8.6.14

Deepthi: Unelmat toteenHeii Rakkaat,

Sydämellisiä terveisiä täältä pilvien yläpuolelta - kirjaimellisesti! ♥ ♥

Olen juuri matkalla toteuttamaan ainakin 25 vuoden takaista unelmaani: matkustamassa USA:han. Joskus täytyy odottaa pitkään, ennen kuin tuntee luissaan ja ytimissään saakka, että oikea hetki on koittanut. Mutta niin kuin aina, ajoitus on aina Täydellinen. Niin nytkin.

Voi Luoja sitä riemua, mitä tunsin koko sydämessäni, kun istahdin Lontoossa tänään Losin koneeseen! Siis aivan  oikeasti nauroin ääneen ja kiitin kaikkia Enkeleitä ja Universumin Valtiattaria siitä, että saan nyt kokea tämän toteen. Miten suurta riemua sielumme tunteekaan silloin, kun tekomme ovat sydämen kanssa täysin linjassa! Se on jotain niiin uskomatonta! Spontaania, aitoa, suoraan sydämestä kumpuavaa!Halusin tulla teitä siis täältä yläilmoista tervehtimään, jotta ette ihmettele, jos minusta ei hetkeen kuulu mitään. Nyt on aika pyhittää aikaa hiukan itselleen. 

Haluan vielä kerran myös Kiittää kaikkia teitä, jotka annoitte äänen kirjalleni Vuoden Rajatieto-kirjan äänestyksessä! Eben Alexanderin "Totuus Taivaasta" voitti Vuoden Rajatieto-kirjan tittelin omakseen, mutta minun kirjani sai teiltä lukijoilta eniten ääniä! Aivan huikeaa! ♥ Kiitos, kiitos, kiitos niin lämpimästi teille kaikille! Tästä on ihana alkaa kirjoittaa uutta kirjaa, joka ilmestyy näillä näkymin ensi keväänä.
Minulla on täällä matkalla tietenkin mukanani myös upouudet Jumalatar-kortit, enkä voinut olla nostamatta äsken korttia tälle matkalle. Kuan Yinin viesti oli niin kaunis, että haluan jaksaa sen myös teidän kanssanne. Tuokoon se meille kaikille valoa ja rakkautta sydämiin!♥ ♥ ♥


"Beloved Kuan Yin, Mother of Peace, Beauty and Compassion, 
the Light in you is the same Light in me! 
Help me to be at peace with my eternal innocence and purity. 

Ivory Swan Goddess, please help me let go of old beliefs and experiences 
of shame, self-condemnation or judgement that no longer serve me. 

I now honour and accept wholly and completely that 
the Light in You is the same Divine light in Me. 
Om Mani Padme Hum."

♥ ♥ ♥Rakkaudella,
Deepthi