'alla ja jos jokin ei ole totta, se sivuutetaan oitis.


Jännittäviä ja uusia luomisvisioita paljastuu, mikä näyttää meille sen, mitä emme voineet nähdä aiemmin. Uuden todellisuuden monet tekijät tulevat pintaan kuin kevään ensimmäiset narsissit, jotka ovat olleet pitkään horroksessa lumen alla. Voimme lopultakin nähdä, mitä olemme kylväneet hyvin pitkään. Meille vakuutetaan kovasti, että kasvimme ovat edelleen hengissä ja ne itse asiassa kasvavat. Ei ehkä ole vielä sadonkorjuuaika, mutta on aika nähdä joitain tekijöitä, jotka ovat osa tulevaa sadonkorjuutamme. Ja pidämme näkemästämme!

Tämä upea ja hurjan luova kuukausi sisältää voimakasta ja melkein räjähtävää energiaa. Pato on murtunut ja monet esteet jotka pidättelivät meitä kauan, on pyyhitty pois. Puhkeamme energiseen eloisuuteen, uutuuteen, suurempaan aitouteen, parempaan selkeyteen, vehreän uuden maiseman raikkauteen, suurempaan rakkauteen, auki ja vapaaksi.

Samaan aikaan kalkkeutuneita kaksinaisuustaskuja räjähtää auki. Ulkoisessa maailmassa on synkkä ja pelkopohjainen science fiction -tilanne, mikä yrittää vetää meidät vääristymäkaistaleeseensa, mutta me räjähdämme vapaaksi ja kieltäydymme ruokkimasta enää kaksinaisuusharhakuvia.

Koko maaliskuun meistä tuntuu, että ikään kuin lennämme ilmassa kumpikin jalka maassa. Uusi energia on kouriintuntuvaa ja energisen elävää. On aika ryhtyä selkeisiin ja päättäväisiin toimiin ja siirtyä syvemmälle aitoon paikkaamme.

Otetaanpa käyttöön ne syvälliset muutokset ja se kohonnut aitous, mitä olemme kokeneet elämämme kaikilla alueilla. Mennään vielä syvemmälle uuteen maisemaan ja ankkuroidaan uusi todellisuus!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.