24.1.15

Mrkich: Mitä energiasi sanoo sinulle? - Vinkkejä ja työkaluja


What is your Energy saying to you?: Tips and tools (ORIGINAL LINK IN ENGLISH HERE)

Kirjoittanut Dana Mrkich
22.1.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Energiamme puhuu meille äänekkäästi ja selkeästi tänä vuonna. No, se on aina puhunut, mutta nyt vain kuulemme ja tunnemme sen voimakkaammin. Kun energiat ovat superkorkeita, kuten ne ovat tästä lähtien, sisällämme ja elämässämme kaikki mikä ei ole uskollista sille, miten sielumme haluaisi meidän olevan, korostuu, tuntuu voimakkaammin, nähdään selvemmin ja usein päästetään irti tai muutetaan täysin, tietoisen halumme kera tai ilman sitä. Niinpä perspektiivistäsi riippuen, tämä voi tuntua täysin vapauttavalta tai saada olosi tuntumaan hyvin "epäsiistiltä".

Sisäinen ja ulkoinen myllerrys pakottavat meidät esittämään kysymyksiä: minkä täytyy muuttua, mitä tarvitsen lisää ja mitä tarvitsen vähemmän?

Meitä kutsutaan olemaan uskollinen sydämellemme ja sielullemme tänä vuonna enemmän kuin koskaan. Niinpä silloin kun sinusta tuntuu lattealta ja uupuneelta, on hyvä tilaisuus kysyä itseltäsi:
- Mikä tässä on pois tasapainosta? Mitä teen liikaa? Tai liian vähän? Annanko enemmän kuin saan? Sinusta ei ole mitään hyötyä kenellekään takki tyhjänä. Ota aikaa itsesi täyttämiseen asioilla, jotka ravitsevat sinua. Se voi olla jotain niin yksinkertaista kuin juoda teesi hyvin spesiaalista kupista, meneminen ulos viideksi minuutiksi tai ajan ottaminen sisäisten sähköpostiesi lukemiseen pitämällä päiväkirjaa, meditoimalla tai vapaatyylisellä lyijykynäpiirroksella tai maalauksella.

Jos tunnet olevasi hyperherkkä tai hypertunteellinen (ei vain nyt, vaan koska tahansa tulevan vuoden aikana), siinä on sinulle jokin viesti:

- Pidätkö kiinni jostain vanhentuneesta uskomuksesta, tunteesta, perspektiivistä, tavasta jne., mikä on ylittänyt käyttöpäivänsä ja haluaa päästä irti mahdollisimman nopeasti? Se ei enää tunnu hyvältä, sata kertaa enemmän kuin tavallisesti.

- Tuntuuko, ettei jokin ole sinun? Herkkänä on helppoa tuntea, mitä joku toinen tuntee. Joskus tunnistat tietoisesti, ettei tunne ole sinun – toisilla kerroilla et oivalla, tunnet vain itsesi uupuneeksi, ärsyyntyneeksi tai vihaiseksi tietämättä miksi. Meidän täytyy huolehtia siitä, ettemme ota energiaa ja tunteita, jotka eivät kuulu meille. Jos et ole varma, sano: "Jos tämä ei ole minun, ole hyvä ja lähde" ja näe sen menevän universumiin käsiteltäväksi tarkoituksenmukaisella tavalla.

- Pidä energiasi puhtaana. Käymme vesisuihkussa, mutta unohdamme energiasuihkun! Voit visualisoida energiasi puhdistuvan, voit polttaa salviaa tai sanoa affirmaatioita, jotka tuntuvat oikeilta sinulle. Sitten kun sinulle tulee tapa tämän tekemisestä, se alkaa tapahtua luonnostaan.

Meidän on oltava tarkkanäköisempi tiukempien rajojen kera kuin koskaan ennen, kun kyse on energiaympäristöstä sisällämme ja ympärillämme. Analogia mitä käytin vuoden 2015 raportistani oli, että meistä on tullut allerginen sille, mikä ei palvele meitä. Tämä on yhtä totta tunne- ja mielen myrkkyjen kuin ympäristömyrkkyjen osalta.

On tärkeämpää kuin koskaan löytää tapoja pysyä hyvässä korkeavärähteisessä tilassa ja todella kiinnittää huomiota siihen, kun reagoimme vanhalla mallilla johonkin.

Tässä on joitain vinkkejä ja ajatuksia siihen, että pääsee omaan keskukseensa ja on yhdistynyt joka päivä.

Voit sanoa jotain seuraavaa tai kaikkea sitä. Rukkaa vapaasti sanoja, lisää tai muuta tehdäksesi siitä oikealta tuntuvaa itsellesi!

"Olen täynnä rakkautta sekä rakkauden ympäröimä, suojelema ja opastama."
Kuvittele tämä sanoessasi sen. Minä näen valopilarin tulevan kaikkeuden lähteestä ja täyttävän minut, laajentuvan ympärilleni, suojelevan minua kuin suuri muna ja opastavan minua. Sinä näet sen ehkä eri tavalla tai näet jotain täysin muuta!

"Olen yhdistynyt korkeampaan itseeni, totuuden, rakkauden ja valon korkeimpaan lähteeseen ja Äiti Maan sydämeen."


Kuvittelen valopilarin kulkevan keskuksestani ylös korkeimpaan lähteeseen ja alas maan keskukseen. Sinulla on ehkä oma ajatuksesi, mikä korkeampi lähde on, tai sinulla ei ole tarkkaa tietämystä, mikä se on. Pyydä vain, että se on korkein lähde sinulle ja luota, ettei sinun tarvitse tietoisesti tietää, mikä se on, jotta se voi tapahtua.

"Olen harmoniassa parhaan mahdollisen itseni, parhaan mahdollisen todellisuuteni ja parhaan mahdollisen etenemiseni kanssa kaikilla tasoilla: fyysisellä, mentaali-, tunne-, henkisellä, solu-, DNA-, esi-isä- ja eetteritasolla ja kaikissa chakroissa."
Lisää, muuta ja poista taas vapaasti, jotta se tuntuu oikealta sinulle.

"Kiitos terveydestäni. Kiitos kumppanistani, perheestäni, ystävistäni, työstäni, tuloistani, kodistani … jne."

Päivittäinen kiitollisuus saa olosi tuntumaan hyvältä, muistuttaa sinulle, mitä sinulla jo on, ja avaa oven sen jatkumiselle ja laajentumiselle.

Teen kaikkia yllä olevaa osana päivittäistä meditointiani. Sen ei tarvitse olla suuri "istunto" (vaikka istuminen meditoimaan on tietysti suotuisampaa!) Joskus minulla ei ole aikaa sen tekemiseen, joten sanon vain yllä olevat asiat – ikään kuin harjaisin hampaani lennossa! Se vie vain minuutin, mutta se vaikuttaa valtavasti siihen, miltä olo tuntuu.

Meditointi: Olen huomannut, että silmien sulkeminen keskittyen hengityksen kulkemiseen sisään ja ulos nenän kautta on yksi parhaista tuntemistani tavoista selvittää mieli, päästä keskukseensa ja yhteyteen. Riippuu sinusta, teetkö sitä minuutin, 10 minuuttia, puoli tuntia vai enemmän! Suositeltavaa on tehdä sitä päivittäin, erityisesti jos tunnet olevasi kuitti ja pirstoutunut!

Päiväkirjan pitäminen on yksi parhaista tuntemistani tavoista saada opastusta omalta energialtaan ja korkeammalta viisaudeltaan. Tiedä, että voit esittää kysymyksiä ja puhua sisäisille aspekteillesi ja tunteillesi. Anna niille nimiä: esimerkiksi Vihainen Veera tai Turhautunut Tiina! Luota siihen, mitä tulee. Ensin voi tuntua siltä, että keksit sen, mutta mitä enemmän teet sitä, sitä luonnollisemmalta se tuntuu. Yhden tai useamman em. affirmaation sanominen ensin auttaa varmistamaan, että opastuksesi tulee hyvästä paikasta, mikä on harmoniassa korkeimman itsesi kanssa. (Tai voit sanoa vain: pyydän, että vastaanotettu opastus on harmoniassa korkeimman totuuteni, rakkauteni, valoni ja potentiaalini kanssa.)

Pysy läsnä: Kun olet läsnä, "letkusi" korkeimpaan lähteeseen on suora eikä mutkalla (millainen siitä tulee kääntäessämme päätä murehtimaan menneisyyttä tai pelkäämään tulevaisuutta). Haluat suoran "letkun", jotta kaikki mitä tarvitset, tulee helpommin sinulle, on se sitten opastusta, inspiraatiota, synkronismia, yltäkylläisyyttä tai jotain fyysistä, mitä tarvitset. Kiitollisuus siitä, mitä ympärilläsi on päivän aikana, tuo upeasti fokuksesi takaisin läsnä olevaan hetkeen, kuten myös keskittyminen hengitykseesi, silloin kun tunnet murehtivasti ja stressaavasi.

Ajatukset luovat todellisuutesi: Kyllä, ne luovat. Kiinnitä huomiota siihen, miltä sinusta tuntuu. Pane merkille, mitä ajatuksesi ovat, jos sinusta ei tunnu upealta, ja muuta ajatuksiasi. Muuta tuota sisäistä dialogia niin, että se heijastaa sitä, ikään kuin kaikki haluamasi olisi jo olemassa. Vaihda sisäisten elokuviesi kanavaa, jos ne pyörittävät kohtauksia, joita et halua elää! Lue Abraham-Hicksiä tai Florence Shovel Shinniä tajutaksesi oikeasti, miten yksinkertaisia ja voimallisia ajatuksesi ja tunteesi ovat. Todellakin vedämme puoleemme tai työnnämme pois hyvin paljon, mitä on jo ulottuvillamme.

Seuraa sisäisiä tönäisyjä: Opastus ei tavallisesti tule 10 askeleen suunnitelmana kovalla ja kumealla äänellä! Se tulee useimmiten pieninä sisäisinä tönäisyinä, joissa ei ole loogista tolkkua, eivätkä ne ehkä tunnu välittömästi yhdistyvän kysymykseesi. Tunnet ehkä opastusta ottaa yhteyttä johonkuhun, jonka kanssa et ole puhunut vähään aikaan, ostaa aikakaus- tai sanomalehden, mitä et tavallisesti lue, mennä kahvilaan tai rannalle. Kutsun näitä "Hannun ja Kertun leivänmuruiksi", jotka johtavat meitä jonnekin, mitä emme odottaneet. Nämä ovat asioita, jotka johtavat meidät usein unelmakodin, työpaikan tai sielukumppanin luo hyvin odottamattomilla tavoilla. Suuria tönäisyjä ovat mm. työpaikasta lähteminen, kurssille meneminen, matkalle lähteminen, keskustelun käyminen kumppanisi kanssa. Useimmilla meistä ei ole vaikeuksia kuulla intuitiotamme. Ongelmanamme on ollut, että sivuutamme sen tai välttelemme sitä pelon tai kiireisyyden vuoksi tai emme luota siihen. Ala kuunnella itseäsi ja seuraa noita tönäisyjä.
Päätätpä sitten tehdä kaikkea yllä olevaa tai ainoastaan yhtä niistä, tiedä, että käytettävissämme on monia työkaluja, jotka vaativat vain läsnäoloamme, tiedostamistamme ja huomiotamme.

Toivottavasti tämä työkaluluettelo on auttanut!

Rakkautta, Dana
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.