10.1.16

♥ ENKELIENNUSTEET 2016 ♥
TAMMIKUU
RUNSAUDEN SUIHKU

"Parantaaksesi taloudellisen tilanteesi, pyydämme Sinua ensin antamaan meille kaikki huolesi, jotka koskevat raha-asioitasi. Me ohjaamme Sinua näyttääksemme kuinka voit luoda ja hyväksyä runsauden elämääsi. Kun työskentelemme yhdessä, taloudellinen tilanteesi kohentuu juuri niin nopeasti, kuin annat sen tapahtua."

Vuosi 2016 alkaa totisesti huikeissa energioissa! Enkelit ovat jo viime vuoden puolella alkaneet tuoda  minulle viestiä siitä, että vuosi 2016 tulisi olemaan ilon ja runsauden vuosi, ja tämä kortti jälleen vahvisti tätä sisäistä viestiä. Tänä vuonna tulemme todennäköisesti opettelemaan runsauden vastaanottoa kaikissa mahdollisissa muodoissaan. Maailman tila haastaa meitä nousemaan kaiken negatiivisuuden ja niukkuus- ja kärsimysajattelun yläpuolelle ja alkamaan ottamaan itse vastuun runsaudestamme niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. On aika luoda taivas maan päälle omilla sisäisillä asetuksilla, teoilla ja sanoilla. Luotko elämääsi ja ympärillesi niukkuutta vai runsautta?
Tammikuun voimalauseemme on: "Elän ilolla runsaudessa ja rakkaudessa!"


HELMIKUU
LUOVA PROJEKTI

"Sielusi janoaa ilmaista itseään luovilla tavoilla. Me autamme Sinua lisäämään luovuutta elämääsi. Luova ilmaisu saa Sinut tuntemaan itsesi jälleen eläväksi ja innostuneeksi, ja se tuo elämääsi lisää iloa ja intohimoa."

Helmikuu buustaa meitä ottamaan oman elämämme siveltimen käteemme ja luomaan juuri sitä, mitä sydämessämme eniten kaipaamme! Älä enää ohita sisäistä luovuuttasi vaan anna sen puhjeta kukkaan ja tuoda iloa kaikille muillekin. Luovuus voi merkitä monia asioita, jollekin se on maalaamista, toiselle itsensä ilmaisua uusilla tavoilla, joku toinen taas saattaa alkaa jo suunnitella kevään kukkaistutuksia. Mikä tahansa tuo sinulle iloa, siellä on Sinun luovuutesi. Luova tekeminen herättää sielusi henkiin ja tukee hyvinvointiasi kaikin tavoin. Milloin viimeksi istuit rauhassa kirjoittamaan päiväkirjaa? Milloin viimeksi rakentelit legoja lasten kanssa? Milloin viimeksi otit äkkilähdön lämpimään ja kävelit paljain varpain meren rannalla? Milloin viimeksi...? 
Helmikuun voimalauseemme on: "Toteutan unelmiani!"


MAALISKUU
VETOVOIMAN LAKI

"Jokainen ajatus on investointi tulevaisuuttasi varten, joten investoi viisaasti. Sinulla on voima valita ajatuksesi niin, että ne ovat linjassa rakkauden, rauhan ja harmonian kanssa. Sinun pyynnöstäsi me autamme Sinua nyt oikein mielellämme virittämään energiasi korkeampiin ulottuvuuksiin."

Maaliskuussa muistuttelemme jälleen itseämme ajatuksen voimasta! Se mihin keskityt vahvistuu. Enkelit suosittelevat meille aina omien voimalauseiden käyttöä, josta tulee meille lopulta automaatio, kun käytämme niitä säännöllisesti. Voi olla, että maaliskuussa tarvitsemme ekstrapaljon mielenhallintaa, joten oman meditaatioharjoituksen ja joogan harjoittaminen on nyt entistä tärkeämpää. Kevät on jo ovella, joten myös luonnossa käyskenteleminen on oikein ihanaa lepoa mielelle, keholle ja sinkoileville ajatuksille. Tämän viestin kohdalla enkelit muistuttavat myös itsen rakastamisen tärkeydestä. Millaisia ihmisiä vedämme puoleemme, osaammeko pitää omat rajat, kunnioitammeko sisäistä ohjaustamme? Maaliskuu taitaa olla oikein hyvää itsetutkiskelun aikaa. 
Maaliskuun voimalauseemme on: "Tarkkailen ajatuksiani."


HUHTIKUU
VIATTOMUUS

"Rakkaamme, totuudessa jokainen on puhdas. Olemme Jumalan täydellistä käsityötä juuri sellaisena kuin olemme. Luovuta meille painavat tunteesi, niin me kevennämme oloasi. Luovuta meille kaikki syyllisyyden, vihan ja syytöksen tunteet, jotka saattavat sumentaa rakkaudellista näkökykyäsi. Niin saat jälleen nauttia rauhasta sydämessäsi."

Oletko ollut viime aikoina itsellesi turhan ankara? Oletko vetänyt omat vaatimusrajasi niin korkealle, että uuvut itsekin niiden alle? Syyllistätkö itseäsi asioista, joista Sinun olisi tullut jo päästää irti? Nyt on aika. Enkelit haluavat meidän näkevän kaiken täydellisyyden ja haluavat auttaa meitä  armahtamaan itsemme. Varsinkin henkisellä polulla olemme helposti itsellemme vaativia kaikkien "prosessien" keskellä, mutta aivan yhtä tärkeää on oppia olemaan itselleen lempeä. Sen kautta opimme näkemään myös muut ympärillämme olevat lempeämmin. 
Huhtikuun voimalauseemme on: "Luovutan kaiken Jumalan ja Enkeleiden syliin."


TOUKOKUU
PÄÄSTÄ IRTI MENNEISYYDESTÄ

"Menneisyyden miettiminen vie Sinulta turhaan voimaa. Rakkaamme, on aika päästää irti noista asioista. Pidä vain ne opit ja se rakkaus, jonka nuo asiat ja tilanteet toivat tullessaan. Kaiken muun voit jättää taaksesi. Et tahdo niitä, etkä tarvitse niitä. Ja nyt ne ovat poissa."

Annatko jonkin menneisyyden asian yhä vaivata mieltäsi ja vaikuttaa elämääsi? Enkelit pyytävät Sinua nyt päästämään irti ja jatkamaan matkaa. Todellisuudessa ei ole muuta kuin tämä hetki ja se on ainoa jota voit muuttaa. Se mikä on mennyttä, on jo poissa, ja vain sinulla on avaimet oman häkkisi oveen. Päästä nyt irti, siunaa ja kiitä kaikesta. Samalla vapautat itsestäsi suunnattoman määrän energiaa, ja uudessa keveydessäsi saat alkaa luomaan aivan uutta, omannäköistäsi elämää!
Toukokuun voimalauseemme on: "Olen vapaa!"


KESÄKUU
PUHDISTUMINEN

"Kaikella rakkaudella ja kunnioituksella, pyydämme Sinua nyt puhdistamaan hyvin kallisarvoisen ja herkän kehosi. Me autamme Sinua pyynnöstäsi kehittämään elämääsi keinoja käsitellä stressiä sekä helpottamaan oloasi kun päästät irti vanhoista tottumuksista. Luovuta meille kaikki huolesi ja murheesi, ja tunne iloa kauniista, uudestisyntyneestä kehostasi."

Kesä on täällä ja on aika antaa kehollekin kunnon puhdistuskuuri ja lepoa pitkän talven jälkeen! Enkelit kehottavat meitä ryhtymään käytännöllisiin toimiin esim.pitämällä pienen paaston tai mehukuurin ja lisäämällä runsaasti vihreitä, kasviksia ja hedelmiä ruokavalioomme. Me kirjaimellisesti olemme mitä syömme, ja mitä kevyempi ruokavaliompi on, sitä kevyemmin myös värähtelemme energiatasoltamme ja meidän on helppo olla ja hengittää - ja kuulla myös enkelten viestejä. Kiinnitä huomiota ruoan ja veden laatuun ja anna niiden olla puhtainta mahdollista. Opettele käymään suoraan ihanilla lähteillä hakemassa juomavetesi!
Kesäkuun voimalauseemme on: "Puhdistamalla kehoni, puhdistan ajatukseni"


HEINÄKUU
SYDÄNCHAKRA

"Rakkaus on sydämen asia. Sydämesi on rakkauden keskus fyysisessä kehossa, ja se on virittyneenä suurimpaan rakkauteen. On turvallista rakastaa ja tulla rakastetuksi avoimella sydämellä, ja me seisomme vierelläsi suojelemassa Sinua."

Heinäkuussa enkelit kehottavat meitä keskittymään oman sydämen kuunteluun ja seuraamiseen. Teetkö elämäsi valinnat omasta totuudestasi käsin vai kuljetko jonkun muun mielipiteiden varjossa? Annatko sydämesi rakkauden virrata vapaasti vai pelkäätkö avata sydäntäsi ja olla oma itsesi? Kun heinäkuun aurinko kuumottaa taivaalla ja linnut laulavat, on aika olla yhtä vapaa ja sädehtivä! Älä kätke kauneinta aarrettasi, anna sydämesi laulaa ja tanssia onnesta!
Heinäkuun voimalauseemme on: "Elän sydämelläni!"


ELOKUU
ON AIKA JATKAA MATKAA

"Aivan niin kuin aurinko nousee ja laskee joka päivä, myös meidän elämässämme on tietty sykli. Näe kaikki kauneus elämäsi auringonlaskussa, ja tiedä, että aurinko nousee jälleen huomenna. Vanhan syklin loppuunsaattaminen on vain uuden syklin alku, ja me olemme kanssasi jokaisessa vaiheessa ja syklissä."

Kesä alkaa hiljalleen kääntyä syksyn puoleen, ja niin on meidänkin aika hiljalleen virittyä uuteen sykliin. Vuodenajat ovat varsinkin meille suomalaisille vahva vaikuttava tekijä: elämme synkronismissa auringon määrän mukaan. Kun valo alkaa vähentyä, alamme automaattisesti valmistaa itseämme sisäänpäinkääntymiseen. Huomaa myös omassa elämässäsi olevat syklit. Onko jonkun asian aika elämässäsi päättyä, onko tullut aika lähteä ottamaan uusia askelia uuteen suuntaan? Asian selkeyttämiseksi itsellesi voit tehdä vaikkapa aarrekartan tai kirjoittaa itsellesi kirjeen unelmistasi ja katsoa, oletko niiden kanssa juuri nyt synkronismissa, vai onko aika tehdä suunnanmuutoksia. 
Elokuun voimalauseemme on: "Kuljen rohkeasti uutta kohti!"


SYYSKUU
LEIKI

"Rakkaamme, on aika pitää hetki taukoa työnteosta. Sinun ei tarvitse murehtia; me kyllä pidämme huolen siitä, että työt sujuvat hienosti vaikka sinä ottaisitkin hetkeksi aikaa itsellesi. Leikkimielisyys, hilpeys ja nauru nostavat energioitasi niin, että kun palaat jälleen työsi pariin, oletkin saanut tekemisiisi aivan uutta perspektiiviä ja energiasi on uudistunut."

Enkelit haluavat muistuttaa meitä syyskuussa leikin ja leikkimielisyyden tärkeydestä! Oletko alkanut tehdä syksyn tullen asioita turhan vakavamielisesti ja ryppyotsaisesti? Vuoden alussa enkelit toivat viestiä siitä, että vuosi 2016 on ilon vuosi, ja siihen kuuluu silloin luonnollisena osana leikki ja ilonpito. On hyvä opetella tietoisesti hölläämään suitsia tasaisin väliajoin ja huomata, kun oma mieli alkaa kiristyä liian piukeaksi. Pyydä vaikkapa ystävät kylään, kokatkaa herkullista ruokaa ja viettäkää ihana ilta yhdessä! Pyydä enkeleiltä ilonsuihkua ja tulet varmasti yllättymään! Enkelit rakastavat iloa ja leikkiä, eikä mikään houkuttele heitä paremmin luoksemme kuin puhdas sydämenilo, nauraminen ja hauskanpito! 
Syyskuun voimalauseemme on: "Juhlin elämää ilolla!"


LOKAKUU
LOISTAVA AJOITUS

"Nyt on täydellinen aika toimia inspiraatiosi mukaan. Ovet ovat auki, astu niistä sisään meidän kanssamme. Sinun ei tarvitse enää viivytellä, sillä tämä on porttisi menestykseen. Universumi on Sinun puolellasi."

Jos syyskuussa opettelimmekin pitämään yllä ilon ja leikin kohottavaa energiaa, niin lokakuussa tulemme näkemään mihin se meidät johti! Alamme hiljalleen nähdä, että menestys elämässä ei vaadikaan vanhanaikaista "niska limassa" puurtamista vaan ilo ja helppous on uusi polttoaineemme, joilla luomme ihmeitä! Nyt on aika toteuttaa villimmätkin haaveet ja unelmat sillä tähdet ovat tässä kuussa täydellisessä asennossa. Kuuntele intuitiotasi, pieniä sisäisiä viestejä ja tartu niihin viipymättä ja laita toimeksi. Nyt ei ole aika jarrutella eikä pähkäillä, vaan nyt on toimeenpanon aika! 
Lokakuun voimalauseemme on: "Tartun hetkeen ja luon unelmani todeksi!"


MARRASKUU
KUUNTELE

"Rakkaamme, hiljennä mielesi ja kuuntele hiljainen vakuutuksemme siitä, että kaikesta on jo huolehdittu. Pysy hiljaisessa ja vastaanottavaisessa tilassa, äläkä murehdi asioiden lopputuloksen toteutumista jonkin tietyn kaavan mukaan. Hiljainen mieli ja keho kuulee meidät paremmin ja selkeämmin. Tämä on meidän pyyntömme Sinulle: Kuuntele."

Marraskuussa enkelit ovat tuomassa elämäämme jotain aivan uutta ja innostavaa! Olemme saattaneet yrittää pähkäillä, että miten toteutamme haaveitamme, projektejamme, ihmissuhteitamme ja ylipäätään elämäämme, mutta meidän on helpompi kuulla ohjausta, kun hiljennymme hetkeksi. Tässä kuussa meillä ei ole mikään kiire päätösten teossa, vaan nyt on ennemminkin aika heijastella asioita pitkällä tähtäimellä, jotta tiedämme, minnepäin on hyvä ottaa seuraavia askeleita. Maltti on valttia. 
Marraskuun voimalauseemme on: "Luotan, että kaikesta on jo huolehdittu!"


JOULUKUU
NÄE VAIN RAKKAUS

"Katso menneisyyden asioihisi, jotka ovat vaikuttaneet silloin virheiltä tai väärinymmärryksiltä, ja näe niissä ja kaikissa ihmisissä vain rakkaus - myös itsessäsi. Kun keskityt näkemään kaikessa vain rakkauden, omakin sydämesi eheytyy ihmeen tavoin."

Joulukuussa meillä on aika katsoa mennyttä vuotta taaksepäin ja punnita valintojamme, tekojamme ja tekemättä jättämisiämme. Mitä tahansa vuodessa näetkin, näe kaikki rakkaudella. Nekin asiat, jotka silloin tuntuivat virheiltä tai epäonnistumisilta, näyttäytyvät todennäköisesti nyt aivan uudessa valossa. Näemme usein asioiden merkityksen vasta jälkikäteen. Olkoon loppuvuotemme armollisuuden, kiitollisuuden ja rakkauden kulta-aikaa! 
Joulukuun voimalauseemme on: "Näen kaiken rakkauden silmin"

           Ilon, Enkeleiden ja Runsauden täyteistä Vuotta 2016!

                                            Deepthi