PALAUTTEITA

"Luin juuri kirjasi "Ole se valo joka olet", ja muistin taas mikä tässä elämässä on olennaista - lämmin kiitos!"


"Olisiko siitä toista vuotta, kun ostin lehden, jossa oli sinun haastattelusi "uudesta" elämästäsi. En tiedä mitä silloin tapahtui, mutta siinä lehdessä kiinnosti vain sinun haastattelusi ja sen vaikutus oli uskomaton... Minä itkin, itkin ja itkin, ja meinasin aivan pakahtua! Minä itkin elämää, jonka olin kadottanut, mutta jonka tiesin kuuluvan minulle! Se oli mitä suurenmoisin lahja, siinä tilanteessa. Se käänsi elämäni suunnan täysin!""Olen lukenut kirjasi ja olen siitä hyvin kiitollinen. Ei siksi, että olisit kertonut minulle jotakin uutta, vaan siksi, että olen koko 49 vuotta kestäneen elämäni aikana tiennyt tuon kaiken. Näistä asioista vaan ei puhuta. Pelkästään se, että laitoit kirjasi nimeksi sen minkä laitoit, auttaa minua jaksamaan."


"Olen kiitollinen kirjasta; pehmeä kuin kukka, kova kuin timantti. Mielenkiintoinen, syvällinen ja koskettava. Kiitos myös kirjan lopussa olevasta tietopaketista ja meditaatiosta. Osallistuin Oulussa talvella enkeli-iltaasi ja konserttisi oli todella huikea, lauluissasi ja äänessäsi on parantavaa voimaa, kehossani kulki virtauksia koko ajan ja kyyneleitä ei voinut estää. Olo sen jälkeen oli voimallinen."


"Luin illalla koko Pehmeä kuin kukka, kova kuin timantti -kirjasi ja haluan kiittää rohkeudestasi jakaa oman elämäsi muutosprosessia. Olen aina ollut kiinnostunut, mitä ihmisissä tapahtuu, kun he uskaltavat tehdä rohkeita valintoja elämässään ja varsinkin, välittämättä muiden mielipiteistä. Ehkä kirjasi kosketti minua myös siksi, että olen samanikäinen kuin sinä ja kokenut myös avioeron nuoruuden liitosta. Viime vuonna tein itse muutoksia työelämässäni, jotka eivät ulospäin näyttäneet aina niin järkeviltä. Nyt olen kuitenkin onnellisempi. Olen iloinen, että esimerkilläsi ja rohkeudellasi näytät ihmisille, että oman tien kulkeminen kannattaa - kritiikistä huolimatta. Kiitän myös kappaleistasi, jotka ilmeisesti tarvitsin nyt kuultaviksi tässä vaiheessa omaa prosessiani. Erityisesti "Juuri nyt on kaikki hyvin" ja "Anna mun tulla kotiin" (myös "Läikytät mua") koskettivat eilen, kun ne kuuntelin Spotifysta."


"Luin eilen uuden kirjasi ja haluan kiittää sinua siitä, että jaat kokemuksesi ja tietosi meidän lukijoiden kanssa. Sain paljon apua ja neuvoja kirjoistasi, molemmat ovat koskettaneet syvältä ja saaneet kyyneleet valumaan, vaikken yleensä itke pahemmin. Olen jutellut enkeleilleni, käynyt enkelihoidossa ja nostelen enkelikortteja neuvoja saadakseni. Olen polkuni alussa ja välillä uskoni horjuu ja kyseenalaistan kaiken ja suorastaan pakenen yhteyttäni enkeleihin. Nyt vasta ymmärrän, että pelkään muutosta. On ollut lohduttavaa lukea, että sinullakin on ollut epäilyksiä eikä sinunkaan polkusi ole helppo ollut. Olet johdattajani, suunnannäyttäjä ja inspiraatio. Kiitos kiitos kiitos!"


"Jo ensi kertaa kirjan käsiini saadessani tunsin, miten voimallinen energiaaalto huuhtoi päästä varpaisiin. Kirja käsitteli hyvin samoja teemoja, joita olin työstänyt omassa elämässäni. Miten olla herkkä ja samaan aikaan vahva? Miten nousta omaan voimaansa ja korkeimpaan potentiaaliinsa? Miten olla (seksuaalinen) nainen tällä uudella tietoisuudella? Kuvaat asioita hyvin selkeästi ja inspiroivasti. Saan paljon tukea omalle matkalleni.

Minua koskettaa erityisesti rehellisyytesi sekä nöyyytesi ja luottamuksesi elämän tummienkin vesien edessä. Saan esimerkistäsi todella paljon voimaa ja valoa. Kuten aikaisempikin kirja, myös tämä kirja saa minut oivaltamaan, itkemään ja nauramaan, moneen kertaan. Äitisi hyvin lempeä ja voimakas energia tuntuu sivuilla vahvana ja näen vielä päiviä kirjan lukemisen jälkeenkin hänen kauniit, turkoosina hohtavat silmänsä. Toivon, että tämän hyvin korkeaa energiaa ja tärkeitä teemoja kantavan kirjan lukisi mahdollisimman moni, niin naiset kuin miehet. Lämmin kiitos, että jaat näitä palasia itsestäsi meille kaikille!"


"Suuret kiitokset ihanista kirjoistasi, jotka ovat olleet minulle tärkeitä omalla polullani! Olen freelance-toimittaja ja opiskelen parhaillaan toimittajan työni ohella vyöhyketerapeutiksi. Valinta on ollut ja on edelleen yksi elämäni suurimmista käännekohdista. Kun viime vuoden tammikuussa luin ensimmäistä kirjaasi, koin hyvin voimakkaasti että sen jokaiselta sivulta paistoi rakkaus ja valo. Samoihin aikoihin kundalinienergiat heräsivät yllätyksekseni kehossani - oli lopulta helppo tehdä hyppy kohti uutta kutsumustyötä.

Nyt luen hitaasti tunnustellen toista kirjaasi ja jälleen tunnen, miten sen sivuilta siirtyy minuun voimaa. Samalla saan miettiä omaa prosessiani ja omien varjojeni kautta oppimista - jotta voin auttaa paremmin asiakkaitani auttamaan itseään. Kirjasi auttaa minua ymmärtämään (ja toivottavasti myös muistamaan...!) oppijan asenteen ja vastaanottavaisuuden tärkeyden."


"Kiitos sinulle Kirsi, että olet olemassa. Kirjasi, musiikkisi ja elämäsi ovat auttaneet minua uskomaan entistä enemmän oman tieni oikeellisuuteen, olet ollut tärkeänä oppaana ja koska olet ollut sitä minulle, uskon, että olet ollut sitä monelle muullekin. Olen löytänyt omat enkelini ja ne ovat läsnä jokaisessa hetkessäni, tuoden iloa ja ymmärrystä elämään."