24.1.15

Mrkich: Mitä energiasi sanoo sinulle? - Vinkkejä ja työkaluja


What is your Energy saying to you?: Tips and tools (ORIGINAL LINK IN ENGLISH HERE)

Kirjoittanut Dana Mrkich
22.1.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Energiamme puhuu meille äänekkäästi ja selkeästi tänä vuonna. No, se on aina puhunut, mutta nyt vain kuulemme ja tunnemme sen voimakkaammin. Kun energiat ovat superkorkeita, kuten ne ovat tästä lähtien, sisällämme ja elämässämme kaikki mikä ei ole uskollista sille, miten sielumme haluaisi meidän olevan, korostuu, tuntuu voimakkaammin, nähdään selvemmin ja usein päästetään irti tai muutetaan täysin, tietoisen halumme kera tai ilman sitä. Niinpä perspektiivistäsi riippuen, tämä voi tuntua täysin vapauttavalta tai saada olosi tuntumaan hyvin "epäsiistiltä".

Sisäinen ja ulkoinen myllerrys pakottavat meidät esittämään kysymyksiä: minkä täytyy muuttua, mitä tarvitsen lisää ja mitä tarvitsen vähemmän?

Meitä kutsutaan olemaan uskollinen sydämellemme ja sielullemme tänä vuonna enemmän kuin koskaan. Niinpä silloin kun sinusta tuntuu lattealta ja uupuneelta, on hyvä tilaisuus kysyä itseltäsi:
- Mikä tässä on pois tasapainosta? Mitä teen liikaa? Tai liian vähän? Annanko enemmän kuin saan? Sinusta ei ole mitään hyötyä kenellekään takki tyhjänä. Ota aikaa itsesi täyttämiseen asioilla, jotka ravitsevat sinua. Se voi olla jotain niin yksinkertaista kuin juoda teesi hyvin spesiaalista kupista, meneminen ulos viideksi minuutiksi tai ajan ottaminen sisäisten sähköpostiesi lukemiseen pitämällä päiväkirjaa, meditoimalla tai vapaatyylisellä lyijykynäpiirroksella tai maalauksella.

Jos tunnet olevasi hyperherkkä tai hypertunteellinen (ei vain nyt, vaan koska tahansa tulevan vuoden aikana), siinä on sinulle jokin viesti:

- Pidätkö kiinni jostain vanhentuneesta uskomuksesta, tunteesta, perspektiivistä, tavasta jne., mikä on ylittänyt käyttöpäivänsä ja haluaa päästä irti mahdollisimman nopeasti? Se ei enää tunnu hyvältä, sata kertaa enemmän kuin tavallisesti.

- Tuntuuko, ettei jokin ole sinun? Herkkänä on helppoa tuntea, mitä joku toinen tuntee. Joskus tunnistat tietoisesti, ettei tunne ole sinun – toisilla kerroilla et oivalla, tunnet vain itsesi uupuneeksi, ärsyyntyneeksi tai vihaiseksi tietämättä miksi. Meidän täytyy huolehtia siitä, ettemme ota energiaa ja tunteita, jotka eivät kuulu meille. Jos et ole varma, sano: "Jos tämä ei ole minun, ole hyvä ja lähde" ja näe sen menevän universumiin käsiteltäväksi tarkoituksenmukaisella tavalla.

- Pidä energiasi puhtaana. Käymme vesisuihkussa, mutta unohdamme energiasuihkun! Voit visualisoida energiasi puhdistuvan, voit polttaa salviaa tai sanoa affirmaatioita, jotka tuntuvat oikeilta sinulle. Sitten kun sinulle tulee tapa tämän tekemisestä, se alkaa tapahtua luonnostaan.

Meidän on oltava tarkkanäköisempi tiukempien rajojen kera kuin koskaan ennen, kun kyse on energiaympäristöstä sisällämme ja ympärillämme. Analogia mitä käytin vuoden 2015 raportistani oli, että meistä on tullut allerginen sille, mikä ei palvele meitä. Tämä on yhtä totta tunne- ja mielen myrkkyjen kuin ympäristömyrkkyjen osalta.

On tärkeämpää kuin koskaan löytää tapoja pysyä hyvässä korkeavärähteisessä tilassa ja todella kiinnittää huomiota siihen, kun reagoimme vanhalla mallilla johonkin.

Tässä on joitain vinkkejä ja ajatuksia siihen, että pääsee omaan keskukseensa ja on yhdistynyt joka päivä.

Voit sanoa jotain seuraavaa tai kaikkea sitä. Rukkaa vapaasti sanoja, lisää tai muuta tehdäksesi siitä oikealta tuntuvaa itsellesi!

"Olen täynnä rakkautta sekä rakkauden ympäröimä, suojelema ja opastama."
Kuvittele tämä sanoessasi sen. Minä näen valopilarin tulevan kaikkeuden lähteestä ja täyttävän minut, laajentuvan ympärilleni, suojelevan minua kuin suuri muna ja opastavan minua. Sinä näet sen ehkä eri tavalla tai näet jotain täysin muuta!

"Olen yhdistynyt korkeampaan itseeni, totuuden, rakkauden ja valon korkeimpaan lähteeseen ja Äiti Maan sydämeen."


Kuvittelen valopilarin kulkevan keskuksestani ylös korkeimpaan lähteeseen ja alas maan keskukseen. Sinulla on ehkä oma ajatuksesi, mikä korkeampi lähde on, tai sinulla ei ole tarkkaa tietämystä, mikä se on. Pyydä vain, että se on korkein lähde sinulle ja luota, ettei sinun tarvitse tietoisesti tietää, mikä se on, jotta se voi tapahtua.

"Olen harmoniassa parhaan mahdollisen itseni, parhaan mahdollisen todellisuuteni ja parhaan mahdollisen etenemiseni kanssa kaikilla tasoilla: fyysisellä, mentaali-, tunne-, henkisellä, solu-, DNA-, esi-isä- ja eetteritasolla ja kaikissa chakroissa."
Lisää, muuta ja poista taas vapaasti, jotta se tuntuu oikealta sinulle.

"Kiitos terveydestäni. Kiitos kumppanistani, perheestäni, ystävistäni, työstäni, tuloistani, kodistani … jne."

Päivittäinen kiitollisuus saa olosi tuntumaan hyvältä, muistuttaa sinulle, mitä sinulla jo on, ja avaa oven sen jatkumiselle ja laajentumiselle.

Teen kaikkia yllä olevaa osana päivittäistä meditointiani. Sen ei tarvitse olla suuri "istunto" (vaikka istuminen meditoimaan on tietysti suotuisampaa!) Joskus minulla ei ole aikaa sen tekemiseen, joten sanon vain yllä olevat asiat – ikään kuin harjaisin hampaani lennossa! Se vie vain minuutin, mutta se vaikuttaa valtavasti siihen, miltä olo tuntuu.

Meditointi: Olen huomannut, että silmien sulkeminen keskittyen hengityksen kulkemiseen sisään ja ulos nenän kautta on yksi parhaista tuntemistani tavoista selvittää mieli, päästä keskukseensa ja yhteyteen. Riippuu sinusta, teetkö sitä minuutin, 10 minuuttia, puoli tuntia vai enemmän! Suositeltavaa on tehdä sitä päivittäin, erityisesti jos tunnet olevasi kuitti ja pirstoutunut!

Päiväkirjan pitäminen on yksi parhaista tuntemistani tavoista saada opastusta omalta energialtaan ja korkeammalta viisaudeltaan. Tiedä, että voit esittää kysymyksiä ja puhua sisäisille aspekteillesi ja tunteillesi. Anna niille nimiä: esimerkiksi Vihainen Veera tai Turhautunut Tiina! Luota siihen, mitä tulee. Ensin voi tuntua siltä, että keksit sen, mutta mitä enemmän teet sitä, sitä luonnollisemmalta se tuntuu. Yhden tai useamman em. affirmaation sanominen ensin auttaa varmistamaan, että opastuksesi tulee hyvästä paikasta, mikä on harmoniassa korkeimman itsesi kanssa. (Tai voit sanoa vain: pyydän, että vastaanotettu opastus on harmoniassa korkeimman totuuteni, rakkauteni, valoni ja potentiaalini kanssa.)

Pysy läsnä: Kun olet läsnä, "letkusi" korkeimpaan lähteeseen on suora eikä mutkalla (millainen siitä tulee kääntäessämme päätä murehtimaan menneisyyttä tai pelkäämään tulevaisuutta). Haluat suoran "letkun", jotta kaikki mitä tarvitset, tulee helpommin sinulle, on se sitten opastusta, inspiraatiota, synkronismia, yltäkylläisyyttä tai jotain fyysistä, mitä tarvitset. Kiitollisuus siitä, mitä ympärilläsi on päivän aikana, tuo upeasti fokuksesi takaisin läsnä olevaan hetkeen, kuten myös keskittyminen hengitykseesi, silloin kun tunnet murehtivasti ja stressaavasi.

Ajatukset luovat todellisuutesi: Kyllä, ne luovat. Kiinnitä huomiota siihen, miltä sinusta tuntuu. Pane merkille, mitä ajatuksesi ovat, jos sinusta ei tunnu upealta, ja muuta ajatuksiasi. Muuta tuota sisäistä dialogia niin, että se heijastaa sitä, ikään kuin kaikki haluamasi olisi jo olemassa. Vaihda sisäisten elokuviesi kanavaa, jos ne pyörittävät kohtauksia, joita et halua elää! Lue Abraham-Hicksiä tai Florence Shovel Shinniä tajutaksesi oikeasti, miten yksinkertaisia ja voimallisia ajatuksesi ja tunteesi ovat. Todellakin vedämme puoleemme tai työnnämme pois hyvin paljon, mitä on jo ulottuvillamme.

Seuraa sisäisiä tönäisyjä: Opastus ei tavallisesti tule 10 askeleen suunnitelmana kovalla ja kumealla äänellä! Se tulee useimmiten pieninä sisäisinä tönäisyinä, joissa ei ole loogista tolkkua, eivätkä ne ehkä tunnu välittömästi yhdistyvän kysymykseesi. Tunnet ehkä opastusta ottaa yhteyttä johonkuhun, jonka kanssa et ole puhunut vähään aikaan, ostaa aikakaus- tai sanomalehden, mitä et tavallisesti lue, mennä kahvilaan tai rannalle. Kutsun näitä "Hannun ja Kertun leivänmuruiksi", jotka johtavat meitä jonnekin, mitä emme odottaneet. Nämä ovat asioita, jotka johtavat meidät usein unelmakodin, työpaikan tai sielukumppanin luo hyvin odottamattomilla tavoilla. Suuria tönäisyjä ovat mm. työpaikasta lähteminen, kurssille meneminen, matkalle lähteminen, keskustelun käyminen kumppanisi kanssa. Useimmilla meistä ei ole vaikeuksia kuulla intuitiotamme. Ongelmanamme on ollut, että sivuutamme sen tai välttelemme sitä pelon tai kiireisyyden vuoksi tai emme luota siihen. Ala kuunnella itseäsi ja seuraa noita tönäisyjä.
Päätätpä sitten tehdä kaikkea yllä olevaa tai ainoastaan yhtä niistä, tiedä, että käytettävissämme on monia työkaluja, jotka vaativat vain läsnäoloamme, tiedostamistamme ja huomiotamme.

Toivottavasti tämä työkaluluettelo on auttanut!

Rakkautta, Dana
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Varcas: Merkurius perääntyy Vesimiehessä 21.1-11.2 ---> OMG!!!


21st/22nd January – 11th February 2015: Mercury Retrograde in Aquarius  (ORIGINAL LINK IN ENGLISH HERE)


Kirjoittanut Sarah Varcas
19.1.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Mitä alla on?

Merkurius pysähtyi perääntymään 21.1. klo 3.48 GMT Vesimiehen 18 asteessa, yksi päivä Vesimiehen uuden kuun jälkeen. Tämän asteen saabinen symboli puhuu naamion riisumisesta todellisen motiivin ja aikomuksen paljastamiseksi. Mihinkään ei voi piiloutua, kun Merkurius perääntyy tulevilla viikoilla. Itsepetos – suuri ja pieni – paljastuu, pidät siitä tai et. Ei tuhoamaan niitä, jotka jatkavat sitä (mitä teemme jokainen jossain määrin), vaan antamaan herätyksen, mikä korjaa kurssia ja harmonisoi meidät totuuden ja aitouden kanssa. Meillä kaikilla on tilaisuus katsoa itsemme silmiin ja nähdä, kuka oikeasti katsoo meitä takaisin, ennen kuin maalaamme ne kasvot, jotka mieluummin näytämme maailmalle.

Tämän Merkuriuksen perääntymisen voimaa ei voi yliarvioida. Yhtymässä kuun kanssa ja oppositiossa Leijonan mustan kuun Lillithin ja Jupiterin kanssa, se päättää olla juonimatta ja ottamatta vankeja. Emmekä haluasikaan tulla vangituksi, sillä tämän ajan lupaus on vapaus rajoista, joita omat itsepetoksemme ja maanittelumme jatkavat. Emme puhu tässä monimutkaisista huijauksista, vaan jokapäiväisistä kiemuroista, joita teemme välttääksemme tulemisen kasvokkain sen kanssa, kuka ja mitä oikeasti olemme. On aika valaista sisäinen maailmamme ja katsoa ympärille silmät täysin avoimena kaikelle, mitä näemme – ja tunnustaa, että ne osamme joita mieluummin välttäisimme, ovat yhtä paljon meitä, kuin ne osat jotka helposti hyväksymme, mutta saatamme olla niin hyvä pelaamaan teeskentelypeliä, ettemme edes oivalla pelaavamme sitä!

Tässä on ongelmana identiteetti: tunnepanostus siihen ihmiseen, miksi hahmotamme itsemme. On aika katsoa niitä nimikkeitä, joita valitsemme itsellemme, ja sitä miksi ne merkitsevät meille niin paljon. Ovat ne henkisiä, poliittisia, uskonnollisia tai muita, omaksumme niitä ja ne voivat olla hyödyllisiä määrittelemään kuuliaisuutemme monimutkaisessa maailmassa, mutta aivan liian usein näistä nimikkeistä tulee identiteetti, mihin panostetaan lisää merkitystä ajan kuluessa. Miltä tuntuu luopua niistä, olla nimikkeetön ja pelkästään itsemme jonkin aikaa? Miltä tuntuu hävitä taustaan, ollen samaistumatta mihinkään tai kehenkään? Miltä tuntuu jättää myös oma nimi ja tulla ei-keneksikään – nimettömäksi, identiteetittömäksi tai substantittomaksi, ilman merkitystä?

Tällaista kokemusta nimikkeet ja identiteetit pyrkivät välttämään. Harvat asiat ovat järkyttävämpiä kuin tunne täydellisestä turhuudesta ja merkityksettömyydestä kenellekään tai millekään. Vähäpätöinen. Kaikki etsivät tarkoitusta elämälle ja merkitystä sen ylä- ja alamäille. On ihmisluonnetta tehdä niin. Mutta juuri nyt kosmos pyrkii puhaltamaan kaiken pois, jotta voimme kokea sen, mitä sen alla on, että "olen tätä, tuota tai muuta", ja kokea sen "minä olen" –olemuksen, mikä ylläpitää kaiken ilman hössötystä ja fanfaareja. Syleilläksemme niin täysin valitsemaamme identiteettiä meidän on välttämättä jätettävä huomiotta itsessämme se, mikä ei sovi kuvaan. Siinä on perustavanlaatuisin itsepetos.

Itse asiassa olemme kaikkia asioita. Kukaan ei ole täysin johdonmukainen sisällä ja ulkona. Paradoksin jännite ja ihmiselämän absurdius työntävät meitä usein eteenpäin elämässä, etsimään vastauksia, merkitystä ja viisautta riittävästi mukautuaksemme kaikkeen, mitä olemme. Matkalla tyydymme vähempään kuin aitous ja totuus, kun yritämme sopia joukkoon, olla hyväksyttävä itsellemme tai toisille ja kerätä merkityksen- ja tarkoituksentuntua. Meistä tulee vaihtoehtoversioita itsestämme eri kohdissa matkallamme eheyteen, mutta perimmäinen rauha lepää siinä kohtaa, missä voimme olla kaikkea ja ei-mitään, olla pelkästään elossa ja resonoida sen energian kanssa, mikä aaltoilee kaikkien asioiden läpi. Määrittely vaatii erillisyyttä: "minä täällä olen tätä ja sinä siellä olet erilainen". Identiteetistä luopuminen sallii todellisen yhteyden niiden valheellisten esteiden yli, joita rakennamme itsemme ja toisten välille.

Tämä Merkuriuksen perääntyminen vaatii valmiutta olla ei-mitään voidaksemme olla kaikkea, mitä olemme. Se patistaa meitä päästämään irti vaalituimmasta identiteetistämme, edes joksikin aikaa, kokeaksemme, mitä sen alla on. Mitä enemmän panostamme tunteita näkemyksiin siitä, että "olen tällainen ihminen, joka elää tällaista elämää", sitä todennäköisemmin kompastumme omaan identiteettiimme tulevina viikkoina – ei siksi, että tahallaan valehtelemme siitä, kuka olemme, vaan koska olemme vääjäämättä paljon enemmän, kuin mikään nimike sallii meidän olla. Säteilevää universaalia sydäntä identifiointi ei suurenna tai pienennä. Sitä ei vain voi määritellä termein, mitkä tyydyttävät ihmismieltä, joten se pysyy tietoisuutemme ulkopuolella niin kauan, kuin tahattomasti omaksumme identiteetin, joka tekee sen.

Tulevina viikkoina voimme astua tarpeesta olla joku, pyhään kenttään mikä yhdistää meidät kaikkiin asioihin ja tekee poistaa erillisyyden. Sitten kun elämä myöhemmin vaatii meitä ottamaan taas identiteetin – kuten vääjäämättä tapahtuu – voimme tehdä sen vähemmällä tunnepanostuksella, vähemmällä energeettisellä pyrkimyksellä ja turvassa siinä tietämyksessä, että mikä tahansa havainto itsestä on vain kalpea heijastus siitä jumalaisesta laajuudesta, mikä muodostaa ydinolemuksemme.

Nauti tästä Merkuriuksen perääntymisajasta. Anna itsen pudota pois. Olet paljon elävämpi tehtyäsi sen.

Sarah Varcas
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

21.1.15

Frazier: Kärsitkö ylösnousemusmasennuksesta?


Are You Suffering from Ascension Blues? (ORIGINAL LINK IN ENGLISH HERE)

Kirjoittanut Vidya Frazier (vidyafrazier.com)
12.1.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tässä sitä ollaan tammikuussa 2015. Toisaalta voimme sanoa: "Hyvä luoja, miten tämä tapahtui – on jo 2015?!" Ja toisaalta – muistaen kaiken innostuksen joulukuussa 2012 – saatamme sanoa: "Kaksi kokonaista vuotta on jo mennyt – ja tässä on kaikki, mitä on tapahtunut?!"

Jotkut kysyvät: "Miksei maan ulkopuolista elämää ole paljastettu vielä? Luulin, että galaktiset lopultakin näyttäytyisivät julkisesti." Tai "Miksi maailmassa on edelleen taistelua ja konflikteja, missä on se rauha ja harmonia, minkä piti tulla?"

Vielä toiset, jotka ovat odottaneet kiihkeästi tapahtuvan rellestystä tai maailmanlaajuisen nollauksen, ovat luultavasti äärimmäisen lannistuneita tässä kohtaa, viimeisten kahden vuoden "mainonnan" jälkeen, että se tapahtuisi minä hetkenä hyvänsä.

Myytti valaistumisesta yhdessä yössä

Voi olla tavallaan masentavaa, erityisesti jos olet sellainen, joka ymmärsi väärin, mistä päivämäärässä 21.12.2012 oli oikeasti kyse, ja uskoit, että ylösnousemus tapahtuisi yhdessä yössä – ikään kuin puh! heräisimme seuraavana aamuna ja koko maailma olisi muuttunut ja olisimme kaikki valaistuneet.

Jotkut hyvin älykkäät ja heränneet ihmiset uskoivat – tai ainakin toivoivat – että jokin versio tästä tapahtuisi. He ajattelivat, että ainakin heistä tuntuisi erilaiselta – heränneemmältä ja vapaammalta.

Mutta tietenkään mitään tästä yhden yön taiasta ei tapahtunut – ainakaan minun tietojeni mukaan. Joulukuun 22. päivä oli useimmille meistä hyvin samanlainen kuin edellinenkin päivä. Kenties jollain tavoin vähän energisempi, mutta ehkä tämä johtui vain siitä odotuksesta, että jotain kuitenkin tapahtuisi.

Kuten jotkut meistä tiesivät ja monet havaitsivat myöhemmin, yhden yön ihmettä ei tapahtunut, koska tuossa päivämäärässä ei ollut kyse siirtymisestä viidenteen ulottuvuuteen. Siinä oli kyse siirtymisestä neljänteen ulottuvuuteen – sillasta tai käytävästä viidenteen ulottuvuuteen, missä olemme kaikki vielä jonkin aikaa, kun karistamme kolmannen ulottuvuuden identiteettiämme, uskomuksiamme ja tunnekuormaamme.

Kuitenkin edelleen ehkä ihmettelet: "Okei, se ei tapahtunut yhdessä yössä, mutta hei, eikö nyt jo pitäisi tapahtua enemmän? Tapahtuuko ylösnousemus oikeasti? Onko maailmassa oikeasti mikään eri tavalla?" Jos katsomme maailmaa, voi näyttää siltä, ettei paljon ole muuttunut eikä paljon ole siirtymässä rauhan, harmonian ja rakastavan ystävällisyyden suuntaan.

Kyllä, voimme aina löytää hyviä uutisia, jos etsimme niitä. Olemme hyviä siinä. Mutta jos valtavirtamedia ei ole vielä edes alkanut päästä ajan tasalle, pääseekö se koskaan? Kolmas ulottuvuus näyttää yhtä ehjältä kuin koskaan.

Ja kun katsot kahta kulunutta vuotta, kenties monien meidän tapaan näet paljon muutoksia, haasteita ja menetyksiä, joita sinulle on tapahtunut. Sinusta ei ehkä tunnu lainkaan paremmalta. Kenties tunnet olevasi vielä enemmän hukassa ja vähemmän varma siitä, minne olet menossa.

Olet ehkä menettänyt kiinnostuksen asioihin, joista olit intohimoinen. Olet ehkä vähemmän halukas viettämään aikaa ihmisten kanssa, joita ennen rakastit. Vanhoja malleja nousee esiin kovasti ja tämä aiheuttaa stressiä ja tuskaa. Suhteet ovat karikkoisia. Tai kenties elämäsi on tylsää, siinä ei ole mitään jännitystä. Et tiedä enää, kuka olet.

Tämä ehkä riittää saamaan sinut päättämään, että koko ajatus ylösnousemuksesta ja liikkeestä kohti viidettä ulottuvuutta on vain naiivia ja toiveikasta metafyysistä itsepetosta. Jos olet tässä pisteessä – tai vain lannistunut siitä, miten pitkään ylösnousemuksen tapahtuminen näyttää kestävän – sinulla on ehkä "ylösnousemusmasennusta".

Ylösnousemus ei vain tapahdu meille

Juttu on niin, että toisin kuin monet ihmiset uskovat, ylösnousemus ei ole sellaista, mikä vain tapahtuu meille – että jokin ulkopuolinen voima tai lähde puhdistaa meidät vaivattomasti kaikesta siitä tunnetaakasta ja todellisuuden luonteen väärinymmärryksestä, mitä olemme keränneet niiden tuhansien vuosien kuluessa, jotka olemme olleet kolmannessa ulottuvuudessa. Meitä ei vain nosteta viidenteen ulottuvuuteen. Ja luultavasti se vaatii enemmän kuin muutamaa meditaatiota, joita nyt tarjoavat monet korkealle kehittyneet tähtisiemenopettajat, joita ilmestyy näyttämölle.

On totta, että herääminen on vähän helpompaa kuin joskus, ottaen huomioon ne korkeataajuuksiset energiat, joita virtaa maapallolle nyt, kun olemme neljännessä ulottuvuudessa. Ja saamme myös arkkienkeleiltä, ylösnousseilta mestareilta ja galaktisilta olennoilta pyytäessämme apua, mikä ei ollut yhtä ulottuvilla aiemmin.

Herääminen on kuitenkin edelleen sellaista, mikä meidän on tehtävä itse, mihin meidän täytyy keskittyä ja minkä tekemistä meidän täytyy jatkaa, kunnes olemme lopulta tarpeeksi selkeitä/puhtaita ja resonoimme viidennen ulottuvuuden värähtelyn kanssa. Ja useimmilla meistä tämä vie jonkin aikaa. Se on prosessi.

Jos oikeasti mietit, mitä täydellinen herääminen henkiseen luonteeseemme pitää sisällään, sinun on pakko tunnustaa, että paljon on muututtava: meidän ei tarvitse ainoastaan selvittää tunnelastia ja rajoittuneita uskomuksia tästä elämästä, vaan useimmilla meistä myös monista entisistä elämistä.
Lisäksi tiheän fyysisen kehomme täytyy muuttua kristallipohjaiseksi valokehoksi. Ja aivomme täytyy uudelleenjohdottaa täysin. Kaikki tämä on valtava juttu. Eikä sitä voi tehdä liian nopeasti tai muuten palaisimme.

Kaikki tapahtuu aikataulun mukaisesti


Niinpä huolimatta siitä epämukavuudesta, pelosta ja lannistumisesta, mitä voi ilmaantua ylösnousemusprosessissamme, voi auttaa, kun muistaa kaiken tämän. Vanhoja malleja ja negatiivisia tunteita nousee tosiaankin tarkoituksella. Niitä nousee, jotta voimme nähdä ne ja sitten päästää irti niistä. Myös tavallisen itsetuntomme, mukavuutemme ja intohimomme menettäminen osuu naulan kantaan. Meidän täytyy karistaa kaikki, mikä ei ole harmoniassa korkeimman henkiluontomme kanssa.

Itseni lisäksi monet tuntemani ihmiset – ystävät ja asiakkaat – ovat nyt kulkeneet tietoisesti tätä ylösnousemuspolkua jonkin aikaa. Ja kaikki me olemme tosissaan menneet läpi karmavuorista ja vaikeista vaiheista elämässämme – siivoten suhteita, negatiivisia asenteita ja rakkauden puutetta itseämme kohtaan.

Tarve tehdä kaikki tämä voi näyttää hyvin lannistavalta. Monille meistä jotka olemme työstäneet itseämme monta vuotta, jopa vuosikymmentä, se voi olla erityisen työlästä. Prosessiin uupumisen tunne voi helposti vallata toisinaan, kun ihmettelemme, miten kauan vielä tämä sisäinen työ kestää.

Oma sisäinen tietämykseni kertoo minulle: "Ei kauan. Ei lainkaan kauan, ottaen huomioon ne tuhansien vuosien kolmannen ulottuvuuden jutut, joita me kaikki otimme itsellemme." Se voi viedä jonkin määrän vuosia, kenties pari vuosikymmentä, mutta ajattele asiaa: suuressa kuvassa kyse on hämmästyttävän lyhyestä aikajaksosta niille valtaville muutoksille, joita viides ulottuvuus synnyttää.

Katso, mikä on muuttunut

Jos ajattelet, ettei ylösnousemusta tapahdu sinun elämässäsi, kannustan sinua katsomaan sisällesi ja todella pohdiskelemaan elämääsi tässä kohtaa. Arvaukseni on, että vaikka asiat saattavat näyttää rankoilta tai masentavilta, epäilemättä havaitset, että paljon sisälläsi ja elämässäsi on oikeasti muuttunut parempaan.
Etkö ole tietoisempi kuin kaksi vuotta sitten – etkä vain vähän, kuten olisi saattanut tapahtua menneisyydessä? Eikö sisälläsi ole jotain, mikä on nyt voimakkaampi ja sitkeämpi? Eikö sinulla ole parempi ymmärrys siitä, mistä rakkaudessa on kyse – aidossa ja ehdottomassa henkisessä rakkaudessa?

Ajattele sitä. Eikö ole päiviä, jolloin ilo vain kuplii sinussa tyhjästä, ilman mitään syytä? Tai aikoja jolloin suuren ärsytyksen tai epätoivon keskellä sinut yhtäkkiä vedetään selittämättömästi syvään sisäiseen rauhaan? Kenties olet toisinaan niin täynnä rakkautta, että olet kyynelissä?

Ja kenties sinulla on myös kokemuksia, joissa tunnet jonkin karmasopimuksen tulleen juuri valmiiksi? Tosiaankin, kenties kaikki karma on elämässäsi tulossa loppuun?

Monilla meistä on yksinkertaisesti suurempi sisäinen rauha kulkiessamme. Vähemmän mielen höpinää. Enemmän itsensä rakastamista. Enemmän elämän hyväksymistä sellaisena, kuin se on. Suurempaa kiintymättömyyttä ja vaivattomuutta. Ja enemmän ja enemmän pidentyviä vilauksia äärimmäisestä vapaudesta ja tiedosta, keitä olemme paljon korkeammalla ja laajemmalla tasolla kuin koskaan ennen.

Kaikki nämä kokemukset ovat merkkejä ylösnousemuksesta – sekä vaikeat että ihanat. Toisinaan näitä kahdenlaisia kokemuksia – ilontäyteisiä ja tuskallisia – on samana päivänä tai jopa samanaikaisesti. Se voi tuntua hullulta.

Keskity ihmeeseen
Mutta tämä on myös erittäin jännittävää, koska kaikesta siitä tietää, että ylösnousemus tapahtuu. Ja riippumatta siitä, kestääkö sinulla vähän aikaa vai muutamia vuosia transformoitua viidennen ulottuvuuden tietoisuuteesi, sillä ei ole merkitystä, jos pidät mielessä, miten taianomaista sen tapahtuminen ylipäätään on. Muista, että olet lopultakin tiellä Kotiin!

Niinpä sen sijaan, että eksyt ylösnousemusmasennukseen, keskity ihmeeseen. Ja tarkkaile kaikkia pieniä, mutta erittäin tärkeitä muutoksia, joita sinussa tapahtuu. Saatat yllättyä siitä, miten erilainen olet nyt verrattuna kahden vuoden takaiseen, miten paljon enemmän hereillä, rakastavampi, rauhallisempi ja iloisempi.

Entä maailma ja sen ylösnousemus? Sekin tapahtuu. Mutta kuten jokaisessa meissä, siinä on paljon transformoitavaa. Kollektiivi on edelleen hyvin paljon unessa, joten se vie aikaa. Mutta se tapahtuu. Siitä on merkkejä kaikkialla.

Katso elämääsi sydämellä
Ja muista, että jos tunnet masennusta, katsot luultavasti kaikkea rationaalisella mielelläsi – tuon rajoittuneen linssin läpi, mikä ei pysty tajuamaan korkeampaa totuutta siitä, mitä tapahtuu.
Yritä siirtyä sydämeesi ja katso sitten sen linssin läpi. Tiedät, että ylösnousemus tosiaan tapahtuu ja sinun täytyy vain jatkaa siirtymistä eteenpäin, askel kerrallaan. Ja muista, että sinua opastetaan täydellisesti oman ainutlaatuisen prosessisi läpi, rakastavan pikkutarkasti huolehtien.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Frazier: Ota ohjakset vai mene virran mukana - Ilmentäminen vai luottamus?


Take Charge—or Go with the Flow? Manifestation or Trust? (ORIGINAL LINK IN ENGLISH HERE)


Kirjoittanut Vidya Frazier
1.1.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vuosien saatossa olen paininut sen kysymyksen kanssa, kumpi lähestymistapa elämään on korkeampi totuus: ohjaksien ottaminen ja yritys ilmentää se, mikä tekee minusta onnellisen ja positiivisen elämäni suhteen, vai oppiminen luottamaan, päästämään irti ja menemään virran mukana?

Kummassakin lähestymistavassa näyttää aina olevan viisautta. Ja miten kuitenkaan sovitan yhteen niiden vastakkaisilta näyttävät opetukset?

Useita vuosia sitten tulin henkisellä polullani kohtaan, jolloin ilmentäminen sai todella huomioni. Ymmärtäen perusperiaatteen, että "samanlaiset vetävät toisiaan puoleensa", opiskelin ja käytin useita eri tapoja luodakseni sen, mitä halusin elämääni, ja päädyin melko tehokkaaksi tämän tekemisessä. Se oli todella taianomainen jakso elämässäni.

Tärkeintä oli ymmärrykseni siitä, miten ajatukseni ja tunteeni todella loivat todellisuuttani. Ensimmäistä kertaa ymmärsin sen voiman, mikä minulla (ja kaikilla meillä) on sisällämme. Lumoutuneena tästä uudesta voimaantumisen tunteesta aloin opettaa ilmentämisen periaatteita toisille ja opin vielä lisää siitä, miten ne toimivat.

Ilmentämisen syvempien totuuksien ymmärtäminen

Ja sitten jossain kohtaa tulin rehelliseksi itselleni. Oivalsin, ettei yritys ilmentää elämääni toiminut aina. Olin ymmälläni. Tein kaikki samat asiat, mitkä olivat ennen olleet suuri menestys, mutta mitään ei tapahtunut.

Ensin luulin, että kenties näin oli, koska niin ei ollut tarkoitus tapahtua – se ei ollut korkeimmaksi parhaakseni. Korkeampi itseni esti sen, koska jotain tärkeämpää tarvitsi tapahtua. Minun täytyi oppia jotain – tai en vain tiennyt, mitä parempaa ilmestyisi. Tai kenties karma esti minua.

Luultavasti kaikissa näissä mahdollisuuksissa oli osa totuutta. Mutta sitten tiedostin jotain tärkeää, mikä oli aiemmin karttanut ymmärrystäni: kenties 20 minuutin keskittyminen päivässä kaikkiin tekniikoihin, joita olin aina käyttänyt – kuten visualisointi, affirmointi ja haluamieni tulosten kirjoittaminen – ei riittänyt.

Entä ne kaikki muut minuutit päivässä, jolloin ajattelin ja tunsin ja jotka eivät kenties olleet harmoniassa haluamani tarkoituksen kanssa?

Aloin huomata, että suuren osan päivästä en ollut lainkaan kovin tietoinen siitä, mitä ajattelin tai tunsin, ja oivalsin, että saatoin peruuttaa sen, minkä ilmentämisyritykseen olin käyttänyt aikaa.

Tämä oli todella tärkeä oivallus. Ja niinpä siirryin jaksoon, missä keskityin tulemaan tietoisemmaksi ja tietoisemmaksi siitä, minne mieleni meni koko päivän aikana oletusmoodissaan. Ja tietysti huomasin, että lankesin usein tietoisuustilaan, missä murehdin sitä ongelmaa, mitä ilmentämisponnistukseni yrittivät ratkaista – sen sijaan, että keskityin ratkaisuun tai haluamaani lopputulokseen.

Tämän uuden vaiheen todella arvokas aspekti oli, että aloin tulla tietoisemmaksi siitä, minne mieleni meni tavanomaisesti ja tiedostamatta, ja se oli usein puute, huoli ja yritys ratkaista ongelmia rationaalisen mielen rajojen sisältä. Tämä tietysti teki harvoin mitään muuta, paitsi pahensi avuttomuuden tunnettani ja huoltani siitä puutteesta, mitä tunsin.

Olin innoissani oivaltaessani, että tämän oli oltava vastaus! Kaikki ajatukseni ja tunteeni ja uskomukseni osallistuivat siihen, mitä loin elämässäni – eivät vain ne, joihin keskityin ilmentämisharjoituksessani tiettyinä aikoina joka päivä. Minusta tuli taas tehokkaampi sen ilmentämisessä, mitä halusin elämääni.

Vaikka oli vaikeaa pysyä todella tietoisena koko päivän kaikista ajatuksistani ja teoistani, jotka perustuivat rajoittuneisiin uskomuksiin, minusta tuli yleisesti ottaen paljon tietoisempi tietoisuustilastani. Ja tämä on palvellut minua vuosien saatossa monin tavoin.

Oppiminen kulkemaan virran mukana

Mutta sitten muutama vuosi myöhemmin aloin kääntyä poispäin tällaisista opetuksista, jotka osoittivat metafyysisiin totuuksiin ja "oma apu" –harjoituksiin. Tunsin sen sijaan vetoa moniin idän opetuksiin ja erityisesti ei-kaksinaisiin opetuksiin.

Minua kiinnosti eniten näissä opetuksissa keskittyminen antautumiseen – todelliseen antautumiseen ja pelkästään elämän sallimiseen tapahtua sellaisena, kuin se tapahtuu, vastustamatta tai yrittämättä muuttaa sitä.

Tässä kohtaa elämässäni, yritettyäni vuosikymmeniä luoda onnellisuutta elämääni onnistuen ainoastaan satunnaisesti, tunsin voimakasta vetoa tähän toiseen lähestymistapaan elämää kohtaan. Tiesin, että se vaatisi suurta luottamusta, mutta otin sellaisen asenteen, että jos yksinkertaisesti sallin sen, mitä elämääni tuli – ja jopa otin sen avosylin vastaan – kokisin paljon enemmän sisäistä rauhaa.

Ja näin tapahtui. Itse asiassa tunsin syvää sisäistä vapautta ja rauhaa, mitä en ollut koskaan ennen saavuttanut. Oivalsin, että yrittäessäni luoda elämääni kaikkea, mitä halusin – mikä oli joskus upea menestys ja aiheutti joskus suurta pettymystä – olin harvoin rauhassa. Oli aina jotain enemmän, mitä halusin – jotain enemmän mikä ei ollut aivan oikein ja mikä tarvitsi korjata.

Oppiminen menemään pelkästään elämänvirran mukana luottaen, että se mitä tuli, oli juuri oikein minulle, oli valtava helpotus. Vanha "nälkäinen haamu" sisälläni hiljeni kovasti ja jopa hävisi pitkiksi ajoiksi.

Katselin vain, mitä ilmestyi eteeni joka päivä – vaikka miten epämiellyttävää – ja menin sujuvasti siihen asennoituneena, että voisin selviytyä. Olin etsinyt hyvin pitkään rauhan ja antautumisen tunnetta sekä kaunista kiintymättömyyttä.

Oivalluksia viidennen ulottuvuuden tietoisuudesta


Ja sitten useita vuosia myöhemmin sain taas kerran uusia oivalluksia. Kun minusta tuli tietoisempi siitä ylösnousemusprosessista, mihin nyt osallistuin, tiedostin erään tärkeän aspektin viidennen ulottuvuuden tietoisuudesta: pysyminen tietoisena kaikista ajatuksista, tunteista ja uskomuksista ja niiden ohjaaminen tietoisesti – eli tietoisuuteni mestariksi tuleminen.

Tiesin, että minun tarvitsi tulla selkeämmin tietoiseksi kaikista tietoisuuteni rajoittuneista kolmannen ulottuvuuden piirteistä, joista edelleen pidin kiinni, ja siitä miten jatkoin niillä tiettyjen jumiutuneiden mallien ilmentämistä elämääni.

Tiesin, että minun täytyi ottaa ohjakset ja opastaa itseäni uuteen suuntaan, koska nämä mallit pidättelivät nyt minua heräämisprosessissa. Ja minun täytyi jatkaa tietoisuuteni nostamista mahdollisemman korkeaan taajuuteen, jotta pystyin kulkemaan polkuani mahdollisimman nopeasti ja helposti.

Sisäinen patistus tähän suuntaan oli nyt yhtä voimakas kuin se, mitä olin aiemmin tuntenut päästää vain irti ja antautua elämälle, kun se virtasi lävitseni.

Tämä hämmensi minua todella. Olinko takaisin siinä, mistä aloitin 30 vuotta sitten, kun yritin luoda elämääni kaikilla ilmentämistekniikoilla? Oliko minun tarkoitus jättää taakseni nuo sisäisen rauhan, antautumisen ja virtaamisen vuodet? Olin haluton tekemään tämän. Rakastin virran mukana menemisen rentoutta, kun hyväksyin ja toivotin tervetulleeksi kaiken, mitä ilmestyi esiin sisäisesti ja ulkoisesti elämässäni.

Minun tarvitsi ratkaista tämä pulmatilanne. Miten voisin siirtyä täydemmin tiedostavaan viidennen ulottuvuuden tietoisuuteen ja ohjata elämääni suurempaan vapauteen ja mestaruuteen ja kuitenkin säilyttää sen upean rauhan ja hyväksymisen tunteen, minkä olin löytänyt elämässäni?

Pulmatilanteen ratkaiseminen


Vastaus tuli yhtenä päivänä, kun olin onnistuneesti ja hämmästyttävästi ilmentänyt jotain erittäin tärkeä elämääni – kirjan.

Olin tavallaan vähän haluttomasti ryhtynyt ilmentämään kirjaa prosessin avulla, mikä annettiin yhdessä ohjatussa meditaatiossa, mitä kuuntelin eräänä päivänä. Vastustettuani aluksi ajatusta jonkin ilmentämisestä, oivalsin, että tunsin pakkoa toimia niiden ohjeiden mukaan, jotka annettiin meditaatiossa, ja niinpä noudatin niitä.

Ja se toimi! Mutta miettiessäni prosessin onnistumista jälkikäteen oivalsin, että tässä prosessissa oli yksi asia, mitä en ollut koskaan tehnyt aiemmin, ja se oli tämä:

Sen sijaan että päätin mielelläni ja halukehollani, mitä halusin luoda, ajatus kirjan luomisesta tuli korkeammasta lähteestä sisältäni. Olin sisäisesti kysynyt, mitä minun pitäisi ilmentää, ja kuulin, että minun oli kirjoitettava ja julkaistava kirja – ja tehtävä se tietoisen aikomuksen kera.

En ollut mieleni persoonallisuus-egotilassa edes varma, halusinko käydä läpi kirjan kirjoittamisen ja julkaisemisen jokseenkin työlään prosessin. Minulla oli ollut epämiellyttäviä kokemuksia aiemmin kirjan julkaisemisesta ja ajatus uudesta kirjasta oli täynnä vastustusta ja itsensä tuomitsemista.

Mutta silloin kun ohjaus tulee sisäiseltä opastukseltani, yleensä luotan siihen ja teen voitavani sen toteuttamiseksi. Niinpä päätin yrittää ilmentää tämän kirjan ja odotin tietoisesti, että prosessi on vaivaton ja täynnä iloa.

Osa prosessia oli myös päätös, minkä päivänä luomus ilmentyisi. Tämä oli tekniikka, jota kokeilin ja joka vääjäämättä epäonnistui ennen. Mutta tällä kertaa mielellä päättämisen sijasta kysyin sisäisesti, mikä oikea päivä olisi.

Ja vaikka saamaani päivämäärään näytti olevan mahdottoman lyhyt aika kirjani kirjoittamiselle ja julkaisemiselle (ainoastaan kolme kuukautta), päätin luottaa ja mennä sen mukaan. Vahvistin selkeällä aikomuksella, että pitäisin kirjaani kädessä annettuun päivämäärään mennessä.

Ja se oli taianomaista. Jokainen askel matkalla tuohon päivämäärään tuli monien synkronismien ja täydellisen ajoituksen kera ja kirja oli kädessäni juuri tuona päivänä, mikä minulle oli annettu. JA ilokseni koko prosessin ajan oli ihana rauhan ja antautumisen tunne.

Koska ohje kirjan ilmentämiseen oli tullut korkeammasta lähteestä sisälläni eikä mielestäni, pystyin jotenkin rentoutumaan ja luottamaan prosessiin. Jotenkin vain seurasin niitä "ohjeita", joita korkeampi itseni antoi minulle. En tuntenut mitään painetta tulosten saavuttamiseen, mihin egoni voi tarttua.

Kyse ei ole joko/tai-vastauksesta


Kuten aina näyttää tapahtuvan, silloin kun joudun joko/tai-mielentilaan – kuten "Otanko tietoisuuteni ohjakset ja luon, mitä haluan, vai menenkö pelkästään virran mukana?" – vastaus ei ole kumpikaan.

Se on tavallisesti jossain kahden lähestymistavan välissä ja siinä on kummankin totuutta.

Oivalsin, että voin jatkaa elämistä virtaavassa antautumistilassa, hyväksyen ja toivottaen tervetulleeksi kaiken, mitä ilmestyy elämääni. Ja silloin kun tunnen tietoisuuteni korkeamman aspektin yllyttävän luomaan jotain, voin noudattaa sitä. Voin ilmaista aikomuksen, affirmoida sitä – opastaa ajatuksiani, tunteitani, uskomuksiani ja tekojani tuota tavoitetta kohti – ja luottaa, että se tapahtuu.

Ja voin rentoutua tietäen, että luon siitä osastani, mikä tietää, mikä on parasta minulle ja mitä tarvitsen eniten tällä hetkellä, kun kuljen matkallani viidenteen ulottuvuuteen.

Minulla on tässä kohtaa täydellinen luottamus, että ehdottomasti kaikki mitä elämääni tulee, on täydellisesti ja jumalaisesti järjestetty. Elämä on tanssia, missä on aikoja, jolloin annan musiikin vain viedä minua sinne, minne se vie, ja toisia aikoja, jolloin minua liikutetaan sisäisesti luomaan omat askeleeni, jotka vievät minut toiseen paikkaan tuossa vaiheessa.

Näiden kahden lähestymistavan välillä ei ole ristiriitaa. Ne punoutuvat yhteen ja täydentävät tosiaan. Ja niiden kummankin salliminen elämässäni on tuonut ennenkuulumatonta rauhaa ja tyydytystä.
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Hoffman: Suhdetarkastelua - jää ja leiki mukana tai lähde pois


Relationship Review — Stay & Play or Go Away (ORIGINAL LINK IN ENGLISH HERE)

Kirjoittanut Jennifer Hoffman
18.1.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuulen tuhansista ihmisistä joka viikko ja monet ihmettelevät, miksi hyvin monet suhteet loppuvat nyt – ja tätä tapahtuu ystävien, kumppanien, puolisojen ja perheenjäsenten välillä. Joku kirjoitti: "Perheet rikkoutuvat nyt", toinen kirjoitti: "Kaikki ystäväni eroavat" ja kysyi: "Olemmeko menossa aikaan, jolloin meillä ei ole enää suhteita?" Ei lainkaan. Itse asiassa selvitämme tietä, jotta voimme saada sielupohjaisia suhteita karmapohjaisten tilalle. Ja vaikka kaikki suhteet eivät ole loppumassa, monet tulevat tarkasteluun ja niiden täytyy joko siirtyä eteenpäin hyvin voimakkaasti tai ne loppuvat saaden päätöksen ilman karmaa.

Oli aika, jolloin perhesiteiden kunnioittaminen oli kiistatonta ja avioliitto kesti kuolemaan saakka riippumatta siitä, mitä suljettujen ovien takana tapahtui. Ajat ovat muuttuneet ja se on hyvä asia, koska jotkut perheet ja avioliitot ovat todella kamalia. Mutta nämä siteet ovat syvällä – paljon syvemmällä kuin oivallamme, koska ne perustuvat karmaan, sielusopimuksiin, parantumistarkoituksiin, lupauksiin ja velvollisuuksiin, joita olemme kunnioittaneet monta elämää. Karman loppuessa – mikä on yksi tämän elämän tarkoitus ja mahdollisuus – jokainen karmapohjainen suhde tulee nyt tarkasteluun ja siitä voidaan päästää irti tai se voi alkaa uuden energiayhteyden kera.

Niin paljon kuin me kaikki haluaisimmekin saada täydellisen perheen tai avioliiton, hyvin harvoilla on, mutta tämä riippuu siitä, miten määritellään "täydellisen". Luulen, että haluamme kaikki suhteita ihmisten kanssa, jotka ovat rakastavia ja kohtelevat meitä ystävällisesti ja kunnioittaen. Siitä huolimatta mitä uskomme, perheen todellinen tarkoitus on saattaa sieluryhmä yhteen tavalla, mikä kannustaa ja edesauttaa parantumista luomalla niin voimakkaan yhteyden, että parantumista on tapahduttava. Perheessä meillä on monia käyttäytymisodotuksia ja vaikka kaikki voivat olla ystävällisiä, rehellisiä ja rakastavia, jotkut eivät ole. Koska meillä on suuria odotuksia siitä, mitä perheen pitäisi olla ja tehdä, silloin kun he eivät tee noita asioita, uskomme, että meillä on jokin pielessä tai tehtävämme on korjata tai parantaa heidät.

Sama pätee avioliittoon ja kaikenlaisiin pitkäaikaisiin suhteisiin, myös suhteeseen lastemme kanssa (heilläkin on karmaa kanssamme). Monet odotuksemme perustuvat siihen, mitä uskomme tietyntyyppisen yhteyden perusteella, ei ymmärrykseen karmakierron parannusominaisuudesta. Esimerkiksi koska he ovat perhettäni, heidän pitäisi olla kivoja minulle ja rakastaa minua. Tai koska hän on puolisoni, odotan hänen olevan rakastava, huomaavainen ja uskollinen. Tai ystävien pitäisi olla huomaavaisia ja tukevia. Tai minulla pitäisi olla yhteys ja rakastava, tukeva ja kunnioittava suhde lapsiini (tämä on yksi vaikeimmista asioista ja suhteen katkeamista tapahtuu myös vanhempien ja lasten välillä).

Mutta meidät toi yhteen yhteinen karmapolku ja parantumistarkoitus, ei lupaus "elää onnellisena elämänsä loppuun saakka" heidän kanssaan. Tämä ei merkitse, että kaikkien perhesiteiden ja avioliittojen täytyy loppua. Sen sijaan meillä on tilaisuus astua pois karmasta ja asettaa itsellemme uusi yhdistymisstandardi. Jos haluamme saada suhteita, jotka ovat iloisia, rakastavia, kunnioittavia, ystävällisiä ja tyydyttäviä, meidän täytyy yhdistyä ihmisiin, jotka voivat ruumiillistaa noita energioita, ja olla odottamatta sitä, koska meillä on odotuksia tiettyjen ihmisten käyttäytymisestä tuon suhteen nimikkeen perusteella.

Vaaditaan vain toisen ihmisen valmius jättää karma sen lopettamiseksi ja uuden polun luomiseksi tuolle suhteelle. Jos toinen osapuoli suostuu, niin luodaan uusi toimintamalli ja voimme elää "onnellisena elämämme loppuun saakka" hänen kanssaan. Jos ei, niin me saamme päätöksen ja pääsemme irti ja voimme tähdätä sellaisten ihmisten vetämiseen puoleemme, jotka voivat yhdistyä kanssamme haluamallamme tasolla. Aina kun tunnistat kuilun elämässäsi (lue viime viikon artikkeli aiheesta), on tilaisuus tarkasteluun ja uusien energiastandardin asettamiseen tuolle yhteydelle, jotta siitä voidaan päästää irti tai se voidaan uudistaa uudella tasolla.

Olemme lähestymässä Uranuksen ja Pluton viimeistä neliötä maaliskuussa 2015 ja mikä tärkeintä, erittäin pitkän syklin päättymistä koko ihmiskunnalla, mistä on merkkinä maaliskuun uusikuu ja täysikuu, Kalojen 0 ja 29.57 astetta. Tämä on alfa ja omega, alku ja loppu. Me olemme uuden ajan, maanpäällisen taivaan ja uuden maan toimintamallien voimaantuminen. Se mihin keskitymme nyt sekä tekemämme tarkastelut ja loppuunsaattamiset ohjaavat meitä uusiin toimintamalleihin ja suhteisiin, mitkä perustuvat korkeamman taajuuden sieluperheisiin eivätkä karmallisiin ihmisperheisiin. Ja meillä on kumppaneita, jotka voivat liittyä meihin eheydessämme, ei parantumisessamme ja jotka voivat rakastaa, kunnioittaa ja arvostaa meitä, koska he jakavat halumme noihin energioihin ja yhdistyvät meihin tuolla tavalla.
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

7.1.15

EnkeliJumalatar-retriitti Hawaijilla 28.04-04.05 - VARAA PAIKKASI! ♥ ♥ ♥





TULE MUKAAN TÄLLE IKIMUISTOISELLE MATKALLE
UNELMIEN KOHTEESEEN HAWAIJILLE
SEKÄ MATKALLE OMAAN SYDÄMEESI!

LÖYDÄT LISÄTIETOA 
MATKASTAMME TÄÄLTÄ
JA PYYDÄ MATKAESITE 
OSOITTEESTA
ammandeepthi@gmail.com

Ihanaa rakkauden valoa 
ja unelmien toteuttamisen vuotta!

Deepthi



5.1.15

ENKELIENNUSTEET VUODELLE 2015



VUODEN 2015 ENKELIENNUSTEET

TAMMIKUU


”Sinä olet henkinen opettaja. Sinulla on kyky auttaa muita avautumaan heidän henkisille lahjoilleen ja jumalalliselle tarkoitukselleen”

Vuosi 2015 tunnutaan aloittavan heti hyvin vahvalla teemalla! Enkelit tahtovat meidän näkevän oman kauneutemme, astuvan pois oman varjomme takaa ja loistavan sydämestämme sitä valoa, joka olemme. Me kaikki olemme sekä toistemme opettajia että oppilaita. Mieti, miten voit palvella rakkautta parhaiten? Mikä valinnoistasi palvelee parhaiten yhteistä hyvää, eli sekä muita että Sinua itseäsi? Siellä missä on ilo, on rakkaus ja pyyteettömyys. Auttaaksesi muita, tarkista, että olet itse omassa sydänkeskuksessasi ja ankkuroituneena jumalalliseen rakkauteen. Tammikuun mantrasi on ”Olen se valo joka olen”.


HELMIKUU

”Kun kunnioitat ja seuraat sydämesi ohjausta, runsaus virtaa elämääsi”


Uskallatko avata sydämesi runsaudelle? Uskallatko päästää irti uhriajattelusta ja siitä, että ettet muka ole rakkauden ja runsauden arvoinen? Uskallatko vapauttaa sydämesi kahleet ympäriltäsi, antaa kaikelle anteeksi ja olla taas onnellinen? Oma onnellisuutesi ei ole muilta pois, vaan olemalla itse onnellinen, teet muutkin ympärilläsi onnelliseksi. Helmikuun mantrasi on ”Sallin ja Vastaanotan!”.


MAALISKUU

”Sinua suojellaan kaikenlaiselta harmilta. Pahin on nyt takanapäin. Me pyydämme Sinua nyt rentoutumaan ja tuntemaan olosi turvalliseksi”

Tuntuu, että maaliskuussa jätämme viimeisetkin vuoden 2014 rippeet viimein taaksemme, ja uskallamme taas alkaa hengittää vapaasti. Monet astrologit ja henkiset kanavoijat ovat ennustaneet maaliskuun 2015 olevan meille käänteentekevä kuukausi planeettojen tiettyjen asetelmien takia, mutta enkelit vihjaavat, että juuri siinä piilee meille suuri siunaus. Miten kääntää vaikeudet voitoksi? Miten nousta negatiivisten energioiden ja uutisten yläpuolelle? Miten oppia vihdoin luottamaan täysin omaan sydämen ääneen? Muista, että Sinulla on oman elämäsi avaimet omissa käsissäsi, ja tiedä, että enkelisi ovat aina ympärilläsi suojelemassa ja ohjaamassa Sinua. Et ole koskaan yksin. Maaliskuun mantrasi on ”Olen turvassa”.


HUHTIKUU

”Rukouksesi on kuultu ja me johdatamme Sinua nyt kohti sydämesi päämäärää. Kuuntele ja seuraa johdatustasi, kun me kommunikoimme kanssasi intuitiosi, ajatustesi ja uniesi välityksellä”

Huhtikuussa tunnumme saavan mahdollisuuden puntaroida elämämme arvoja ja päämääriä uudelleen. On hyvä käyttää aikaa hiljentymiseen ja enkeleiden kuuntelemiseen, ja antaa sydämen kuljettaa meitä sinne, missä on rakkaus ja ilo. Pidä asiat yksinkertaisena. Vastaukset ovat aivan Sinun edessäsi. On turha lähteä ”merta edemmäksi kalaan”. Kulje luonnossa, joka on nyt avautumassa kevään loistoonsa, ja hiljenny ihailemaan sen kauneutta. Huhtikuun mantrasi on ”Hiljennyn sydämeni äärelle. Vastaanotan parasta.”


TOUKOKUU

”Tehdäksesi päätöksiä kysy itseltäsi ”Mikä tie vie minut lähemmäksi jumalallista tarkoitustani? Mikä tie vie puolestaan kauemmaksi siitä?”

On aika tehdä valintoja oman elämäsi suhteen. Enkelit pyytävät meitä kurottamaan kohti jumalallista, uskaltamaan valita sydämen äänen seuraaminen. Mistä tiedät, mikä tie vie lähemmäksi jumalallista ja mikä pois siitä? Vastauksen saamiseksi kuulostele itseäsi: jos valitset tämän asian, niin tuntuuko että ilo ja keveys alkaa pulputa sisälläsi, ja tunnet kuin laajenevasi? Vai aiheuttaako tietyn vaihtoehdon ajatteleminen surua, mielipahaa, lannistuneisuuden tunnetta ja tunnetta siitä, että sydämesi sulkeutuu? Taisit jo saada vastauksen. Nyt vain rohkeasti eteenpäin, kaikki enkelit ovat kanssasi! Toukokuun mantrasi on ”Olen pehmeä kuin kukka, kova kuin timantti”.


KESÄKUU

”Tuomme Sinulle viestin kuolleelta läheiseltäsi: ‘Minä olen onnellinen ja rauhan tilassa, ja rakastan Sinua hyvin paljon. Sinun ei tarvitse murehtia minua.’”

Rakkaamme rajan tuolla puolen ovat aina vierellämme ja kutsuvat meitä luottamaan rakkauteen. He ovat vapaita surusta ja murheesta, ja he tahtovat meille pelkkää hyvää. Enkelten tavoin he suojelevat ja ohjaavat meitä jokapäiväisessä arjessamme. Päästä irti kaikesta mahdollisesta syyllisyydentunnosta, anna anteeksi menneille, ja kiitä kaikesta siitä, mitä olet läheisesi kanssa saanut aikanaan maaelämässä kokea. Kesäkuun mantrasi on ”Juuri nyt on kaikki hyvin”.


HEINÄKUU


”Uusi romanssi on ajankohtainen - joko uuden tulokkaan myötä tai sitten olemassa oleva ihmissuhde roihahtaa uuteen rakkauden liekkiin. Ole avoin vastaanottamaan ja antamaan rakkautta.”

Keskikesä näyttää virittävän ja avaavan meidät kauniille rakkauden energioille ja iloitsemaan rakkaudesta kaikissa muodoissaan! Mitä enemmän uskallat rakastaa itseäsi ja sallia itsellesi parasta mahdollista, juuri sitä vedät myös puoleesi. Salli siis itsellesi romantiikka ja läheisyys! Siirrä syrjään vanhat pelkosi ja anna itsellesi lupa aloittaa puhtaalta pöydältä. Kesä 2015 on rakkauden kesä! Heinäkuun mantrasi on ”Rakastan avoimella sydämellä”.


ELOKUU

”Minä olen Arkkienkeli Rafael ja autan Sinua ja kaikkia muitakin nyt parantumaan vanhoista fyysisistä vaivoista. Sinä olet parantaja niin kuin minäkin”

Syksy alkaakin vahvan viestin kera! Meitä muistutetaan omasta mittaamattomasta valovoimasta ja siitä, miten me itse vaikutamme elämäämme ja kaikkien muidenkin elämään omalla värähtelyllämme. On hyvä miettiä, millaista energiaa kannamme mukanamme. Valaisemmeko muiden ja omaa polkuamme vai langetammeko siihen varjoja? Mitä tahansa fyysisiä vaivoja ja haasteita Sinulla onkin, kutsu nyt Arkkienkeli Rafaelin parannusvoimaa luoksesi. Älä jää voimattomana makaamaan tuleen, vaan ota avuksesi rukouksen parantava voima. Elokuun mantrasi on ”Minä olen terve, elinvoimainen ja täydellinen juuri sellaisena kuin olen”.


SYYSKUU

”Sinulla on kyky työskennellä nuorten kanssa. Sinun jumalallinen tarkoituksesi koskee lasten ja nuorten auttamista, opettamista ja heistä huolehtimista.”

Enkelit haluavat meidän muistavan erityisesti tässä kuussa kaikkia niitä lapsia ja nuoria, jotka ovat astuneet jälleen koulumaailman pariin. Samalla kun maailma ympärillämme on yhä hullumpi, meidän aikuisten tehtävänä on luotsata lapsia syvempien arvojen pariin, jotta heille kehittyy kyky luottaa elämään, oman sydämen ääneen ja olla rohkeita tekemään itsenäisiä valintoja elämässään. Tämän ajan lapset ovat hyvin herkkiä energioille, ja se vaatii meiltä aikuisilta kykyä seisoa puhtaassa sydänenergiassa. Niinpä meidän on tehtävä oma sisäinen työmme näitä lapsia luotsataksemme. He ovat meidän tulevaisuutemme, ja kannustamalla ja tukemalla heitä myös henkisesti, rakennamme yhteistä tulevaisuutta kaikkien parhaaksi. Syyskuun mantra on ”Näen jumaluuden kaikissa lapsissa ja nuorissa”


LOKAKUU

”Nyt on hyvä aika synnyttää uusia ideoita ja tehdä uusia aluevaltauksia elämässäsi. Me varjelemme ja ohjaamme Sinua läpi tarvittavien muutosten”

Lokakuussa meille avautuu uusi aikaikkuna aloittaa asioita puhtaalta pöydältä. Jos olet kypsytellyt ajatuksia ja ideoita tähän saakka, nyt on hyvä aika laittaa toimeksi. Kulje luottamuksessa, sillä enkelisi suojelevat ja ohjaavat Sinua. Muista ehdottomasti pyytää apua enkeleiltäsi! Pyydä, että luoksesi tuodaan juuri ne ihmiset, tilanteet ja ideat, joita tarvitset unelmasi eteenpäin viemiseksi. On myös tärkeää tarkistaa, että unelmasi on linjassa korkeimman hyvän kanssa. Palveleeko unelmasi muitakin kuin Sinua itseäsi? Kun otat unelmasi ja ideasi toteuttamiseen mukaan ajatuksen yhteisen hyvän palvelemisesta, ihmeitä alkaa tapahtua! Lokakuun mantrasi on ”Minä tahdon palvella ilossa!”


MARRASKUU

”Ei, tilanne ei ole nyt suotuisin mahdollinen. Odota hetki ja katsele muitakin vaihtoehtoja; ja pyydä enkeiltäsi apua, ohjausta ja tukea.”

Enkeleiden viesti marraskuulle on, että nyt ei ole aika kiirehtiä päätöksissään. Älä pakota asioita tapahtumaan, vaan malta odottaa oikeaa hetkeä toimia. Tunnet sydämessäsi ja energiassasi, kun Sinulle ”näytetään vihreää valoa”. Pysy luottavaisena. Enkelit sanovat, että emme aina näe koko kokonaisuutta, emme tiedä mitä "kulisseissa" tapahtuu. Voi olla, että jos olet esimerkiksi tekemässä yhteistyötä jonkun kanssa, niin vaikka Sinä olisitkin jo valmis menemään eteenpäin, niin tuolla toisella henkilöllä on ehkä vielä jokin oivallus saavuttamatta, jokin kontakti ottamatta tai muuta elämässä meneillään, joten hän ei ole vielä pystynyt täydestä sydämestään keskittymään yhteiseen asiaanne. Nyt vain luota ja pyydä korkeinta ohjausta avuksesi. Kaikki on hyvin. Marraskuun mantrasi on ”Luotan jumalalliseen ajoitukseen”.


JOULUKUU

”Uudet henkiset kokemukset muuttavat näkymäsi itsestäsi ja ympäröivästä maailmasta. Salli henkisten lahjojesi nyt avautua opiskelun, rukouksen ja meditaation kautta”

Joulukuu on hyvin vahva henkisyyteen keskittymisen kuukausi, eikä vähiten Joulun viestin takia. On vuoden pimein aika, jolloin on paras aika keskittyä sisäiseen elämään, oman sydämen kuunteluun. Anna tänä jouluna muille joululahjaksi hiljaisuutta. Älä sekaannu turhaan muiden elämään, älä anna neuvoja kun niitä ei pyydetä, anna muiden elää omaa elämäänsä ja itsellesi lupa elää omaasi. Käänny sisäänpäin, avaa sydämesi ja kutsu Rakkaus sisään. Joulukuun mantrasi on ”Rakkaus on minussa”.


Valoa, enkeleitä ja rakkautta vuoteen 2015 meille kaikille!

Deepthi