DEEPTHI

"Jos elämme ymmärtäen maailman todellisen luonteen, 
pystymme kohtaamaan kaikki vastaantulevat kokemukset rauhallisin mielin." 
- Äiti Amma


Olen Kirsi Ranto, laulaja-lauluntekijä ja vuoden 1998 tangokuningatar Jalasjärveltä, Etelä-Pohjanmaalta. Tämä blogini on kasvutarinani sydämenpolulle astumisesta, tietoiseen elämään havahtumisesta.

Oivalsin kuusi vuotiaana, että olen laulaja ja kuulun ihmisten eteen. Koko lapsuuteni ja nuoruuteni täyttyi musiikista: opiskelin musiikkiopistossa pianon- ja viulunsoittoa ja rakastin laulamista. Minulla oli suuria unelmia ja uskoin vakaasti, että ne ovat kaikki saavutettavissa. Ja niin kävikin: aloitin keikkailun 15-vuotiaana, ja neljän vuoden päästä v.1998 minut kruunattiin tangokuningattareksi. Vuodet 1994-2004 vietin kiertämällä Suomea ristiin rastiin laulajana, suorittaen samalla musiikkilukion loppuun Kaustisella. Elin unelmieni elämää esiintyjänä ja levyttävänä artistina.

Vuonna 2004, asuessani jo Turussa, elämäni sai yllättäen uuden käänteen, kun 10 vuotta jatkuneen yhtämittaisen työnteon jälkeen paloin loppuun. Laulamisen ilo oli kadonnut, enkä enää tunnistanut itseäni. Minulla oli  ulkoisesti kaikki hyvin, mutta sisäisesti olin ammennettu tyhjiin. Pitkän pohdinnan ja pahoinvoinnin jälkeen hyppäsin pois oravanpyörästäni ja aloin etsiä vastausta kysymykseen "Jos en ole laulaja, niin kuka minä oikein olen?" Aloin pohtia miten ihminen voi saavuttaa todellisen onnen ja elää täyttä elämää. Olin jo saanut kokea, että materiaa ja ulkoista menestystä haalimalla ei voi saavuttaa sisäistä onnea. Aloin intuitiivisesti etsiä vastauksia henkisyyttä, psykologiaa ja esoteriaa käsittelevistä kirjoista.

Ensimmäinen käännekohta tapahtui kesällä 2005 tavattuani Annea Saarenpään ja oltuani hänen enkelikorttitulkinnassaan. Suuri rakkaus, ilo ja ennen kaikkea toivo valtasi sydämeni ja pääsin ensimmäistä kertaa elämässäni kosketuksiin jonkin sellaisen voiman kanssa, jonka tunsin olevan syvästi totta. Oli kuin minulle olisi annettu jälleen lupa uskoa unelmiin. Oli valtavan helpottavaa oivaltaa, että koko totuus ei olekaan se, mitä silmillämme näemme; on olemassa toinenkin ulottuvuus, josta on mahdollisuus ammentaa voimaa ja iloa, ja että emme ole koskaan yksin. Aloin työskennellä Enkeleiden kanssa, pyytää heitä avukseni arkisissa tilanteissa ja saada heiltä lopulta suoraa opastusta ja ohjausta intuitiivisten viestien ja synkronismin muodossa. Ymmärsin, että Enkeleiden energiassa oli minulle jotain hyvin tuttua ja luontaista, josta minun oli helppo päästä kiinni missä ja milloin vain. Enkeleiden läsnäolo avasi tietoisuuteni ja auttoi näkemään asioita asioiden takana ja hyväksymään ne rakkaudella. Enkeleiden myötä aloin myös kirjoittaa omia herkkiä lauluja ja muutin Helsinkiin vuonna 2006 uudelleen syttyneiden levytysunelmieni perässä.

Polulleni alettiin tuomaan ihmisiä, joilta sain ammentaa syvää henkistä viisautta ja näkökykyä. Merkittävimpänä heistä Amma, jonka tapasin ensimmäisen kerran marraskuussa 2008 Helsingissä. Amman tapaamisesta alkoi voimallinen syväpuhdistus- ja kasvuprosessi, joka auttoi päästämään irti vääristyneistä minäkuvista, pelosta ja sisäisestä kärsimyksestä ja auttoi sisäisen rauhan ja ilon polulle. Puhdistumisprosessin myötä suuri osa entisen elämäni tavoista, tottumuksista, ajatus- ja käyttäytymismalleista alkoi pudota luonnostaan pois. Tilalle tuli uusia toimia ja olemisen tiloja, kuten meditaatio, jooga, luonnon parissa ja hiljaisuudessa oleminen ja luonnonmukaisempi ruokavalio, jotka tukivat sisäistä hiljaista prosessiani. Aloin matkustaa säännöllisesti Intiaan ja opin kuuntelemaan sisäistä ohjaustani ja luottamaan siihen. Samaan aikaan käteni ja sydämeni aktivoituivat välittämään eheyttävää energiaa, ja sain kokea valon voimallisesti muuntavan ja puhdistavan vaikutuksen konkreettisesti omassa elämässäni.

Tunnen syvää kiitollisuutta saadessani jakaa eteenpäin sitä valoa, jonka kanssa olen saanut oman transformaatioprosessini myötä tulla tutuksi, ja tukea näin kanssakulkijoideni matkaa sydämenpolulle astumisessa.

Vuodesta 2010 saakka olen saanut pitää ihania Enkeli-iltoja kotonani, ihmisten olohuoneissa ja hoitohuoneilla. Näistä illoista on muodostunut erittäin herkkiä, kauniita ja eheyttäviä kohtaamisia. Usein liikutun kyyneliin saakka Enkeleiden valtavasta rakkauden määrästä, siitä toivosta ja lohdusta mitä he ihmisten sydämissä herättävät. Sitä on maailman kauneinta katsella, en kyllästy siihen koskaan.

Enkeli-iltojen lisäksi pidän luentoja ja koulutuksia uuden ajan ilossa ja rakkaudessa elämisestä, sekä pidän Enkelikonsertteja kirkoissa, konserttisaleissa, hoitohuoneilla ja retriiteissä. Musiikin ja erityisesti musiikissa vallitsevien hiljaisten hetkien valtava eheyttävä voima on auennut minulle viime vuosien aikana aivan uudella tavalla. Hiljaisuus puhuttelee ja hoitaa sielua ja tarjoaa turvallisen tilan olla sydän auki Luojan sylissä. Se on pyhä ja kaunis hetki, jonka toivoisi kestävän ikuisesti. Koenkin Enkelikonserttieni olevan muutakin kuin vain musiikkia; ne ovat kutsu tulla jakamaan yhdessä eheyttävä, meditatiivinen ilmapiiri Enkeleiden suojeluksessa ja rakastavassa läsnäolossa.

Henkisen prosessin myötä minusta on kuoriutunut myös lauluntekijä. Musiikkini löydät täältä: www.kirsiranto.com. Vuoden 2013 lokakuussa minulta ilmestyi puolestaan omaelämänkerrallinen esikoisteos "Ole se valo joka olet - Enkeleitä ja villasukkia" (Tammi), jossa valotan omaa polkuani yksityiskohtaisemmin.

Vuoden 2014 unelmani on keskittyä kirjoittamaan uutta musiikkia. Myös enkeli-illat ja -retriitit pyörähtävät käyntiin jälleen kevään tullen, joten pysyhän kuulolla!

Olkoon uusi vuosi 2014 meille kaikille unelmien täyttymisen ja ilon vuosi! 
"Seuraa unelmiasi, tee elämästäsi tie,
joka johtaa Jumalan luo. 
Toteuta Hänen ihmeitään. Paranna. 
Tee profetioita. Kuuntele suojelusenkeliäsi. 
Kehitä itseäsi. Ole sotilas, joka on onnellinen taistelussa." 
(Paolo Coelho)
Rakkaudella,
Deepthi


ps. Muutama tv-haastattelu täällä:

MTV3 Huomenta Suomi / TV5 Naislife
http://ammandeepthi.blogspot.com/2011/12/kirsin-kaksi-tuoretta-tv-haastattelua.html
LIV Onni Extreme
http://www.livtv.fi/ohjelmat/onni-extreme/etusivu/video/onni-extreme-kirsi-ranto-kertoo-enkeleistä
YLE1 Puoli Seitsemän
http://www.youtube.com/watch?v=BYusWKWrgBY
LISÄÄ MUSIIKKIA TÄÄLLÄ:

Quantcast