18.3.15

Mrkich: Auringonpurkaukset ruiskuttavat bonusenergiaa


Solar Flares injecting bonus energy (IN ENGLISH HERE)


Kirjoittanut Dana Mrkich
12.3.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun muutaman päivän aikana on ollut seitsemän M-luokan auringonpurkausta ja hiljattain yksi X-luokan purkaus, riippumatta siitä millainen viikko sinulla on ollut, olen varma, että se on ollut energinen!

Joillekin teistä tämä voi merkitä paljon fyysistä energiaa ja mielen selkeyttä. Toisille se merkitsee aivan vastakkaista ja tämä johtuu siitä, että nämä purkaukset tavallaan uudelleenjohdottavat sinua juuri sillä tavalla, miten sinuun tarvitsee vaikuttaa. Jos tarvitset lepoa, ne yrittävät saada sinut lepäämään, joten sinusta tuntuu uneliaalta. Jos on aika toimia, ne antavat sinulle tuon tarvitsemasi tehostepiikin motivaatiota ja inspiraatiota.

On tavallista tuntea myös kummankin sekoitusta eli paljon toiminta-adrenaliinia pumpataan lävitsesi, mutta mieli tuntee kyvyttömyyttä keskittyä mihinkään. Tämä on tavallisesti hyvä merkki hidastaa ja ottaa tunti tai minuutti kerrallaan. Istuminen alas muutamaksi minuutiksi keskittyen hengityksen kulkemiseen sisään ja ulos, tekee ihmeitä, kun on kyse tasapainon tunteen palauttamisesta.

Purkaukset ovat myös tunteiden puhdistuskoneita – vanhoja viha- tai surutunteita voi nousta tyhjästä, jotta niihin tartutaan ja ne muunnetaan. Jos nämä tunteet eivät ole sinun tai jos ne eivät enää palvele sinua, pyydä niitä lähtemään ja menemään, minne kuluvat.

Tässä vuodessa on enemmän liikevoimaa kuin missään aiemmassa. Meitä kaikkia yllytetään nousemaan seuraavalle tasolle. Joillekin ihmisille tämä merkitsee niiden asioiden katsomista, joita ei ole koskaan ennen katsottu. Toisille se merkitsee selkeämpien ja syvällisempien näkemysten saamista juttuihin, joita on katsottu sata kertaa! Tänä vuonna meitä kutsutaan ruumiillistamaan kaikki, mitä olemme oppineet itsestämme, ja se voi merkitä oman voimamme omistamista, toimeen ryhtymistä unelmaan toteuttamiseksi tai vain yksinkertaisemman ja terveemmän elämän elämistä hetkestä toiseen.

Auringon ja astrologiset vaikutukset ruiskuttavat bonusenergiaa näihin jo ennestään voimakkaisiin aaltoihin ja joukko niitä esittää rooliaan tällä hetkellä! Auringon purkautumisista, tulevaan Uranuksen ja Pluton neliöön 16./17.3. – viimeinen seitsemän neliön sarjasta, joita on ollut vuodesta 2012 saakka – ja valtavaan aurgingonpimennyspäiväntasaukseen 20./21.3.!

Kaikki nämä ovat yksinään massiivista sisäistä ja ulkoista transformaatiota. Yhdessä ne tekevät maaliskuusta yhden ratkaisevan kuukauden ratkaisevassa vuodessa. Se lähettää meidät kaikki suuntaan, mihin meidän eniten täytyy mennä, voidaksemme elää elämää, mikä tuntuu aidoimmalta sielumme korkeimmalle kutsumukselle, totuudelle ja tarkoitukselle.

Miltä teistä kaikista tuntuu?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.