11.4.15

Deepthi: Surffaa aallonharjalla
Lämpimiä terveisiä Helsingistä! ♥


Täällä ollaan valmistautumassa EnkeliJumalatar-kiertueen toiseksi viimeiseen iltaan tänään Espoossa, ja tunnelmat on aikamoiset! Tuntuu, että viimeisten viikkojen aikana on energeettisesti tapahtunut niin paljon. Juuri tuossa ystävälleni sanoin, että parhaiten tätä fiilistä kuvaa sanat "surffataan aallonharjalla"! Energia tuntuu muuttuvan nyt niin nopeassa tahdissa, että aikaa paikoillaan makaamiseen ja laukkujen laskemiseen ei yksinkertaisesti ole. Eikä tämä tarkoita nyt mitään tekemistä - no, saattaa se tarkoittaa sitäkin ;) - vaan eritoten energiaa. Sitä, että tämä impulsiivinen, voimakas energia tuo meille nyt jatkuvasti huikeita mahdollisuuksia ihan älyttömiin tietoisuushyppyihin. Nyt vahvemmin kuin koskaan synnymme joka päivä uudelleen. Se joka olit eilen, et ole enää tänään. Kuolemista eiliselle, olemista avoin ja läsnä tälle hetkelle. 

Kun lähdin pääsiäissunnuntaina ajelemaan pois ystävien luota, joiden kanssa saimme viettää aivan ihanan pääsiäisen yhdessä, tuntui, kuin olisin sulkenut samalla yhden oven elämässäni. En ystäviltäni, vaan energeettisesti. Tuntui, että pääsiäistä edeltävät auringonpimennykset, kuunpimennykset ja kevätpäiväntasaus olivat jo vahvaa alkusoittoa ja valmistelua, ja yksi jos toinenkin tunsi kummaa puristusta energeettisesti elämässään. Näytettiin asioita, jotka eivät enää millään tavalla palvele meitä tänä päivänä, vaikka juuri eilen niissä oli enemmän järkeä kuin missään. Ja sitten tuli pääsiäinen. Oli aika päästää irti. Lopullisesti.

Olemme viime vuosina syntyneet jo niin monta kertaa uudelleen, ja nahan luominen jatkuu edelleen. Mitä enemmän pyrit pitämään vanhasta kiinni, sitä suurempaa tuskaa tunnet sisäisesti. Mutta jos pystyt ihan oikeasti pysymään surffilaudallasi ja tasapainottelemaan itseäsi ylväästi aallonharjalla, sanoo muut mitä lystäävät ja huimaisi sinua itseäsikin kuinka paljon hyvänsä, niin sitä kirkkaampi aurinko sinua odottaa! Oma valosi voi olla nyt niiin kirkas, että sinun tekisi mieli itsekin piiloutua siltä. Mutta rakkaus, nyt ei ole piiloutumisen aika. Nyt on surffiaika!!! ♥ ♥ ♥Minä kävin eilen iltapäivällä surffaamassa Radio Suomipopilla! Minua haastatteli Sami, jonka kanssa olemme 10 vuotta sitten ensimmäisen kerran istuneet vastakkain radiokopissa tehden Turussa yhteistä aamushowta Radio Auran Aalloilla. Sen jälkeen on kummankin elämässä tapahtunut käännös jos toinenkin, ja oli ihanaa vaihtaa kuulumisia. Meillä oli myös lähetyksessä mielenkiintoiset ja hienot keskustelut, joista Nelosen sivuille on ilmestynyt jo ensimmäinen klippi, joka käsittelee seksuaalisuutta. Toivon todella, että he julkaisevat haastattelun sivullaan vielä kokonaisuudessaan, koska tuo kolmen minuutin pätkä oli vain pikkuinen murto-osa ja yksi aihe siitä kaikesta, mitä keskusteltiin. Joskin ilmeisen ajankohtainen aihe, koska niin paljon seksuaaliaiheet tällä hetkellä ihmisiä puhututtavat. 

Etsimme tietä luonnolliseen kehotietoisuuteen, itsemme hyväksymiseen ja rakastamiseen, kestäviin parisuhteisiin ja turvallisuuden tunteeseen. Media tarjoaa meille pääosin pikaruokaa myös näissä asioissa, joihin sitten samaistumme ja mikä jättää meidät kerta toisensa jälkeen tyhjäksi ja ontoksi sisältäpäin. Minusta meidän olisi jo aika puhua ääneen pyhästä seksuaalisuudesta, naiseudesta ja miehuudesta, ja palauttaa asiat oikeisiin mittasuhteisiin, siihen, miten kaunis ja kokonaisvaltainen tuo energia on, ja mihin kaikkeen sitä voi oikeasti käyttää ja suunnata. Puhumattakaan, miten voimme tuntea itsemme jälleen ehjäksi, täydeksi ja kokonaiseksi, kun ymmärrämme tuon energian oikean laadun. Uudessa kirjassani kerron siitä omakohtaisia kokemuksia, ja EnkeliJumalatar-illoissa olemme tietenkin puhuneet tästä jo koko kevään ajan. ♥
Miten olla "Pehmeä kuin kukka, kova kuin timantti"? Miten tuntea ja hyväksyä omat vahvuutensa ja heikkoutensa? Miten antaa ja vastaanottaa tasapainoisesti niin, että elämässä säilyy mielekkyys, ilo ja draivi? Näitä asioita olen itse pohtinut enemmän kuin koskaan etenkin viime vuoden aikana, ja niistä syntyi myös uusi kirjani. Sitä voi vielä tilata minulta suoraan osoitteesta ranto.kirsi@gmail.com. Toimitan kirjoja vielä 22.4 saakka, sen jälkeen seuraavat toimitukset lähtevät tilaajille vasta 12.5 jälkeen, kun palaan Hawaijilta! ♥ Toki kirjaa saa myös suoraan isoimmista kirjakaupoista sekä nettikaupoista. Myös enkeliviestien toimitus on tauolla tuon kyseisen ajanjakson. Voi jeee!!! On kyllä kutkuttava olo sydämessä! Tuntuu, että tämä kesä ja ensi syksy tuo tullessaan jotain aivan uutta ja ihmeellistä, mitä ei oikein osaa edes vielä kuvitella. Minun sydämessäni on toive, että saisin pikkuhiljaa keskittyä myös musiikin tekemiseen enemmän, ja tulevan kesän Pyhä Enkelipuutarha-konsertit ovatkin jo ensiaskel siihen suuntaan. Minä olen saanut jo useita konserttikutsuja, mutta vielä muutama mahtuu mukaan. Joten jos haluat järjestää lähimmillesi tai ystäväpiirillesi oman konsertin, niin luepa lisää kiertueen facebook-sivulta! ♥

Iloa, Rakkautta ja Äidin siunauksia viikonloppuusi!

Deep

Päivitys 13.04.2015
HUOM!!! RADIO SUOMIPOPIN HAASTATTELU 
NYT KUULTAVISSA KOKONAISUUDESSAAN TÄÄLLÄ!