MEDITAATIOVIDEOTTällä sivulla tarjoan sinulle aivan ihanaa musiikkia, jota voit käyttää niin meditaatioon, rentoutumiseen, lasten nukuttamiseen, energiasiivoukseen kuin vaikkapa vain hyvänolon taustamusiikiksi niin kotona kuin työssäkin. Ensimmäisenä tässä alla on 12 chakran aktivaatiomeditaation esittely ja itse harjoitus. Meditaatio on aivan ihana keino kytkeytyä sydämeemme ja lisätä tasapainoa, onnellisuutta, luovuutta ja iloa elämäämme. Ohjattujen meditaatiovideoiden alta löydät musiikkini ilman ohjausta.

Olen luonut nämä videot yhdessä valokuvaaja Shawn Reederin kanssa.Voit tehdä pienen rukouksen, ennen kuin aloitat seuraavan videon katsomisen. 
Pyydä Enkelisi ja omat auttajasi mukaan aktivaatiomeditaation tekoon. 

TÄSSÄ ALLA LISÄÄ MEDITAATIOON SOPIVAA MUSIIKKIA


Alkuperäinen ajatus meditaatiolaulujen säveltämiseen tuli Enkeliretriiteissäni jo useita vuosia sitten, kun soitin osallistujille livenä rentouttavaa, intuitiivista musiikkia pianolla. Monet pyysivät saada lauluja kotiin levyn muodossa. Nämä alla olevat meditaatiokappaleet julkaistiin Ole se valo joka olet-kirjani yhteydessä syksyllä 2013, ja nyt minulla on ilo tarjota ne kaikkien saataville näiden videoiden muodossa.

Nauti, rentoudu ja avaa sydämesi puhdistavalle ja kohottavalle valolle ja rakkaudelle!

Lämpimin enkeliajatuksin,
Deepthi