ENKELIJUMALATAR -RETRIITIT
"Sinun tulee olla pehmeä kuin kukka
ja kova kuin timantti"
- Äiti Amma


EnkeliJumalatar -retriitit tarjoavat nykyajan naiselle mahdollisuuden lähteä elämänsä voimamatkalle omaan pyhimpään itseen ja Rakkauden polulle. EnkeliJumalatar-retriitit auttavat naisia hyväksymään oman pyhän naisellisuutensa, kehonsa, intuitionsa, herkkyytensä ja seksuaalisuutensa, sekä ilmentämään täydesti ja tasapainoisesti sitä feminiinistä olemuspuolta, joka meissä on syntymälahjana. EnkeliJumalatar-retriitissä tarkoituksemme on löytää sisäinen ilo, vapaus, luovuus, nautinto ja rakkaus elämää ja itseämme kohtaan Jumalallisen Äidin ja hänen Enkeleidensä läsnäolossa.

EnkeliJumalatar-retriitit ovat ainutkertaisia ja hyvin transformoivia matkoja sisäiseen olemukseemme, jossa yhdistymme muiden kaltaistemme naisten kanssa ja sytytämme mielemme, sydämemme ja henkemme uuteen liekkiin. Saamme työkaluja ja ohjausta oman elämämme tasapainottamiseen, sisäisen ilon ja valon löytämiseen ja siihen, miten voimme jälleen alkaa ymmärtämään oman kehomme ja korkeamman olemuksemme viestejä.


"Maailmassa ei ole mitään voimallisempaa 
kuin naisen rukous." 
- Yogi Bhajan
EnkeliJumalatar-retriitit tarjoavat turvallisen ja rakkaudellisen ympäristön kohdata jälleen oma sisäinen Jumalattaremme, joka on odottanut kutsuamme jo aikojen alusta. Sisäinen, rakastava Jumalattaremme auttaa meitä puhumaan ja elämään totuutemme todeksi, irtautumaan negatiivisista toimintamalleistamme ja uskomuksistamme, syleilemään sekä valoisaa että pimeää puoltamme, seisomaan omassa voimassamme ja ymmärtämään, että olemme oman elämämme Luojattaria. Samalla astumme ulos mm.marttyyrin, uhrin, kiltin tytön ja suorittajan rooleista, ja vapaudumme omaksi itseksemme. Jumalattarina otamme itse vastuun elämästämme ja valinnoistamme ja annamme itsellemme luvan nauttia elämästä täysin sydämin!

EnkeliJumalatar-retriittien sisältö:

~ Ohjattuja meditaatioita
~ Inspiroivia, kohottavia ja vapauttavia luentoja ja workshoppeja 
~ Energiaharjoituksia
~ Keskusteluja, jakamista ja välittämistä
~ Henkilokohtaisia EnkeliJumalatar-ohjauksia
~ EnkeliJumalatar-siunaus
~ "Matka Jumalattaruuden lähteille" -shamaanirummutus
~ Omaa aikaa, lepoa ja rentoutumista
~ Herkullista ruokaa
~ Musiikkia
... Ja runsain mitoin naurua, iloa ja valoa!

Ryhmän koko:
~ Max.15hlöä

Kesto:
~ Pe-Su

UNELMIEN MATKA 
ENKELIJUMALATAR-RETRIITTIIN 
HAVAIJILLE 28.04-04.05.2015! 


ღ Palautteita 


"Tunnen olevani etuoikeutettu, kun sain osallistua retriittiin, se avasi niin monta "nukkuvaa" asiaa elämään. Oivalluksia, ihmetystä, rakkautta, kiitollisuutta, iloa, naurua, itkua, työkaluja oman polun tekemiseen. Ai että seksuaalisuuskin saa olla parisuhteettomankin elämässä, huikeaa! Puhumattakaan kaikista ihanista ihmisistä, miten avointa, rakastavaa, hyväksyvää porukkaa.
 Sydän meinaa pakahtua siitä tunteesta, jonka siellä sain kokea, ja saan sen palautettua kun luen blogiasi tai muistiinpanojani tai fb-ryhmän kirjoituksia. Oma voima, irtipäästäminen, irtautuminen, anteeksianto, tieto, että kaikki on minun sisällä... Kiitollisuus, rakkaus, runsaus, naiseus, seksuaalisuus, meditaatio, alttari... Oi, miten paljon sainkaan viikonlopusta! Kiitos Sinulle Kirsi mahtavasta retriitistä!"


ღ ღ ღ 


"Molemmat retriitit joissa olen ollut, ovat olleet juuri täydellisiä omalla tavallaan, enkä olisi niistä jättänyt sisällöstä mitään pois. Sinulla on mahtava lahja ottaa jokainen osallistuja huomioon omana rakkaussieluna. Ja se mitä itse rakastan yli kaiken, on se valtaisa elämänilo ja kiitollisuus, joka sinusta ryöppyää. Ja myös se myötäelämisen taito, kun ihmiset avaavat koko sydämensä, itkien tahi nauraen. Tarvitaan usein lujaa luottamusta, jotta haavansa uskaltaa tuoda päivänvaloon. Luot ympäristöstä enkelien kanssa turvallisen kaikille tunteille. Ja puhut enkeleistä hyvin selkeästi, että matkan alussakin oleva pääsee hyvin kärryille.

En osaa pistää omia retriittikokemuksia tiukkaan pakettiin. Niin huikeita universuminkokoisia matkoja ovat olleet itseen. Ne mitkä on jääneet päällimmäisenä mieleen, on Rakkaus, rakkaus, rakkaus ja kiitollisuus, kiitollisuus, kiitollisuus. Ja kaikkein koskettavinta ja mahtavinta on ollut nähdä ja seurata, kuinka sydämet syttyvät yksi toisensa jälkeen ja kuinka heillä herää valtava palo haluta itselleen parasta ja uskallusta kokea ansainneensa iloa, onnea, runsautta ja rakkautta elämäänsä. Retriittien jälkeen syntyneet ryhmät ovat auttaneet hyvin monia jälkipuinneissa, ja sieltä on saanut tukea omille kasvukivuille. Rakkaushalauksin ja enkelijoukkojen Kiitoksin: Kiitos kun olet sitä mitä olet ja Kiitos kun teet valorakkaustyötä, monella tasolla!"


ღ ღ ღ 


"Mennyt viikonloppu oli todella huikea kokemus, oli hienoa tavata muita samantapaisia ihmisiä. Ja kuinka helposti meistä tuli ryhmä ja ystävystyimme, todella hienoa! Asiaa tuli todella paljon, ja olenkin miettinyt nyt jälkeenpäin, että olisiko luentoja voinut jotenkin tallentaa vaikka puhelimella nauhoittamalla, muistiinpanoja kun ei juurikaan ehtinyt kirjoittaa. Mutta kuten jossain vaiheessa sanoitkin, kaikki tieto on meissä ja nykyään kaikki tieto on myös saatavissa."


ღ ღ ღ 


"Mulle retriitti tuli oikeaan aikaan. Vähän niinkö välietappi, että mitenkäs tästä jatketaan. Oli ihana nähdä toisia samalla tavalla ajattelevia ja sai jakaa asioita. Kuinka tärkeää onkaan jakaa niitä juttuja, eikä pitää vaan niitä omina ajatuksina ja sitten olla umpikujassa. Sain rohkeutta siihen, että uskallan olla nainen. Oli ihan mahtava puhua myös seksiasioista, koska en todellakaan olisi puhunut niistä esim. 3kk taaksepäin, mutta siinäkin huomasi, kuinka sitä vaan on mennyt eteenpäin. Napanuoria on katkaistu moneen eri suuntaan tai laitettu ne rajat, että minua ei pidetä enää itsestäänselvyytenä. Oman energian suojaus oli kans todella tarpeen. Se kiitollisuus ja lämpö ja rakkaus mikä siellä vallitsi, niin sitä ei kyllä kovin usiasti koe ja varsinkin kun olimme aluksi kaikki toisillemme tuntemattomia. Luottamusta itseeni ja sydämenpolkuuni. Tämä tie on minun tie. Olen käynyt sitä rukousta jonka tein siellä, niin joka ilta läpi, ja raha-asioita en ole enää miettinyt. Olen kyllä tosi kiitollinen siitä, että pääsin tutustumaan myös ihan mahtaviin enkeli-ihmisiin ja olen tosi onnellinen että sain tutustua sinuun."


ღ ღ ღ 


"Voi mahroton millaisia tuulia retriitti saikaan aikaan minun elämässäni! Sydämen ääntä lähdin seuraamaan ja nyt elänkin jo aivan uutta elämää ja tunnen itseni vapaammaksi ja onnellisemmaksi kuin koskaan ennen. Ero epätyydyttävästä suhteesta ja nyt jo uusi ihana koti ja elämä missä puhaltaa ihanat energiat! En ole ikinä ennen nähnyt lapsiani niin tyyninä/onnellisina kuin nyt, on hämmästyttävää kuinka muutos heissä näkyy "kun äiti on onnellinen, koko perhe voi hyvin". Olen erittäin kiitollinen että lähdin mukaan, en ikinä olisi uskonut saavani sieltä näin paljon voimaa lähteä työstämään muutosta. Kiitos Kirsi! Kiitos, kiitos, kiitos!"


ღ ღ ღ 


"Olen opetellut nauttimaan hetkestä. Olen opetellut aistimaan elämää aivan toisella tavalla. Olen alkanut pysähtymään hetkiin ja olemaan niissä kaikilla aisteilla läsnä. Retriitti aloitti minussa tämän opiskelun. Neljäksi päiväksi muu maailma sai minun puolestani olla. Ei puhelinta, ei somea, vain tämä hetki. Siunattu hetki. Onnellisuus ei kummunnut tavarasta, suoritteesta eikä saldosta tilillä, vaan hetkestä, ja se tuli minusta. Olin vain onnellinen ilman mitään erityistä syytä. Pidin erityisesti siitä, että kaiken yllä leijui hyväksyvä rakkaus. Joukossa on voimaa, oli ihana tutustua näihin upeisiin naisiin." 


ღ ღ ღ 


Kiitos, kiitos, kiitos Kaikille Rakkaille EnkeliJumalattarille!

Siunauksin,
Deepthi
HALUATKO TOIMIA ENKELIJUMALATAR-RETRIITIN JÄRJESTÄJÄNÄ
JA TARJOTA KANSSASISARILLESI MAHDOLLISUUDEN 
ELÄMÄNMUUTTAVAAN KOKEMUKSEEN?
Pyydä esite osoitteesta: ammandeepthi@gmail.com

Lisätiedot:

Kuvat: Shawn Reeder