ETEERISET ÖLJYT
"Eteerisiä öljyjä on käytetty tuhansia vuosia kosmeettisiin tarkoituksiin sekä niiden henkisesti ja hengellisesti kohottavien ominaisuuksiensa vuoksi. Young Living on aina ollut eturintamassa tuoden tätä ikivanhaa perinnettä nykypäivän käyttäjille ja tiedottaen miljoonille ihmisille mielen ja kehon hyvinvoinnista, jonka he eivät ehkä koskaan ajatelleet olevan mahdollista. Koska öljyt uutetaan pääasiassa huolellisella vesihöyrytislausmenetelmällä sekä kylmäpuristamalla, puhtaimmat eteeriset öljyt ovat paljon tehokkaampia kuin kasvit, joista ne uutetaan. Kun kädessäsi on pullo tehokasta eteeristä öljyämme, ulottuvillasi on koko luonnon puhdas olemus." -Young Living


TILAUSOHJEET ALLA
OMA TARINANI

Eteeriset öljyt tulivat elämääni syksyllä 2015 ystäväni myötävaikutuksella. Olin saanut seurata vierestä, miten hän hoiti niin itseään kuin koko perhettään ja kotiaan eteeristen öljyjen avulla mitä vakuuttavimmin tuloksin, ja halusin itsekin kokeilla öljyjen maagisia vaikutuksia. 

Muistan ihastelleeni ensimmäisellä Intian matkallani, miten koko maa oli täynnä erilaisia tuoksuja, ja miten huumaavia niistä parhaimmat olivat. Suomeen palatessani jäin kaipaamaan tuoksujen kohottavaa voimaa, kun tajusin, miten neutraalissa ympäristössä elämme. Amman luota toin ensimmäiset eteeriset öljyt ja luonnonparfyymit, ja pikku hiljaa luovuin kotona kaikesta keinotekoisesta kosmetiikasta, parfyymeistä, siivousaineista sekä hiustuotteista. Tänä päivänä kotini on täysin kemikaalivapaa, ja nenäni on jo niin tottunut luonnollisiin tuoksuihin, että jos joskus törmään henkilöön, joka kantaa ihollaan parfyymiosastolta ostettua parfyymiä, niin se tuntuu minusta tänä päivänä uskomattoman vahvalta. En voisi enää itse palata käyttämään keinotekoisia tuoksuja.

Kun sain tutustua Young Livingin öljyihin, niistä tuli nopeasti iso osa jokapäiväistä elämääni. Käytän niitä sekä kohottamaan, vahvistamaan, hoitamaan että puhdistamaan niin kehoani, ihoani, mieltäni kuin kotianikin. En voisi enää kuvitellakaan eläväni ilman näitä ihania tuoksuja elämässäni! 

Siksi uskallan nyt viimein suositella Young Livingin eteerisiä öljyjä myös muillekin! Jos haluat liittyä Young Living-öljyjen tilaajaksi, niin voin auttaa sinut alkuun. Öljyjä pääsee nimittäin tilaamaan vain rekisteröityneet käyttäjät, ja päästäksesi rekisteröitymään, tarvitset jonkun jo rekisteröityneen tilaajan itsellesi "suosittelijaksi". Näin varmistetaan myös, että jos sinulle tulee kysymyksiä, niin sinulla on joku henkilö, jolta voit suoraan kysyä neuvoja, tai joka voi ohjata sinut eteenpäin Young Living-tiimin luo vielä syvemmissä kysymyksissä. Suosittelija saa myös tilauksistasi bonusta omalle tililleen.

HALUTESSASI TILATA ITSELLESI YOUNG LIVINGIN ETEERISIÄ ÖLJYJÄ, TOIMI NÄIN:


1. Klikkaa Young Livingin kotisivuille täältä
2. Tulet sivulle, jossa lukee "Valitse oma jäsenyytesi"
3. Jos valitset "Jäsen" (joka minäkin olen), niin saat suosikkituotteittesi vähittäishinnasta 24 prosenttia alennusta, osallistut palkkiojärjestelmään ja ansaitset palkkioita jakamalla Young Livingiä muille, ja ansaitset pääsyn Young Living -jäsentapahtumiin ympäri maailmaa. Samalla nautit myös Essential Rewards -ohjelman eduista.
4. Jos taas valitset "Vähittäisasiakas", maksat täyden vähittäishinnan kaikista Young Living-tuotteista, etkä voi hyötyä Young Living -palkkiojärjestelmästä tai Essential Rewards -ohjelmasta. Vähittäisasiakkaiden ei tarvitse ostaa aloituspakkausta.
5. Kumman tahansa valitsetkin, niin seuraava askel sinulla on valita "Maa" ja "Kieli", ja vastata sitten kysymykseen "Kenen kautta tutustuit Young Livingiin?" Klikkaa: "Sain kutsun jäseneltä, ja minulla on hänen tunnusnumeronsa."
6. Kirjoita kysymyksen alle kumpaankin kohtaan numerosarja 3342156. Se on minun Sponsori ID-koodi.
7. Tämän jälkeen eteesi aukeaa lomake, johon täytät omat tietosi
8. Etene ohjelman ohjeistuksen mukaisesti
+ Liity tilaamisen jälkeen mukaan suljettuun Deepthin Young Living -yhteisö FB-ryhmään

HUOM! Järjestelmässä on jossain vaiheessa ollut jotain pieniä bugeja, ja uudet asiakkaat ovat joutuneet täyttämään tietonsa muutaman kerran ennen kuin ohjelma on vienyt prosessin loppuun saakka. Älä siis hätäänny, jos ohjelma heittää sinut aluksi "ulos". Aloitat vain prosessin uudelleen.✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨Jos sinulle tulee mitä tahansa kysymyksiä, voit olla minuun yhteydessä meilitse osoitteessa deepthiyoungliving@gmail.com. Neuvon mielelläni sinut alkuun eteeristen öljyjen ihmeellisen ihanaan maailmaan!

Nautittavaa matkaa tuoksujen parissa!

Deepthi