20.1.17

Crimi: Miten ilmennät yltäkylläisyyttä elämääsi

LINK IN ENGLISH: How To Manifest Abundance in Your Life

Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi (www.angelic-guides.com)
13.1.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tänään haluaisimme käyttää tämän ajan puhuaksemme yltäkylläisyyden ilmentämisestä. Yltäkylläisyyttä voi tietysti tulla monissa muodoissa, mutta puhumme ensisijaisesti taloudellisesta yltäkylläisyydestä, koska tätä aihetta meitä pyydetään useimmiten käsittelemään tarkemmin. Aloitetaanpa.

Sanomme usein, että te kaikki ilmennätte yltäkylläisyyttä kaikkina aikoina – ette ehkä vain erityisemmin pidä siitä, missä olette yltäkylläinen. Muistakaa, että teillä voi olla yltäkyllin ongelmia, puutetta ja haasteita yhtä helposti, kuin rahaa, iloa, rakkautta, autuutta ja ystäviä. Tästä syystä sanomme, että ilmennätte aina yltäkylläisyyttä. Haluaisimme kuitenkin selittää lisää, miten voitte tietoisesti ohjata, missä haluatte olla yltäkylläinen.

Te jotka tunnette vetoa tähän viestiin, tiedätte jo hyvin, että olette oman todellisuutenne luoja. Miksi siis on edelleen puutetta, sairautta, kärsimystä ja päänsärkyä? Tähän vastaamme: koska vaikka teistä on tullut tietoinen siitä, että olette tietoisuutenne luoja, useimmiten ihmiset huomaavat sen puuttumisen olevan pääfokuksensa, mitä he haluavat. Kun keskitytte puutteeseen kaivatessanne yltäkylläisyyttä, voitte vetää puoleenne vain puutetta. Sanomme usein, ettei universumi vastaa toiveisiinne, unelmiinne tai suurempiin haluihinne yhtään sen enempää, kuin peili näyttää teille, millainen haluatte olla. Peili voi heijastaa vain sen, mitä olette juuri nyt, ja näin on universumin kanssa – se vastaa yhteen asiaan ja se on fokuksenne, minkä vuorostaan sanelee värähtelynne.

Kun viritätte värähtelynne johonkin positiiviseen tunteeseen, kuten onnellisuus, ilo, optimismi, innostus, riemu tai rakkaus, universumi vastaa tunteilla, olosuhteilla ja kokemuksilla, jotka sopivat yhteen sykkimänne värähtelyn kanssa. Sillä ei ole merkitystä, miksi tunnette näitä positiivisia tunteita – vain sillä on merkitystä, että tunnette. Käyttäkää kaikkia mahdollisia tekosyitä tunteaksenne olonne hyväksi.

Käytämme usein televisioanalogiaa, koska ymmärrätte, ettei teidän tarvitse jäädä millekään kanavalle, josta ette pidä. Ette epäile monien muiden kanavien olemassaoloa vain siksi, että te ette katsele niitä. Tiedätte, että heti kun otatte kaukosäätimen ja viritytte uudelle kanavalle, koette uuden ohjelman. Ja näin on ajatustenne kanssa. Teidän ei koskaan tarvitse pysyä virittyneenä yhteen ajatukseen yhtään pidempään, kuin valitsette. Nimittäin voitte aina valita uusia ajatuksia ja kun teette sen, vaihdatte luonnostaan "värähtelykanavaanne".

Nimittäin kykynne luoda yltäkylläisyyttä ei ole koskaan mennyt pois – se on ollut vain tukossa keskityttäessä sen vastakohtaan eli puutteeseen. Emme kiellä, etteikö todellisuutenne olisi mukaansatempaava ja usein on vaikeaa ohjata huomiotanne pois suurimmista ongelmista elämässänne. Voimme kuitenkin vakuuttaa teille, että te ette koskaan kykene luomaan mitään uutta, ellette opi ohjaamaan fokustanne tarkoituksella siihen, mitä haluatte, tekemällä tietoisen päätöksen tuntea eri tavalla.

Kun alatte tarkoituksella valita fokuksenne ja siksi värähtelynne riippumatta niistä kokemuksista, jotka ilmentyvät eteenne, silloin teistä tulee todella todellisuutenne tietoinen ja tarkoituksellinen luoja. Tulitte tänne ilmentämään jokaisen toiveen täysin fyysiseen todellisuuteenne. Ette tulleet tänne kamppailemaan tai kaipaamaan toivottomasti jotain, mitä ette voisi saavuttaa. Jos haluatte jotain, se on teidän. Mutta ajatuksenne, värähtelynne ja tunteenne täytyy olla linjassa sen kanssa, mitä haluatte, voidaksenne saada sen.

Usein meiltä kysytään: "Mitä uskomuksia minulla on estämässä yltäkylläisyyteni?" Vastauksemme on aina sama. Jatkuva fokus ja puutetietoisuus estävät yltäkylläisyyden. Kerromme teille tämän: ei ole mitään hyötyä kaivaa esiin mitään rajoittavia uskomuksia, vaikka aikomuksenne olisi kitkeä ne, koska kaikki universumissanne reagoi universaaliin laajentumisenlakiin. Se mihin keskitytte, laajenee aina. Niinpä pyrkiessänne löytämään ongelman, turhaudutte usein, kun se vain vahvistaa tuota uskomusta. Ette voi poistaa uskomusta keskittymällä siihen. Voitte vain sulkea sen voimalähteen poistamalla fokuksenne siitä. Poistamalla fokuksenne ongelmasta ja keskittämällä kaiken huomionne siihen, mikä menee oikein, mitä arvostatte, mistä nautitte ja mikä tuo teille rauhaa, poistatte voiman, joka on antanut sille liikevoimaa.

Annamme teille tämän yksinkertaisen analogian. Jos menisitte huoneeseen, jossa on kattotuuletin täysillä ja sammuttaisitte sen, lakkaisiko se pyörimästä? Kyllä, tietenkin, koska suljette voimalähteen, joka antaa liikevoimaa. Mutta tuuletin ei lakkaisi pyörimästä juuri sillä hetkellä, kun painaisitte katkaisinta – se lakkaisi hitaasti pyörimästä, kunnes sillä ei olisi enää liikevoimaa. Ja näin on ajatustenne kanssa. Vain se että lakkaatte keskittymästä negatiivisiin kokemuksiin elämässänne, ei merkitse, että fyysisessä todellisuudessanne tapahtuu välitön muutos. Liikevoima tarvitsee muutaman kierroksen pysähtyäkseen. Käytämme tätä analogiaa osoittamaan teille, että puutteen ilmeneminen vielä jonkin aikaa, vaikka olette onnistuneesti vaihtaneet ajatuksenne uudelle, positiivisemmalle "kanavalle", ei merkitse, ettei se toimi tai että teette jotain väärin. Liikkeen loppuminen vie vain vähän aikaa.

Jokainen teistä on jumalainen luojaolento, joka on kyseenalaistamatta ansaitseva ja kykenevä luomaan yltäkylläisyyttä joka muodossa. Teidät on tarkoitettu olemaan yltäkyllin rakkautta, terveyttä, rahaa, ystäviä, rauhaa ja autuutta.

Universumi on äärettömän yltäkylläinen ja se pyrkii palvelemaan. Sallikaa sydämenne avautua kaikille mahdollisuuksille, jotta yltäkylläisyyttä voi tulla teille. Se voi olla lahja, se voi olla idea, se voi olla vieras ihminen, se voi kaupankäynti, mutta teidän täytyy virittyä "yltäkylläisyyskanavalle" voidaksenne kuulla universumin viestit.

Toivomme, että olemme palvelleet teitä jollain tavalla.

Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

17.1.17

Ingeborg: Uuden jumalatararkkityypin synnyttäminen

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)
8.1.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Paljon on sanottu ja kirjoitettu siitä, että Jumalattaren ja feminiinisyyden nouseminen ja herääminen tuo tasapainon tähän maailmaan. Ja tosiaankin, feminiinienergia lisääntyy ja monet miehet ja naiset jotka ovat kokeneet sydämensä avautuvan, huomaavat sen vaikutukset. Siinä missä runsaamman naisenergian kantajat parantavat niitä haavojaan, että heidät on tukahdutettu tunteidensa ja haavoittuvuutensa vuoksi, runsaamman miesenergian kantajat parantavat niitä haavojaan, että he ovat tukahduttaneet tunteensa ja haavoittuvuutensa. Kumpikin parantaa myös tarpeensa olla kontrollissa – feminiinisyys selvittämällä tarpeen manipuloida ja roikkua kiinni ja maskuliinisuus selvittämällä tarpeen pitää valta ja juosta pois, kun tulee liian tunteellista.

Kummallakin puolella tämän feminiinienergian sisäänotto johtaa täyskäännökseen. Se on perimmäinen tasapainottuminen. Maskuliinisuus kunnioittaa nyt feminiinisyyttä, kun tästä on tullut osa sitä. Se arvostaa uutta kykyä tuntea ja olla. Toisaalta feminiinisyys integroi jumalaisen maskuliinisuuden itseensä ja kunnioittaa maskuliinisuutta vahvuuden, tahdonvoiman ja tekemisen vuoksi. Maskuliinisuudella ja feminiinisyydellä kaikki muuttuu. Se tuntuu melkein liian paljolta kestää alussa, mutta ne jotka ovat riittävän urheita hyväksyäkseen ja käydäkseen sen läpi, tulevat ulos uskomattoman voimaantuneena – kera voiman jota ei olisi koskaan odottanut mahdolliseksi. Meistä tulee voittamaton. Mutta tämä voittamattomuus perustuu myötätuntoon ja rakkauteen, ei taistelemiseen ja pelkoon. Nyt haavoittuvuus on suurin vahvuutemme. Meistä tulee täysin tasapainoinen – jin ja jang ruumiillistuneena yhteen ihmiseen.

Uuden Jumalatararkkityypin ilmestyminen

Yksi erittäin tärkeä ymmärrettävä asia on, että nyt kehittyvä Jumalatarvoima ei ole minkään sellaisen uudestisyntymä, mitä on ollut täällä aiemmin, vaan uuden arkkityypin paljastuminen. Ensimmäistä kertaa maskuliini- ja feminiinienergia tulee täysin tasapainoon. Millainen tämä uusi arkkityyppi siis on? Millaisia ominaisuuksia siihen liittyy?

Kun olen pohtinut tätä uutta Jumalatararkkityyppiä, jonkin aikaa eteeni on ilmestynyt Peppi Pitkätossu. Hän oli yksi lapsuuteni sankareita. Luin kirjat ja katselin elokuvat lukemattomia kertoja. Halusin kovasti olla hänen kaltaisensa ja elää samalla tavalla kuin hän. Silloin minulla ei ollut aavistustakaan, että Astrid Lindgrenin tarina sisälsi niin voimakkaita aktivointikoodeja, jotka valmistelivat minua ja monia muita tulevaan. Niinpä katselin Peppi Pitkätossun eilen ensimmäistä kertaa lapsuuteni jälkeen. Ja minusta oli hätkähdyttävää nähdä, miten täydellisesti hän edusti uutta Jumalatararkkityyppiä. Miksi sanoisin, että uutta Jumalatarta edustaa pieni tyttö, jolla on pisamia, kummalliset vaatteet ja punaiset hiukset? Minäpä vien sinut vähän lisää tuohon tarinaan …

Video elokuvasta (englanninkielisenä)

Laulun saksankielisessä versiossa Peppi Pitkätossu laulaa: "Ich mach mir die Welt widewidewie sie mir gefältt." "Und jeder der uns mag, kriegt under Einmaleins gelehrt." Käännettynä se merkitsee: "Luon maailmani mieleisekseni." "Ja jokaiselle joka pitää meistä, opetetaan aakkosemme (101)". (Huomautus. 101 on pyhä koodi, joka merkitsee henkisen matkan alkua, ykkösen ollessa uusien alkujen numero ja nollan edustaessa perimmäistä Jumalvoimaa.) Minulle hän on mestariluoja suuren leikkisyys-, ilo-, myötätunto- ja kiitollisuusenergiansa myötä. Kuten tiedämme kaikki, huokumamme värähtelyt luovat todellisuutemme. Siksi hänen todellisuutensa on yltäkylläisyyttä, rakkautta ja onnellisuutta. Hän on voimakas valomajakka, joka tietää, että ihmiset jotka resonoivat hänen värähtelyynsä, vedetään hänen luokseen sitten, kun he ovat valmiita hänen totuuteensa ja elämäntyyliinsä. Hän ei yritä vakuuttaa ketään tai juoksentele epätoivoisesti etsimässä ystäviä. He jotka tulevat hänen luokseen, ovat valmiita oppimaan hänen aakkosensa (101): hänen kaavansa täyttymykselliseen ja onnelliseen elämään täydellisessä tasapainossa.

Kun olin lapsi, vanhempani sanoivat minulle aina, että tämä oli vain tarina eikä todellinen elämä ole tällaista, enkä voinut olla kuin Peppi tai elää hänen tavallaan. Nyt heräämiseni jälkeen olen ehdottoman varma, että juuri tähän minun elämäni ja monien muiden elämä on menossa. Koen jo paljon sitä, ja se on enemmän kuin jännittävää.

Tässä ovat ne ominaisuudet, jotka tekevät hänestä uuden Maan Jumalatararkkityypin täydellisen edustajan minun silmissäni.

Hän on lapsenomainen ja leikkisiä


Peppi rakastaa leikkiä. Hän tutkii ympäristöään tuomitsematta mitenkään. Hän pelkästään havaitsee, mitä tapahtuu hänen ympärillään, ja nauttii kokemastaan. Hän on utelias oppimaan vain tarkkailemalla. Hän rakastaa lähteä seikkailuihin. Hän keksii uusia pelejä, hän rakastaa tanssia ja laulaa yksin ja julkisesti, ja hän tartuttaa toisiin ilonsa.

Hän on peloton

Peppi asuu yksin Huvikummussa. Hän jättää oven lukitsematta ja kaikki jotka haluavat, voivat tulla sisään – myös varkaat jotka yrittävät varastaa hänen kultalaukkunsa.

Hän on vahva


Hänellä on uskomattomat voimat ja hän pystyy nostamaan hevosenkin ilman mitään ongelmaa. Hän tietää, miten käytetään energiaa ja kanavoidaan se fyysiseen tekoon. Hän ei koskaan käytä väärin voimaansa, vaan aina hyvään tarkoitukseen.

Hän huolehtii itsestään ja toisista

Vaikka hän on yksin asuva lapsi, hän pitää hyvää huolta itsestään, eläimistään ja kodistaan. Hän siivoaa, hän osaa laittaa ruokaa ja leipoa ja hän tekee sen suurella rakkaudella itseään ja eläimiään kohtaan. Hän laittaa jopa pienen joulukuusen ja juustolautasen pienelle hiirelle, joka asuu hänen kanssaan.

Hän on androgyyni

Pepillä on täydellinen maskuliinisuuden ja feminiinisyyden tasapaino. Hän on yhtä paljon tyttö kuin poika. Hän on hyvin haavoittuva ja näyttää tunteensa, ja hän on myös hyvin selkeä ja täsmällinen siinä, mitä hän haluaa ja mitä hän tekee, ilman kontrollointitarvetta. Hän rakastaa olla ja tehdä.

Hän on myötätuntoinen

Peppi näkee hyvää jokaisessa ihmisessä. Myös varkaissa jotka yrittivät varastaa hän kultansa useamman kerran. Hän antaa anteeksi heille ja jakaa yltäkylläisyyttään heidän kanssaan. Hän antaa heille ruokaa ja vähän kultaa.

Hän on yltäkylläinen ja nauttii jakaa sitä kaikkien kanssa


Peppi on yltäkylläinen kaikin tavoin – rakkaus, terveys ja raha. Hänellä on monta ystävää, kaikki lapset rakastavat häntä. Yltäkylläisyytensä jakaminen kaikkien kanssa tekee hänet ehdottomasti onnelliseksi. Hän ostaa karkkia ja leluja kaikille lapsille ja joululahjoja kaikille, jotka haluavat pistäytyä katsomaan häntä.

Hänellä ei ole odotuksia

Peppi elää täysin hetkessä eikä hän odota minkään tapahtuvan. Hän antaa itsensä yllättyä joka päivä siitä, mitä hänelle seuraavaksi tulee. Hän tietää, että joka päivä on jännittävä, tarvitsematta suunnitella tai kontrolloida mitään.

Hän menee virran mukana


Siksi hän seuraa sydäntään ja intuitiotaan eikä hänellä ole mitään rutiineja. Hän on huoleton ja hän luottaa elämään ja sen virtaan joka hetki. Joka päivä on erilainen ja hän rakastaa elämän ennustamattomuutta, koska hän tietää, että jokainen päivä on taianomainen ja täynnä yllätyksiä, ilman tarvetta kontrolliin, odotuksiin tai tulkintoihin.

Hän on luova

Peppi on hyvin luova. Hän rakastaa piirtää, leipoa hassuja joulupipareita, ripustaa lahjoja kuuseen, keksiä uusia pelejä, tehdä omat luistimensa hiilihangosta, hän korjaa vanhan veneen, jonka löysi joesta, keksii uusia sanoja, hän siivoaa lattian laittamalla juuriharjat jalkapohjiinsa … ja paljon, paljon muuta.

Hän rakastaa itseään

Peppi on hyvin itsevarma ja laittaa itsensä aina etusijalle. Hän rakastaa punaisia hiuksiaan ja pisamiaan. Kun hän näkee apteekin mainostaulun, miten pääsee eroon pisamista, hän menee kertomaan liikkeen omistajalle, ettei hän kärsi pisamistaan, mutta omistaja on ihana ja hän rakastaa tätä.

Hän on aito

Peppi on ehdottoman uskollinen itselleen. Hän ei näyttele tai yritä täyttää toisten odotuksia. Hän ei välitä, mitä toiset ajattelevat hänestä – hän tekee vain juttuaan, on se sitten tanssimista kadulla, liian suurien kenkien käyttämistä, eriväristen sukkien pitämistä tai sormensa ja myöhemmin päänsä pistämistä kakkuun kahvikutsuilla.

Hän on ehdottoman vapaa

Peppi ei käy koulua, koska hän ja hänen isänsä eivät näe mitään järkeä siellä opetetuissa asioissa. Hän omistaa asioita, kuten talon ja laukullisen kultaa, mutta hän ei ole kiinni niissä. Hän nauttii niistä niin kauan, kun hänellä on ne. Hän oivaltaa, että yltäkylläisyydessä ei ole kyse rahasta. "Ei, isä, en tarvitse lisää kultaa, pärjään ilman. Raha mutkistaa vain asioita." Hän ei ole kiinni järjestelmässä eikä riippuvainen kenestäkään. Hän ei ole kenellekään mitään velkaa. Hän on täysin vapaa ja voi tehdä, mitä haluaa. Hän ei ole osa järjestelmää, ainoastaan tarkkailee sitä, ymmärtämättä oikeasti, miksi ihmiset elävät sillä tavalla.

Hän on hyvin yhdistynyt maahan ja luontoon

Peppi tuntee suurta yhteyttä maahan ja luontoon. Hän viettää paljon aikaa ulkona ja kohtelee puita, kasveja ja eläimiä hyvin kunnioittavasti.

Hän rakastaa ehdottomasti eikä tuomitse


Peppi näkee hyvää kaikissa. Hän ei tuomitse ketään sen vuoksi, mitä tämä on tehnyt. Ei lastenkodin johtajaa, joka yrittää saada hänet hallintaansa, eikä varkaita jotka yrittävät saada hänen kultansa. Olemalla tuomitsematta hän inspiroi näitä muuttumaan ja kääntymään ympäri.

Hän rakastaa isää ja äitiä ehdottomasti ilman kiinnikkeitä. Hänen äitinsä on taivaassa ja isänsä Etelämerellä. Hän tietää, että äiti on edelleen häntä varten ja puhuu tälle paljon. Ja kun isä tulee käymään, hän antaa tämän lähteä taas ilman surua, koska hän tietää, että isän rakkaus on aina läsnä ja hän palaa taas jossain kohtaa.

Hän nauttii yksinolemisesta yhtä paljon kuin seurasta


Pepille ei ole mikään ongelma olla yksin. Hän nauttii leikkiä ja luoda yksin yhtä paljon kuin toisten kanssa.

Tämän kirjoittaminen koskettaa minua syvästi. Minusta tuntuu siltä, että pitkäaikainen unelma on toteutumassa. Siirryttäessä viidenteen ulottuvuuteen ja feminiinisyyden noustessa, mikä johtaa huolettomaan, leikkisään ja yltäkylläiseen elämään nyt-hetkessä täydellisessä jig/jang-tasapainossa, Pepin tapaan siitä ei tule ainoastaan mahdollista vaan totta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

12.1.17

TÄYDENKUUN MEDITAATIO TÄNÄÄN 12.01 KLO:21




Tänään 12.01 vietämme vuoden 2017 ensimmäistä täydenkuun päivää! 
Tätä täysikuuta kutsuttiin vanhoissa Pohjois-Amerikan heimoissa myös Suden Täysikuuksi, 
joka symboloi vahvaa viisautta, sisäistä vapautta ja villiä, raakaa voimaa.

Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan mukaan yhteismeditaatioon klo:21.00. 
Kokoonnumme yhteen siellä missä kukin olemmekin -
tietäen, että yhdistymme tähän täydenkuun vahvaan energiaan yhdessä.


MEDITAATION KULKU

Etsi itsellesi rauhaisa paikka, jossa sinua ei keskeytetä

Harmonian luomiseksi sytytä esim.kynttilä ja/tai laita jotain kaunista instrumentaalimusiikkia soimaan

Istu alas ja etsi itsellesi mukava asento

Keskity hengitykseesi ja anna kehon ja mielen rentoutua

Kuvittele, että jaloistasi lähtee juuret syvälle maan uumeniin

Anna hengityksen viedä sinut yhä syvemmälle itseesi

Voit myös pyytää enkeleitä tuomaan sinulle suojaa, harmoniaa ja selkeyttä

Anna mielen tyhjentyä ajatuksista ja keskity vain olemaan hiljaisessa sydäntilassasi

Anna kiitollisuuden ja valon levitä koko kehoosi ja sydämeesi


~


Päättäessäsi hiljentymistäsi palaa takaisin kehotietoisuuteesi ja asetu hetkeksi makuulle

Kiitä kaikkia mukana olleita tästä yhteisestä meditaatiosta, niin fyysisellä kuin henkitasollakin

Pysyttele meditaation jälkeen hiljaa n.7min, jotta sen vaikutus energiaasi ja olemukseesi olisi vahvempi

Kiitos, kiitos, kiitos!




Kaskimäki: Maya-päivitystä


ELÄMÄNKUKAN KESKIÖSSÄ


04.01-23.01 Keskuskanavan jakso Tzolkin kalenterissa
12.01 Täysikuu
12.-15.01 Tzolkin kalenterin ydin päivät
14.01-26.01 Sinisen Apinan aaltojakso

Joulu oli monen mielestä ja lievästi sanottuna haastava, niin yksin eläville kuin parisuhteille ja kaikille ihmissuhteille. Käärmeen energia nosti pintaan jopa primitiivisiä reaktioita, tai muuten rajuja tunnepurkauksia.

20.12-29.12 oli Tzolkin kalenterissa kymmenen galaktisen aktivaation porttipäivän jakso
, joiden aikana mitattiin myös virallisesti poikkeuksellisen vahvoja kosmisia säteilyitä, jotka kohdistuivat maapalloon. Luovan galaktisen valoimpulssin energia työnsi esiin jokaisen tukahtuneen elämän rakenteen tai sisäiset tunnelukot. Silmät avautuivat näkemään kaiken täysin kirkkaasti, ja reaktiot olivat sen mukaisia. Joulupuhdistus jatkui aina vuoden viimeiseen päivään asti.

01.01.2017 käynnistyi Valkoisen Peilin aaltojaksolla, jossa rehellisyys ja totuudellisuus nousivat päärooliin kaikissa elämän valinnoissa. Aika selkiyttää kaikki sotkut erityisesti ihmissuhteissa, mutta myös kaikilla elämän alueilla. Tänä vuonna teemana onkin vetää selkeät rajat itsensä ja muiden välille. On aika voimaantua omasta loisteesta ja oppia rakastamaan itseään oikein.

Nyt on otettava vastuu omista tekemisistään ja tunteista, joita joulun aika jo nosti pintaan. Miksi minä reagoin näin, mistä tämä tunne tulee, ja mitä voin tehdä, ymmärtääkseni itseäni rehellisesti ja rohkeasti. Syiden etsiminen toisista ei vie minnekään. On aika ottaa lusikka kauniiseen käteen ja muuttaa itseään, sen sijaan että yrittäisi muuttaa toisia. (01.-13.01 Peilin jakson kesto)

Olet tullut kaiken tämän jälkeen portille, jonka lävitse olisi uskallettava kulkea. Saattajanasi on vain luottamus elämään ja sisäiseen tietoon. Uskallatko astua lävitse portista, uskallatko antautua elämälle? Vasta tämän askeleen jälkeen voit alkaa saada varmistuksia tulevaan, ensin on otettava se rohkea askel. Se on otettava yksin.


KESKUSKANAVA (04.-23.01)
SEN KESKIMMÄISET PÄIVÄT (12.-15.01)


Maya-kalenteri Tzolkinissa on menossa Keskuskanava, mystinen synnytyskanava, jossa olemme täydellisessä suorassa linjauksessa Linnunradan keskukseen ja korkeimpiin värähtelytaajuuksiin.
Intuitio herkistyy, unet aktivoituvat, tietoisuus avautuu ja aistit terävöityvät. Erottelukyky on nyt tärkeässä roolissa, mihin tahansa junaan ei voi hypätä, vain siihen joka vie sydämen kutsumuksen selkeille kiskoille. Kaikenlainen energiatyöskentely voi saada nyt huikeat lataukset, ja omien unelmien manifestoiminen on suotuisaa.

Näillä energioilla olemme avautumassa sydäntietoisuuteen, joka on tarkoitus muuntaa käytännön ihmisyyteen täysin uudistuneella tavalla. Uudeksi syntymä käynnissä täydellä voimallaan!

Tänään 12.01 olemme Punaisen Kristallisen Kuun päivänä ( Kin 129 ) astuneet Keskuskanavan ytimeen. Olemme elämänkukan keskiössä, luomisen alkulähteellä. Taivaalla on tänään juuri sopivasti myös täysikuu! Näillä aineksilla on minkä tahansa uuden suunnan tai idean starttaamisen energiat täydellisesti kohdallaan. Ellei suunta ole vielä selkeä, käsi sydämelle ja kysy itseltäsi, mikä on parasta juuri nyt sinulle. Saat vastauksen heti. Säilytä se ja tee siitä koodi tulevaan. Huomaat kuinka ihmeellisesti asia alkaa avautua.


SINISEN APINAN AALTOJAKSO 14.01 – 26.01


Täältä luomisen keskiöstä ja kaikkein pyhimmästä alkaa viattoman ja viisaan Apinan aaltojakso.
Yllättävä ja havahduttava Apinan näkijälaatu tulee paljastamaan kaiken juuri oikeassa valossa. Se tuo esiin täydellisen rakkauden aidoimmillaan, mutta myös paljastaa piilossa pidetyt synkimmät salaisuudet. Tämä tapahtuu niin yksilöllisellä tasolla, kuin myös koko maailman laajuisesti.

Apina on elämän taiteilija, joka näkee kaikkien roolien taakse. Se osaa painella juuri oikeita nappuloita, niin että juuri oikeat tunnelukot lähtevät purkautumaan ja siten parantumaan. Vastuullisuus omista tekemisistä ja sanomisista on nyt erittäin tärkeää.

Parhaimmillaan jakso nostaa esiin viattoman ja aidon olemuksen. Huumorin ja ilon virtaus kohottaa onnen kukkuloille. Taiteellisuus ja luovuus pulppuavat valtoimenaan, saaden aikaan yllättäviä ilmenemismuotoja.

Apinan tärkein viesti tällä jaksolla on se, että jokainen on vastuussa itsestään. Meidän on jokaisen tehtävä itse itsemme onnelliseksi. Sen sijaan että haemme onnea ja rakkautta toisilta, on keskityttävä rakastamaan ja onnellistamaan itseään. Oman hyvinvoinnin energiasta leviää hyvinvointia toisillekin, ilman sen suurempia ponnistuksia. Rakkaus ja onni säteilevät ihmisestä, joka voi hyvin. Voit saada toisilta vain sen verran, kuin mitä itse annat itsellesi.

Rakasta itseäsi ja huomio, että rakkaus on myös rajoja.

Apinan mottona:
Ihminen on olemassa kokeakseen iloa!

Aurinkoterveisin, 
Päivi

__________________________________________________________________________

21.01.2017 TAMPERE – PARILIEKKI / KAKSOISLIEKKI -SEMINAARI
Oletko kohdannut liekkisi, tai tuntuuko että jotain sellaista on käynnistynyt,
jossa voisi kyse kaksoisliekki kohtaamisesta.
Vetäjinä: Hanna Elomaa, Arto Virtanen ja Päivi Kaskimäki
Ilmoittautuminen: Hanna: elonvalo@gmail.com
Esittely Facebook tapahtumassa:
https://www.facebook.com/events/353059605049080/?active_tab=about

24.01 KUOPIO 
Henkilökohtaisia katselmuksia

26.-29.01 KOLI – SIELULULLE SIIVET RETRIITTI
Kaija Juurikkalan kanssa vedämme yhdessä kolmannen retriitin Kolilla.
Tällä kertaa tiedossa sieluvuoden kalenteri johon kanavoimme voimakuvat ja lauseet,
sekä henkilökohtaiset maya-astrologisen merkkisi tähtihetket koko tulevaan vuoteen 2017.
Huikea työkalu, joka tahdistaa oman tekemisen koko tulevan vuoden ajan ja antaa ymmärrystä elämän tapahtumiin. Työkaluja tähtimatkaajalle henkisen tehtäväsi toteuttamiseen.

ESITE http://www.paivikaskimaki.com/esite/Sielulle%20Siivet%202017%20Mainos.pdf

Ilmoittautuminen: Break Sokos Hotel Kolin myyntipalvelu, puh. 020 1234 662, sales.koli@sokoshotels.fi

__________________________________________________________________________

Puhelinkatselmus
Aika katselmukseen varataan etukäteen, 1/2 h tai 1 h, sovittuna aikana soitto numerooni
040-500 0050. Maksu tapahtuu pankin kautta, ennen varattua aikaa.
Maksutiedot saat ajanvarauksen yhteydessä.

Tapaaminen Tampereella
Aika varataan etukäteen, 1/2 h tai 1 h, tai sopimuksen mukaan.
Vastaanottoni on osoitteessa: Sininen Käsi Hallituskatu 6, 33100 TAMPERE

Tapaamiset eri kaupungeissa – tapahtumat - kurssit:
www.paivikaskimaki.com

__________________________________________________________________________

Päivi Kaskimäki
www.paivikaskimaki.com
paivikaskimaki@gmail.com
Puh: 040-500 0050

Vastaanotto:
Sininen Käsi
Hallituskatu 6,
33100 TAMPERE

Yritystiedot: Tmi Auringonpaikka
Y-2679791-9 / Alv rek.

9.1.17

ENKELIENNUSTEET 2017




TAMMIKUU

NÄE VAIN RAKKAUS

"Katso menneisyyden asioihisi, jotka ovat vaikuttaneet silloin virheiltä tai väärinymmärryksiltä, ja näe niissä ja kaikissa ihmisissä vain rakkaus (myös itsessäsi). Kun keskityt näkemään kaikessa vain rakkauden, omakin sydämesi eheytyy ihmeen tavoin."

Vuosi 2017 alkaa Enkeliennusteissa suurimmalla mahdollisella teemalla: Näe vain rakkaus. Vuosi 2016 oli monelle vaikea vuosi, ja nyt, siirryttäessä uuteen vuoteen on aika kääntää uusi lehti, keskittyä hyvään ja positiiviseen ja nähdä menneisyydessäkin tapahtuneet asiat rakkauden ja anteeksiannon silmin. Jokainen päivä on uusi alku, ja me itse päätämme, millaisen päivästämme ja elämästämme luomme. On aika ottaa vastuu elämästä ja onnellisuudesta omiin käsiin, oppia rakastamaan itseä, ja sitä kautta olla armollisempi myös muille, niin tilanteille kuin ihmisillekin. Tammikuun voimalauseemme on: ”Sydämeni on avoin ja valoa hehkuva.”


HELMIKUU

YRITTÄJYYS

"Yksityisyrittäjyys sopii Sinun luonteellesi ja aikeisiisi. Itsellesi työskentely sallii Sinun myös kuunnella paremmin intuitiotasi ja jumalaista ohjaustasi. Me olemme Sinun tiimisi, ja pysyttelemme vierelläsi taataksemme menestyksesi kaikin tavoin."

Helmikuun Enkeliennuste-teemana on yrittäjyys. Jos olet miettinyt omille siivillesi nousemista työelämässäsi, niin nyt on siihen hyvä aika. Toisaalta yrittäjyys saattaa symboloida meille kaikille sisäistä ”yrittäjyyttä”, ottamista vastuu omista tekemisistä, tunteista ja reaktioista, olla itsellinen ja tehdä yhteistyötä muiden kanssa. Mitä tahansa yrittäjyys sinulle merkitseekin, niin muista, että enkelit ovat aina kanssasi ja haluavat ilolla tehdä kanssasi yhteistyötä! Helmikuun voimalauseemme on: ”Nousen omille siivilleni.”


MAALISKUU

OLE LUOTTAVAINEN

"Eteenpäinmeno ei välttämättä vaadi Sinua luottamaan niinkään itseesi: riittää, että luotat Jumalaan ja enkeleihisi. Salli Jumalan työskennellä kauttasi ja kanssasi kaikin mahdollisin tavoin. Tiedä, että olet instrumentti Jumalan käsissä. Nojaa meihin, jos luottamuksesi horjuu, ja me valamme Sinuun uutta rohkeutta ja luottamusta."

Maaliskuussa enkelit pyytävät meitä vahvistamaan luottamusta siihen, että elämä kantaa. Voi olla, että kohtaamme joitain haasteita kevätauringon alkaessa lämmittää, mutta juuri silloin luottamustamme ja uskoamme tarvitaan. Pidä kiinni alkuperäisestä visiostasi ja tiedä, että työsi ja luottamuksesi palkitaan. Älä anna muutaman takapakin vaikuttaa sinuun, vaan tiedä, että niiden kautta lopputuloksesta hioutuu vieläkin upeampi. Anna itsellesi lupa rentoutua ja antautua, kaikki on hyvin! Maaliskuun voimalauseemme on: ”Luotan, että elämä kantaa.”


HUHTIKUU

SYDÄNCHAKRA

"Rakkaus on sydämen asia. Sydämesi on rakkauden keskus fyysisessä kehossa, ja se on virittyneenä suurimpaan rakkauteen. On turvallista rakastaa ja tulla rakastetuksi avoimella sydämellä, ja me seisomme vierelläsi suojelemassa Sinua."

Huhtikuussa sukellamme syvemmälle sydämeemme ja meitä kehotetaan pitämään hyvää huolta itsestämme. Kevät on saattanut olla turbulenssin täyteinen, ja on aika ottaa omaa aikaa, hoitaa omaa itseä, hiljentyä ja kuunnella oman kehon ja sydämen viestejä. Nyt on aika olla rehellinen itselleen ja tehdä mahdollisesti uusia valintoja, jos tarve vaatii. Yhdistyessäsi sydämeesi yhdistyt korkeampaan virtaan, jossa sinun on mahdollisuus nähdä suurempia kokonaisuuksia ja asiat muidenkin perspektiivistä. Älä anna oman mielesi estää sinua näkemästä totuutta, jonka sydämesi näkee. Sinussa asuu viisaus ja rakkaus. Huhtikuun voimalauseemme on: ”Kuuntelen sydäntäni ja luotan sen ohjaukseen.”


TOUKOKUU

SUUNNANMUUTOS

"Ne muutokset, joita nyt koet, ovat syntyneet jumalaisessa ohjauksessa sen myötä, että olet avannut sydämesi rakkaudelle. Olet suojeltu nyt ja tulevaisuudessa, joten seuraa polkuasi, ja kaikki unelmasi käyvät toteen."

Toukokuu tuo tullessaan suunnanmuutoksen. Ole valmis päästämään irti sellaisesta, joka ei palvele korkeinta totuuttasi rakkaudessa ja valossa. Luota, että muutos tuo tullessaan jotain vielä parempaa. Vaikka et itse näkisi suuntaa tai lopullista päämäärää, niin universaali rakkaus tietää. Nyt on uskallettava hypätä, ja luottamustamme kysytään jälleen kerran. Ajan myötä tulet huomaamaan, että hyppy ja muutos kannatti, ja saat poimia herkullisia hedelmiä rakkauden puusta. Toukokuun voimalauseemme on: ”Olen rohkea ja toimin sydämeni ohjauksessa.”


KESÄKUU

HUOMAA MERKIT

"Kyllä, merkit joita olet vastaanottanut, ovat tulleet Sinulle suoraan taivaallisena ohjauksena. Me pudotamme tiellesi höyheniä, kolikkoja ja muita muistutuksia, joilla osoitamme Sinun olevan juuri oikealla polulla, ja että olet hyvin rakastettu etkä ole koskaan yksin."

Kesä on täällä, ja uudet tuulet puhaltavat! Nyt on hyvä pysyä herkkänä ohjaukselle ja niille pienille merkeille, joita tiellemme sirotellaan ohjaukseksi ja vahvistukseksi siitä, että olemme oikealla polulla. Jos tunnet, että et kuule tai näe ohjausta, niin hiljenny hetkeksi. Linjaa itsesi omaan yhteyteesi ja sydämeesi, ja pyydä, että saat vahvistusta polullesi. Jos taas yhteydet katkeilevat, tavarat tippuilevat, tunnet olosi negatiiviseksi, kompuroit tai tuntuu että asiat tökkivät, niin se on yleensä universumin viesti meille, että ”Heii Rakkaus, hiljennäpä tahtiasi ja tarkista linjaasi!” Heti kun saat itsesi sydämenrauhan tilaan, yhteytesi palautuu ja tunnet olevasi linjassa itsesi ja universumin kanssa, ja asiat alkavat sujumaan ja virtaamaan luonnostaan. Kesäkuun voimalauseemme on: ”Olen tarkkaavainen ja pysyn luonnollisessa virrassani.”


HEINÄKUU

MAADOITTUMINEN

"Kun irrottaudut fyysisen kehon tietoisuudesta ja fyysisestä maailmasta, tunnet olevasi ilman juuria ja maadoitusta. Vaikka onkin mukava leijailla taivaallisissa ulottuvuuksissa, Sinun huomiotasi ja työtäsi tarvitaan maapallolla. Me autamme Sinua tasapainottamaan henkinen ja materiaalinen maailmasi niin, että voit nauttia maallisesta elämästä täysin sydämin."

Heinäkuu tuo meille lempeän muistutuksen maadoittumisen tarpeesta. Voi olla, että saimme kesäkuussa oikein kunnon energiaboostit osaksemme, ja nyt on aika huolehtia, että pysymme tasapainossa ja maadoittuneena kehossamme. Tämän kesän korkeat energiat ovat tuoneet meille runsaasti uusia ”päivityksiä” ja oivalluksia, ja siksi on nyt erityisen tärkeää pitää huoli omasta kehosta ja fyysisestä hyvinvoinnista. Vietä aikaasi paljon luonnossa, juo vettä ja syö puhdasta ruokaa. Leiki, tanssi ja liikuta kehoasi! Nauti olemisesta sinä, omassa ihanassa kehossasi, joka on sinun temppelisi täällä maan päällä. Hoida sitä hyvin, ilolla ja kunnioituksella. Heinäkuun voimalauseemme on: ”Elämäni on tasapainossa ja voin hyvin.”


ELOKUU

PÄÄSTÄ IRTI MENNEISYYDESTÄ

"Menneisyyden miettiminen vie Sinulta turhaan voimaa. Rakkaamme, on aika päästää irti noista asioista. Pidä vain ne opit ja se rakkaus, jonka nuo asiat ja tilanteet toivat tullessaan. Kaiken muun voit jättää taaksesi. Et tahdo niitä, etkä tarvitse niitä. Ja nyt ne ovat poissa."

Olemme siirtymässä hiljalleen kesästä syksyn puolelle, jossa luonnon tavoin valmistaudumme päästämään irti ja virittäytymään talven tuloon. On aika tehdä jonkinlaista tilinpäätöstä tämän vuoden tähän astisista asioista, ja valmistautua uudenlaiseen vapauteen ja olemisen tilaan. Päästä irti kaikesta siitä, mikä ei enää palvele korkeinta totuuttasi, ja jonka huomaat nyt vievän sinulta voimaa. Voi myös olla, että elokuun aikana nousee pintaan joitain muita vanhoja asioita tutkittavaksi ja irtipäästettäväksi, mikä on aina hyvä asia. Olemme vihdoin valmiita olemaan oma itsemme ja päästämään irti asioista, joista olemme saattaneet tehdä itsellemme jopa suojamuurin tai piilopaikan. On aika loistaa sitä valoa, joka olemme. Vapaina ja onnellisina! Elokuun voimalauseemme on: ”Olen vapaa olemaan oma itseni.”


SYYSKUU

VIATTOMUUS

"Rakkaamme, totuudessa jokainen on syytön. Olemme Jumalan täydellistä käsityötä juuri sellaisena kuin olemme. Luovuta meille painavat tunteesi, niin me kevennämme oloasi. Luovuta meille kaikki syyllisyyden, vihan ja syytöksen tunteet, jotka saattavat sumentaa rakkaudellista näkökykyäsi. Nauti jälleen rauhasta sydämessäsi."

Syyskuu tuo meille muistutuksen siitä, että jokainen meistä on sydämeltään puhdas ja täydellinen. Vaikka viime ajat olisivat sumentaneet herkkyyttäsi ja saanut sinut epäilemaan uskoa itseesi ja muihin ihmisiin, niin nyt meitä kehotetaan katsomaan asioita lapsen viattomin silmin. Voit kysyä itseltäsi ”Mitä rakkaus tekisi?”. Jos nouset itsesi yläpuolelle ja katsot asioita rakkauden silmin, niin mitä näkisit? Millaiseen lopputulokseen tulisit? Kun kevennät oman sydämesi ja suot rakkautta itsellesi, pystyt näkemään myös muut - niin ihmiset kuin asiat - selkeämmin ja rakkauden silmin. Syyskuun voimalauseemme on: ”Katson asioita lapsen viattomin silmin ja ymmärrän.”


LOKAKUU


LOISTAVA AJOITUS
"Nyt on täydellinen aika toimia inspiraatiosi mukaan. Ovet ovat auki, astu niistä sisään meidän kanssamme. Sinun ei tarvitse enää viivytellä, sillä tämä on porttisi menestykseen. Universumi on Sinun puolellasi."

Alkusyksy on ollut puhdistumisen aikaa, ja lokakuussa meille avautuu aivan uudet portit uusiin mahdollisuuksiin, ihmeisiin ja runsauteen! Nyt on aika päästää irti viimeisistäkin pelon rippeistä ja uskaltaa nousta aallon harjalle. Todellisuudessa mikään muu ei pidättele sinua kuin oma pelkosi. Todellisuudessa olet vapaa ja kykenevä luomaan mitä vain! Siis nauti, ota rohkeasti ensimmäinen askel, ja anna mennä! Enkelit ja koko universumi ovat puolellasi! Lokakuun voimalauseemme on: ”Olen rohkea ja pystyn mihin vain!”


MARRASKUU

RAIKAS ILMA

"Kehosi kaipaa raikasta, happipitoista ilmaa, jota saat luonnon parissa liikkumisesta. Vietä tänään aikaasi ulkona, niin lähellä luontoa kuin vain mahdollista. Avaa myös kodissasi kaikki verhot ja ikkunat saadaksesi sisään aivan uutta, raikasta energiaa!"

Lokakuu oli meille läpimurtojen ja uusien alkujen kuukausi, ja saimme asiat hienosti käyntiin! Sen johdosta nyt onkin hyvä ottaa pieni aikalisä. Lähde ulos, tuuleta kotisi, päivitä energia niin kotona kuin työpaikallasikin. Tässä taidetaan valmistella meitä myös loppuvuoden voimallisten energioiden vastaanottoon, joten meidän on hyvä olla valmiita. Huomaa myös, että kun tuuletat kotiasi, tuuletat myös omaa mieltäsi. Kun liikut ulkona ja saat raitista ilmaa, myös ajatuksesi uudistuvat ja ideat alkavat pulppuamaan ihan uudella tavalla. Luonnon energia puhdistaa, vapauttaa ja uudistaa. Se saattelee meidät takaisin omaan luonnolliseen virtaan ja yhteyteen. Marraskuun voimalauseemme on: ”Toivotan uudet ideat, ajatukset ja energian tervetulleeksi!”


JOULUKUU

ITSEVARMUUS

"Niin kuin olet pyytänyt, tämä tilanne tullaan eheyttämään rakkaudella ja hellyydellä, mutta myös Sinun voimaasi ja totuuttasi tarvitaan. Me seisomme takanasi, kun puhut totuutesi muille ääneen."

UNELMOI
"Kuulet viestejämme ja ohjaustamme paremmin, kun annat säännöllisesti aikaa unelmoinnille ja päiväunille. Rentoudu ja avaa mielesi vastaanottavaiseen tilaan ilman, että suuntaat ajatuksia mihinkään tiettyyn päämäärään. Vain huomioi eri tuntemukset, visiot ja ideat, aivan kuin katselisit elokuvaa. Siinä on luovuutesi tyyssija."

Hiljentyessäni tämän vuoden tammikuussa vastaanottamaan koko tämän vuoden Enkeliennusteet, joulukuuhun päästessäni enkelipakastani ponnahti yhden kortin sijaan kaksi korttia. Tuntuu, että nämä joulukuun viestit virittävät meitä jo uuden vuoden 2018 vastaanottamiseen, ja ylipäätään hiljentymiseen ja herkistymiseen. Vuosi 2017 on ollut monille syvää henkisen heräämisen aikaa, ja yhä useampi meistä on avautunut kommunikoimaan näkymättömän maailman kanssa ja huomannut, että voimme saada suunnatonta apua enkeleiltä ja kaikilta valon auttajiltamme.

Moni on astunut ulos kuorestaan ja alkanut tuntea jumalallisen ohjauksen sydämessään ja avautunut astumaan universaalin rakkauden ja palvelun polulle, sydämenpolulle, näkemään, että olemme kaikki yhtä. Joulukuun aikana alamme hiljalleen virittymään uuteen vuoteen ja asettamaan yhä korkeampia tavoitteita omalle elämällemme. Miten voin palvella rakkautta? Miten voin valjastaa omat lahjani korkeimman valon käyttöön? Miten voisin auttaa muita omilla lahjoillani ja olemuksellani? Nyt on aika hiljentyä, virittyä sydämeen ja antaa korkeimman ohjauksen ohjata polkuasi eteenpäin. Tiedä, että olet arvokas ja unelmillasi, visioilla ja lahjoillasi on suurempi merkitys. Joulukuun voimalauseemme on: ”Kuuntelen korkeampaa ohjaustani ja toimin sen mukaan.”





6.1.17

Deepthi: Uuden vuoden tervehdys 2017




Rakkaudet,

Maailman ihaninta uutta vuotta 2017! On aivan uskomatonta, että olemme vihdoin tässä, hurjan 2016 vuoden jälkeen, joka monilla meistä ravisteli elämää perustavanlaatuisesti erityisesti syksystä lähtien. Itselläni on ollut tarve rauhoittaa joulun ja uuden vuoden aika täysin omalle itselle ja läheisille, pysyä maadoittuneena ja sydän auki kaikelle sille transformaatiolle, mitä juuri nyt olemme käymässä läpi. Tuntuu, että vaikka vuosi on jo vaihtunut, niin käymme vielä läpi joitain varjoenergioita viime vuoden lopulta, ennen kuin olemme täysin vapaita nauttimaan vuoden 2017 hurjan voimakkaista sydänpuhureista. Joten pysykäämme omassa voimassamme, omassa sydämen rauhassa ja antakaamme itsellemme aikaa ja armollisuutta käydä näitä energiasulautumisia läpi kaikessa rauhassa. ♥

Viime viikkoina polariteettikontrastit ovat olleet ehkä voimakkaampia kuin koskaan. Vanhat maskuliinienergiat taistelevat viimeisiä hengenvetojaan jumalaisen feminiinienergian edessä, yrittäen vielä pitää kiinni jonkinlaisesta järjestyksestä, egon äänestä ja tutusta ja turvallisesta. Kun taas jumalainen feminiinienergia olisi avaamassa meille tuhat ja yksi tietä jumalalliseen nautintoon, kauneuteen, rakkauteen, autuuteen, runsauteen ja vapauteen. Me pelkäämme vapautta. Me pelkäämme sitä, että jos antaudumme, niin menetämme itsemme, työmme, ihmissuhteemme, järkemme, toimeentulomme ja sen viimeisenkin turvallisuuden tunteen, josta mieli yrittää pitää kiinni.

Tässä ajassa kaiken vanhan, pelkoon perustuvan täytyy kuitenkin murtua. Sen myötä jumalainen feminiinienergia tulee pitämään meistä huolen rakkaudellisemmin ja armollisemmin kuin osaamme kuvitellakaan. Alamme tuntea sanoinkuvaamatonta yhteyttä kaiken kanssa, ja myös uusia, korkeavärähteisempiä, jumalalliseen rakkauteen perustuvia sielunkumppanuussuhteita syntyy.

Uusi maa on edessämme, ja sinne ei astuta pitämällä kiinni vanhoista uskomuksista, pelkoon perustuvista valinnoista tai jättämällä oma sisäinen työ tekemättä. Jokaista haastetaan tässä ajassa kääntymään vain ja ainoastaan itseä kohti, todella syvällisesti tutkimaan omia käyttäytymismalleja ja ehdollistumia, opettelemaan rakastamaan itseä sellaisena kuin on, ja ottamaan vastuu omista ajatuksista, sanoista, teoista ja energiasta jota kantaa. Tuntuu, kuin verho kaiken näkemisen edestä olisi ohentunut entistä ohuemmaksi, ja kykenemme nyt kirkkaasti sukeltamaan omaan sieluumme; näkemään, mikä sisällämme kaipaa rakkauttamme, mikä hoivaa ja huolenpitoa, hyväksyntää ja anteeksiantoa. Kykenemme nyt olemaan itsellemme entistä suorempia ja totuudenmukaisempia.

Tässä ajassa saamme myös vastaamme juuri ne ihmiset, jotka meissä eniten nappuloita painelevat. He auttavat meitä polullamme näkemään kaikessa vain rakkauden - vaikka kokemus heidän kanssaan olisi täysin päinvastainen - ja juuri siksi. Siunaa kaikkia ihmisiä, joiden kanssa olet tekemisissä, opettele näkemään heidän silmistään se puhdas valo, jota he todellisuudessa ovat. Muistuta heitä omalla lempeällä katseellasi heidän sisäisestä valosta ja hyvyydestä. Yksi katse voi riittää. Sanoja ei tarvita. Sielut puhuvat.

Keskity pitämään itsestäsi hyvää huolta. Omia lempikeinojani ovat mm.eteeriset öljyt, lähdevesi, kevyt ruoka, mantrat, meditointi, kynttilöiden polttaminen, kodin siistinä pitäminen, jooga, saunominen, ulkoilu, mielen pitäminen keveänä ja kirkkaana, enkelikorttien ja kristallien kanssa työskentely, sellaisessa seurassa oleminen, mikä inspiroi ja kohottaa ja jossa tunnen tulevani kuulluksi ja nähdyksi etc. Kun pidät hyvän huolen itsestäsi, pystyt pitämään oman energiasi hyvinvoivana ja tasapainoisena, ja pystyt nauttimaan elämän asioista kokonaisvaltaisesti.

Juuri nyt olemme Maya-kalenterissa 20 päivää kestävässä Keskuskanava-jaksossa, joka alkoi 04.01 ja päättyy 24.01. Keskuskanava-energia on hyvin voimakasta, transformoivaa ja kaikki nurkat puhdistavaa energiaa. Mikään kivi ei jää kääntämättä, ja meillä on mahdollisuus oivaltaa itsemme mitä syvemmillä tasoilla. Käytä tämä aika hiljentymiseen, keskittymiseen, meditoimiseen, lepäämiseen ja energian lataamiseen.

Huomenna lauantaina 07.01 puolestaan päätämme kuukauden kestäneen Merkuriuksen perääntymisjakson, joka tuo vihdoin tullessaan kaivattua selkeyttä ja keveyttä kommunikaatioon, ja sähkövimpaimet ja muut tekniset laitteet alkavat taas toimia jouhevammin. Huomenna siirrymme myös kuukauden kestävään jaksoon, jossa kaikki pääplaneetat kulkevat yhtä aikaa suoraan! Tämä puolestaan lupaa erittäin menestyksekästä jaksoa kaikille uusille aloituksille, projekteille, ja elämän suurille linjoille ja päätöksille! Se tuo myös mukanaan ihmeet, runsauden, rauhan ja tunteen suuremmasta tarkoituksesta! Wow!! Let's Dance Beauties!! ♥ ♥ ♥

Aivan huikeaa Uutta Vuotta 2017 vielä kerran meille kaikille! Aivan pian alan hiljentymään Vuoden 2017 Enkeliennusteiden pariin, enkä malta odottaa, millaisia ennakkoaavistuksia meille tuodaan! Postaan Enkeliennusteet tänne sivuilleni heti, kun saan ne valmiiksi, toivottavasti viimeistään ensi viikon aikana. ♥ Ne, jotka odottelevat minulta vielä henkilökohtaisia Enkeliviestilähetyksiä, niin toivon pystyväni paneutumaan myös niihin vihdoin ensi viikon aikana. Nyt vielä lomailen täällä Loppiaisillan ja -viikonlopun tunnelmissa ja vasta vähän myöhemmin alan sitten kurkkailemaan enemmän ulkomaailmaan. ♥

Lämpimin halauksin ja ilon säteitä välittäen,
Deepthi