17.7.13

Varcas: Suurkolmio vesimerkeissä

SUURKOLMIO VESIMERKEISSÄ - LEMPEÄÄ SOLINAA TAI MAHTAVAA PAUHUA

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
16.7.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Seuraavien kolmen päivän aikana se vesimerkkien suurkolmio mikä on rakentunut toukokuun lopusta saakka, tulee tarkaksi. Näin se saattaa meidät parantumisen voiman syvempään kokemiseen universumin sydämessä. Tämä ei ole henkilökohtaista parantumista, vaikka tietysti voimme ammentaa sitä henkilökohtaiseen käyttöön. Tämä luonnonvoima mikä säätelee kaikkien asioiden tasapainoa ja virtausta, ei ole olemassa meidän hyödyksemme, vaan siksi... Se on planeetan sydämenlyönti, kosmoksen syke ja se kaikuu kaikkien olentojen läpi.

Voimme sulkea sen pois jos haluamme, uskomalla kiihkeisiin pelko- ja syyttelyajatuksiimme, eksymällä kilpailun, vallan ja omistamisen maailmaan ja kieltäytymällä tunnistamasta, että ympärillämme on jotain suurempaa, missä ei ole lainkaan kyse vanhasta kunnon pikkuminusta. Tai voimme syleillä sitä, toivottaa sen tervetulleeksi elämäämme ja sydämeemme, kehoomme ja sieluumme ja sallia sen tasapainottaa ja hävittää tuskan ja pelon, vakuuttaa meille, että se riittää mitä olemme, ja saattaa meidät harmoniaan sen suuremman kokonaisuuden kanssa, mikä kulkee aina kohti tasapainoa.

Riippumatta entisestä suhteestamme tähän universaaliin sydämensykkeeseen, tällä viikolla meillä on tilaisuus harmonisoitua sen kanssa ja todella alkaa tuntea sen sykkivän sisällämme. Millainen tahansa syvin tuskamme, suurin ongelmamme ja mukaansatempaavin pelkomme onkin, tämä suurkolmio tulee muistuttamaan meille, että universumi on paljon suurempi ja paljon kyvykkäämpi selviytymään siitä, joten miksi emme vain ojentaisi sitä maalle ja taivaalle, vedelle ja taivaalle tietäen, että niissä lepää lupaus todellisesta parantumisesta ja näin todellisesta vapaudesta.

Vesimerkkien suurkolmio stimuloi aina tunteitamme ja riskinä voi olla, että eksymme niihin ilman kompassia emmekä löydä ulos ja meistä tulee läpimärkä tunteista, jotka tukkivat kaikki huokosemme ja estävät parantumista pääsemästä sisään. Meidän on oltava tarkkana tätä vastaan nyt. Parantavat vedet pysyvät liikkeessä ja virtaavana, ne eivät pysähdy ja kuole. Meidän täytyy siirtyä tunteiden läpi eikä velloa niissä. Ja sitten kun sitoudumme tekemään tämän, tässä valtavassa universumissamme on kaikenlaisia voimia, jotka ovat valmiina tulemaan avuksemme tänä aikana. Mitä enemmän voimme toivottaa ne tervetulleeksi, sitä parempi, koska kuukauden lopussa tämä suurkolmio liittyy toiseen maaelementissä ja muodostaa harvinaisen suursekstiilin, mikä antaa meille tilaisuuden laittaa sen käytäntöön jokapäiväisessä elämässämme, mitä vastaanotamme tällä viikolla. Tämä transformoi ne iäksi, jos sallimme sen.

Mutta kuten sanoin, energiat jotka ovat käytettävissämme nyt, eivät ole täällä meidän vuoksemme - me olemme täällä niiden vuoksi! Olemme syntyneet näistä energioista, kuten kaikki tässä universumissa. Ne ovat isämme ja äitimme, esi-isämme ja jälkeläisemme. Ne ovat maa ympärillämme ja suonissamme virtaava veri ja vaikka toisinaan saatamme tuntea olevamme niistä niin kaukana, kuin osaamme kuvitella, itse asiassa ne ovat sisällämme aina ja odottavat meidän poistavan laput silmiltämme ja näkevän. Niinpä samalla kun meitä kutsutaan päästämään ne nyt sisään, meitä kutsutaan myös päästämään ne ulos, säteilemään niitä kaikkialle ympärille olemuksemme ytimestä ja olemaan parantava voima universumissa toisille, vaikka vastaanotammekin sitä itsellemme.

Tämä on voimallista ja liikuttavaa aikaa. Tunnetko sen? Tiedän monien tuntevan ja viime viikkoina vuodatetut kyyneleet voisivat täyttää valtameret moneen kertaan. Mutta jokainen kyynel sisältää parantumista ja jokainen särkynyt sydän odottaa vain eheytymistä taas kerran. Tällä viikolla universumi kurkottaa muistuttamaan meille, että eheys on ulottuvillamme eikä mikään mystinen juttu, minkä voimme uneksia vain toiseen elämään. Ota siis tänään vähän aikaa kuunnella vettä, sen kuiskauksia ja viestejä, sen lempeää solinaa tai mahtavaa pauhua, sillä siinä lepää universumin sykkivä sydän, mikä opastaa meitä ikuisesti kotiin.

Toivoen suurta parantumista meille kaikille …

Sarah Varcas

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.