OLE SE VALO JOKA OLET
Ole se Valo joka Olet - Ajatuksiani jumalaiseksi ihmiseksi, 
omaksi Itseksi kasvamisesta tässä ajassa
Kirjoitettu syksyllä 2009


Oletko tullut elämässäsi sille pysäkille, joka kehottaa sinua pysähtymään, tutkimaan elämääsi ja itseäsi lähemmin? Ehkä juuri siitä syystä olet löytänyt sivuilleni. Autan Sinua alkuun polulla, jolla autat lopulta itse itsesi Uuteen Elämään.

Kutsun uuteen elämään astumista puhdistumisprosessiksi, ylösnousemukseksi, sydämenpolulle astumiseksi. Se on astumista omaan voimaasi, se on itsesi rakkaudella hyväksymistä. Silloin havahdut tiedostamaan, että Sinussa on Voima, Tahto ja Rakkaus, ja näin ollen kyky valita toisin. Mitä valitset silloin toisin? Valitset lopettavasi henkilökohtaisen kärsimyksen ja astut rakkauden polulle. Ymmärrät, että valitset kärsimyksesi - negatiiviset ajatuksesi ja kaiken mitä siitä seuraa - itse. Silloin ymmärrät myös, että voit myös itsenäisesti valita Rakkauden, kaiken sen lempeyden ja luonnollisen runsauden, joka elämässäsi ja elämääsi alkaa virrata sen jälkeen. Ehkä nyt ajattelet, että se on mahdotonta. Ystäväni, ei se ole. Sinulla on kaikki valtakunnan Avaimet kädessäsi, sinun tarvitsee vain kaivaa ne taskusi pohjalta, muistaa niiden olemassaolo.

Usein on niin, että puhdistuminen alkaa jonkun suuren muutoksen myötä. Tulee avioero, meidät irtisanotaan töistä, menetämme jonkun rakkaan läheisen tai sairastumme (mutta sen ei tarvitse mennä niin pitkälle). Kutsun näitä muutoksia Valepukuisiksi Enkeleiksi. Ne tulevat ensin shokkina, repivät meidät kenties riekaleiksi ja järkyttävät koko maailmankuvaamme, mutta jälkikäteen saatamme pystyä näkemään ne siunauksina: vain niiden kautta sielumme on voinut kasvaa, olemme päässeet lähemmäksi sitä jumalallista Itseä, joka todellisuudessa olemme.


Uusi Aika

Yleismaailmallisesti elämme suuria henkisten muutosten aikoja. Muutos näkyy kaikkialla ympärillämme. Perusarki ympärillämme tuntuu vain kiihtyvän, ihmiset voivat yhä huonommin ja luonnonkatastrofit yltyvät kaikkialla maailmassa. Ne laittavat ihmisen miettimään mistä elämässä on kyse, hakeutumaan henkisten arvojen pariin. Maya-kalenterin mukaan vuosi 2012 oli päätepiste 26.000 vuotta vanhalle ajanjaksolle, joka huipentui 21.12.2012. Nämä ovat voimallisia aikoja meille kaikille maapallon asukkaille, kun meille avautuu ennennäkemätön mahdollisuus kohottaa tietoisuutemme 3D-tasolta 5D-tasolle. Niin kuin jo näemme, tuo päivämäärä ei ollut maailmanloppu siinä mielessä, kuin sen normaalisti ymmärrämme. Toki maailmassa tuohon pisteeseen mennessä hyvin moni asia päättyi ja muuttui luonnonkatastrofien ja isojen yritysmuutosten myötä, mutta se toi myös tullessaan sen, että aloimme yhä enenevässä määrin ymmärtää oman voimamme ja valintojemme merkityksen, aloimme yhdistyä toisiimme sydämentasolla ja rakentaa täysin uutta, korkeammalla tietoisuudentasolla vallitsevaa maailmaa. Mitään pelättävää ei siis ollut eikä tule olemaan. Nyt on aika keskittyä rakkauteen, olla aidosti sitä mitä syvimmiltämme sielussamme olemme. Sitä kutsutaan Uudeksi Ajaksi.

Diana Cooper kuvailee aikaamme näin:

Mitä neljänteen ulottuvuuteen siirtyminen sitten tarkoittaa?

Kun avarrat tietoisuuttasi neljännen ulottuvuuden tasolle, sydänchakrasi avautuu. Avoimin sydämin et voi satuttaa muita elämänmuotoja, koska tiedät vahingoittavasi itseäsi, jos teet niin. Etsit rauhaa, sillä näkökulmasi on silloin maailmoja syleilevä ja kosminen.

Mitä viidennessä ulottuvuudessa eläminen merkitsee?

Siihen kuuluu sen oivaltaminen, että olet osa Ykseyttä, ja silloin kohtelet muita niin kuin toivoisit heidän kohtelevan sinua.

Mitä ylösnouseminen tarkoittaa?

Kun siirryt korkeampaan värähtelytaajuuteen, tuot enemmän sielusi valoa elämääsi. Saatat kantaa niin paljon jumalallista energiaa mukanasi, ettei sinulla ole enää fyysistä kehoa, joten silloin voit valita, että siirryt tuonpuoleiseen.

Lähde: Diana Cooper ja Kustannus Oy Taivaankaari


Jos haluat lukea koko Dianan kirjoituksen, löydät sen blogistani. Lisää myös Dianan kirjassa "2012 - ja sen jälkeen".

Elämme siis aikaa, jolloin meillä on todella huikeat mahdollisuudet alkaa elää aivan uudenlaista elämää - ei vain yksilönä, vaan nimenomaan koko luomakuntana, yhdessä. Kun alamme puhdistaa itseämme, tulla tietoiseksi todellisesta Itsestämme, kuunnella itseämme, Valo meissä kasvaa. Kun säteilemme Valoa ympärillemme ja värähtelemme korkeammilla taajuuksilla, nostamme väistämättä myös ympäristömme värähtelyjä. Jos taas säteilemme ympärillemme negatiivista energiaa, niin madallamme sitä. Siksi on hyvä keskittyä luomaan levottomuuden sijaan rauhaa ensin omaan elämäänsä ja sitä myöten koko maapallolle.

Kaikki on Energiaa. Kaikki on yhteydessä kaikkeen. Ei ole "minää" tai "sinää", on "Yksi."


Pysähtyminen ja Kuunteleminen

Suurin tämän päivän ihmisen haasteista länsimaisessa yhteiskunnassa on oman kehon, sydämen ja alitajuisten viestin kuuntelu - ohjaus, jota meille annetaan. Meillä on taipumus aikatauluttaa elämämme niin täyteen, että luonnolliselle pysähtymiselle ja kuuntelulle ei jää aikaa. Haemme tyydytystä, onnea ja vastauksia ulkopuolelta, kun samalla kaikki vastaukset kysymyksiimme ovat suoraan sydämessämme. Olemme niin vieraantuneita omasta minästämme, ettemme erota omaa ääntämme ulkopuolelta - televisiosta, lehdistä, muiden ihmisten suusta - tulevasta informaatiosta.

Usein meillä on sydämessä tunne, miten meidän olisi hyvä toimia. Sen sijaan syrjäytämme tämän hennon kuiskauksen, tunteen, ja teemme niin kuin meidän "pitäisi" tehdä, "oletetaan" tekevän, ja miten on "järkevää" toimia. Olemme kiinni vanhoissa toimintatavoissa, pinttyneissä ajatusmalleissa, ja olemme voimattomia lähteä seuraamaan oman sydämemme ääntä.

Ottamalla itsellemme aikaa, lähtemällä metsään kävelylle, opettelemalla olemaan läsnä kulloisessakin hetkessä ja avaamaan sydämemme, olemme vastaanottavaisemmassa tilassa kuulemaan sydämemme ääntä, korkeamman ohjauksemme.


Mieli ja Vetovoimanlaki

"Tänä päivänä voimme ilmastoida asuntomme, 
mutta emme ole oppineet ilmastoimaan omaa mieltämme. 
Meidän tulisi puhdistaa oma sisäinen tilamme. 
Pysyvä ja rakentava muutos yhteiskunnassa 
saadaan aikaan vain korjaamalla ihmismieli."
Amma


Mistä siis lähteä liikkeelle? Mielestämme.

Universaalien, henkisten lakien mukaisesti vedämme puoleemme sitä mitä ajattelemme ja varsinkin sanomme. Jos vellomme ajatuksessa, että "minusta ei ole mihinkään", "ei kannata edes yrittää, epäonnistun kuitenkin", "minulla ei ole koskaan tarpeeksi rahaa", niin juuri niin käy. Vetovoimanlaki ei tunteile, se toteuttaa tarkalleen sanasta sanaan sen, mitä ääneen lausumme, halusimme sitä tai emme. Sen takia on ensiarvoisen tärkeää tulla tietoiseksi omista jokapäiväisistä ajatuksistaan, kuunnella minkälaista minäkuvaa itsestämme luomme. Jos pikku hiljaa alamme tietoisesti opettaa mielellemme aivan uutta sanavarastoa, ei mene kauaakaan, kun alamme huomaamaan elämässämme selviä muutoksia. Meditaatio, hiljentyminen, rauhoittava musiikki ja mantrat ovat aivan ihana ja hyvin voimallinen keino kohottaa energioitaan ja hiljentää mieltään.Ennen kuin olemme puhdistaneet mielemme ja saaneet ajatuksemme valon puolelle, meidän on siis "ohjelmoitava" itsemme uudelleen. Sen sijaan, että puhuisimme elämästämme negatiiviseen sävyyn, "minulla ei ole sitä eikä tätä, ja se ja sekin asia on huonosti", pysähdy, kuuntele ohjaustasi ja alakin kääntää asia toisinpäin: "minulla on kaikki mitä tarvitsen", "olen kaunis juuri tällaisenaan", "elämässäni on kaikki hyvin". Muista kiittää. Kiitollisuus nopeuttaa asioiden ilmentymistä, jos tunne tulee puhtaasti sydämestämme ja se palvelee suurempaa tarkoitusta. Vaikka emme vielä eläisikään unelmiemme elämää, sen tunteminen sydämessämme jo todeksi ja siitä kiitollisena oleminen jo etukäteen saattelee sinut tilaan, jossa luot ympärillesi energian, joka mahdollistaa uuden astumisen elämääsi.


Anteeksianto ja Oma Voima

Mielen tietoisesti seuraaminen aloittaa puhdistusprosessin. Alamme nähdä selvemmin vanhoja ajatusmallejamme ja asioita, jotka ovat sydämessämme painaneet. On hyvä antaa anteeksi puhdistumisessa esiin nouseville asioille ja ihmisille. Kiittää heitä ja niitä siitä, että he/ne ovat olleet elämässämme kasvattamassa meitä, tuoneet polullemme juuri ne kokemukset ja haasteet, joita sielumme on tarvinnut kasvaakseen, päästäkseen lähemmäksi Itseään. Mikään ei ole sattumaa. Pahinkin kriisi on aina Valepukuinen Enkeli. Ei tarvitse yrittää sysätä esiin nousevaa mielipahaa tai ärsytystä tuottavia asioita pois mielestämme, vaan ottaa ne rakkaudella vastaan, antaa anteeksi ja kiittää niistä. Sen jälkeen päästää irti. Emme tarvitse niitä enää. Olemme astuneet uuteen elämäämme, jossa kunnioitamme omaa sisäistä ääntämme ja pystymme näin tietoisemmin valitsemaan elämäämme korkeampaa minäämme ja tarkoitustamme palvelevia ajatuksia.

Kukaan meistä ei ole ulkoisten olosuhteiden uhri. Mielemme saattaa kyllä syöttää meille tällaista ajatusta, mutta se ei ole totta. Olemme uhri vain, jos valitsemme olevamme, jos valitsemme sulkevamme korvamme ohjaukselta. Saatamme ajatella, että "enhän minä voi tästä suhteesta lähteä, koska en minä pärjäisi rahallisesti yksin", tai "mitä olen tehnyt ansaitakseni näin vaikean elämän", mutta jos katsoisimme asioita rehellisesti, huomaisimme, että olemme usein itse luovuttaneet oman voimamme jollekin muulle, antaneet ohjat aivan jonkun muun käsiin. Ei kukaan saa voimaamme pois, ellemme sitä omasta tahdostamme anna. Emme voi syyttää ketään muuta elämämme olosuhteista. Usein luulemme, että meidän täytyy tyytyä tietynlaiseen elämään, luulemme, että meillä ei ole ulospääsyä tilanteista. Usein vieläpä luulemme, että meidän odotetaan olevan aina samanlaisia, että meillä ei olisi lupaa muuttua, kasvaa, tai syytämme alitajuisesti ulkoisia olosuhteita siitä, että emme elä sellaista elämää kuin haluaisimme. Kuka meitä estää? Me itse.

Mutta jos lähdemme etsimään todellista minäämme ja alamme luottaa sisäiseen ääneemme, saamme voimamme takaisin, eikä muiden olekaan enää niin helppo tallata meitä jalkoihinsa. Kun pystymme suoraan silmiin toista katsoen sanoa ääneen oman totuutemme, olemme voittamattomia, vahvoja ja terveellä tavalla sydän auki elämän edessä. Ja kun kunnioitamme omaa ohjaustamme, sisäistä ääntämme, tulemme samalla palvelleeksi - ei vain itseämme - vaan kaikkia muitakin, koko maailmankaikkeutta.


Sairaudet ja Mieli

Niin kauan kuin suljemme pois oman totuutemme, kehossammekin ilmenee monesti erilaisia vaivoja. Kehomme on viisaampi, mitä länsimaisessa ajattelussa yleensä tunnustammekaan. Kaikki vaivamme ovat lähtöisin mielestämme. Kehomme projisoi alitajuiset ajatuksemme tuomalla kehoon fyysisen vaivan, jotta alkaisimme hoivaamaan vaivamme perimmäistä syytä, mielemme epäpuhtauksia, ja ottaisimme voimamme takaisin omiin käsiimme. Kun alamme kunnioittaa itseämme ja ottamaan vastuun elämästämme, fyysisetkin vaivat häviävät, ja luontainen parantuminen voi alkaa.


Ruokavalio ja Liikunta

Ruokavaliolla ja liikunnalla on luonnollisesti merkittävä vaikutus olotilaamme ja mieleemme. Mitä puhtaampaa ravintoa saamme, ja mitä enemmän pystymme viettämään aikaa puhtaan luonnon helmassa, sitä helpompaa on pysyä puhtaana energeettisesti sekä tuottaa myös puhtaita ja positiivisia ajatusmuotoja. Luomu- ja kasvisruoka sekä superfood-tietoisuus on levinnyt Suomessakin jo monta vuotta kulovalkean tavoin, ja olemme alkaneet ymmärtää, että ihminen on kokonaisuus, joka voi hyvin vasta, kun sekä sielu, mieli että keho ovat keskenään tasapainossa. Polullasi puhtaamman ruoan pariin voit tutustua alkajaisiksi esimerkiksi Heidi Kuusiston Uusi päivä-kirjaan, joka tarjoaa matkan kokonaisvaltaiseen muutokseen luonnollisen ravinnon avulla. Suosittelen lämpimästi!

Liikunnankaan ei tarvitse olla mitään hampaat irvessä vääntämistä, vaan päivän sana on kehonsa kuuntelu ja mahdollisimman luontaisten liikkumistapojen löytäminen, oli se sitten metsässä samoilu, kaupassakäynti pyörällä, tai mikä tahansa laji, jota ei tarvitse suorittamalla suorittaa, vaan samalla voi saada sielulleen myös hengenravintoa. Yksi erittäin suositeltava laji on myös jooga. Se kehittää paitsi kehon notkeutta, myöskin mielenhallintaa, keskittymiskykyä ja kärsivällisyyttä, sekä saattelee luonnollisella tavalla hiljentymisen äärelle.


Uni ja Säännöllinen päivärytmi

Unen merkitystä ei voi tarpeeksi korostaa. Mitä säännöllisemmäksi saamme päivärytmimme ja pääsemme ajoissa (klo:22-24 välillä) nukkumaan, sitä paremmassa kunnossa kehomme ja mielemmekin pysyy aivan automaattisesti.


Materia ja Lähipiiri

Sisäisen puhdistumisen prosessiin kuuluu usein myös ulkoinen puhdistautuminen. Kun meissä alkaa sisäisesti asiat muuttua, niin myös ulkoisessa elämässä alkaa tapahtua muutoksia, näemmekin yhtäkkiä asiat hieman toisin, ja alkaa vaistomaisesti tuntua siltä, että vanhat palikat eivät enää sovi uuteen palapeliimme.

Samalla kun alamme tehdä sisäistä irtipäästämistä vanhoista tavoista ja tottumuksista, voi olla hyvä alkaa käydä läpi myös kotiin vuosien aikana kerääntynyttä tavaraa. Voimme siivota kodissamme huolellisesti yhden huoneen kerralla, kuunnella kunkin tavaran kohdalla, että "onko tämä vielä minua, haluanko tämän mukaan uuteen elämääni?" Vai olisiko kenties aika päästää vanhasta irti ja antaa uutta tulla tilalle. Niin kauan kuin kotimme ja mielemme on täynnä vanhoja ajatusmalleja ja tavaroita, niin uusia, tähän päivään päivitettyjä unelmia ja päämääriä ei voi astua elämäämme. Uudelle on kirjaimellisesti raivattava tilaa!

Materian lisäksi myös muu piiri ympärillämme saattaa alkaa muuttua ja vaihtua. Uusien ajatustemme kera emme välttämättä resonoikaan enää vanhojen ystäviemme kanssa samoilla taajuuksilla, mikä saattaa olla aluksi hämmentävää. On hyvä antaa itselleen aikaa. Oikeat ihmiset pysyvät rinnallamme ja tukevat meitä muutoksenkin keskellä.

Muista, että Sinulla on lupa pyytää apua. Sinulla on valta valita asiat elämääsi toisin. Kun oivallamme, että meillä itsellämme on hallussa kaikki avaimet onnelliseen, tasapainoiseen elämään, ja että me olemme itse valinneet olosuhteet elämäämme, alkaa tapahtua. Onko elämäni sellaista, mitä tänä päivänä valitsisin sen olevan? Vai onko aika jo ajanut ohi? Onko aika tehdä päivitys siitä, mitä haluat elämäsi olevan tänä päivänä? Pyydän, anna Itsellesi lupa tarkastella elämääsi. Rehellisesti. Jos siinä on jotain, mitä haluat muuttaa, valitse muuttavasi se. Kuuntele sydäntäsi.


Ole se Valo joka Olet - Nyt on sen Aika!


Rakkaudella,
Deepthi

Ps.Lisää kokemuksiani voit lukea kirjoistani Ole se valo joka olet ja Pehmeä kuin kukka, kova kuin timantti. Alla muutama lukijan palaute:

"Luin juuri kirjasi "Ole se valo joka olet", ja muistin taas mikä tässä elämässä on olennaista - lämmin kiitos!"

"Olisiko siitä toista vuotta, kun ostin lehden, jossa oli sinun haastattelusi "uudesta" elämästäsi. En tiedä mitä silloin tapahtui, mutta siinä lehdessä kiinnosti vain sinun haastattelusi ja sen vaikutus oli uskomaton... Minä itkin, itkin ja itkin, ja meinasin aivan pakahtua! Minä itkin elämää, jonka olin kadottanut, mutta jonka tiesin kuuluvan minulle! Se oli mitä suurenmoisin lahja, siinä tilanteessa. Se käänsi elämäni suunnan täysin!"

"Olen lukenut kirjasi ja olen siitä hyvin kiitollinen. Ei siksi, että olisit kertonut minulle jotakin uutta, vaan siksi, että olen koko 49 vuotta kestäneen elämäni aikana tiennyt tuon kaiken. Näistä asioista vaan ei puhuta. Pelkästään se, että laitoit kirjasi nimeksi sen minkä laitoit, auttaa minua jaksamaan."


"Olen kiitollinen kirjasta; pehmeä kuin kukka, kova kuin timantti.
Mielenkiintoinen, syvällinen ja koskettava. Kiitos myös kirjan lopussa olevasta tietopaketista ja meditaatiosta.

Osallistuin Oulussa talvella enkeli-iltaasi ja konserttisi oli todella huikea,
lauluissasi ja äänessäsi on parantavaa voimaa, kehossani kulki virtauksia koko ajan ja kyyneleitä ei voinut estää. Olo sen jälkeen oli voimallinen."


Kuvat: Jenni Virta