30.9.15

Deepthi: Tämä maailma on meidän



Jumalallista yötä täältä upean kuun alta, kotini lämpöisestä hiljaisuudesta! Minä olen viettänyt tänään aivan hykerryttävän ihanaa päivää ja nauttinut näistä aivan uskomattomista uusista valon aalloista, joissa nyt saamme eilisen superkuun ja täydellisen kuunpimennyksen jälkeen elää.

Eilen aamulla postasin facebookiini, että tervetuloa uuteen maailmaan, ja siltä se on totisesti tuntunut. Minulla jatkui kehopuhdistukset vielä viime yönkin ajan, vaikka luulin jo päässeeni niistä eroon. Minulla alkoi siis vatsatauti sunnuntaiaamulla täysin tyhjästä, ja tajusin, että okei, nyt lähdetään ilmeisesti valmistautumaan maanantain historialliseen planetaariseen hetkeen. Koko sunnuntain oli suhteellisen ällöttävä olo, ja ajattelin, että mitenkähän mahdan maanantaina selvitä kouluun. Mutta ihme ja kumma, kun pimennyksen syvin hetki oli ohi, oloni tasaantui niin, että pääsin jopa käymään laulutunnilla! Loppupäivän olinkin kyllä sitten niin väsynyt, että tein ihan henkilökohtaista historiaakin menemällä jo yhdeksän aikaan nukkumaan - vain löytääkseni itseni taas puoliltaöin vessasta. Okei okei, viesti meni perille: nyt on oltava hissukseen ja annettava tämän valtavan energialatauksen tehdä ihan itse työtään tässä kehossa. Samassa muistin, että olinkin lukenut illalla netistä jonkin artikkelin, jossa kehotettiin tämän astrologisen tapahtuman ajan paastoamaan sunnuntaista maanantaina puoleen päivään. No, näköjään kehoni oli päättänyt lähteä tekemään tätä prosessia ihan itse. Kiitos, kiitos, kiitos!

Tänä aamuna herätessäni päätin tehdä jälleen IAM-meditaation. Ahh, kuinka ihanaa... Meditaatiosta siirryinkin sitten metsään kuuntelemaan, että missä tänään mennään...



Niin kuin monena muunakin aamuna, 
päätin syödä aamupalani suoraan Luonto Äidin helmoista...  
♥  ♥  


...Ja nauttia auringon hellästä hoivasta...
 ♥  ♥  



Metsässä kuulee aina ihanasti enkelten viestejä, ja tällä kertaa heidän viimeinen viesti ennen kotiin lähtemistä minulle oli, että minun tulisi pitää nettipaastoa. Niin kauan kuin muistan, he ovat yrittäneet sanoa minulle, että luovuuteni virtaisi aivan toisenlaisella volyymillä, jos en käyttäisi niin paljon energiaa netin äärellä. Nyt minusta sitten tuntui, että nyt on tämän viestin käytäntöönpanon aika. Päätin, että vaikka kello oli jo reilusti yli puolenpäivän, en avaisi konetta, vaan katsoisin, mitä tämä netittömyys saisi aikaan. Intiassahan sen aina huomaa: siellä kun pääsee vain kerran päivässä nettiin, kerralla max.30minuuttia, joten todellakin tulee hoidettua vain oleellisin, ja kaikki muu aika jääkin ihan muihin asioihin.

Tämä sisäinen nettipaastopäätös alkoi vaikuttaa omaan energiaan välittömästi! Kotiin tullessa minulla oli yhtäkkiä aivan valtavasti energiaa, ja mieleeni muistui se aika, jolloin kirjoitin Pohjanmaalla Läikytät mua -levyä. Silloin rytmini oli sellainen, että istuin heti aamusta kirjoitushommiin, ja vasta illan suussa ennen iltakävelylle lähtöä katsastin nopeasti meilit. Oli aivan ihanaa vain antautua luovalle prosessille, ja silloin voin itsekin niin hyvin. ♥ ♥ ♥ Nyt siis tavoitteeni on testata, mitä taikoja alkaa tapahtua, kun jätän netissä olon vähemmälle.

Kotiin päästyäni tuli mieli siivota koko koti ja vaihtaa sielläkin ihan uudet energiat! Jo edellisiltana minulle oltiin tuotu, että kodin värin olisi nyt hyvä vaihtua. Aiemmin syksyllä Intiasta tulon jälkeen piti kaikki vaihtaa kirkkaan punaiseksi - tarvitsin ilmeisesti maadoitusta - ja nyt minua ohjattiin vaihtamaan koti herkkullisen violetin väreihin - mikä on siis mitä voimallisin henkisen transformaation väri!! Ja niin sitten tein. Punainen sai väistyä, ja kotini puki ylleen voimakkaan violetin sävyt täydellisenä symbolina uuteen maailmaan astumisesta! Kalusteetkin muutti hiukan paikkaa, niin kuin minulla aina, kun on aika saada energiat liikkeelle ja uusiin uomiinsa. ♥ 

Viime yön vatsataudin jälkeen tämä päivä on siis mennyt jo oikein hyvin, joskin ruokahalua ei vieläkään ole ollut. Olenkin nauranut tässä itsekseni, että JOKO NYT voitaisiin elää vain valolla! :D :D No, ei ilmeisesti sentään, mutta tuolla ajatuksella on hauska leikkiä! 

Nyt yön tullen avasin hetkeksi netin, jotta pääsin kirjoittamaan tämän postauksen. Samalla lisäsin tänne blogiin myös uuden sivun "Arkkienkelit ja Arkeijat", minkä kokoaminen on ollut minun haaveeni jo kauan aikaa. Enkelit ovat niin vahvasti auttamassa meitä nyt sulauttamaan nämä uudet valoenergiat, joten vilkaisepa tuota sivua ja kuulostele, kuka arkkienkeleistä mahtaa toimia sinun kanssasi juuri tällä hetkellä.

Elämme tällä hetkellä hyvin, hyvin jännittäviä aikoja! Olemme todellakin siirtyneet aivan uuteen valoulottuvuuteen, ja sen pystyy tuntemaan luissa ja ytimissä saakka! Nyt on oikein suositeltavaa ottaa runsaasti omaa aikaa, tehdä meditaatioharjoituksia, 12 chakran aktivaatioita ja kutsua enkeleitä, yksisarvisia ja mestareita opastamaan meitä omalla valonpolullamme. Elä sydämestäsi käsin, uskollisena oman korkeamman minän ohjauksellesi. 


Nauti uuden maailman runsaudesta, 
taiasta, ilosta ja rakkaudesta! 
Tämä maailma on meidän!! 
♥ ♥ ♥


Kuva: Shawn Reeder


Lämmöllä,
Deepthi







27.9.15

Gabriel: Ajankohtainen viesti 28.09 varten

LINK IN ENGLISH: Timely Message for September 27


Arkkienkeli Gabrielia kanavoinut Shanta Gabriel (www.thegabrielmessages.com)
23.9.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Heräämisaallot ja ilmestyminen kotelosta

Rakkaat ystävät,

Tulitte tähän elämään mukananne kaipaus Kotiin. Tämän sisäisen sielunne kaipaamisen vuoksi, olette yrittäneet ehkä koko elämänne täyttää noita puuttuvia paloja. Teillä on syvällä sisällänne tietämys, että on jotain muuta, jotain merkityksellistä, syvempi yhteys osaan sielustanne.

Tämä sisäisen henkenne toiminta on todiste heräämisestä näinä aikoina. Riippumatta siitä, missä olette matkallanne, valmistautukaa nopeutumiseen. Energia-aalto joka tulee pimennyksen ja valo-aallon myötä, on valtava ja todellinen siunaus, vaikka syyskuun 28. päivää on niin ylimainostettu, että teitä saattaa pelottaa.

Jumalainen rakkausaalto joka virtaa kaikkien ihmisten sydämeen täydenkuunpimennyksessä, on se eliksiiri, jota sielunne on kaivannut – kipinä joka sytyttää kaikkien niiden heräävän tietoisuuden, jotka ovat ensimmäisen ylösnousemusaallon partaalla.

Tämä ei ole emäalus, joka vie teidät jonnekin muualle, vaan jumalainen kokemus fyysisessä muodossa, joka herättää ne syvät jumaluuskoodit DNA:ssanne, jotka toimivat katalyyttinä muutokseen, uuteen elämään ja korkeamman tietoisuutenne heräämiseen.

Esiintymisjännitys saattaa olla uusi normaali


Tämän ajankohdan merkittävin piirre on se suuri ihmismäärä, joka on valmis tähän täydenkuunpimennyksen myötä tapahtuvaan tietoisuusmuutokseen. Tunnistakaa, että ne tunteet sisäisessä olemuksessanne, joita jotkut nimittävät peloksi ja ahdistukseksi, ovat itse asiassa soluja, jotka heräävät täydellisellä jumalaisella ajoituksella, kuin perhonen joka ilmestyy esiin kotelosta.

Esiintymisjännityksestä, tuosta perhosten tunteesta vatsassa, on ikään kuin yhtäkkiä tullut uusi normaali.

Mikään ei ole taattua tässä heräämisvaloaallossa. On joitain, jotka eivät ehkä huomaa elämässään välitöntä eroa. On toisia, jotka pystyvät jäljittämään muutokset, joita he kokevat sisällään. Saattaa olla joitain, joilla on jokin radikaali henkinen kokemus valtavasta voimasta, kun jumalainen rakkausaalto tunkeutuu heidän olemukseensa. Riippumatta kokemuksestanne, sielunne valo voi pistää liikkeelle elämänne, kun teillä on aikomus työskennellä tämän energian kanssa.

Kun käytätte tätä energiaa luomaan korkeimman parhaanne ja siunaamaan koko ihmiskuntaa, se tyynnyttää ne ylitunteelliset reaktiot, joita joillain on. Toimiminen neutraalisti ja kiinnittymättä lopputulokseen on pelin henki. Se mitä Jumala on suunnitellut koko ihmiskunnalle, on paljon suurempaa, minkä voi kuvitella puhtaasti ihmistasolla.

Mutta kuvitelkaa joka tapauksessa. Kutsukaa korkeinta mahdollista iloa, rakkautta, viisautta, menestystä ja yltäkylläisyyttä. Täyttäkää elämänne kauneudella. Antakaa unelmanne universumin voimille, jotka odottavat ohjeitanne, tulkaa sitten keskittyneen tiedostamisen hiljaiseen pisteeseen sydämessänne ja antakaa itsenne tulla heräävän tietoisuuden astiaksi maan päällä.

Tätä toimintaa sielunne on kaivannut, tätä heräävän tietoisuuden toimintaa varten tulitte maapallolle tässä inkarnaatiossa. Olette täällä siltana taivaan ja maan välillä. Läsnäolonne antaa hedelmällisen maaperän niille, jotka eivät ole vielä tietoisia tämän ajan kauneudesta ja potentiaalista.

Teillä joita on kutsuttu "ensimmäiseksi ylösnousemusaalloksi", muutos jonka koette elämässänne, sallii oivalluksen, että olette todellakin osa jotain merkittävää. Kun päästätte irti ennakkoajatuksista, viidennen ulottuvuuden energiat tuovat enemmän taianomaisia tapahtumia elämäänne.

On aika yksinkertaisuuteen ja lempeyteen itsellenne ja kaikille muille. Rakkaus joka herää ihmisten sydämissä tämän jumalaisen rakkausaallon aikana, on ennenkuulumaton ja se muuttaa planeetalla olevien tietoisuuden iäksi.

Yhdessä niiden mestariopettajien kanssa, jotka heräävät tässä uudessa ajassa, enemmän elämää paljastetaan ja luodaan, kun solurakenteenne kehittyminen jatkuu. Koskaan ennen tiheys ei ole ollut niin virtaava ja muokattava. Teitä siunataan kaikessa, mitä teette.

Kun valonkantajat muodostavat uusia valopisteitä ympäri maailmaa, uusia olemistasoja herää niiden sydämissä, jotka ankkuroivat uutta tietoisuutta maan päällä. Koko ihmiskunnan sydämien liittäminen yhteen jumalaisessa valopiirissä ei ole ainoastaan oleellista, vaan myös tehokasta uuden elämän potentiaalissa.

Uusien tietoisuustasojen luominen on jumaluuden toimimista tiheässä fyysisessä todellisuudessa. Jalansijan saaminen uusille valoväylille vaatii luottamusta Jumaltietoisuuden toimimiseen koko ihmiskunnan kautta. Aina kun valo muuttaa yhden, satoja ja tuhansia seuraa perässä, kunnes massaherääminen paljastuu.

Tämä tilanne murtautuu auki 28.9.


Palkkiot ovat välittömiä. Uusi fokus paljastuu. Se avara jumaluus joka toimii kaikessa ja kaiken kautta, mitä olette tienneet, kaataa ne muurit, jotka on rakennettu vanhojen valtarakenteiden aioneina. Kun nämä muurit romahtavat, koko ihmiskunta tuntee heijastevaikutuksen ympäri maailmaa. Sydämessä koetaan kollektiivinen helpotuksen huokaus, sitten kun etäännytte muutoksen tunnemullistuksesta.

Silloin kun voitte ystävystyä muutoksen kanssa ja toivottaa tervetulleeksi uudet kokemukset ja tilaisuudet, on aina vain iloisempia lopputuloksia. Valolle avautumisesta tulee transformaatiotyökalu. Vapaus on käsillä. Koko elämä odottaa ihmiskokeilua, joka luo jumaluuden fyysiseen ihmiskehoon. Kun olette siirtyneet maapallolla syvemmälle uuteen elämään 5D:ssä, syvällinen muutos on tapahtunut ihmismuodon DNA:ssa. Ns. roska-DNA on uudistettu kristallirakenteeksi, joka alun perin tarkoitettiin ihmisille jumaluutensa kokemiseen.

Mitä enemmän voimme rentoutua jumalaiseen valoenergiaan, sitä helpommaksi tulee tietää, mitä tehdä. Muista, että olet juuri siinä, missä sinun on tarkoitus olla tällä pyhällä hetkellä. Salli itsesi olla inspiroitunut ja siunattu ja tiedä, että sinua opastetaan syvällisesti tämän prosessin läpi rakkaudella, joka ei koskaan lopu. Ja niin se on. 

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

25.9.15

Deepthi: Pidä yllä omaa valoasi



Heii Rakkaat!

Oletteko hengissä vielä? ♥ Meillä on ollut juuri pari päivää sitten voimakas syyspäiväntasaus, ja nyt valmistaudumme vastaanottamaan ensi maanantaina näyttäytyvän punaisen kuun, joka on nyt ensimmäistä kertaa 33 vuoteen näin lähellä maata; vain 50.000km:n päässä. Tämä punainen kuu on neljäs ja viimeinen täydellinen täydenkuunpimennys Tetradiksi-kutsutussa jaksossa, joka on ollut käynnissä vuosien 2014-2015 aikana. Seppo Tanhua sanoo sivuillaan näin: "Viimeisten 500v aikana on tapahtunut aikaisemmin 3 vastaavaa "Tetrad" jaksoa, ja jokaiseen niistä on liittynyt suuria historiallisia muutoksia lähinnä juutalaisten ja Israelin elämässä." Seuraavan kerran näin lähellä Maata oleva punainen kuu näyttäytyy meille vuonna 2032. On siis kyse erittäin harvinaisesta tapahtumasta. Myös Merkurius lähti perääntymään viime viikonloppuna, ja on tässä suunnassa vielä 09.10 saakka. Elämme siis kaiken kaikkiaan aivan epätavallisen voimakkaita aikoja, jolloin meillä on mahdollisuus aivan huikeaan transformaatioon.

Itselläni on ollut viime viikonlopusta lähtien olo, kuin Merkurius olisi pakottanut kääntymään totaalisesti sisäänpäin ja vain olemaan paikoillaan. Se tuntui hämmentävältä sen jälkeen, kun ensin koko alkukuun olimme olleet hyvin voimakkaassa, eteenpäinvievässä energiassa, jossa yhtäkkiä tuntui, kuin kaikki olisi mahdollista. Samaan aikaan pakolaisuutiset alkoivat vyöryä kotiimme joka tuutista, mikä laittoi ihmisissä toiminnan energian aikaan ja sai sydämet avautumaan. Useina päivinä koin valtavan rakkauden energian keinuvan Suomen yläpuolella, ja sydän tuntui hyvin kevyeltä hurjista uutisista huolimatta.

Nyt Merkurius on puolestaan pakottanut pysähtymään. On ollut vaikeaa tarttua asioihin, ja olo on ollut enemmänkin "blaah"-tyylinen, vaikka omassa elämässä kaikki on hyvin. Merkurius pistää kapuloita rattaisiin ja jarruttelee vauhtia. Jos on vähänkään erehtynyt pakottamaan itseään varsinkaan sellaiseen toimintaan, joka ei tule sydämestä, niin on saanut kokea, miten suoranainen seinä on noussut pystyyn. Mitään puolihuolimatonta ei nyt anneta tehdä. Merkurius aiheuttaa yleensä myös kommunikaatiohäiriöitä, ja olenkin kuullut monesta suusta, miten ihmissuhteet on yhtäkkiä ryöpsähtäneet ihan kummallisiin asetuksiin, eikä yhteisymmärrystä ole tahtonut löytyä. Mutta se on tyypillistä Merkuriuksen meille tekemää palvelusta: kaikki mutkat oikaistaan Merkuriuksen avulla, viimeinen kivi käännetään, jotta sydänvalo pääsee loistamaan. Pienimmätkin epärehellisyydet ovat nyt suurennuslasin alla. Siis on tärkeää tarttua härkää sarvista ja katsoa noissa tilanteissa sekä itseä että toista rakkauden silmin.

Tulee entistä tärkeämmäksi oman itsen tunteminen ja rakastaminen. Osaatko vetää omat rajasi, ketä päästät energiatilaasi ja kunnioitatko sisäistä ohjaustasi, vai räiskitkö menemään sinne tänne ja yrität miellyttää kaikkia? Kultaiseen aikaan eivät kuulu toisten miellyttäminen oman hyvinvoinnin kustannuksella, syyllisyyden tunteminen siitä, että vetää omat rajansa, eikä oman itsen laiminlyönti. Tässä ajassa sen sijaan yhteyttä omaan kultaiseen sydämeen yhdistetään, omaa valovoimaa kirkastetaan ja tehdään tilaa puhtaalle omalle sisäiselle totuudelle. Kaikki, mikä ei resonoi puhtaimman, korkeimman totuutesi kanssa tippuu pois.



Tule tietoiseksi energiasta. Tiedosta millaista energiaa itse kannat. Tarkkaile minkälainen energia on kodissasi, työpaikalla, ihmisten välillä. Millaista energiaa ruokasi hehkuu - vai hehkuuko mitään? Onko lautasellasi siis tuoretta elinvoimaista ruokaa? Millaisia kankaita pidät ihoasi vasten? Kiristääkö ja puristaako ne? Ovatko ne kutittavia, vai tuntuvatko ne kuin toiselta iholta, hengittäviltä ja pehmeiltä? Uskallatko nähdä toisissa ihmisissä rakkauden? Uskallatko nähdä itsessäsi rakkauden?


Anna itsesi olla Vapaa! 


Tämä on nyt erittäin herkkää aikaa, jossa transformoidumme koko yhteiskuntana ja planetaarisena kollektiivina aivan uusiin värähtelyihin. Minulle tuodaan koko ajan sitä viestiä, että millään muulla ei ole väliä kuin sillä, että muistat pitää itsesi Valon puolella.

Me hukumme helposti päivän uutisiin ja otsikoihin, ja facebookin newsfeedit täyttyy usein datasta, jota emme haluaisi edes nähdä. Kyllä, on aika herätä todellisuuteen, että maailma on juuri nyt muuttumassa, mutta vielä tärkeämpää on ankkuroitua rakkauteen, iloon ja valoon. Seuraapa hetken aikaa arkeasi. Näe, mitä kaikkea HYVÄÄ ympärilläsi tapahtuu!! Media saa meidät uskomaan, että maailmassa ja yhteiskunnassa tapahtuu pelkkää pahaa, mutta SE EI OLE TOTTA. Tiedosta, että median tarkoitus on pitää meidät pelossa, jotta emme voimaantuisi. Tiedä, että mitä sekasortoisempia ovat uutiset, sitä valtavammaksi valo on juuri tuolla hetkellä kasvamassa.



SIIS KIINNITY VALOON!! 
KIINNITY HYVÄÄN!!! 
KIINNITY KIITOLLISUUTEEN, 
ILOON JA RAKKAUTEEN!! 


Keskity hyvän jakamiseen ja muista kuka olet: JUMALALLINEN VALO! Sinun valoasi ei voi mikään muu viedä pois, kuin oma pelkosi. On aika irrottaa ote syntisyyden ja syyllisyyden ajatuksesta, koska niitä ei ole olemassa 5D-ulottuvuudessa. 5D on rauhan, rakkauden ja harmonian värähtely, jota kohti olemme vääjäämättä menossa. Tarkemmin sanottuna olemme jo siellä, on kyse vain perspektiivin muutoksesta. Siitä, että uskallat päästää irti siitä, mikä ei palvele korkeinta tarkoitustasi valossa ja rakkaudessa.

Viime viikonloppuna pääsimme aloittamaan syksyn EnkeliJumalatar-illat, joita on nyt kymmenkunta tämän syksyn aikana. Tulevana lauantaina puolestaan suuntaan kulkuni Turkuun, jossa minulla on vielä yksi ektra Pyhä Enkelipuutarha -konsertti! Ihanaa! Lippuja on vielä saatavilla!

Omat opiskeluni musiikin parissa on myös lähteneet vihdoin kunnolla käyntiin, ja on ollut aivan ihanaa tutustua jälleen uusiin ihmisiin ja oppia uutta. Eilen olikin oikein lentävä lähtö kouluun, kun olin ajatuksissani laittanut kellon soimaan väärään aikaan. Sitten yhtäkkiä aamulla tajusin, että ei hitsi, minun pitäisi jo olla kovaa kyytiä tien päällä!! Ei muuta kuin saman tien vaatteet nopeasti ylle, vähän ripsiväriä ja hyppy auton rattiin! Autoa startatessani oikein komensin enkeleitä, että "ja nyt sitten tarvitsen teidän kaiken avun!! Kiitos että avaatte tietä edelläni, matka menee nopeasti, tehokkaasti ja ilman viivytyksiä, ja että olen ajoissa perillä!" Itse en uskonut hetkeäkään, että olisin ajoissa perillä, mutta voitte uskoa että hämmästykseni oli suuri, kun parkeerasin autoa koulun pihaan viittä vaille ennen kuin tunti alkoi!! Pjuuuhh!!! Enkelit hoitaa hommat!! Kiitos, kiitos, kiitos!! ♥ ♥ ♥

Olen ollut myös suuresti kiitollinen Seinäjoen Musiikkiopistolle, että he ovat lainanneet minulle yhtä harjoitusluokkaa, jossa nyt saan harjoitusoppilastani opettaa ja treenata omaakin laulua. Aivan niiiiin ihanaa!! Kiitos, kiitos, kiitos! ♥ ♥ ♥



Muutenkin minua on kovasti hymyilyttänyt, kun olen kaivannut saavani olla enemmän meren äärellä, niin sitten minut järjestetään kaupunkiin, jossa saan olla välittömässä meren läheisyydessä. Kiitos, kiitos, kiitos jälleen! ♥ ♥ ♥




Viime viikot ovat myöskin menneet oman Deepthi Foundationin perustamisessa. Tällä hetkellä kokoamme yhteen yhdyshenkilöitä ympäri Suomea ja keräämme ideoita, että mihin voisimme yhdessä voimamme kohdistaa. Moni tuntee tässä ajassa suuren sisäisen tarpeen saada olla avuksi, ja se onkin todella voimallinen tie myös oman sydämen avaamiseen ja sitä kautta sisäiseen transformaatioon. Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Voit myös osallistua ehdottamalla meille kohteita, jotka tarvitsevat auttavia käsiä ja avoimia sydämiä. ♥ ♥ ♥

Oma esikuvani ja henkinen äitini, Äiti Amma, on saapumassa ihan pian Suomeen! Hän halaa ihmisiä Vantaan Energia Areenalla 30.-31.10. Minä olen järjestämässä bussikyytiä välille Seinäjoki - Vantaa - Seinäjoki LA 31.10.
Lähtö on noin klo:04.00 aamulla, ja kyytimaksu muutaman kympin. Tarkat aikataulut ja kyytimaksu selviää sitten, kun saamme bussin täyteen. Klikkaa mukaan ryhmään, jos olet kyytiä vailla! Olet oikein sydämellisesti tervetullut mukaan! ♥

Iloa, rakkautta ja suuria siunauksia meille kaikille tähän voimakkaaseen syyskuun lopun jaksoon! ♥ Sydämessämme tiedämme olevamme juuri oikeaan aikaan oikeassa paikassa!

Halauksin,
Deepthi







23.9.15

YHTEISMEDITAATIO MAAILMAN RAUHAN JA HARMONIAN PUOLESTA TÄNÄÄN 23.09 KLO:21-22



LIITY MUKAAN MEDITAATIOON 
MAAILMAN RAUHAN JA HARMONIAN PUOLESTA

T Ä N Ä Ä N
23.09.2015 KLO:21-22

SIELLÄ MISSÄ JUURI TUOLLOIN OLETKIN





Maailma on juuri nyt käymässä läpi historiallisen voimakasta muutosta niin planetaarisesti kuin maailman tapahtumineenkin. 
Meillä on syyskuussa kaksi kuunpimennystä, päiväntasaus, harvinainen Marsin ja Venuksen yhtymä 
ja useita planetaaristen syklien alkuja ja loppuja. 

Samaan aikaan kun meillä on 23.09 päiväntasaus, myös maailman johtajat kokoontuvat yhden pöydän ääreen. 
Niinpä myös me kokoamme yhteen rakkauden, ilon ja harmonian voimamme 
ja säteilemme sitä koko maailmaan juuri tuona päivänä. 

Me olemme muutos. Sinä ja minä. Me.

Lämpimästi tervetuloa rakentamaan rauhan ja rakkauden maapalloa!



* * *  

Lue lisää:



14.9.15

Walling: Tähtilasten 26 psyykkistä kykyä

LINK IN ENGLISH HERE: 26 Psychic Abilities Of Star Children

Kirjoittanut Michelle Walling (www.in5D.com)
12.9.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun kosmiset energiat kylvettävät planeettaa jatkuvasti lisääntyvinä korkeamman tietoisuuden aaltoina, DNA:mme aktivoidaan tai palautetaan täydellisyyteensä. Psyykkisiä kykyjä jotka ovat olleet käyttämättä tuhansia vuosia, aktivoidaan parhaillaan. Joillain lapsilla jotka inkarnoituvat tänne, on jo enemmän säikeitä aktiivisena kuin useimmilla ihmisillä ja heillä on ollut psyykkisiä kykyä nuorella iällä.

Tähtilapsi on osittain maan ulkopuolinen ja osittain ihminen. Tähtilapsella on monta tapaa tulla maaplaneetalle. Esimerkiksi

* geneettinen yhdistyminen – tuloksena äidin tai isän vierailusta maanulkopuolisten aluksella

* lapsen käynti aluksella, jolloin kehittynyt teknologia muutti hänen DNA:taan

* "vaihdokas", jolloin alkuperäinen sielu suostuu tähtiolennon tulemiseen lapsen ollessa hyvin pieni

* luonnollinen inkarnoituminen ja huolellisesti suunnitellut geenit – suku, jossa on inkarnoituneita tähti-ihmisiä.

Ennen Atlantiksen romahtamista ihmisellä oli 12 aktiivista DNA:n pääsäiettä, vähintään 64 kodonia käytössä. Eteerisesti on enemmän säikeitä ja kodoneja, mutta käytämme tätä vertailua osoittamaan, että nykytilassamme – 2 säiettä ja noin 20 kodonia – meiltä puuttuu kovasti kykyjä ja tietoisuutta.

Kokemus "vammaisuudesta" fyysisen ihmisen tiheimmässä värähtelyssä on saanut suurimman osan ihmisistä kollektiivina unohtamaan, keitä he oikeasti ovat. Inkarnoituminen elämään ja sen unohtaminen, kuka olet tai että sinulla on yhteys Luojalähteeseen, tekee elämästä vähintäänkin mielenkiintoista ja haastavaa.

Olemme jännittävässä ajassa, kun energia-aallot ovat jatkuvasti kylvettäneet planeettaa noin viimeiset 40 vuotta, mikä alkoi herättää meitä voidaksemme aktivoida "roska-DNA:mme", jotta voimme nostaa värähtelymme korkeampaan tiheyteen ja aloittaa uuden olemassaolokierron uudentyyppisenä ihmisolentona.

Tähtilapset ovat merkittävä osa tätä ihmiskunnan suurta transformaatiota. Pelkästään olemalla täällä tänä aikana, heidän korkeampi värähtelynsä vaikuttaa kollektiiviseen ihmistietoisuuteen kokonaisuutena ja auttaa siirtämään ihmiskunnan ryhminä viidenteen ulottuvuuteen ollen samalla fyysisessä kehossa. Monet syntyvät jo kolme DNA-säiettä aktiivisena, mikä saa heidät värähtelemään nopeammin.

Jotkut tähtilapset ilmaisevat jo kykyjä, joita keskivertoihmisellä ei ole, mm. entisten elämien muistaminen, oman "vaihdokasajankohtansa" muistaminen tai yhteyden muistaminen maan ulkopuoliseen perheeseensä. Joillain näistä lapsista on täysi tieto siitä, miksi he ovat täällä, ja he ovat valmiina auttamaan ihmiskuntaa selviytymään tästä värähtelytaajuusmuutoksesta.

Tähtilasten 26 psyykkistä kykyä


Tohtori Richard Boylanin mukaan tähtilapsilla on usein joku näistä voimallisista psyykkisistä taidoista:

1. telepatia (mielen kommunikointi)
2. prekognitio (tulevaisuuden tietäminen)
3. telekinesia (esineiden siirtäminen keskittyneellä mielellä)
4. selvänäköisyys/kaukokatselu (näkee mielessä asioita kaukana ajassa tai paikassa)
5. informaation "lataaminen" (planeetan ulkopuolisesta tietoisuudesta)
6. lajien välinen kommunikointi
7. syvällinen intuitiivisuus (jonkin tietäminen kertomatta)
8. sähkölaitteisiin vaikuttaminen (eli laitteet käynnistyvät tai räjähtävät lasten ohittaessa)
9. kaukovaikuttaminen toisiin (telepaattisesti)
10. moniulotteinen näkeminen
11. auran tulkitseminen (tietää toisen terveydestä, aikomuksista jne. havainnoimalla hänen energiakenttäänsä)
12. psyykkinen diagnosointi (ihmisen energiakentän vaihtelujen "lukeminen")
13. psyykkinen tai bioenergeettinen parantaminen (hyödyllisen energian siirtäminen ihmiseen)
14. näkymättömyys (tekee itsensä näkymättömäksi mielellä)
15. teleportointi (itsensä tai esineen siirtäminen paikasta toiseen mielellä)
16. levitointi (nouseminen maanpinnan yläpuolelle mielen avulla)
17. mielellä vaikuttaminen (saa telepaattisesti toisen tuntemaan halua tehdä jotain, mitä tähtilapsi haluaa)
18. maaenergian muutostyö
19. ajan pidentäminen tai supistaminen (saa tapahtumat, matkat jne. kestämään pidempään tai vähemmän aikaa kuin tavallisesti)
20. maanjäristysten tai ihmisonnettomuuksien ennalta tunteminen
21. moniulotteinen tiedostaminen
22. astraalimatkustaminen (kehon ulkopuolella)
23. kanavointi (palvelee kanavana ihmiselle, joka ei ole paikalla)
24. yhteistietoisuus (tähtivierailijaoppaan kanssa)
25. toimiminen läheisessä yhteydessä tähtivierailijaoppaiden kanssa (mielessä)
26. fyysinen kokoontuminen ja yhdistyminen tähtivierailija- ja muiden oppaiden kanssa.

Kuvittele, miten maapallon elämä muuttuu näiden kykyjen myötä! Tähtilapset muistavat yhteytensä Lähteeseen ja ovat uuden Maan tulevaisuus. Kun me jotka olemme henkisellä polulla, aktivoimme DNA:mme, tähtilapset voivat auttaa meitä muistamaan, miten käytetään tiettyä kykyä.

Korkeamman tietoisuuden kosmiset aallot vaikuttavat jokaiseen elävään asiaan planeetalla. Tähtilapsista voi tulla oppaitamme maan päällä ja he auttavat meitä yhdistymään paremmin korkeamman taajuuden opastukseen, kun DNA:mme on aktivoitu. He auttavat meitä myös yhdistymään taas tähtiperheemme kanssa, jotta voimme ymmärtää täysin, miten alkaa elää uudella maapallolla uutena ihmisenä, joka ruumiillistaa Lähteen.

On todella jännittävää aikaa elää planeetalla. Jos sinulla on tähtilapsi, jolla on jo joku näistä kyvyistä tai monia niistä, on tärkeä noudattaa ehdotettua menettelytapa- ja tukijärjestelmää. Ota yhteyttä minuun tällä Facebook-sivulla saadaksesi lisäinformaatiota tästä menettelytavasta tai jakaaksesi tarinan tähtilapsestasi todisteena ihmiskunnalle, että transformoidumme todella.

Haastattelin Mary Rodwellia, joka on tutkinut tähtilapsia ja puhuu joistain tärkeistä asioista tähtilapsesi tukemiseksi: Cosmic Awakening Show - Mary Rodwell - The Star Children

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

13.9.15

Deepthi: Lämmin läsnäolo




Syyskuinen lauantaiaamu tuntui jo viileältä ihoa vasten, kun istahdin autoon ja lähdin Pohjanmaan lakeuksilta ajamaan kohti Helsinkiä. Aurinko oli vasta nousemassa sumuverhon takaa hehkuen valkoista valoaan yökasteisen luonnon ylle. Tämä päivä tulisi olemaan tapahtumarikas kaikkine tapaamisineen ja tapahtumineen. 

Helsinkiin päästyäni käväisin ensin muutamissa pikkuputiikeissa katsastamassa itselleni kuvausmekkoa ensi viikoksi. Kierroksen päätteeksi ystäväni liittyi seuraani, ja sain vierailla hänen kanssaan Nannanda-korusuunnittelijan luona ihastelemassa hänen aivan ihania, uniikkeja koruluomuksiaan. Illalla meitä odottaisi sitten vielä VHB:n keikka Tavastialla, ja olimme iloissamme yhteisestä tulevasta tyttöjenillasta! ♥

Ennen illan keikkaa meillä oli kuitenkin vielä yksi isompi tapahtuma suunniteltu päivälle: vierailu Uudenmaankadun vastaanottokeskuksessa. 

Kokoonnuimme iltapäivällä neljän naisen kanssa vastaanottokeskuksen ulkopuolelle ja vaihdoimme pikaiset kuulumiset. Ystäväni olivatkin käyneet paikassa jo aikaisemmin ja tiesivät suurinpiirtein, mitä siellä tarvitaan.

Kun astelimme vastaanottokeskuksen pihaan, siellä olikin ihmisiä jo ulkona. Kun he näkivät meidät pusseinemme, he tulivat luoksemme uteliaina mutta hyvässä hengessä katsomaan, mitä meillä olisi tarjolla. 



Minulla oli mukanani mm.erään ystävän lahjoittamat lastenvaunut, jotka saivatkin sitten uudet onnelliset omistajat. Lapsi pääsi heti tutustumaan uusiin vaunuihinsa, ja äitinsä oikein pyysi, että ottaisimme heistä kuvan.   



Kun kaikki pussit oli tyhjennetty ja jaettu ihmisille, saimme vielä käväistä sisällä katsomassa tiloja, eli lähinnä isoa bunkkerityyppistä huonetta, jonne oli saapunut valtavasti avustuksia. Saimme kuulla, että keskus oli ollut pystyssä vasta viikon, ja lahjoituksia oli jo nyt tullut enemmän kuin kukaan ehtii niitä lajitella. Tuossa keskuksessa oli tilaa 200 vieraalle, mutta nyt ihmisiä oli siellä jopa nelisensataa. 
Ongelmana tuntui olevan, että samalla, kun lahjoituksia on huone tulvillaan, niin ei ole henkilökuntaa hoitamaan lahjoituksia eteenpäin. Toisaalta sitten heillä oli edelleen pulaa mm.farkuista, verkkareista, huppareista, kengistä, lenkkareista, kunnon takeista, housuista ja pitkähihaisista paidoista, eli kunnon aikuisten käyttövaatteista. Mutta ainakin tällä hetkellä siellä toivotaan, että he saisivat ennemminkin apua jo tulleiden lahjoitusten lajitteluun, jotta niitä saataisiin ihmisille eteenpäin. 

Kun olimme lähdössä keskuksesta ulos, meitä odotti oven takana lauma ihmisiä, jotka jonottivat pääsyä bunkkeriin, josta he saisivat itselleen tarpeellisia vaatteita. On sanomattakin selvää, että jos bunkkerissa oli suurin osa lahjoituksista vielä hujan hajan, niin jonotukseen sai varata aikaa. Heille oli kuulemma joka päivä sanottu, että "huomenna saatte". Sen takia mekin jaoimme avustuksemme suoraan keskuksen pihamaalla, jotta edes jotkut ihmiset saisivat lämmintä ylleen heti. 

Minä jäin siihen käsitykseen, että keskus pyörii toistaiseksi täysin muutaman vapaaehtoisen avulla. Eli käytännössä: tilanne on mahdoton. Nyt he ovat kehittäneet systeemin, että sinne voi käydä ilmoittautumassa vapaaehtoiseksi, ja tulevalle viikolle onkin kuulemma jo luvassa vähän helpotusta mm.lajittelutehtäviin. Meidän kanssamme samaan aikaan siellä oli myös pieni ryhmä suomalaisia, jotka olivat viemässä pientä pakolaisryhmää kaupungille piknikille. Kaikenlaista toimintaa kuulemma kaivataan. 



Vierailun jälkeen seisoimme hetken aikaa keskuksen ulkopuolella ja vaihdoimme tuntemuksia. Itse huomasin olevani aika hämmentyneissä tunnelmissa. Miten oli ensinnäkin mahdollista Suomen maassa, että tuollainen joukko ihmisiä on yhtäkkiä siellä vain muutaman ihmisen käsissä ja hoidettavana? Oli myös vaikeaa käsittää, että noilla ihmisillä ei ole mitään. Ja sitten me portin ulkopuolella, vain muutaman askeleen päässä heistä, olemme niitä, joilla on kaikkea enemmän kuin tarpeeksi. Tuli niin epäoikeudenmukainen olo. Kuilu oli niin ammottavan suuri, että sitä oli vaikea käsittää. 

Huomasin myös, että oli vaikea todella ymmärtää näiden ihmisten hätää: hehän hengittivät, juttelivat, pyörivät ympärillämme, kommunikoivat kanssamme, lapset hääräsivät siellä aikuisten joukossa ja kaikilla oli ehjät vaatteet yllä... En nähnyt enkä tuntenut heidän surua enkä paniikkia, kukaan ei itkenyt, ei ollut haavoittuneita, eikä mitään muutakaan ulkoista merkkiä siitä, että nämä ihmiset olisivat juuri ylittäneet meriä ja maita koska olivat paossa sotaa. 

Minun teki mieli kysyä ihmisiltä, että miten he voivat tai voisiko heitä auttaa jotenkin muuten, mutta huomasin, että mitkään sanat eivät yksinkertaisesti tulleet suustani. Niinpä tyydyin vain katsomaan heitä silmiin, hymyilemään ja viestimään olemuksellani, että he ovat turvassa ja tervetulleita. Että kukaan ei uhkaa heitä täällä eikä kukaan ole ajamassa heitä väkivalloin pois. 

Tunsin itseni niin hiirulaiseksi, niin kokemattomaksi, niin.... ylietuoikeutetuksi. Että miksi minä olen saanut niin paljon, ja nämä ihmiset ovat joutuneet pelkäämään henkensä edestä? Minun ei ole koskaan tarvinnut pelätä henkeni edestä, ja se melkein hävetti minua. Mikä oikeus minulla olisi auttaa näitä ihmisiä, vaikka minulla ei ole mitään käsitystä heidän läpikäymistään asioista? Miten mikään mitä tekisin, olisi koskaan tarpeeksi? Ja kuitenkin tiesin, että juuri lämmin läsnäolo oli ehkä kaikkein arvokkainta, mitä voin heille antaa.

Tämäkin päivä on mennyt vielä aika lailla noita ihmisiä ajatellessa ja tätä kokemusta sulatellessa. Myötätunto, sitä rukoilen kaikille maailman päättäjille juuri nyt. Että heillä olisi sisäistä myötätuntoista viisautta tehdä ratkaisuja ja siirtoja, jotka ovat ihmisten hyväksi.

Om

Deepthi

Jos haluat liittyä yhdistämään auttavia käsiä, lue vastaperustamastani Deepthi Foundationista täältä.

Liity kanssani yhteiseen Maailman Rauhan ja Harmonian meditaatioon KE 23.09 klo:21-22



"Try to make others happy 
and don't despair over all the evil in the world. 
Instead of cursing the dark
let us each light one small lamp."



Walter: Viimeinen päiväntasaus- ja verikuunpimennysportti

LINK IN ENGLISH HERE:The Final Equinox-Blood Moon Eclipse Gateway

Kirjoittanut Sandra Walter
8.9.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas valoheimo,

Merkittävästi korkeampaa valotaajuutta on ollut jatkuvasti kosmisesta alkusysäyksestä saakka elokuun lopussa. Olen varma, että koet tämän sisäänvirtauksen hurjat ja upeat aspektit.

Se laukaisi meidät tämän kahden vuoden "päiväntasaus ja verikuunpimennys" -porttiprojektin loppuunsaattamiseen. Vaikkei se ole mitenkään viimeinen portti, on mielenkiintoista nähdä hyvin monien heränneen tälle projektille, kun se saavuttaa loppunsa. Tämä porttitetradi aktivoi Kristus-tietoisuuden ruumiillistamisvaiheen ja Gaian kultaisen rodun todellisuus on tullut monille teistä hyvin kirkkaaksi.

On tärkeää pysyä fokusoituneena, kun ahdistus ja yleinen sensaationtavoittelu yrittävät harhauttaa tämän projektin todellisesta tarkoituksesta. Monet teistä muistavat tämän tetradin alkamisen vuoden 2014 alkupuolella – niiden energioiden saapuminen jotka kiihdyttäisivät muutosta niillä, jotka valitsevat ylösnousemuksen. Tämän tetradin päättyminen lähettää portinvartijat uuteen palvelutyövaiheeseen ja tukee samalla uuden tietoisuuden ruumiillistamista.

Muutamassa viime artikkelissa paljastettiin, että kollektiivi transformoi alkemisesti ne kosmiset Kristus-solaarimallit, joita on käytetty ruumiillistumispolkuna tuhansia vuosia. Luomme jotain täysin uutta, joka tukee tietoisuusmuutosta sekä sen hajoamista, mikä ei palvele uutta tinkimättömän rauhan universaalia agendaa.

Henkinen kypsyys

Valinnat joita tehtiin ennen viime kuun alkusysäystä, kukoistavat jo monilla valoheimossa. Jatkuvaa harmonisoitumista, säätämistä ja joustavuutta tarvitaan näiden ainutlaatuisten taajuuksien navigoimisessa, joita tulee aurinkokuntaamme. Ymmärrä, että näiden intensiivisempien siirtymävaiheiden lopputulos riippuu luomastasi perustasta ja sitoutumisestasi pitämään uutta valoa tietoisuudessasi, kentissäsi ja kehokulkuneuvossasi.

Olet luonut alustoja noille puhtaille ylisieluominaisuuksille ja –haluille. Kun laajentuminen lisääntyy, on välttämätöntä jatkuvasti asettaa uudelleen perspektiivisi, kenttäsi ja aktiviteettisi, jotta voit pysyä uuden valon sisäänvirtauksen mukana.

Portinvartijana ja tiennäyttäjänä on kiehtovaa kokea dramaattisia muutoksia tietoisuudessani tällä hetkellä. Vaikka fyysiset muutokset ovat mielenkiintoisia ja sivuvaikutuksista tulee henkilökohtaisesti ainutlaatuisempia, tietoisuuden laajentuminen ja kokemukset joita se tuo, tekee tästä hyvinkin ponnistelun arvoisen.

Tunnen, että olemme (lopultakin) siirtymässä vaiheeseen, jolloin kollektiivi ymmärtää suuremman galaktisen perspektiivin sen sijaan, että on pakkomielteinen niistä fyysisistä, hallinnollisista tai planetaarisista muutoksista, jotka ovat merkkinä ulottuvuusvaihdoksesta.

Päiväntasaus voi tehdä uudesta tietoisuusaspektista hyvin konkreettisen, jos suuri prosenttiosuus kollektiivista on keskittyneempi solaarisydäntietoisuuden sisäiseen synnyttämiseen kuin ulkoiseen ahdistukseen.

Henkilökohtaisesti olisin mieluummin viivyttämättä tai laskematta energioita enää ja näyttää siltä, että korkeavärähteinen kollektiivi siirtyy eteenpäin häiriötekijöistä huolimatta. Valo pommittaa meitä – kuitenkin sitoutumisemme siihen luo uudet todellisuutemme. Varmasti mielenkiintoinen alue kartalla.

Portinvartijat, tunnemme teidät

Päiväntasausaalto joka on jo muodostumassa, aiheuttaa syviä muutoksia planeetan magnetismiin ja merkittävää verhon ohentumista. Samalla kun näköaistimuksista tulee kirkkaita ja omalaatuisia, kiertäjähermon korvien soimisesta tulee monimutkaisempaa ja sydänkeskus alkaa elää omaa elämäänsä, pysymme rauhallisena, fokusoituneena ja selkeänä valotulvaa varten.

Portinvartijat ja verkkotyöntekijät ovat keskittyneet vakauteen, jotta niillä jotka ovat ottaneet ruumiillistuman, on mahdollisen maksimimaalinen määrä tukea. On tärkeää työskennellä maan, veden, kristallien, luonnon valtakuntien ja elementaalien kanssa jatkuvasti pitkin syyskuuta, jotta tästä tehdään mahdollisimman helppoa kaikille osallisille.

Kaikkien ohjelmien, ahdistuksenaiheiden ja sensaationtavoittelun runsaus joka tähän viimeiseen tetradivaiheeseen liittyy, on selkeä merkki sen merkityksestä ylösnousemusprosessissamme. Jos olet "myöhässä" päiväntasaus-verikuunkokoontumisesta, liity vapaasti fokukseemme.

Energiat joita on käytettävissä 9.-13.9., ovat valmistelua koordinoituun porttiavautumiseen 19.9. Portinvartijat ja verkkotyöntekijät, pitäkää parhaanne mukaan korkeampi valo paikoillaan ja antakaa alempien taajuuksien pudota pois. Tuntuu jo hyvin ylimaalliselta, joten monien teistä täytyy astua pois kollektiivista voidaksenne palvella mahdollisimman selkeällä, rauhallisella ja fokusoituneella tavalla.

Tietysti meille heitetään paljon kaikkea ja tinkimättömyydessämme astumme vain pois häiriötekijöistä. Kulta- ja kristalli/timanttitaajuudet ovat avain näihin kosmisiin Kristus-solaariportteihin. Käytä niitä luovasti heijastaaksesi omaa ainutlaatuista ilmaisuasi tässä kollektiivisessa fokusoitumisessa ruumiillistamistukeen.

Ruumiillistamisprotokolla – mestaritaso

Tiheyden transformoiminen korkeampaan tietoisuustilaan vaatii mestaritason aikomusta. Käytä jumalaista älykkyyttäsi yhdistyäksesi uuden ihmisen ylisielu/"minä olen" –malliin.


Tässä on muutamia ehdotuksia ylösnousemuspolun syyskuun protokollasta:


- Säilytä harmonia korkeamman itsen perspektiiviin.

- Meditoi sydänkeskusta/kosmista solaari-Kristusta aktivointien vastaanottamiseksi.

- Ole mahdollisimman paljon luonnossa. Solariksen (aurinko), Gaian, luonnon valtakuntien ja elementaalien kautta virtaa tällä hetkellä koodeja, jotka pyrkivät löytämään värähtelyrakenteita energiakentissäsi. Värähtely = värähtely; pääse siihen ja hengitä sitä. Tämä on ravintoa siirtymällesi uudelle tietoisuustasolle. Kunnioita sitä.

- Hiljaisuus on kultaa, kirjaimellisesti. Kullan taajuus on liittymä Lähteen ja DNA:mme välillä. Meditoi tämän taajuuden kanssa, kierrätä se toruskenttiesi ja Gaian/kollektiivin kautta. Käytämme kristallitietoisuutta, joka on kaikkialla ympärillämme. Sisäiset kristallirakenteemme harmonisoituvat sen kanssa ja se muuttaa tietoisuusastiaamme.

- Vältä ihmisiä, jotka käyttävät polariteettia henkisenä keskusteluna. Ei ole sen aika. Omistat oman ylösnousemuksesi – se ei ole väittelyn aihe. Perspektiivisi ja sydämesi eivät ole esillä tarkastelua varten. Olet ylösnousemustaiteilija. Muotoile se heijastamaan sydämesi ainutlaatuista Lähdekipinää.

- Olet ääretön. Valitse polkusi ja koe se. Muuta tuota polkua, jos et koe, mitä haluat. Valintoihisi kohdistuva valovolyymi kasvaa ja tulee erittäin epämukavaksi, jos tekosi eivät ole harmoniassa aikomustesi kehityskaaren kanssa.

- Poista vanhan itsen viimeisetkin jäänteet. Haasta itsesi pudottamaan pois asiat, jotka tuntuvat tarpeettomilta nyt. Jos jonkin on tarkoitus olla, se tulee takaisin.

- Tiedosta uusi maadoittuminen palvelussa ja luovuudessa,
kun ilmaisusi muodossa muuttuu. Maadoittuminen ei ole enää maadoittumista keskinkertaisuuteen tai tiheyteen. Se ankkuroi nämä uudet luovuustasot elämänvirtoihimme ja "noosfääriin". Ole ainutlaatuinen ja riko arkinen.

- Tunnista sekaantuminen ja sulje se. Häiriötekijät ja tunnelaukaisijat pääsevät meihin alitajuntaan tallennettujen pelkojen kautta. Sulje pelko, sulje pääsy. Sulje ulkoinen pääsy kokonaan, jos pystyt. Vältä nettitoimintaa, ahdistusta, etsimistä tai draamaa. Virity sydämeesi ja hyödynnä tuki pysyvää sisäistä muutosta varten.

- Tee harjoituksia, jotka miellyttävät sydäntä ja rauhoittavat alempia tasoja, kun ne transformoituvat.

- Tue planeetan myrkynpoistoa kehosi myrkynpoistolla, jos et ole jo tehnyt tätä.

- Hapetus tukee solumuutoksia ja uudelleenasetuksia. Liiku, liiku, liiku.

- Meditointi on syvää, voimallista ja tärkeää vakautumiselle kollektiivissa sekä omassa tietoisuudessamme, kun se transformoituu.


Rakastu jumalaiseen rakkauteen

Fotonivalo on jumalaisen rakkauden kosminen taajuus. Se on luonnonvoima, jonka tavoitteena on luoda tasapainoa, puhtautta, harmoniaa, evoluutiota. Päiväntasaus ja verikuunpimennys ei ole viimeinen portti ikinä. Tuo usko on henkistä sensaationtavoittelua.

Koemme pelkästään korkeamman tason valotulvan, koska hyvin monet meistä laajentuvat suurempiin energiakenttiin, joten planeetta voi vapauttaa enemmän tuota valoa (fotoneja on tullut sekä planeetan ulkopuolelta että sisäpuolelta viime vuoden porttiyhdistymisestä saakka). Tämän jumalaisen tetradin loppuunsaattaminen luo vakautta, kun 3D:n uudelleenluomisen alusta romahtaa ensi vuonna.

Ruumiillistaminen on vakaus, joka tarvitaan maailmojen silloittamiseen. Kosmiset Kristus-solaarimallit ovat universaaleja, kuitenkin niiden yksilöllinen ilmaiseminen on ainutlaatuista. Yhdistytäänpä kaikki uuden valon palveluaikomuksessamme ja näytetään ihmiskunnalle, mikä on mahdollista.

Yhdistynyttä fokustamme varten:

Päiväntasaus – 23.9. klo 11.22 Suomen aikaa

Syyskuun päivätasaus tapahtuu sillä hetkellä, kun aurinko ylittää taivaallisen päiväntasaajan, pisteen avaruudessa maapallon päiväntasaajan yläpuolella, yhtä kaukana pohjois- ja etelänavasta.

Verikuunpimennys 28.9. klo 5.47 Suomen aikaa.

Pimennys huipentuu 5.11-6.23 Suomen aikaa ja se näkyy ainakin osittain Euroopassa, Etelä- ja Itä-Aasiassa, Afrikassa, suuressa osassa Pohjois-Amerikkaa, suuressa osassa Etelä-Amerikkaa, Tyynellämerellä, Atlantin ja Intian valtamerellä, arktisella ja antarktisella alueella.

Olen poissa linjoilta loppukuun voidakseni palvella ja kokea näitä kohonneita energioita. Lähde siunaa pyrkimyksiämme ja paljastaa jumaluuden jokaisen sydämen kautta, joka on valmis osallistumaan ylösnousemukseen tänä aikana. Siunausta Gaialle, luonnon valtakunnille, elementaaleille, rakkaalle ihmiskunnalle ja tälle suurelle kosmiselle Kristuksen paluuprojektille.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa

Sandra
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

10.9.15

MEDITAATIOKUTSU MAAILMAN RAUHAN JA HARMONIAN PUOLESTA 23.09 klo:21-22



LIITY MUKAAN MEDITAATIOON 
MAAILMAN RAUHAN JA HARMONIAN PUOLESTA

23.09.2015 KLO:21-22

SIELLÄ MISSÄ JUURI TUOLLOIN OLETKIN


Maailma on juuri nyt käymässä läpi historiallisen voimakasta muutosta niin planetaarisesti kuin maailman tapahtumineenkin. 
Meillä on syyskuussa kaksi kuunpimennystä, päiväntasaus, harvinainen Marsin ja Venuksen yhtymä 
ja useita planetaaristen syklien alkuja ja loppuja. 

Samaan aikaan kun meillä on 23.09 päiväntasaus, myös maailman johtajat kokoontuvat yhden pöydän ääreen. 
Niinpä myös me kokoamme yhteen rakkauden, ilon ja harmonian voimamme 
ja säteilemme sitä koko maailmaan juuri tuona päivänä. 

Me olemme muutos. Sinä ja minä. Me.

Lämpimästi tervetuloa rakentamaan rauhan ja rakkauden maapalloa!



* * *  

Lue lisää:



Deepthi: Uusi alku




Kultaisen Valon lämpimiä terveisiä keskiyön hiljaisuudesta. Tämä kirjoitus sisältää viime päivien ja viikkojen sisäisiä kokemuksiani, joita yritän laittaa tähän sanoiksi, vaikka jo nyt tuntuu, että tehtävästä tulee melkoisen mahdoton. Minulla vain on tunne, että jollain tavalla tätä täytyy sanoittaa, koska se saattaa selittää jatkossa sitä, miksi toimin niin kuin toimin. Minulle on nimittäin nyt tapahtunut jotakin, ja luulen, että en ole tässä yksin.

Vielä toissa viikonloppuna olin valmistautumassa pitämään EnkeliJumalatar-retriittiä Toivakassa ja lähdin onnellisena ajelemaan Jyväskylää kohti. Tapaisin ryhmän, jossa suurin osa ihmisiä on ollut mukana tällä matkalla kanssani nyt kaksi vuotta, ja olen saanut omin silmin nähdä aivan huikeita kasvutarinoita ja voimaantumista meissä kaikissa. Tuona samaisena viikonloppuna 28.8-30.08 oli kolme porttipäivää Maya-kalenterissa sekä kaiken lisäksi supertäysikuu. Minä ihmettelin, kun minulle sanottiin koko viikonloppu sisäisesti, että "aika retriittien parissa on nyt päättymässä". Tunsin, että oma energiani ei ollut enää ollenkaan kohdistunut retriitteihin, vaan sitä oltiin nyt kääntämässä vahvasti jonnekin aivan muualle. Itse retriitti meni kuitenkin upeasti ja se oli meille erittäin voimakas kokemus.

Koko viikonlopun nostimme ryhmän kanssa kortteja, ja kaikki kolme korttia jotka itse nostin peräkkäisinä päivinä, kertoivat minulle samaa tarinaa: uuden alku, nollapiste, uskalla unelmoida isosti jne. Minä ajattelin, että okei okei, kyllä minä tämän jo tiedän: minähän olen juuri aloittanut opiskelut ja sen myötä täysin uuden alun elämässäni, eli olin ymmärtänyt, että energiani keskitettäisiin nyt sinne. Mutta samalla ihmettelin, että miksi ihmeessä minulle niin vahvasti painotettiin, että tämä on UUSI ALKU! Hmm...

Kun tulin kotiin retriitistä, seuraavana aamuna minulla oli kouluaamu. Hyppäsin aamulla junaan ja tunsin, kuinka olin niin täynnä energiaa, etten tiennyt mihin olisin sen sullonut. Ilmeisen tärkeää siis tämä koulun käynti, kun siihen näin minua energeettisesti ladataan... Junassa muistin yhtäkkiä edellisen yön unen: olin koulukaupunkini juna-asemalla ja lähdössä takaisin kotiin päin. Minulla oli mukana tyhjät lastenvaunut. Juna oli juuri tulossa, mutta päätin vielä kerran käydä tarkastamassa jotain lähtötaululta. Samassa kun pääsin taululle, juna tuli - ja meni. Minä jäin asemalle tyhjien lastenvaunujen kanssa ihmettelemään.

Reaalielämässä hyppäsin nyt pois määränpäässäni ja lähdin kulkemaan koululle - vain saadakseni kuulla perillä, että opetustunnit alkavatkin vasta seuraavalla viikolla!!! Ja minä kun olin täynnä energiaa, jonka olin luullut varattavan opiskelulle, ja nyt en pääse edes aloittamaan sitä!!!! Pasmat menivät hetkeksi sekaisin, lähdin kaupungille tapaamaan ystävääni, kunnes hyppäisin - toivottavasti - takaisin junaan.

Varmuuden vuoksi menin asemalle ajoissa, enkä hievahtanutkaan laiturilta, ennen kuin juna tuli ja pääsin hyppäämään kyytiin. Sitten junassa minulle alettiin tuoda sisäisesti taas niitä samoja kortteja, mitä olin viikonlopun aikana nostellut, ja nostanut yhden vielä varmuudeksi lisää aamulla: siinäkin oli sama viesti: täyskäännös, uusi alku. Sydämeeni alkoi junassa hiipiä kauhistuttavan vahva ajatus: mitä jos tämä kaikki energia ei olekaan tarkoitettu suunnattavaksi koulunkäyntiin? Mutta mihin ihmeeseen sitten?????? Tunsin, että nyt on jotain tapahtumassa. Jotain isoa, jotain peruuttamatonta, josta minulla ei ole mitään hajua.

Tiistai (1.9) meni aivan hirveässä energiapöllyssä. Minulle oli tullut jo Intiassa vahvasti olo, että minun täytyisi luopua - tai ainakin ottaa välimatkaa - omaan nimeeni ja ottaa täysivaltaisemmin käyttöön Deepthi-nimeni. Vaihdoin kaikki sähköiset tilini, perustin itselleni uuden henkilökohtaisen facebooksivun ja antauduin menettämään koko sen identiteetin, joka vanhaan nimeeni liittyy (tämä on monisyinen kuvio, jota en ala tässä nyt selittää). Tunsin välittömästi ihmeellisen sisäisen muutoksen, kun minulla ei ollut enää nimeä, johon identifioitua.

Seuraavien tuntien aikana sain yhtäkkiä aikaan tuhat ja yksi asiaa ja ihmettelin vain, että mitä ihmettä täällä oikein tapahtuu?! Mistä tämä valtava energiaboosti oikein tulee?

Keskiviikkoaamulla sitten aloin lukea lehtiä... Syyria... pakolaisia... Suomen vastaanottokeskukset... hätä... kriisiapu...

Katsoin uutisia ja luin artikkeleita, joita yleensä en edes aukaise... Jotain sisälläni alkoi kasvaa ennennäkemättömiin mittoihin, mitä en osaa sanoittaa millään mittapuulla... Tein välillä omia toimistohommia ja uppouduin omaan maailmaani... Tunsin itseni höyhenen kevyeksi...

Seuraavana päivänä menin metsään ja viivyin siellä kauan. Minulle alkoi valjeta, että minun energiaani ollaan nyt suuntaamassa aivan uudelleen ja tiedostin miten oma mindsettini ja tietoisuuteni alkoi muuntua. Kohtasin metsässä ison sudenkorennon ja kotiin päästessäni googlasin sen tuoman symbolismin: transformaatiota, vanhan syklin loppu, uuden alku... Niinpä tietenkin.

Eksyin lukemaan facebookiin ystävieni päivityksiä, ja ne olivat täynnä Syyriaa... Kirjoitin blogipostauksen. Ja loppu on historiaa.

Seuraavista päivistä en muista juurikaan mitään. Tiedostin vain, että käyn läpi valtavaa tietoisuudenmuutosta ja energiatransformaatiota. Sen aikana tajusin, että minulla on aivan kaikki mitä tarvitsen tällä fyysisellä tasolla: rakkautta, ihanat ihmiset ympärillä, maailman ihanin työ, viihtyisä koti, tunnen olevani henkisesti ja fyysisesti hyvin tasapainossa, kaikki on erittäin hyvin. Koin luissani ja ytimissäni saakka, että minä en tarvitse enää yhtään mitään, että minä olen vapaa. Olen selvinnyt kaikesta siitä vyyhdistä, jota aloin 10 vuotta sitten selvittää.

Tajusin, että olen vihdoin siinä, mihin olen kiihkeästi kaivannut viimeiset seitsemän vuotta: valmis palvelemaan ihmiskuntaa. Vaikka olen kaikki nämä vuodet tehnyt vapaaehtoistyötä Amman joukoissa ja kokenut olevani täysin sieluntehtävässäni niin laulajana kuin enkeli-iltojen ja -retriittien ohjaajanakin, niin jokin pieni ääni minussa on silti takaraivossa pelännyt lopullista antautumista. Pelännyt omasta itsestäni ja vanhoista unelmistani täysin irtipäästämistä ja antautumista täysin ihmiskunnan palvelulle. Olen ajatellut, että tämä mitä olen tähän saakka tehnyt, on riittävä palvelus minulta. Ja samalla olen kipeästi tiennyt, että se ei ole koko totuus, että on vielä yksi vaihde.

Ja minä voin tunnustaa suoraan: minä olen väistellyt tuota vaihdetta tietoisesti. Minä en ole voinut täysin sydämin hyväksyä sitä, että olisin "vain" palvelija eikä minulla olisi enää mitään omia tavoitteita ja pyrkimyksiä. Niin paljon kuin ashramissakin ihailen niitä ihmisiä, jotka todella ovat luopuneet kaikesta, niin minua on pelottanut astua itse tuohon samaan rooliin. Minulle on ollut tärkeämpää oma sisäinen vahvistuminen ja muiden luotsaaminen oman itsen rakastamisen äärelle.

Mutta nyt tapahtui jotakin.

Minut siirrettiin tuosta energiasta pois. Sillä ei ollut mitään tekemistä minun oman pikkutahtoni kanssa, vaan niin vain tapahtui. Yhtäkkiä aloin kauhukseni ja suureksi helpotuksekseni huomata, että minä olen muuttunut. Tunsin ällistyksekseni olevani yhtäkkiä vapaa aivan kaikesta, mikä kahlitsee minua minuun. Vapaa palvelemaan. Mikään takaraivossani ei enää alkanut jossitella, varmistella, kyseenalaistaa eikä pelätä. Ja kun sallin tämän asetuksen tulla itseeni, niin oma energiatasoni alkoi nousta välittömästi niin korkeaksi, että minun oli vaikeaa pysytellä edes näissä nahoissa. Aloin ymmärtää, mitä kaikki mestarit tarkoittavat tällä:



Se Rakkauden määrä, missä olen saanut uida viimeisen viikon ajan, on ollut jotain aivan käsittämätöntä. Kun ei ole mitään omia tarpeita, ja keskityt vain siihen miten voit palvella, niin tuntuu, kuin koko maailman runsaus, rakkaus ja valo olisi kanssasi. Minulla on energiaa niin paljon, että tuntuu, että minun ei tarvitse edes syödä. Olen vain ihmetellyt, että mitä minussa tapahtuu, kun ei ole edes nälkä ja koko keho tuntuu höyhenen kevyeltä. Nyt alan ymmärtää.

Samalla tuntuu, että olen energeettisesti täysin täynnä. Minussa ei ole mitään kohtaa, mitä rakkaus ja palava intohimo palvella ei täyttäisi. En pysty erottamaan itseäni muista, enkä näkemään enää mitään muuta kuin maailman kärsimyksen, jota minä olen tullut osaltani helpottamaan. On se sitten mitä tahansa. Tämä synnytti Deepthi Foundationin, liikkeen, jonka tarkoitus on inspiroida ihmisiä auttamaan kanssaihmisiä ruohonjuuritasolla, ja edistää hyvinvointia ja rauhaa maailmassa.

Tänään kävin yli 80-vuotiaan mummani luona Kurikassa. Puhuimme viime päivien uutisista, sodasta ja pakolaisista, ja hän sanoi toivovansa, ettei hänen tarvitse enää tässä elämässä toista sotaa nähdä. Hän itse menetti kahdeksan vuotiaana isänsä sodalle. Sen jälkeen hän on haudannut sekä miehensä että kaksi tytärtään, toisen ollessa minun äitini. Mumma on nähnyt paljon. Ja silti - ja ehkä juuri siksi - se valo mikä hänessä loistaa, on lempeämpi kuin mikään muu. Vielä lähdönpäässä hän alkoi kaivaa paapan villapaitoja minulle kaapista matkaan sanoen, että "vie nuo sinne vastaanottokeskukseen". Nykyään hän joka kerta lähtiessäni sanoo, että "kun ei sitä tiedä vaikka tässä jo kohta siirtyisi toiselle puolelle". Ja minä vain nauran mummalle, että "et sinä kuule ole vielä minnekään menossa, sen verran silmät tuikkii ja valo loistaa!" 

Veljenpoikani taas juoksi suoraan syliini, kun tapasimme hautausmaalla ja kävimme katsomassa äidin hautaa. Mumman työnä sama poika kutsui leikkimään kanssaan legoilla, ja kun leikit oli leikitty, hän laittoi makuulle syliini, kun istuin keinutuolissa. Siinä sitten heijasimme ja silittelimme ja hän tuntui kuin toiseen maailmaan rentoutuneelta. Rakas pikkumies 

Niin paljon iloa ja naurua mahtui tähän iltaan! 

Deepthi Foundation näkee konkreettisesti päivänvalonsa su 20.09, kun kokoonnumme Tampereelle pienellä porukalla pohtimaan, että mitä voisimme konkreettisesti yhdessä tehdä. Aivan loistavia ideoita on jo nyt ilmassa, enkä malta odottaa, että saamme toiminnan käyntiin. Minun sydämessäni toiminta on jo käynnistetty ja energia laskettu vauhtiin. Se saa muotoutua juuri sellaiseksi, kuin sen on tarkoitus. Jos haluat liittyä iloiseen joukkoomme, niin löydät meidät facebookista. Ilmoitathan minulle, mikäli haluat tulla sunnuntain 20.09 tapaamiseen mukaan: ranto.kirsi@gmail.com. Kaikki apu ja sydämentahto auttaa on tervetullutta!

Me elämme planeetallamme juuri nyt aivan epätavallisen voimakkaita aikoja. Meidän kollektiivitietoisuus on jo erittäin korkea, ja meille tuodaan joka päivä nyt erittäin vahvoja valokoodeja. Nyt on tärkeää pysyä maadoittuneena, juoda paljon vettä, olla luonnossa, liikuttaa kehoa ja tehdä päivittäin oma meditaatio. Meillä on ennennäkemättömän huikeat mahdollisuudet kollektiiviseen ylösnousemukseen ja tietoisuuden muutokseen, eli tuoda todellinen taivas maan päälle sisäisen rauhan saavuttamisen kautta. Kaikki enkelit ja valonmestarit ovat tässä meitä luotsaamassa ja tukemassa, ja he seuraavat täydellisen hurmioituneena sitä kehitystä, johon olemme rohkeina sieluina tähän elämään sitoutuneet. ME OLEMME KULTAINEN AIKA. Me olemme tie, totuus ja elämä. Me olemme rauha, harmonia, rakkaus ja ykseys maan päällä. Me itse valitsemme sen sydämessämme ja annamme sen tapahtua oman sielumme johdatuksessa. Sinä olet itsesi Mestari, Sinä olet Luoja. Nyt alat sen nähdä syvästi ja kirkkaasti.


Be The Light You Are 
and 
Let Your Light be of Service to the World 

 

Deepthi






Fenn: Sädehtivä valotsunami ja jumalaisen maskuliinitaajuuden paluu - Syyskuu 2015


LINK IN ENGLISH HERE: The Tsunami of Luminous Light and the Return of the Divine Masculine Frequency : September 2015

AE Mikaelia kanavoinut Celia Fenn
5.9.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas valoperhe, olette sitten astuneet syyskuuhun ja ratsastatte sillä sädehtivällä valoaallolla, jonka maapallonne vastaanotti 8/8/8 tai Leijonaportissa. Olette tunteneet tämän uuden valokoodiaallon intensiivisyyden, kun se on auttanut teitä muuttamaan henkilökohtaista taajuuttanne ja sopeutumaan näiden sädehtivien värisävyjen edustamiin korkeampiin taajuuksiin. Syyskuussa teille annetaan lisätilaisuuksia ruumiillistaa ja hyväksyä nämä uudet taajuudet ja sallia sielunne tanssia näiden uusien sävelten ja äänien tahtiin.

Tämän sädehtivän valotsunamin tarkoitus on tukea teitä, kun saavutte lopultakin määränpäähänne täysin moniulotteisena tai yhdeksän ulottuvuuden ruumiillistumana maaplaneetalla. Maa on siirtynyt täysin yhdeksännen ulottuvuuden matriisiinsa ja näin ne jotka ovat valmiita, ratsastavat valotsunamilla yhdeksännen ulottuvuuden tietoisuuteen.

Tosiaankin, rakkaat ystävät, tästä syystä Maassa on niin paljon kaaosta ja hämmennystä tällä hetkellä. Tämä valotsunami toimii niin kuin tsunami aina ja huuhtoo pois kaiken, mikä ei ole vakaata ja varmaa ja luo tilaa uuden luomiselle.

Tällä hetkellä Maa on ankkuroitunut viidenteen ulottuvuuteen, mutta monet toimivat edelleen kolmannen ulottuvuuden tietoisuudessa. Sitten on monia, jotka ovat alkaneet nostaa tietoisuutta ja nousseet kuudenteen, neljänteen ja seitsemänteen tasoon ja korkeammalle. Ja näin jokainen ihminen vastaanottaa valokoodit ja taajuudet sen mukaisesti, mihin he ovat päässeet henkilökohtaisella evoluutiomatkallaan. Jos he ovat edelleen alemmassa tietoisuudessa, niin tämä aika näyttää kaoottiselta ja pelottavalta.

Rakkaat ystävät, tietäkää, että kolmannen ulottuvuuden tietoisuudella on juuret kaksinaisuudessa ja pelossa ja näin se näkee jokaisen tapahtuman jonain pelättävänä tai todisteena lopusta ja romahtamisesta. Atlantiksen apokalyptinen tietoisuus on voimakkainta kollektiivissa tällä tasolla ja näin ollen ne jotka ovat edelleen tässä pelkotaajuudessa, lähettävät ja tuntevat paljon pelkoa.

Kuitenkin tähtiperheenä te tiedätte, että olette saavuttaneet viidennen ulottuvuuden yhteyden ja tiedätte myös, että Maa kulki lopunajan tähtiportista 2012 ja se on nyt tiukasti aikajanalla ja matkalla uuteen ja taianomaiseen tulevaisuuteen.

Te jotka olette ottaneet vastaan ja ruumiillistaneet kuudennen ja seitsemännen tietoisuusulottuvuuden, tunnette voimakkaita luovuuspuuskia ja halun ilmaista itseänne ja sieluanne kaikin mahdollisin tavoin. Tunnette kehon ja sielun hyvin iloisen yhdistymisen hengen ja aineen pyhään liittoon itsessänne, kun kaksoisliekkiliittonne ankkuroidaan sydämeenne, sieluunne ja henkeenne. Se on suuren juhlan aikaa enkelimaailmassa ja olemme tässä rinnallanne jakaaksemme ilossa ja juhlassa.

Tässä syyskuussa ensimmäinen voimallinen päivämääränne on 9.9., jolloin kuljette 9/9/8-tähtiportin läpi. Tässä kohtaa 8/8/8-energia-aalto voimistuu ja nousee korkeampaan taajuuteen tai säveleen sopiakseen tuleviin energioihin. Tuolloin te jotka olette ottaneet vastaan mestarivalonne ja –koodinne, tunnette voimakkaan impulssin kehossanne ja sielussanne. Saatatte kokea tämän energiasähkösykkeinä kehossanne ja tuntea myös suurta väsymystä, kun fyysinen kulkuneuvonne sopeutuu tähän uuteen taajuuteen. Ehdottaisimme, että sallisitte itsellenne 9.9. hyvin lempeää ja hyvin sisäänpäin kääntynyttä meditointia, jotta voitte yhdistyä sisäiseen voimaanne ja sisäiseen valokoodimestaruuteenne.

Sitten muutaman päivän päästä teillä on uusikuu Neitsyessä ja myös osittainen auringonpimennys ja näin tämä on teille tilaisuus yhdistyä Maan kanssa – uuden Maan kanssa sen uusissa valotaajuuksissa – ja päättää, mitä haluaisitte ilmentää tässä uudessa aikasyklissä, joka kehittyy maapallolla. On aika katsoa, mitä fyysisiä muutoksia haluaisitte tehdä elämässänne ja mitä muutoksia voisitte tehdä hoivataksenne paremmin itseänne ja huolehtiaksenne paremmin terveydestänne ja hyvinvoinnistanne Maan päällä. Kun taajuudet nousevat valokehossanne ja fyysisessä kehossanne, saatatte huomata, että teidän täytyy elää kevyemmin, ja tämä sisältää elämäntyylinne ja ruokavalionne. Antakaa sydämenne ja sielunne olla oppaana tänä aikana. Auringonpimennys ankkuroi myös jumalaisen feminiinisyyden uudet solaaritajuudet ja Jumalattaren ja Magdaleenan läsnäolo tuntuu hyvin voimakkaasti tänä aikana. Sallikaa hänen olla osa olemustanne ja syleilkää sitä sisäistä Jumalatarta, joka olette!

Astutte päiväntasausenergioihin 23.9. ja tässä teillä on tilaisuus tasapainottaa nämä energiat, joita on tullut heinä- ja elokuusta saakka. Päiväntasaus edustaa sitä aikaa, jolloin päivä ja yö ovat samanpituisia ja Maa valmistautuu vuodenajan vaihtumiseen matkallaan auringon ympäri. Pohjoisessa siirrytään syksyyn ja talveen ja etelässä kevääseen ja kesään. Nämä voimakkaat Maan muutosenergiat ovat myös suuria voimia Maan geomagneettisessa kentässä sekä omassa valokehossanne. Tämä on hyvää aikaa seremonioihin ja meditointiin ja muistaa, että tulette tänne myös kunnioittamaan Maata ja olemaan Maan kollektiivienergian ääni, kun juhlitte päiväntasausta.

Sitten 28.9. energiat huipentuvat, kun juhlitte täysikuuta Oinaassa/Vaa'assa ja täydellistä kuunpimennystä, joka on myös verikuu ja viimeinen neljän voimakkaan verikuun sarjassa, jotka ovat olleet voimakkaiden muutosaaltojen kantajia. Tulikuu on aina voimakas täysikuu ja näin kuu Oinaassa verikuuna on Feenix-linnun täysikuu! Se on hetki, jolloin uusi syntyy vanhan tuhkasta ja uuden voima nousee sydämessänne, sielussanne ja hengessänne. Tänä aikana voitte odottaa tuntevanne uusien energioiden voimakkaan puuskan ja yhteyden uusiin tilaisuuksiin ja uusiin suuntiin elämässänne ja kollektiivin elämässä. Se mikä oli piilossa, paljastuu nyt ja tehdään selväksi!

Se on tilaisuus ihmiskunnalle yksilöinä ja kollektiivina nousta seisomaan ja liikkua eteenpäin valo-, rakkaus- ja myötätunto-olentoina. On tilaisuuksia valita rakkauden ja pelon välillä ja päättää, millaisen taajuuden ja todellisuuden haluatte luoda aikajanallanne vuosille 2015 ja 2016.

Rakkaat ystävät, on juhlan ja ilon aika! Älkää salliko tsunamiaaltojen pyyhkäistä itseänne hämmennykseen ja kaaokseen, vaan pysykää tiukasti maadoittuneena omaan sydämeenne ja sieluunne, yhdistyen taivaaseen ja maahan ja ollen kanava tai välittäjä jumalaiselle valolle ja uusille kirkkaille taajuuksille, jotka valaisevat tien uuteen todellisuuteen!

Kirkkaiden jumalaisten maskuliinitaajuuksien paluu


Kun timanttivalokoodit on integroitu Maahan 2015 ja nyt kun nämä uudet sädehtivät valotaajuudet maadoitetaan Maamatriisiin, on toinen jännittävä energia ja tapahtuma. Olette kaikki toivottaneet tervetulleeksi jumalaisen feminiinisyyden ja Jumalatartaajuuksien paluun ja nyt on aika toivottaa tervetulleeksi jumalaisen maskuliinisuuden sädehtivät taajuudet.

Ystävänne ja kolleganne Siriukselta seisovat valmiina auttaakseen teitä, kun taas kerran vastaanotatte ja integroitte jumalaisen maskuliinisuuden korkeammat taajuudet. Siriuslaisissa tarinoissa jumalainen maskuliinienergia inkarnoitui Shu'na, joka kuvattiin höyheneksi tulessa tai lintumieheksi. Monet voimakkaat siriuslaiset opettajat jotka tekivät itsensä tunnetuksi teille, ottivat lintumiesmuodon – Toth, Horus vanhempi ja Ra.

Lintu edusti tämän energian kykyä lentää jumalaisen luomisälykkyyden tuulilla ja virrattaa energia ilmentymään. Se edustaa myös kykyä matkustaa monissa ulottuvuuksissa ja lentää kosmoksen läpi valotuulilla. Kun teistä tulee moniulotteinen, teidän täytyy ottaa vastaan tämä energia, jotta voitte luottaa kykyynne matkustaa kosmoksessa valosiivin ihmisenkeleinä.

Jumalaista maskuliinienergiaa ruumiillistivat myös Jeshua, Buddha, Shiva ja muut, jotka ottivat itselleen visionääriuneksijan voiman ja pystyivät näkemään suuremman kuvan elämässä ja ihmiskunnan matkalla. He käyttivät valosiipiään noustakseen alempien ulottuvuuksien ja kuoleman otteen tuolle puolen ja pystyivät ylösnousemaan valoon timanttivalon enkelisiivillään.

Kun yhdistytte jumalaiseen maskuliinisuuteen näillä korkeammilla tasoilla, tunnette tasapainon palaavan jumalaisen feminiinisyyden ja jumalaisen maskuliinisuuden välille. Tämä voimistuu lokakuussa 10/10/8-tähtiportissa 10.10. ja sitten huipentuu 11/11/8-portissa 11.11. Tuolloin tapahtuu pyhä avioliitto, kun nämä kaksi energiaa yhdistyy nostamaan ihmiskunnan ja planeetan tietoisuuden uudelle tiedostamis- ja rakkaustasolle. Tämä on voimallinen hetki planeetalle ja se valmistelee teidät vuoden 2015 aallon viime vaiheisiin, 12/12/8-tähtiporttiin 12.12. ja päivänseisaukseen 21.12., kun Maa asettuu linjaan Galaktisen keskuksen tai Suuren keskusauringon kanssa ja juhlii voimakkaita valotulvia, joita saadaan suuresta kosmisesta sydämestä ja välitetään Suuren keskusauringon kautta Maahan ja sydämiinne.

Rakkaat ystävät, pyydämme, että työskentelette tänä aikana valokehonne ja energiakenttänne kanssa ja että otatte päivittäiseksi harjoitukseksenne työskennellä sen pyhän timanttisydänaktivoinnin kanssa, jonka olemme antaneet teille. Kun yhdistätte jumalaisen maskuliinisuuden ja jumalaisen feminiinisyden timanttivalon, tunnette tuon sisäisen jumalaisen valotasapainon omassa sydämessänne, sielussanne ja olemuksessanne.

Neljännen ulottuvuuden hallitseminen ja aikaspiraalien käynnistäminen


Rakas valoperhe, olemme puhuneet teille aiemmin sen tärkeydestä, että sallitte itsenne hallita ajan neljättä ulottuvuutta. Monet teistä ovat huomanneet, miten aika näyttää jatkuvasti kiihtyvän ja kulkevan nopeammin. Tämä johtuu siitä, että olette yhteydessä kollektiivitietoisuuteen, joka toimii enimmäkseen vielä 3D-aikakalenterien mukaan. Kun jumalainen valovirta nopeutuu, kaikki näyttää ikään kuin liikkuvan nopeammin, kuten tietysti tapahtuu.

Ainoa tapa toimia tämän nopeutumisen kanssa on nostaa tietoisuuttanne ja luoda se aika, jonka tarvitsette. Aika on harhaa, keksitty asia, jossa on vähän todellisuutta. Kolmannessa ulottuvuudessa se sepitettiin taloudellisen tarpeen mukaan ja elämäänne hallitsi työaikataulu. Nyt korkeammissa ulottuvuuksissa olette vapaa luomaan omien aikakehystenne, -tarpeidenne ja -halujenne mukaan. Tämä on aikaa käynnistää omat aikajananne tai aikaspiraalinne ja virrattaa luovaa energiaa unelmiin ja toiveisiin, joita haluatte paljastaa ja ilmentää maailmassa.

Olette valonmestari ja olette nyt tulossa lopulliseen, todelliseen harmoniaan sielunne ja korkeamman itsenne kanssa. Sallikaa itsenne tuntea unelmat ja visiot, joita nousee sielussanne korkeammilta tasoilta, ja ilmaista ne maailmassa omina unelminanne, visioinanne ja luomuksinanne.

Tällä tavalla, rakkaat ystävät, määräätte sen tavan, millä timanttivalo ja sädehtivät taajuudet maadoittuvat ilmentymään elämässänne ja todellisuusluomisessanne!

Nyt teidän on aika päättää, mitä sieluseikkailuja haluatte luoda, ja olla sallimatta kollektiivitietoisuuden alempien tasojen pelon ja ahdistuksen estää teitä. Miksi antaa luova energianne ja voimanne apokalyptisen painajaisen luomiseen, silloin kun on paljon enemmän koettavaa kasvun ja itsemääräämisen polulla? Miksi ette sen sijaan loisi polkua, joka on täynnä valoa, iloa, rakkautta ja seikkailua, koska tämän voitte tehdä levittäessänne aikajananne kuin taivaallisen kukan, joka avaa terälehtensä kosmiseen aurinkoon!

Toivotamme teille paljon iloa ja valoa tietoisuusseikkailuunne, kun jatkatte ratsastamista kirkkailla aalloilla uuteen todellisuuteen tässä syyskuussa.
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Next >