25.7.12

Kaskimäki: Päivä ajan ulkopuolella + meditaatioharjoitus


Tänään 25.7 on 13 kuun kalenterissa VIHREÄ PÄIVÄ, päivä ajan ulkopuolella. Uuden vuoden taite. 13 kuun kalenterissa yhdistyvät sekä aurinkovuosi 365 päivää, että kuunkierto maapallon ympäri aurinkovuodessa, n.13 kertaa. Tässä kalenterissa on 13 kuukautta, joista jokainen on 28 päivää pitkä. Jokaisessa kuukaudessa on 4 viikkoa, vuodessa on yhteensä 52 viikkoa eli aikamolekyyliä. Kalenterissa yhdistyy myös maya-kalenterin Tzolkinin päivät ja rytmit. Eilen 24.7 päättyneen vuoden nimi oli Valkoinen Rytminen Taikuri. Itsetuntemuksen ja itseluottamuksen vuosi.

26.7 alkava uusi vuosi on nimeltään Sininen Resonoiva Myrsky. Muodonmuutoksen ja uudistumisen vuosi, uudistuksesta innostuminen. Vuosi päättyy 24.7.2013

Tämän kalenterin on luonut maya-tutkija Jose Argüelles. Sivulla www.lawoftime.org on lisää tietoa Vihreästä päivästä, jota tänään juhlitaan ympäri maailmaa.

Tähtimatkaajan 13 kuun kalenteri synkronismiin on vastapainona rahan ja tehokkuuden gregoriaaniselle 12 kuukauden kalenterillemme. Mikä on minun rytmini: aika on rahaa vai aika on rauhaa?

Tänään on hyvä pysähtyä, rauhoittua ja iloita kiitollisena kaikesta siitä mitä itsellä on. Olla näin osaltaan välittämässä omasta rauhantilasta rakkautta maapallon kollektiiviseen mieleen. Tänä muutosten ja mullistusten aikana se on varmasti hyvin tarpeellista.

"Se joka omistaa aikasi, omistaa sydämesi. 
Omista siis aikasi ja omistat sydämesi" 
J. ArgüellesTZOLKIN PÄIVÄ TÄNÄÄN
Maya-kalenteri Tzolkinissa on tänään kaksoisporttipäivä. Energiaa on todella paljon, ja se saa aikaan monenlaista tuntemusta ja tunne latausta. Uneliaisuutta ja unettomuutta, fyysisiä ja psyykkisiä tuntemuksia.

Päivä on tänään nimeltään Valkoinen Rytminen Peili, no 58. Asiat rullaavat nyt omalla, luonnollisella painollaan, juuri sellaiseen järjestykseen, jossa mielenrauha ja selkeys pääsevät esille. Jos ei mene helposti, niin on hyvä tarkistaa omaa tekemistään ja suuntaansa. Missä tökkii, siinä on tämän hetken irtipäästämisen tai selkeyttämisen paikka.

Peili on rehellisyyttä, itsen peilaamista ja syvälle itseen katsomista. Se on myös totuudenmiekka, jota ei voi olla käyttämättä asian niin vaatiessa. Päivän energia vie myös hyvin herkkävaistoiseen ja selvätietoiseen olemiseen. Nyt ei voi huijata sen paremmin itseään kuin muitakaan.

Rauhaa ja sydämen selkeyttä tänään meille kaikille.

Uudistavaa uutta vuotta Myrskyn myötä 26.7 alkaen.


* * *  

Deepthi lisää: 

Yllämainitulta The Law of Time (Ajan laki)-sivulta löysin myös Rainbow Bridge-meditaation, joka aloitetaan maailmanlaajuisesti juuri tänään. Suomennan sen tähän, jotta voimme kaikki osallistua siihen. 


SATEENKAARISILTA = UNIVERSAALI RAUHA


"Tulee aika, jolloin linnut putoavat puista, joet myrkyttyvät ja sudet kuolevat metsissä. 
Silloin  sateenkaarisoturit astuvat esiin ja pelastavat tämän maailman."
—Intialainen sanonta

Mitä: Sateenkaarisillan visualisointi Maapallon ympäri 

Kenelle: Kaikki ovat tervetulleita

Miksi: Synnyttääksemme maailmanlaajuisen rakkauden aallon, joka kuuluu koko Maapallolle ja kaikille sen olennoille, luoden moniulotteisen sillan ja avaten tähtiportit toiseen maailmaan

Miten: Yhteisen ja yhtäaikaisen maailmanlaajuisen meditaation avulla yhdistymme toisiimme kollektiivisessa mielessä ja Maapallon elektromangneettisessa energiakentässä

Milloin: Meditaatio alkaa "Päivä ajan ulkopuolella"-päivänä 25.07.2012. Jatkamme tätä meditaatiota joka seitsemäs päivä rakentamalla ykseyden aallon, joka kulminoituu kolmeen viimeiseen päivään ennen 21.12.2012. Joka 28.päivä 13 kuun kalenterissa me harjoitamme vieläkin yksityiskohtaisempaa meditaatioharjoitusta. Näet yksityiskohdat täältä. 
SATEENKAARISILTA-MEDITAATIOPÄIVÄT:

25 July (Day out of Time, Kin 58)
1 August (Magnetic 7, Kin 65)
8 August (Magnetic 14, Kin 72) + Galactic activation portal day!
15 August (Magnetic 21, Kin 79)
22 August (Magnetic 28, Kin 86)
29 August (Lunar 7, Kin 93) + Galactic activation portal day!
5 September (Lunar 14, Kin 100)
12 September (Lunar 21, Kin 107) + Galactic activation portal day!
19 September (Lunar 28, Kin 114) + Galactic activation portal day!
26 September (Electric 7, Kin 121)
3 October (Electric 14, Kin 128)
10 October (Electric 21, Kin 135)
17 October (Electric 28, Kin 142)
24 October (Self-Existing 7, Kin 149) + Galactic activation portal day!
31 October (Self-Existing 14, Kin 156)
7 November (Self-Existing 21, Kin 163)
14 November (Self-Existing 28, Kin 170)
21 November (Overtone 7, Kin 177)
28 November (Overtone 14, Kin 184) + Galactic activation portal day!
5 December (Overtone 21, Kin 191)
12 December (Overtone 28, Kin 198)

19.-21.12.2012 keskitämme ajatukset kolmeksi päiväksi sateenkaarisillan visualisoimiseen. Missä tahansa noina päivinä olemmekaan - kotona tai jossain pyhässä paikassa - yhdistämme mielemme luodaksemme pysyvää positiivisten ajatusten värähtelyä ympäri Maapalloa visualisoimalla sateenkaarisilta ympäri Maapalloa. Sateenkaarisilta on merkki Maapallon palauttamisesta alkuperäiseen rauhan ja harmonian tilaansa.

"Minä olen yhtä Maapallon kanssa,
Maapallo ja minä olemme yksi yhteinen mieli."


Liity joukkoomme levittämään sateenkaarisiltameditaatiota ja kuvaa niin monelle ihmiselle kuin mahdollista merkkinä maailmanrauhasta, eheytymisestä ja onnellisuudesta meille kaikille. Jokaisella on oikeus olla sateenkaarisillalla. Lisäinfoa löydät sivuiltamme: www.lawoftime.org/rainbowbridge ja Facebook.com/GalacticSynchronization). Jos haluat tietää lisää sateenkaaritieteestä, katso sivumme:  “Charming the Rainbow Serpent” at noosphereforum.org.


SATEENKAARISILTA-MEDITAATIO
Circumpolar Rainbow Bridge Visualization
Ennen kuin aloitat meditaation, on hyvä ottaa hetki aikaa hiljentymiseen puhdistaaksesi ja rauhoittaaksesi mielesi ajatuksista. Keskity sitten tuntemaan rakkaus sydämessäsi. Kun tunnet, että mielesi on rauhallinen, aloita visualisaatio.

Visualisoi itsesi Maapallon kristalliseen kuoreen. Tunne sydämesi tämän kristallin keskellä, ja tunne miten se synnyttää siellä voimakkaasti hehkuvan valkoisen valon pisteen.

Sydämesi valo luo eteerisen pilarin, joka laajenee aina etelänavalta pohjoisnavalle saakka.

Visualisoi seuraavaksi suuri, monivärinen valovirta, joka nousee sydämestäsi ja virtaa kummallekin Maapallon navalle, ulos niistä, muodostaen kaksi sateenkaarta kummallekin puolelle Maapalloa. (kuin kuvassa)

Kun Maapallo pyörii akselinsa ympäri, sateenkaarisilta pysyy paikallaan liikkumatta. Tunne nyt, miten nämä kaksi sateenkaarisiltaa syösyvät kehoosi, ja sitten sieltä jälleen pääsi ja jalkapohjiesi kautta ulos, luoden sateenkaarisillan myös oman kehosi ympärille. 

Nyt sinä ja sateenkaarisilta olette yhtä. Sateenkaarisilta maailmanrauhan hyväksi on todellinen. Kun tarpeeksi moni ihminen visualisoi sillan tällä telepaattisella rakkauden aallolla, sateenkaarisillasta tulee totta. 

* * * 

Muutama tämän 13 kuun kalenterin luojan Jose Argüellesin video alla. Myös minä kirjoitin hänestä jo aiemmin, keväällä 2011 täällä

Osa 1.


Osa 2.