8.6.15

Harris: Sinä ja universaali energiakenttä

June 2015 Energy Forecast - You and the Universal Energy Field (IN ENGLISH --> CLICK HERE)Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
4.6.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

(Editoiden puhtaaksikirjoitettu Leen videoviestistä)

Hei ja tervetuloa kesäkuun energiaennusteeseen.

Vedetäänpä yhdessä henkeä, ennen kuin aloitamme tämän keskustelun. (Lee hengittää syvään sisään ja ulos). Ja toinen kerta tuomaan onnea. (Syvä hengitys sisään ja ulos)

Minusta tuntuu, että tämän pitäisi olla pakollinen harjoitus meille yhteiskuntana tällä hetkellä. Meille olisi hyvä asia, jos yhdistyisimme kerran tai pari tunnissa ryhmiin ja hengittäisimme tietoisesti yhdessä, koska kaiken intensiivisyys kasvoi huomattavasti toukokuun lopun ja kesäkuun alun aikana.

Astrologit puhuvat siitä, että olemme hyvin merkittävässä Merkuriuksen perääntymisessä. Ja näemme sen myötä tietyn määrän kaaosta ja hämmennystä, mikä vallitsee maailmamme makrotasolla ja myös oman sisäisen maailmamme mikrotasolla.

Siis makrotasolla olemme vain muutaman viikon aikana nähneet huomattavasti enemmän raportointia eläin- ja kasvilajeista, jotka ovat kuolemassa. Käydään myös voimakasta väittelyä ja kiistaa hallitusten ja ihmisten välillä sopimuksista ja laeista, joita ihmiset eivät halua ympäristön tai ihmisoikeuksien tuhoamisen vuoksi.

On siis erittäin voimakkaita tunteita sekä työntävä ja vetävä energia-aalto tällä hetkellä. Mallina näyttää olevan yksi askel eteenpäin, yksi askel taaksepäin ja toisiaan askel sivulle. Niinpä edistyminen ei ole kovin suurta tällä hetkellä maan päällä. Yleisesti näemme enemmän luhistumista.

Luhistuminen synnyttää uutta energiaa

Tätä luhistumista seuraa edistyminen ja uusi energia.

Olen monta vuotta saanut intuitiivisesti informaatiota, että vuodet 2015-2020 olisivat ratkaisevat vuodet vuoden 2012 jälkeen. 2012 oli merkkipaalu, mikä hämmentäisi kaikkea, mutta 2015-2020 olisivat itse asiassa ne viisi vuotta, jolloin maapallon tulevaisuus ja uusi energiatulevaisuus synnytettäisiin. Ja kyse on aina ollut siitä, miten paljon kaaosta, haasteita ja tuhoutumista pitää tapahtua tuolla viiden vuoden jaksolla, voidaksemme nähdä uuden maapallon ja uuden energian syntyvän.

Ihmisillä on hyvin erilaisia ajatuksia siitä, mitä uusi maa tai uusi energia on. Yhdelle se on kaikkien elämistä Utopiassa. Toiselle se on hankkiutumista eroon taloudesta ja rahaan perustumattoman yhteiskunnan saamista. Tämä vaihtelee siitä riippuen, keltä kysyy – näin ollen on kaaosta ja hämmennystä tulevaisuutemme liittyen tällä hetkellä.

Meillä on usein erittäin mahtava ajatus romanttisessa mielessä tai henkisessä mielessä siitä, mitä tarvitsee tapahtua muutoksen tulemiseksi. Mutta totuus on, että muutos tapahtuu hitaasti ja hitaammin, kuin usein haluaisimme. Ja tietysti kolmannessa ulottuvuudessa (ihmiselämä) muutos tapahtuu erittäin hitaasti verrattuna siihen, mitä saatat tuntea visionääri- tai energiaitsessäsi.

Näennäisvauhdin hitaus

Niinpä aina saamani viesti on, että asiat tapahtuvat paljon hitaammin, mitä tietyt ihmiset ennustavat.

Esimerkiksi jotkut sanovat, että talous romahtaa huomenna. Toiset ihmiset sanovat, että komeetta osuu maapalloon tiettynä päivänä. Näitä ennustuksia näkee jatkuvasti eikä se auta hermostoa, jos satut nappaamaan niitä. Mutta siihen on syynsä, etteivät ne auta hermostoa. Me joilla on tunne, että olemme olleet monta kertaa aiemmin täällä, ettei tämä ole ensimmäinen kerta maapallolla, voimme muistaa kaikki ne edelliset kerrat, jolloin tapahtui tuhoutuminen tai kuolema. Niinpä jokaisen näistä tultua laukaistuksi nyt, toistat energeettisesti kaikki kuolemat. Esimerkiksi toistat olemisen Pompeijissa sen romahtaessa, kun näet näitä tämän päivän laukaisijoita.

Tämän lisäksi planeetalla on tällä hetkellä valtava määrä kuolemaenergiaa. Kuulemme monien lajien ja kasvien kuolevan.

Myös vanha tapa olla yhteiskunta kuolee. Ja vaikka monet ihmiset sanovat haluavansa kovasti uutta olemistapaa, niin katsellessamme maailmamme muuttuvan erittäin nopeasti, se pumppaa adrenaliinia hermostoon, mikä on erittäin luontaista ihmiseläimelle. Se on "taistele tai pakene", koska nähdessämme muutosta ja kuolemaa ympärillämme, kysymme luonnostaan: "Olemmeko turvassa? Olemmeko ympäristössä, mikä uhkaa hyvinvointiamme ja turvallisuuttamme?" Ja kyse on matelija-aivoistamme ja siitä, miten osa psyykestämme on suunniteltu toimimaan.

Itsensä ja tunteidensa hallitseminen


On valtavan intensiivistä aikaa elää ja näin itsesi, tunteidesi ja ajatustesi hallitseminen auttaa polullasi.

On aivan uusi tekemäni video nimeltään "Yliajattelu ja tunnekaaos". Jos siis tunnet, että ajatuksesi tai tunteesi pyörivät tällä hetkellä, sinun kannattaa ehkä käydä katsomassa tuo video.

Takaisin ennusteeseen. Energia on nyt yksi askel eteenpäin, yksi askel taaksepäin. Tämä näyttää olevan mallina kaikessa, mitä näemme maapallolla.

Saatat siis nähdä voiton vasemmalla puolellasi ja sitten tappion oikealla puolellasi. Ja se on vain tanssia. Tanssi on erittäin kiihkeää ja korostunutta siihen verrattuna, miten se olisi tapahtunut meille 10 vuotta sitten.

Aivan kuten muutosvauhti maailmassamme on nopeampi kuin ennen, muutosvauhti sisäisessä maailmassasi on nopeampi kuin koskaan ennen. Nämä kaksi toimii yhdessä toistensa kanssa.

Niinpä ihmisillä on tunne, että he ovat erittäin väsyneitä, hämmentyneitä ja he ovat äärirajoilla kyvyssään pysyä rauhallisena ja omassa keskuksessaan. Jotkut ihmiset reagoivat enemmän. Ihmiset tekevät kummallisia tai impulsiivisilta näyttäviä päätöksiä, koska on tunne: "Minun on pakko muuttaa tämä, minun on päästävä pois!"

Meidän täytyy noiden tunteiden osalta pysyä mahdollisimman tyynenä ja omassa keskuksessamme. Keskuksessaan oleminen on paras paikka missä tahansa tilanteessa. Mestarisoturit ovat meditoineet ja harjoitelleet keskuksessaan olemista, jotta riippumatta ympäröivistä tapahtumista he pystyvät tekemään tuolla hetkellä päätöksen, mikä on paras heidän selviytymisensä ja tulevaisuutensa kannalta. Ja se on todella tärkeää meille kaikille tällä hetkellä ja se on kovaa työtä. Ei ole helppoa, että täytyy taas muuttaa tarkoitustaan, mutta se on ajankohdan työtä.

Leijuminen ja irrallisuus = löydä tarkoituksesi


Hämmennys, väsymys ja irrallisuuden tunne voivat olla monien teidän kokemuksena – erityisesti herkkien ja esoteeristen. Saatat tuntea todellista irrallisuutta 3D-maailmasta.

Tämä saattaa ilmentyä esimerkiksi kyvyttömyytenä maksaa laskuaan – enkä tarkoita taloudellisesti, vaan kirjaimellista laskun maksamista. Se voi ilmetä kyvyttömyytenä suoriutua tehtävälistasta, minkä tekeminen ei ole ennen tuottanut ongelmia. Tuntee vain leijuvansa ja olevansa vähän irrallaan kaikesta.

Ainoa ongelma leijumisessa ja energian tuntemisessa laajasti herkkänä ihmisenä (makrotaso siitä, mitä maailmassamme tapahtuu) on, että voit eksyä kaikkeen hälinään. Erityisesti voit eksyä roska-DNA:han, mikä leijuu toisten ihmisten energiakentässä (universaali energiakenttä).

Niinpä teidän jotka tunnette ahdistusta siihen liittyen, täytyy keskittyä palaamaan omaan tarkoitukseenne ja yhteyteenne.

Tarkoituksenne voi olla jokin suuri asia, mitä työstätte ja minkä ajattelemiseen menee vuosi. Se voi olla kirja, se voi olla puutarha, mitä rakennatte, se voi olla työskentely ystävänne kanssa yrittäen vaikuttaa ympäristöpolitiikkaan. Niinpä jollain teistä on suuri tarkoituksenne. Mutta vaikka teillä olisikin suuri tarkoitus, kaikki löytävät tässä kuussa yksinkertaisista pienistä tehtävistä pelastuksensa.

Sisäinen keho vs. universaali energiakenttä


Jos siis tunnet pakahtuvasi tai leijuvasi avaruudessa vähän liikaa, tee pieniä tehtäviä. Mene siivoamaan keittiö. Päätä lähteä kävelylle. Jokin pieni, tehtävissä oleva ja keskittynyt harjoitus, koska se auttaa lukkiutumaan taas omaan sisäiseen kehoosi sen sijaan, että leijut laajasti kaikkien muiden energiakentissä. Monet teistä vedetään oman energiakenttänne reunalle, koska universaalissa energiakentässä tapahtuu paljon.

Kaaos, ahdistus ja melko äärimmäiset asiat joita tapahtuu ympärillä, voivat vetää sinua herkkänä ihmisenä itseään kohti, koska nappaat hienojakoisia energia-aaltoja ja huomaat niiden muutoksen. Se voi olla osa tapaasi pysyä turvassa herkkänä ihmisenä – supervalppaus sille, mitä ympärillä tapahtuu.

Niinpä sinun täytyy oppia palaamaan takaisin kehoosi sisään, palaamaan itseesi ja se saavutetaan usein jonkin 3D-toimintatarkoituksen avulla, koska sen jotkut teistä kadottavat tällä hetkellä.

Siis kyllä, meditointi tai vastaava on tietysti upeaa, mutta yritä myös löytää pieni yksinkertainen tehtävä, mikä on tehtävissä. Se yhdistää sinut taas keskukseesi ja laittaa sinut takaisin maahan tavalla, mikä tekee sinusta hyödyllisen itsellesi ja muille.

Ja se on erittäin tärkeää tällä hetkellä, koska avoimia sydämiä ja mieliä tarvitaan kovasti tänä aikana. On helppoa katsella ympärille ja ajatella: "No, mitä vaikutusta minulla on? Näyttää siltä, että kaikki tapahtuu ympärilläni minusta riippumatta." Eikä se ole totta.

Mitä enemmän lukkiudumme avoimena sydämenä ja mielenä kehoomme tällä hetkellä, sitä enemmän pystymme olemaan energeettisesti ja käytännöllisesti hyödyksi tässä hullussa sopassa, mitä näemme tapahtuvan – missä pimeys voimistuu, sitten valo voimistuu, pimeys voimistuu, sitten valo voimistuu taas.

Yksi askel eteenpäin, yksi askel taaksepäin.

Päästä tunteet ulos


Tunteiden tukahduttaminen voi olla hyvin haluttua tällaisina aikoina myös teillä, jotka hallitsette tunteet. Saatatte havaita haluavanne tukahduttaa tunteenne jollain tapaa – on se sitten itsenne lääkitsemistä fyysisillä aineilla tai muun "ajanvietteen" antamista itsellenne mahdollisimman paljon jollain tavoin. Pitäkää vain katse tuossa tasapainossa, koska tällä hetkellä on tärkeää päästää tietty määrä tunteita liikkumaan jatkuvasti lävitsenne. Vaikka tulee kohta, missä tunnemäärä voi olla pakahduttava ja on hyvä vain nollata itsensä, teidän täytyy silti tarkkailla: "Päästänkö tunteeni ulos riittävästi joka päivä?"

Täysin uusi tunnetaso liikkuu jokaisen lävitse. On siis erittäin tärkeää päästää se myös ulos, eikä tuntea hukkuvansa sisäisesti tunteisiin. Laula, tanssi, ilmaise, luo, liikuta kehoa – nämä kaikki auttavat!

Yhdisty heimoon tasapainon saavuttamiseksi


Yhdistyminen toisiin on todella tärkeää. Tiedän joidenkin teistä ajattelevan: "Voi, en halua yhdistyä kenenkään kanssa, koska kaikista on tullut hulluja ja minun täytyy olla vain hiljaa kotonani." Tajuan sen, mutta aikana jolloin ahdistus on suurta, heimon kanssa oleminen enemmän on erittäin tärkeää.

Niinpä jos heimon kanssa oleminen enemmän merkitsee oleskelua parhaan ystäväsi kanssa tai menemistä paikkaan, missä 500 ihmistä tanssii yhdessä – miten tahansa heimossa oleminen näkyykin sinulla – tee sitä aika ajoin. Mitä enemmän olet muiden ihmisten lähellä, sitä enemmän saat yhteyden ja se tuo enemmän tolkkua siihen, mitä nappaat universaalista energiakentästä. Se auttaa sinua ymmärtämään ja maadoittumaan enemmän tunteisiisi.

Jos elät hyvin eristyneesti, katso, miten voit tuoda vähän enemmän vuorovaikutusta mukaan, vaikka se olisi vain kävelemistä omalla kadullasi joka päivä. Se auttaa sinua yhdistymään taas siihen, mitä tapahtuu.

Vastaavasti jos olet supersosiaalinen, huomaat tavallisesti, että tämä on aikaa mennä toiseen suuntaan ja tuoda vähän tasapainoa, jotta saat tilaa tuntea omia juttujasi etkä tunne vain kaikkien muiden juttuja.

Kyse on todellisesta tasapainottumisesta meillä kaikilla tällä hetkellä ja täysin uudella energia-alueella.

Niinpä sinun täytyy oppia jatkuvasti uudelleen:
"Mitä tarvitsen tällä hetkellä?"
"Missä tilassa olen?"
"Mihin minun pitäisi mennä?"


Ja nämä ovat kysymyksiä, joita sinun täytyy esittää säännöllisesti itsellesi sen hämmennyksen vuoksi, mitä aiheuttaa suuren energiamäärän sykkiminen kehosi läpi.

Opastusta ja tukea vertikaalitasolta


Älä unohda, että sinulla on todella erinomainen intuitio ja se on suoraan sisälläsi ja yläpuolellasi. Opastusta on saatavilla, jos muistat pyytää sitä ja tuntea sen. Opastusta tulee eri tavalla, kuin esimerkiksi ajatuksina mieleen. Mutta koska 3D-maailma on erittäin häiritsevä, voi olla vaikea muistaa, että tuota opastusta ja apua on. Mutta sitä on. Apua ja universaalia energiaa on tukemassa sinua.

Varmista, että annat itsesi joka päivä vain istua, olla ja sallia itsesi yhdistyä kaikkeen, jotta voit olla taas vertikaalilinjassasi, mikä yhdistää sinut henkeen ja lähteeseen. Horisontaalilinja yhdistää tällä hetkellä sinut tähän hyvin kaoottiseen soppaan, mutta yhteyden pitäminen vertikaalilinjaan (meditoi, ilmaise aikomus, visioi, hiljennä mieli, hengitä) tasapainottaa sinut riittävästi, jotta tunnet olevasi vakaa.

Kun katsotaan muutamaa tulevaa kuukautta, kesäkuu ei varmasti ole rauhallinen. En usko, että "rauhallinen" on kovin sopiva yleisfraasina kenellekään meistä muutamana tulevana vuotena. On jatkuvasti tiettyä intensiivisyyttä ja erilaisuutta, mihin meidän on sopeuduttava. Mutta me sopeudumme.

Kun pääsemme kesäkuun toiseen puoliskoon, asiat tasoittuvat vähän enemmän energeettisesti. Nämä tasoittumisjaksot antavat meille tilaisuuden saada kiinni siitä, mitä on tapahtunut. Meillä on näitä intensiivisyyspuuskia, joissa asioita ajetaan lävitsemme, ja sitten tasoittumista jolloin saamme integroida.

Sinusta tulee vahvempi ja sinusta huolehditaan paljon. Ja tämä voi helposti unohtua.

Meidän on helppoa musertua siitä, mitä näemme ulkopuolella. Monien ihmisten on helppoa sanoa: "En tiedä, miksi olen maapallolla. Toivon, etten olisi täällä." Ja totuus on, että olemme täällä.

Päätimme olla täällä. Uskomme sitä tai emme, niin päätimme olla täällä tällä hetkellä. Niinpä elämme oikeaan aikaan oikeassa paikassa, vaikkemme aina pidäkään siitä, mitä näemme tapahtuvan ulkopuolellamme. On vain ennenkuulumatonta aikaa ja hyvin vauhdikasta aikaa.

Siis universumi turvaa selustasi. Yritä muistaa se, vaikka menisitkin syöksykierrettä tunnin tai pari omassa prosessissasi. Nuo spiraalit tuovat lisää henkilökohtaista tiheyttä puhdistettavaksesi, joten yritä muistaa tuon puhdistamisen aikana, että universumi turvaa selustasi.

Kurkota apua, mene omaan tarkoitukseesi, päätä yhdistyä toisten kanssa ja huomaat, että meidän kaikkien kollektiivi nostaa sinut taas, koska tämä tapahtuu kaikilla samaan aikaan.

Olemme tässä yhdessä etkä ole yksin.

Paljon rakkautta kaikille. Varmistakaa, että löydätte oman tilanne ja oman hetkenne siellä, missä teidän tarvitsee olla.

Puhuin nopeasti, jotta sain mahdollisimman paljon informaatiota tälle videolle. Sinun kannattaa ehkä istua hetki hiljaa (syvä hengitys) ja sulatella tämän videon jälkeen.

Tapahtumia Euroopassa


Meillä on kaksi paikkaa jäljellä Energiamestariretriitissäni Norjassa elokuussa. Jos siis haluat yksityiskohtia, katso niitä nettisivuiltamme.

Ja olemme myös lisänneet täysin uuden tapahtuman Lontooseen elokuussa. Tulen siis kotimaahani muutamaksi viikoksi. Pidän Energiaviritysillan Lontoossa elokuussa. Kaikki yksityiskohdat löydät nettisivuiltamme ja odotan innolla, että näen joitain teistä siellä!

Kiitos teille, jotka teette lahjoituksen joka kuukausi. Se vaikuttaa kovasti siihen, mitä tiimi ja minä teemme julkaistessamme tätä ilmaista materiaalia, joten kiitos paljon siitä. Ja kiitos lähettämistänne rakkaus- ja tukiviesteistä – ne merkitsevät paljon minulle ja tiimille!

Kesäkuun energiatarkistuslista

* Tunteet ovat korkealla – tarkista, että päästät omasi ulos tasapainoa tuovalla tavalla.

* On suuri tarve säännölliseen fokusoitumiseen tarkoitukseen – tee edes pieniä yksinkertaisia askelia.

* Tosiin yhdistyminen tyynnyttää sieluasi. Etsi heimotasapainoa.

* Universaali energiakenttä on kaoottinen, hämmentynyt ja voimakas tällä hetkellä, joten jatka säännöllistä keskittymistä sisäiseen maailmaasi, jotta pysyt tasapainossa.

* Muista, että voit yhdistyä opastukseen ja universaaliin apuun koska tahansa.-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.