DEEPTHI SHOPLämpimästi Tervetuloa Deepthi Shopiin! TUOTTEIDEN TILAUS:

- Laita minulle tilauksesi meilitse osoitteeseen ammandeepthi@gmail.com
- Lisää viestiin kotiosoitteesi ja puhelinnumerosi
- Saat paluupostissa tilinumeron, jolle tuotteet maksetaan etukäteen
- Toimitusaika 2-7 päivääKiitos, kiitos, kiitos!_____________________________________________________________


ღ TUOTTEET ღ 

_____________________________________________________________

DEEPTHIN UUSI VALOA -ALBUMI
(Ilmestynyt 09.02.2019)


UUTUUSALBUMI 20€ + 5€ postikulut
DEEPTHI: VALOA


DEEPTHI ~ Mantramusiikkia Pohjolan Valosta ja Mystisyydestä

Deepthi (Kirsi Ranto) on julkaissut seitsemän vuoden tauon jälkeen uutta musiikkia. Suomenkielistä mantramusiikkia sisältävä Valoa-levy julkaistiin 9.2.2019 Helsingin Finlandia-talossa.

Deepthi on ensimmäinen suomalainen artisti, joka laulaa omalla äidinkielellään mantroja pohjolalaisjuurien sävyttämänä. Mantralaulut kumpuavat meidän omasta historiastamme, pohjoisen valosta ja mystisyydestä. Kiehtovia yhtymäkohtia on myös oman kansalliseepoksemme Kalevalan tunnelmaan ja taikaan.

Perinteistä mantramusiikkia lauletaan yleensä sanskritin kielellä ja sitä leimaa vahva antaumuksellisuus sekä henkiseen yhteyteen antautuminen. Mantramusiikin tarkoitus on rauhoittaa, kohottaa mieltä ja puhdistaa ihmistä sisäisesti.

Levyn ja uudenlaisen musiikkityylin syntymisen taustalla on Deepthin henkilökohtainen kasvumatka suomalaisesta iskelmä- ja tangolaulajasta antaumuksellisen, sisäiseen hiljaisuuteen virittävän musiikin tulkitsijaksi. Deepthin musiikissa erikoisuutena on nimenomaan suomenkieliset mantrat, jotka kuulostavat vuorotellen kuin hoivaavalta syliltä ja alkukantaisilta kutsuhuudoilta saatellen kuulijan omaan sisäiseen maailmaansa.

Vuonna 2012 Deepthin elämässä alkoi tapahtumaketju, joka johti hetkellisesti myös äänen menetykseen. Se sysäsi hänet tutkimaan entistä syvällisemmin äänen ja musiikin syvempiä vaikutuksia, ja ymmärtämään äänen merkitystä osana ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Tänä päivänä Deepthin ääni soi jälleen – kauniimpana ja herkempänä kuin koskaan. Avain tervehtymiseen on ollut nimenomaan hiljentyminen omien sisäisten voimavarojen äärelle. Kiinteästi läsnä ovat olleet mantramusiikki, meditaatio, yhteys luontoon ja henkiset harjoitukset.

”Uskon, että kun ihminen laulaa omalla äidinkielellään mantroja, se puhuttelee häntä vieläkin syvemmin. Otimme levylle mukaan suomenkielisiä sanoja ja lauseita, joita laulamalla ja joihin keskittymällä kuulija pääsee helposti sukeltamaan sisäiseen maailmaansa. Sanat jäävät alitajuntaan sisäisiksi voimasanoiksi ja -lauseiksi”~Deepthi

Deepthin musiikki voidaan nähdä myös osana ripeästi nousevaa musiikki-ilmiötä ja globaalia Slow Music Movement:ia, jossa korostuu ihmisten ja ympäristön hyvinvointi, yhteisöllisyys ja rauha.


KAPPALEET

1. Loitsu
2. Valoa
3. Marian rukous
4. Äiti Maa
5. Louhen laulu
6. Keijutanssi
7. Tulen synty
8. Rauhaa
9. Lokaha-mantra
10. Sydämeni valo
11. Polaris


👉 Levyn tilausohjeet yllä!

_____________________________________________________________

Uutuuskirja 39€+ 10€ postikulut
KIRSI RANTO

SYDÄMEN MATKAOPAS - NAISEN VAIETTU VOIMA

Opas rakkaudelliseen elämään ja sisäiseen vapauteen

"Sydämen matkaopas - Naisen vaiettu voima -kirja auttaa naisia menestymään elämässä ja luomaan arkeen henkisen ja tasapainoisen pohjan. Kirjan ensimmäisessä osassa virityt enkeliyhteyteen ja astut sydämenpolulle. Kirjan toisessa osassa herkistyt ja vapaudut feminiiniselle elämäntavalle jumalallisen Äidin ja Maria Magdalenan johdatuksessa. Tutustut pyhään kehoosi, naiseuteesi, seksuaalisuuteesi ja syvimpiin intohimoihisi tehtävien, kysymysten ja meditaatioiden avulla.

Levitä unelmillesi siivet! Opi omistamaan kehosi, sielusi, sydämesi ja äänesi ja seisomaan rohkeasti niiden takana. Kirjan luettuasi tiedät, kuka olet ja mitä olet tullut maailmaan tekemään ja nautit arjestasi täysin sydämin. "

TAMMI 2018

👉 Kirjan tilausohjeet yllä!_____________________________________________________________

Loppuunmyydyt tuotteet:TUOTE LOPPU
Kirja 25€
KIRSI RANTO
PEHMEÄ KUIN KUKKA, KOVA KUIN TIMANTTI

"Kirsi Ranto jatkaa edellisen kirjansa tarinaa ja vie lukijat mukanaan sisäiselle matkalle, jolla hän tällä kertaa huomaa sukeltavansa keskelle pimeyttä, kuolemaa ja erityisesti naisia koskevia myyttejä. Omalla pelottomalla elämänjanollaan Kirsi rohkaisee myös lukijaa vapautumaan menneisyyden rooleista, vanhoista, kahlitsevista uskomuksista ja käyttäytymismalleista.
Ihminen voi kasvaa omaksi itsekseen, olla yhtä aikaa herkkä ja vahva ja oivaltaa, että henkisyys ei sulje pois seksuaalisuutta eikä seksuaalisuus henkisyyttä. Näihin teemoihin uppoutuessaan Kirsi kulkee suomalaisten viljapeltojen ja tuntureiden keskeltä aina intialaisiin temppeleihin ja amerikkalaisiin miljoonakaupunkeihin asti. Johdattajina ja toivon tuojina matkalla toimivat jo edellisestä kirjasta tutut enkelit ja Äiti Amma."


TAMMI 2015


TUOTE LOPPU
Esikoiskirja, saatavana nyt pokkariversiona 10€
(Pokkariversiossa ei ole mukana meditaatioCD:tä, mutta sen voi tilata minulta erikseen! Lisää CD:stä alla)

KIRSI RANTO
OLE SE VALO JOKA OLET
Enkeleitä ja villasukkia

"Vuoden 1998 tangokuningatar Kirsi Ranto kertoo, miten onnenhuuma ja suosio vaihtuivat loppuunpalamiseen. Hän menetti niin uran, avioliiton kuin elämänuskonkin, ja nämä kokemukset johdattivat hänet voimallisen kysymyksen äärelle: “Kuka minä olen?”Ole se valo joka olet on inspiroiva omaelämäkerrallinen seikkailumatka ja kertomus avautumisesta ilolle ja rakkaudelle. Johdattajina matkalla toimivat enkelit sekä halaava hyväntekijä Äiti Amma, jonka ashramissa eli henkisessä keskuksessa Intiassa Kirsi nykyisin vierailee kahdesti vuodessa. ”Enkelit ja Amma eivät edusta minulle mitään erityistä uskontoa, vaan he ovat opettaneet minulle syvempää itsetuntemusta ja valoisampaa elämänasennetta. Toivon, että lukiessasi tätä kirjaa näet kaiken sen ohjauksen, jota sinäkin saat elämässäsi osaksesi. Mikään ei ole sattumaa. Et ole koskaan yksin.” Kirjan mukana on Kirsi Rannon pianomusiikkia sisältävä CD, joka johdattaa kuulijan meditaatioon, rentoutumiseen ja hiljentymiseen."

LUE PALAUTTEITA TÄÄLTÄ: https://www.facebook.com/events/718471524846563/781639828529732/?notif_t=like

"Luin juuri kirjasi "Ole se valo joka olet", ja muistin taas mikä tässä elämässä on olennaista - lämmin kiitos!"

"Olisiko siitä toista vuotta, kun ostin lehden, jossa oli sinun haastattelusi "uudesta" elämästäsi. En tiedä mitä silloin tapahtui, mutta siinä lehdessä kiinnosti vain sinun haastattelusi ja sen vaikutus oli uskomaton... Minä itkin, itkin ja itkin, ja meinasin aivan pakahtua! Minä itkin elämää, jonka olin kadottanut, mutta jonka tiesin kuuluvan minulle! Se oli mitä suurenmoisin lahja, siinä tilanteessa. Se käänsi elämäni suunnan täysin!"

"Olen lukenut kirjasi ja olen siitä hyvin kiitollinen. Ei siksi, että olisit kertonut minulle jotakin uutta, vaan siksi, että olen koko 49 vuotta kestäneen elämäni aikana tiennyt tuon kaiken. Näistä asioista vaan ei puhuta. Pelkästään se, että laitoit kirjasi nimeksi sen minkä laitoit, auttaa minua jaksamaan."

TAMMI 2013
TUOTE LOPPU
CD 10€

KIRSI RANTO ღ DEEPTHI
Music for Meditation and Relaxation
(HUOM! Tämä CD on ilmestynyt Ole se valo joka olet -kirjan välissä)


1. Dawn (Säv.Kirsi Ranto)
2. Ocean and Me (Säv.Kirsi Ranto)
3. Frosty Night (Säv.Kirsi Ranto)
4. Prayer (Säv.Kirsi Ranto)
5. Mother's Embrace (Säv.Kirsi Ranto)

Nämä instrumentaalikappaleet on julkaistu myös youtubessa ja löydät ne täältä:
http://www.ammandeepthi.blogspot.fi/p/meditaatiovideot.html

DEEPTHI MUSIC FINLAND 2015

TUOTE LOPPU
CD 10€

KIRSI RANTO
Ja niin joulu tulla saa1. Ave Maria (Säv.Franz Schubert, San. Scott Walter)
2. Taivas sylissäni (Säv.Carola Häggkvist, San.Erik Hillestad, Suom.san.Maija Kalaoja)
3. Jouluyö, juhlayö (Säv.Franz Gruber, San.Joseph Mohr)
4. Ja niin joulu tulla saa (Säv.San.Kirsi Ranto)
5. Joululaulu (Säv.Mel Tormé, San.Robert Wells)
6. Joululaulu (Säv.Konsta Jylhä, San.Paul Holm)
7. En etsi valtaa loistoa (Säv.Jean Sibelius, San.Sakari Topelius)
8. Tonttu (Säv.Lyyli Wartiovaara-Kallioniemi, San.Viktor Rydberg, Suom.san.Walter Juva)
9. Varpunen jouluaamuna (Säv.Otto Kotilainen, San.Sakari Topelius, Suom.san.Karl Adolg Hougberg)
10. Hiljainen pyyntö (Säv.San.Kirsi Ranto)

DEEPTHI MUSIC FINLAND 2011