17.2.14

Solara: Vapaaksi murtautuminen

OTE TYRSKYRAPORTISTA - VAPAAKSI MURTAUTUMINEN

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Helmikuu 2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme vihdoinkin saaneet loppuun haastavan käärmeen nahanluontivuoden ja olemme astuneet vihreän puuhevosen uuteen kiinalaiseen vuoteen. Nyt kun vanha nahkamme on poissa, pystymme näkemään asiat, jotka ovat aiemmin kätkeytyneet vanhan nahan alle ja joita emme ole halunneet katsoa. Helmikuussa päästämme irti asioista, joista olemme halunneet päästää irti pitkään - nämä ovat asioita, joita emme pystyneet ratkaisemaan ja vapauttamaan ennen tätä.

Tässä kuussa on aika myös siirtää sivuun vanhat tarinamme, jos edelleen elämme niitä. Vanha kirjamme on suljettava tiukasti ja siirrettävä sivuun vanhan elämämme kera, jotta voimme alkaa elää uusia tarinoitamme maaliskuussa.

Helmikuu alkaa voimakkaalla raikkaan energian ryöpyllä. Rankan tammikuun jälkeen tunnemme taas uuden energia-aukon, aivan kuin tunsimme vuoden 2014 alussa. Nyt kun olemme astuneet vihreän puuhevosen vuoteen, vuoden 2014 energiat maadoittuvat lopultakin fyysiseen todellisuuteemme.

Monet meistä ajattelevat olevansa valmiina hyppäämään vihreän hevosemme selkään ja ratsastamaan todelliseen elämäämme uudessa maisemassa. Ja tämä olisi totta, jos tämä olisi jo maaliskuu. Mutta on helmikuu … Vuoden 2014 vihreä taikahevonen ei anna meidän ratsastaa, ennen kuin olemme puhdas ja selkeä läpikotaisin. Jos yritämme päästä sen selkään jatkaaksemme ratsastusta vanhojen tarinoidemme loputtomasti toistuvissa silmukoissa, se pukittaa meidät alas. Vihreä hevonen voi viedä meidät vain syvälle uuteen maisemaan.

Helmikuu on keskittynyt ja voimakas. Vaikka se on voimallinen tarkistus-, uudelleenreitytys- ja ratkaisukuukausi, energiat virtaavat taas. Tämä tekee monista asioista meille helppoja tässä kuussa ja paljon hauskempia. Merkitsevästi tammikuussa oli kaksi uutta kuuta ja myös maaliskuussa on kaksi uutta kuuta, muttei helmikuussa yhtään. Tämä on yksi merkki, ettemme laukkaa uuteen maisemaan vihreällä taikahevosella ennen maaliskuuta.

Meille tulee mahdollisesti vaikeuksia, jos yritämme pitää kiinni vanhasta elämästä, rajoittuneesta perspektiivistä ja vanhoista asioiden tekemistavoista. Jos yritämme elää menneisyydessä tai toimia, ikään kuin kaksinaisuusmaailma olisi vallitseva todellisuutemme, voi olla tuskallisia oppitunteja auttamaan meitä vapaaksimurtautumisessa.

Koko kuukauden surffaamme voimakkailla luovilla hyökyaalloilla. Luovuus antaa meille odottamattomia ratkaisuja, silloin kun eniten tarvitsemme niitä. Jotkut meistä järjestävät odottamattomia matkoja muutamina tulevina kuukausina ratkaisu-, loppuunsaattamis- ja irtipäästämistarkoituksessa. Toiset saattavat mennä matkoille, jotka työntävät heidät uudelle tasolle.

Tämä kuukausi auttaa meitä ankkuroimaan uuden olemuksemme syvemmälle uuteen ja aitoon. Uuden maiseman energioissa on enemmän vakautta. Sisäisen ilon, autuuden ja rakkauden tunteemme syvenevät mittaamattomasti. Sydämemme tietämisvirta kulkee aina voimakkaampana, mikä ohjaa sisäistä kompassiamme, kunnes emme enää epäile sisäistä tietämystämme.

Helmikuu on täynnä raikasta energiaa, uutta liikettä, odottamattomia avautumisia, uusia ideoita ja jännittäviä tilaisuuksia merkittäviin läpimurtoihin, jotka auttavat meitä murtautumaan vapaaksi menneisyydestä. Olemuksessamme kulkee syvempi vakavuus tässä kuussa. On aika vakavoitua todellisen elämämme elämiseen täysillä aitona sieluna uudessa maisemassa.

Helmikuu on superkeskittynyt kuukausi, mikä fokusoituu loppuunsaattamiseen, irtipäästämiseen, kurssikorjaukseen ja olemuksemme harmonisoimiseen uudelle tasolle. Tämä valmistelee meitä maaliskuuhun, jolloin hyppäämme vihreä taikahevosemme selkään, vihreät valot syttyvät ja alamme laukata pikaradalla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.