14.4.15

Mrkich: Sähköä ilmassa ja Kristus/Maria Magdalena -parannus


Electricity in the Air and Christ/Mary Magdalene Healing (LINK IN ENGLISH HERE)


Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
8.4.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Pari viime päivää ilmassa on tuntunut vaihtelevaa ja värisevää, melkein kuin staattista sähköä. On outoja tietokone- ja teknisiä tapahtumia, korostunutta ahdistuksen tunnetta, pirstoutunutta mielen energiaa ja vaikeutta tuntea asettuvansa ja maadoittuvansa täysin. Saatat myös tuntea sydämen hakkaavan ja lisämunuaisten toimivan tavallista enemmän, hyvin samanlaista kuin auringonpurkausenergia.

Energia on tuntunut luonteeltaan hyvin Merkuriukselta tai Uranukselta ja aivan oikein, Merkurius ja aurinko kulkevat saman asteen läpi, missä Uranus on (Oinas 16 astetta, jos tunnet karttasi).

Tämä auttaa selittämään, miksi kaikki tuntuu vähän kuin Merkuriuksen perääntymiseltä, vaikkei sellaista tapahdukaan, ja miksi aurinko tuntuu purkautuvan hullunlailla, vaikka auringon aktiivisuus on teknisesti pientä. Kun jokin planeetta koskettaa samaa tilaa kuin Uranus, se saa ylimääräisen sysäyksen, vähän kuin sähköshokin tai nykäisyn ja tietysti tunnemme sen, erityisesti jos meillä on merkittäviä planeettoja tai pisteitä samalla kohtaa syntymäkartassamme.

Tämän lisäksi tunnemme edelleen jälkivaikutuksia verikuun pimennyksestä suhdeorientoituneessa Vaa'assa, mikä oli pääsiäisviikonlopun aikana, oppositiossa kaiken tämän Uranus-energian kanssa. Tämän pimennyksen ajankohta tuntuu laukaisseen paljon sellaisia Kristus/Maria Magdaleena –haavoja ja –parantumista (mitkä olemme vasta nyt jotenkin tiedostamassa), jotka liittyvät niihin tapahtumiin/tarinoihin, joita kulttuurimme juhlii pääsiäisenä.

Jeesuksella ja Maria Magdaleenalla oli pyhä, jumalainen liitto ja se katkaistiin pahimmalla tavalla – luotettujen ihmisten pettäminen ja niiden massiivinen projektio, jotka tunsivat heidän viestiensä ja totuutensa uhaksi. Se oli ja on hyvin raskas tarina*. Monet ihmiset tuntevat tämän raskauden pääsiäisenä koko ajan, mutta kuunpimennys lisää niiden ihmisten määrää, jotka tuntevat sen, ja tämä lisää intensiivisyyttä. Monet ihmiset tuntevat syvää yhteyttä tuohon muinaiseen tarinaan tietoisella tai alitajuisella tasolla ja jotkut ovat fyysisesti yhdistyneet soluissaan siihen sukulinjan kautta.

Niinpä tänä pääsiäisenä on tullut esiin paljon, mikä liittyy suruun, pelkoon mitä tapahtuu, jos puhuu omaa totuuttaan, rakkaan menettämiseen tai pelkoon siitä, tuomitsemiseen, luottamukseen liittyviin asioihin sekä haavoihin, muistoihin ja näkemyksiin todellisesta henkisestä/jumalaisesta voimastamme – voima parantaa itsemme, jumalainen oikeus ilmaista sielumme totuutta ja tuska, mitä tulee tuntiessamme sitä osaamme, mikä ei ole sallinut meidän tehdä sitä tai mitä on aktiivisesti estetty tekemästä se. Myös jumalaisen feminiinisyyden ja jumalaisen maskuliinisuuden voima on tullut voimakkaasti esiin tuona viikonloppuna ja sen jälkeen. Meitä kutsutaan nousemaan ylös ja muistamaan ja ruumiillistamaan tuo jumalainen voima. On aika päästää irti menneisyydestä ja lakata estämästä itseämme omistamasta täydemmin se, kuka oikeasti olemme.

Kun päästämme irti, päästämme samanaikaisesti sisään sen, mitä olemme pitäneet käsivarren etäisyydellä. Varjomme on silloin usein edessämme – ne aspektimme joita emme ole omistaneet. Jotkut ovat epämiellyttäviä, koska ne paljastavat, missä olemme pidätelleet itseämme, ja toiset ovat epämiellyttäviä, koska ne näyttävät todellisen potentiaalimme. Jos voimme löytää rohkeuden itsestämme ja siirtyä epämukavuuden läpi, kaikissa noissa aspekteissa on kultaa, kun yhdistymme taas enemmän siihen, kuka olemme.

*Kuten tiedämme, Kristuksen ja Magdaleenan tarina on yksi monista samanlaisista tarinoista eri kulttuureissa. Tämä ei kuitenkaan merkitse, että meidän pitäisi väheksyä mitään tarinaa tai olettaa, että yhtä lukuun ottamatta kaikki ovat kopioita alkuperäisestä. Me ihmiset olemme alttiita toistamaan historiaa uudestaan ja uudestaan. Sanon tämän, koska vaikka jotkut ihmiset kiistävät koko Jeesuksen ja Marian tarinan olemassaolon, se laukaistaan tällä hetkellä niiden ihmisten soluissa, joilla on vahva yhteys tuohon aikaan/tai sukulinjaan.

Miltä teistä tuntuu? Onko kukaan tuntenut sähköä ilmassa? Onko kenelläkään valtavia paljastuksia tai laukaisemisia erityisesti jumalaiseen voimaan, Kristus-tietoisuuteen, Maria Magdaleenaan, jumalaiseen feminiinisyyteen jne. liittyen?
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.