11.4.15

Harris: Huhtikuun energiaennuste ~ April 2015 Energy Forecast


IN ENGLISH CLICK HERE!HUHTIKUUN ENERGIAENNUSTE:
HUHTIKUUN HERÄÄMISIÄ – ASTUMINEN VOIMAAN JA RAUHAAN

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
3.4.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

(Editoiden puhtaaksikirjoitettu Leen videoviestistä)

Hei kaikille ja tervetuloa huhtikuun 2015 energiaraporttiin.

Toivottavasti teillä kaikilla menee hyvin. Tiedän, että maaliskuu oli superintensiivinen. Ja riippuen siitä, mitä teet elämässäsi tai miten pärjäät omassa prosessissasi siinä, miltä elämä sinusta tuntuu, tuo energia vei jotkut todella korkeimmista korkeimmalle ja jotkut todella alas. Sellainen oli maaliskuun työntöenergia.

Viime kuun ennusteessa sanoin paljon intensiivisestä vauhdista ja niistä tausta-asioista, joita nousee elämässä pintaan ratkaistavaksi. Puhuin rajoista. Korostin myös vihaenergiaa ja sitä, miten sitä voi tulla esiin, ja voit tuntea voimakasta tarvetta ilmaista sitä.

Tämä kuu on melkein vastakohta, mitä kommunikointiin tulee.

Kommunikoinnin uudelleenasetus

Sydän ja kolmas silmä avautuvat erittäin voimakkaasti tässä kuussa. Se on tilaisuus meille kaikille – että sydämemme ja visionääriaspektimme (osamme joka pystyy näkemään eteenpäin, uudelleenluomaan elämämme ja muokkaamaan sitä, minne olemme menossa) ovat hyvin aktiivisia.

Mutta mielenkiintoista kyllä, se merkitsee, että kurkku on kokemuksena vähän kummallinen tässä kuussa. Niinpä et ehkä huhtikuussa tunne kutsua kommunikoida lainkaan, erityisesti te jotka olette hyvin ilmaisevia ihmisiä ja kovia kommunikoimaan. Joko pidätte puhumisesta tai luomisesta. Saatat huomata, että lopetat puhumisen ja luomisen huhtikuussa, koska käyt läpi nollausta.

Energia liikkuu niin, että kehon eri alueet avautuvat tai laajentuvat vuorotellen. Ja maaliskuu oli hyvin työntävä ja se ajoi paljon energiaa juurestamme kehon läpi, mistä syystä räjähdyksiä saattoi tapahtua.

Esimerkiksi ajattele lonkkiesi väliin tulipallo, mikä nousee ja laajenee, kun se syöksyy lävitsesi. Huomaat tämän, jos olet meditoija tai joogi. Voit huomata tämän myös seksin aikana. Energia nousee tuosta kehon osasta ja se voi kulkea koko kehon läpi – tämä on tantrista.

Kun tämä tapahtuu jokapäiväisessä elämässä ilman mitään näitä katalyyttejä, se luo energiahuuhtelun suhteissa ja elämän muilla alueilla. Voimme ottaa tuosta huuhtelusta vain tietyn määrän, kunnes meidän täytyy – ei vain rauhoittaa energiajärjestelmä, vaan vielä tärkeämpää – antaa itsellemme tilaa, jotta nämä energiat ottavat muodon elämässämme.

Työnteko ilman kärsimystä

On muistettava, että meidät on erityisesti länsimaisessa yhteiskunnassa opetettu suorittamaan kovasti, keskittymään tavoitteisiin ja olemaan hyvin herpaantumaton työskentelyssämme. Tiedät tämän hyvin: teet työsi, työskentelet uupumukseen saakka, saat muutaman vapaapäivän vuodessa ja sitten loman. Ja usein tuon loman aikana ihmiset sairastuvat, koska he toipuvat.

Tätä toimintamallia olemme periaatteessa hajottamassa maapallolla nyt kollektiivina. Hitaasti mutta varmasti. Kyllä, kuulen monien teistä sanovan: "Olen edelleen työpaikassani … minun täytyy edelleen tehdä töitä", ja tajuan sen. Meissä on hyvin harvoja, jotka eivät tee töitä selviytyäkseen taloudellisesti. Lisäisin kuitenkin myös, että useimmat tuntemani ihmiset jotka ovat hyvin varakkaita, jatkavat edelleen työntekoa, koska se on heidän tarkoituksensa ilmaisemista.

Väittäisin, että jos kamppailet oikeasti työssäsi, kyse ei ole siitä, että vihaat työntekoa, vaan teet väärää asiaa. Ole siis kärsivällinen, koska joskus työpaikan vaihtaminen voi viedä noin vuoden.
Äläkä vain istu siellä ja ole vihainen työllesi. Itse asiassa mieti: "Mitä voin tehdä tämän muuttamiseksi? Minulla on voima muuttaa."

Vaikka elättäisit perhettä tai tuntisit, että maailma on sinua vastaan, mitä voit tehdä muuttaaksesi asioita?

Jos kärsit sisäisesti siitä, mitä teet, on parempi tapa. Ja voit luoda uudestaan samat (tai samanlaiset) olosuhteet, joissa olet tällä hetkellä, paljon vähemmän kärsimyksen kera. Tämä on evoluutiopolku meille kaikille.

Jos siis kärsit ja olet vihainen siitä – ja olet vihainen maailmalle siitä – mieti sitä oikeasti tässä kuussa, koska ongelmana tässä asenteessa ja tuntemistavassa on, että sillä oikeasti estetään vain sinua. Sitten kun pystyt siirtymään noiden vihatunteiden läpi ja antamaan niiden nousta järjestelmäsi läpi, avaudut taas. Näin energia tanssii lävitsemme.

Huhtikuun energiavirtaukset – tyynempää, villimpää ja hypervirittynyttä

Ja näin energia tanssi kuin banshee maaliskuussa. Se oli villi tanssija. Ja huhtikuussa se on varmasti paljon tyynempää … ja paljon villimpää.

Minun pitäisin tietysti lisätä varoitus, että olemme nopeammilta tuntuvissa ajoissa kuin koskaan aiemmin ja se jatkuu. Mutta kun sopeudumme siihen – kuten sanoin maaliskuussa – kouluttaudumme nyt melkein hypertuntemiseen, hypernäkemiseen ja hypertiedostamiseen. Totumme planeetalla heränneen elämisen uuteen tasoon.

Sanot ehkä: "No, tunnen ihmisiä, jotka eivät ole hereillä." Kyllä, mutta heidätkin katalysoidaan tuntemaan ja yhdistyneeseen elämiseen. Heillä ei ehkä ole samaa tietoista kieltä tai kokemusta siihen liittyen kuin sinulla, mutta olemme kaikki tässä yhdessä, vaikka haluaisitkin ajatella itseäsi hyvin erillään muusta maailmasta. Olemme kaikki tällä planeetalla samaan aikaan ja meillä on eri kokemuksia eri kerroksissa, mutta kaikki käyvät läpi – kuten sanoin viime kuussa – hyvin uutta aikaa, minkä oppiminen navigoimaan vie aikaa.

Synkronismi ja tilan tekeminen itselle

Synkronismi on vielä selvempää kuin maaliskuussa, koska sinulla on enemmän tilaa – vaikket ajattelisikaan tämän olevan totta. Vaikka sanoisit: "No, itse asiassa olen varattu viikoiksi. Olen todella hyvin kiireinen", et voi pysyä sisäisesti kiireisenä ulkoisen kiireen kanssa. Sinun täytyy tasapainottua. Se on energialaki.

Jos siis olet kiireinen ulkoisessa maailmassa, sinulla on upea tilaisuus tunnistaa, ettei sinun tarvitse kiihdyttää myös sisäisesti. Ulkoinen pitää sinut nousussa ja pyytää sinua lisäämään vauhtia. Tämä on upea tilaisuus tunnistaa, että joskus työskentelet liian kovasti, joskus teet liikaa. Ja tämä johtuu omasta syyllisyydestäsi tai omista ajatuksistasi.

Voisit mennä työhösi tässä kuussa ja antaa – sanotaan – 30% vähemmän energiaa ja keskittymistä työllesi kuin normaalisti ja pelottava asia sinulle on, että monet ihmiset eivät edes huomaa. Pomosi ei luultavasti edes huomaa. Eikä se johdu siitä, ettei kukaan kiinnitä huomiota kovaan työntekoosi. Tuo sisäinen orjapiiskuri on ankarampi sinulle kuin kukaan muu.

Luontainen arvosi – kärsimisestä valoon

Taas kerran, jos joku teistä sanoo: "Itse asiassa minulla on todella rääkkäävä pomo", pyytäisin sinua lähtemään tuosta työpaikasta mahdollisimman pian, koska elämäsi on arvokkaampaa kuin eläminen rääkättävänä. Ja vaikka saatat tarvita 3-6 kuukautta ollaksesi tunteellisesti tai käytännössä valmis tekemään tuon muutoksen, sinun ei tarvitse elää kärsimyksessä.

Planeetalla on joka paikassa kärsimystä ja meidän tehtävämme on saada mahdollisimman paljon valoa sisällemme, jotta voimme olla hyödyksi tuon kärsimyksen lievittämisessä.

Yhdisty itseesi tarkoituksesi tietämiseksi

Tein eilen Google hangoutin, mikä keskittyi tulevaan Energiamestariretriittiini Coloradossa huhtikuussa, ja joku kysyi: "Auttaako Energiamestariretriitti minua löytämään tarkoitukseni, erityisesti tarkoituksen työni kautta?"

Vastaukseni oli, että Energiamestariretriitti ja kaikki tekemäni työ keskittyy hyvin paljon siihen, että sinä palaat takaisin sinuun. Ja pointtina on, että silloin kun elät täysin ja aidosti omana itsenäsi, olet tarkoituksellisempi ja tunnet olevasi yhdistyneempi kaikessa, mitä teet.

Mutta ironista on, että usein haluamme tarkoituksellisen työn, koska emme tunne tarkoituksellisuutta itsessämme. Toivomme, että jos meillä on tarkoituksellinen työpaikka, tunnemme enemmän tarkoituksellisuutta.

Ilmentäminen tunteesta ja yksityiskohdista luopuminen

Olen sanonut monta kertaa, että aina kun yrität ilmentää jotain, kysy itseltäsi, mitä varten ilmennät?

Jos esimerkiksi haluat Ferrarin, niin miksi? Koska et vain halua punaista Ferraria. On tärkeämpää löytää se, mikä punaisessa Ferrarissa innostaa sinua. Mitä luulet sen antavan tai mahdollistavan sinulle? Minkä tunteen uskot sen antavan sinulle?

Vaikka Ferrari saattaa olla outo esimerkki joillekin teistä, pointtini on, että yritämme usein ilmentää muodon kautta jonkin tunteen, minkä haluamme saada. Perinteinen ilmentämisneuvo kehottaa keskittymään haluamaasi asiaan – työ, koti, pankkitili, rakastaja jne. Mutta kun keskityt haluamiisi tunteisiin ja päästät irti ulkoisista yksityiskohdista, "juonit" universumin kanssa yhdessä yksityiskohdat.

Niinpä ehkä ajattelet, että kokkina oleminen tekee sinusta maailman onnellisemman ihmisen ja rehkit yrittäen maksaa kokkikoulun. Mutta totuus on, että kokkina olemisessa on kyse työpaikasta, missä tunnet iloa. Jos siis jatkat keskittymistä siihen, että "haluan tuntea mahtavaa iloa työssäni", alat tuntea iloa kokkikoulutuksessa sen sijaan, että olet kiihtynyt ja painostava. Tai saatat huomata elämääsi tulevan jonkin muun työn, mikä antaa sinulle samat tunteet.

Tätä kutsutaan ilmentämiseksi halutuista tunteista käsin ja yksityiskohtien luovuttamiseksi universumille.

Statuksen ja saavuttamisen tuolle puolen – voimaan ja rauhaan astuminen
Kuten mainitsin aiemmin energiasta, minkä monet teistä laittavat työhönsä, niin monet teistä huomaavat huhtikuussa, että teissä on enemmän rauhaa draiviin liittyen, mitä on vähemmän tai ei lainkaan. Tämä on erittäin tärkeä muutospiirre kollektiivisesti. Olemme tulossa paikkaan, missä voimme vain olla.

Olen tänään täällä Glen Park Canyonissa San Franciscossa. Tämä on kaunis paikka. Minun täytyi kävellä melko pitkään päästäkseni paikkaan, missä oli hiljaista, mutta kun kävelin tänne, panin merkille luonnonäänet ja ajattelin: "No, tämä on hämmästyttävää. Saan tämän kauniin kävelyn luonnossa matkalla tekemään työtäni."

Maakokemuksessa on piirre, mikä ei liity mitenkään statukseen tai saavutuksiin. Ja voin kuulla joidenkin äänien nyt sanovan: "Joo, entä ne kaikki muut ihmiset, jotka ajavat takaa statusta ja saavutuksia?!"

Älä huolehdi muista ihmisistä.

Ja jos huolehdit muista ihmisistä, et ole täysin rehellinen itsellesi – et ole täysin rehellinen itsellesi joistain osastasi, mikä ei halua päästää siitä irti. Merkki tästä on, että olet niin keskittynyt siihen, etteivät muut päästä irti.

Älä koskaan välitä kaikista muista. Kaikki muut tekevät, mitä tekevät. Ja olet paljon voimakkaampi, jos pääset itsessäsi paikkaan, missä voit sanoa: "Tiedän, mitä haluan tehdä."

Rajat ja avoimuus

Yhteiskunnassamme mikä on heimojärjestelmä, kollektiivi, meihin vaikuttavat kovasti toisten energiat ja mielipiteet. Tiedän, että monilla meistä on ollut todella pitkä polku päästä siihen paikkaan, missä emme välitä siitä, mitä muut ihmiset ajattelevat – mikä tulee empaattisuudesta. Ehkä huolehdit siitä, miltä sinusta tuntuu, jos joku työntää vaikeita energioita tai mielipiteitä sinulle. Sen vuoksi puhumme paljon rajoista. Sinun täytyy oppia rajat voidaksesi avautua.

Mutta voit myös pelätä omaa voimaasi. Etkä ehkä pelkää ainoastaan sitä, mitä voisit tehdä tässä maailmassa, vaan myös mitä voisit tuntea tässä maailmassa – sitä haavoittuvuuden ja avoimuuden tasoa, mikä voisi ilmestyä sinuun minä päivänä hyvänsä.

Mutta on hyvä muistaa, että mikä tahansa ryhmä tai yksilö joka yrittää aiheuttaa kärsimystä toiselle, tulee hyvin pienestä ja sydämen sulkeneesta paikasta. Ja näin paras lääke mikä voit olla tälle maailmalle – ja löytääksesi tarkoituksesi siinä, miten voit ilmestyä esiin ja antaa panoksesi – on jatkaa avautumisen opettelemista.

Sydänenergia nousee – haavoittuvuus ja luottamus

Haavoittuvuus on pelottavaa meille kaikille, koska se laukaisee meissä usein turvallisuuskysymyksiä. Mutta totuus on: mitä turvallisuus on? Kuulemme koko ajan sattumanvaraisista asioista, joita tapahtuu ihmisille, ja sattumanvaraisista hetkistä. Ja haluamme ajatella, että olemme immuuneja sille, mutta emme ole. Niinpä turvallisuus on erittäin hetkellistä ja mikä tärkeämpää, olen oppinut, että mitä enemmän luotamme universumiin ja elämämme virtaan – ja suostumme antautumaan kontrolloinnin ja pyrkimisen sijasta – sitä enemmän saa pudota siihen haavoittuvuuteen, mikä on hyvin vallitsevaa huhtikuussa.

Ja se haavoittuvuus minkä olemme valmis kohtaamaan ja mitä kohti tekemään töitä, voi luoda taikaa elämäämme.

Koska sydänenergia nousee huhtikuussa, kolmannen silmän näköenergia nousee myös. Siis te jotka voitte ottaa enemmän tilaa huhtikuussa, ottakaa sitä. Mutta toisin kuin muissa kuukausissa jolloin olen suositellut tätä, koska energia oli liian kiireistä ja liian raivokasta, ota nyt tämä tila lomana. Ota tämä tila hetkenä ottaa oikeasti kiinni kaikesta, mitä olet oppinut ja integroinut – ja kaikesta mikä on muuttanut sinua.

Yhdistyminen universumin kanssa

Mitä kommunikointiin tulee, niin älä ylläty, jos se on vähän hassua tässä kuussa. Kuten sanoin aiemmin, jotkut teistä saattavat huomata kangertelevansa sanoissa ja taistelette todella saadaksenne sanoja ulos.

Taaskin kuulen monien teidän sanovan: "Olen ollut sellainen ikuisuuksia." Yritän energiaennusteessa kattaa mahdollisimman monia aliryhmiä niistä tuhansista, jotka katselevat tätä. Niinpä ette samaistu kaikkeen, mitä sanon, mutta on tiettyjä kuukausia, jolloin tietyt alueet näyttävät nousevan kollektiivisesti esiin. Ja tässä kuussa sydän ja visiointikyky tulee läpi selkeästi ja voimalla. Kun keholla on tapana "pujotella" pitääkseen sinut prosessoimassa seuraavaa asiaa, viime kuussa meillä oli paljon juureen ja kurkkuun liittyvää.

Siis kommunikointi voi olla vähän kummallista tässä kuussa etkä ehkä tunne suurta halua kommunikoida.

Huomaat, että sinulla on enemmän haavoittuvuutta, enemmän tunnetta ja suurempi kyky vain pysähtyä katsomaan puuta ja sanoa: "Vau, katso tätä. Se on hämmästyttävä!"

Planeetta on hämmästyttävä ja on monia voimia, jotka haluaisivat ajatella, ettei ole.

Ne haluaisivat meidän jatkavan uskomista kontrollointiin, orjuuteen ja kärsimykseen. Ja pointti on, että jos suostumme noihin impulsseihin, jos suostumme antamaan median kertoa meille, että kaikki on menossa päin helvettiä, niin ilmennämme sen. Nimittäin auttamisvoimasi asioiden luomisessa tällä planeetalla on erittäin voimakas. Ja niinpä jos tietty ryhmä haluaa sinun pelkäävän jotain tulevaa tapahtumaa, minkä se haluaa luoda, se yrittää saada kaikki meidät keskittymään siihen ja pelkäämään sitä. Ja autamme sen luomisessa näkemällä sen.

Niinpä tästä syystä sinun täytyy oman energiasi mestarina oppia saamaan takaisin sisäinen voimasi ja yhdistymään universumiin. Yhdistymään siihen osaasi, mikä tuli tänne jumalaisena olentona, sieluna, jolla on sinun oma ja hyvin luettava suunnitelmasi. Se on asetettu eteesi. Yritä päästää irti kaikista piirteistä, jotka olet kenties niellyt vuosien saatossa, mutta jotka eivät todellisuudessa auta sinua henkilökohtaisella matkallasi tuoda vahvuutesi ja rakkautesi tälle planeetalle.

Tätä teemme täällä joka kuukausi.

Hengittäminen ja tasapainon löytäminen
Siis isoa rakkautta kaikille. Iso hengenveto.

On hyvä. On hyvä aika elää näiden kaikkien muutosten vuoksi ja sanon tämän hyvin tietoisena, että tähän toteamukseen liittyy kiistanalaisuutta, koska monet ihmiset haluavat haukkua sitä negatiivisesti siksi, että jotkut näkevät todella suurten muutosten tapahtumista.

On uskomatonta nähdä kaikki ne innovaatiot, joita alkaa nyt tapahtua. Ja jos jatkamme keskittymistä innovaatioiden ja positiivisten muutosten näkemiseen yhtä paljon, kuin tiedostamme ne alueet, joissa on kärsimystä ja jotka tarvitsevat todella apuamme, niin elämme tasapainoista elämää. Ehdotan, että etsit joka päivä paikkasi mahdollisimman paljon keskeltä tällä jatkuvasti muuttuvalla planeetalla.

Siis isoa rakkautta kaikille ja toivon, että teillä on todella upea kuukausi. Kiitos katselusta.

Kiitos kaikille teille, jotka lähetätte lahjoituksia. Se merkitsee meille paljon ja se todella tukee sitä, mitä teemme tässä ja miten voimme luoda ja julkaista tätä työtä.

Ja ilmoitan tyytyväisenä, että erittäin pian on itsenäisiä videoita. Kerron siitä noin kuukauden kuluttua, mutta alan kohta julkaista itsenäisiä videoita YouTubessa, erilaisia kuin energiaennusteet. Ne ovat lyhyempiä videoita, jotka käsittelevät tiettyjä energioita, joten voit tsekata niitä koska tahansa.

Te jotka haluatte tehdä lahjoituksen, voitte tehdä sen sivuillamme. Ja te jotka lahjoitatte rakkautta ja kivoja viestejä, kiitos – ne merkitsevät paljon.

Ja jos olet kiinnostunut Energiamestariretriitistäni, sellainen pidetään Coloradossa huhtikuun puolivälissä ja meillä on vielä muutama paikka jäljellä. Voit tarkistaa tilanteen sivuiltamme. Nähdään taas toukokuussa.

Upeaa kuukautta kaikille.

Paljon rakkautta.
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.