24.1.19

✨đŸŒčPYHÄN NAISEN VUOSIENNUSTEET 2019đŸŒč✨



đŸŒčTAMMIKUU

Valon Portaali
"HÀn liukuu siivillÀÀn lÀpi ajan ja paikan"

PyhÀ Nainen on sisÀisesti vapaa nyt ja aina. HÀnen todellisuudessaan ei ole aikaa eikÀ paikkaa lineaarisessa mielessÀ, vaan hÀnelle universumi toimii spiraalin muodossa. Kaikki tapahtuu multidimensionaalisessa maailmankaikkeudessa, jossa hÀn pystyy palaamaan mihin tahansa hetkeen menneisyydessÀ tai suunnata tietoisuutensa miten pitkÀlle tulevaisuuteen saakka hÀn vain haluaa. MitÀ tahansa asioita hÀn tÀssÀ hetkessÀ kokeekin, hÀn pystyy muuntamaan ja parantamaan niiden alkujuurta, jos on tarve. HÀn tiedostaa hyvin kirkkaasti, ettÀ hÀn ei ole minkÀÀn ajatuksen, tapahtuman tai ihmissuhteen uhri. HÀn kokoaa voimansa ja ottaa itse vastuun omasta olemuksestaan ja elÀmÀstÀÀn. HÀn voi mennÀ mielikuvissaan ja tietoisuutensa avulla vaikka entisiin elÀmiin saakka, kohdata itsensÀ ja palauttaa itsensÀ alkuperÀisiin asetuksiin, jotta hÀn voi olla tÀssÀ hetkessÀ vapaa ja elÀÀ sellaista elÀmÀÀ, jota hÀn tietÀÀ tulleensa elÀmÀÀn. Vaikka PyhÀ Nainen elÀÀ fyysisessÀ maailmassa, hÀnen sydÀntietoisuudessaan ei ole aikaa eikÀ paikkaa. HÀnen henkensÀ on vapaa fyysisistÀ rajoitteista ja nÀin hÀn pystyy luomaan itselleen millaisen todellisuuden hÀn vain haluaa.

Globaalilla tasolla yhĂ€ useampi ihminen alkaa kokea itsensĂ€ pelkĂ€n kehon lisĂ€ksi korkeampana tietoisuutena, valona ja osana suurempaa universaalia olemusta. Alamme kysymÀÀn itseltĂ€mme perustavanlaatuisia kysymyksiĂ€, kuten "Kuka minĂ€ olen?", "Miksi teen sitĂ€ mitĂ€ teen?", "MikĂ€ on minun sieluntehtĂ€vĂ€ni", "Miten voin palvella lahjoillani maailmaa parhaiten?". TĂ€mĂ€ saa aikaan sen, ettĂ€ myös maailman rakenteiden on muututtava vastaamaan paremmin ja kokonaisvaltaisemmin ihmisten tarpeisiin. Siirrymme minĂ€-keskeisyydestĂ€ me-henkeen, yksilöstĂ€ yhteisöön ja ylimaskuliinisesta, kovasta suorittamisesta ja kilpailusta feminiiniseen, lempeĂ€mpÀÀn, sydĂ€ntietoiseen aikaan, jossa muistamme kuka syvimmiltĂ€mme olemme. Alamme avautua universaaleille laeille, ja ainoaksi sisĂ€iseksi, polttavaksi kysymykseksi jÀÀ enÀÀ "Miten voin palvella?". TĂ€mĂ€ on Vesimiehen ajan, jumalallisen Äidin ajan koitto. Tiimalasi on kÀÀntynyt, uusi aika on tÀÀllĂ€.

Tammikuun voimalause: 
"Olen vapaa palvelemaan maailmaa korkeimmassa, puhtaimmassa Valossa ja Rakkaudessa."


đŸŒčHELMIKUU

ElĂ€mĂ€n Äiti
"Kultaisen Äidin ravinto"

Vuoden alku on ollut intensiivistĂ€ puhdistumisen, uudelleenlinjaamisen ja korkeampien valotaajuuksien kehollistamisen aikaa. Äiti muistuttaa meille heti alkumetreillĂ€ oman itsemme hoitamisesta, hoivaamisesta ja itselle ajan ottamisesta. PyhĂ€ Nainen ei enÀÀ uhraa itseÀÀn ja hyvinvointiaan. HĂ€n on oppinut rajansa, tunnistaa tarpeensa ja osaa kommunikoida ne lĂ€heisilleen. PyhÀÀ Naista leimaa suoruus, rehellisyys, myötĂ€tunto ja peloton rakkaus. HĂ€n tunnistaa milloin hĂ€n tarvitsee itselleen aikaa ja ottaa sitĂ€. HĂ€n tietÀÀ, ettĂ€ hĂ€nen tĂ€ytyy yhdistyĂ€ Äidin kanssa ja tulla sielullisesti ravituksi, jotta hĂ€n voi palvella maailmassa tĂ€ysivoimaisesti ja aidosti. Omissa antaumuksellisissa hetkissÀÀn hĂ€n pÀÀstÀÀ irti, matkaa halki ajan ja ikuisuuden, kĂ€pertyy Äidin syliin ja tulee ravituksi mitĂ€ kultaisimmalla rakkauden nektarilla.

Globaalilla tasolla asiat saattavat alkuvuonna kiihtyÀ hurjaa vauhtia, jolloin itsestÀ huolehtimisesta tulee entistÀ tÀrkeÀmpÀÀ. MitÀ korkeammat vÀrÀhtelyt maapallolla on, sitÀ tarkempi ihmisten tÀytyy olla oman jaksamisensa kanssa. Kukaan muu ei tuo meille lepohetkeÀ, kuin me itse. Mene luontoon, hiljenny saunanlauteilla, lÀhde hiihtoladulle, avantoon, joogatunnille, hierontaan tai meditoi. Kaikki mikÀ tuo meidÀt takaisin kehoon, sydÀmeen ja oman sielun ÀÀrelle eheyttÀÀ, voimaannuttaa ja auttaa meitÀ jaksamaan.

Helmikuun voimalause: 
"PidÀn itsestÀni hyvÀÀ huolta. Olen itselleni rakas."


đŸŒčMAALISKUU

Initaatio
"Isiksen ja Ra:n henkinen testi"

PyhÀ Nainen tietÀÀ, ettÀ elÀmÀn koettelemukset ovat tosiasiassa henkisiÀ testejÀ ja vihkimyskouluja hÀnen sydÀmenpolullaan. Nekin tilanteet, jotka ulospÀin nÀyttÀvÀt epÀoikeudenmukaisilta tai vÀÀriltÀ, saattavat todellisuudessa olla sielumme suurimpia kasvumahdollisuuksia, jotka sielumme on valinnut kokevansa tÀssÀ elÀmÀssÀ. PyhÀ Nainen kuuntelee tarkalla sisÀisellÀ intuitiollaan, ettÀ mitÀ mikÀkin tilanne tai kohtaaminen hÀnelle syvimmiltÀÀn opettaa. Ennen kuin hÀn antaa mielensÀ kehittÀÀ tilanteista draamaa, hÀn hiljentyy ja kuuntelee. SyvÀltÀ sisimmÀstÀÀn hÀn saa ohjauksen toimia sydÀmestÀ ja rakkaudesta kÀsin. HÀn saattaa kysyÀ: "MitÀ rakkaus tekisi nyt?", ja hÀnen sydÀmestÀÀn kumpuaa aina kirkas, selkeÀ vastaus. Tuo vastaus ei vÀlttÀmÀttÀ miellytÀ hÀnen egoaan, mutta sydÀmessÀÀn hÀn tietÀÀ asian todellisen laidan.

Globaalilla nĂ€yttĂ€möllĂ€ saattaa olla luvassa nĂ€yttĂ€möesirippujen alasvalahtamisia. Se, mitĂ€ nyt nĂ€yttĂ€ytyy, voi ravistella sisĂ€istĂ€ maailmaamme, ihmisten kollektiivisia uskomuksia ja tottumusta siitĂ€, miten olemme tĂ€hĂ€n saakka luulleet asioiden pyörivĂ€n. Ei ole koiraa karvoihin katsomista. Opettelemme tĂ€ssĂ€ ajassa luottamaan intuitioomme, korkeampaan nĂ€kymÀÀn elĂ€mĂ€stĂ€ - ja ennen kaikkea toisiimme aivan uudella tavalla. Opettelemme luottamaan siihen, miltĂ€ meistĂ€ tuntuu, eikĂ€ siihen, miltĂ€ asiat nĂ€yttÀÀ. Astumme korkeampien arvojen, henkisten arvojen maailmaan, jossa vilunkipeli, toisten kustannuksella menestyminen ja jumalallisen feminiinienergian tallaaminen pÀÀttyy. Kun tulemme pyhÀÀn sydĂ€meen, Äidin aikaan, opimme kunnioittamaan itseĂ€mme, toisiamme, luontoamme ja koko planeettaa. SynnytĂ€mme maailmaan aivan uudenlaisen harmonian ja ilon.

Maaliskuun voimalause: 
"Kun katson asioita sydÀmestÀ kÀsin, voin hyvÀksyÀ, ettÀ kaikki on juuri niin kuin pitÀÀkin, kaikella on korkeampi tarkoitus. Se tuo minulle rauhaa."


đŸŒčHUHTIKUU

Pysy totuudessa ja omassa voimassasi
"Osiris ja Isis, jumalallisen auktoriteetin Luoja ja Luojatar"

PyhÀ Nainen elÀÀ sydÀnlinjassa itsensÀ, totuutensa ja energiansa kanssa. HÀn ei uhraa itseÀÀn saavuttaakseen jotakin, vaan tietÀÀ, ettÀ hyvÀ tulee hyvÀn luo. HÀn pitÀÀ hyvÀn huolen omasta sisÀisestÀ maailmastaan ja shaktivoimastaan, jotta sen, minkÀ on tarkoitus hÀnen kauttaan ilmentyÀ, pÀÀsee virtaamaan ja ilmentymÀÀn vapaasti. HÀnen sisÀinen maailmansa kertoo hÀnelle, jos jokin ei ole linjassa. TÀllöin hÀn istuu alas, kÀÀntyy sisÀiseen lÀhteeseensÀ ja tutkii, mistÀ on kysymys. PyhÀ Nainen ei pelkÀÀ muuttaa kurssin suuntaa, jos se on korkeammaksi parhaaksi sekÀ hÀnelle ettÀ kaikille hÀnen ympÀrillÀÀn oleville. HÀnen suurin missionsa on palvella Korkeinta, eikÀ mikÀÀn voi seistÀ hÀnen tiellÀÀn. Rakkaudella ja suurella myötÀtunnolla hÀn tekee ne muutokset, jotka hÀnen tÀytyy tehdÀ. SillÀ vain rakkaus on totta.

Globaalilla tasolla on luvassa totuuden aika. MeidĂ€n tĂ€ytyy vahvistaa totuuden tunnistamisen taitoa kuuntelemalla sydĂ€ntĂ€mme. SiinĂ€, missĂ€ totuus tuntuu virtaavalta, kohottavalta ja kaikki huomioonottavalta, puhuu rakkaus; siinĂ€, missĂ€ "totuus" tuntuu tunkkaiselta, syrjivĂ€ltĂ€ ja oman egon tavoittelulta, puhuu itsekkyys. Totuudella nĂ€yttÀÀkin yhtĂ€kkiĂ€ olevan monet kasvot, mikĂ€ kehittÀÀ meidĂ€n sisĂ€isen kuuntelun ja erottelukyvyn taitoa. Jumalallisen totuuden ajalla Äiti nĂ€yttÀÀ kasvonsa ja vahvistaa ihmisten sydĂ€nyhteyttĂ€.

Huhtikuun voimalause: 
"Vain rakkaus on totta. SydÀmessÀni tiedÀn totuuden."


đŸŒčTOUKOKUU

Muinaiset voimamysteerit
"Kuule Isiksen sistrum-soittimen soivan"

Toukokuu vahvistaa PyhĂ€n Naisen energiaa ja herkistÀÀ hĂ€net yhĂ€ hienovaraisemmille sanojen, musiikin, luovuuden ja eheytymisen taajuuksille. PyhĂ€ Nainen on omistanut elĂ€mĂ€nsĂ€ itsensĂ€ kehittĂ€miselle ja henkiselle kasvulle, ja kaikki luova tekeminen on hĂ€nelle henki ja elĂ€mĂ€. Luovuus on hĂ€nen suora yhteytensĂ€ jumaluuden kokemiselle. Toukokuu tuo tullessaan aivan uudet mysteerikoodit, jotka vahvistavat PyhĂ€n Naisen kykyĂ€ aistia asioita, luoda yhĂ€ syvemmĂ€stĂ€ lĂ€hteestĂ€ kĂ€sin ja tuoda parantavaa energiaa maailmaan luomisensa ja olemuksensa vĂ€lityksellĂ€. HĂ€n tietÀÀ olevansa kanava korkeammalle valolle ja rakkaudelle; sivellin Jumalallisen Äidin kĂ€sissĂ€. HĂ€nen tehtĂ€vĂ€nsĂ€ on pitÀÀ pyhĂ€stĂ€ instrumentistaan huolta, jotta Äiti voi asuttaa hĂ€ntĂ€ ja luoda kauneutta maailmaan hĂ€nen kauttaan.

Globaalilla tasolla tulemme yhÀ herkemmiksi aistimaan asioita, kun uusia valon tasoja aukeaa. Aistimme, nÀemme ja tunnemme asiat syvemmin ja kokonaisvaltaisemmin, ja erotamme yhÀ selvemmin, mistÀ energiasta kÀsin kukakin toimii ja luo. IhmisistÀ tulee erottelukykyisiÀ ja selektiivisiÀ sen suhteen, miten he kuluttavat, mihin he laittavat energiaansa ja kenen kanssa he viettÀvÀt kallisarvoista aikaansa. Haluamme valintojemme heijastavan yhÀ vahvemmin rakkaudellisia ja kestÀviÀ arvoja, ja palvella valinnoillamme korkeampaa hyvÀÀ. LÀhipalvelut, ekologisuus, luomuruoka, pienyrittÀjyys ja yhteisöllisyys alkavat kukoistaa samalla, kun meistÀ tulee koko maapallon kansalaisia - ja jopa universumin kansalaisia. Ihmiset lukevat yhÀ selvemmin palvelujen, kanssaihmisten, aikeiden, sanojen ja tuotteiden energiaa, ja tekevÀt valintansa sen mukaan.

Toukokuun voimalause: 
"Herkkyyteni on vahvuuteni. Olen Jumalallisen Äidin rakkauden sivellin."


đŸŒčKESÄKUU

Jumalallinen kohtalo
"Jumalallisen Soturin polku"

PyhÀ Nainen on voimassaan sekÀ herkkÀ ettÀ vahva. HÀn on oppinut lÀksynsÀ, hÀn tuntee itsensÀ. Vaativan paikan tullen hÀn kerÀÀ sisÀiset voimavaransa ja johtaa itsensÀ uusille vesille suuri rakkaus sydÀmessÀÀn. HÀn katsoo totuutta silmiin ja ottaa opiksi, eikÀ pelkÀÀ mennÀ eteenpÀin. TÀmÀ voima on hÀnen sisÀinen jumalallinen maskuliinivoimansa. HÀn luottaa, toimii ja tietÀÀ olevansa aina turvassa, vaikka tulet roihuaisivat hÀnen ympÀrillÀÀn ja taivas salamoisi yllÀÀn. PyhÀ Nainen on antautunut korkeammalle johdatukselle ja tietÀÀ kaiken olevan aina tarkoituksenmukaista. Ei ole virheitÀ, ei uhreja, ei tappioita.

Globaalilla tasolla on yhdistymisen aika. Heimot kokoontuu, yhdistĂ€mme voimamme ja alamme puhaltaa yhteen hiileen. Kaikki haluavat kaikille korkeinta parasta. YmmĂ€rrĂ€mme, ettĂ€ vain yhdistymĂ€llĂ€ sydĂ€mentasolla voimme saada positiivisen muutoksen aikaan. Mutta siihen tarvitaan rohkeutta. Siihen tarvitaan nĂ€kyvĂ€ksi tulemista ja asioiden ÀÀneen sanoittamista. Äiti kutsuu nyt etenkin hĂ€nen rakkaita tyttĂ€riÀÀn, PyhiĂ€ Naisia, astumaan esiin. On meidĂ€n aika. On Maria Magdalenan ja Isis-jumalattaren aika. Me olemme heidĂ€n jĂ€lkelĂ€isiÀÀn, tuomassa Äiti kaikkien keskelle. Muistatko?

KesĂ€kuun voimalause: 
"MinÀ tiedÀn kuka olen. IlmennÀn itseÀni, lahjojani ja totuuttani rohkeasti ja pelotta kaikessa mitÀ olen, teen ja kutsun elÀmÀÀni. Ja niin on."


đŸŒčHEINÄKUU

Jumalallinen sisaruus
"Valon siskojen ja veljien yhteisö"

PyhĂ€ Nainen on sisimmĂ€ltĂ€ olemukseltaan itse Äiti: hoivaava, hoitava, yhdistĂ€vĂ€, rakastava. Tullakseen PyhĂ€ksi Naiseksi, naisen on tĂ€ytynyt löytÀÀ jumalallinen Äiti sisimmĂ€stÀÀn ja parantaa erillisyyden haavat kaikkea olevaa kohtaan ja etenkin toisia naisia kohtaan. PyhĂ€n sisaruuden ja veljeyden ytimessĂ€ on rakkaus, Äidin hoivaava ja vĂ€littĂ€vĂ€ olemus. Ilman sitĂ€ meissĂ€ itÀÀ kateus, kilpailu, draama ja tarve tuomita. PyhĂ€ Nainen herÀÀ henkiin Vesimiehen ajan aamunkoitossa: muistaessamme sisĂ€isen Äidin, eheydymme ja voimaannumme.

Globaalilla tasolla yhÀ useampi meistÀ alkaa etsiÀ ympÀrilleen omaa henkistÀ heimoaan, samanhenkisten ihmisten ryhmÀÀ tai yhteisöÀ, johon saamme tulla kasvamaan, jakamaan ja vÀlittÀmÀÀn toisistamme aidolla ja sydÀmestÀ kumpuavalla tavalla. On aika yhdistyÀ, nÀyttÀÀ herkkyytemme ja olla toistemme tukena.

HeinÀkuun voimalause:
"Voin luottaa sekÀ itseeni ettÀ muihin ja yhdistyÀ heidÀn kanssaan. Olen turvassa nyt ja aina."


đŸŒčELOKUU

Pimeyden mysteerit
"Astu sisÀÀn pimeyden jumalattaren kammioon"

PyhĂ€ Nainen ei pelkÀÀ varjoaan. HĂ€n tietÀÀ, ettĂ€ alitajunnan ja pimeyden varjoissa uinuu hĂ€nen todelliset, pyhĂ€t voimavaransa. Laskeutumalla oman sisimpĂ€nsĂ€ ÀÀrelle, kohtunsa pyhÀÀn pimeyteen, hĂ€n syntyy yhĂ€ uudelleen uudeksi versioksi itsestÀÀn. Pimeyden turvallisessa kammiossa hĂ€n ottaa vastaan pyhiĂ€ initaatioita, katsoo itseÀÀn silmĂ€stĂ€ silmÀÀn ja nĂ€kee veitsenterĂ€vĂ€n totuuden Äidin lahjomattoman rakkauden valossa. PyhĂ€n Naisen voima piilee hĂ€nen kyvyssÀÀn astua tuntemattomaan, mystiseen, tuonpuoleiseen, jota ei pĂ€ivĂ€tajunnalla voi koskaan tĂ€ysin selittÀÀ. HĂ€n vain tietÀÀ.

Globaalilla tasolla alkusyksy voi tuoda tullessaan tapahtumia, jotka ensinĂ€kemĂ€ltĂ€ nĂ€yttĂ€vĂ€t siltĂ€, kuin maailma olisi tulossa hulluksi. Todellisuudessa se on vasta asettumassa oikeisiin uomiinsa; rakkauden, ykseyden ja harmonian uomiin, jossa kaikille on kaikkea tarpeeksi. Ilman vanhan hajoamista ei voi syntyĂ€ uutta, se on Äidin luontainen olemus: vanhaa tuhoava, uutta synnyttĂ€vĂ€, uutta luova. TĂ€mĂ€n syksyn aikana moni saattaa tulla vastakkain Pimeyden Äidin kanssa ja joutua tarkastelemaan omia motiivejaan, toimiaan, asenteitaan ja ajatuksiaan yhĂ€ tarkempinĂ€köisten lasien kautta. Moni vanha asetus saattaa joutua romukoppaan ja Äiti vaatii meitĂ€ olemaan pelottoman rehellisiĂ€ itsellemme. Muutosten tuulet puhaltavat niin yksilön kuin kansojenkin vĂ€lillĂ€. MikÀÀn kivi ei jÀÀ Pimeyden Äidin valvovan katseen alla kÀÀntĂ€mĂ€ttĂ€.

Elokuun voimalause:
"PÀÀstĂ€n pelottomasti irti kaikesta, mikĂ€ ei enÀÀ palvele korkeinta hyvÀÀ elĂ€mĂ€ssĂ€ni. Luovutan elĂ€mĂ€ni Äidin kĂ€siin."


đŸŒčSYYSKUU

Horuksen silmÀ
"HerÀÀminen jumalalliselle tietoisuudelle"

PyhÀllÀ Naisella on syvÀ, kaikkitietÀvÀ sisÀinen nÀkökyky. HÀn nÀkee fyysisen tason tuolle puolen, eri maailmojen todellisuuksiin. HÀntÀ ei voi huijata, ei manipuloida, koska hÀn nÀkee totuuden. PyhÀ Nainen aistii asiat energioina, vÀrÀhtelynÀ, valona, vÀreinÀ ja musiikkina. HÀn on tarkka siitÀ, millaisella energialla hÀn itsensÀ ympÀröi ja kotinsa valelee. Koti on hÀnen temppelinsÀ, luonto hÀnen kirkkonsa. PyhÀ Nainen siunaa kaiken mihin hÀn koskee: ruokansa, tavarat, asiat, kokemukset, ihmiset, paikat ja itsensÀ; oman kehonsa, naiseutensa ja seksuaalisuutensa. HÀn pyrkii nÀkemÀÀn kaikessa jumalallisuuden.

Globaalilla tasolla ihmiskunta avautuu korkeammalle tietoisuudelle ja alkaa nÀkemÀÀn elÀmÀn uudet, innostavat ulottuvuudet. Taiasta, synkroniasta ja ihmeistÀ tulee arkipÀivÀÀ. Enkelit, valo-olennot ja henkimaailma ovat vihdoin yhÀ laajemmin luonnollinen osa jokapÀivÀistÀ elÀmÀÀmme. Uusia innovaatioita kehitetÀÀn, ihmiset tekevÀt yhÀ tietoisemmin yhteistyötÀ korkeampien valotasojen kanssa. YmmÀrrÀmme, ettÀ emme ole maailmassa yksin, meillÀ on valtavat apujoukot koko ajan ympÀrillÀmme. Draama ei tuo meille enÀÀ tyydytystÀ, vaan jokaisella sielulla on korkeammat pÀÀmÀÀrÀt ja voimavarat kÀytössÀÀn.

Syyskuun voimalause:
"MinÀ olen Rakkaus. Olen yhtÀ kaiken kanssa. Kaikki elÀmÀssÀni on PyhÀÀ ja Kaunista.



đŸŒčLOKAKUU

Ylipapitar
"Mysteerit paljastuu Isiksen silmin"

Lokakuu on PyhÀn Naisen vuoden huipennus. HÀnen intensiivinen, antaumuksellinen sisÀinen työnsÀ on tuottanut tulosta ja hÀn on oppinut kehollistamaan sitÀ valoa, voimaa ja rakkautta, joka hÀn oikeasti on. Kaikki turha on riisuttu pois, tÀmÀn hetkiset oppilÀksyt suoritettu ja PyhÀstÀ Naisesta on kuoriutunut todellinen timantti. Lokakuu tuo PyhÀlle Naiselle tullessaan lÀpimurtoja, vihkimyksiÀ ja aivan uuden tason runsautta. Kaikki portit ovat nyt auki. PyhÀ Nainen tietÀÀ, ettÀ hÀn on kaiken HyvÀn arvoinen. HÀn ei pelkÀÀ vastaanottaa sitÀ kaikkea, mitÀ hÀnelle ollaan tuomassa. HÀn tietÀÀ, ettÀ mitÀ enemmÀn hÀn uskaltaa vastaanottaa, sitÀ enemmÀn hÀnellÀ on antaa myös muille. PyhÀ Nainen ei elÀ niukkuudessa vaan rajattomassa runsaudessa.

Globaalilla tasolla ihmiskunta on noussut aivan uudelle sydÀntietoisuuden tasolle. Moni illuusio on paljastunut ja pystymme nyt elÀmÀÀn ja hengittÀmÀÀn huomattavasti vapaammin, kuin moneen tuhanteen vuoteen. Isis-jumalatar on nÀyttÀnyt todelliset kasvonsa ja sytyttÀnyt rakkauden liekin ihmiskunnan sydÀmeen. Olemme vapaita!

Lokakuun voimalause:
"MinÀ olen Rakkauden ylipapitar. ElÀn rajattomassa runsaudessa, ilossa ja rauhan tilassa."


đŸŒčMARRASKUU

Sielun eheytys
"SyvÀ sielun eheytyminen Jumalattaren kanssa"

Marraskuussa asetumme kauniisiin, kirkkaisiin enkelienergioihin Jumalallisen Äidin syliin. PyhĂ€ Nainen hidastaa tahtiaan, ottaa pĂ€ivĂ€unia ja antaa enkeleiden ja Äidin hoivata hĂ€ntĂ€ eheyttĂ€vĂ€llĂ€, puhtaalla rakkaudella. Niin paljon on tapahtunut vuoden aikana ja nyt on aika levĂ€tĂ€ ja tehdĂ€ kokonaisvaltainen puhdistus, etenkin energiatasolla. PyhĂ€ Nainen on palvellut missiossaan palavalla sydĂ€mellĂ€, ja nyt on hĂ€nen aikansa vastaanottaa. HengittÀÀ, kulkea luonnossa, kuunnella sisintÀÀn. TĂ€ssĂ€ kuussa PyhĂ€ Nainen ei aloita mitÀÀn uutta. HĂ€n tietÀÀ itsensĂ€hoivaamisen tĂ€rkeyden, josta kaikki luominenkin lopulta kumpuaa.

Globaalilla tasolla ihmisillÀ saattaa olla ilmassa vÀsymystÀ valtavien energiavaihdosten ja -nostojen jÀljiltÀ. Kutakin meistÀ kutsutaan pysÀhtymÀÀn itsemme ÀÀrelle ja hellittÀmÀÀn hetkeksi. On aika kysyÀ itseltÀ, mikÀ juuri tÀnÀÀn tukisi minua, mitÀ sydÀmeni ja sieluni kaipaa? Hiljaisessa, vastaanottavaisessa tilassa eheydymme, uusiudumme ja kylvÀmme uudet luovuuden siemenet.

Marraskuun voimalause:
"Kiitos rakkaat enkelit ja rakas jumalallinen Äiti, ettĂ€ saan asettua vastaanottamaan puhtainta, korkeinta mahdollista hoivaa, valoa ja rakkautta tĂ€ssĂ€ pyhĂ€ssĂ€ hetkessĂ€. Kiitos, kiitos, kiitos!"



đŸŒčJOULUKUU

Kuukuningatar
"Taivaallisen puolikuun Äiti"

Mystinen, taivaallinen Kuukuningatar-Äiti jatkaa kanssamme marraskuussa alkanutta levon sykliĂ€. Aivan niin kuin talven ja pimeĂ€n tullen luonto vetĂ€ytyy sisÀÀnpĂ€in ja menettÀÀ vĂ€riloistonsa, myös PyhĂ€ Nainen ymmĂ€rtÀÀ eri feminiinisten syklien luonteet ja hiljentÀÀ vuoden loppua ja pimeintĂ€ aikaa kohti tahtiaan. PyhĂ€ Nainen ei pakota mitÀÀn tapahtumaan eikĂ€ yritĂ€ vĂ€kisin pitÀÀ yllĂ€ energiaa, joka ei ole luonnollista vuoden pimeimmĂ€lle ajalle. NiinpĂ€ PyhĂ€ Nainen lepÀÀ, nautiskelee kynttilĂ€nvalosta, kĂ€velee öisen tĂ€ysikuun alla ja valmistautuu PyhĂ€n Lapsen juhlaan. Joulun aikaan enkeleiden ja kristusvalon lĂ€snĂ€olo on hengĂ€styttĂ€vĂ€n kĂ€sinkosketeltava, mikĂ€ saa PyhĂ€n Naisen keskittymÀÀn yhĂ€ vahvemmin omiin henkisiin harjoituksiinsa.

Globaalilla tasolla ihmiset ovat jo oppineet luottamaan feminiinisen syklin alati muuttuvaan luonteeseen. MitÀ enemmÀn pystymme olla kiinnittymÀttÀ mihinkÀÀn ja nauttimaan hetkestÀ, sitÀ paremmin elÀmÀmme virtaa. Sen, minkÀ ei tÀssÀ hetkessÀ kuulu ilmentyÀ, ei tarvitse ilmentyÀ, vaan luotamme, ettÀ kaikelle on oma jumalallinen ajoituksensa ja syklinsÀ. Rauha syntyy siitÀ, ettÀ luotamme, ettÀ elÀmÀ kantaa.

Joulukuun voimalause:
"ElÀmÀ kantaa ja se on minulle hyvÀ. Jokainen pÀivÀ on uusi mahdollisuus."




* * * 



PyhÀn Naisen Vuosiennusteessa on kÀytetty apuna Alana Fairchildin Isis Oracle Card -pakkaa. Itse viestit ovat allekirjoittaneen hengentuotosta ja energialuentaa tÀssÀ hetkessÀ ja ajassa.

đŸŒč Huom
Ota kanavoidusta viestistĂ€ sydĂ€meesi vain se, mikĂ€ tuntuu sinulle tĂ€ssĂ€ hetkessĂ€ oikealta ja resonoivalta. Kaikesta muusta voit pÀÀstÀÀ irti. MeillĂ€ kaikilla on oma syklimme ja totuutemme. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta nĂ€kökulmaa, lohtua ja vahvistusta elĂ€mĂ€si tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elĂ€mĂ€si ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" lĂ€pi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydĂ€meesi ja sisĂ€iseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniĂ€. NĂ€in pidĂ€t oman voimasi ja löydĂ€t oman totuutesi.

LĂ€mmöllĂ€, 
Deepthi