15.1.16

Deepthi: Energiasta, herkkyydestä, astrologiasta ja kuukierrosta

Okeyy, welcome to New Year 2016!!! Hupsista heijaa mikä vuoden aloitus meillä on ollut! Hyvä kun olemme uuden vuoden karkeloista selvinneet, niin johan lähti Merkuriuksella mopo käsistä ja kaiken maailman energiapölläytykset räjähtivät eetteriin. Välillä on tuntunut siltä niin kuin keskellemme olisi tiputettu energiapommi, joka vei tuhkatkin pesästä viime vuoden suurista väläytyksistä, ja taas keräilemme itsemme paloja ja katsomme, että mitä jäi jäljelle, mikä on vielä käyttökelpoista ja minkä saa suosista heittää roskalavalle. Saatamme katsella elämme jäänteitä käsissämme ja ihmetellä, että mitä hittoa juuri tapahtui ja mihin illuusioon minä oikein viime vuonna uskoin!? Blaah... ihmiselo!!! Kuka siitä keksi tehdä tällaista temppuradalla pelaamista? Tuntuu, että on vain yksi sääntö, jota vielä pystyy seuraamaan: älä takerru mihinkään. Se minkä luulit muodostavan todellisuutesi nyt, on vaihtunut jo aikapäiviä sitten uuteen, josta et ihan vielä pääse kiinni, ja heti kun luulet pääseväsi, huomaat että juna meni jo. Näin. Hienoa. Opettelemme ottamaan kaiken perhosen keveästi. Laskeudumme hetkeksi kauniiseen kukkaan vain noustaksemme jälleen uudelleen liitoon. Tadaa!New York. OMG. Se oli huikea paikka. Etukäteen ajattelin, että on tasan kaksi vaihtoehtoa: joko rakastun kaupunkiin ensiaskeleellani tai sitten en pysty kerta kaikkiaan sietää noin ison kaupungin energiaa. Kun sitten astuin metrosta maan pinnalle, rakastuin kaupungin tunnelmaan välittömästi. Kaupunki on kaunis, eurooppalaisen oloinen, korkeat rakennukset, kutsuva Central Park kaiken keskiössä ja ihmiset rentoja ja omaan energiaansa kytkeytyneitä. Minusta tuntuu, että varsinkin tuo jälkimmäinen teki minuun suurimman vaikutuksen. Juuri kun on opetellut itse näitä omassa energiassa pysymisen saloja, niin oli todella virkistävää olla ihmisten parissa, jotka vähät välittävät mitä muut ajattelevat, osaavat pitää energiansa hienosti itsellään ja silti samalla olla ystävällisiä muille. Suomessa helposti vilkuilemme muiden pöytään ja vertailemme itseämme muihin, jos ei muuten, niin energeettisesti.

New York teki minulle hirvittävän selväksi, miten herkkä olen aistimaan eri energiat ihan kaikesta. Oli ihanaa, että Shawn oli matkassa mukana, koska hän on energioille ihan yhtä herkkä kuin minäkin, ja pystyttiin yhdessä havainnoida asiaa. Eri kaupunginosissa oli ihan erilaiset energiat. Ja koska kävimme paljon ulkona syömässä, oli mielenkiintoista myös huomata, miten erilaiset energiat kussakin ravintolassa oli. Joistain paikoista olin etukäteen ajatellut, että tuonnepa olisi mukava mennä, mutta kun pääsimme paikkaan/kaupunginosaan, kävikin niin, että oli lähdettävä pois. Tällä reissulla opin tunnistamaan entistä selvemmin eri resonaatiot ja miten oma energiakenttäni niihin vastaa. Se oli huikeaa!

Viimeisenä iltana oli hyvä katsella kaikkea lintuperspektiivistä käsin ja nousta kaupungin yläpuolelle. ♥Muutama muukin oli meidän kanssamme Rockefeller Centerin huipulla ikuistamassa auringonlaskua.  Ja tässä vielä kuva lähtöpäivältä majoitustalomme edustalta.


Viikko sitten torstaina laskeuduin takaisin Suomen kamaralle. Kiitollisuus valtasi sydämeni koneen ikkunasta ulos katsoessani. Taisin ensimmäistä kertaa ymmärtää, miksi olen syntynyt Suomeen ja miten todella kiitollinen saan siitä olla. Miten ainutlaatuinen meidän hiljainen maamme on ja mikä siunaus sen valoenergia onkaan sekä minulle että monelle muulle herkälle täällä asuvalle sielulle. Tämähän on meille aivan unelmamaa asua! On aivan mahtavaa käydä ulkomailla ja luoja tietää olen koko elämäni haaveillut asuvani siellä, mutta nyt on kyllä joku tainnut tietää paremmin, että mihin maahan minut tähän elämään heitetään. Tai ehkä se oli minun oma sieluni, joka on asunut ties missä amerikoissa ja keski-euroopassa aiemmat elämänsä (koska niihin olen pikkutytöstä saakka tuntenut vetoa), ja päättänyt, että tässä elämässä huilataan ja suojataan tätä herkkyyttä ja tehdään sisäistä työtä hienovaraisemmilla tasoilla. Koska sen tämän maan energia nimenomaan meille mahdollistaa. Täällä hiljaisuudessa meidän on ihan eri tavalla mahdollista kuulla todellista itseämme, koska joudumme sen kanssa väkisinkin vastakkain täällä hiljaisuuden ja valon maassa. Puhuuh, että tällaisia oivalluksia tällä kertaa. Tämä oli minulle iso juttu. ♥

Suomessa oli tullut reissuni aikana talvi. Minä olin taittava loppumatkan kentältä junalla. Tikkurilassa sain odotella junaa tunnin verran, talvi oli taas yllättänyt VR:n. :)

Perillä minua odotti hiljaistakin hiljaisempi koti. Hiljaisuus oli niin valtavaa, että korviini melkein sattui. Omissa korvissa kun humisi vielä New Yorkin liikenne ja kotiimme saakka kantautuneet poliisiautojen sireenit ja kadun melskeet. Se on muuten toinen asia, mistä aina hiljaa kiitän ulkomailla ollessa mielessäni: Suomessa osataan äänieristää ja lämmittää asunnot kunnolla. Missä tahansa muualla olenkin matkustanut, niin minulla on aina kylmä sisälläkin. No okei, paitsi Intiassa. ♥ Mutta esim.Jenkeissä ollaan tässä hommassa aika onnettomia. Siispä minut näkee siellä aina nukkuvan villasukat jalassa ja vähintään isoon huiviin kääriytyneenä.
V E R Y S E X Y :D ♥

Kulunut viikko onkin nyt sitten mennyt energiapäivitystä tehdessä. Minä kun tulin vielä päivää ennen reissuun lähtöä kipeäksi, ja reissussa olo ei sitä ainakaan helpottanut, niin nyt olenkin sitten saanut ottaa itseäni kunnolla niskasta kiinni ja pistää itseni makuuasentoon. Anselinalle kiitos, kun olet jaksanut miettiä kanssani homeopaattisia ratkaisuja, ja jälleen saanut niistä avun. ♥ Tällä kertaa kuitenkin tuntuu siltä, että suurin apu on tullut nimenomaan levosta, hiljaisuudesta ja paikallaanolosta. Poikkeuksen levosta tekivät viime lauantaina aloitettu EnkeliJumalatar-kiertue sekä maanantaina aloitettu koulu. Mutta muuten sitten on oltukin miltei vaakatasossa - niiltä osin kuin se meikäläiseltä onnistuu. Välillä on tehnyt tiukkaa. ♥

Energiapölläytykseen pääsi osalliseksi myös kotini. Täällä piti ottaa FengShuin Bagua-kartta käteen ja vähän tarkistella säätöjä ja energiavirtoja. Muutamilla vaihdoksilla kotiin tulikin ihan uusi energia, joka on kyllä auttanut myös omaa sisäistä oloa. Ylimääräiset tukokset on poistettu niiltäkin osin. Se on aina yhtä uskomatonta, mitä energiatietoisuudella voi saada aikaan ja miten helpottaa oloa. Myös tämä alla oleva video auttoi minua purkamaan tätä pientä flunssanpoikasta ja nosti taas lisää asioita tietoisuuteen. Jos et ole aiemmin Teal Swanin videoihin ja luentoihin perehtynyt, niin suosittelen erittäin lämpimästi.ASTROLOGISET SUUNTAUKSET

Yksi asia mitä olen myös viime kuukausina miettinyt, on astrologia. Minun päässäni nämä astrologiset jutut käännähtivät ympäri viime syksynä, kun tapasin Katariina Sourin ja vertailimme yhdessä trooppisen ja sideerisen astrologian eroja. Trooppinen astrologia on tämä meidän kaikkien tuntema normaali länsimainen astrologia ja sideerinen astrologia juontaa puolestaan juurensa intialaisesta veda-astrologiasta. Olen itse ottanut vuosien aikana sekä länsimaisen astrologian että intialaisen astrologian tulkintoja ja ollut tyytyväinen kumpaankin. Käytännössä en kuitenkaan ole tiennyt, mikä ero niillä tosiasiallisesti on. Tässä kuvaus Suomen Astrologinen Seura Ry:n sivulta:

"Jos länsimaisessa astrologiassa eläinrata alkaa kevättasauspäivästä, niin intialaisessa astrologiassa on tämä vastaava alkukohta kevätpäivän tasauksen piste Ayanamsa. Tällöin puhutaan sideerisestä eläinradasta missä keskeistä osaa näyttelee ns. presessioilmiö. Tämä tarkoittaa sitä että kevättasauspäivänä noin 21. maaliskuuta, jolloin Aurinko on trooppisella eläinradalla Oinaan merkin alussa, onkin se sideerisellä eläinradalla noin 24 astetta taaempana Kalojen merkissä."

Minä itse esim.olen länsimaisessa astrologiassa aurinkomerkiltäni Leijona, mutta sideerisessä puolestaan Rapu. Onkin aika erikoista tuntea, että on aina luullut olevansa Leijona ja sitten yhtäkkiä sanotaankin, että ei vaiskaan, sinä oletkin Rapu! Sideerisessä astrologiassa en Intiassa koskaan kuullut astrologien käyttävän tuota nimitystä. Siellä on aina vain puhuttu huoneista, mutta ei koskaan sen kummemmin pointattu itse aurinkomerkkiä. Katariina tätä sitten minulle aukaisi, ja aika huikaisevaahan tämä on ollut. Olen siis yhtä aikaa sekä Leijona, Rapu, että Maya-astrologian mukaan vielä Apina. Jeheeh! 

Nyt kun olen tästä asiasta muutamilta astrologeilta kysynyt, niin vastaus on yleensä sama: suuntauksissa saattaa olla eroja, mutta käytännössä niistä jokainen toimii. Ja kyllähän meistä jokainen sen varmasti on kokenut: joskus tuntuu, että astrologiset tulkinnat kolahtavat, toisinaan taas eivät. Yhdestä tulkinnasta osa voi resonoida, osa jää vaille kaikupohjaa. 

Näiden astrologiasuuntausten lisäksi itse seuraan myös Maya-kalenteria, joka on myös ollut todella tehokas itsetuntemusväline ja tuonut monta kertaa selkeyttä omaan tilanteeseen. Mutta toisaalta kaiken tämän keskellä on tullut sellainen tunne, että nyt jätän ainakin hetkeksi aikaa astrologiat seuraamatta ja keskityn vain sisäiseen kuunteluun. Toki ihmismieli aina kaipaa vahvistuksia, ja siihen astrologiset näkemykset ovatkin olleet hyvä avain. Mutta jos näet minun tänä päivänä vähemmän postailevan astrologiajuttuja, niin se johtuu nimenomaan tästä.


Eri asia on sitten kuun eri vaiheet. Niiden vaikutuksia kun ei voi millään sivuuttaa, vaikka välillä haluaisikin. Ja itselläni vahvasti vaikuttaa myös planeettojen liikkeet, niin kuin esim.Merkuriuksen perääntyminen juuri nyt (05.-26.01). Mutta nyt en enää seuraa, että missä eläinradan merkissä se peruuttaa (no, sideerisen mukaan Merkurius on juuri nyt Kauriissa, kun länsimaisen mukaan se on Vesimiehessä), vaan seuraan pelkästään planeettojen liikkeitä - tai pikemminkin tunnen ne nahoissani - ja eri planeettojen ymmärtäminen auttaa taas tunnistamaan oman energian ja alitajuisen mielen liikkeitä.

Merkuriuksen perääntyminen esimerkiksti tuo useimmiten tullessaan tunteen siitä, että asiat tökkivät, on kuin kapuloita heitettäisiin rattaisiin, sähkövempaimet reistailevat, mieli takkuaa, ihmissuhteet kärjistyvät, viestintä, liikenne ja kommunikaatio tökkii ja sekaannuksilta ei yleensä vältytä. Merkuriuksen aikana onkin siis hyvä tehdä jatkuvasti tuplatsekkausta sanoista joita käyttää ja viesteistä joita välittää eteenpäin. Asioita ei myöskään kannata tuolloin yrittää painaa väkisin eteenpäin, vaan odottaa, että Merkuriuksen perääntyminen lakkaa ja tuulet muuttuvat taas suotuisimmiksi. Itse olen kokenut, että Merkuriuksen liikkeiden vaikutus on kaikista muista planeetoista voimakkain ja selkein. 

Tässä vuoden 2016 Merkuriuksen perääntymisajankohdat. Voi olla ihan hyvä idea vaikka heittää ne omaan kalenteriinkin, niin voi vähän ennakoida omia tapaamisia ym. juttuja:

05.01 - 26.01 
28.04 - 23.05
30.08 - 23.09
19.12 - 09.01.2017 

Asiaa ei helpota se, jos olet nainen, ja oma kuukiertosi sattuu juuri samalle jaksolle Merkuriuksen temppujen kanssa... Siis nyt hiukan asiaa Kuukierrosta. ♥


KUUKIERTO

Kirjassani Pehmeä kuin kukka, kova kuin timantti kerroin meille kaikille Naisille erittäin tärkeästä asiasta, oman Kuukierron tuntemisesta. Yleisesti huomioimme PMS-oireet ja tiedämme niiden vaikutuksen elämäämme. Itse olen kuitenkin omalla Jumalatar-polullani halunnut oppia tuntemaan itseäni, kehoani ja kuukiertoani lähemmin ja kokonaisvaltaisemmin, ja huomannut, että monesti puhuttaessa Pyhästä Naiseudesta ja Seksuaalisuudesta aletaan tarkastella myös kuukiertoa kokonaisvaltaisemmin. Käytännössä kuukierto jakautuu neljään osaan, mikä tarkoittaa sitä, että naisella on uskomaton sisäinen, herkkä hormonaalinen järjestelmä, joka muuttaa muotoaan kuukierron edetessä. Tuntemalla oman kierron eri vaiheet tulemme herkäksi kehon tarpeille ja osaamme säädellä toimiamme ja energiaamme niin, että osaamme hellittää kun on sen aika ja toisaalta taas siirrellä vaikka vuoria, kun kierto on huippupisteessään. 

Tässä nämä eri vaiheet:

1. Jakso (tai viikko)
Ensimmäisen jakson ensimmäinen päivä on kuukautistesi alkamispäivä. Silloin on hyvä olla tietoisesti vapaa ylimääräisistä tiukoista aikatauluista ja tapaamisista ja antaa keholle lepoa ja hoivaa. Pysyttele sillloin omassa rauhassa niin paljon kuin pystyt, tee päivittäin pieni meditaatio ja kirjoita päiväkirjaa. Pidättäydy liian vaativista joogaharjoituksista. Ensimmäinen viikko on itsetutkiskelun parasta aikaa. 

2. Jakso (tai viikko)
Siirryttäessä toiseen jaksoon energiatasosi alkaa kohota huomattavasti (yleensä nousu alkaa tapahtua jo ensimmäisen vuotopäivän jälkeen). Olet täynnä tarmoa ja innokkuutta, ja tekemisen rytmi kiihtyy. On aika aloittaa uusia projekteja ja olla fyysisesti aktiivinen.

3. Jakso (tai viikko)
12-16 päivää kuukautisten alkamisen jälkeen on ovulaation aika, jolloin naisen on helpointa tulla raskaaksi. Ovulaation aikana nainen on luonnostaan kaikkein puoleensavetävin, kun keho on valmis vastaanottamaan uuden elämän alun. Ovulaation aikana nainen on kuin täysikuu: säteilevä, hehkuva ja täynnä energiaa!

4. Jakso (tai viikko)
Kierron viimeisen jakson aikana keho alkaa jälleen hiljalleen vetäytyä uuden syklin alkamisen odotukseen. On hyvä kuunnella kehoa ja hidastaa tahtia juuri sen verran kuin luonnolliselta tuntuu. On aika virittäytyä sisäänpäin ja pitää hyvää huolta itsestä. Usein juuri ennen syklin taitetta nainen tuntee olonsa turhautuneksi, kiukkuiseksi ja ärsyyntyy erittäin helposti. Mitä tahansa negatiivisia ajatuksia mieleesi nousee, tiedosta ne ja käännä voimavaraksesi. Kunnioita sisäistä jumalatartasi, ohjaustasi ja intuitiotasi. 

Kierron eri aikoina kehosi kaipaa erilaista liikuntaa, ruokaa, seuraa ja hoivaa. Toimimalla luonnollisen sisäisen rytmisi mukaan edistät hyvinvointiasi merkittävästi ja tiedät, mikä sinulle on milloinkin parhaaksi - ja osaat informoida tarpeistasi ja tunnoistasi myös erityisesti partneriasi.

Itse sain kokea oman kiertoni vaikutuksen tällä kertaa hyvin selkeästi. Samaan aikaan kun meillä oli uusi kuu, myös oma kiertoni alkoi alusta. Tällä kertaa olen saanut olla täysin rauhassa kotona - kiitos pienen flunssanpoikaseni - ja todella tutkia ja tuntea kiertoni vaikutukset hyvä etten ihan tunti tunnilta. Juuri ennen kierron aloitusta minuun iski ihan hirvittävä siivousvimma ja kotini sai tosiaan uuden FengShui-sisustuksensa, ja kun ensimmäinen kiertopäivä koitti, minut on kuin jäädytetty paikoilleen. Kaikki toiminnot hidastui kuin hidastetussa elokuvassa, eikä puhettakaan, että olisi voinut olla kehenkään yhteydessä. Unta on riittänyt vaikka muille jakaa, ja automaattisesti on ollut tarve kirjoittaa päiväkirjaa ja vain olla hiljaa. Tänään on saanut pikkuhiljaa alkaa raottamaan ovia ulkomaailmaankin, ja olen saanut mm.viedä auton öljynvaihtoon, käydä moikkaamassa velipoikaa ja soittaa isälle. ♥ Huomenna onkin sitten jo kevään toisen EnkeliJumalatar-illan aika! Ihanaa! I'm ready! ♥


HERKKYYDESTÄ & DCC:STÄ 

Koen myös, että uuden vuoden taite toi mukanaan tämän entisestään voimistuneen energiaherkkyyden, mitä sitäkin on nyt pitänyt sulatella ja opetella tuntemaan. On tullut vahvoja sisäisiä viestejä ja välähdyksiä siitä, että herkkänä ihmisenä minun täytyy opetella elämään ihan uusilla säännöillä elämääni. Jos olen tähänkin saakka jo viimeiset seitsemän vuotta elänyt ihan uudella tavalla, niin mitä tämä sitten vielä tuokaan tullessaan, se jää nähtäväksi. Joka tapauksessa on selvää, että entiseen ei ole paluuta, ja se pätee niin ihmissuhteisiin, työasioihin, ruokailutottumuksiin kuin kaikkeen muuhunkin. 

Toivon, että omalla herkkyydelläni voin palvella tulevaisuudessa myös juuri lanseeraamaamme Deepthi Charity Communityä, jonka tavoitteena on nimenomaan tuoda tietoisuutta herkkänä ihmisenä elämisestä, erityisesti tämän ajan nuorista ja heidän aivan toisenlaisesta energiakehostaan, mitä vanhemmilla sukupolvilla on. Edessämme on aivan uusi maailma ja maailmankuva, ja moni asia tulee muuttumaan. Mitä enemmän maailmassa on energiaherkkiä ja tietoisia ihmisiä, sitä uudenlaisempia tapoja toimia ja elää me täällä pallolla tarvitsemme. DCC yrittää nyt omalta osaltaan löytää keinoja ihmisten tukemiseen ja uudenlaisen tietoisuuden levittämiseen. Mielellämme otamme vinkkejä, kokemuksia ja uudenlaisia toimintatapaideoita vastaan, sekä tottakai myös yhteistyökumppaneita, tukijoita ja vapaaehtoisia, joiden kanssa saamme käynnistää aivan uudenlaista maailmaa, joka nojaa tietoisuuteen ja sydämellä elämiseen. Kiitos jo nyt, jos tunnet kutsun sydämessäsi! Meihin saa ottaa yhteyttä osoitteessa deepthicharitycommunity@gmail.com. Lisää tietoa löytyy täällä: http://deepthicharitycommunity.com


Kiitos jos jaksoit lukea tänne saakka! Tämä olikin tällä kertaa pitkä postaus, joskin paljon oli asiaa sydämelläkin! ♥  Iloa, runsautta ja enkelten siunauksia sinulle!

Halauksin,
Deepthi