ENKELIJUMALATAR -ILLAT


🌸TAUOLLA TOISTAISEKSI🌸 


ENKELIJUMALATAR-ILLAT 2018
SEURAATHAN PÄIVITETTYÄ ILMOITTELUA 


EnkeliJumalatar-illan Ohjelma
~ EnkeliJumalatar-meditaatio
~ Intuitiivinen, ajankohtainen viesti
~ Henkilökohtaiset EnkeliJumalatar-tulkinnat
~ Loppuhiljentyminen 

Osallistumismaksu 60€/hlö 
+ mahdollinen teemaksu

Illan kesto klo:18-21

Tarkemmat ohjeet saat ilmoittautumisen yhteydessä
  ♥ Ilta on tarkoitettu vain naisille 


Lämpimästi tervetuloa!
Deepthi
EnkeliJumalatar-illat ovat hyvin puhdistavia, sydäntä avaavia, kohottavia ja rauhoittavia iltoja, joissa meillä on mahdollista saada selkeyttä elämämme asioihin, puhdistaa energiakehoa, nähdä selkeämmin ne asiat, jotka estävät meitä elämästä elämäämme sydämestä ja totuudesta käsin. EnkeliJumalatar-illoissa kytkeydymme omaan sydämeemme ja saamme rakkaudellista tukea ja ohjeita Enkeleiltä ja Jumalattarilta omalle polullemme. EnkeliJumalatar-illoissa meille avautuu Rakkauden Portti astua Sydämenpolulle, elämään runsaudessa, ilossa, vapaudessa ja rakkaudessa jokaisella henkäyksellämme.

EnkeliJumalatar-iltaan mahtuu kerralla mukaan 12 osallistujaa. Illan hinta on 60€/hlö (+mahd.teemaksu) ja se sisältää johdannon Enkeleiden ja Jumalatarten maailmaan, kanavoidun puheen yksilöllisesti kuhunkin iltaan, ohjatun meditaation, ja henkilökohtaiset viestit jokaiselle osallistujalle. Illan kesto on noin 2,5-3h.


 TULEVAT ENKELIJUMALATAR - ILLAT
Seuraa iltojen ilmoitteluja täältä blogistani etusivun oikeasta reunasta ja ilmoittaudu mukaan ilmoituksessa annettuun sähköpostiosoitteeseen.

TAI

Kerää oma EnkeliJumalatar-ryhmä ystävistäsi ja tiedustele EnkeliJumalatar -iltaa Sinun tai Ystäväsi kotiin/liiketilaasi nyt osoitteessa ammandeepthi@gmail.com

Ryhmän koko: 12hlöä
Illan kesto: n.3h
Hinta: 60€/hlö (sis.alv.24%)
Kysy lisää: ammandeepthi@gmail.comENKELIJUMALATAR-ILLAN AIKATAULU
Tuo iltaan mukanasi vesipullo, ja valkoinen tai vaaleanpunainen kukka. Pukukoodina: rakkaus, hellyys, kauneus, naiseus, myötätunto, juhlat, seremonia ja sisäinen EnkeliJumalatar, jota ilmennät omalla, mieleiselläsi asuvalinnallasi (suosituksena hame tai mekko, ja on lupa koristautua! ♥)

17.30 Tee/kahvitarjoilu
18.00 Hiljennymme rukoukseen ja aloitamme illan ohjelman
21.00 Illan päätössanat

Huom! Illat alkavat tasan klo:18, joten toivomme Sinun tulevan ajoissa paikalle, että ehdit hiljentyä illan energiaan ja rauhoittumaan päivän touhuista ennen kuin aloitamme. Ilta ei ala ennen kuin kaikki ovat saapuneet, joten kunnioitathan muita olemalla ajoissa paikalla.

Tilaisuudessa on myös myynnissä minun levyjäni ja kirjojani, joten voit haluta varata hieman käteistä mukaasi.

Jos joudut peruuttamaan tulosi, teethän sen viimeistään kahta päivää ennen iltaa, jotta ehdimme saada tilallesi uuden osallistujan. Muussa tapauksessa maksua ei palauteta.ENKELTEN JA JUMALATARTEN VIESTI OSALLISTUJILLE
Tässä viesti, jonka Enkelit ja Jumalattaret toivoivat minun välittävän kaikille iltoihin osallistuville:

"Rakkaamme, Olet tulossa pyhään paikkaan, Sydämesi Temppeliin. Me odotamme Sinua ja valmistelemme Sinut vastaanottamaan Elämääsi juuri sen Valon ja Rakkauden, joka juuri tässä hetkessä palvelee Sinua parhaiten. Tässä temppelissä käännymme Sydäntämme kohti, ja avaudumme puhtaimmalle, korkeimmalle mahdolliselle Rakkaudelle. Tuo mukanasi yksi valkoinen tai vaaleanpunainen Kukka, jonka pyhität Enkeleille ja Jumalattarille. Juhli Naiseuttasi, Sydämesi Rakkautta ja Sisäistä EnkeliJumalatartasi pukeutumalla kauniisti, kuin olisit tulossa Rakkauden Juhliin tapaamaan kauan kaipaamaasi Rakastettuasi. Anna itsesi juhlia Elämää, Sitä, että Olet Arvokkainta mitä On. Me näemme Kauneutesi ja haluamme Sinunkin näkevän sen. Olet Rakastettu ja Siunattu."

ENKELIJUMALATAR-ILTOJEN SYNTY
Enkelit astuivat omaan elämääni vuonna 2005, kun etsin tietäni ulos loppuunpalamisen ja avioeron mylläkän keskellä. (Voit lukea tarinani tarkemmin kirjastani Ole se valo joka olet.) En tiennyt enkeleistä tuolloin mitään, mutta olin oman elämäni kanssa niin solmussa, että kuultuani valkeakoskelaisesta enkelitulkitsijanaisesta, varasin hänelle heti ajan ja ajattelin, että "tulkoon mitä tulee, ei elämäni voisi ainakaan pahempaan suuntaan enää muuttua". Koin siis tarttuvani viimeiseen oljenkorteen, kun lähdin tuohon lopulta koko elämäni muuttaneeseen tapaamiseen. Tuossa tapaamisessa koin enkelten läsnäolon ensimmäisen kerran yllätyksekseni hyvin vahvasti, ja helpotukseni oli suunnaton: tämä fyysinen maailma ei olekaan koko totuus. Tajusin, että on olemassa kauniimpikin maailma, jossa kaikki on hyvin ja voisin elää onnellista elämää. Kyse olisi vain siitä, mitä minä valitsen. Niin lähdin omalle Sydämenpolulleni.

Enkelit ovat olleet minun opettajiani siitä lähtien. He ovat auttaneet minua ankkuroitumaan rakkauteen ja näkemään elämäni täysin uudessa valossa. Polku ei missään nimessä ole ollut helppo, mutta on ollut huojentavaa ja voimaannuttavaa olla itse vastuussa elämästään ja valinnoistaan, saada pyytää apua ja ohjausta enkeleiltä, ja nähdä, että minulla itselläni on voima ja oikeus tehdä elämästäni onnellinen. Enkelten avulla minulla on nyt konkreettisia työkaluja niihinkin päiviin ja tilanteisiin, kun tuntuu, että olen umpikujassa. Näitä työkaluja ja rakkauden viestejä sain jakaa enkelten kanssa Enkeli-illoissani vuodesta 2009 alkaen.

Viime vuodet olen tutkinut ja tehnyt intohimoista sisäistä työtä enkelten lisäksi myös jumalatarten kanssa jumalattaruuden, pyhän naiseuden ja seksuaalisuuden teemojen ymmärtämiseksi. Tässä ajassa alamme ankkuroimaan kauan kadoksissa ollutta jumaluuden feminiinistä aspektia maapallolle ja meihin itseemme, ja alamme ymmärtää, että meissä naisissa on kätkettynä jotain sellaista, jonka meidän on nyt aika ankkuroida käyttövaraksi jokapäiväiseen elämäämme: Pyhä Rakkaus.

Vanha sanonta sanoo, että kun naiset heräävät, niin vuoretkin siirtyvät. Niinpä myös Enkeli-illat muuntuivat vuoden 2014 lopussa EnkeliJumalatar-illoiksi, jotta ne palvelevat mahdollisimman täydesti tämän ajan naisia omaan voimaan, valoon ja viisauteen astumisessa, ja rakkauden ja seksuaalienergiamme ankkuroimiseksi kehoomme ja koko olemukseemme. Tämä aktivoi meissä valtavan elämänvoiman, joka auttaa meitä elämään ilossa, vapaudessa, runsaudessa ja rakkaudessa joka päivä.

Olet Sydämellisesti Tervetullut mukaan kanssani upealle, ihanalle EnkeliJumalatar-matkalle!


"Olkoon Rauha, Ilo, Kiitollisuus, 
Anteeksianto, Runsaus, Armo 
ja Rakkaus läsnä elämässämme 
Nyt ja Aina.

Kiitos, kiitos, kiitos!"


Lämmöllä,
Deepthi