30.6.15

Rother: Rakkauden aika - Energiavaihto

THE TIME OF LOVE - Energy Exchange (LINK IN ENGLISH HERE)

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)
Kesäkuu 2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys Kotoa, rakkaat ystävät.

Tämä hetki tällä hetkellä on ainutlaatuinen monin tavoin, mutta niin oli edellinenkin hetki. Olette astuneet johonkin uuteen ja selitämme osan prosessista. Noin seuraavan kuukauden aikana teillä on ainutlaatuinen tilaisuus. Tämä liittyy energiaan, mitä tulee planeetalle uusissa muodoissa. Olemme kertoneet teille jonkin aikaa, että kehitätte uutta kehoa. Kirjaimellisesti olette opetelleet kantamaan enemmän omaa monisyistä valoanne. Nyt useammat teistä ovat todella syvemmällä tasolla henkenä eikä ainoastaan ihmistasolla. Alatte kantaa enemmän sitä ja tämä on ollut melko hämmentävää useimmille teistä. Miksi? Siitä yksinkertaisesta syystä, että te ette aina ymmärrä, miten tämä energia ankkuroidaan. Ette tiedä, teettekö sen oikein vai väärin, mutta olemme uudessa energiassa myös astuneet pois tarpeesta oikeaan ja väärään. Vetäkää henkeä, rakkaat ystävät, ja tyytykää hetkeksi. Tunnetteko, kun teette sen?

Energian transformoiminen ja parantaminen


No, olette eläneet erittäin pitkään päässänne. Olemme kertoneet teille, että sydän alkaa kohota uusiin korkeuksiin ja merkitykseen elämässänne. Kyse on aina ollut tasapainosta. Ette voi elää ilman toista, vaikka jotkut teistä yrittävät kovasti tehdä juuri niin. Todellisuus on, että maadoitatte valoa – tuotte valoa tälle planeetalle. Ymmärrätte, että näemme kaiken sen energiavaihtona ja niin kutsumme tätä tänään: energiavaihdoksi.

Miten vaihdetaan energiaa? Se on yksinkertaista, jos katsotaan suurempaa kuvaa elämästä maaplaneetalla. Sillä ei ole merkitystä, ymmärrättekö fysiikkaa. Sillä on vaikutusta, että näette energian liikkeessä. Ymmärrätte, miten energia liikkuu, sillä se vain transformoituu muodosta toiseen. Vaikka on aikoja, jolloin luulette luoneenne energiaa, se ei ole itse asiassa ollut totta. Olette todellisuudessa transformoineet energian muodosta toiseen, sillä maaplaneetan jokaiseen energiaosaan sisältyy kantaminen ja muuntaminen. Etsikää nyt tuota energiaa ja parantakaa sitä ja olette todella jäljillä. Tämä on mahdollista seuraavan kuukauden aikana, mikä on ainutlaatuinen tilaisuus.

Tulevan energian muuntaminen rakkaudeksi

Planeetallenne on tullut energia-aalto, missä on kyse pelkästään sydämestä. Sen on tarkoitus asettaa ihmiskunta niin, että voitte saavuttaa sydämen ja pään välisen tasapainon. Fokus on myös rakkausenergiaksi muuttamisessa ja se on yksi suurimmista mahdollisuuksista useita kuukausia. Teillä on ainutlaatuisia tilaisuuksia tällä jaksolla maadoittaa rakkautta uudella tavalla. Jos olette suhteessa, sallikaa itsenne viedä se uudelle tasolle ja luokaa samasta rakkaudesta uusia taika- ja transformaatiomuotoja. Jos ette ole suhteessa, ensimmäinen yhteys on itsenne kanssa. Opitte, miten annetaan sydämen opettaa päätä rakastamaan, ja sitten vedätte luoksenne ihmisiä kyetäksenne muutamaan tuon energiamuodon.

No niin, käytätte monia energiamuotoja maaplaneetalla ja käytätte niitä koko ajan. Työskentelette niiden kanssa eri tavoin, sillä olette valoastia. Vaikka tämä on näkyvän valoasteikkonne ulkopuolella, alatte havaita, mitä tapahtuu – lisää valoa tulee maapallolle. Merkitseekö se, että maapallo ankkuroi ja vastaanottaa energiaa ja näin planeetasta tulee kirkkaampi? Ainoastaan jos valo Kotoa ankkuroidaan ihmisten sydämeen ja siirretään rakkaudeksi, se voidaan kokea maapallolla. Tämä on suurin energiatransformaatio ja se voidaan tehdä vain teidän puolellanne verhoa.

Voitte transformoida tätä energiaa monilla eri tavoilla. Rakastuminen on tietysti yksi upeimmista. Voitte myös muuntaa tätä energiaa erilaisiksi rakkausmuodoiksi kaikille olennoille ympärillänne, ei vain läheisessä suhteessa. Seuraavat kuukaudet ovat täydellistä aikaa jokaiselle teistä maadoittua taas tähän energiaan ja vakiinnuttaa se, jolloin pelaatte uuden maaplaneetan uudessa pelissä. Kaikki energia menee jonnekin. Tämä on rakkausmuoto, rakkaat ystävät.


Teillä on nyt kyky astua johonkin 
hyvin taianomaiseen. 


Tehkää se pelottomasti. Astukaa kokeiluunne ja uskaltakaa muuntaa kaikki energiamuodot ja tuoda ne esiin sydämestänne. Sydämenne pystyy suureen rakkauteen. Kutsumme teitä tänä aikana maadoittamaan uudestaan kokemuksenne maapallolle rakastumalla tai löytämällä uusia tapoja ilmaista tuota rakkautta.

Sydämen ääni


Kuten olemme maininneet hyvin pitkän aikaa, kun ihmiskunta muuttuu, on yksi avaintekijä, jonka kanssa voitte erityisesti työskennellä, ja se on saada äänenne kuuluviin. Monet teistä ovat tulleet teeskennellen hiljaista. Teeskentelette, ettei teillä ole ääntä, että te ette tuo energiaa sisään ettekä pysty tulkitsemaan. Tiedämme paremmin, rakkaat ystävät, sillä näemme teidät ja ymmärrämme, kuka olette. Kuitenkin työskentelette tämän kanssa melko hyvin. Kurkkuchakrasta käsin puhuminen on erittäin vaikeaa joskus, kun ihmiset eivät luota itseensä, mutta nyt se kaikki muuttuu ja tässä on mielenkiintoinen asia. Tämän uuden energia-aallon tullessa maaplaneetalle seuraavien kuukausien kuluessa, sydämenne ääni voidaan viimein kuulla. Se on tärkein asia – sydämenne ääni.

Pään ja sydämen välinen kommunikointi


Mitä sydämenne haluaa? Voitte luoda ja vetää sitä elämäänne useiden kuukausien kuluessa, enemmän kuin koskaan ennen maaplaneetalla. Nyt teidän on mahdollista sisältää enemmän valoanne Kotoa jokapäiväisessä työssä, muuntaessanne ja muuttaessanne kaiken energian maaplaneetalla. Tämä on asian kauneus ja sitä teette – olette energiamuuntajia ja näemme teidän työskentelevän mitä kauneimmilla tavoilla. Ottakaa tuo energia Kotoa ja tuokaa se tietoisesti sisään. Sitten kuin pystytte antamaan sydämenne ja mielenne kommunikoida niin, että voitte laittaa sanat siihen, mitä se on, tehkää niin. Seuratkaa sitä tarkkaan ryhtymällä toimeen, koska maaplaneetan energia tukee näitä liikkeitä enemmän, kuin olette koskaan tienneet.

Rakkauden aika


On ollut vaikeaa, rakkaat ystävät, koska jokainen teistä tuli kriittiseen rooliin, mukanaan erittäin tärkeä osa uutta energiaa, mitä rakennatte. Kuitenkin teidän saaminen luottamaan ja jakamaan sen toisten ihmisten kanssa on usein vaikein osa. Tietysti olette eläneet kaksinaisuuskentässä, missä ajattelette toisen olevan oikeassa ja toisen väärässä. Huomaatte, että on paljon enemmän vaihtoehtoja ja tänä aikana teillä on suuri tilaisuus ilmaista rakkautta uusin tavoin. Mihin se voidaan keskittää? Se voidaan keskittää mihin tahansa, kuten henkilökohtaiseen suhteeseen, rakkauteen koiraanne tai lemmikkikultakalaanne kohtaan. Se voidaan keskittää rakkauteen, mitä teillä on harrastuksia, urheilua ja niitä asioita kohtaan, joista pidätte.

Nyt teillä on kyky tuoda rakkaus täysin uudelle tasolle kaikilla näillä alueilla, ei vain yhdellä.
Jos haluatte työstää jotain suhdetta, muuttaa loppua tai aloittaa uuden suhteen, usea seuraava kuukausi on täydellistä aikaa sen tekemiseen. Huomaatte sen paljon helpommaksi, koska asiat järjestäytyvät tehdäksenne sen, vaikkette ehkä olekaan päättäneet otettavia askelia.

Nämä ovat upeita tilaisuuksia, rakkaat ystävät. Täytytte valosta näinä aikoina, kun tätä energiaa tulee sisään. Riippuen siitä, missä ihmiskunnan kollektiivivärähtely on kehityksessään, se vaikuttaa teihin vähän eri tavalla, koska se toimii kokonaisuutena. Voidaan itse asiassa sanoa, että olette rakkauden ajassa useita seuraavia kuukausia. Nämä auttavat teitä muistamaan paljon siitä, kuka oikeasti olette, ja yhteytenne Kotona. Ymmärrätte, millaista on Kotona. Kun ajattelette jotakuta tai jotain, teidät kuljetetaan sinne välittömästi. Sama on totta maapallolla, mutta te ette liiku – energia on siellä.

Kutsukaa sitä. Pyytäkää apua ja tuokaa omat oppaanne lähempään yhteyteen kanssanne tämän rakkausaallon tullessa maaplaneetalle. Tänä rakkausaikana voitte myös rakastua vielä entistä enemmän henkeen. Voitteko tuntea tämän energian liikkuvan lävitsenne? Se on kaunista katseltavaa meille. Tällä tavalla voimme koskettaa sydämiänne, kun olette edelleen maapallolla ja kommunikoitte toistenne kanssa. Kun saatte tuon tunteen hyvin selkeänä, keksikää, miten sitä välitetään. Hyvin yksinkertaisesti, muunnatte energiaa.

Silloin kun voimme koskettaa teitä korkeimmalla rakkaudella Kotoa, voitte muuntaa sen ja tuoda sen maapallolle toiseksi rakkausmuodoksi. Löydätte lisää tästä, kun jatkatte astelemista eteenpäin. Näette myös suuremman ymmärryksen sen tavasta toimia, mikä muistuttaa kovasti omaa fysiikkaanne maaplaneetalla. Olette upeassa evoluutioajassa, rakkaat ystävät. Emme voisi olla ylpeämpiä tekemästänne työstä. Ymmärrämme kuitenkin, että monet teistä tuntevat epävarmuutta ja eksyneensä toisinaan, koska asiat ovat eri tavalla kuin ennen. Mutta kerromme teille nyt, että tämän mahdollisuudet ovat suuremmat, kuin olette koskaan kuvitelleet. Juuri nyt on aika aloittaa joidenkin sydämenne mahdollisuuksien asettaminen riviin.

Meillä on tilaisuus nähdä nämä edessä olevat ajat, rakkaat ystävät. Emme katsele ainoastaan sitä, kun kehitätte maaplaneettaa, vaan myös sitä, kun kehitytte itse. On monia asioita, joiden kanssa autamme teitä työskentelemään, kuten yhteys maahan ja monet muutokset, joita se käy läpi, ja omat uudet rakenteenne, joita rakennatte maaplaneetalle tukemaan voimaantuneita ihmisiä, kun heräätte unesta massana. Se aika on nyt.

Nauttikaa seuraavista kuukausista, rakkaat ystävät, kun tunnette tämän energia-aallon tulevan planeetallenne. Antakaa sen täyttää sydämenne rakkausaikana.

On suurin kunnia, että saamme puhua teille tällä tavalla. Pyydämme teitä kohtelemaan toisianne kunnioittaen joka hetki. Tukekaa toisianne aina tilaisuuden tullen. Muistakaa, että kyse on pelistä, ja pelatkaa hyvin yhteen.

Espavo.

Ryhmä


Sana "espavo" on varhaislemurialainen tervehdys: "Kiitos, että otat oman voimasi." -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

24.6.15

Deepthi: Sydänvaloa


Hyvää Juhannuksen jälkeistä elämää! ♥ Täällä sitä ollaan kotosalla sadepisaroita kuunnellen, ja toipumassa huippuvoimakkaista Juhannuksen energiaboosteista! Monet meistä on käyneet läpi täydellisen transformaation aivan viime päivien aikana, kun koimme viikonlopun aikana useita voimakkaita auringonpurkauksia ja meillä oli myös kesäpäivänseisauksen läpivalaisuenergiat käytössämme. Olen yhdestä jos toisestakin suusta kuullut, että moni oli laitettu petiin juuri ennen juhannusta milloin flunssan, kuumeilun tai muun kehon reagoinnin takia, jotta saisimme vastaanottaa nämä energiat rauhassa ja astua juhannuksen jälkeen aivan uuteen elämään. 

Erityisesti lapset ovat tuntuneet reagoivan voimallisesti. Jos siis oli ylimääräistä kuumeilua, korvakipua tai muita oireita, joille ei lääkärissä löydetty selitystä, nämä pikkuiset saivat oireensa todennäköisesti sulattaessaan näitä valtavia energioita omaan pikku energiakehoonsa. Monet meistä, niin isot kuin pienetkin ovat myös vaatineet aivan extrapaljon unta viimeisen viikon aikana. Yleensä se tietää sitä, että isot energialataukset on meneillään, ja keho tarvitsee unta levätäkseen ja tasapainottuakseen energialatausten välillä. 

Minulle itselleni juhannus ja vielä viime päivätkin ovat olleet kuin viimeinen puristus oman flunssakuumeiluni päätteeksi, joka alkoi jo kolmisen viikkoa sitten. Kun sain juhannussunnuntaina viimein oman energiatyöni selvitettyä, flunssa katosi sen siliän tien ja ääneni palautui. On ihmeellistä, miten tämä kaikki toimii ja olemme niiiiiin konkreettisesti yhteydessä koko tämän kosmoksen kanssa.    

Tänään sain vastaanottaa tuon huikean ylläolevan kuvan ystävältäni, joka oli ottanut kuvan Raisiossa juhannussunnuntaina. Deepthi FB:ssä onkin vilkas arvuuttelu menossa, mikä kuvassa oikein on. ♥ Minulle tuo kuva ja sen hahmo oli kuin viimeinen vahvistus ja symboli siitä, että meitä on ladattu nimenomaan feminiinienergialla. Sydäntämme on avattu myötätunnolle, egomme on ollut koetuksella, kun sydän tahtoo niin vahvasti ottaa johtopaikan elämämme punoksessa. 

Juhannussunnuntaina sain kokea myös tämän upean valonäytelmän Pohjanmaan pelloilla:



Aurinko tuntui laskevan hiljaa ja äänettömästi, jättäen lopulta jälkeensä enää pelkän valopallon, joka jäi usvamaisena pallona leijumaan metsän rajaan. En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa. Yleensä valopallo laajenee pelkäksi valomereksi metsän taakse taivaanrantaan, mutta tällä kertaa kun itse aurinko oli painunut mailleen, se jätti jälkeensä ihan selkeän pallon muotoisen, punaisen usvapallon. Se oli maagista. Alla oleva kuva on otettu juuri ennen kuin aurinko itse on painunut metsän reunan taa.



Viime päivinä olen tosiaan viimein päässyt jo laulamaan, ja nyt odotankin tulevaa perjantaita ilolla, kun pääsen taas tien päälle, ja jatkamaan Pyhä Enkelipuutarha -konserttikiertuettani Kauniaisissa! Siitä tulee ihanaa! ♥ ♥ ♥ Tänään sain käydä jälleen Eeva-Liisan ihanassa vyöhyketerapiahoidossa tsekkaamassa, miten keho voi kaikkien näiden päivitysten jäljiltä, ja olikin suuri ilo huomata, että ne kipukohdat, jotka vielä pari viikkoa sitten olivat kehossa, oli nyt käsitelty juhannuksen energiamyllytyksissä pois! Ihanaa! Vyöhyketerapia on niin mieletön keino päästä kehon sisäiseen viisauteen käsiksi ja saada konkreettisesti nähdä oman sisäisen työnsä tulokset! ♥

Rakkauden ja Harmonian Enkeleitä Sinulle keskikesän juhlaan! Olethan armollinen itsellesi kaikkien näiden energiapäivitysten myötä! Meillä on huikeammat mahdollisuudet kuin koskaan todella avautua tuntemaan itsemme, rakastamaan itseämme ja muita sydämestämme käsin. Tätä ihmettä me elämme nyt todeksi! ♥ ♥ ♥

Sydänvalossa,
Deepthi




23.6.15

Hutchinson: Mitä pitäisi tietää aikajanahyppelyssä

What You Should Know When Jumping Timelines (LINK IN ENGLISH)

Kirjoittanut Kim Hutchinson 
22.6.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Aikajanahyppely viittaa tietoisuuden muuttamiseen mahdollisuussarjasta toiseen. Jos olet yhdellä aikajanalla etkä pidä siitä, miten asiat kehittyvät, niin voit siirtyä toiseen aikajanaan, missä unelmasi ovat saavutettavampia. Tämä johtuu siitä, että elämä käyttää kaikkia mahdollisuuksia. Yksinkertaisesti ilmaistuna, tapahtumien jokainen versio tapahtuu. Vaihtoehtoja joita et valinnut tällä aikajanalla, tutkitaan toisissa. Se ikuinen, muodoton ja rajaton olento, joka sielusi on, ei tunne maallisia rajoja. Henki-itsesi on hyvin taitava monipaikantumisen taidossa. Tämä merkitsee, että olet monilla aikajanoilla samanaikaisesti.

Lineaarisille peräkkäisaivoille tämä käsitys on ylivoimainen. Sielu on kuitenkin ajan ja paikan ulkopuolella. Laajentunut tietoisuutesi voi nähdä kaikki mahdollisuudet kaikissa ajan suunnissa.

Mitä tarkoitusta tämä palvelee?

Ikuinen sielusi vaatii uusia asioita sekä tilaisuuksia oppia ja luoda. Lineaariset rajoittavat aikajanat antavat upean haasteen. Totuus on, että aika on keinotekoista. Kaikki asiat tapahtuvat samanaikaisesti. Me päätämme 3D:ssä vain kokea ne lineaarisella peräkkäistavalla. Se on kuin vaeltamista sokkelossa side silmillä.

3D-kokeilumme on loppumassa ja tietoisuutemme herää rinnakkaisten ja samanaikaisten luomusten olemassaololle. Ihmiset jotka vaeltavat sokeana elämän sokkelossa, voivat pian nähdä. Se auttaa meitä ratkaisemaan arvoituksen nopeammin ja siirtymään muihin luomisulottuvuuksiin. Osa heräämisprosessiamme on muistaa, miten päästään rinnakkaisille aikajanoille.

Esimerkkejä aikajanahyppelystä

Tätä voi nähdä tapahtuvan henkilöiden välisissä yhteyksissä sekä maailman näyttämöllä.

Onko sinulla ollut koskaan tolaltaan saava erimielisyys jonkun kanssa ja sitten keskustelu vaihtuu mystisesti eduksesi kesken kaiken? On mahdollista, että vaihdoit aikajanaa yksimielisyyden saavuttamiseksi.

Huomaatko, että oma versiosi menneisyyden tapahtumista eroaa joskus radikaalisti ystäviesi tai rakkaasi versiosta? Laitamme usein nämä eroavuuden väärän muistikuvan piikkiin, mutta taas kerran voi olla niin, että muistatte tapahtumat eri aikajanalta.

Vaihdamme aikajanaa myös massana – kiitos kollektiivitietoisuuden. Katso vain ennustettuja maailmantapahtumia, jotka eivät ilmentyneet.

Silloin kun olemme intohimoisia jonkin muuttamisesta parempaan tai huonompaan, siirrymme rinnakkaiselle, mutta erilaiselle aikajanalle. Mitä suurempi halu ja tarve muutokseen, sitä suurempi hyppy.

Te jotka olette riittävän vanhoja tajutaksenne viittauksen, niin se on kuin naarmuuntunut levy. Kun levylautasen neula osuu naarmuun, se hyppää pois uraltaan. Mitä suurempi naarmu, sitä enemmän neula hyppää.

Tämän henkisen harjoituksen hyödyt ovat selviä.

Yksinkertaistettu ilmentäminen


Jos olet kuin useimmat ihmiset, olet luultavasti yrittänyt hallita ilmentämistä. Nyt sen sijaan, että luot tavoitteesi alusta saakka, voit harmonisoitua aikajanaan, missä tavoitteesi on täysin ilmentynyt. Se vaatii paljon vähemmän aikaa, ponnistelua ja energiaa.

Poissa on tarve anoa korkeammalla värähteleviä olentoja auttamaan. Voima on ollut käsissämme kaiken aikaa. Kiitos ohenevan verhon, alamme taas yhdistyä moniin unohdettuihin kykyihimme.

Tämä ei ole mitään uutta

Tiesitkö, että olet hyppinyt aikajanoilla kaiken aikaa? Ainoa ero on, että olemme vakaasti tulossa tietoisemmaksi tästä totuudesta. Se merkitsee, että osaat tehdä tämän. Sinun täytyy vain oppia hyppimään aikajanoilla aina, kun haluat.

Miten hypitään aikajanoilla tietoisesti

* Ensimmäinen askel on omistaa oma voimansa. Sinun on tietoisesti otettava takaisin tämä kyky hyppiä aikajanoilla tunnistamalla, että se on tosiaan mahdollista.

* Seuraava askel on tunnistaa, että kaikki on tehty energiasta. Tuolla energialla on puumerkkivärähtely. Ajatustesi, tunteidesi, sanojesi, tekojesi ja luomustesi täytyy sopia taajuudeltaan yhteen halusi kanssa. Jokaisen osasi on keskityttävä aikomukseesi.

* Kun värähtelysi muuttuu, vaihdat automaattisesti aikajanaa.

* Jos pidät siitä, mitä koet uudella aikajanalla, ylläpidä tuo värähtely jatkamalla niiden tunteiden tuntemista, mitkä harmonisoivat sinut halusi kanssa.

* Aikajanan muuttamiseksi, muuta ajatuksesi, sanasi, tunteesi ja tekosi harmoniaan uuden tavoitteesi kanssa.

Vaatii luultavasti useamman yrityksen, jotta tämän saa onnistumaan, mutta kokiessasi sen, motivoidut yrittämään uudestaan. Lopulta tästä harjoituksesta tulee toinen luonto.

Hyvää hyppelyä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

21.6.15

Scully: Haasteita siirtymässä

Challenges in Transition (LINK IN ENGLISH)

Asteria kanavoinut Andrea Scully (andreastar00.com)
18.6.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vaikka on ollut joitain yksityistulkintoja viime aikoina, siitä on jo tovi, kun olen tullut luoksenne saamaan informaatiota julkisempaa jakelua varten. Voimmeko puhua haasteista ajankohtaisessa siirtymässä?

Elämä on esittäytynyt minulle erittäin haastavana. On muutoksia, jotka ovat hyvin fyysisiä, ja niissä on monia puhdistumisoireita ja myös paljon kehokipuja. Olen nääntynyt ja yritän lisätä itseni hoitamista, mutta se on silti kiusallista.

On ollut myös mitä turhauttavinta hämmennystä siitä, miten edetä tehtävissä. Vanhat puskemistavat eivät näytä toimivan enää. Voitteko puhua näistä kokemuksista ja antaa jotain näkemystä?

Aster: Olemme tässä jakaaksemme oman perspektiivimme tästä kanssasi. "Puristus on päällä", kuten sanottaisin. Tämä tunne puristamisesta pois vanha toimintatavan havainnoista on hämmentävää useimmille teistä ja katselemme tarkkaan, miten tämä haaste käsitellään.

Tekemis- ja myös olemistavat muuttuvat nyt, koska energiat eivät enää tue sitä supistunutta ja rajoittunutta olemistapaa, minkä olette oppineet tuntemaan. Eivätkä ne tue myöskään tuntemianne etenemistapoja asioiden tekemisessä.

Väittäisimme, että irtipäästäminen tavanomaisista ajatuksista, tunteista ja tavoista, joita on käytetty, vähentää tämän siirtymän stressiä. Uudet toimintamallit pyytävät paljon enemmän virtaavuutta ja myös paljon enemmän luottamusta luonnolliseen tapahtumakehitykseen joka hetki.

Salli meidän kysyä sinulta tätä. Jos yksilö todella aikoo luoda uusissa energioissa sellaista, mikä on kaikkien olentojen suurimmaksi hyödyksi, onko tätä kyetty "mikrojohtamaan" suunnittelulla ja tekemisellä? Onko kukaan joukostanne onnistunut tässä tällä tavalla? Väittäisimme, ettei ole, ja väittäisimme vielä, ettei se ole mahdollista.

Meidän perspektiivistämme katsottuna luominen harmoniassa jumalaisen Lähteen kanssa ei toimi näin. Sen toimintatapa on ilmaista aikomus ja liikkua sen kera, mutta varsinainen suunnitelma kehittyy tavoilla, mikä on mitä suurin mysteeri. Tämän mysteerin salliminen tulla näkyviin menemättä sen tielle on suuri haaste muodossa oleville tänä aikana. Tämän havaitsemme laajemmasta näkökulmastamme.

Kaikki mikä luodaan yhdessä Lähteen kanssa, ns. taivaallisen ja jumalaisen avun kera, tehdään täydellisellä ajoituksella ja täydellisesti järjestettynä monimutkaisena tapahtumana, mikä uhmaa kaikkea ymmärrystä. Yritys kontrolloida tai johtaa kaikkea tätä kaiken suurimmaksi hyväksi, ylittää kaiken, minkä kukaan yksi olento pystyy kuvittelemaan, vielä vähemmän tekemään.

Vaikka näin on, se on mitä hyödyllisintä tiedostaa ja harmonisoida henkilökohtainen luomisenergia-aikomus kaikkien olentojen suuremman hyvän kanssa. Ei ole tarvetta ymmärtää yksityiskohtaisesti, mikä tämä suurempi hyvä on – eikä se ole mahdollistakaan. Tarvitsee vain ottaa omakseen tämä aikomus ja sallia sen taian kehittyä.

Kun pysyy avoimena havaitsemaan tämän kehittymisen, se parantaa kovasti olentoa, joka harmonisoituu tämän tietoisen kanssaluomisen pyhän seikkailun kanssa. Miten muuten voi olla kanava tällaiselle liikkeelle ykseyden jumalaisesta sydämestä? Kun pysyy avoimena niille tönäisyille ja vihjeille, joita tulee polun varrella, se auttaa pyhiinvaeltajaa navigoimaan polkua ja löytämään ne tavat, joita esittäytyy.

Ajoituksesta stressaaminen ei ole myöskään tuottavaa, vaan se aiheuttaa esteitä ja vahvistaa huonoja tapoja, jotka on ohjelmoitu suurimpaan osaan Gaian ihmisväestöstä, heidän erottamiseksi keinotekoisesti luomisvoimista.

Kaikki nämä luomisvoimat tulevat suoraan Lähteestä ja annetaan niille, jotka ovat halukkaita palvelemaan niiden kanavana. Sen sijaan että niitä ohjataan, nämä voimat sisältävät luonnostaan Lähteenä älykkyyttä ja ohjaavat olentoa polulle, mikä on parhaiten sopusoinnussa suuremman hyvän kanssa. On kuitenkin oltava aikomus harmonisoitua kaiken suuremman hyvän ja Lähteen tahdon kanssa.

Tässä on minusta täysin tolkkua ja voin nähdä, että turhautumisessa on ollut kyse yrityksestä edetä tavalla, mikä olettaa, että minun täytyy selvittää tavat sen sijaan, että sallin niiden ilmestyä täydellisellä ajoituksella. Tämä liittyy ehdottomasti osaltani huonoihin tapoihin ja luottamuksen puutteeseen sen prosessin luonnolliseen kehittymiseen, mistä puhutte.

Aster: Ja kuitenkin jos sallit turhautumisesi laantua ja rentoutat sen aiheuttaman ristiriidan, tämä on hyvin hyödyllistä nopeuttamaan sen tapahtumista, minkä saatat liikkeeseen perusaikomuksellasi. Voitko nähdä, miten sekoitat tuota aikomusta, kun pidät näitä vanhoja tapoja tarpeellisina? Nämä tavat ovat suora heijastus epäluottamuksesta prosessiin.

Kyllä, tässä on minusta täysin järkeä. Pysähdyn ja arvostan sitä, mitä tässä on sanottu, ja sallin asioiden kehittyä, niin kuin ne aina kehittyvät – tahtoni suuremmasta hyvästä harmoniassa Lähteen tahdon kanssa. Ymmärrän, mitä sanotte. Voin nähdä, miten saan aikaan ristiriitaisen energian aikomukselleni harmonisoitua Lähteen kanssa, kun tuon tietoisuuteeni vastustuksen luontaista kehittymistä vastaan ja sallin sen virrata minusta tällaisena turhautumisessa.
Aster: Autamme sinua tässä siirtymässä, kun pyydät. Tällä hetkellä laulamme sinulle energioita, joita tarvitset tukemaan tässä siirtymässä ja havaintomuutoksessa, mitä teet. Puhutaanpa nyt niistä fyysisistä haasteista, joista kysyit.

Tällä hetkellä keho jossa asut, mikä on Gaian keho monimuotoisuudessa, tekee siirtymää nopeammin kuin sinä. Se johtaa sinua paljon suurempaan laajentumiseen, mutta se tarvitsee tukeasi tässä. Se on päässyt pitkälle kanssasi ja on ollut suurin ja uskollisin liittolaisesi. Ei ole ketään toista "ylä- tai alapuolella", joka on omistautuneempi tai kriittisempi liittolainen tehtävällesi kuin se!

Siksi sanoisimme suoraan, että sinun täytyy vielä lisätä kehoosi liittyvää huomiota, huolehtimista ja asenteita. Voit tehdä tämän tai olla tekemättä, mutta piittaamattomuuden tai sivuuttamisen hinta on tällä hetkellä huomattava.

Emme ehdota mitään erityistä, ainoastaan kehon kunnioittamista ja sen viisauden kuuntelemista. Se on viisaampi kuin mikään viisaus tai informaatio, mitä olette keränneet ja/tai luetteloineet siitä, miten kehosta huolehditaan. Se tietää itsensä auttamistavat, mutta teidän on kuunneltava!

Eniten se tarvitsee ja haluaa rakkauttanne. Se aika on ohi, jolloin tästä pyhästä perustasta Itsen ja kehon välisessä suhteessa voitaisiin olla piittaamatta ja silti odottaa, että keho jatkaa olennon tukemista tavoilla, mitkä ovat harmoniassa suurimman hyvän aikomuksen kanssa. Voitko tuntea tämän epäjohdonmukaisuuden?

Voin. Nyt kun korostatte tätä, voin nähdä, miten en kunnioita niitä perusperiaatteita, jotka haluan synnyttää luomisessa tällä hetkellä, sivuuttamalla pyhän suhteen minun ja kehoni välillä. Ei mikään ihme, että vaivat ovat olleet suuria viime aikoina.


Aster: Ylläpidä aikomusta suuremman hyvän tapahtumisesta ja se tapahtuu. Tähän sisältyy kaikki, mitä käsittelet – mentaalinen, fyysinen ja tunnepuoli loksahtavat paikoilleen, jos hoidat ne kunnioittaen näitä pyhiä suhteita Itseen ja toisiin.

Ymmärrä, että nämä ajankohtaiset energiat tukevat sinua, jos vain kiinnität huomiota siihen aikomukseen, minkä tuot joka hetkeen. Johdonmukaisuutta vaaditaan, kun näiden energioiden luominen on paljon nopeampaan ja "ketterämpää", mihin olette tottuneet. Nämä energiat ovat nopeita ja voimakkaita, rikkoen kaikki nopeus- ja voimaennätykset.

Ymmärrä, että vaikka näin on, niin jos aikomuksena on harmonisoitua kaiken suuremman hyvän kanssa, se siirtymään ja muuntumiseen liittyvä aika, mikä sallii kehittymisen tapahtua, saattaa näyttää tauolta. Tässä "tauossa" on käsittämättömän Lähteen liike. Kunnioita sitä, että näin on, ja mene eteenpäin luottavaisena ja vaivattomasti.

Olemme läsnä kanssasi hyvin omistautuneen huomion kera, rakas sisar. Nyt sanomme näkemiin ja pyydämme, että huolehdit Itsestä hellän myötätuntoisesti tällä hetkellä.

Niin teen. Kiitos ja näkemiin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

19.6.15

Iasos: 3D-suhteet vs. 4D-suhteet

Comparing 3D To 4D Relationships (LINK IN ENGLISH)

Kirjoittanut Iasos (www.in5D.com)
15.6.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä yhteenveto perustuu Lyssa Royalin kanavointiin "Neljännen tiheyden suhteet", mikä välitettiin plejadilaisilta Germanelta ja Sashalta.

Tämä on sosiologista vertailua siitä, miten suhteet voivat toimia eri ulottuvuuksissa. Kumpaakin pidetään "pakettiratkaisuna", missä kukin suhde toimii tavallisesti joko 3D-piirteillä tai 4D-piirteilä, ei kummankin version yhdistelmänä.

3D-SUHTEET

Miten suhteet tavallisesti toimivat meillä täällä kolmannessa ulottuvuudessa.

Erillisyys
Erillisyys on vain harhaa.
Erillisyys Luoja-lähteestä.
Erillisyys toisistamme.
Erillisyys omista aspekteistamme.

Salailu
Informaation pidättäminen kumppaniltani ja itseltäni.
Salailun myötä kumppanini ei koskaan saa tietää, kuka todella olen.
Pitää erillään suuremmasta osastani.

Pelkoon perustuva monogamia
Yksiavioisen suhteeni avulla olen erillään haavoittuvuudestani, että minun tarvitsee käsitellä muita suhteita.
Siksi tunnen turvaa (erillisyyttä ja turvaa).

Ehdollinen rakkaus
Rakastan sinua vain niin kauan, kun täytät tarpeeni ja odotukseni.
Vedän pois rakkauteni, jos et tyydytä minua.

Sitoutuminen
Tarvitsen sitoutumista välttääkseni pelon tarpeesta käsitellä muita suhteita.
Sitoutuminen on 3D-harhaa.
Sitoutuminen ei koskaan varmista turvallisuuttani.
Sitoutuminen saa minut vain ajattelemaan ja tuntemaan, että olen turvassa.

Odotukset
Haluan, odotan ja yritän saada kumppanini täyttämään odotukseni ja tarpeeni.
Käytän kumppaniani omien tarpeideni tyydyttämiseen.

Manipulointi
Käytän suoraa tai kätkettyä manipulointia, jotta tarpeeni tyydytetään ja jotta pysyn suojassa omilta peloiltani.
Näen kumppanini vain sellaisena, jonka tarvitsen hänen olevan, en sellaisena, joka hän oikeasti on.

Kontrollointitarve
En luota, että kaikki tapahtuu korkeimmaksi hyväkseni.
Siksi minun täytyy kontrolloida ja muokata suhdetta, jotta se ottaa haluamani muodon.
Tunnen omistavani kumppanini.

Suhde ottaa etusijan henkilökohtaiselta kasvulta.

Riippuvuus
Olen riippuvainen jostakusta itseni ulkopuolella ja tarvitsen häntä ollakseni onnellinen.

Ihminen ei voi rakastaa täysin useampaa ihmistä.
3D korostaa kaksinaisuutta.
Jos kumppanini alkaa rakastaa myös toista ihmistä, se merkitsee, että hänellä on vähemmän rakkautta minulle.
Tämä on harhaa.

Ei ole hyvä asia, että kumppanini viettää vähemmän aikaa kanssani.

4D-SUHTEET

Suhteiden normaali toimintatapa neljännessä ulottuvuudessa.

Integroituminen
Kaikki on todellisuudessa yhteydessä.

Rehellisyys ja avoimuus
Täydellinen rehellisyys kumppanilleni.
Sen myötä kumppanini tutustuu siihen, kuka todellisuudessa olen.
Rehellisyys merkitsee olemista 100%:sti se, kuka oikeasti olen.
En pidättele jotain kommenttia tai informaatiota vain välttääkseni kumppanini loukkaamista tai kontrolloidakseni suhdetta.
En voi koskaan oikeasti tietää tai ennustaa, mikä loukkaa toista tai miten hän reagoi rehellisyyteeni.
Siksi minun pitäisi lakata ottamasta vastuu toisen ihmisen tunteista, kasvusta ja reaktioista rehelliseen, manipuloimattomaan kommunikointiini.

Suhteet valinnan mukaan
Yksiavioisuus tai moniavioisuus tai moniuskollisuus valinnan mukaan.
Minkään tyyppinen suhde ei ole luonnostaan oikea tai väärä.
Ne ovat kaikki luonnostaan neutraaleja.
Kaikenlaiset suhteet ovat ok.
Jos valitsen yksiavioisuuden, se ei merkitse, että odotan tai tarvitsen, että myös kumppanini valitsee monogamian.

Ehdoton rakkaus
Vaikket täyttäisikään tarpeitani ja odotuksiani, rakastan silti sinua.
Rakastan sinua sellaisena kuin olet, yrittämättä muuttaa sinua.

Nykyhetkessä oleminen

Sitoutuminen ottaisi minut pois nykyhetkestä.
Pysyn nykyhetkessä enkä tarvitse sitoutumista, koska luotan, että tulevaisuus huolehtii itsestään.

Ei odotuksia
Luotan eikä minulla ole odotuksia kumppaniltani.
Nautin kumppanistani, mutta ilman odotuksia.

Sallivuus
Sallin kumppanini olla, kuka hänen tarvitsee olla.
Vasta silloin voin nähdä, kuka hän todellisuudessa on.

Ehdoton luottamus
Luotan, että kaikki tapahtuu korkeimmaksi hyväkseni.
Siksi minulla ei ole halua tai tarvetta kontrolloida kumppaniani.

Henkilökohtainen kasvu ottaa aina etusijan suhteesta.

Riippumattomuus
Tunnistan, että minä ja vain minä olen oman todellisuuteni luoja.
Siksi vain minä olen oman onnellisuuteni generoija.

Ihminen voi rakastaa täysin useampaa ihmistä.
4D painottaa moninaisuutta.
Riippumatta siitä, miten monia muita ihmisiä kumppanini rakastaa, tämä ei vähennä lainkaan sitä, miten paljon hänellä on rakkautta minulle.
Riippumatta siitä, miten monia muita ihmisiä minä rakastan, se ei vähennä lainkaan sitä, miten paljon rakkautta minulla on kumppanilleni.

Minulle on ok, että kumppanini viettää vähemmän aikaa kanssani.
Jos rakastan oikeasti itseäni ehdottomasti, yksin viettämäni aika on yhtä arvokasta kuin kumppanini kanssa vietetty aika.
Rakastan itseäni yhtä paljon kuin kumppaniani.
Siksi yksin viettämäni aika on yhtä nautittavaa kuin kumppanini kanssa vietetty aika.
Siksi on ok, että vietän vähemmän aikaa kumppanini kanssa.

Onnellisuus, nautinto ja hurmio
Ei ole koskaan tuskaa, on vain onnellisuutta, nautintoa ja hurmioita, kun toimin 4D-suhdeajattelutavalla.

Suhteen päättäminen ei aiheuta tuskaa ja menetystä.
Kun oivallamme, ettei tämä suhde enää palvele meitä, päätämme sen harmonisesti.
Tunnistamme, että suhde menee eri suuntaan ja näin sallimme sen loppua ilman vihaa tai katkeruutta – vain rakkaudella.

Yhteyden tunteminen rakkaaseen.
Vaikka kumppanini olisi kaukana tai en olisi nähnyt häntä pitkään aikaan, tunnen edelleen suurta yhteyttä häneen.
Siinä missä erillisyys on harhaa, yhteydessä oleminen on todellisuutta.

Vihaisuus itselle (sisäistetty)
Olen vihainen itselleni, että olen luonut todellisuuden, mistä en pidä.

Luon oman todellisuuteni.
Oma vastuu.
Itsensä voimaannuttaminen.
Luon oman todellisuuteni ja tähän sisältyvät myös toisten ihmisten reaktiot toimiini.
Toinen ihminen ei voi koskaan loukata minua.
En voi koskaan loukata toista ihmistä.
Olen vastuussa vain omista reaktioistani toisten ihmisten kommentteihin tai tekoihin.

Vastuu siitä, mitä haluaisin antaa kumppanilleni ja suhteellemme.

Aikomukseni on puhdas suhteessamme.
Olen 100%:sti kumppanilleni se, kuka todella olen.
Olen vastuussa siitä, mitä haluan rehellisesti antaa suhteellemme.
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

13.6.15

Amma Suomeen lokakuussa 2015


Kuva: https://www.facebook.com/MataAmritanandamayi?fref=ts



"Aivan kuten kehomme tarvitsevat oikeanlaista ruokaa elääkseen ja kehittyäkseen, 
sielumme kaipaavat rakkautta kukoistaakseen. 
Se voima ja ravinto, jota rakkaus voi sieluillemme antaa, 
on jopa äidinmaidon vauvalle antamaa ravitsemusta voimallisempaa." 
-Amma




Suomen Amma-keskus tiedottaa uusimmassa Amma-tiedotteessaan
että Äiti Amma on tulossa Suomeen 30.-31.10.2015 
Vantaan Energia Areenalle. 

Muutokset päivämäärissä ovat vielä mahdollisia.





12.6.15

ILMAJOEN KONSERTTI 13.06 PERUUNTUNUT





♥ Heiii huomiseen ILMAJOEN KONSERTTIIN mukaan ilmoittautuneet! ♥ 

Nytpä on niin, että Ilmajoen konsertti on jouduttu peruuttamaan! 
Minä sain jokin aika sitten vähän kylmää, ja nyt olen sitten äänettömänä toipilaana kiltisti kotosalla enkelten hoidossa. ♥ ♥ 

Sari on teihin kaikkiin ilmoittautuneisiin yhteydessä pikimmiten. 
Toivottavasti saadaan Ilmajoelle vielä kesän kuluessa uusi konsertti! 

Lämpimiä tuulia ja Rakkauden Valoa kaikille! ♥ 

Deepthi





8.6.15

Mrkich: Pyhä feminiinituuli

Sacred Feminine Fire (LINK IN ENGLISH HERE)

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
7.6.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tässä vuodessa on paljon pyhän feminiinitulen parantamista ja heräämisestä. Meillä on runsaasti astrologisia asetelmia, jotka tukevat tätä prosessia ja joista yksi tapahtuu tänä viikonloppuna (6.-7.6), kuten kuvataan tässä Tara Greenen upeassa artikkelissa ja hänen alla olevassa kuvassaan.

 


Olemme nyt virallisesti uudessa evoluutiosyklissä, missä jumalaisesta feminiinisyydestä tulee suuri Jumalatar, joka ajaa vaunuilla. Jumalainen feminiinivaikutus on sisäistä voimaa, mikä on maadoittunut kehoomme ja maapalloon ja yhdistynyt täällä ja tähdissä tietoon, mikä on niin muinaista, kuin muinaista olla voi.

Kuitenkin myös kirjoittaessani sen vaikutuksesta, sille on luontaista pysäyttää minut ja sanoa: "Älä leimaa minua. Älä laita minua laatikkoon. Älä määrittele, mitä vaikutukseni on ja mitä ei. Se on, mitä on, jokaiselle ainutlaatuiselle yksilölle. Älä käytä minua antaaksesi ihmisille taas yhden energian seurattavaksi tai noudatettavaksi. Minä olen, mitä olen, ja jokainen teistä tätä lukevista on, kuka on. Älä anna kenenkään määritellä sinua tai antaa sääntöjä, joiden mukaan määritellä itsesi. Määrittele itse."

Tämä on täysin linjassa meidän monien tunteeseen siitä, että meitä kutsutaan etsimään vähemmän opastusta "tuolta ulkoa" ja siirtymään enemmän omaan tilaamme ja omaan hiljaisuuteemme, missä voimme kuulla sitä syvällistä viisautta, mikä on samanaikaisesti omaamme ja koko universumin.

Tunnemme suurempaa vetoa elämään sydämestä, mielen sijasta. Näinä päivinä saatat sanoa paljon: "Minusta tuntuu, että minusta tulee järjetön" tai "Ovatko kaikki menettäneet järkensä?" Sanomme tätä vain ajattelematta, mitä se merkitsee, mutta oikeasti tätä jokseenkin tapahtuu.

No, emme menetä järkeämme, mutta menetämme sen kontrollikeskuksena ja siirrymme sydämen johtovastuuseen


Selkeä päätöksenteko voi nyt tulla helpommin tuntemalla kuin ajattelemalla. 
Kysy itseltäsi: 
"Miltä minusta tuntuu? 
Mitä tunnen tästä teosta/työpaikasta/ihmisestä? 
Mitä tämä tunne haluaa kertoa minulle?" 

Kun feminiinisyytemme herää enemmän ja enemmän sisällämme, voimme tuntea raskaita jaksoja, kun vanha sortamisemme sitä kohtaan huuhtoutuu lävitsemme ja pois meistä. Voimme tuntea raivo-, viha-, kyynel- ja surupuuskia, kun kehomme muistaa ne monet tavat, joilla olemme kieltäneet sen ja väheksyneet sitä, ja kokeneet toisten kohdelleen sitä ala-arvoisesti. Saatamme tajuta tietoisesti, mitä muistamme, kun taas toisinaan meillä on vain näitä tunneaaltoja emmekä ole varma miksi.

Anna noina aikoina tunteiden huuhtoutua lävitsesi ja joko vain luota, että keho päästää irti jostain, mistä sen tarvitsee vapautua, tai voit tietysti kysyä tunteelta: "Mistä päästän irti?" Ja mehukkaampi ja jännittävämpi kysymys on: "Mitä tämän alla on, mikä on nyt valmis alkamaan elää?"

Tunnetko jumalaisen feminiinisyyden muuttuvan kehossasi/elämässäsi? 

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Harris: Sinä ja universaali energiakenttä

June 2015 Energy Forecast - You and the Universal Energy Field (IN ENGLISH --> CLICK HERE)



Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
4.6.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

(Editoiden puhtaaksikirjoitettu Leen videoviestistä)

Hei ja tervetuloa kesäkuun energiaennusteeseen.

Vedetäänpä yhdessä henkeä, ennen kuin aloitamme tämän keskustelun. (Lee hengittää syvään sisään ja ulos). Ja toinen kerta tuomaan onnea. (Syvä hengitys sisään ja ulos)

Minusta tuntuu, että tämän pitäisi olla pakollinen harjoitus meille yhteiskuntana tällä hetkellä. Meille olisi hyvä asia, jos yhdistyisimme kerran tai pari tunnissa ryhmiin ja hengittäisimme tietoisesti yhdessä, koska kaiken intensiivisyys kasvoi huomattavasti toukokuun lopun ja kesäkuun alun aikana.

Astrologit puhuvat siitä, että olemme hyvin merkittävässä Merkuriuksen perääntymisessä. Ja näemme sen myötä tietyn määrän kaaosta ja hämmennystä, mikä vallitsee maailmamme makrotasolla ja myös oman sisäisen maailmamme mikrotasolla.

Siis makrotasolla olemme vain muutaman viikon aikana nähneet huomattavasti enemmän raportointia eläin- ja kasvilajeista, jotka ovat kuolemassa. Käydään myös voimakasta väittelyä ja kiistaa hallitusten ja ihmisten välillä sopimuksista ja laeista, joita ihmiset eivät halua ympäristön tai ihmisoikeuksien tuhoamisen vuoksi.

On siis erittäin voimakkaita tunteita sekä työntävä ja vetävä energia-aalto tällä hetkellä. Mallina näyttää olevan yksi askel eteenpäin, yksi askel taaksepäin ja toisiaan askel sivulle. Niinpä edistyminen ei ole kovin suurta tällä hetkellä maan päällä. Yleisesti näemme enemmän luhistumista.

Luhistuminen synnyttää uutta energiaa

Tätä luhistumista seuraa edistyminen ja uusi energia.

Olen monta vuotta saanut intuitiivisesti informaatiota, että vuodet 2015-2020 olisivat ratkaisevat vuodet vuoden 2012 jälkeen. 2012 oli merkkipaalu, mikä hämmentäisi kaikkea, mutta 2015-2020 olisivat itse asiassa ne viisi vuotta, jolloin maapallon tulevaisuus ja uusi energiatulevaisuus synnytettäisiin. Ja kyse on aina ollut siitä, miten paljon kaaosta, haasteita ja tuhoutumista pitää tapahtua tuolla viiden vuoden jaksolla, voidaksemme nähdä uuden maapallon ja uuden energian syntyvän.

Ihmisillä on hyvin erilaisia ajatuksia siitä, mitä uusi maa tai uusi energia on. Yhdelle se on kaikkien elämistä Utopiassa. Toiselle se on hankkiutumista eroon taloudesta ja rahaan perustumattoman yhteiskunnan saamista. Tämä vaihtelee siitä riippuen, keltä kysyy – näin ollen on kaaosta ja hämmennystä tulevaisuutemme liittyen tällä hetkellä.

Meillä on usein erittäin mahtava ajatus romanttisessa mielessä tai henkisessä mielessä siitä, mitä tarvitsee tapahtua muutoksen tulemiseksi. Mutta totuus on, että muutos tapahtuu hitaasti ja hitaammin, kuin usein haluaisimme. Ja tietysti kolmannessa ulottuvuudessa (ihmiselämä) muutos tapahtuu erittäin hitaasti verrattuna siihen, mitä saatat tuntea visionääri- tai energiaitsessäsi.

Näennäisvauhdin hitaus

Niinpä aina saamani viesti on, että asiat tapahtuvat paljon hitaammin, mitä tietyt ihmiset ennustavat.

Esimerkiksi jotkut sanovat, että talous romahtaa huomenna. Toiset ihmiset sanovat, että komeetta osuu maapalloon tiettynä päivänä. Näitä ennustuksia näkee jatkuvasti eikä se auta hermostoa, jos satut nappaamaan niitä. Mutta siihen on syynsä, etteivät ne auta hermostoa. Me joilla on tunne, että olemme olleet monta kertaa aiemmin täällä, ettei tämä ole ensimmäinen kerta maapallolla, voimme muistaa kaikki ne edelliset kerrat, jolloin tapahtui tuhoutuminen tai kuolema. Niinpä jokaisen näistä tultua laukaistuksi nyt, toistat energeettisesti kaikki kuolemat. Esimerkiksi toistat olemisen Pompeijissa sen romahtaessa, kun näet näitä tämän päivän laukaisijoita.

Tämän lisäksi planeetalla on tällä hetkellä valtava määrä kuolemaenergiaa. Kuulemme monien lajien ja kasvien kuolevan.

Myös vanha tapa olla yhteiskunta kuolee. Ja vaikka monet ihmiset sanovat haluavansa kovasti uutta olemistapaa, niin katsellessamme maailmamme muuttuvan erittäin nopeasti, se pumppaa adrenaliinia hermostoon, mikä on erittäin luontaista ihmiseläimelle. Se on "taistele tai pakene", koska nähdessämme muutosta ja kuolemaa ympärillämme, kysymme luonnostaan: "Olemmeko turvassa? Olemmeko ympäristössä, mikä uhkaa hyvinvointiamme ja turvallisuuttamme?" Ja kyse on matelija-aivoistamme ja siitä, miten osa psyykestämme on suunniteltu toimimaan.

Itsensä ja tunteidensa hallitseminen


On valtavan intensiivistä aikaa elää ja näin itsesi, tunteidesi ja ajatustesi hallitseminen auttaa polullasi.

On aivan uusi tekemäni video nimeltään "Yliajattelu ja tunnekaaos". Jos siis tunnet, että ajatuksesi tai tunteesi pyörivät tällä hetkellä, sinun kannattaa ehkä käydä katsomassa tuo video.

Takaisin ennusteeseen. Energia on nyt yksi askel eteenpäin, yksi askel taaksepäin. Tämä näyttää olevan mallina kaikessa, mitä näemme maapallolla.

Saatat siis nähdä voiton vasemmalla puolellasi ja sitten tappion oikealla puolellasi. Ja se on vain tanssia. Tanssi on erittäin kiihkeää ja korostunutta siihen verrattuna, miten se olisi tapahtunut meille 10 vuotta sitten.

Aivan kuten muutosvauhti maailmassamme on nopeampi kuin ennen, muutosvauhti sisäisessä maailmassasi on nopeampi kuin koskaan ennen. Nämä kaksi toimii yhdessä toistensa kanssa.

Niinpä ihmisillä on tunne, että he ovat erittäin väsyneitä, hämmentyneitä ja he ovat äärirajoilla kyvyssään pysyä rauhallisena ja omassa keskuksessaan. Jotkut ihmiset reagoivat enemmän. Ihmiset tekevät kummallisia tai impulsiivisilta näyttäviä päätöksiä, koska on tunne: "Minun on pakko muuttaa tämä, minun on päästävä pois!"

Meidän täytyy noiden tunteiden osalta pysyä mahdollisimman tyynenä ja omassa keskuksessamme. Keskuksessaan oleminen on paras paikka missä tahansa tilanteessa. Mestarisoturit ovat meditoineet ja harjoitelleet keskuksessaan olemista, jotta riippumatta ympäröivistä tapahtumista he pystyvät tekemään tuolla hetkellä päätöksen, mikä on paras heidän selviytymisensä ja tulevaisuutensa kannalta. Ja se on todella tärkeää meille kaikille tällä hetkellä ja se on kovaa työtä. Ei ole helppoa, että täytyy taas muuttaa tarkoitustaan, mutta se on ajankohdan työtä.

Leijuminen ja irrallisuus = löydä tarkoituksesi


Hämmennys, väsymys ja irrallisuuden tunne voivat olla monien teidän kokemuksena – erityisesti herkkien ja esoteeristen. Saatat tuntea todellista irrallisuutta 3D-maailmasta.

Tämä saattaa ilmentyä esimerkiksi kyvyttömyytenä maksaa laskuaan – enkä tarkoita taloudellisesti, vaan kirjaimellista laskun maksamista. Se voi ilmetä kyvyttömyytenä suoriutua tehtävälistasta, minkä tekeminen ei ole ennen tuottanut ongelmia. Tuntee vain leijuvansa ja olevansa vähän irrallaan kaikesta.

Ainoa ongelma leijumisessa ja energian tuntemisessa laajasti herkkänä ihmisenä (makrotaso siitä, mitä maailmassamme tapahtuu) on, että voit eksyä kaikkeen hälinään. Erityisesti voit eksyä roska-DNA:han, mikä leijuu toisten ihmisten energiakentässä (universaali energiakenttä).

Niinpä teidän jotka tunnette ahdistusta siihen liittyen, täytyy keskittyä palaamaan omaan tarkoitukseenne ja yhteyteenne.

Tarkoituksenne voi olla jokin suuri asia, mitä työstätte ja minkä ajattelemiseen menee vuosi. Se voi olla kirja, se voi olla puutarha, mitä rakennatte, se voi olla työskentely ystävänne kanssa yrittäen vaikuttaa ympäristöpolitiikkaan. Niinpä jollain teistä on suuri tarkoituksenne. Mutta vaikka teillä olisikin suuri tarkoitus, kaikki löytävät tässä kuussa yksinkertaisista pienistä tehtävistä pelastuksensa.

Sisäinen keho vs. universaali energiakenttä


Jos siis tunnet pakahtuvasi tai leijuvasi avaruudessa vähän liikaa, tee pieniä tehtäviä. Mene siivoamaan keittiö. Päätä lähteä kävelylle. Jokin pieni, tehtävissä oleva ja keskittynyt harjoitus, koska se auttaa lukkiutumaan taas omaan sisäiseen kehoosi sen sijaan, että leijut laajasti kaikkien muiden energiakentissä. Monet teistä vedetään oman energiakenttänne reunalle, koska universaalissa energiakentässä tapahtuu paljon.

Kaaos, ahdistus ja melko äärimmäiset asiat joita tapahtuu ympärillä, voivat vetää sinua herkkänä ihmisenä itseään kohti, koska nappaat hienojakoisia energia-aaltoja ja huomaat niiden muutoksen. Se voi olla osa tapaasi pysyä turvassa herkkänä ihmisenä – supervalppaus sille, mitä ympärillä tapahtuu.

Niinpä sinun täytyy oppia palaamaan takaisin kehoosi sisään, palaamaan itseesi ja se saavutetaan usein jonkin 3D-toimintatarkoituksen avulla, koska sen jotkut teistä kadottavat tällä hetkellä.

Siis kyllä, meditointi tai vastaava on tietysti upeaa, mutta yritä myös löytää pieni yksinkertainen tehtävä, mikä on tehtävissä. Se yhdistää sinut taas keskukseesi ja laittaa sinut takaisin maahan tavalla, mikä tekee sinusta hyödyllisen itsellesi ja muille.

Ja se on erittäin tärkeää tällä hetkellä, koska avoimia sydämiä ja mieliä tarvitaan kovasti tänä aikana. On helppoa katsella ympärille ja ajatella: "No, mitä vaikutusta minulla on? Näyttää siltä, että kaikki tapahtuu ympärilläni minusta riippumatta." Eikä se ole totta.

Mitä enemmän lukkiudumme avoimena sydämenä ja mielenä kehoomme tällä hetkellä, sitä enemmän pystymme olemaan energeettisesti ja käytännöllisesti hyödyksi tässä hullussa sopassa, mitä näemme tapahtuvan – missä pimeys voimistuu, sitten valo voimistuu, pimeys voimistuu, sitten valo voimistuu taas.

Yksi askel eteenpäin, yksi askel taaksepäin.

Päästä tunteet ulos


Tunteiden tukahduttaminen voi olla hyvin haluttua tällaisina aikoina myös teillä, jotka hallitsette tunteet. Saatatte havaita haluavanne tukahduttaa tunteenne jollain tapaa – on se sitten itsenne lääkitsemistä fyysisillä aineilla tai muun "ajanvietteen" antamista itsellenne mahdollisimman paljon jollain tavoin. Pitäkää vain katse tuossa tasapainossa, koska tällä hetkellä on tärkeää päästää tietty määrä tunteita liikkumaan jatkuvasti lävitsenne. Vaikka tulee kohta, missä tunnemäärä voi olla pakahduttava ja on hyvä vain nollata itsensä, teidän täytyy silti tarkkailla: "Päästänkö tunteeni ulos riittävästi joka päivä?"

Täysin uusi tunnetaso liikkuu jokaisen lävitse. On siis erittäin tärkeää päästää se myös ulos, eikä tuntea hukkuvansa sisäisesti tunteisiin. Laula, tanssi, ilmaise, luo, liikuta kehoa – nämä kaikki auttavat!

Yhdisty heimoon tasapainon saavuttamiseksi


Yhdistyminen toisiin on todella tärkeää. Tiedän joidenkin teistä ajattelevan: "Voi, en halua yhdistyä kenenkään kanssa, koska kaikista on tullut hulluja ja minun täytyy olla vain hiljaa kotonani." Tajuan sen, mutta aikana jolloin ahdistus on suurta, heimon kanssa oleminen enemmän on erittäin tärkeää.

Niinpä jos heimon kanssa oleminen enemmän merkitsee oleskelua parhaan ystäväsi kanssa tai menemistä paikkaan, missä 500 ihmistä tanssii yhdessä – miten tahansa heimossa oleminen näkyykin sinulla – tee sitä aika ajoin. Mitä enemmän olet muiden ihmisten lähellä, sitä enemmän saat yhteyden ja se tuo enemmän tolkkua siihen, mitä nappaat universaalista energiakentästä. Se auttaa sinua ymmärtämään ja maadoittumaan enemmän tunteisiisi.

Jos elät hyvin eristyneesti, katso, miten voit tuoda vähän enemmän vuorovaikutusta mukaan, vaikka se olisi vain kävelemistä omalla kadullasi joka päivä. Se auttaa sinua yhdistymään taas siihen, mitä tapahtuu.

Vastaavasti jos olet supersosiaalinen, huomaat tavallisesti, että tämä on aikaa mennä toiseen suuntaan ja tuoda vähän tasapainoa, jotta saat tilaa tuntea omia juttujasi etkä tunne vain kaikkien muiden juttuja.

Kyse on todellisesta tasapainottumisesta meillä kaikilla tällä hetkellä ja täysin uudella energia-alueella.

Niinpä sinun täytyy oppia jatkuvasti uudelleen:
"Mitä tarvitsen tällä hetkellä?"
"Missä tilassa olen?"
"Mihin minun pitäisi mennä?"


Ja nämä ovat kysymyksiä, joita sinun täytyy esittää säännöllisesti itsellesi sen hämmennyksen vuoksi, mitä aiheuttaa suuren energiamäärän sykkiminen kehosi läpi.

Opastusta ja tukea vertikaalitasolta


Älä unohda, että sinulla on todella erinomainen intuitio ja se on suoraan sisälläsi ja yläpuolellasi. Opastusta on saatavilla, jos muistat pyytää sitä ja tuntea sen. Opastusta tulee eri tavalla, kuin esimerkiksi ajatuksina mieleen. Mutta koska 3D-maailma on erittäin häiritsevä, voi olla vaikea muistaa, että tuota opastusta ja apua on. Mutta sitä on. Apua ja universaalia energiaa on tukemassa sinua.

Varmista, että annat itsesi joka päivä vain istua, olla ja sallia itsesi yhdistyä kaikkeen, jotta voit olla taas vertikaalilinjassasi, mikä yhdistää sinut henkeen ja lähteeseen. Horisontaalilinja yhdistää tällä hetkellä sinut tähän hyvin kaoottiseen soppaan, mutta yhteyden pitäminen vertikaalilinjaan (meditoi, ilmaise aikomus, visioi, hiljennä mieli, hengitä) tasapainottaa sinut riittävästi, jotta tunnet olevasi vakaa.

Kun katsotaan muutamaa tulevaa kuukautta, kesäkuu ei varmasti ole rauhallinen. En usko, että "rauhallinen" on kovin sopiva yleisfraasina kenellekään meistä muutamana tulevana vuotena. On jatkuvasti tiettyä intensiivisyyttä ja erilaisuutta, mihin meidän on sopeuduttava. Mutta me sopeudumme.

Kun pääsemme kesäkuun toiseen puoliskoon, asiat tasoittuvat vähän enemmän energeettisesti. Nämä tasoittumisjaksot antavat meille tilaisuuden saada kiinni siitä, mitä on tapahtunut. Meillä on näitä intensiivisyyspuuskia, joissa asioita ajetaan lävitsemme, ja sitten tasoittumista jolloin saamme integroida.

Sinusta tulee vahvempi ja sinusta huolehditaan paljon. Ja tämä voi helposti unohtua.

Meidän on helppoa musertua siitä, mitä näemme ulkopuolella. Monien ihmisten on helppoa sanoa: "En tiedä, miksi olen maapallolla. Toivon, etten olisi täällä." Ja totuus on, että olemme täällä.

Päätimme olla täällä. Uskomme sitä tai emme, niin päätimme olla täällä tällä hetkellä. Niinpä elämme oikeaan aikaan oikeassa paikassa, vaikkemme aina pidäkään siitä, mitä näemme tapahtuvan ulkopuolellamme. On vain ennenkuulumatonta aikaa ja hyvin vauhdikasta aikaa.

Siis universumi turvaa selustasi. Yritä muistaa se, vaikka menisitkin syöksykierrettä tunnin tai pari omassa prosessissasi. Nuo spiraalit tuovat lisää henkilökohtaista tiheyttä puhdistettavaksesi, joten yritä muistaa tuon puhdistamisen aikana, että universumi turvaa selustasi.

Kurkota apua, mene omaan tarkoitukseesi, päätä yhdistyä toisten kanssa ja huomaat, että meidän kaikkien kollektiivi nostaa sinut taas, koska tämä tapahtuu kaikilla samaan aikaan.

Olemme tässä yhdessä etkä ole yksin.

Paljon rakkautta kaikille. Varmistakaa, että löydätte oman tilanne ja oman hetkenne siellä, missä teidän tarvitsee olla.

Puhuin nopeasti, jotta sain mahdollisimman paljon informaatiota tälle videolle. Sinun kannattaa ehkä istua hetki hiljaa (syvä hengitys) ja sulatella tämän videon jälkeen.

Tapahtumia Euroopassa


Meillä on kaksi paikkaa jäljellä Energiamestariretriitissäni Norjassa elokuussa. Jos siis haluat yksityiskohtia, katso niitä nettisivuiltamme.

Ja olemme myös lisänneet täysin uuden tapahtuman Lontooseen elokuussa. Tulen siis kotimaahani muutamaksi viikoksi. Pidän Energiaviritysillan Lontoossa elokuussa. Kaikki yksityiskohdat löydät nettisivuiltamme ja odotan innolla, että näen joitain teistä siellä!

Kiitos teille, jotka teette lahjoituksen joka kuukausi. Se vaikuttaa kovasti siihen, mitä tiimi ja minä teemme julkaistessamme tätä ilmaista materiaalia, joten kiitos paljon siitä. Ja kiitos lähettämistänne rakkaus- ja tukiviesteistä – ne merkitsevät paljon minulle ja tiimille!

Kesäkuun energiatarkistuslista

* Tunteet ovat korkealla – tarkista, että päästät omasi ulos tasapainoa tuovalla tavalla.

* On suuri tarve säännölliseen fokusoitumiseen tarkoitukseen – tee edes pieniä yksinkertaisia askelia.

* Tosiin yhdistyminen tyynnyttää sieluasi. Etsi heimotasapainoa.

* Universaali energiakenttä on kaoottinen, hämmentynyt ja voimakas tällä hetkellä, joten jatka säännöllistä keskittymistä sisäiseen maailmaasi, jotta pysyt tasapainossa.

* Muista, että voit yhdistyä opastukseen ja universaaliin apuun koska tahansa.



-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

6.6.15

Hoffman: Kesäkuun 2015 Energiaraportti

June Energy Report 2015 (LINK IN ENGLISH HERE)
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
1.6.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Toukokuu oli vaikea kuukausi, mikä liittyi vähän Merkuriuksen perääntymiseen, vaikka se olikin osatekijä. Kirjoitin toukokuun energiaraportissa, että oli toimeenryhtymisen kuukausi, ja se oli, mutta toimintaan sisältyy paljon asioita sen lisäksi, että hypätään autoon ja lähdetään. On tehtävä paljon suunnittelua ja valmistelua, mikä johtaa toimintaan, ja sitä varten toukokuu oli. Vaikka olin valmis laukaisemaan rakettini stratosfääriin, minun oli tarkistettava, oliko se jo laukaisualustalla "kaikki systeemit valmiina". Toukokuussa jokainen yritys astua eteenpäin toi esiin jotain puhdistettavaksi ja se oli tarpeellista, jotta voimme olla linjassa sen kanssa, mitä olemme valmis tekemään kesäkuussa, ja integroimaan sen. Kesäkuussa meillä on joitain haasteita – suurimpien ollessa siirtyminen pois hyvin pitkästä liikkumattomuus- ja vapaudettomuusjaksosta ja itsemme salliminen unelmoida todella suuria.

Vuoden 2015 viiden ensimmäisen kuukauden jälkeen kesäkuu voi tuntua helpolta menolta, mutta se on pintanäkymä. Muistatko ankat, jotka liukuvat vaivattomasti vettä pitkin? Emme näe niiden pikkujalkoja, jotka melovat hurjasti pinnan alla. Vaivattomaan ja sujuvaan liukumiseen liittyy paljon johdonmukaista ponnistelua, sitoutumista ja tarkoituksellista keskittymistä. Kirjoitin viime kuussa jyvien erottamisesta akanoista ja tätä näemme. Kuka on valmis muutokseen ja kuka ei? Selvitämme sen tässä kuussa ja on aika siirtyä sanoista tekoihin.

Tämä kuukausi alkaa täysikuulla ja suurella aktiivisuudella Kaksosissa. Olen aina nähnyt Kaksoset karmahuoneena ja se on hyvin aliarvostettu astrologiayhteisössä. Mutta auringon, Marsin, Merkuriuksen ja Saturnuksen sekä uuden kuun ja täysikuun korostaessa tätä huonetta, odota muistutuksia karmakierrosta, sieluryhmistä, sielunkumppaneista ja vastaavasta, erityisesti koska Merkurius on perääntymisvaiheensa jossain aspektissa koko kuukauden. On hyvä ajatus varmistaa tuplasti kommunikointi, jättää aikapelivaraa matkustettaessa ja olla jättämättä yksityiskohtia sattuman varaan tällä jaksolla.

Suuremmassa toiminnassa on tässä kuussa kyse energiasta, kun alamme nyt työskennellä sen energialaajentumisen kanssa, minkä olemme saaneet aikaan kaikella aiemmalla parantumis- ja irtipäästämistyöllämme. Jossain kohtaa irtipäästämisen ja parantamisen on loputtava ja meidän täytyy ryhtyä toimeen. Se on kuin valmistaisi tuntitolkulla ateriaa, mikä on lopulta laitettava pöytään syötäväksi. Nyt on päivällisaika. Mutta tämä on myös valinta- ja päätösaika ja saamme nähdä nyt, kuka on valmis toimintaan ja kuka ei ole, koska vaikka kaikki voivat ryhtyä toimeen, tuon valintatilanteen kohdatessaan kaikki eivät valitse sitä. Kaikki pelot jotka liittyvät muutokseen, transformaatioon ja mukavuusalueen jättämiseen – vaikka se olisi miten pysähtynyt tai epämukava – tulevat pintaan nyt.

Venuksen ja Jupiterin yhtymän Leijonassa antaessa hyvin positiivisen sävyn tälle "unelmat voivat toteutua" –kuukaudelle, varmista, että uneksit suuria ja odotat suuria palkkioita ja lopputuloksia. Tämä on laajentava aspekti, mikä voi tuoda parhaan esiin kaikesta. Se voi tuoda myös enimmän esiin kaikesta, joten se mikä toimii, toimii hyvin, ja se mikä ei toimi, voi olla hyvin kamalaa. Kuukauden lopussa se liittyy Uranukseen, joten voimme odottaa yllätyksiä ja odottamattomia lopputuloksia.

Tätä tasoittaa Saturnuksen perääntyminen, mikä palaa Skorpioniin viimeistä kertaa – viimeinen yhteys sykliin, mikä alkoi vuoden 1985 loppupuolella. Tämä aspekti kestää syyskuun loppuun, joten tiedosta "puuskat menneisyydestä", joita sinulle syntyy, erityisesti asiat jotka tapahtuivat 30 vuotta sitten ja tulevat taas maisemiin. Mitä teet eri tavalla tällä kertaa? Voit toistaa tuon syklin tai luoda uuden polun – vaihtoehto on aina käytettävissä.

Yksi suuri asia tässä kuussa on jatkuva Merkuriuksen neliö Neptunukseen, mikä ei näytä paljon miltään, mutta on hyvin tärkeä. Se on puuttuva pala, mikä sallii meidän nähdä koko suuren kuvan, totuuden totuuden tuolla puolen ja poistaa se petosverho, minkä taakse haluamme joskus piiloutua. Merkurius edustaa tärkeää yksityiskohtaa, mikä jarruttaa koko prosessia. Neptunus on se, missä voimme huijata itseämme tai tulla huijatuksi, mikä on yksi itsemme huijaamisen aspekti.

Esimerkiksi oletko valmis lähtemään autoreissulle ja auton moottori "palaa" ensimmäisen 100 kilometrin jälkeen, koska olet lykännyt öljynvaihtoa kuukausitolkulla. Tai odotat tärkeää puhelua ja juuri sen tullessa puhelimesi sammuu, kun unohdit ladata sen. Ympärillämme on paljon petosta, mistä suuri osa on naamioitu vaikuttamaan totuudelta. Tässä kuussa alkaa myös USA:ssa Jade Helm –sotaharjoitus, mikä on paljon julkisuutta saanut ja epäilyttävänä pidetty tapahtuma. Merkuriuksen tehdessä neliötä Neptunukseen, meillä on samanaikaisesti Venuksen ja Jupiterin yhtymä, kolmiossa Uranukseen ja totuus siitä voi paljastua tavoilla, mitä kukaan ei voi enää sivuuttaa. Ja koska Jade Helm alkaa Merkuriuksen perääntymisen pysähtyessä, oppositiossa Saturnukseen ja neliössä Neptunukseen, mahdollisuudet totuuden ja petoksen kätkemiseen eivät näytä kovin hyviltä. Jos silmämme ovat auki, näemme hyvin selvästi.

Meillä on iso valinta tehtävänä tässä kuussa – sellainen minkä olemme jo tehneet monilla tasoilla ja nyt kyse on sen integroimisesta jokapäiväiseen elämäämme. Muista, että taivaan luominen maan päälle on integrointi, ei haltuunotto. Olen kirjoittanut vuodesta 2011 lähtien Kristus-tietoisuudesta, minkä ruumiillistamme jumalaisena ihmisenä, sen Kristus-tietoisuuden sijasta, mikä on haavoittunut tai marttyyriparantaja. (Suom. huom. eri sanat joille en keksi vastineita suomen kielessä). Olemmeko valmis ruumiillistamaan voimamme ja integroimaan jumaluutemme ihmisyyteen? Voimmeko päästää irti polarisoituneista uskomuksistamme, että henki on hyvä ja ihminen on paha? Mikään polarisoiminen ei hyödytä, emme voi olla liian henkinen tai liian ihminen ja kaksinaisuus on uusi avainsana meille. Ei enää joko-tai – olemme nyt kumpikin-tilassa tai vielä parempi, monta-tilassa, kun moniulotteinen kapasiteettimme lisääntyy.

Jossain kohtaa meidän täytyy lopettaa parantamistyön tekeminen ja toimia sen mukaan, mitä olemme oppineet. Pelkäämmekö menneisyyden toistamista? Se on yksi vaihtoehto sen rinnalla, että käytämme uutta tietoisuuttamme ja ymmärrystämme luomaan uusia polkuja energialle. Luomme uuden toimintamallin todellisuuksia ja meillä on paljon tukea päästäksemme alkuun nyt. Mutta kyse on energiamme tähtäämisestä haluttujen lopputulosten suuntaan. Aikomus luo polun, mitä energia seuraa, ja uskomukset luovat laajentumisen tai rajoittumisen, mikä hallitsee sitä, miten paljon energiaa päästämme sisään.

Kaiken sen valossa mitä kesäkuussa tapahtuu, Merkuriuksen perääntyminen on toissijainen tekijä, mutta Kaksosissa, oppositiossa perääntyvään Saturnukseen ja neliössä Neptunukseen, voit luultavasti odottaa joitain oivalluksia, jotka liittyvät karmaan, sielusopimuksiin, sieluyhteyksiin ja sielukumppaneihin ja auttavat sinua saamaan aikaan päätöksen sinne, missä sitä tarvitaan ja/tai mikä on jo myöhässä. Ja totuuksia "heilutellaan" melkoisesti tässä kuussa – niitä jotka tiedämme, niitä joita emme tiedä, niitä joita emme halua tietää ja niitä jotka meidän täytyy kohdata. Kaikki paljastuu loppujen lopuksi.

Tässä on muutamia kysymyksiä mietittäväksi tässä kuussa:

* Onko sinulla tiedostamattomia tapoja, joita olisi tarve muuttaa, myös tapasi nähdä totuus?

* Onko uskomuksina totuuksia, jotka täytyy muuttaa nyt, tai sallia uuden tietoisuustason tulla todeksi sinulle?

* Onko yhteyksistäsi tullut kiinnittymisiä ja palveletko toisia palvelijana, et mestarina?

* Voitko ilmaista itsekkäästi uusia aikomuksia, jotta toimit korkeimmassa mahdollisessa värähtelyssäsi ja asetat laajimmat aikomukset?

* Mitä Kristus-tietoisuus merkitsee sinulle ja oletko valmis lakkaamaan olemasta marttyyriparantaja ja miettimään, mitä merkitsee elää voimallisemmasta ja itseensä keskittyneemmästä perspektiivistä?

Meillä on hämmästyttävää tukea uneksiaksemme todella suuria tässä kuussa ja ollaksemme sitten valmis ryhtymään fokusoituneeseen toimeen ja tekemään noista unelmista osan todellisuuttamme – pitäen mielessä, että toimeenryhtymiseen sisältyy suunnittelu ja valmistautuminen. Meidän täytyy tähdätä energiamme siihen suuntaan, mihin haluamme sen virtaavan, ennen kuin se luo aiottuja lopputuloksia. Saatat olla valmis laukaisemaan rakettisi stratosfääriin, mutta varmista ensin, että se on laukaisualustalla, tankki on täynnä polttoainetta ja se osoittaa oikeaan suuntaan.

Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

5.6.15

Deepthi: Pyhä Enkelipuutarha -konserttikiertuetunnelmia ♥ ♥ ♥



Voi Ihmeiden Ihme! Täällä minä istun tämän aivan upean unelmien maisemien edessä ja ihmettelen, että mitä tänään oikein tapahtui! ♥ Pyhä Enkelipuutarha -konserttikiertue on nyt startattu käyntiin, ja olo on vähintäänkin häkeltyneen onnellinen ja kiitollinen. Meillä oli täällä Kotkassa Merihuvila Kärkisaaressa reilu 30 hengen yleisö, jolle sain laulaa ja jonka kanssa laulettiin myös yhdessä! Tunnelma oli käsinkosketeltavan rakkaudellinen, tuntui, että koko universumin Enkelit olivat niiiiin läsnä illassamme. Kiitos, kiitos, kiitos vielä kerran kaikille iltaan osallistuneille ihanille ihmisille! ♥ 



Minulla lähti kyyneleet valumaan jo ensimmäisen alkuhiljentymisen aikana enkeleiden rakkaudellisesta läsnäolosta. Tänään aloituslauluna oli Siivet. Kärkisaaren sali oli aivan loistava paikka laulaa akustisesti, ja tuntui, että ihmisetkin olivat kokoontuneet paikalle niin avoimin sydämin. Aivan ihmeellisen ihanaa! 



Tämä päivä on muutenkin ollut aivan erityistä taikaa täynnä. Minun piti koukata tänne Kotkaan Porvoon kautta, kun tarkoitukseni oli hakea lisää kirjoja painosta. Oli erityisen jännä tunne, kun aloin laskeutua Porvoon keskustaan, olinhan vuosi sitten muuttanut tuohon kaupunkiin kirjoittaakseni uutta kirjaa...


Käväisin tuttuun tapaan Fredrikan Lähteessä syömässä. Siellä minut otti vastaan ihana henkilökunta iloisin tervehdyksin; olivat kuulemma jo kaivanneet, että tulenko takaisin enää ollenkaan reissuiltani. ♥ Herkullisen lounaan jälkeen lähdin ajamaan kaupungin läpi kirjapainoa kohti. Kaikki viime kesän muistot alkoivat tulvia mieleeni, olihan se yksi elämäni mullistavimmista kesistä. Kesken ajon havahduin miettimään äitiä ja meidän viimeistä yhteistä päivää Porvoossa, jossa olimme juurikin käyneet Fredrikan Lähteessä syömässä. Ja yhtäkkiä tajusin: tasan päivälleen vuosi sitten, 04.06.2014 vietin äidin kanssa vihoviimeistä päivää yhdessä tässä elämässä!!!!!!!!!!! En voinut uskoa, että minut oli tuotu Porvooseen juuri tismalleen samana päivänä takaisin!!!!!!! Kuka ihme näitä asioita säätää, että oli järjestänyt minulle kiertueen aloituskonsertin Kotkaan, jotta ajaisin joka tapauksessa Porvoon ohi!! Tämä kiertue olisi voinut alkaa aivan mistä hyvänsä, mutta että juuri tästä osasta Suomen maata!! Aivan käsittämätöntä!

Mieleeni tulvahti yhtäkkiä, miten äiti oli tasan vuosi sitten aamulla minun luotani herätessään ollut niin onnellinen! Aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja lähdimme heti aamusta yhdessä kaupungille kiertelemään ensin vanhaan kaupunkiin aamupalalle, sitten kaikkiin ihaniin pikkuputiikkeihin, josta sitten lopulta illan suussa istahdimme joen varteen jokilaivalle juomaan lasit kuohuvaa. Mikä täydellinen päivä se olikaan! ♥ ♥

On niin käsittämätöntä, että mihin tämä vuosi on oikein mennyt? Äidin kuolemasta käynnistyi oikein tapahtumien pyörä. Vain viisi päivää yhteisen päivämme jälkeen minä lähdin ensimmäistä kertaa 20 vuotta haaveilemalleni Amerikan matkalle - vain palatakseni kolmen päivän kuluttua takaisin Suomeen, kun suru-uutinen tuli vielä samana yönä, kun olin Losiin saapunut... Voi elämä... Ja mikä pyörä tästä kaikesta käynnistyi.... No, siitä voit lukea lisää kirjastani "Pehmeä kuin kukka, kova kuin timantti"...




Joka tapauksessa, nyt vuosi äidin lähdön jälkeen minut tuotiin takaisin Porvooseen ja sain käydä kaiken vielä kerran läpi. Tämän illan konserttiin täällä Kotkassa valmistautuessani tunnelma oli erityisen lämmin ja rakkaudentäyteinen. Itse konsertti meni aivan upeasti, me kaikki kyynelehdimme, lauloimme, liikutuimme ja saimme tuntea yhteenkuuluvuuden tunnetta. Ihanan ruusunkin minä sain, sekä tämän näyttävän, todella kauniin kaulakorun, jonka ristin Isis-koruksi. Siinä on minusta jotain erityistä Egyptin jumalatar&kuningatar henkeä... ♥ Korun on suunnitellut suomalaissyntyinen, nykyisin Italiassa asuva nainen, jolla on oma korulinja nimeltään Benak Creation. Näitä koruja myydään Kärkisaaressa, enkä malttanut olla ostamatta itselleni muutaman näyttävän korun lisää tulevia konserttejani varten. ♥


Tänään sai ensi-iltansa myös aivan uusi lauluni "Your Love Is My Guiding Light", joka tuntui saavan yleisöltäni ihastuneen vastaanoton. Muutamat tulivat jopa erikseen kiittämään omista englanninkielisistä lauluistani, mikä on minulle jotain aivan ihmeellistä. Minun suurin haaveeni on ollut tehdä musiikkia englanniksi, mutta jostain syystä olen sitä hieman arastellut... Mutta tämän(kin) illan palautteet tuovat minulle lisää vahvistusta ja uskoa siihen, että englanninkielisillekin lauluilleni voisi olla tilausta. Ja hassuahan tässä on se, että viimeisen vuoden aikana syntyneet laulut ovat olleet ainoastaan englanninkielisiä, joten ei muuta ku pökköä pesähän! :D Voiiih, en malta odottaa, että saan uudetkin lauluni ohjelmistoon mukaan! ♥ "Your Love Is My Guiding Light" on nyt kuitenkin virallisesti korkattu!!! Ihanaa!!! ♥ ♥ ♥




Konsertin jälkeen sain tavata ihmisiä kädestä pitäen, mikä oli aivan ihanaa! Olen niin onnellinen, että saan tehdä tänä päivänä tällaisia konsertteja, joissa saan oikeasti olla yhdessä yleisöni kanssa. Sydämeni on sulaa kiitollisuudesta! ♥ 

Konsertin jälkeen sainkin sitten vielä yhden aivan ihanan lahjan: sain istua pitkään Kärkisaaren laiturilla ja ihailla auringonlaskua. Voisiko tämä päivä paremman päätöksen saada! ♥




Suuri Sydänlämpöinen kiitos vielä kerran Minnalle ja Kärkisaarelle konserttini järjestämisestä, ja kiitos ihana yleisöni! Olette Rakkaita!  Huomenna suuntaan kulkuni kohti Nurmijärveä, jossa kuullaan kiertueeni seuraava Pyhä Enkelipuutarha -konsertti.

Tämän päivän konsertissani oli mukana tyttö, joka minun laillani rakastaa VHB:n musiikkia, ja jolta sain nuo kaksi ylläolevaa konserttikuvaa. Hänellä oli soinut yksi VHB:n biisi päässä koko eilisen, ja hän välitti sen äsken minulle. Niin sopiva tämäkin tähän päivään. Kiitos, kiitos, kiitos! ♥


"How I wish you could see
I wish you could feel 
and believe in
In my love 
that awaits you everywhere
Darling
everywhere you go 
somehow 
I will know"