29.11.16

Deepthi: Tuhkasta nousen kuin Feeniks-lintu



En tiedä mistä aloittaa, niin paljon on sydämellä ja energiassa asioita, että on melkein mahdotonta pukea niitä järkeviksi ajatuksiksi, saatika lauseiksi. Parhaiten tätä kaikkea kuvaa varmastikin tuo otsikko, joka tälle postaukselle tuli, ennen kuin olin riviäkään kirjoittanut: tuhkasta nousen kuin Feeniks-lintu.

Tämän syksyn aikana olemme käyneet läpi niin monta kuoleman ja uudelleensyntymisen sykliä, että ei ole ihme, jos olemme tässä vaiheessa täysin pää pyörällä ja uuvuksissa. Meiltä on kysytty jatkuvaa irtipäästämisen taitoa, luopumista siitä, joka olit, joksi juuri synnyit ja joksi luulet seuraavaksi syntyväsi. Tuntuu, että olemme täysin aavalla merellä ilman minkään näköisiä airoja saatika pelastusliivejä, ja ainoa kompassimme on vain kyky kirjaimellisesti lukea tähtiä, suunnistaa puhtaasti intuition varassa ja olla valmiita kääntämään purjeita välittömästi sen mukaan, mistä tuuli puhaltaa. Tämän syksyn - ja vuoden - aikana olemme syntyneet itsemme mestareiksi. Ottamaan täyden vastuun tunteistamme, kehomme reaktioista, pimeistä ja valoisista puolistamme, mielemme illuusioista ja sydämen johdatuksesta.

Ikivanhoja unelmia, kipuja, kehoon ja sieluun haudattuja tunnemuistoja, käyttäytymismalliasetuksia ja solukoodeja on nostettu pintaan yksi toisensa jälkeen, ja on ollut mahdollisuus katsoa, että miten mihinkin asiaan reagoimme. Aina kun vastaan on noussut häpeää, surua, riittämättömyyden tunteita, loukkaantumista tai pelkoa, olemme saaneet tilaisuuden joko haudata nuo tunteet uudelleen tai katsoa, missä niiden juuret ovat. Meillä on ollut lukemattomia tilaisuuksia vaihtaa negatiiviset reagointimallit neutraaleihin tai positiivisiin, jolloin olemme katsoneetkin itseämme ja asioitamme aivan uusin, myötätuntoisin silmin. Olemme eheytyneet, kasvaneet ja vaihtaneet omaa värähtelytaajuuttamme niin mykistävän päättäväiseen tahtiin, että ei ole ihme, että olemme hiukan päästämme pyörällä ja kuin teholinkouksessa pyöriteltyjä.

Voi myös olla, että jos yrität visualisoida kaiken tämän jälkeen itsellesi uutta suuntaa ja elämäntehtävää, saatat tuntea pettymystä. Kyllä, olet mahdollisesti avannut sieluasi ja sydäntäsi niin paljon, että nyt pitäisi olla jo aika kirkas visio siitä, että mikä sinun oma sieluntehtäväsi tässä ajassa ja elämässä on. Mutta minusta tuntuu, että jotain radikaalia meissä on nyt tapahtumassa. Minusta tuntuu, että yksilön unelmilla ja elämäntehtävällä ei ole enää merkitystä. Nyt varmasti huudat, että mitääähhh?? Juurihan olemme oppineet, että olemme oman elämämme luojia ja luojattaria ja meillä on kyky toteuttaa hurjimmatkin unelmamme toteen. Mutta minusta tuntuu, että olemme siirtyneet jo tuon vaiheen yli.

Olemme ihmiskuntana ja maapallona evoluutiossamme nyt siinä kohdassa, jossa tarvitaan radikaaleja muutoksia, tarvitaan YHTEISIÄ UNELMIA, YHTEISIÄ PONNISTUKSIA, YHTEISTÄ VISIOTA. Meillä ei ole enää aikaa toteuttaa yksilönä unelmia, vaan meitä kaikkia johdatetaan nyt luomaan YHTEISTÄ MAAILMAA. Tuomaan omat lahjamme yhteiseen, globaaliin käyttöön.

Lähestymme hetkeä, jolloin voimme sanoa Amman tavoin:


BECOME A ZERO 
AND YOU BECOME A HERO


Meidän tehtävämme ei ole tulla miksikään. Ja se saattaa tuntua mielellemme suunnattoman pelottavalta, nurinkuriselta ja järkyttävältäkin. Mihin minä nyt sitten voin kiinnittyä? Mitä virkaa minulla nyt sitten on?, se kysyy. Kohoamme tietoisuudentasossamme ja sydänyhteydessämme olemisen tilaan, jossa kaikki henkilökohtaiset pyrkimykset poistuvat, ja kykenemme vain palvelemaan, antautumaan.

Tämä on nyt se aika, jolloin aivan uusia innovaatioita, toimintatapoja ja "tulokulmia" syntyy. Asioita aletaan ratkaista täysin uusilla tavoilla, syntyy ANTAMISEN KULTTUURI. Tähän saakka kaikki on perustunut siihen, että pyrimme varmistamaan, että jos annamme jotain (aikaa, rakkautta, palveluksia, panostamme), saamme jotain myös takaisin. Mutta nyt siirrymme aikaan, jolloin opettelemme antamaan ilman mitään odotuksia ja kiinnittymisiä. Opettelemme luottamaan, että HYVÄ TULEE AINA TAKAISIN LUOKSEMME, eikä meidän tarvitse hallita ja kontrolloida sitä. Opettelemme luottamaan, että meitä kannetaan, että jokainen tarpeemme tulee täytetyksi - itse asiassa moninkertaisesti - kun vain keskitymme antamaan koko sydämestämme.




Tämä syksy oli täydellisen irtioton ja kuoleman aikaa. On pitänyt sukeltaa todella syvälle itseen, eikä ole saanut kysyä keltään muulta ulkopuolelta neuvoja, tukea tai mielipiteitä. Välillä se on tuntunut julmaltakin, mutta erityisesti yksinäiseltä ja eristetyltä matkalta. Olemme tehneet niin suurta sisäistä työtä, että jopa enkelimme ja oppaamme ovat tuntuneet olevan hyvin kaukana, varmistaakseen, että joudumme varmasti vastatusten itsemme kanssa. Monet ovat jopa kokeneet, että ovat menneet henkisesti "takapakkia" näiden kuukausien aikana, kun esimerkiksi omaa mieltä ei ole tahtonut saada millään kuriin, vaikka olisi - kirjaimellisesti - päällään seisonut. Ja kuitenkin juuri näin on pitänyt olla. Meille on eroteltu jyviä akanoista ja kristalliamme on kirkastettu. On täytynyt olla äärimmäisen armollinen itselleen, kuunnella, kuunnella ja vielä kerran kuunnella. Ja nukkua.

Nyt kun muutaman viikon kuluttua päätämme tätä yhdeksän vuoden sykliä, tämä kaikki tuntuu lopulta aivan järkevältä ja luonnolliselta siirtymäpuhdistukselta. Vuosi 2016 oli numerologisesti vuosi 9, eli loppuunsaattamisen vuosi, ja 1.1. siirrymme vuoteen 2017 = 10 = 1, joka merkitsee suurta uutta alkua. Voit miettiä, missä olit yhdeksän vuotta sitten, vuonna 2007. Mitä silloin aloitit? Missä kantimissa elämäsi silloin oli? Mitkä asiat ovat nyt tulleet päätökseen? Mitä viet mukanasi uuteen sykliin ja mistä on aika päästää irti?

Tänään 29.11 meillä on vielä Uusi kuu, joka antaa tälle kaikelle vielä lisäboostia ja auttaa meitä tekemään rohkeita valintoja. Aivan pian vaihdamme myös vuoden viimeiseen kuukauteen, johon enkelit antoivat Enkeliennusteissa viestin NÄE VAIN RAKKAUS. Miten suloisen, melkein kipeän lohduttava viesti tuo onkaan. Miten pystyisimme menemään kaikkien näiden syklien päättämisien ja irtipäästämisien kanssa niin syvälle sydämeen, että voisimme tuntea enää vain myötätuntoa kaikkea kokemaamme ja läpikäymäämme kohtaan. Näkemään ja tuntemaan, että me olemme kaikki tässä samassa veneessä, vaikkakin välillä yksinäisyyttä ja irrallisuutta tuntien, mutta syvällä sisimmässämme tietäen, että tulee aika jolloin...



JOLLOIN YHDISTYMME.
JOLLOIN SYKIMME SAMAAN TAHTIIN.
JOLLOIN NÄEMME TOISISSAMME VAIN RAKKAUDEN.

...Emmekä halua mistään hinnasta tuhota sitä.




Itselläni mennyt lauantai tuntui isolta taitekohdalta. Olin pitänyt edellisiltana Kotkassa EnkeliJumalatar-illan, ja sain ilokseni pitää hotellihuonetta pidempään ennen Imatralle siirtymistä, joten sain rauhassa heräillä, kuunnella kehoa, kirjoittaa ja tunnustella. Selkäni oli ollut pari päivää kipeä, ja ihmettelin, että mistäs se nyt mahtaa johtua. "Kehosi salattu kieli" -kirja paljasti, että henkisellä tasolla alaselän kipeytyminen viittaa mm.siihen, että on tunne, ettei saa tarpeeksi tukea elämässään ja "juuret" puuttuu. Mielenkiintoista kyllä, olin juuri edellisiltana mantroja tehdessä havainnut, että minähän jännitän alaselän lihaksia ihan hirveästi, että eipä ihme ettei virtaa! Ja samassa oivalsin intuitiivisesti, että olen kyllä työstänyt feminiini- ja kohtuvoimaani ahkerasti viime vuosina, mutta jättänyt selkäpuolen samalta kohtaa täysin huomiotta - ja että voisiko sakraalichakran selkäpuoli edustaa tuon chakran maskuliinipuolta??!!! Tunsin saapuneeni todella ison oivalluksen portille, ja tuo työ on minussa vasta täysin aluillaan. Mutta ihmeellistä kyllä, kun aloin rentouttaa alaselkää, pyhää maskuliinista puolta, löysin ääneeni mantratessa aivan uutta vakautta, POHJAA, JUURIA, ALKUVOIMAA, LUOTTAMUSTA. Uuuhhhh..... eli mentiin myös sitten jo juurichakran alueelle, jota nimenomaan tässä ajassa muunnamme SELVIYTYMISMOODISTA LUOTTAMUSMOODIIN!!

Ja sitten se tärkein: PYHÄ FEMINIININEN JA MASKULIININEN OLEMUSPUOLEMME TÄYTYY OLLA TASAPAINOSSA JA KUMPIKIN AKTIVOITUNA, JOTTA PYSTYMME ASTUMAAN TÄYTEEN POTENTIAALIIMME. Jos toimimme vain maskuliinisesta voimasta käsin, elämämme on suorittamista ja kovilla arvoilla toimimista. Jos taas toimimme vain feminiinisestä voimasta käsin, jäämme vain lillumaan unelmiimme ja luomisen sykliin, mutta emme koskaan saa luovaa voimaamme valjastettua käytännön toimiksi. Joten omalla kohdallani tämä - eli oma selkäni, kehoni ja ääneni - paljasti minulle ison piilossa kyteneen asian ja oivalluksen. Tämä rakas keho vain on niin viisas, että se tietää tuoda asiat minulle juuri oikeaan aikaan, silloin kun olen ne valmis vastaanottamaan. Luotan siis prosessiin. Luotan siihen, että kaikki tapahtuu aina juuri oikeaan aikaan.

Minulle alkoi muutenkin kirkastua selkäni kipureaktiot ja sen viesti "pohjan ja tuen puuttumisesta". Elämäni on ihan fyysisestikin käynyt läpi aikamoisen muutoksen tämän syksyn aikana ja tajusin, että ehkä tosiaan tiettyä juurettomuutta on kaiken liikkeen keskellä ollut ilmassa. Ja tottakai, jos on "pitänyt" koko syksyn pääosin yksin käydä omia prosesseja läpi, niin saattaahan se tiettyä "tuen puutteen" tunnettakin tuoda, vaikka olisikin toiminut ihan ohjauksen mukaisesti. Mutta ymmärsin, että muutos on ilmeisesti tulossa, ja jälleenyhdistymisen aika edessä - nyt vain entistä pyyteettömämmällä ja puhtaammalla tasolla - ja laajemmin kuin koskaan.

Juuri nyt istun junassa matkalla Kokkolasta laulutunnilta kotiin. Kummatkin laulunopettajani vahvistivat minulle tunneilla selän ja äänen yhteyden, ja tämän tutkimista nyt jatkan. Muutenkin tänään laulutuntien jälkeen sydämeeni laskeutui uusi armollisuus ja lempeys. Matka laulajana, äänityöläisenä - ja ihmisenä - on koko elämän kestävä tutkimusmatka. Ammakin aina sanoo, että meidän tulisi säilyttää elämässämme lapsen asenne: avoin ja ihmettelevä, jolloin meillä säilyy aloittelijan mieli ja olemme vastaanottavaisempia oppimaan uutta ja pysymään auki jumalalliselle.

Nouskaamme nyt Feeniks-linnun tavoin vahvoille, uusille siivillemme ja pysyköön katseemme Rakkaudessa ja Valossa! Rakkaat siskot ja veljet, meitä kaikkia tarvitaan nyt olemaan se valo joka olemme! ♥♥♥


Om Namah Shivaya
Kunnoitan Jumalaa Sinussa




Lämmöllä,
Deepthi





Lämpimästi tervetuloa mukaan maksuttomaan netissä tapahtuvaan Enkeliseminaariin 05.-11.12.2016.
 Minun haastatteluni kuullaan heti ensimmäisenä ma 05.12. Ilmoittaudu mukaan täällä!




22.11.16

Ole se valo joka olet -kirjani ilmestyy pokkariversiona 2017!





❤️Iloisia uutisia! 

Tammi julkaisee esikoiskirjastani 
OLE SE VALO JOKA OLET 
pokkariversion tammikuussa 2017! 

Kovakantinen versio on ollut loppuunmyyty jo pitkän aikaa, 
ja nyt vihdoin asia korjaantuu!!🙏🏻❤️

Voit tilata kirjan ennakkoon minulta osoitteesta ranto.kirsi@gmail.com.❤️

DEEPTHI SHOP:


17.11.16

KIRSI RANTO: JOULUVALOA -konsertit 2016







❤️ JOULUVALOA -konsertit 2016 ❤️
KIRSI RANTO, laulu&piano 


15.12 ORIVESI, Lahtuan luomutila, Ilmoittaudu: jennisaxholm@gmail.com 
16.12 KÄRKÖLÄ, Villa Viertola, Ilmottaudu: tuula.aloe@gmail.com 
17.12 LAUKAA, Puustellin työkylä, Ilmoittaudu: satupasanen01@gmail.com 
18.12 KUORTANE, TÄYNNÄ
19.12 TAMPERE, TÄYNNÄ
21.12 KUUSANKOSKI, TÄYNNÄ 
22.12 HELSINKI, Joogakoulu Shanti, JOULUVALOA SPECIAL
(sis.ohjattu meditaatio + Pyhä Joulumandala-seremonia)
Ilmoittaudu: ranto.kirsi@gmail.com


Sydämellisesti tervetuloa hiljentymään joulun tunnelmaan Kirsi Rannon Jouluvaloa-konserttiin! 
Konsertissa kuullaan tuttuja ikivihreitä joululauluja ja Kirsin omia jouluisia sävellyksiä, 
sekä lauletaan yhdessä joulun rakkaimpia joululauluja. 

Ilmoittaudu konserttipaikkakunnan ilmoittautumisosoitteeseen sähköpostitse, 
ja saat tarkemmat konserttipaikka- ja lipunhintatiedot konsertin järjestäjältä. 
Jokaiseen konserttiin on paikkoja rajoitetusti. 

Lämpimästi tervetuloa!❤️ 


JOULUVALOA -KONSERTIT FACEBOOKISSA:






16.11.16

Hoffman: Yövalaisijat - pimeyden valaiseminen valon hyväksi

LINK IN ENGLISH: Nightlighters - Lighting the Darkness for the Light

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
14.11.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Onko sinulla ollut viime aikoina öitä, jolloin olet nukkunut vain muutaman tunnin? Heräätkö yön aikana yhden tai useamman kerran etkä saa unta moneen tuntiin? Vai etkö saa nukuttua lainkaan joinain öinä, vaikka olisit kuinka väsynyt? Teemme tärkeää energiatyötä yöllä prosessissa, jota kutsun "yövalaisemiseksi", ja käytämme yön avoimempaa energiapotentiaalia, kun useimmat ihmiset nukkuvat, tuodaksemme sisään enemmän korkeaa taajuutta ja laajentunutta energiaa ja maadoittaaksemme sen maaverkkoon. Yövalaiseminen on tärkeää työtä riippumatta siitä, miten epämiellyttävää se on meille nyt.

Yövalaisijoina olemme valopisteitä pimeydessä ja energiapuumerkkimme on näkyvämpi, koska sitä ei peitä oman päivämme, toisten ihmisten tai eri toimintojen kiire. Tämä merkitsee, että energiallamme on helpompaa olla korkeimmassa kohdassaan, jotta meistä tulee tuon energiatason magneetti. Ja koska olemme hereillä, sekä vastaanotamme että maadoitamme energiaa samanaikaisesti. Kuin pienet valot joita käytämme nukkumaan mennessä nähdäksemme kulkea pimeässä, mekin olemme valonlähde sieluille, jotka "kuolevat", niille jotka tarvitsevat valoa opastamaan heidät kotiin, sekä valomajakka energialle, joka tarvitsee astian maadoittumiseen.

Yövalaisimina säteilemme valoamme pimeimpinä tunteina, kun suurin osa ihmisistä nukkuu, ja toimimme portaaleina energialatauksille, kun on vähemmän energiahäiriöitä (koska suurin osa ihmisistä nukkuu). Se saattaa olla ärsyttävää eikä se kestä ikuisesti, mutta yövalaisijana palvelet suurta tarkoitusta maailman, ihmiskunnan ja valon hyväksi. Yöllä kun useimmat ihmiset nukkuvat, heidän tietoinen mielensä on suljettu ja hekin ovat avoimempia vastaanottamaan energiaa. Ja ilman päiväajan kaiken aktiivisen energian häirintää, voimme tuoda sisään suurempia latauksia, korkeampia taajuuksia ja prosessoida enemmän energiaa. Silloin kun sitä tarvitaan, emme pysty nukkumaan ja olemme hereillä yöllä, joskus koko yön. Täyden yöunen aika palaa, mutta valoamme tarvitaan yöllä, ja teemme nyt tehokasta työtä.

Tässä on joitain ehdotuksia auttamaan tässä prosessissa.

- Tee aktiivista hengitystyötä, jossa olet tietoinen jokaisesta sisään- ja uloshengityksestä, ja kun hengität, tiedosta, että yhdistyt Lähteeseen ja valoon. Hengitysten laskeminen auttaa sinua pysymään keskittyneenä tekemääsi työhön ja ylläpitämään tasapainoisen yhteyden.

- Ole tietoinen energiatasoista, joita vastaanotat. Ilmaise aikomus olla korkeimmassa taajuudessasi ja vastaanota energiaa korkeimmassa taajuudessa, johon pystyt. Kun vastaanotat energiaa, laajenna sitä ja lähetä maailmaan ja ihmiskunnalle, jotta maadoitat tuon energian maaverkkoon.

- Yritä olla murehtimatta unettomuutta tai sitä, miten väsynyt olet seuraavana päivänä. Voit ilmaista aikomuksen herätä virkistyneenä ja energisenä (vaikket ehkä ole). Jos se on liikaa ja liian väsyttävää, muistuta oppaillesi, että sinun tarvitsee nukkua ja pitää energiatyö lyhyenä.

Monien teidän tapaan, minulla on ollut enemmän unettomia öitä muutaman kuluneen kuukauden aikana, kuin voin muistaa aiemmin kokeneeni. Kaipaan niitä päiviä, jolloin menin pitkäkseni ja nukahdin heti. Nyt olen onnekas, jos nukahdan klo 3:een mennessä, tai jos nukahdan, herään yhtäkkiä parin tunnin kuluttua ja olen hereillä monta tuntia. Tiedän, että teen paljon energiatyötä tuona aikana, ja niin teet sinäkin.

Olemme yövaloja energialle, jota virtaa maaverkkoihin nyt, joten kun olet hereillä pikkutunneilla, muista, että olet astia tulevalle energialle ja vastaanotat ja maadoitat sitä maaverkkoihin. Ole siis portaali tuolle valolle, tuo korkeimpia taajuuksia, joita voit, ja tiedä, että teet sitä 5D:n integrointia 3D:hen, mitä tulit tänne tekemään. Ja jos se auttaa, pidä itseäsi yövalaisijana, valokipinänä pimeydessä, joka valaisee tietä uudelle Maalle.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

11.11.16

Gorgo: Luvattu maa - Puutarhan pyhät hoitajat

LINK IN ENGLISH: Promised Land: sacred keepers of the garden


Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
8.11.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Valmistautuminen muutokseen rauhallisen sydämen ja avoimen mielen kera

On vaalipäivä täällä USA:ssa ja vaikka jännite on korkea ja näyttää siltä, että liian paljon on vaarassa, perimmiltään rakkaus on pelissä nyt ja aina... ja palvelee korkeampaa tarkoitusta.

Silloinkin kun rakkaus ei näytä niin rakastavalta... se on silti rakkautta.

Lähestymme merkittävää kollektiivista muutosjaksoa, eikä hetkeäkään liian pian, kun paketoimme tämän "ysivuoden" matkan ja valmistaudumme uuteen luomissykliin, joka alkaa 1-1-portista.

Uudessa raportissa puhun näistä muutoksista niiden perspektiivistä, jotka "sieluuntuvat" nyt... erityisesti siitä, mitä nämä muutokset edustavat niille, jotka saattavat loppuun viimeistä mestaritason vihkimystään.

Luvattu maa – puutarhan pyhät hoitajat


Rakkaat sieluuntuvat Maan ihmiset... en tosissaan tiedä, miten teimme sen, mutta on marraskuu. Kymmenen takana ja kaksi edessä, ja olemme.poissa.tästä. Tämä 9-värähtely osoittautuu olevan varsinaisille masokisteille.

Sinällään olemme juuri tulleet läpi hyvin poikkeuksellisesta parista puristuskuukaudesta (kiihtynyttä heräämistä, muuntamista ja valokehopäivitystä), kun supistukset joita tarvitaan viimeistelemään uuden todellisuuden syntymä, voimistuvat, nopeutuvat ja puristavat meidät ulos kaksinaisuudesta pysyvästi.

Tässä kuussa jatkamme syventymistä ja integroimme äskettäistä "valokoodilietettä" ja transformaatio jatkuu, kun valmistaudumme 1) USA:n vaalitulokseen, 2) 11-11-porttiin, jota seuraa pian 3) suurin superkuu sitten vuoden 1948 (14.11.).

Kun raivaamme tiemme tämän universaalin 9-vuoden viimeisten porttien läpi, lähestymme myös merkittävää käännekohtaa, kun monet viimeistelevät mestaritason vihkimyksiään, jatkaen kaikkien karmasopimusten selvittämistä valmisteluna uuteen vuoteen ja uuteen universaaliin sykliin.

Tämä uuden luomissyklin taajuus avautui meille 8-8-portissa (kun TUNSIMME sen hyvyyden), mutta se on siitä lähtien maadoittunut Maan tiheämpiin ulottuvuuksiin (potkien esiin varjoja), ja vaikka se edelleen raivaa tietään jokapäiväiseen elämäämme, tämä uskomattoman selkeä, puhdas, kirkas, luova, sinnikäs ja timanttimainen energia alkaa leikata sumua ja tehdä itsensä tunnetuksi vääjäämättömästi. Ne jotka tiedostavat sen, voivat tuntea sen aktivointivoiman, että se on täällä muuttaakseen kaiken fyysisessä maailmassa... rakentaakseen kirjaimellisesti uudestaan kehomme, elämämme, yhteiskuntamme, järjestelmämme ja itse Maan.

Silloin kun voimme pitää tätä äärimmäisen korkeaa värähtelyä soluissamme... mikä on kiduttava osa ja mistä syystä monilla meistä on ollut tänä vuonna hyvin haastavaa Leijonaportin jälkeen... meistä tulee jumalaisia lähettimiä ja muuntimia, jotka säteilevät valon pyhiä ominaisuuksia kaikkialla, minne menemme, ja muutamme energiaominaisuuksia ympärillämme heijastamaan jalostuneempia valolähteitä. Tämä ei luo ainoastaan tilaisuuksia ympärillämme oleville avautua tälle energialle, vaan se jättää myös syvällisen jäljen jokaiseen, jonka tapaamme, ja on tärkeä osa sitä jumalaista suunnitelmaa, joka alkaa 2017 uuden luomissyklin myötä.

Uusi luomissykli kysyy meiltä kaikilta: miten voimme yksilöinä ja kollektiivisesti luoda uutta tulevaisuutta... nykytilasta... vetämättä mitään menneisyydestä?

Kollektiivitasolla lähestymme ilmeistä katkeamispistettä sen myrskyisän vaaliprosessin loppumisen myötä, jossa "Yhdys"valloissa on nähty niin äärimmäistä polarisoitumista, että "vaalistressihäiriö" on virallisesti tunnistettu asia. Tässä on tolkkua siinä mielessä, että näissä vaaleissa voi olla lähihistorian suurin panos, mutta suuremmassa kuvassa … kaikki tapahtuu tarkoituksena herättää/ravistella Amerikka siihen todellisuuteen, mihin kollektiivisesti annamme voimakkaan energiamme ja arvokkaan luottamuksemme.

Tässä tapauksessa meidät kaikki pakotetaan antamaan luottamuksemme toiselle kahdesta kenties epäluotetuimmasta ja epäsuosituimmasta ehdokkaasta ikinä... näitä vaaleja ajavat useimmiten ne, jotka äänestävät jotain ehdokasta vastaan, eivätkä omien mieltymystensä puolesta.

Yksilötasolla me, uuden todellisuuden synnyttäjät, valmistaudumme ottamaan paikkamme (jossain tapauksissa ottamaan uuden aseman), kun viimeistelemme niitä monia integrointeja, joita tarvitaan yhdistyneen jumala-ihmiskokemuksen ruumiillistamiseen. Teemme tämän tulemalla ensin uudeksi elämänkokemukseksi, ankkuroimalla itsemme aitoon itseilmaisuumme, ja sitten siirtämällä tuon integroidun energian maailmaan niin, että juuri kun dominot alkavat kaatua, me nousemme samanaikaisesti.

Ja vaikka valmistaudumme hankkimaan takaisin rakkaan maaplaneettamme kohtalon, synnytämme edelleen. Energia muuttuu huomattavalla tavalla, kun olemme integroineet tulevan superkuun, mutta nyt on vielä aikaa (elämän) tarkasteluun, lepoon ja uudistumiseen... vasta-aktivoituun värähtelyymme tutustumiseen ja itsemme tukemiseen tuon kokemuksen läpi sellaisella tavalla, mitä tarvitaan.

Kun menemme 11-11-portin läpi, siirrymme syvemmälle sovellettuun mestaruuteen, juuri integroidun elämänkokemuksemme kautta, ja 14.11. (täysikuu) "teemme sopimuksen".

Siihen saakka ... ankkuroidu ja kellu.


[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja –hinnat tai osta yksi raportti.]

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ingeborg: Marraskuun energiat - Ärsyyntynyt ja fyysisesti sairas? Tästä syystä...

LINK IN ENGLISH: November Energies – Annoyed and physically ill? Here is why….

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
8.11.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Korkeiden valotaajuuksien sisäänvirtaaminen jatkuu ja menemme kohti 11-11-porttia valonnopeudella. Näyttää siltä, että saamme ikään kuin tukea uudesta geomagneettimyrskystä, jonka aiheutti valtava koronan massapurkaus, joka jätti auringon pinnalle 200.000 kilometrin pituisen kanjonin, kuten spaceweather.com kertoo. Sen on tarkoitus osua Maahan 8.11. Jos näin on, tämä antaa meille ylimääräisen työnnön ja lisää energiapotentiaalia muuntaa energioita nopeasti. Kuten kuvattiin jo artikkelissa puhdistusfinaaleista, energiat rakentuvat nyt hyvin nopeasti ja käymme läpi paljon transformaatiota erittäin lyhyessä ajassa.

Järjestelmämme ylirasittuu, ja meistä tuntuu, että olemme lähteneet yhdestä todellisuudesta ilman, että olemme astuneet täysin vielä uuteen todellisuuteen. Leijumme melkein kuin ulottuvuuksien välissä. Meissä tapahtuu muutoksia nyt niin nopeasti, että fyysinen kehomme ja ulkoinen todellisuutemme eivät pysty vielä saamaan sitä kiinni. Kaikki tämä aiheuttaa suurta ärsytyksen ja hämmennyksen tunnetta. Meistä tuntuu, että olemme siirtyneet kovasti eteenpäin ja tehneet kovasti sisäistä työtä, ja kuitenkaan ei tunnu vielä lainkaan autuaalta. Kärsimme edelleen voimakkaasta väsymyksestä ja pakahdumme kaikista niistä mahdollisuuksista, joita meille näytetään siitä, mihin elämämme voisi viedä meidät seuraavaksi. Pakahdumme niin, että haluamme mieluummin sivuuttaa sen kaiken. Emmekö voi päästä yli arvausleikistä ja saada jonkin selkeän merkin kerrankin?

Ei, ei vielä. Yhteydettömyys on tärkeää tällä hetkellä. Meidän täytyy tehdä siirtymä 5D:hen. Ja voimme tehdä sen vain yksin. Meidän täytyy luottaa täysin omaan intuitioomme ja meidän täytyy hallita itserakkaus ja itseluottamus kyetäksemme tekemään tämän siirtymän. Oppaamme tekevät meille palveluksen eivätkä ole kovin läsnä. Ne tietävät, että olemme saavuttaneet kohdan, jossa pystymme kulkemaan tämä portaalin läpi yksin. Ja se tulee pian! Energiaportti on avautunut jo valtavaan uusien alkujen portaaliin 11.11. Valmisteluna siihen olemme jo merkittävässä tasapainottumisvaiheessa – 8.11. on täsmälleen päiväntasauksen ja päivänseisauksen puolivälissä, tasapainon ja harmonian päivä. Ja käännekohta.

Päästetään irti niistä 3D-energioiden viime hitusista, joita vielä maleksii energiakentässämme. Supertäysikuu 14.11. auttaa näissä loppupuhdistuksissa. Kaikki se mitä olemme kokeneet nyt, on valmistelua kaikkeen sisääntulevaan uuteen, mikä ilmentyy nopeammin kuin koskaan. Miten huvittavaa, että 8.11. on USA:ssa vaalipäivä. Se ei ole sattumaa. Jos siis olet saanut tarpeeksesi kaikista ylösnousemusjutuista ja kaikesta epävarmuudesta, ota vain aikaa katsoa taaksepäin ja näe, miten monet asiat ovat sinulla muuttuneet ja siirtyneet eteenpäin hyvin lyhyessä ajassa. Miten paljon olet kasvanut ja oppinut. Meillä on taipumusta unohtaa arvostaa saavutuksiamme, kun keskitymme kaikkiin rakennustyömaihin elämässämme.

Ajasta tulee vaikeasti määriteltävää


Monille aika ei ole enää todellista, erityisesti niille jotka ovat jätteet aikataulut ja rutiinit taakse. Kulunut viikko voi tuntua vuodelta, koska hyvin paljon tapahtuu kerralla. Mielemme ei pysty käsittelemään kaikkia muutoksia, joita käymme läpi, eikä muistamaan asioita oikein. Siksi se ajattelee, että on ollut pakko kulua paljon aikaa. Meidän on vaikea muistaa asioita vanhasta 3D-elämästämme. Ne tuntuvat enemmän kuin entisen elämän muistoilta ja hyvin surrealistisilta. Koemme lineaarisen ajan hajoamisen ja sitä enemmän siirrymme nyt-hetkeen ja ymmärrämme, että tämä on ainoa todellisuutemme. Kun luovumme peloista, ikääntymisprosessi hidastuu ja myös peruuntuu. Tulemme tosiaan nuoremmaksi – yksi syy miksi ajan merkitys loppuu. Ilman ikääntymistä ei ole painetta saavuttaa mitään nopeasti. Meillä on ikuisuus sen tekemiseen!

Kaksoisliekit tuntevat yhteydettömyyttä ja ärsytystä


Kaksoisliekeille tämä on energeettisesti hyvin mielenkiintoinen jakso. Ne jotka ovat parantaneet tunnekehonsa täysin, tuntevat suurta yhteydettömyyttä kaksoseensa. Kaiken tämän työntämisen ja vetämisen jälkeen ja heidän oltuaan mielessämme 24/7, se kaikki on yhtäkkiä poissa. Ja se tuntuu kummalliselta. Se on melkein kuin kaipaamisen kaipaamista. Kaksosten täytyy ensin tottua ehdottoman vapauden ja aitouden tunteeseen, oltuaan kiinnittyneenä hyvin pitkään. Ja energia tuntuu ehdottomasti lattealta, kun kaksoset saavuttavat tuon olotilan.

Alussa uusi tila heilahtelee, mutta kun kaksoset hyväksyvät tuon kokemuksen, he siirtyvät hyvin nopeasti kiintymättömyyteen pysyvästi. Kun se tapahtuu, he tuntevat, että energiakenttä kaatuu. Pelissä on mukana kummankin osan kvanttikietoutuminen. Feminiinisempi osa joka on viettänyt kuluneet vuodet puhdistuen ja parantuen, on nyt valmis astumaan täysin tehtäväänsä ja siirtymään eteenpäin ilman kiinnittymistä tai kaipausta. Ja hän on valmis tekemään sen yksin ja hän on valmis myös mahdollisuuteen, että saattaa olla joku muu. Mutta … energeettisesti häntä pidätellään. Ja se on perseestä! Miksi niin on?

Kun energiakenttä on kaatunut ja maskuliinisuus herää, se alkaa lähettää energeettisesti merkkejä "Älä jätä minua. Tarvitsen sinua edelleen." Yhtä aikaa 3D:ssä näyttää siltä, että mikään ei muutu hänen puoleltaan. Hän näyttää vain jatkavan 3D-elämäänsä. On kummallinen tunne olla edelleen yhteydessä johonkuhun 3D:ssä, kun on itse jättänyt jo tuon ulottuvuuden. Se johtaa ärsytyksen tunteeseen. Haluttomuuteen olla enää tekemisissä rakkaansa 3D-version kanssa, koska ei pysty yhdistymään enää ihmisdraamaan. Feminiinisempi osa haluaa vain lähteä lentoon ja tutkia 5D-iloa ja –onnellisuutta, ja hän jakaisi enemmän kuin mielellään kaiken tämän oman vastineensa 5D-version kanssa. Sen jonka hän oli alussa tavannut rakkauskuplavaiheen aikana. Vaikka tämä tosiaan tuntuu ärsyttävältä tällä hetkellä, se on erittäin hyvä merkki siitä, että energiat ovat siirtyneet lopulliseen tasapainottumistanssiinsa. Jatka siis vain elämääsi, luota prosessiisi ja jatka tehtävääsi. Tilanne tasapainottuu ja asettuu nyt nopeasti.

Vanhat haavat ja voimakkaat fyysiset vaivat


Vanhoja haavoja ilmestyy esiin taas kerran niillä, jotka eivät ole vielä täysin parantuneet. Ihmiset ovat väsyneitä ja kyllästyneitä. Koti-ikävä tulee taas esiin, ja monien on vaikea pitää yllä uskoa, että jokin muuttuu lähiaikoina. Ja fyysinen keho tulee hulluksi monilla ihmisillä. Huimaus, migreenit ja voimakas kipu koko selkärangassa sekä epäselvät silmät ja kurkkukipu ovat harmiton osa. Mutta monet kamppailevat voimakkaiden vatsakipujen kanssa, mihin sisältyy veden oksentamista ja kehon heikkoutta, mikä tuntuu valtavalta flunssainfektiolta. Kuten kaikessa tunnetuskassa ja mielen pyörimisessä, myös fyysisessä kivussa on suositeltavaa hyväksyä se. Tiedä, että tässä kehosi rakentuu uudelleen ja yrittää saada kiinni energiakehostasi – sopeutuen korkeisiin taajuuksiin. Rakasta kehoasi siitä, että se on niin urhea ja tukee sinua, jotta pystyt ylösnousemaan asuen siinä. Kaikki eivät pysty tekemään tätä ja heidät jätetään taakse 3D-taajuuksiin. Etsi tietysti lääketieteellistä apua, jos tarvitset mielenrauhaa.

Rakkaani, on puhdistusfinaalit. Energiat ovat superintensiivisiä ja ravistelevat meitä taas kerran ytimeen saakka. Tämä on ainoa tie 5D-taajuuksiin ja ankkuroitumiseen uuteen Maahan pysyvästi. Älä yritä puskea eteenpäin asioita, jotka eivät ole valmiita ilmentymään. Se tuottaa vain pettymystä ja olet haaskannut paljon energiaa pienin tai olemattomin tuloksin. Seuraa energianykäisyjä, joita tunnet. Maadoita itsesi ja jatka rohkeasti sen muuntamista, mitä tulee esiin.
Jos tarvitset vinkkejä tuleville päiville, tsekkaa nämä vinkit (englanniksi) mestarialkemistiksi tulemiseen ja siihen, miten energioita muunnetaan nopeasti.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

10.11.16

Deepthi: Vain täytetystä maljasta voi jakaa muillekin





Om Asatoma Sadgamaya
Tamasoma Jyotirgamaya
Mrityorma Amritamgamaya
Om Shanti, Shanti, Shanti


Lead me from the unreal to the real 
Lead from the darkness to the light
Lead me from death to immortality
Let there be peace peace, peace


Heii Rakkaat,

Täällä ollaan, pitkän pitkän kirjoitustauon jälkeen! Kiitos ihanista viesteistänne, joissa olettekin jo kyselleet blogikirjoitusteni perään. Tämä syksy on ollut voimakkain ja haastavin syksy moneen vuoteen, ja se on omalla kohdallani vaatinut todella totaalista sisäänpäin kääntymistä, asioiden tutkimista ja päivittämistä uusiin uomiin. Niin monta kertaa olen ollut jo aikeissa alkaa päivittämään tänne kuulumisia, mutta se ei vain kerta kaikkiaan ole onnistunut. On ollut syvä tarve tallata omaa tonttia ja pitää asiat itsellä.  Syksyn EnkeliJumalatar-illoissa olen saanut kuulla, että näin on ollut muillakin. 

Planetaarisesti ja astrologisesti ajatellen meillä on takana varmasti yksi historian hurjimmista syksyistä energeettisesti. Niin juuria myöten on asioita pengottu, monien vuosien ja vuosikymmentenkin takaa, ja kysytty voimaa nostaa niitä valoon ja rakkauteen. Itsestäni tuntuu, että Amerikan vaalien aiheuttama energiamyrsky toi myös vaativan osansa tähän viimeiseen puoleen vuoteen, jossa kollektiivitietoisuus tuntui käsinkosketeltavan voimakkaalta. Mitä lähemmäksi tulimme tiistaisia vaaleja, sitä paineisemmaksi yleinen ilmapiiri kävi. Välillä on tuntunut, että pystyykö täällä kohta enää hengittääkään. 

Kun sitten eilen aamulla avasin puhelimen ja kävin tarkistamassa uutiset, niin kyyneleet alkoivat valua pitkin poskia. Ei onnesta, vaan jostain todella syvästä, hiljaisesta surusta. Trump oli voittanut Amerikan presidentin vaalit. Ensimmäinen tunne oli, että miten tällaista voi edes tapahtua. Mutta heti seuraavaksi tunsin sen syvemmän viestin ja siunauksen, mikä tähän tilanteeseen on kätkeytynyt: Trump palvelee koko maailmaa siinä, että hän herättää ihmiset ajattelemaan omilla aivoillaan, astumaan omaan voimaansa ja ottamaan vastuun elämästään ja onnestaan itse. Tuntui, että yhtäkkiä kaikki on niin konkreettisesti meidän kasvoilla, että tietämättöminkään ei voi enää piiloutua ja teeskennellä nukkuvaa. 

Kun aloin sitten tehdä aamupalaa, tunsin, miten energia alkoi nousta kohisten. Yhtäkkiä koko alkusyksyn raskas energia oli nostettu pois kollektiivitietoisuudesta, ja alta oli paljastunut kirkas timanttivalo, joka loisti nyt häikäisevämmin kuin koskaan. Jos Clinton olisi voittanut, mikään ei olisi muuttunut. Mutta kun Trump voitti, se laittaa ihmiset nyt liikkeelle ja todella miettimään omia arvojaan ja mistä käsin elämäänsä elää: pelosta vai rakkaudesta. Meissä herää leijonan vaistot alkaa toimimaan paremman maailman puolesta rakkaudesta, luovuudesta, intuitiosta ja sydämestä käsin! Ja se jos jokin on niiiiin innostavaa, että tuskin olen pystynyt pysyä maan pinnalla eilisen jälkeen! 

Tuntuu, että tämän syksyn yksi iso teema on ollut nimenomaan omaan mestaruuteen ja ehdottomaan rakkauteen nouseminen; niin työssä, ihmissuhteissa kuin suhteessa itseenkin. Itse olen taas kantapään kautta saanut opiskella oman itsen hoivaamisen, kuuntelun ja levon tärkeyttä. On muistutettu, että varsinkin näinä aikoina, kun maapallon ja ihmiskunnan tietoisuus nousee kiihtyvää vauhtia jatkuvasti, niin meidän kunkin ensisijainen työ on huolehtia omasta hyvinvoinnista ja tasapainosta entistä tarkemmin. Itsensä uhraamisen aika on ohi. Olemme koko syksyn opetelleet sitä, että 


vain täytetystä maljasta voi jakaa muillekin


Vain jos olet itse hoivannut itseäsi ja antanut jumalallisen rakkauden täyttää sydämesi, niin sinulla on antaa hyvää myös muille. Se ei ole itsekkyyttää vaan itsensä rakastamista ja muiden palvelemista. ♥




Tämä vuosi 2016 on numerologisesti vuosi numero 9, eli loppuunsaattamisen vuosi. Se mielestäni selittääkin jotenkin loogisesti sen, että tämä syksy on tuntunut siltä, kuin meitä olisi viety viimeisen pullonkaulan läpi, ja olemme päässeet tarkastelemaan, että mitä todella haluamme uuteen sykliin mukaan, joka alkaa 01.01.2017. Onko se työ, jota teet sinulle mieluista ja tuoko se sinulle hyvää oloa? Ovatko ihmissuhteesi linjassa korkeimman valon ja rakkauden kanssa, vai pidätkö kiinni jostain sellaisesta, josta on jo aika päästää irti? Luotko ympärillesi iloa ja keveyttä, vai olisiko aika päivittää kotia, paikkaa jossa asut, omia asenteitasi ja mielen asetuksia? Kaikessa tähdätään nyt pyyteettömään rakkauteen ja näkyyn suuremmasta kuvasta ja visiosta: miten voin palvella rakkautta parhaiten? 

Huomenna perjantaina meillä on aivan huikea mahdollisuus valmistautua uuden vuoden kosmisiin energioihin 11:11 porttipäivän avulla, jonka sanotaan olevan tietynlainen transformaatiomahdollisuus meille kaikille. 14.11 meillä on puolestaan supertäysikuu, joka on nyt ensimmäistä kertaa vuoden 1948 jälkeen näin lähellä maata. Uskon, että tuleva viikonloppu on siis hurjan vahva energioiltaan, ja meillä on mahdollisuus todellisiin tietoisuushyppyihin ja tilaisuus katsoa itseämme ja elämäämme aivan uusin silmin. 

Virity kanssani 11:11 porttipäivän energioihin yhteisen meditaation avulla. Voit hiljentyä meditaatioon siellä missä oletkin ja yhtyä sydämessäsi kaikkiin meihin, jotka olemme asettaneet aikeen ankkuroida rauhaa ja harmoniaa maailmaan tuona kosmisena hetkenä. Tiedä ja tunne, että olet osa suurempaa valoverkkoa, ja oma panoksesi on tärkeä. 

Oma syksyni on mennyt hyvin pitkälti energiatyötä tehdessä. Sen lisäksi olen tietenkin pitänyt joka viikonloppu EnkeliJumalatar-iltoja, käynyt viikolla koulua sekä ankkuroinut elämääni aivan uutta ihmissuhdetta. Minulla on tunne, että ensi vuosi tulee omalta kohdaltani näyttämään joltain aivan muulta, mitä viimeiset kahdeksan vuotta ovat olleet. Paljon on ideoita ja haaveita ilmassa, saapa nähdä miten ne tähän vielä laskeutuvatkaan!

Myös joulukonsertteja on vireillä joulun alle! Jos haluat tulla virittymään kanssani joulun tunnelmaan, niin seuraapa ilmoitteluani. Konsertit tulevat olemaan ainakin Orivedellä, Kuortaneella ja Kärkölässä, sekä ilmeisesti myös Jyväskylän seudulla.♥ Jos siellä on vielä joku, joka haluaisi minun konserttini jossain päin Suomea järjestää, niin joulunalusviikolla minulta saataisi vielä löytyä vapaita päiviä. Voit laittaa minulle pyyntöä osoitteeseen ranto.kirsi@gmail.com. Ilmoitan konserttipäivät sivuillani viimeistään ensi viikon aikana.




Joulukuun alussa olen mukana myös ihanan Anu Wyskielin järjestämässä Enkeliseminaarissa, joka on ilmainen, netin välityksellä tapahtuva luentotapahtuma. Minun osuus tulee ulos haastatteluna, mutta tarkkaa päivää en vielä tiedä. Ilmoitan siitäkin sitten sivuillani tarkemmin.

Joka vuoden alussa teen aina Enkeliennusteet tulevalle vuodelle.
Nyt kun katson marraskuun enkeliennustetta, niin se on ollut jo nyt mielestäni todella ajankohtainen ja tärkeä tälle kuulle. Niin paljon on maailmassa nyt meneillään, että oman sisäisen rauhan ja hiljaisuuden säilyttäminen on nyt aivan avaintekijä hyvinvoinnillemme. Enkelit patistavat minuakin koko ajan metsään luonnon keskelle, syömään mahdollisimman kevyesti, juomaan paljon lähdevettä sekä muutenkin pitämään oma energia mahdollisimman puhtaana ja virtaavana. Ja lepoa, lepoa, lepoa, sitä tarvitsemme nyt paljon, jotta pysymme tasapainoisena kaikkien energiapäivitysten keskellä.

KUUNTELE

"Rakkaamme, hiljennä mielesi ja kuuntele hiljainen vakuutuksemme siitä, että kaikesta on jo huolehdittu. Pysy hiljaisessa ja vastaanottavaisessa tilassa, äläkä murehdi asioiden lopputuloksen toteutumista jonkin tietyn kaavan mukaan. Hiljainen mieli ja keho kuulee meidät paremmin ja selkeämmin. Tämä on meidän pyyntömme Sinulle: Kuuntele."

Marraskuun voimalauseemme on: "Luotan, että kaikesta on jo huolehdittu!"





Äidin ja enkeleiden siunauksia Sinulle

Voi hyvin


Lämmöllä,
Deepthi


PS. Huomiseen Kuopion EnkeliJumalatar-iltaan PE 11.11 on nyt avoinna kaksi peruutuspaikkaa! Kuopioon voit ilmoittautua Tuulalle osoitteeseen tuula.tsutsunen@tct.fi.
Myös Ilmajoen EnkeliJumalatar-iltaan PE 18.11 on vapautunut yksi paikka! Voit ilmoittautua mukaan Sannalle osoitteeseen sankkuk@luukku.com. Lämpimästi tervetuloa!

8.11.16

LIITY MUKAAN 11:11 MEDITAATIOON PE 11.11 KLO:11




LIITY MUKAAN YHTEISEEN 
11:11 MEDITAATIOON
TULEVANA PERJANTAINA 11.11 
KLO:11-12 
HILJENTYMÄLLÄ 
SIELLÄ MISSÄ OLETKIN


~   ~



Dagher: Energiaennuste marraskuu 2016 - Loppuunsaattamisen aika - 9 vuoden syklin loppu

IN ENGLISH: A Time of Completion - The End of the 9-Year Cycle

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
Marraskuu 2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas ystävä,

Olemme ratkaisevassa hetkessä ihmiskunnan heräämismatkalla – sellaisessa joka muuttaa henkilökohtaisen ja globaalin todellisuuden maisemaa iäksi.

Ovi loppuunsaattamiseen


2016 (2+0+1+6) on numerologiassa universaali 9-vuosi. Numero yhdeksän edustaa loppuunsaattamis-, pohdiskelu- ja palvelutaajuuksia. Olet luultavasti pannut merkille, että nämä teemat (erityisesti loppumiset tai loppuunsaattaminen) ovat tulleet esiin isosti tänä vuonna ulkoisessa maailmassa ja omassa elämässämme. Universaaleissa loppuunsaattamis- ja loppumisjaksoissa meitä pyydetään aina kohtaamaan täysin ja ratkaisemaan elämämme kaikilla alueilla keskeneräiset asiat, jotka tarvitsee hoitaa. Tähän sisältyy terveys, suhteet ja käyttäytymismallit, myös se miten kohtelemme itseämme.

Universaalin 9-vuoden muutama viime kuukausi ovat usein intensiivisimpiä, koska meitä työnnetään viimeistelemään nopeasti kaikki, mikä täytyy saattaa loppuun kuluneiden yhdeksän vuoden ajalta, ennen kuin uusi kierros alkaa. Universaalin 9-vuoden aikana huomaamme myös usein pysähtyneisyyttä muutoksen hyväksymisessä – epäröintiä uuden projektin, työn tai suhteen aloittamisessa tai muuttamisessa uuteen paikkaan.

Jos tätä tapahtuu elämässäsi, tiedä, että sitä tapahtuu myös ympäri planeettaa ja meille annetaan tilaa viimeistellä vanha, ennen kuin aloitamme uuden. 2016 on ollut hyvin karmallinen vuosi, jossa olemme kokeneet kuluneiden yhdeksän vuoden tekojemme karmaa.

Ajattele, mitä elämässäsi tapahtui 2007, ja saatat havaita joitain samanlaisia teemoja nyt. Jotkut näistä teemoista voivat olla upeita ja jotkut kenties … eivät niinkään. Tämä ei ole sattumaa. Tämä on selkeää palautetta, joka indikoi, mihin energioihin, malleihin ja ulkoisiin tilanteisiin sinun täytyy tarttua nyt.

Ajattele vuotta 2008. Aloititko uudessa työpaikassa tai uuden projektin? Muutitko johonkin uuteen paikkaan tai aloitit uuden suhteen? Muistatko ajattelutapasi sävyn tuona vuonna? Olet ehkä päättänyt sisäisesti: "Asiani alkavat muuttua todella positiivisella tavalla!" Näin oli, koska 2008 oli 1-vuosi ja se antoi sävyn sille yhdeksälle vuodelle, jotka olemme päättämässä nyt.

Jos asiat eivät tunnu kovin upeilta sinulla nyt, voit tarkastella sitä tilaisuutena oppia joitain oppitunteja, jotka asetit korkeammalla tasolla opittavaksesi kauan sitten. Sinulle annetaan nyt tilaisuus päästää irti ja siirtyä eteenpäin, jottei sinun tarvitse enää toistaa noita oppitunteja.

Jos kaikki tuntuu nyt sinulla upealta, se merkitsee, että viimeisten yhdeksän vuoden aikana olet tarkoituksella asettanut elämällesi positiivisen kurssiin, joka heijastuu sinulle nyt taianomaisin tavoin.

Seuraavat kaksi kuukautta ovat hyvin tärkeitä, koska ne antavat meille tilaisuuden saada kerta kaikkiaan valmiiksi kaiken, jonka yli olemme valmis siirtymään. Nyt on aina vain vaikeampaa toimia uhritietoisuudessa, koska meitä kutsutaan toimeen – lopettamaan haasteet, jotka aloitimme kauan sitten.

Palvelun aika

Universaali 9-vuosi on myös palvelua. 

Tiedämme kaikki, millaista on, kun mielemme kietoutuu liikaa itseensä. Liika itsekeskeisyys on merkki siitä, että mieli toimii selviytymismoodissa siinä määrin, ettei se kykene näkemään täysin suurempaa kuvaa elämässä.

Meidän ei tarvitse tuomita itsekeskeisyyttä hyväksi tai huonoksi. Mutta on tärkeää oivaltaa, että jos pysymme tuossa tilassa pitkään, se pitää energiamme rajoittuneena ja pysähtyneenä sen sijaan, että tunnemme laajentuvamme ollen elämänvirrassa.

Epäitsekkään toiminnan lisääminen elämäämme auttaa rajoissamme ja pysähtyneisyydessämme. Tällainen antaminen voi avata erityisesti terveyden, varallisuuden ja yleisen onnellisuuden aluetta. Toisten palveleminen on myös yksi tehokkaimmista asioista, joita voimme tehdä tasapainottamaan ja selvittämään vanhoja karmavelkoja. 

Jos koet karmavelkoja elämässäsi sellaisilla alueilla kuin terveys, taloudellinen vauraus ja sisäinen täyttymys, tämä olisi sinulle täydellistä aikaa sukeltaa toisten palvelemisen energioihin. Aina kun tarjoat jonkinlaista apua toisille, korkeampia rakkaus- ja myötätuntoenergioita virtaa voimakkaasti lävitsesi. Ja seuraavien kahden kuukauden aikana nuo energiat moninkertaistuvat sen voimakkaan loppuunsaattamishetken vuoksi, jossa olemme nyt.

Valmistautuminen uuteen yhdeksän vuoden jaksoon


Sinulla saattaa olla jonkinlaista pysähtyneisyyttä elämässäsi, erityisesti uusissa suhteissa, luovissa hankkeissa tai uuteen kotiin muuttamisessa. Jos voit alkaa tehdä sisästä parantumistyötä, jota tarvitaan vanhojen tukosten, kipujen tai kaunojen selvittämiseksi, palvellen toisia jollain tavalla, asiat alkavat muuttua voimakkaasti, kun siirrymme vuoteen 2017. Nimittäin tämä uusi vuosi tarjoaa meille jotain taianomaista: se antaa meille tilaisuuden tulla siksi ihmiseksi, joka olemme syvällä sisällämme tienneet aina olevamme.

Nyt on aika vastata muutamaan merkittävään kysymykseen, kuten:


Mitä haluaisit luoda enemmän elämääsi? 


Mistä käyttäytymistavoista olet valmis päästämään irti? 


Miten kohtelet itseäsi sen jälkeen, 
kun olet sitoutunut suurempaan itserakkauteen? 


Miten kohtelet toisia ja sallit heidän kohdella itseäsi sitten, 
kun olet sitoutunut tarjoamaan enemmän rakastavaa tukea 
heille ja itsellesi? 


Mitä ovat ne uudet asiat, jotka voit lisätä päivä- tai viikkoaikatauluusi – vaikka kuinka pieniä – edistämään rakkautta,
onnellisuutta, vapautta, tasapainoa, eheyttä, kiitollisuutta, ihmetystä, ystävällisyyttä, ihmeitä ja hyvinvointia 
elämässäsi ja maailmassa? 


Voimme esittämällä nämä kysymykset aloittaa nyt valmistautumisen onnellisimman ja tyydyttävimmän elämän luomiseen, kun siirrymme täysin uuteen yhdeksän vuoden jaksoon 2017!

Tämä on aika päästää irti siitä tiukasta otteesta, joka meillä on ollut pitkään asioihin, jotka eivät enää palvele meitä tai ympärillämme olevia.

Tämä on aikaa päästää irti ja antaa itsemme vain olla.

Sen tekeminen palvelee meitä hyvin. Ja se on paljon helpompi tehdä nyt, eikä siirtyä uuteen yhdeksän vuoden jaksoon pitäen edelleen tiukasti kiinni menneisyyteen kuuluvista asioista.

Jos luet tätä ennustetta, niin se on tarvitsemasi vahvistus, että olet nyt valmis päästämään irti kaikesta viipyilevästä kiinnittymisestä sellaiseen, mikä ei ole enää harmoniassa korkeimman parhaasi kanssa.

Lohduttaudu tuosta tiedosta ja luota, että olet täsmälleen siinä, missä sinun on tarkoitus olla pyhällä matkallasi.

Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun,

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

3.11.16

Hoffman: Marraskuun 2016 energiaraportti

IN ENGLISH: November 2016 Energy Report

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
31.10.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun päätämme taas yhden melko haastavan kuukauden, on houkuttelevaa kysyä, milloin tämä kaikki on ohi. Se ei ole hyvä kysymys nyt, koska se antaa ymmärtää, että olemme tällä ajelulla matkustajan paikalla eikä meillä ole kontrollia lopputuloksiin. Mutta olemme ajaja ja meillä on kaikki kontrolli, kuten näemme marraskuussa. Lokakuun 1-energiasta siirrymme marraskuun 2-energiaan, mutta tämä on 2, joka on saatu 11:stä (marraskuu on 11. kuukausi), mikä on hengen ja aineen, ihmisen ja jumalan integrointia. Olemmeko nyt valmis saamaan palkkion ponnisteluistamme, vai odotammeko lupaa istua elämän voittobankettiin? Se riippuu meistä, ja saamme selville marraskuussa, että palkkio on siinä, mutta meidän täytyy astua puhujakorokkeelle ja vaatia se itsellemme. Marraskuu voi olla "iloajelua", jos olemme valmis päästämään irti, nousemaan ilmaan ja loistamaan.

Marraskuu alkaa uudella kuulla, joka oli lokakuun lopussa. Silti tuo energia resonoi edelleen kanssamme, ja tämä oli hyvin "touhukas" uusi kuu. Se tuo todella esiin marraskuun henkisen integroinnin teemaa, kun Aurinko, Kuu ja Merkurius ovat kaikki kolmiossa (120 astetta) Neptunukseen Kaloissa. Tässä kumpikin valo (aurinko ja kuu) ja Merkurius, karmaplaneetta, ovat vuorovaikutuksessa Neptunuksen kanssa Kaloissa, joka on eläinradan viimeinen merkki. Viestinä meille on tulla henkisesti kypsäksi – hyväksyä itsemme voimakkaaksi henkiseksi mestariksi ja päästää irti kaikista sellaisista ajatuksista tai uskomuksista, ettemme ansaitse tai ole riittävän hyvä. Mutta tilanne paranee, koska Jupiter on lähellä (Kalojen perinteinen hallitsija) – se siis vahvistaa henkistä energiaa, jota meidän täytyy käyttää transformaatioomme ja siirtymäämme ylösnousemusvärähtelyyn. Tämä jatkaa Jupiterin vaikutusta syyskuusta 2015, kun siirrymme sen henkisen heräämisjaksomme toiseen vaiheeseen, joka alkoi silloin.

Marraskuun 2016 Energiamestari-kurssi on 4.11. ja siinä opit, miten käyttää parhaiten marraskuun energiaa (ja mitä välttää). Siinä on myös energiaharjoituksia ja energiameditaatio. Klikkaa tästä ilmoittautuaksesi. Puhelu myös tallennetaan ja tehtävälista sisältyy mukaan.

Sitten on myös Venuksen ja Saturnuksen konstikas yhtymä. Mitä tapahtuu, kun laitetaan kauneuden, rakkauden ja kumppanuuden planeetta samaan tilaan eläinradan kurinpitäjän ja todellisuuden opettajan, Saturnuksen, kanssa? Joko paljon kiivasta keskustelua tai jäätävää hiljaisuutta. Tämän liiton energia on meille todellisuustarkistus suhdealueella, mikä koskee ensin suhdetta itseemme ja sitten toisiin.

Olemmeko tosissamme itsemme kanssa ja annamme itsellemme saman tason huolehtimista, myötätuntoa ja huomaavaisuutta kuin toisille?
Mihin keskitämme energiamme ja mitä haluamme luoda omaan elämäämme, erottaen omat tarpeemme, halumme ja toiveemme toisten tarpeista, haluista ja toiveista?

Venus haluaa kaiken eikä aina tasapainoisella tai saavutettavalla tavalla. Saturnus pyrkii keskittämään innostuksemme siihen, mitä todella haluamme, ja poistamaan ne rajoitukset, häiriötekijät, huolet ja pelot, jotka estävät meitä oivaltamasta unelmiamme. Venus on kuin 3-vuotias, joka haluaa piparin, ja Saturnus on äiti, joka sanoo: "Ei ennen päivällistä." Äiti tekee sen lapsen eduksi, mutta tämä ei tunne sitä niin. Reaktiomme on tässä tärkeä: jatkammeko puskemista "eitä" vastaan, vai tajuammeko, miksi "ei" on siinä, ja teemme sitten muita suunnitelmia? Kiellämmekö jonkin todellisuudessamme, vai olemmeko valmis ottamaan pois ruusunpunaiset lasit ja alkamaan tehdä, mitä meidän tarvitsee ja mitä haluamme tehdä ollaksemme onnellinen?

Oletko ollut vähemmän motivoitunut, vähän hidas ja katsonut tiedostamatta hyvin syvälle ja yksityiskohtaisesti elämääsi? Voit syyttää Marsia siitä muutaman viime kuukauden aikana, kun sillä on ollut aspekti raskassarjalaisten kanssa, Saturnuksen syyskuussa ja Pluton lokakuussa, sekä neliö Uranuksen ja Erisin yhtymään kuluneella viikolla. Olemme tottuneet siihen, että Marsin energia liikkuu hyvin nopeasti (paitsi siirtyessään edestakaisin Skorpionissa tammikuusta elokuuhun tänä vuonna) ja hyppii esteiden yli. Mutta meidän on täytynyt tänä vuonna sopeutua uuteen ja kypsempään Mars-energiaan, joka ottaa oman aikansa, kaivaa syvältä, harkitsee, harkitsee uudelleen ja arvioi aluetta ennen siirtymistä eteenpäin. Vaikka tämä on tarkoituksellisempaa Mars-energiaa, pidämme enemmän nopeasti liikkuvasta Marsista, vaikkemme saa sitä ennen vuotta 2017.

Marsin ja Pluton toiminta loppuu marraskuun ensimmäisellä viikolla, mutta sen energia on ollut melko masentavaa viime aikoina. Ja tästä syystä: Mars joka hallitsee eläinradan ensimmäistä huonetta, Oinasta, kulkee Pluton kanssa, joka on (oletettavasti) aurinkokuntamme viimeinen planeetta (ole piittaamatta planeetan arvonalennuksesta ja astronomiapelistä) ja hallitsee Skorpionia. Mars on myös Skorpionin perinteinen hallitsija, joten meillä on tässä tuplana Skorpionienergiaa. Mutta Marsin ja Pluton yhtymä on samanlainen, mitä tapahtuu pienen lapsen viettäessä aikaa vanhahkon isovanhemman kanssa – lapsi hidastaa ja mukautuu isovanhemman ikään, kun taas isovanhempi sopeuttaa keskustelunsa lapsen ikään. Kyse on kummankin maailman parhaasta – hidastaminen pohdiskelemaan, miettimään, arvioimaan ja yhdistymään yhteisellä tasolla.

Mutta silloin kun tämä tapahtuu henkilökohtaisessa elämässäsi ja sinun täytyy saada asioita tehtyä eikä sinulla ole aikaa esoteeriseen "navan tuijotteluun", koska toimintaa täytyy tapahtua nyt, se voi olla turhauttavaa. Ja kuitenkin tämä on osa toimeen ryhtymistä, koska meidän täytyy tottua harmonisoitumaan energeettisesti, ennen kuin hyppäämme tuntemattomalle alueelle varmistamatta, että se on oikea ja paras meille ja sellainen, jonka haluamme integroida ja ottaa todellisuuteemme.

Kaikella tällä toiminnalla lokakuun 1-kuukaudessa oli tarkoituksena tuoda meidät marraskuun 2-kuukauteen. Tässä ei ole kyse suhteista, romanssista ja hurvittelusta, vaikka siihen on mahdollisuus. Tässä on ennen kaikkea kyse keskeisimmästä suhteestamme – suhteesta itseen. Olemme joko yksin ihmisyydessämme tai kumppani jumaluutemme kanssa, jossa ihmisestä "1" tulee jumalainen ihminen "2".

Mitä meidän täytyy hyväksyä itsessämme – mukaan luettuna kauneutemme, täydellisyytemme, viisautemme ja potentiaalimme – salliaksemme tämän tapahtua?

Mistä meidän pitää päästää irti ja kääntyä poispäin – mukaan luettuna tarpeemme hyväksyntään ja vahvistukseen, arvottomuususkomuksemme, tulevaisuudenpelkomme ja kyvyttömyytemme tunnustaa oma voimamme – tehdäksemme tilaa jumaluudellemme?

Jumaluuden vastakohta ei ole pahuus (joka on englannin kielessä sana "elää" takaperin), vaan rienaus, joka on jumaluuden poissaoloa. Rienaavassa maailmassa ei ole sijaa jumaluudelle. Siksi se tuntuu aina epätäydelliseltä, koska jumaluus tekee meistä kokonaisen, ehjän ja yhdenmukaisen henkilökohtaisessa energiassamme ja tuo meidät lähemmäs yhdenmukaisuutta kollektiivisesti.

Muutamana kuluneena kuukautena monet asiat, mukaan luettuna USA:n presidentinvaalien naurettavat temput, ovat näyttäneet meille, minkä näköinen rienaava maailma on, ja tämä on työntänyt monet ihmiset vastakkaiseen suuntaan etsimään jumaluuden viisautta ja voimaannusta. Jokaisella pimeällä mahdollisuudella on valotarkoitus, kun muistamme, että valo on aina olemassa ja pimeys antaa sille aina tietä. Jos tämän vuoden tapahtumat ovat paljastaneet rienauksen sinulle, tee tarkoituksellinen valinta integroida voimaannuttava jumaluus elämääsi. Tämä on kuukausi sen tekemiseen.

3D:n rienauksen vaihtaminen 5D:n jumalaiseen energiaan marraskuussa pakottaa meidät ryhtymään toimeen, joka alkaa energeettisesti. Prosessi alkaa aikomuksella sallia uusien uskomusten, uusien perspektiivien ja uusien harmonioiden tulla energiakumppaneiksemme. Haluammeko saada elämäämme korkeamman taajuuden energioita, kuten iloa? Näitä luodaan, kun suostumme harmonisoitumaan 5D-energioiden kanssa.

Minun täytyy mainita täysikuu 14.11., mihin liittyy Aurinko Skorpionin ja Kuu Härän 22 asteessa, mikä kaikuu pimennyksen astelukua 13.11.2013, juuri ennen Saturnuksen siirtymistä Skorpioniin. Jos tuntuu siltä, että ärsyttävä Skorpionienergia ei mene pois, niin se on maisemissa vuoden loppuun saakka. Se on osa syvällistä transformaatiota, joka työntää meidät vastustuksen viime vaiheiden läpi ylösnousemukseemme.

Sitten 2017 saamme ajoittain muistutuksen Skorpionista (onhan se yksi eläinradan merkki), mutta se ei ole yhtä intensiivistä, mitä olemme kokeneet vuodesta 2012 saakka. Tämä on hyvin erityislaatuinen täysikuu, koska Kuu on lähempänä Maata, kuin se on ollut vuoden 1948 jälkeen, joten sillä on ekstravaikutus. Jos matkustelet, kannattaa ehkä kiinnittää lisähuomiota ajamiseen, ja ihmiset saattavat olla hyvin tunteikkaita ja muissa aatoksissa.

Meillä on tässä kuussa myös jatkuvia energioita, kuten Uranuksen ja Erisin neliö ja haavoittuneen parantajan, Kheironin, energia, mutta uudella fokuksella – miten laitamme asioita yhteen luodaksemme niistä uusia toimintamalleja, joihin olemme halunneet harmonisoitua ja integroitua? Hyvin paljon ajastamme tänä vuonna on kulunut asioiden purkamiseen, nyt on aika laittaa niitä yhteen – ei samalla tavalla, ellemme halua sitä, vaan uudella ja erilaisella tavalla, joka palvelee aikomustamme iloon, rauhaan, rakkauteen, yltäkylläisyyteen, täyttymykseen ja vuoden 2016 teemaamme, yhdenmukaiseen harmoniaan.

Marraskuu on henkisen kypsyyden kuukausi, jolloin siirrämme sivuun menneisyyden katumiset ja alamme katsoa eteenpäin ja ryhtyä toimimaan uusissa suunnissa, hyväksyen täysin voimamme luoda todellisuus ja maailma, jossa henki ja ihminen työskentelevät yhdessä kumppaneina, mikä on ainoa tapa päästää 5D-energiat sisään jäädäkseen. Jos pidämme fokuksen 5D-integroinnissa – 3D ei häviä tai mene pois, ylösnousemus on integrointia, ei haltuunotto – alamme nähdä edistystä tässä kuussa.

Mutta marraskuu ei ole pelkkää työtä ilman leikkiä. Se on myös iloa varten, ja se voi olla iloajelua, jos olemme valmis lakkaamaan työskentelemästä niin kovasti saadaksemme muut ihmiset harmoniaan ylösnousemusenergioiden kanssa ja pidämme vähän hauskaa. Se on yksi tehtävistämme 2017 – johtaa kevyemmästä energiasta ja ilotaajuudesta, olla vähemmän valotyöntekijä ja enemmän valomajakka ja nauttia omasta matkastamme samalla, kun toteutamme henkilökohtaista ja kollektiivista transformaatio- ja ylösnousemustehtävää.

Ja muista, että olemme jo vuoden 2017 energioissa. Vaihtuminen alkoi syyskuussa, joten sinun ei tarvitse odottaa tammikuuhun saakka iloisia uusia alkujasi ja aloituksiasi – voit laittaa ne liikkeelle nyt. Valmiina, paikoillamme ja liidetään uusiin 5D-toimintamalleihimme – kaikki on valmiina lähtöön. Ja mene ajajan paikalle – et ole matkustaja näissä uusissa toimintamalleissa. Lisäksi, ajajana oleminen merkitsee, että kontrolloit vauhtia ja sitä, miten nopeasti pääset määränpäähäsi. On aika painaa kaasu pohjaan ja ottaa kaikki oppisi käyttöön.

Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

1.11.16

Ingeborg: Miksi paskalta tuntuminen on oleellinen osa valotyötä

IN ENGLISH: Why feeling like Crap is an essential Part of Lightwork

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
13.8.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Miten rohkea toteamus??? Kyllä, kuulostaa ensin oudolta, että paskalta tuntumisen pitäisi olla hyödyllistä ja osa tehtäväämme, mutta kun katsomme sitä energiadynamiikkaa, jota käymme läpi heräämismatkan aikana, siinä on paljon enemmän tolkkua. Tosiasia on, että meidän täytyy mennä pimeyden läpi useista syistä. Ne kaikki johtavat meidät yhteen tavoitteeseen: oman värähtelytaajuutemme ja ihmiskunnan taajuuden nostamiseen planeetalla.

Voidaksemme saada paremman ymmärryksen, meidän täytyy katsoa universaalien energioiden eri puolia. Olemme kaikki käyneet läpi ohjelmoinnin ja meidän täytyy muistaa, miten valo ja pimeys todellisuudessa pelaavat yhteen korkeimmaksi parhaaksemme.

Miten universumi toimii 


On useita fyysisiä universaaleja lakeja, jotka on todella tärkeä ymmärtää ja sisäistää kyetäkseen liikkumaan eteenpäin tehokkaasti. Ne auttavat saamaan suuremman kuvan siitä, mitä todellisuudessa tapahtuu ja mistä ylösnousemuksessa ja valotyössä on kyse.

1) Vetovoimanlaki 

Vetovoimanlaki toteaa yksinkertaisesti, että samanlaiset energiat vetävät puoleensa toisiaan. Sitä mitä lähetät ulospäin omina värähtelyinäsi, toimitetaan sinulle – kun vedet puoleesi samanlaisia värähtelyjä kuin magneetti. Tästä syystä toistat tiettyjä tilanteita ja oppitunteja, kunnes ymmärrät: "Minun täytyy muuttua, ei ympäristöni. Luon oman todellisuuteni." No niin, monet ovat nähneet elokuva The Secret ja aloittaneet muodostamalla suuria visiotauluja ja toistamalla positiivisia affirmaatioita. Vaikka tämä voi auttaa päiväunelmonnissa ja muuttaa värähtelyjämme hetkeksi, tuo elokuva jättää valitettavasti pois oleellisen osan, jotta voimme onnistuneesti ilmentää toiveemme: meidän täytyy tehdä sisäistä työtä.

Tunteilla ja ajatuksilla on erilaisia värähtelymalleja, aivan kuten kaikilla ja kaikella universumissa. Siinä missä pelkotaajuudet, kuten katkeruus, viha, syyttely, tuomitseminen, suru jne., värähtelevät matalalla taajuudella, rakkaustaajuudet, kuten myötätunto, kiitollisuus, hauskuus, anteeksianto, onnellisuus jne., värähtelevät paljon korkeammalla tasolla. "Energiatilauksesi" universumille on se, mitä lähetät ulos värähtelynä. Tämä merkitsee, että jos sinulla on edelleen pelkotaajuuksia ja niiden myötä opittuja käyttäytymismalleja ja uskomusjärjestelmiä, noiden pelkojen ilmaiseminen energeettisesti ympäristöösi on sitä, mitä tilaat. Sitä vedät puoleesi. Se on fysiikkaa.

Niinpä visiotaulut ja affirmaatiot ovat kiva tapa unohtaa hetkeksi, että sinulla on edelleen pelkoja. Mutta ne eivät hävitä niitä. Tätä kutsutaan "henkiseksi välttelyksi" – yritys välttää tuska ja kiertää se. Valitettavasti se kostautuu aina. Emme voi muuttaa fysiikan lakeja. Sama pätee uskomukseen: "Voi, annan vain tuskani, pelkoni ja huoleni enkeleilleni ja oppailleni, ja kutsun violettia liekkiä muuntamaan ne kaikki." Kyllä, rukoileminen ja yhdistyminen henkimaailmoihin voi nopeuttaa, aivan kuten visiotaulut ja affirmaatiotkin. MUTTA vain jos olemme valmis tekemään oman työmme. Kukaan muu ei voi tehdä sitä puolestamme. Eivät edes enkelimaailmat.

Meille annetaan fyysinen keho ja kokemus syystä. Ja siinä on tiettyjä refleksejä ja toimintoja energioiden käsittelyyn ja prosessointiin. Aivan kuten meillä on oksennusrefleksi pelastamaan meidät suuremmalta vahingolta, kun olemme syöneet pahaa ruokaa, joka voisi myrkyttää meidät, meillä on tunteet refleksinä päästää irti alemman taajuuden energioista, joiden ei ole tarkoitus jumittaa järjestelmässämme. Valitettavasti meidät on kasvatettu uskomaan, että tunteet ovat huono asia eikä ole sopivaa näyttää niitä. Niinpä tukahdutamme ne ja pidämme ne järjestelmässämme niiden "energeettisen oksentamisen" sijasta. Kun puhumme sen tunnistamisesta, että haavoittuvuus on todellinen vahvuutemme, se merkitsee oikeasti: tunteiden parannusvoiman tunnistaminen toivottamalla ne tervetulleeksi kiitollisena siitä helpotuksesta, jonka ne antavat meille.

Se on vetovoimanlaki toiminnassa: jos syytämme itseämme ja tuomitsemme itsemme tai syytämme toisia ja tuomitsemme heidät siitä, että meistä tuntuu paskalta tai loukkaannumme, lähetämme ulos matalaa pelkotaajuutta. Se merkitsee, että pelaamme pingistä alemman taajuuden tasolla. Saatamme myös sallia tuon tunteen tulla läpi ja itkemme, huudamme, hytisemme – vapautamme tuon tunteen ja alemman taajuuden energian ja … vedämme sen puoleemme välittömästi alemman taajuuden reaktiomme vuoksi. Reagoiminen kiitollisuudella, anteeksiannolla tai huumorilla, tai energioiden uudelleenohjaaminen johonkin luovaan tai toisten kannalta myötätuntoiseen muuntaa energiat korkeammalle tasolle. Tästä syystä ei voi vetää niitä takaisin matalalla pelkotasolla. Tämä vie meidät seuraavaan tärkeään universaaliin lakiin.

2) Transformaationlaki 


Tämä universaali laki toteaa, ettei energia voi koskaan hävitä – se voi vain transformoitua. Tämä ei ole tärkeää ainoastaan ymmärtääksemme paremmin energioiden transformoinnin muuttamalla reaktiotamme tunteisiin, joita meillä tulee esiin. Se on kriittistä myös sen ymmärtämiselle, että ns. pimeät energiat eivät ole vaarallisia. Hyvin monet ihmiset uskovat edelleen, että meidän täytyy suojautua pimeiltä olennolta ja energioilta. Tämä antaa itse asiassa niille voimaa! Kun tunnistamme, että meillä on kyky muuntaa kaikenlaisia energioita, vaikka ne olisivat kuinka pimeitä, voimme toivottaa ne tervetulleeksi ja muuttaa vain niiden taajuutta. Teemme tämä sydänchakran kautta. Se on kuin energiataajuusmuunnin. Kun puhumme itsemme ympäröimisestä valolla tai olemisesta valokuplassa, tämä auttaa meitä luomaan lisää valoa sisältämme ja säteilemään kirkkaasti rakkautta.

Valo ei taistele pimeyttä vastaan – se ottaa sen sisäänsä ja transformoi sen. Näissä menetelmissä ei ole siis kyse suojautumisesta, niissä on kyse sisäistämisestä ja muuntamisesta. Ei tietenkään ole helppoa saavuttaa tuota olotilaa. Vie aikaa, että sydänchakra tottuu olemaan muuntaja. Se voi olla hyvin pakahduttavaa ja pelottavaa alussa. Mutta mitä enemmän harjoittelemme, sitä paremmaksi tulemme siinä. Mitä vähemmän pelkäämme pimeyttä, sitä nopeammin muunnamme sen valoksi.

3) Huomionlaki 

Tämä on yksi tärkeä energialaki ymmärtää. Energia ohjataan siihen, mihin keskitämme huomiomme. Kumppani lähtee luotasi eikä halua sinua? Kaikki käyttävät sinua eikä kukaan pidä sinusta? Mitä enemmän keskität ajatuksesi tällaisiin uskomuksiin, sitä enemmän annat energiaäänesi tälle pelolle ja teet siitä todellisuuttasi. Sinulle on pakkomielle katsella joka päivän uutisia, jotka ovat täynnä pelkoa, huolta ja tuskaa? Valitatko Trumpia, ISIS:tä tai maailman nälkää vai taisteletko myös niitä vastaan? Tämä antaa sille lisää voimaa. Tiedät sen itse. Mitä enemmän huomiota ihmiset saavat, sitä enemmän he esittävät draamaa. Jos ei ole huomiota ja reagointia, kaikki rauhoittuu nopeasti. Niinpä sen sijaan, että yrität muuttaa toisia ihmisiä tai taistella ja reagoida samalla energiatasolla, keskity asioihin, jotka ovat hyviä. Korkean taajuuden asioihin. Tule inspiroivaksi opettajaksi haluamatta vakuuttaa ketään. Tue ihmisiä voimaantumisessa muuttumaan sisältä.

4) Ykseydenlaki 


Hyvin usein kuulemme ihmisten sanovan: "Miksi minun täytyy tehdä kaikki työ? En näe sen pointtia, että käyn läpi kaiken tuskan auttaakseni toisia ylösnousemusprosessissa." Tämä on puhdasta egoajattelua ja uskomista yhä erillisyyteen. Erillisyys on harhakuva. Olemme kaikki yhtä ja osa suurempaa organismia. Aivan kuten fyysisen kehon yksittäiset solut ovat kuin pieniä ihmisiä, jotka tekevät työtään ja pitävät järjestelmää pystyssä, me olemme osa paljon suurempaa ekosysteemiä, joka tarvitsee meitä ja toimintaamme pysyäkseen terveenä. Aivan kuten fyysinen kehomme sairastuu ohjelmoinnista väärällä datalla, joka saa solut kaaokseen, sama tapahtuu planeetassa. Niin kauan kun olemme jumissa väärissä egon uskomusjärjestelmissä, kuten niukkuus, erillisyys ja pahuus, systeemi on poissa tasapainosta. Ja se on ollut aioneita. Olemme nyt kohdassa, jossa ihmisiä herää ja he tunnistavat, että meitä on huijattu ja olemme osa samaa kokonaisuutta. Teemme parannustyötämme sen yhden organismin puolesta, johon kaikki kuulumme.

Mitä ylösnousemus oikeasti merkitsee? 

Yleinen väärinymmärrys joka on edelleen hyvin vallitseva, on, että ylösnousemus vie meidät eri fyysiseen paikkaan, eri planeetalle. Näin ei ole. Ylösnousemus merkitsee, että siirrymme ylöspäin omassa energiataajuudessamme, jolla värähtelemme. Sen tekemällä todellisuutemme muuttuu – siihen pisteeseen saakka, että elämme rinnakkaismaailmassa emmekä ole enää kiinni missään 3D-asiossa tai –ajattelussa. Olemme jättäneet draaman, kaksinaisuuden ja lineaarisen ajan taakse. Voi myös tapahtua niin, että ihmiset eivät näe esimerkiksi, että istumme kahvilassa ja odotamme palvelua, tai ihmiset törmäävät suoraan meihin kävellessään. Ainostaan ne ihmiset 3D:ssä jotka heräävät ja ovat valmiita muutokseen, ovat vuorovaikutuksessa kanssamme.

Ylösnousemus on tietoisuuden laajentumista. Siirrymme tiheämmästä energiaympäristöstä kevyempään energiarakenteeseen. Myös fyysinen kehomme sopeutuu ja muuttuu kyetäkseen käsittelemään nämä korkeammat taajuudet. Mitä pidemmälle menemme prosessissamme, sitä enemmän huomaamme, että mielihalumme muuttuvat, emme pysty käsittelemään enää tiettyjä ruokia, kehomme käyttäytyy eri tavalla, saatamme laihtua tai lihoa ja meille tulee mitä kummallisimpia oireita tyhjästä. Kaikki tämä liittyy siihen, että kehomme sopeutuu tulemaan valokehoksi.

Oman todellisuutemme luominen 


Ymmärrettyään nämä energialait ja sen, mistä ylösnousemuksessa on kyse, tulee selväksi, että meidän täytyy muuttaa tapaamme käsitellä tunteita, ajatuksia ja fyysistä kipua. Tämä auttaa meitä siirtymään eteenpäin nopeasti ja parantamaan hyvinvointiamme. Soveltamalla näitä lakeja päivittäiseen fyysiseen elämäämme, meistä tulee todellisia mestareita unelmiemme elämän ilmentämisessä ja luomisessa. Kun oma taajuutemme muuttuu ylöspäin, niin muuttuu myös ympäristömme. Vedämme erilaisia tilanteita koettavaksemme ja vanhat käyttäytymismallit putoavat vähitellen pois. Se on kuin sipulin kuorimista. Kerros kerrokselta hankkiudumme eroon tuskallisesta taakasta, jota olemme kantaneet mukanamme ja jatkuvasti lisänneet hyvin pitkään.

Yhdistelmä egotyötä, sisäisen lapsen työtä ja anteeksiantotyötä voi olla hyödyllistä prosessin nopeuttamiseksi. Mitä korkeammalle siirrymme taajuusasteikolla, sitä enemmän meillä on vaikutusta. Emme ainoastaan itseemme, vaan planeettaa kokonaisuutena. Inspiroimme myös ympäristöämme nostamaan värähtelyä. Ihmiset 3D:ssä jotka ovat valmiita muuttumaan, hakeutuvat luonnostaan meitä kohti. Meistä tulee opettajia ja jaamme "todellisen salaisuuden" siitä, miten ylösnoustaan ja luodaan unelmiemme elämä.

Ja miten voisimme auttaa toisia, jos emme olisi käyneet läpi pimeyttä ja tuskaa itse? Miten voisimme arvostaa valoa? Herääminen ja ylösnouseminen ei merkitse elämistä autuudessa 24/7. Se merkitsee kaikkien aistimusten toivottamista tervetulleeksi ja tarkoituksen ja potentiaalin tunnistamista kaikissa niissä. Jos ymmärrämme, että tuo tunnemyllerrys, ajatuskierteet tai fyysinen kipu ei ole muuta kuin kumuloitunutta energiaa, tunnistamme: tämä on mahdollisuus! On tavallista enemmän energiaa käytössä ja voimme käyttää tätä polttoaineena siirtyä eteenpäin vielä nopeammin. Tätä voivat tukea lisää auringonpurkaukset ja koronan massapurkaukset, jotka aiheuttavat geomagneettisia myrskyjä, maanjäristykset, tulivuorenpurkaukset ja kosmiset ryhmittymät. Kohonneen energia-aktiivisuuden aikana nappuloitamme painellaan vielä lisää ja kaikki voimistuu, mitä kannamme edelleen sisällämme. Tämä on kuin tietoisuuslaajentumisemme katalyytti.

Valotyön todellinen merkitys – olemme transformoijia


Kun kaikki tämä on opittu, ymmärrämme, että olemme energian transformoijia. Ja käymme sen läpi fyysisen kehomme ja sydänchakramme kautta. Kokemalla tuon tuskan – on se sitten fyysistä, tunne- tai mentaalista – muunnamme energian korkeammalle tasolle. Paskalta tuntuminen on välttämätön tekijä valotyössä. Tätä todellisuudessa merkitsee pimeyden muuntaminen valoksi. Ja joskus se merkitsee vain makaamista kotona itkemässä, jotta voi purkautua, tai istumista autossa huutamassa kaikkea vihaa ulos. Tärkeää on tehdä se kiitollisuuden ja myötätunnon kera.

Tietysti 3D-maailma pitäisi meitä täysin hyödyttömänä ja tuottamattomana ollessamme tuollaisessa tilassa. MUTTA näiden energioiden käsitteleminen on erittäin tärkeää työtä, jota teemme! Meidän täytyy vain irrottautua vanhentuneista uskomusjärjestelmistämme siitä, millaiselta työn pitäisi näyttää. Ja meidän ei tarvitse ymmärtää, missä tuskamme ydinsyy on. Tämä on vain mielemme halua ymmärtää se.

Voimme kuluttaa paljon aikaa, energiaa ja rahaa yrittäen selvittää sen. Meidän pitäisi kuitenkin tietää: energiaa ei voisi vähempää kiinnostaa. Se haluaa vain transformoitua.

Tunnista siis voimasi haavoittuvuudessa ja tunteissa auttaaksesi meitä kaikkia siirtymään nopeasti eteenpäin. Tunteemme ovat oleellisia sekä omalle että planeetan ylösnousemukselle. Pysyvästä elämisestä 5D:ssä tulee mahdollista, kun olemme päässeet eroon kaikista matalista taajuuksista. Mitä korkeammalle pääsemme, sitä vähemmän tuskaa ja kamppailua koemme. Sitä "virran mukana meneminen" oikeasti merkitsee. Sen hyväksymistä, vastaanottamista ja tervetulleeksi toivottamista, mitä ikinä tulee, riippumatta siitä, mitä energiaa juoksee lävitsemme. On tärkeää olla samaistumatta siihen tai tulkitsematta sitä. Se on vain energiaa, joka haluaa transformoitua. Tämä menee ohi.

Kiitos teille kaikille paljon siitä tärkeästä työstä, mitä teette.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.