3.12.11

Hoffman: Kehittyvä Empatia

URIEL PARANTAA

Kanavoinut ja kirjoittanut Jennifer Hoffman (www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 30.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

ARKKIENKELI URIEL: Kehittyvä empatia


Jokaisen sukupolven myötä tapahtuu kehitystä energian virtaamisessa, liikkumisessa, integroitumisessa ja harmonisoitumisessa. Huolimatta siitä vaikutelmasta, ettei maailmassa mikään muutu, jokainen sukupolvi pystyy nousemaan uuteen olemisulottuvuuteen, mihin liittyy korkeampien ulottuvuuksien pienien piirteiden integroimista kolmanteen ulottuvuuteen. Mitä hienovaraisin muutos ajattelussa tai uskomuksessa on yhtä voimakas kuin mikä tahansa muu energialiike. Siinä on voimaantumistaso, mikä sallii empatian kehittyä korkeampiin tiloihinsa.

Empatia on sitä, miten yhdistytte energeettisesti toisiin, ja se voi olla vaikeaa, koska se tapahtuu usein heidän tunne-energiansa kokemisen kautta - tavallisesti tuskan ja pelon - minkä voitte ottaa omaksenne pyrkimyksenänne auttaa sen muuntamisessa. Empatia koetaan matalimmassa värähtelyssään sympatiana, missä tiedostatte toisten voimattomuuden, ja empaattinen yhteytenne tunnetaan siinä. Uskotte myös, että muuntamalla heidän energiansa kohotatte maapallon värähtelyjä, ja vaikka tämä on ollut yksi valotyöntekijöiden rooli menneisyydessä, se ei päde enää tänä päivänä. Tänä päivänä empatia kehittyy voimallisiksi yhteyksiksi, jotka sallivat parantumisen tietoisen valinnan ja vapaan tahdon kautta.

Valotyöntekijät pitävät yllä sitä pelkoa, ettei Maa ylösnouse, että ylösnousemus estetään tai pysäytetään, että jokin voima tai energia voi estää ylösnousemusta tapahtumasta. Kuitenkin sitä tapahtuu aina jollain tasolla, vaikka se ei ole vielä saavuttanut täyttä olemustaan. Muistakaa, että universumissa on monia ulottuvuuksia, joten ylösnousemusta tapahtuu aina niiden ulottuvuuksien yli, jotka voitte nyt tietää tai kuvitella. Kun empatia kehittyy, niin kehittyvät myös inhimilliset yhteytenne, ja teidän on päätettävä yhdistyä toisiin käsittämällä heidän voimansa ja näyttämällä heille, miten he voivat yhdistyä siihen.

Empatia on yksi suurimmista haasteita parantumisessa, koska voitte omaksua vastuun parantumisesta tai olla parantaja, voitte olla voimallinen esimerkki parantumisesta tai luopua omasta voimastanne auttaaksenne toisia parantumaan. Ei ole mahdollista auttaa toisia näyttämällä heille heidän tuskansa - he ovat jo tietoisia siitä, miten tuskallista heidän elämänsä on. Voitte parantaa heitä näyttämällä heille heidän totuutensa: he ovat voimakkaita, jumalaisia olentoja, joiden elämänkokemus voidaan muuttaa tiedostamalla heidän voimallisempi puolensa. Harjoittakaa empatiaa olemalla voimakkain oma itsenne ja olkaa peili siitä ilosta, rauhasta, yltäkylläisyydestä ja rakkaudesta, mikä on kaikkien ulottuvilla, sitten kun he oppivat etsimään omaa totuuttaan ja löytävät sisäisen voiman, joka parantaa kaiken tuskan.

Ajattomuuden mestarit


Ajattomuuden käsite voi olla vähän pelottava joillekin, koska mitä tekisimme ilman aikaa? Ilmestyisimmekö tapaamiseen, kun meistä siltä tuntuu? Miten koordinoisimme tapahtumia ja aikatauluja? Merkitseekö se, että lakkaamme juhlimasta syntymäpäiviä? Mutta ajattomuudessa ei ole kyse hankkiutumisesta eroon ajasta tai ajan ja ajoittamisen käsitteestä. Siinä on kyse siirtymisestä toiseen aikakokemukseen, jolloin siirrämme fokuksemme ajasta lopputulokseen, ajoituksesta ja asioiden ilmentämisajasta energiavirran tuloksiin. Jos aika on energiavirtaa tiheyden läpi, niin ajattomuus on energiavirtaa jumalaisen täydellisyyden keveyden läpi.

Miten jumalainen täydellisyys on vuorovaikutuksessa ajan kanssa? Se on risteys halun, aikomuksen, lopputuloksen ja ylösnousemuksen välillä. Elämänmatkamme jokaista osaa mitataan oppimisella ja transformaatiolla. Sillä ei ole merkitystä, miten kauan meiltä menee jonkin oppitunnin oppimiseen - opimmeko sen päivässä, viikossa, vuosikymmenessä vai vuosisadassa. Sillä on merkitystä, että opimme sen. Jos emme opi, voimme palata työstämään sitä myöhemmin. Ylösnousemme valaistumisen kautta, ymmärtämällä kokemuksemme poluksi oppimiseen, parantumiseen, kasvuun ja transformaatioon, mikä aineellisesta näkökulmasta vie tietyn määrän aikaa, mutta henkisen puolemme kannalta kyse on lopputuloksesta ja loppuunsaattamisesta.

Olemme jumalaisen täydellisyysenergian kumppani sen lopputuloksen luomisessa, mikä parhaiten vastaa parantumistamme, oppimistamme, kasvuamme ja ylösnousemussykliä. Mitä se on? Se on jotain, mitä emme voi tietää, ennen kuin sallimme tuon kumppanuuden tapahtua, koska jokaisen uuden ymmärryksen myötä astumme ajattomuuteen, missä sallimme lopputuloksen virrata meille. Sitten muutamme oppimiskäyrää, lyhennämme polkua transformaatioomme ja tämä muuttaa lopputulosta. Nyt olemme eri polulla, mikä oli mahdollinen, koska muutimme lopputulosta sallimalla jumalaisen täydellisyyden korvata ajan. Kysymys ei siis ole, voimmeko olla ajattomia, vaan olemmeko valmis sallimaan itsemme elää tällä valtavalla, rajattomalla ja tuntemattomalla alueella.

Aika on punoutunut karmakiertomme, tunne-DNA:hamme, sieluryhmädynamiikkaamme ja elämänmatkamme jokaiseen puoleen, koska nämä ovat kaikki tiheyden elementtejä. Niinpä silloin kun emme ole maadoittuneet aikaan, sallimme uuden energiavirran tulla osaksi oppimistamme, mikä poistaa tiheyden ja laittaa meidät polulle, missä lopputulokset muuttuvat ja virtaavat nopeammin ja usein eri suuntaan. Kun olemme tällä tasolla, voimme nähdä välittömiä tuloksia ja elämme uudella ja erilaisella tavalla ilman sitä kamppailua, mikä on luontaista karmassa ja ajassa. Ja ajattomuuden virrassa sydämemme ja sielumme toiveista ja elämänpolustamme tulee yksi ja sama asia: taivaamme luominen maan päälle.

Kun elämä "heittää kierteisen pallon"


Viime perjantai-iltana menin nukkumaan vatsa vähän kipeänä, minkä ajattelin olevan vatsainfluenssaa. Minulla on ollut tätä ennenkin - se vaivaa vuorokauden ja sitten se menee pois. Mutta kun heräsin yhdeltä yöllä voimakkaaseen vatsakipuun, joka kesti koko yön seuraavaan päivään, olin ymmälläni. Sitten klo 14 lauantai-iltapäivänä heräsin torkahduksesta ja kuulin äänen sanovan "umpisuoli" ja järkytyin. En ole koskaan ollut leikkauksessa, olen harvoin sairas, en käy sairaaloissa ja minulla on edelleen kaikki "elimeni". Mutta menin sairaalaan ja minulta leikattiin umpilisäke muutamaa tuntia myöhemmin.

Siitä on nyt muutama päivä ja minusta tuntuu paremmalta, vaikka olin täysin valmistautumaton siihen, miten väsyttävää ja kivuliasta leikkauksen jälkeen olisi. Otan asiat hyvin hitaasti, joten uutiskirje on myöhässä, en ole tehnyt lainkaan töitä, otan usein torkkuja päivän mittaan ja menen varhain nukkumaan. Tiedän palaavani normaalienergiatasolle parissa viikossa, kunhan huolehdin itsestäni nyt. Viestinä minulle on ollut hidastaa, ottaa rauhallisesti, levätä paljon, huolehtia itsestäni ja antaa toisten auttaa hoidossani. Perheeni ja ystäväni ovat olleet hyvin avuliaita ja tukevia.

Sallimme itsemme virrata tiettyyn malliin ja suuntaan, mistä tulee usein ura ja juutumme siihen, kunnes yksi elämän "kierteinen pallo" pysäyttää meidät. On se sitten taloudellinen, tunnepuolen, terveydellinen tai muu kriisi, sen tarkoituksena on pysäyttää meidät raiteillamme, jotta voimme antaa huomiomme sille, kuka ja mitä olemme kiireisessä elämässämme. Ja usein huomaamme, että toimemme ovat joutuneet epäharmoniaan tavoitteidemme kanssa, muttemme löydä aikaa hidastaa ja tehdä korjauksia, joten meidät pysäytetään ja meillä on paljon aikaa tehdä muutoksia.

Kun Merkurius perääntyy ja pimennysjakso auttaa meitä tässä prosessissa, tämä on erityisen voimakasta aikaa "kierrepallojen heittämiseen" ja ne voivat yllättää meidät, kuten itselleni kävi. Kun tätä tapahtuu, huolehdi välittömästä ongelmasta ja tarkastele sitten elämääsi. Mieti tavoitteitasi ja sitä, toteuttavatko nykyiset tekemisesi niitä. Usein näin ei ole ja on jokin helpompi, tehokkaampi ja nopeampi tapa tehdä se. Nautitko elämästäsi? Teetkö sitä, mitä rakastat (mikä on lahjojesi ilmaisemista) vai teetkö sellaista, minkä ajattelet maksavan laskut? Tämä on syöksykierre, mikä tulee esiin monilla, ja niin pelottavaa kuin se voikin olla, meitä pyydetään tekemään muutoksia siinä, että tekemisemme ilmaisevat parhaiten energiaamme. Kuuntele omaa opastustasi - se auttaa sinua tietämään, mitä se on. Ja pidä huolta itsestäsi, koska vasta sitten kun et voi käyttää täysin kehoasi, käsität, miten paljon otat itsestäänselvyytenä.

Äidit ja tyttäret


Olin perheen kanssa kiitospäivänä ja keskustelu kääntyi äiteihin ja tyttäriin - miten haastaviksi äitimme ovat tulleet vanhetessaan, mitä he odottavat meiltä ja miten he eivät kunnioita rajojamme. Olen käynyt mielenkiintoisia keskusteluja tästä aiheesta oman äitini kanssa viime aikoina, mutta sellaisesta perspektiivistä mikä sallii minun ymmärtää hänen tekojaan eri paikasta. Yksi asia minkä olen käsittänyt tästä hyvin monimutkaisesta suhteesta, erityisesti omassa sukupolvessani, on, että äitimme eivät ymmärrä meidän elämäämme eivätkä tule koskaan ymmärtämäänkään. Ja niinpä meidän on opittava löytämään tasapaino siihen, mitä elämämme on, mitä äitimme ajattelee, että meidän pitäisi elää ja miten käsittelemme heidän pelkojaan näihin ongelmiin liittyen.

Äidin ja tyttären suhde on hyvin monimutkainen ja erityisesti omalla sukupolvellani se on ollut haastava. Monet asiakkaani kuvaavat mustasukkaisuus-, kilpailu-, hallinta-, kritisointi- ja tuomitsemisongelmista äitinsä kanssa. Jos äitiemme tehtävänä on opettaa meille voimaa, mikseivät he ole olleet myötätuntoisempia opettajia? He olivat, mutteivät odottamallamme tavalla. Voimaoppitunnit alkavat indigoilla ja kristalleilla tavallisesti voimattomuudesta eivätkä äitimme ole poikkeuksia tässä prosessissa. Koska he ovat kamppailleet kovasti omassa elämässään, mietimme, mikseivät he ole olleet tukevampia tai avuliaampia omassa elämässämme. Monissa heissäkin oli indigo- ja kristallienergiaa - mikseivät he ole käyttäneet sitä?

Monilla äitimme sukupolven naisilla oli unelmia, joita he eivät voineet toteuttaa, tai ainakaan ilman suurta kamppailua ja uhrautumista. Useimmat hyväksyivät roolinsa vaimona ja äitinä osakseen elämässä ja laittoivat unelmansa sivuun. Heillä on sekoitus pelon, mustasukkaisuuden ja kateuden tunteita, kun he näkevät meidän tekevän asioita, joita he ovat ehkä halunneet, mutteivät ole koskaan ajatelleet voivansa tehdä. Jotkut pelkäävät puolestamme, koska he eivät halua meidän kokevan itse tuntemaansa pettymyksen tuskaa, joten he tekevät kaiken voitavansa meidän pidättelemiseksi. Toiset, erityisesti vanhetessaan, pelkäävät yhteyden menettämistä meihin, joten heistä tulee tarvitsevia ja vaativia ja he haluavat meidän näkevän heidät tärkeinä ja arvokkaina. Tämä saattaa olla suurin myötätunto-oppituntimme, mutta se on myös kiitollisuusoppitunti, koska heidän vanhemmuutensa myötä meidän oli pakko valita indigo- ja kristallienergian vieminen voimakkaampaan suuntaan. Usein valitsimme olla oma itsemme, jottemme olisi kuin he. Ja tämä on ollut suurta kamppailua meille.

Tämän päivän haasteenamme on oppia hyväksyntää äiti-tytärsuhteessamme, koska äitimme kasvattivat tytärsukupolven, joka on itsenäinen, voimakas ja menestyvä ja joka ei pelkää seurata unelmiaan. Mutta mitä teemme tarvitsevalle ja kriittiselle äidille, joka välttämättä haluaa olla osa elämäämme omalla tavallaan ja joka ei kunnioita rajojamme? Opimme sanomaan "ei" tuntematta syyllisyyttä emmekä salli itsemme häpäisemistä tai manipuloimista mahdollistamaan rajojemme ylittämisen. Ja elämme omia unelmiamme luottavaisesti, koska olemme sukupolvi, joka monista esteistä ja haasteista huolimatta kieltäytyi olemasta rajoitettu ja astui urheasti omaan energiaansa tietäen, että opimme käyttämään indigo- ja kristallienergiaa voimakkaammin ja varmistimme, että lapsemme - seuraava indigo- ja kristallisukupolvi - oli voimaantuneempi, luottavaisempi ja menestyneempi kuin me.

-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.