10.1.18

✨đŸŒčENSIMMÄISET ONLINE ENKELIJUMALATAR-ILLAT 31.01 JA 01.02! (TĂ€ynnĂ€)đŸŒč ✨









✨đŸŒčENSIMMÄISET ONLINE ENKELIJUMALATAR-ILLAT 31.01 JA 01.02!đŸŒč✨


TÄYNNÄ


Vuosi 2018 kÀynnistyi vahvoissa tÀysikuuenergioissa, ja tammikuun lopussa koemme heti perÀÀn hyvin voimakkaan tÀysikuun ja kuunpimennyksen LEIJONAN merkissÀ 31.01. TÀllÀ kuunpimennyksellÀ on suora yhteys elokuun 2017 kuunpimennykseen, joka toimi hurjana katalyyttinÀ ja valokoodien aktivoijana maapallolla koko viime syksyn ajan. 02.02 aktivoituu Vesimiehen tÀhtiportti, ollen vastakkaisvoimana Leijonan merkille. NÀin ollen kuun vaihteen energia tulee olemaan todella voimakas, ja hyvin moni tuntee sen nyt jo nahoissaan.

Niin kuin "sattumalta" viime blogikirjoituksessani kirjoitin - tietÀmÀttÀ nÀistÀ tulevista koodeista tietoisesti vielÀ mitÀÀn!! - meissÀ aktivoidaan nyt LEIJONAMAMAVOIMIA: pyhÀÀ voimaa, rohkeutta ja totuutta, mutta myöskin leikkimielisyyttÀ ja puhdasta iloa, sekÀ ennen kaikkea FIERCE LOVEA, raivoisaa, pelotonta, anteeksipyytelemÀtöntÀ, kaiken sulattavaa RAKKAUTTA!

TÄMÄN KUNNIAKSI JÄRJESTÄN NYT ENSIMMÄISET SKYPEN KAUTTA TAPAHTUVAT ENKELIJUMALATAR-ILLAT, jotta nekin, jotka eivĂ€t ole aiemmin pÀÀsseet esim.vĂ€limatkojen takia mukaan, saisivat siihen nyt mahdollisuuden! Illan kulku on tismalleen sama kuin fyysisesti kokoontuvissa illoissakin, mutta nyt kaikki tapahtuu Skypen vĂ€lityksellĂ€. VĂ€litĂ€n tarkemmat tiedot kaikille iltaan osallistuville sĂ€hköpostitse.

Ainoa vaatimus iltaan osallistumiselle on, ettÀ sinulla on Skype-ohjelma tietokoneessasi, sekÀ tilaisuus rauhoittua tÀysin klo:18-21 vÀliseksi ajaksi ilman keskeytystÀ. HUOM!! TILAISUUTTA EI NAUHOITETA, joten kunkin osallistujan on oltava livenÀ paikalla.


✨đŸŒčILLAN SISÄLTÖđŸŒč✨

~ Tervetulotoivotus ja virittyminen
~ Intuitiivinen puhe, joka sisĂ€ltÀÀ enkeliviisautta, Maria Magdalenan ja Isiksen viestejĂ€, 
sekĂ€ Jumalallisen Äidin transmission
~ Ohjattu valomeditaatio
~ Henkilökohtainen enkelijumalatar-ohjaus jokaiselle osallistujalle korttien avustuksella
~ Loppuhiljentyminen ja rukous


✨đŸŒčAJANKOHTAđŸŒč✨

KE 31.01, max.13 osallistujaa, TÀynnÀ
TO 01.02, max.13 osallistujaa, TÀynnÀ

ILMOITTAUDU MUKAAN: ammandeepthi@gmail.com
Saat meilitse maksuohjeet ja lisÀÀ tietoa iltaan valmistautumisesta.


Kiitos, kiitos, kiitos!❤️❤️❤️


ILMOITTAUDU MUKAAN: ammandeepthi@gmail.com



LÀmpimÀsti tervetuloa mukaan!

Deepthi