ARKKIENKELIT ♥ ARKEIJATTällä sivulla esittelen sinulle tunnetuimmat arkkienkelit ja heidän arkeijansa, ja kerron muutamin sanoin omakohtaisia kokemuksia heidän kanssaan toimimisesta. Enkelit ovat tässä ajassa erittäin tärkeitä matkakumppaneitamme, koska olemme siirtymässä yhä korkeampiin valon ulottuvuuksiin evoluutiopolullamme. Vaikka et olisi koskaan tuntenut enkelten läsnäoloa tai olisi edes ajatellut heitä, niin et ole tullut tälle sivulle sattumalta. Enkelit ovat kutsuneet sinua ja tahtovat valaista omaa polkuasi täällä maan päällä, auttaa sinua tuntemaan itsesi läpikotaisin, valaista sinulle sielunpolkuasi sekä tuoda sinulle taivaan täydeltä iloa, runsautta ja rakkautta elämääsi! Ota vastaan ja anna itsesi jälleen tuntea ihanaa elämäniloa ja luottamusta! Juuri nyt on kaikki hyvin. ♥Ensimmäinen ja monille tutuin arkkienkeli, jota aloin itse kutsua avukseni, oli ARKKIENKELI MIKAEL. Kutsuin häntä ja hänen sinistä energiaansa suojaamaan minua ja pitämään minusta huolta. Mikael alkoi katkoa voimakkaalla miekallaan vanhoja siteitäni asioihin, joiden tiesin vain vievän minusta energiaa ja jotka eivät olleet enää korkeimmaksi parhaakseni. Tunsin hänen seisovan kuin soturina vierelläni, suojellen ja puolustaen minua tilanteissa, joissa omat voimani eivät olisi riittäneet. Aloin myös pyytää häneltä suojelusta aina, kun lähdin ajamaan autollani, ja tämän teen joka kerta vielä tänäkin päivänä. Sanon ääneen tai hiljaa mielessäni: "Pyydän nyt Arkkienkeli Mikaelin suojausta matkani ajaksi", jonka jälkeen lausun tämän degreen:

"Arkkienkeli Mikael edessä, Arkkienkeli Mikael takana. 
Arkkienkeli Mikael oikealla, Arkkienkeli Mikael vasemmalla. 
Arkkienkeli Mikael ylhäällä, Arkkienkeli Mikael alhaalla.

Arkkienkeli Mikael, minä olen sinun rakkautesi suojaamana tässä.
Arkkienkeli Mikael, minä olen sinun rakkautesi suojaamana tässä.
Arkkienkeli Mikael, minä olen sinun rakkautesi suojaamana tässä.

Kiitos, kiitos, kiitos!" 

Tämän voimakkaan degreen olen oppinut aikanaan Elizabeth Prophetin kirjasesta.

Arkkienkeli Mikaelin arkeija on ARKEIJA FAITH, joka nimensä mukaisesti vahvistaa uskoa itseesi ja elämän hyvyyteen. Mikael ja Faith työskentelevät ensimmäisen säteen alaisena ja heidän chakransa on kurkkuchakra. Usein jos itseluottamuksemme ja uskomme horjuu, tunnemme itsemme heikoiksi, emmekä uskalla ilmentää itseämme aidosti, se vaikuttaa suoraan kurkkuchakramme toimintaan. Ole siis uskollinen itsellesi ja luota, että Mikael ja Faith suojelevat sinua herkeämättä. Arkkienkeli Mikaelin ja Arkeija Faithin valo on voimakkaimmillaan meille tiistaisin, ja heidän voimapaikkanaan on Lake Louisen lähellä Bauffin yläpuolella Kanadassa sekä Keski-Euroopassa.ARKKIENKELI RAFAEL on toinen arkkienkeleistä, joiden kanssa olen toiminut eniten ja henkilökohtaisimmin. Arkkienkeli Rafael on parantajaenkeli, mutta hänen valonsa auttaa myös tieteiden, taiteiden ja musiikin parissa työskenteleviä. Mitä tahansa henkisiä tai fyysisiä kipuja ja oireita sinulla onkin, voit pyytää Rafaelin parantavaa rakkautta osaksesi helpottamaan oloasi.

Usein tunnistan Rafaelin läsnäolon silloin, kun olen esimerkiksi lähdössä johonkin energiahoitoon tai hierontaan. Hän on aina voimakkaasti läsnä näissä tilanteissa. Kerran makasin Intiassa pikkuisessa huoneessani jalka paketissa, kun yhtäkkiä muistin, että minunhan täytyy pyytää Rafaelia avukseni parantamaan jalkani niin nopeasti, kuin se on mahdollista ja minulle hyväksi. Seuraavan tunnin aikana minulle nousi kova kuume ja kirjaimellisesti tunsin, miten jalkaani parannettiin. Tunsin, että paikalla oli myös muita parantajia, kuten Jeesus ja Maria. Vasta myöhemmin huomasin omaksi ällistyksekseni, että Rafaelin oma ARKEIJA ON ÄITI MARIA, enkelten kuningatar, joka on energialtaan hyvin hoivaava, armollinen ja äidillinen.

Arkkienkeli Rafael ja Äiti Maria työskentelevät viidennen säteen alaisena, heidän chakransa on kolmas silmä ja parantava värinsä smaragdinvihreä. Voit kutsua heidän parantavaa voimaansa avuksesi vaikka tämän seuraavan regreen avulla: 

"Rakkaan Jeesuksen Kristuksen nimeen, rakas Arkkienkeli Rafael, siunattu Äiti, pyydän parantavaa energiaanne nyt laskeutumaan minuun (tai haluamaasi henkilöön). Kiitos, kiitos, kiitos." 

Arkkkienkeli Rafaelin ja Arkeija Äiti Marian  valo on voimakkaimmillaan meille keskiviikkoisin ja heidän voimapaikkansa sijaitsee eetteritasolla Fátimassa, Portugalissa.ARKKIENKELI SAMUEL on aivan ihana rakkauden enkeli, ja hänen arkeijansa on ARKEIJA CHARITY. Arkkienkeli Samuel tuo elämäämme romantiikkaa, rakkautta, anteeksiantoa ja jopa kevyttä flirttiä. Hän sulattaa sydämemme ja auttaa meitä päästämään irti vanhoista sydänsuruistamme ja avautumaan yhä suuremmalle rakkaudelle.

Oma kokemukseni Samuelista liittyy aikaan, jolloin kaipasin elämääni ihanaa romantiikkaa ja hellyyttä. Samuel innoitti minut ostamaan itselleni vaaleanpunaisen lompakon ja aktivoimaan muutenkin hänen vaaleanpunaista väriään lisää elämääni. Ei mennyt montaakaan päivää, kun elämääni tuotiin uusi ihminen, jota sain hetken tapailla ja saada osakseni romantiikkaa ja hellyyttä! Kiitin Samuelia nopeasta toimituksesta: hän oli avannut sydämeni vastaanottamaan rakkautta ja rakastamaan itseäni niin, että sallin romantiikan ja rakkauden tulla elämääni.

Arkkienkeli Samuelin ja Arkeija Charityn ensisijainen tehtävä on auttaa meitä avaamaan oma sydämemme, että kykenisimme antamaan ja vastaanottamaan rakkautta tasapainoisesti. Tämän myötä myös ihmissuhteemme, työelämämme ja terveytemme tervehtyy ja muuttuu mielekkääksi.

Samuel ja Charity auttavat meitä myös aktivoimaan sisäisen luovuutemme, koska sillä on suora yhteys itsemme rakastamiseen ja sisäiseen hyvinvointiin. He toimivatkin usein taiteilijoiden, filosofien, kirjailijoiden ja kuvanveistäjien kanssa avatakseen heidän sydämensä välittämään maailmaan rauhaa ja rakkautta taiteensa ja työnsä kautta.

Samuel ja Charity työskentelevät kolmannen säteen alaisena, heidän viikonpäivänsä on maanantai, he vaikuttavat voimakkaimmin sydänchakraamme, ja heidän voimapaikkansa on St.Louis Missourissa.ARKKIENKELI JOFIELIN ja hänen ARKEIJANSA CHRISTINEN kullankeltainen valo on voimallisimmillaan meille sunnuntaisin. He ovat kauneuden, valaistumisen ja viisauden enkeleitä, sekä taiteilijoiden "suojeluspyhimyksiä". Oman kokemukseni mukaan Jofiel tuo mukanaan aina suuren ilon ja valon ja saa meidät nauramaan. Elämä tuntuu silloin kevyeltä ja innoittuneelta, ja kaiken kauneus näyttäytyy.

Jofielin ja Christinen ihanaa valoa voi lähettää mukaan koululaisille, opiskelijoille ja uusien projektien aloittajille. Heidän valonsa tuo mukanaan selkeyden ja korkeamman tietoisuuden hahmottaa kokonaisuuksia, oppia uutta ja ymmärtää asioiden syvempiä ja puhtaampia merkityksiä. Kuvittele maailma, jossa kaikki koululaitokset kylpisivät enkelten valossa, ja joissa oppiminen on hauskaa, innoittavaa ja helppoa! Sellaista maailmaa Jofiel ja Christine toivovat meidän luovan maan päälle.

Arkeija Christinen nimi viittaa Kristustietoisuuteen, joten yhdessä Jofielin kanssa he auttavat meitä löytämään tiemme universaalien opetusten pariin, jotka perustuvat rauhaan, rakkauteen ja sydäntietoisuuteen, jonka myötä oma sielunsuunnitelmamme aktivoituu ja paljastuu meille. 

Arkkienkeli Jofielin ja Arkeija Christinen voimapaikka sijaitsee Kiinan muurin eteläpuolella Lanchowin lähellä, he työskentelevät toisen säteen alaisena ja heidän chakransa on kruunuchakra.ARKKIENKELI ZADKIEL ja hänen ARKEIJA AMETHYST ovat vapauden, muuntautumisen, alkemian ja armon enkeleitä, värinään kauniin violetti. Zadkiel ja Amethyst työskentelevät violettiliekin ja ylösnouseeen mestarin St.Germainin kanssa, ja yhdessä he muodostavatkin erittäin voimallisen muuntautumisen lahjan ihmiskunnalle.

Minä aloin käyttää violettiliekin voimaa varhaisessa vaiheessa omaa polkuani ja koin sen vapauttavan, puhdistavan ja voimistavan merkityksen elämässäni hyvin vahvasti. Tuolloin en tietoisesti pyytänyt Zadkielia, Amethystiä ja St.Germainia mukaan degreeseeni, mutta myöhemmin ymmärsin heidän työskennelleen kanssani automaattisesti violettiliekkidegreen myötä. Käytin violettiliekin voimaa aina, kun tuntui, että olin jonkin asian kanssa jumissa, mieleni oli täynnä sinkoilevia ajatuksia ja negatiivisuuksia tai halusin suoda jollekin asialle korkeimman mahdollisimman lopputuloksen jumalallisissa käsissä. Violettiliekki voisi siis yhtä hyvin olla antautumisen ja puhdistautumisen liekki, koska siinä luovutamme oman tahtomme Jumalan käsiin: tapahtukoon Sinun tahtosi.

Yhä tänä päivänä käytän melkein päivittäin violettiliekkiä itseni tasapainottamiseen ja kohottamiseen, ja joka kerta siitä tulee yhtä hyvä olo. Uskon, että tänä päivänä emme tarvitse perinteisiä "suojia", vaan kun pystymme pysymään sydämessämme, rakkaus on meidän suurin suojamme ja lahjamme myös ulospäin. Ajattelen, että jos meidän täytyy kovasti suojautua joltakin "negatiiviselta energialta", niin silloin olemme pelon tilassa, jolloin olemme automaattisesti jumissa alemmalla värähtelytasolla ja vedämme puoleemme lisää kokemuksia, jotka vastaavat kokemustamme "negatiivisesta". Käytännössä kaikki energia on neutraalia, mutta ennen kuin mielemme on täysin puhdistunut ja olemme siirtyneet täysin valaistuneeseen tilaan, koemme asiat "hyvinä" ja "huonoina". Degreet, enkelit ja mestarit auttavat meitä puhdistamaan mieltämme ja valovärähtelyämme ja kokemaan asiat positiivisina, kunnes kokemusta dualistisuudesta ei enää ole. 

Violettiliekkidegree kuuluu tänä päivänä näin (Diana Cooperin päivitetty versio):

"Minä Olen Kosmisen Timanttiviolettiliekin olemus, Minä Olen puhtaus jota Jumala haluaa. 
Minä Olen Kosmisen Timanttiviolettiliekin olemus, Minä Olen puhtaus jota Jumala haluaa. 
Minä Olen Kosmisen Timanttiviolettiliekin olemus, Minä Olen puhtaus jota Jumala haluaa."

Löydät tämän degreen tekemiseen tarkemmat ohjeet blogistani. Arkkienkeli Zadkielin ja Arkeija Amethystin päivä on lauantai, chakrana on sieluntähtichakra ja henkisenä voimapaikkana Kuuba. Zadkiel ja Amethyst toimivat seitsemännen säteen alaisena.

ARKKIENKELI URIEL ja hänen ARKEIJANSA AURORA ovat rauhan, viisauden ja epäitsekkään palvelun enkeleitä. He auttavat ratkaisemaan konfliktitilanteita ja ainakin omasta kokemuksestani Uriel esiintyy usein jopa rauhansoturimaisessa energiassa, raivaten tietä edellämme, auttaen meitä pääsemään yli peloistamme ja muistamaan sisäisen rauhamme. Uriel ja Aurora ovat hyvin voimallisia, suojelevia ja rakastavia enkeleitä, jotka johdattavat meidät takaisin sydämeemme, Jumalan valoon, kotiin. Voit laittaa kädet sydämesi päälle ja sanoa ääneen "Minä olen rakastettu ja turvassa. Minä olen rakastettu ja turvassa. Minä olen rakastettu ja turvassa. Kiitos, kiitos, kiitos." Tämä koskettaa suoraan sisäistä lastasi, joka tyyntyy näiden sanojen myötä ja tuntee olevansa samalla tavalla suojeltu kuin äidin käsien suojassa ollessaan. Ei ole mitään pelättävää.

Arkkienkeli Uriel ja Arkeija Aurora edustavat kuudetta sädettä, heidän chakransa on solar pleksus ja värinsä rubiini. Urielin ja Auroran valo on voimakkaimmillaan meille torstaisin, ja heidän voimapaikkansa sijaitsee Tatra -vuorilla Puolassa.ARKKIENKELI GABRIEL ja ARKEIJA HOPE ovat neljännen säteen puhtauden ja ylösnousemuksen voimallisia enkeleitä. Arkkienkeli Gabriel tunnetaan enkelinä, joka toi Äiti Marialle viestin Jeesuksen syntymästä. Niinpä häntä kutsutaan myös viestintuojaenkeliksi. Gabriel valaisee meille polkuamme, tuo meille selvyyttä oikeasta suunnasta ja auttaa elämäntehtävämme löytämisessä. Hän toimii myös kirjoittajien, opettajien ja toimittajien ohjaajaenkelinä ja hän on mestari ratkomaan mitä tahansa pulmia.

Arkeija Hope tuo viestiä Kultaisen Ajan laskeutumisesta ja painottaa, että tuo aika on jo meissä sisällämme, kun vain kohotamme tietoisuutemme ja avaamme sydämemme näkemään sen. Arkeija Hope tuo nimensä mukaisesti toivoa ja auttaa meitä säilyttämään positiivisen asenteen elämämme aallokoissa.

Arkkienkeli Gabrielin ja Arkeija Hopen voimapaikkoja ovat Findhorn Skotlannissa ja Mount Shasta -vuori Kaliforniassa. Voit pyytää, että pääset heidän voimapaikkaansa vaikkapa yöaikaan puhdistumaan ja kirkastamaan omaa energiaasi ja vapautumaan vanhoista painolasteista. Gabrielin ja Hopen väriä edustaa valkoinen, chakrana on juurichakra, sakraalichakra ja napachakra, ja voimapäivänään perjantai.


 
ARKKIENKELI HANIEL on ihana ilon ja valon enkeli, jonka nähdään usein kantavan feminiinistä energiaa. Minua Hanielin energia muistuttaa Havaijin energioista, joka on täynnä ihmeitä, runsautta ja taikaa! Kauain saarella onkin poukama, jonka nimi on Hanalei Bay, melkein kuin Haniel. Haniel auttaa meitä suhtautumaan asioihin kevyesti ja ilolla, näkemään asioiden valoisat puolet ja kääntämään vastoinkäymiset voitoksemme. Hänellä on myös kyky auttaa ihmissuhteiden laadun parantamisessa ja hän ohjaa meitä nauttimaan elämästä täysin sydämin!

Arkkienkeli Hanielia sanotaan armon enkeliksi. Haniel herättää naisissa uinuvat luovuuden, naisellisuuden ja sensuellisuuden ominaisuudet ja saa heidät puhkeamaan kukkaan. Hanielia sanotaan myös kuun kuningattareksi, ja hän auttaakin naisia mielellään löytämään oman kuukiertonsa ja kunnioittamaan luonnollista sykliään. Hanielin väri on valkovihreä ja hän työskentelee viidennellä säteellä.


ARKKIENKELI ARIEL tunnetaan luonnonsuojeluenkelinä, jonka voimaeläimenä on leijona. Ariel pitää huolta eläimistä ja luonnosta, opettaa meitä kunnioittamaan kaikkea elämää Maan päällä ja auttaa toimimaan yhdessä Maapallon suojelemiseksi. Arielia voi pyytää parantamaan haavoittuneita eläimiä tai vaikkapa tuomaan vinkkejä luonnonsuojeluasioissa. Parhaiten saat Arieliin yhteyden luonnossa, kun seuraat tuulen huminaa puiden latvoissa, viljan keinuntaa pellolla tai laineiden liplatusta järvellä. Arkkienkeli Arielin väri on vaaleanpunainen ja hän työskentelee ensimmäisen säteen alaisena.


 
ARKKIENKELI JEREMIELIN kanssa sukellamme puolestaan alitajuiseen unien ja näkyjen maailmaan. Jeremiel auttaa puntaroimaan elämää ja tekemään viisaita valintoja nyt-hetkestä käsin. Sen lisäksi hänellä on voimakas yhteys henkimaailmaan, ja hän auttaa mm.edesmenneitä sieluja tarkastelemaan elämäänsä ja tekemään valintoja seuraavia elämiä silmällä pitäen. Arkkienkeli Jeremiel auttaa meitä muutoksen keskellä hienovaraisin viestein ja selkounien avulla. Pyydä Jeremielin valoa valaisemaan sinulle haluamasi asiat yön aikana, jotta voit aamulla herätä selkeään tunteeseen siitä, mikä olisi hyvä askel otettavaksi seuraavaksi. Arkkienkeli Jeremielin väri on kaunis violetti ja hän työskentelee seitsemännen säteen alaisena.


 
ARKKIENKELI METATRON on yksi voimallisimmista korkeavärähteisistä arkkienkeleistä. Hän on vastuussa tähtiporttichakramme avautumisesta, ja hänen asuinsijansa on Luxorissa Egyptissä. Metatronia sanotaan ylösnousemuksen arkkienkeliksi. Hän auttaa meitä puhdistamaan koko chakrajärjestelmämme ja avautumaan puhtaimmalle, korkeimmalle mahdolliselle valolle.
Metatronin läsnäolo on hyvin voimakasta, ja hänellä onkin kyky avata meidät näkemään todellinen olemuksemme ja sieluntehtävämme. Hänellä on kyky koskettaa erityisesti tämän ajan indigo- ja kristallilapsia, jotka herkkinä ja intuitiivisina sieluina saavat kovasti apua Metatronin rauhoittavasta ja kohottavasta energiasta.


 
ARKKIENKELI RAGUEL on oikeudenmukaisuuden ja harmonian enkeli, jonka väri on valkoinen. Hän pitää silmällä koko enkelten valtakuntaa ja valvoo, että kaikki asiat tapahtuvat jumalaisessa järjestyksessä. Raguel kuvataan usein vaaka kädessä, mikä symboloi hänen tehtäväänsä tuoda oikeudenmukaisuus kaikkiin tapahtumiin ja tilanteisiin. Raguel auttaa meitä tasapainottamaan tunteitamme, ihmissuhteitamme ja vaikkapa raha-asioitamme. Missä tahansa tunnet, että vallitsee epäharmonia, voit pyytää Raguelia avuksesi tasapainottamaan ja harmonisoimaan tilanteen. Arkkienkeli Raguel työskentelee viidennellä säteellä.


ARKKIENKELI RAZIEL säteilee meille kaikissa sateenkaaren väreissä ja hänen sanotaan tuntevan kaikki maailmankaikkeuden salaisuudet. Raziel tuo sateenkaaren väreissään aina "vahvistusviestin" jostain asiasta. Aina kun siis näet sateenkaaren jossain, voit olla varma, että Raziel on tuomassa sinulle vahvistuksen asiaan, jota olit juuri miettimässä, sekä innostaa sinua laittamaan luovat voimasi täytäntöön. Sateenkaari on siunauksen symboli. Raziel auttaa meitä vapautumaan pelosta ja pysymään valon puolella. Hänen läsnäolonsa on usein hyvin hienovaraista, hän ei tee itsestään numeroa. Mutta hänen läsnäoloaan ei voi olla huomaamatta, kun hän näyttäytyy upeissa väreissään ja taianomaisessa energiassaan.


   
ARKKIENKELI SANDALFON on Metatronin kaksoisveli, ja hän on vastuussa maatähtichakrastamme, joka yhdistää meidät Äiti Maan ytimeen. Kun otamme käyttöön maatähtichakramme, ylächakramme aktivoituvat, ja meille aukeaa pääsy korkeaan esoteeriseen tietoon sekä universumista että itsestämme. Arkkienkeli Sandalfonin sanotaan olevan "pitkä enkeli", mikä kuvastaa hänen tehtäväänsä toimia maan ja taivaan välillä viestinviejänä. Luovuta rukouksesi Sandalfonille, ja hän vie ne aina perille saakka Jumalan valoon. Arkkienkeli Sandalfon on myös äänen ja musiikin arkkienkeli, joka auttaa muusikkoja ja musiikintekijöitä tuomaan musiikkiin mukaan korkeammat ulottuvuudet ja värähtelyn. Olet varmasti ajanut autolla, ja "sattunut" avaamaan radion juuri silloin, kun siellä esiintyy lempiartistisi. Usein näiden pienten viestien takana on Sandalfon, joka haluaa sinun kiinnittävän huomion hänen ohjaukseensa musiikin ja/tai sanojen kautta. Arkkienkeli Sandalfon auttaa muusikkoja luomaan parantavaa musiikkia.
    
ARKKIENKELI AZRAEL on kuoleman ja muutoksen enkeli. Hän auttaa sieluja siirtymään kuoleman hetkellä valoon ja varmistaa, ettei kuolemaan liity kuolevalle kärsimystä tai tuskaa. Azrael on luonamme lohduttamassa, kun päästämme irti omaisistamme.

Oma kokemukseni kuolemasta oli hyvin kaunis, kun oma äitini menehtyi äkillisesti vain 57-vuotiaana. En voinut etukäteen kuvitellakaan sitä rakkauden määrää, mitä seuraavat viikot tulisin tuntemaan ja mitä saisimme koko perheenä osaksemme. Enkelit halusivat todella tehdä tiettäväksi, että he olivat meidän kanssamme: hautajaisaamuna lähdin ulos kävelylle, ja yhtäkkiä edessäni asfalttisella jalkakäytävällä oli kokonainen tuppo höyheniä. Koko hautajaispäivä oli todella kaunis ja aurinkoinen päivä, ja se tuntui surun juhlan sijaan ilon juhlalta. Äiti oli päässyt enkeleiden saattuessa vapauteen, iloon ja valoon!

Arkkienkeli Azrael on mukanamme kaikissa elämämme isoissa muutoksissa ja auttaa meitä siirtymämme keskellä. Azrael auttaa meitä huomaamaan, että muutosta ja kuolemaa ei tarvitse pelätä, vaan ne ovat yhden syklin vaihdos toiseen, josta alkaa aina jotain uutta ja kaunista.