1.2.14

Hoffman: Missä ovat ihmeeni, kun tarvitsen niitä?

MISSÄ OVAT IHMEENI, KUN TARVITSEN NIITÄ?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 29.1.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Rakas Jennifer, kirjoitit äskettäin siitä, miten "ihme on hetkessä, ei liikkeessä". En löydä ihmeitä mistään elämäni osasta tällä hetkellä, kun taistelen joka päivä säilyttääkseni mielenterveyden, kun mikään ei elämässäni toimi. Miten voin löytää ihmeen tästä sotkusta, kun voin vain pysyä lujana katsellessani elämäni hajoavan ja yrittäessäni olla masentumatta, kun en voi tehdä yhtään mitään?

Jenniferin vastaus:
Silloin kun kaikki näyttää menevän sinua vastaan ja elämäsi hajoaa - ja olen ollut itsekin siinä - ratkaisu on aina sisälläsi. Tiedän, että sitä on vaikea hyväksyä tällaisena aikana, mutta mitä teet todellisuutesi luojana saadaksesi elämäsi hajoamaan tällä tavalla? Ja mitä voit tehdä todellisuutesi luojana luodaksesi uuden, tyydyttävämmän ja iloisemman elämän itsellesi? Elämäänsä voi muuttaa kärsimättä, mutta olet varmaan tarvinnut suuren annoksen transformaatiota etkä ole kiinnittänyt huomiota tuleviin vihjeisiin, koska se tapahtuu näin dramaattisesti.

En yritä olla epäystävällinen, mutta jos sinun on tarkoitus yhdistyä sisäiseen voimaasi tilanteen muuttamiseksi - ja sinulla on voima - sinun on otettava vastuu kaikkien elämäsi tapahtumien luomisesta. Sinulla ei voi olla voimaa tehdä upeita asioita elämässäsi, samalla kun sivuutat sen voiman, mikä sinulla on myös repiä elämäsi hajalle. Emme ole valikoivasti luovia tai voimakkaita - kaikki elämässämme on meidän kontrollissamme. Ja mieti myös, mihin sellaiseen et ole kiinnittänyt huomiota muutaman kuukauden tai vuoden aikana, mikä vaati näin dramaattisten tapahtumaketjun huomiosi saamiseksi.

Nyt kun elämäsi on hajonnut, mitä vaatii sen kasaaminen uudella ja erilaisella tavalla? Sinun on nähtävä itsesi tämän prosessin kontrollissa, koska sinä olet ja olet ainoa, joka on. Tunnustamalla kontrollisi ja voimasi voit ilmaista voimallisia aikomuksia elämällesi. Mitä ne ovat? Ilman aikomusta elämälläsi ei ole vahvaa perustaa ja tunnen, että näin ollen olet löytänyt itsesi siitä, missä olet nyt. Aikomuksen puute auttoi elämääsi lähtemään tuuliajolle ja palautat sen hallittavampaan tilaan, kun asetat aikomuksesi sille, mitä elämäsi on. Luulet, että ihmeitä tapahtuu sitten kun muutat elämääsi, mutta ihme tapahtuu nyt, kun tuskasi voimaannuttaa sinut miettimään miten olet elämäsi kontrollissa. Ne ovat energiamuutoksia, ja heti kun alat miettiä, miten muutat elämääsi, olet laittanut ihme-energian liikkeelle. Lopputulos on vain se seuraus, minkä näet - kaikki on osa ihmeprosessia.

Et voi odottaa asioiden muuttuvan alkaaksesi liikkua eteenpäin. Sinun on nähtävä sen yli, mitä tapahtuu nyt, ja kuviteltava, mitä haluat elämäsi olevan ja millaiseksi tulevan. Tiedän, että sitä on vaikea tehdä silloin, kun tunnet kulkevasi pimeässä, yksin ja peloissasi, mutta tämä on myös karmakierto sinulla, mikä antaa tilaisuuden ottaa takaisin voimasi suuren vastoinkäymisen kohdatessa, ja nousta elämäntilanteesi yläpuolelle sen sijaan, että olet sen uhri. Aloita tänään, jotta saat energian liikkeelle, etsi voittoja riippumatta siitä, miten merkityksettöminä pidät niitä, ja juhli jokaista. Tämä vahvistaa aikomustasi ja antaa itseluottamuksesi takaisin.

Jonain päivänä katsot taaksepäin tätä aikaa ja huomaat, että ihme tapahtui oivaltaessasi, ettet voinut enää sietää tällä tavalla elämistä ja tuskasi oli niin suurta, ettei sinulla ollut muuta vaihtoehtoa kuin sallia muutoksen tapahtuminen. Joskus vaaditaan tätä muutoksien tekemiseksi elämässämme - tuskamme on ylitettävä muutospelkomme. Voit tehdä tämän, ja nyt on aika aloittaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.