ETEERISET ÖLJYT
"Eteerisiä öljyjä on käytetty tuhansia vuosia kosmeettisiin tarkoituksiin sekä niiden henkisesti ja hengellisesti kohottavien ominaisuuksiensa vuoksi. Young Living on aina ollut eturintamassa tuoden tätä ikivanhaa perinnettä nykypäivän käyttäjille ja tiedottaen miljoonille ihmisille mielen ja kehon hyvinvoinnista, jonka he eivät ehkä koskaan ajatelleet olevan mahdollista. Koska öljyt uutetaan pääasiassa huolellisella vesihöyrytislausmenetelmällä sekä kylmäpuristamalla, puhtaimmat eteeriset öljyt ovat paljon tehokkaampia kuin kasvit, joista ne uutetaan. Kun kädessäsi on pullo tehokasta eteeristä öljyämme, ulottuvillasi on koko luonnon puhdas olemus." -Young Living


TILAUSOHJEET ALLA
OMA TARINANI

Eteeriset öljyt tulivat elämääni syksyllä 2015 ystäväni myötävaikutuksella. Olin saanut seurata vierestä, miten hän hoiti niin itseään kuin koko perhettään ja kotiaan eteeristen öljyjen avulla mitä vakuuttavimmin tuloksin, ja halusin itsekin kokeilla öljyjen maagisia vaikutuksia. 

Muistan ihastelleeni ensimmäisellä Intian matkallani, miten koko maa oli täynnä erilaisia tuoksuja, ja miten huumaavia niistä parhaimmat olivat. Suomeen palatessani jäin kaipaamaan tuoksujen kohottavaa voimaa, kun tajusin, miten neutraalissa ympäristössä elämme. Amman luota toin ensimmäiset eteeriset öljyt ja luonnonparfyymit, ja pikku hiljaa luovuin kotona kaikesta keinotekoisesta kosmetiikasta, parfyymeistä, siivousaineista sekä hiustuotteista. Tänä päivänä kotini on täysin kemikaalivapaa, ja nenäni on jo niin tottunut luonnollisiin tuoksuihin, että jos joskus törmään henkilöön, joka kantaa ihollaan parfyymiosastolta ostettua parfyymiä, niin se tuntuu minusta tänä päivänä uskomattoman vahvalta. En voisi enää itse palata käyttämään keinotekoisia tuoksuja.

Kun sain tutustua Young Livingin öljyihin, niistä tuli nopeasti iso osa jokapäiväistä elämääni. Käytän niitä sekä kohottamaan, vahvistamaan, hoitamaan että puhdistamaan niin kehoani, ihoani, mieltäni kuin kotianikin. En voisi enää kuvitellakaan eläväni ilman näitä ihania tuoksuja elämässäni! 

Siksi uskallan nyt viimein suositella Young Livingin eteerisiä öljyjä myös muillekin! Jos haluat liittyä Young Living-öljyjen tilaajaksi, niin voin auttaa sinut alkuun. Öljyjä pääsee nimittäin tilaamaan vain rekisteröityneet käyttäjät, ja päästäksesi rekisteröitymään, tarvitset jonkun jo rekisteröityneen tilaajan itsellesi "suosittelijaksi". Näin varmistetaan myös, että jos sinulle tulee kysymyksiä, niin sinulla on joku henkilö, jolta voit suoraan kysyä neuvoja, tai joka voi ohjata sinut eteenpäin Young Living-tiimin luo vielä syvemmissä kysymyksissä. Suosittelija saa myös tilauksistasi bonusta omalle tililleen.

NÄIN LIITYT HELPOSTI YOUNG LIVING -ÖLJYJEN TILAAJAKSI 


🌸Klikkaa Young Livingin kotisivuille: https://www.youngliving.com/vo/#/signup/new-start

🌸Tulet sivulle, jossa lukee "Valitse oma jäsenyytesi"

🌸Valitse "Jälleenmyyjä" (joka minäkin olen). Saat suosikkituotteittesi vähittäishinnasta 24 % alennusta ja sinulla on mahdollisuus suositella öljyjä ystävillesi ja halutessasi luoda vaikka kokonainen toimeentulo öljyjen avulla tai vähintäänkin oikein mukavaa lisätuloa - ja samalla edistät luonnonmukaisen hyvinvoinnin tukemista niin lähelläsi kuin koko maailmassakin!

Jos olet kiinnostunut öljyistä liiketoimintana (tämä ei siis ole mitenkään pakollista, ainoastaan mahdollisuus), niin ota minuun yhteyttä Messengerin välityksellä, niin ohjaan sinut asiassa mielelläni eteenpäin!

🌸Nyt takaisin sisäänkirjautumiseen: Valitse seuraavaksi "Maa" ja "Kieli", ja vastaa sitten kysymykseen "Kenen kautta tutustuit Young Livingiin?" Klikkaa: "Sain kutsun jäseneltä, ja minulla on hänen tunnusnumeronsa."

🌸Kirjoita kysymyksen alle ensimmäiselle riville minun SponsorID 3342156, ja toiselle riville alalinjalaiseni SponsorID 16295431.

🌸Tämän jälkeen eteesi aukeaa lomake, johon täytät omat tietosi. Etene ohjelman ohjeistuksen mukaisesti.

🌸Kun olet täyttänyt tietosi eteesi aukeaa erilaisia aloituspakkauksia. Älä kuitenkaan valitse mitään vielä tässä vaiheessa, vaan skrollaa ihan sivun alalaitaan ja valitse ”Jatka ilman aloituspakkausta”.

🌸Pääset nyt varsinaiseen verkkokauppaan eli Young Livingin virtuaalitoimistoon ja öljyjen aarreaittaan! Valitse vasemmasta laidasta Essential Rewards, joka on Young Livingin oma kuukausitilausohjelma. Valitse päivä, jolloin toivot että kuukausittainen toimituksesi tulee ja tee tilauksesi Essential Rewards-ohjelman kautta. Kun tilaat tämän kuukausitilauksen kautta, saat toimituskulut huomattavasti edullisemmin ja keräät pisteitä, joilla pystyt tilaamaan tuotteita ilmaiseksi.

Lisäksi kuukausitilaajat saavat myös ylimääräisiä lahjoja ja promotuotteita. Tämän kuukausitilausohjelman voit halutessasi lopettaa koska vain soittamalla tai meilaamalla Young Livingin asiakaspalveluun (0800-913239).

🌸 Jos haluat seuraavassa kuussa eri tuotteet, niin kirjaudut vain tunnuksillasi verkkokauppaan sisälle ja valitset kyseisen kuukauden tuotteesi. Ohjelma lähettää tästä kyllä myös muistustusviestin.

🌸 Suosittelen lämpimästi aloittamaan kustannustehokkaalla ja monipuolisella Aloituspakkauksella (Premium Starter Kit with Dewdrop (FI), tuotenumero: 546340), jossa saat diffuuserin sekä kaikki tärkeimmät öljyt (12 öljyä), joiden kanssa sinun on helppo päästä alkuun! Sitten vain nautiskelemaan niin ihanista öljyistä kuin Essential Rewardsin eduistakin!

Mikäli sinulle tulee mitään kysyttävää, autan mielelläni! Laita minulle vain viestiä Messengerissä.

HUOM! Järjestelmässä on jossain vaiheessa ollut jotain pieniä bugeja, ja uudet asiakkaat ovat joutuneet täyttämään tietonsa muutaman kerran ennen kuin ohjelma on vienyt prosessin loppuun saakka. Älä siis hätäänny, jos ohjelma heittää sinut aluksi "ulos". Aloitat vain prosessin uudelleen.✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨Jos sinulle tulee mitä tahansa kysymyksiä, voit olla minuun yhteydessä meilitse osoitteessa deepthiyoungliving@gmail.com. Neuvon mielelläni sinut alkuun eteeristen öljyjen ihmeellisen ihanaan maailmaan!

Nautittavaa matkaa tuoksujen parissa!

Deepthi