DEEPTHI


"Jos elämme ymmärtäen maailman todellisen luonteen, 
pystymme kohtaamaan kaikki vastaantulevat kokemukset rauhallisin mielin." 
~Amma
“Be the light you are!” Nämä sanat tulivat minulle sisäisenä viestinä vuonna 2009. Ne olivat minulle kutsu astua sydämenpolulle ja omaan sieluntehtävääni. 

Minä olen Deepthi, intohimoinen sydämestä elämisen, pyhän naiseuden ja enkelitietoisuuden puolestapuhuja sekä valon äänen lähettiläs. Missionani on auttaa ihmisiä löytämään oma jumalallisuutensa, sielunäänensä sekä saattaa erityisesti naiset omaan rakkauden voimaansa palvellakseen tätä maailmaa rakkaudessa, valossa ja ilossa. Meidän on aika muistaa todellinen luontomme, voimamme ja intuitomme, sekä yhdistyä pyhän rakkauden nimissä.


"Women should wake up from their sleep, wake up to spiritual awareness. There is infinite spiritual power within them. They are not weaklings and they must realize this. They have at their disposal two very powerful tools, love and patience, which are the sharpest and the strongest weapons of all. These two qualities are capable of conquering anything with ease."
~Amma


Minä olen syntynyt pienessä maalaiskylässä Etelä-Pohjanmaalla Jalasjärvellä metsien ja peltojen keskellä. Olin herkkä mutta tomera tyttö, joka rakasti luontoa, laulamista ja hiljaisuutta. Kuusivuotiaana sain ensimmäisen selvänäköisen visioni: näin itseni laulamassa suurelle ihmisjoukolle isolla areenalla.

Lapsuuteni ja nuoruuteni vietin musiikin opiskelun parissa, ja 15-vuotiaana aloitin keikkailun, mikä huipentui tangolaulukilpailun voittoon Seinäjoella v.1998. Voiton myötä pääsin tekemään sitä, mistä olin pikkutytöstä saakka haaveillut: esiintymään isoille areenoille, levyttämään useita albumeja, sekä tapaamaan ihmisiä ympäri Suomea. 

Uusi lehti elämässäni kääntyi vuonna 2004, kun ilo ja intohimo musiikkia kohtaan oli yhtäkkiä hiipunut ja ymmärsin palaneeni loppuun työssä, jota rakastin sydämeni pohjasta. Samaan aikaan kävin läpi sekä omaa että vanhempieni avioeroa, mikä vei lopulta pohjan koko elämältä.

Eräänä päivänä kesällä 2005 löysin itseni enkelitulkitsijan vastaanotolta, mikä oli viimeinen oljenkorteni itseni ja elämäni pelastamiseen. En odottanut vastaanotolta mitään, mutta tuossa istunnossa koin hämmästyksekseni ensimmäistä kertaa enkelten taivaallisen rakkauden läsnäolon. Tuo kokemus käänsi koko maailmankuvani ympäri ja yllätyksekseni vahvimpana tunteena sydämeeni tulvahti helpotus: helpotus siitä, että se mitä fyysisin silmin näemme ja koemme, ei olekaan kuin vasta yksi osa tätä kaikkea todellisuutta, jossa elämme. Oli kuin olisin tullut kotiin. Samalla aloin muistaa, miten olin jo pikkutytöstä lähtien aistinut ja "nähnyt" asioita, vaikka en ollut silloin ollut sitä näkemiseksi ymmärtänyt. Tästä avautui polku todelliseen elämäntehtävääni ja muiden auttamiseen sydämenpolulle.

Enkeleiden rakastavan läsnäolon ja ohjauksen, sekä tietoisuuteni avautumisen myötä aloin spontaanisti ymmärtää universaaleja henkisiä lakeja ja kaiken ykseyttä. Aloin ymmärtää, että suurimmat kriisit ja epäonnistumiset ovatkin itse asiassa valepukuisia enkeleitä; epäonnea ei ole, on vain suunnaton rakkaus, joka ympäröi meitä kaikkia.

Kolmen vuoden kuluttua ensimmäisestä enkelikohtaamisesta löysin ystäväni johdatuksesta tieni Äiti Amman luo Helsingin Kaapelitehtaalle. Siitä parin kuukauden päästä olin jo hänen ashramissaan tekemässä vapaaehtoistyötä, antautumassa omalle sydämenpolulleni ja opettelemassa elämään tietoista elämää. Ammassa tunnistin oman mestarini - jota en tiennyt edes tarvitsevani - ja näin omin silmin, miten jokainen meistä voi omilla pienillä teoillaan, valinnoillaan, ajatuksillaan ja suhtautumisellaan elämään elää onnellista elämää, auttaa muita ja tehdä maailmasta paremman paikan elää meille kaikille. Se teki minuun syvän vaikutuksen ja on suurin inspiraationi vielä tänäkin päivänä. Vuonna 2009 Amma antoi minulle nimen Deepthi, mikä tarkoittaa suomeksi "valaisija" tai "äkillinen valo". Tämän myötä perustin tämän blogin, jossa aloin jakaa omia oivalluksiani sydämenpolulla. Pian minulta alettiin kysyä henkisen kasvun neuvoja, ja keväällä 2010 pidin ensimmäisen Enkeli-illan kotonani. Nuo illat jatkuvat edelleen, nyttemmin nimellä EnkeliJumalatar-illat ja -retriitit.

Vuonna 2012 minulle tuli kesken automatkan kouristuskohtaus, jonka myötä hengitykseni salpautui ja hengitystekniikkani vioittui. Seuraavana kesänä minulla todettiin spasmodinen dysfonia äänihuulissa. Pystyin puhumaan vain pätkittäin, laulamaan en ollenkaan. Lääkärin lausunto oli, että minun täytyisi vaihtaa uraa. Lääketieteellä ei ollut vaivaani pysyvää ratkaisua, joka palauttaisi ääneni. Tästä alkoi minun monen vuoden paranemisprosessi, initaatio pyhän äänen ja laulamisen pariin, jonka kautta olen löytänyt ikiaikaisten äänen mysteerien, parantavan laulun ja rakkaudellisen kommunikaation pariin.

Tämän matkan aikana olen ymmärtänyt, että ääni on kirjaimellisesti sielumme sointu. Ääni kertoo, kuka olemme ihmisenä, millaisia tunnelukkoja meissä on, mitä kannamme alitajunnassamme ja mitä vedämme elämässämme puoleemme. Äänen avulla voimme joko heikentää hyvinvointiamme tai vahvistaa sitä. Ääni auttaa meitä parantumaan vanhoista haavoista, avaamaan sydämemme ja astumaan omaan täyteen valoomme.


“It is the state of vibration 
to which a person is tuned
that accounts for his soul’s note”
~Hazrat Inayat Khan


Oma ääneni vei minut kuuntelemaan oman sydämeni ohjausta ja tekemään jokapäiväisessä arjessa valintoja, jotka ovat linjassa korkeimman ohjauksen ja sisäisen totuuteni kanssa. Vuosien varrella olen valmistunut musiikkipedagogiksi (AMK 2017), käynyt Enkelienergia-koulutuksen, suorittanut Reiki 1-2-opinnot ja intialaisen päähieronnan kurssin, valmistunut Intiassa naurujoogaohjaajaksi, sekä kouluttanut itseäni tantrisissa workshopeissa. Lisäksi olen tutkinut ja opiskellut lukemattoman määrän materiaalia aiheina mm.Egyptin, Atlantiksen ja Lemurian ajan mysteeriopetukset, papitar- ja jumalatarinitaatiot, pyhä naiseus ja pyhä seksuaalisuus, tantra, mielen voima, sielulaulu ja valon ääni, astrologia ja kuunkierto, sekä puhdas ravinto. Intohimonani on luonnonmukainen, kehoa ja sydäntä kuunteleva elämä, jossa sisäisenä ohjaajanani on ajatus "ole se valo joka olet".

Olen syvästi kiitollinen siitä, että saan elää tänä päivänä uskollisena omalle sydämenpolulleni. Uskon siihen, että erityisesti naisilla on tässä ajassa on aivan oma, tärkeä roolinsa maailman sydäntietoisuuden herättäjinä, rakkauden ankkuroijina. Vanhat, kankeat rakenteet ovat murtumassa ja tarvitaan uusia, sydämeen ja intuitioon luottavia ihmisiä rakentamaan uutta maailmaa. Sen me teemme parhaiten yhdistymällä omaan sydämeemme, kehoomme, ääneemme ja kohtuumme, ja ottamalla käyttöön ne lahjat, jotka meille kullekin on suotu. 

Vuodesta 2010 lähtien olen pitänyt sydäntietoisuuteen keskittyviä EnkeliJumalatar-iltoja ympäri Suomea noin kahden kolmen illan viikkovauhdilla sekä useita retriittejä sekä Suomessa että ulkomailla. Minulta on ilmestynyt omaelämäkerralliset kirjat Ole se valo joka olet (Tammi 2013) sekä Pehmeä kuin kukka, kova kuin timantti (Tammi 2015) ja Sydämen Matkaopas (Tammi 2018). Olen myös toiminut kääntäjänä We Are Human Angels -yhteisön Me olemme ihmisenkeleitä -kirjalle sekä Amman suomenkielisen Matruvanin artikkeleiden suomentajana.

Syksyllä 2018 perustin naisten henkiseen kasvuun keskittyvän Pyhä Nainen Akatemian ja aloitin kouluttamaan naisia omaan pyhään naiseuteen 12kk:n Pyhä Nainen Ylipapitar -koulutukseni avulla. Tällä hetkellä opiskelen ja syvennän lauluani Michael Schirmerin Ääniparantajakoulutuksessa, irlantilaisen Stellarin Stellar Wisdom Schoolissa sekä australialaisen Dominique Oystonin Goddess Voice Academyssä. Asun Helsingissä rakkaan aviomieheni kanssa, jonka kanssa julkaisimme helmikuussa 2019  uuden suomenkielisiä mantralauluja sisältävän Valoa -albumin.


Lämpimästi tervetuloa mukaan matkalle kanssani! "Seuraa unelmiasi, tee elämästäsi tie,
joka johtaa Jumalan luo. 
Toteuta Hänen ihmeitään. Paranna. 
Tee profetioita. Kuuntele suojelusenkeliäsi. 
Kehitä itseäsi. Ole sotilas, joka on onnellinen taistelussa." 
~Paolo Coelho
Rakkaudella,
Deepthi
pyhanainen@gmail.com
www.pyhanainen.com

FB: Deepthi Godesa
IG: deepthigodesa