20.5.15

Hoffman: Toukokuun 2015 Energiaraportti

May Energy Report 2015 (LINK IN ENGLISH HERE)


Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
4.5.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Toukokuu on päätöstentekemisen ja toimeenryhtymisen kuukausi, vaikka Merkurius onkin perääntymisalueellaan koko kuukauden eivätkä seuraavat askeleet ole ehkä selviä sinulle. Avain toukokuun energian parhaaseen käyttämiseen on itseluottamuksensa ja sen rehellinen arviointi, miten tekee valintojaan. Kuukautena minkä nimi on "voida, saada lupa" (suom. huom. sama sana kuin mm. toukokuu), mieti, miten ilmaiset aikomuksesi – kysymyksenä "saanko minä" vai toteamuksena "minä voin". Toinen pyytää lupaa ja toinen tietää, ettei sitä tarvita, koska se on jo. Kaksinaisuus hallitsee toukokuuta ja oma kaksinaisuutemme paljastuu: olemmeko uskossa vai pelossa, luottavainen vai epäilevä, yltäkylläinen vai rajoittunut, pyydämmekö lupaa vai toimimme voimakkaan luottamuksen kera. Tasapaino on tärkeä teema koko kuukauden – joka tasolla.

Muutaman kuukauden olemme arvioineet polkuamme ja valintojamme, selvittäneet esteitä tieltä ja odottaneet otollista hetkeä maaliskusta saakka, koska ajoitus ja vaihtoehdot eivät olleet linjassa. Nyt olemme valmiita ryhtymään toimeen, mutta epäröimme ja mietimme, onko tämä paras aika, ovatko olosuhteet oikeat ja onko meillä nyt selvä polku alusta loppuun. Emme voi tietää sitä, koska voimme tietää vasta katsoessamme lopputuloksesta taaksepäin itse prosessia, olemmeko tehneet oikean valinnan. Muista vain, että saamme aina yrittää uudestaan ja jos jokin asia ei toimi, se johtuu siitä, että valittavanamme on jotain muuta.

Olen kirjoittanut monta vuotta parantumiskierron loppumisesta ja kun kuljemme tämän vuoden läpi, näemme, missä ja miten se näyttäytyy elämässämme. Toukokuussa saatat saada soiton vanhalta sussulta tai nähdä menneisyydestä putkahtavan esiin jotain, minkä luulit olleen kauan sitten ohi. Vaikka tilanne saattaa olla valmis, parantuminen ja päätöksensaaminen ei ehkä ole. On tilaisuus tehdä uusi valinta ja tällä kertaa laittaa itsensä etusijalle. Mitä tarpeesi ovat, mitä haluat oikeasti, miten palvelet omaa sielukasvuasi ja mitä olet valmis sallimaan itsestäsi tulla? Odotatko lupaa ja jonkun laukaisevan starttiaseen ja sanovan, että on ok aloittaa, vai annatko itsellesi luvan laajentua täysin omaan potentiaaliisi ja aloittaa sen, mitä haluat tehdä?

Helmikuussa 2015 oli Venuksen ja Marsin tarkka yhtymä Oinaan 0 asteessa, eläinradan alussa, mikä asetti tärkeän energiasymbolin tälle vuodelle: jumalaisen maskuliinisen ja jumalaisen feminiinisen jälleenyhdistyminen ja toimiminen tasapainoisessa luomis- (Venus) ja toiminta- (Mars) harmoniassa. Liika luominen, mukaan luettuna parantaminen, ilman toimeenryhtymistä on tasapainottoman jumalaisen feminiinienergian tulos. Ajattele tukahduttavaa äitiä, joka yrittää tunkea ruokaa sinulle, jotta voit paremmin ja arvostat hänen kokkaamistaan, silloin kun et ole nälkäinen. Liika toiminta ilman myötätuntoa tai ennakointia on tasapainotonta maskuliinisuutta. Ajattele sellaista, joka puskee henkilökohtaista menestymisagendaansa eteenpäin ajattelematta seuraamuksia kenellekään muulle.

Elämme tasapainottoman maskuliinienergian tulosten kanssa tämän päivän maailmassa, jossa on monia esimerkkejä vallasta ja kontrolloinnista, herruudesta ja ylivallasta, ahneudesta joka laittaa politiikan ihmisten edelle ja erityisintressin yhteiskunnallisen edun edelle. Ja kaikessa oikeudenmukaisuudessa, tasapainoton feminiinienergia sallii meidän olla passiivisia luomisessamme, pelätä astua esiin ja ryhtyä toimiin, mitkä palvelevat meitä, jottei meistä tule sellaista päällekäyvää ihmistä, joita syytämme maailman ongelmista. Pidämme passiivisuutta henkisenä, mutta henkienergiassa ei ole mitään passiivista. Ihmeet on tehty siitä ja se on suurin voima universumissa.

Toukokuu alkaa jatkuvalla Marsin ja Venuksen yhteydellä, Marsin ollessa Härässä ja Venuksen Kaksosissa. Venus on nyt siirtynyt Marsin edelle ja johtaa tietä, kannustaen meitä tasapainottamaan toiminnan myötätunnolla, rakkaudella, yhteiskunnallisella tiedostamisella ja hyväntahtoisuudella. Tämä liike jatkuu elokuun loppuun, kun Venus perääntyy heinäkuussa ja Mars siirtyy eteenpäin. Sitten Venus ja Mars muodostavat toisen tarkan yhtymän Leijonan 14 asteessa 1.9. Ne pysyvät suhteellisen lähekkäin loppuvuoden ja muodostavat kolmannen tarkan yhtymän Neitsyen 22 asteessa 1.11. Tämä teema jatkuu koko vuoden ja on tilaisuus meille tasapainottaa oma jumalainen maskuliinisuutemme ja jumalainen feminiinisyytemme. Tämä kannustaa meitä tasapainottamaan sen, mitä teemme, sen kanssa kuka olemme, ja olemaan aktiivisesti "monitehtäväinen", jotta meitä inspiroidaan luovasti ryhtyessämme myötätuntoiseen toimeen.

Missä mielikuvituksesi ja luova energiasi johtavat sinua (Venus), mutta toimintamoottorisi (Mars) on kyllästynyt ja inspiroitumaton? Teetkö oikeasti, mitä haluat, vai onko jotain muuta, mikä olisi kiinnostavampaa ja tyydyttävämpää? Tätä korostaa lisää Skorpionin täysikuu 4.5., mikä kutsutaan myös Buddha-kuuksi. Uuden kuun 18.4. loppuunsaattamisen lisäksi, tämä kuu on kriittisessä 13 asteessa, lähes puolivälissä ja koskettaa myös aiempien ja äskettäisen Uranuksen ja Pluton neliön astelukua. Jos olet inspiroitunut tekemään jotain muuta, mieti sitä vähän, koska tuo kyllästynyt ja jumiutunut tunne on merkki, että sinulle on jotain mielenkiintoisempaa horisontissa.

Toukokuussa viisi planeettaa koskettaa Kaksosia ja sitten Merkurius alkaa perääntyä Kaksosissa 19.5. Tämä on sen kotimerkki, joten perääntymisessä on ekstrapuhtia, mikä tuo esiin ongelmia kaikenlaisessa kommunikoinnissa, myös siinä miten puhumme itsellemme. Saturnuksen ollessa oppositiossa ja Neptunuksen neliössä Kaksosten kanssa, on hyvä aika varmistaa, että muistamme olla pettämättä itseämme ja että kaikki ajatuksemme ilmentävät. On erittäin hienoinen ero toiveajattelun ja tehokkaan aikomuksen välillä ja avaintekijä on luottamus, mikä alkaa luottamuksesta itseemme ja luomisvoimaamme ja -kykyihimme.

Tämä on toimintakuukausi, mutta se ei aina merkitse jonkin tekemistä – se alkaa olemisesta. Ajattelemmeko harmoniaa, ennen kuin ryhdymme toimeen? Pyydämmekö, mitä haluamme vai mitä luulemme voivamme saada? Onko itseluottamuksemme harmoniassa halutun lopputuloksemme kanssa? Jos ei ole, pyydämme lupaa tehokkaan aikomuksen ilmaisemisen sijasta.

Tässä henkilökohtainen kaksinaisuutemme näyttäytyy, kun seisomme kahden maailman välissä – sen missä elämme ja sen missä haluamme elää. On aika saattaa nuo maailmat yhteen tasapainoiseksi, parantuneeksi ja eheäksi todellisuudeksi, mikä tyydyttää syvimmän halumme iloon, yhteyteen, tiedostamiseen, rauhaan ja rakkauteen ja asettaa linjaan korkeimmat aikomuksemme ja voimallisimmat lopputuloksemme.

Emme tarvitse lupaa toimia – meillä on se jo sisällämme. Kukaan ei voi kertoa meille, mitä tehdä ja milloin, erityisesti silloin kun pyydämme heiltä vakuuttelua ja vahvistusta toivoen, että he voivat täyttää luottamuskuilumme, jotta teemme oikeita valintoja. On tärkeää, että ryhdymme toimeen nyt – voimme aina korjata kurssia myöhemmin. On aika ottaa avosylin vastaan sisäinen aikuisemme ja astua eteenpäin luottavaisena, kera tarkoituksellisen ja harmonisen aikomuksen tehdä silta energiakuiluihimme ja käyttää sisäistä voimaamme ja valoamme sen polun valaisemiseen, mikä tekee unelmistamme, toiveistamme ja haluistamme nykytodellisuuttamme.

Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.