21.4.15

Kaskimäki: Mayapäivityksiä


Hyväksyntä on supermagneetti! 
Mitä avoimemmin hyväksyt, 
sitä enemmän vastaanotat!


17. - 29.04.2015 VALKOINEN TAIKURI

Itseään meditoiva, sisäisissä maailmoissaan viihtyvä Taikurin energia vie syvällisiin pohdiskeluihin, sisäisen näkijän ja tarkkailijan äärelle.

Kulunut Lohikäärmeen aaltojakso nosti esiin kenties syviäkin perusturvallisuuteen ja luottamukseen liittyviä tunteita, pettymyksiä ja pelkoja. Moni suunnitelma ja päätös saivat uuden suunnan, tai vain liukui pois käsistä. Tuntui kuin rohkea kotkan lento olisi päättynyt mahalaskuun!!

Tuomitseminen ja ahdasmielisyys pysäyttää luomisen rattaat. Parasta on hyväksyä elämä juuri sellaisena, kuten se näyttäytyy. Myötätuntoisen suvaitsevaisella asenteella pääse sujuvasti eteenpäin, kaikenlaisissa elämän karikoissa.

Olemme edelleen uuden kierroksen alussa, ja syklisen ajan mukaisesti jälleen käynnistämässä jotakin uutta. Punaisen Linnan alueella, (4.4 – 25.5.15), tämä ailahteleva, jopa epävakaa energia, saattaa nousta esiin toistuvasti. Nyt tarvitaan todella vankkaa itseluottamusta pysyäkseen rohkeasti omassa keskuksessaan. Tututkaan rakenteet eivät välttämättä kestä horjumatta, synnytyksen alun kyseenalaistavaa latausta.

Vain ne ideat jäävät elämään tälle kierrokselle, jotka todella ovat itselle parasta. Olet varmasti jo huomannut, että et pääse enää tekemään vääriä valintoja, elämä palauttaa sinut suuntaan, joka on itselle paras. Nyt tarvitaankin Taikurin voimia ja itsetuntemusta uskaltaa luopua, päästää irti, siitä mikä ei toimi. On parasta luottaa entistä enemmän intuitioon ja vaistoihin.

Taikurin jaksolla opetellaan erityisesti yhdistämään pään ja sydämen sateenkaarisiltaa. Intuitiivinen älykkyys ja talonpoikaisjärki ovat jakson voimateemat! Vasen ja oikea aivopuolisko hakevat myös uutta tasapainoa, toimiakseen entistä herkemmin uudistuvan energian taajuuksilla.

Yleisesti jakson teemoja ovat itsetuntemus ja itseluottamus. On suotuisaa kuunnella sisäisiä maailmojaan, ottaa aikaa itselle ja heittäytyä ajattomuuteen ja kiireettömyyteen. Näissä taajuuksissa ollaan kuuntelemassa sydämen ja sielun ohjausta.

Erityisherkkyys ja psyykkiset kyvyt ovat ominta Taikuria. Jaksolla saatat havaita muutoksia aistien toiminnassa tai fyysisessä kehossa. Poikkeukselliset kokemukset näkökyvyssä, kuulossa tai iholla, voivat yllättää voimallaan. Tietoisuuden avautuminen uusille kokemisen taajuuksille on myös mahdollista.

Taikurin energia aktivoi käpyrauhasta, joka on portti laajennettuihin tietoisuuden tiloihin. Mikäli koet poikkeuksellisia tapahtumia, on hyvä kääntyä ammatti-ihmisen puoleen tarvittaessa. Kokemukset voivat olla niin pelottaviakin, että niiden kanssa ei kannata jäädä yksin. Energiahoitajat saattavat havaita virtaukset tällä jaksolla erityisen voimakkaana ja superparantavana.

Jaksolla on mahdollista työskennellä menetyksekkäästi oman intuitiivisen puolensa kanssa, ja avautua entistä herkemmäksi valonkanavaksi. Ota koko potentiaalisi tietoisesti käyttöön.

Varjoteemoina jaksolla ovat itsetunnon ja itseluottamuksen puute. Esiin nousee myös itsen aliarvioiminen ja syrjään vetäytyminen itseään vähätellen. Kritisointi ja liikajärkeily ovat oppiläksyinä, samoin elämän turha kontrollointi.

Näiden teemojen äärellä onkin hyvä pysähtyä miettimään, mistä tai kuinka kaukaa lapsuudesta olemme oppineet ulkopuolelta tulevia ajatusmalleja ja normeja. On hyvä hetki purkaa negatiiviset uskomukset, jotka rajoittavat kykyämme nähdä todellisen itsemme täydellisyys!!

Mutkikkaat ihmissuhteet nousevat esiin ja selkiytettäviksi. Omien rajojen puute vie opiskelemaan ei:n sanomista. Puhumattomuus ja tunteiden panttaus tukahduttavat energian, joten on aika uskaltaa sanoa asiat ääneen ja ottaa kaikki tarpeellinen esille.Muinainen Maya-jumaluus Taikurille oli IX. Jaguaari jumala, joka yhdistettiin, sekä maan, että alisen maailman jumaliin.

Valkoiset Taikurit ovat elämän valokeilassa. Löydä itsetuntoinen tapa tuoda esiin omat erityiset ideasi ja sisäinen viisaus. Uskalla vetää omat rajat. Näe itsesi uusin silmin! Olet täydellinen!!
Taikurin kannattaa lukea myös kaikkien muiden alla olevien sieluperheensä merkkien kuvaukset tälle jaksolle.

Keltaiset Siemenet ovat kasvun jaksolla, joka saattaa näyttäytyä myös haasteen kautta. Jakso tarjoaa mahdollisuuden löytää sisäinen kätketty viisaus ja oma erityislaatuisuus. Hyväksy itsesi ja persoonallisuutesi. Anna itsellesi lupa elää ja rehottaa! Löydä luonnollinen tapa olla esillä, jakamassa tähtisiemeniä ja ideoitasi.

Punaiset Käärmeet ovat suotuisalla alueella, vaistonvaraisesti luottamassa intuitioonsa. Alitajunta toimii vilkkaasti ja omassa tilassa syntyvät visiot vievät kauaskantoisiin ratkaisuihin. Nautinnollisia hetkiä tiedossa, sille ken antautuu rakkaudelle ja läheisyydelle.

Siniset Kädet ovat tasapainottavalla alueella. Vie keskeneräiset asiat suotuisaan loppuun. Jokin uusi tekee tuloaan ja energia on saatava kiertämään vapaana. Takertuminen lisää tuskaa, on aika ottaa tilaa itselleen, päästää irti, voidakseen olla vapaa vastaanottamaan.

Sydämen itsetuntoisuutta sinulle,
Päivi

________________________________________________________________


Puhelinkatselmus
Aika katselmukseen varataan etukäteen, 1/2 h tai 1 h, sovittuna aikana soitto numerooni 040-500 0050. Maksu tapahtuu pankin kautta, ennen varattua aikaa. Maksutiedot saat ajanvarauksen yhteydessä.

Tapaaminen Tampereella
Aika varataan etukäteen, 1/2 h tai 1 h, tai sopimuksen mukaan. Vastaanottoni on osoitteessa: Sininen Käsi Hallituskatu 6, 33100 TAMPERE


________________________________________________________________


KOSMINEN ELÄMÄNTEHTÄVÄ TYÖPAJA 25.-26.4.2015 TAMPEREELLA
-FAKTAA JA KOKEMUKSELLISUUTTA
ala Riitta-Marja Gauffin et Päivi Kaskimäki

Palaute yhteiskursseistamme on ollut huikean kannustavaa, lämpimästi tervetuloa sinullekin matkalle mukaan :)

 Kosminen tietoisuus ja paikkasi kollektiivisessa kokonaisuudessa.
 Intuitiivinen älykkyys ja sydämen intuitio kosmisissa yhteyksissä.
 Sielu- ja elämäntehtäväperheesi Maya-astrologian valossa. Vuosi energiasi kuluva sykli henkilökohtaisesti.
 Galaktiset yhteydet - tähtiperheet ja entiteetit (mm. Plejadit, Sirius, Andromeda-Kassiopeia ja Orion-Otava).
 Kosminen ”Minä Olen”- ja ”Me olemme”- tietoisuus.
 Galaktinen allekirjoitus ja sosiaalinen tietoisuus.
 Teemme molempina päivinä musiikillisen meditaatiomatkan tähtiin.

Kurssin tapahtuman löydät myös facebookissa.

Esittely linkissä
http://www.paivikaskimaki.com/kuv/KosminenTre.pdf

________________________________________________________________

Tapaamiset eri kaupungeissa
Tarkat tiedot näihin löydät nettisivuilta www.paivikaskimaki.com

23.4 Tampere - Tulkintapäivä
29.4 Helsinki - Tulkintapäivä
6.5 Joensuu - Tulkintapäivä ja Tähti Maya-ilta Esittely hintoineen koko päivälle
7.5 Savonlinna - Tulkintapäivä http://www.hoitolauusikuu.com/
13.5 JYVÄSKYLÄ - Tulkintapäivä
16.5 PARKANO - MESSUT KÄENKOSKELLA http://kaenkoski.fi/tapahtumat/mielen-ja-kehon-voima-messut/
21.5 HELSINKI - Tulkintapäivä
23.5 LAHTI - Maya-kalenteri kurssi- alkeet http://www.paivikaskimaki.com/kuv/LahtiMayakurssi2015.pdf
27.5 HÄMEENLINNA - Intuition ja selvänäkemisen ilta
28.5 HÄMEENLINNA - Tulkintapäivä
4.6 TURKU - Tulkintapäivä http://www.paivikaskimaki.com/kuv/Konsa15.pdf
9.6 HEINOLA - Tulkintapäivä ja Maya-tähti-ilta http://www.paivikaskimaki.com/kuv/Heinola9.6.15.pdf
10.6 KOUVOLA - Tulkintapäivä ja Maya-tähti-ilta http://www.paivikaskimaki.com/kuv/Kouvola10.6.15.pdf

________________________________________________________________


MAYA-ASTROLOGINEN VIRKISTYSPÄIVÄ YRITYKSELLE TAI YHTEISÖLLE
Esittely hintoineen
http://www.paivikaskimaki.com/kuv/tyhy.pdf

________________________________________________________________


Päivi Kaskimäki
www.paivikaskimaki.com
paivikaskimaki@gmail.com
Puh: 040-500 0050

Vastaanotto:
Sininen Käsi
Hallituskatu 6,
33100 TAMPERE

Yritystiedot:Tmi Auringonpaikka
Y-2679791-9 / Alv rek.