25.5.15

Kaskimäki: Maya-päivitystä

13. – 25.05.2015 KELTAINEN AURINKO


Pyhä keskeneräisyys

Keltaisen Auringon energioissa olemme saaneet käytännössä opiskella omaa keskeneräisyyttämme, yhtä hyvin kuin läheistemme ja ympäröivän maailman vajavaisuutta. Elämä on haastanut hyväksymään ja olemaan suvaitsevainen kanssakulkijoitaan kohtaan.

Auringon kosminen arkkityyppi maya-astrologisesti on Valaistunut. Jaksolla on päässyt katsomaan omia vaikuttimia, ajatuksia ja moraaleitaan oikein suurennuslasilla. Miten valaistunut sitä onkaan sisimmältään.

Elänkö itse kuten opetan! Ovatko henkiset arvot ja opit käytössä ja omassa arjessa mukana. Hyväksynkö elämän ja sen epäoikeudenmukaisuudet mahdollisuuksina, joiden avulla voin kasvaa ja oppia.

Auringon ydinteemoina on kaiken ylittävä, pyyteetön rakkaus. Olemme saaneet kokea tämän oppiläksyn kukin omalla tavallamme. Toisille on helppoa rakastaa ehtoja asettamatta. He antavat pyyteettömästä sydämestään, aina vapaasti ja parastaan. Toiset, huomaamattaan, odottavat rakkaudenilmaisuilleen vastapalveluksia.


Elämä on matka, ei määränpää! 


Auringon teemoja ovat ihanteellisuus, korkeat sisäiset arvot ja sydämen kutsumuksen mukaan eläminen. Nyt on kuitenkin hyväksyttävä se, että emme ole koskaan lopullisesti valmiita. Kohdusta hautaan käymme läpi erilaisia kasvun spiraaleita.

Lopullista määränpäätä ei voi koskaan todella saavuttaa sielun kasvukoulussa. Tästä perspektiivistä käsin voi armahtaa itsensä ja antaa itselleen luvan olla keskeneräinen. Olemme matkalla koko elämämme ajan.

Jaksolla olemme törmänneet kaikkeen siihen, mihin on asettanut turhan korkeat tavoitteet, ja ajatuksen saavuttaa jotain lopullista. Illuusion kuplat ovat hajonneet ja lennokkaat toiveet ovat saattaneet kariutua.

Erityisesti rakkaudessa ja ihmissuhteissa ollaan oltu erityisen herkällä tuulella. Kumppania ja omia tunteita on katsottu suurennuslasilla ja pienikin riitasointu on laittanut liikkeelle tunnepurkauksia. Pariliekki kohtaamiset ovat käynnissä yhtä hyvin kuin sielukumppanien kohtaamiset. Lisää pariliekki ajatuksiani voit lukea Hidasta Elämää- blogissani, linkki kirjeen lopussa tähän tekstiin.


Aurinko

Fyysinen aurinko taivaalla on ollut ihanasti mukana jaksolla. Luonto herää, ja maisema vihertää. Linnut tekevät pesiä, uuden syntymä on käsillä. Kesäisen lämmin sää on saanut aikaan ihmeitä, joiden alkulähde on aurinko. Se synnyttää ja vaalii luomaansa suurella pyyteettömällä rakkaudella. Se paistaa niin hyville, kuin pahoille, viisaille kuin epäkypsille. Miten löytää se sisäinen guru itsestään, jolla on samankaltainen aurinkotietoisuus!

Aurinko on myös lähetellyt jälleen purkauksia ja geomagneettisia myrskyjä on ollut ilmakehässä. Väsymys ja syvä uupumus on iskenyt kesken kaiken. Toisilla nämä aurinkolataukset ovat taas lisänneet vireyttä niin, että unta ei paljon tarvita. Luovuus on virrannut ja valo on inspiroinut huikeisiin luomuksiin.

Keholliset tuntemukset ovat olleet moninaisia, virtailuija, kutittelua ja kihelmöintiä, häiriten nukkumista. Huimausta ja ajatuksen takkuilua, sekä unohtelua, lisänä päänsärkyä ja niskan jäykistelyä.

Aurinko vaikuttaa maapallon sähkömagneettiseen kenttään, lähetellessään purkauksillaan uutta fotoni-dataa kehojemme ja tietoisuutemme herättämiseksi. Me reagoimme siihen, sekä keholla, että psyykkisellä tasolla. Tämä on osa suurta tietoisuuden avautumista. Aistit herkistyvät entisestään ja intuitiivisuus lisääntyy.

Nautitaan käynnissä olevasta uudeksi syntymästä avoimella sydämellä.


HYMYILEVÄ APOLLO

Me olemme kaikki nyt laivalla ja kynnämme suurta merta. 

Me synnytettiin vaivalla ja vaivalla kuolemme kerta. 

Mut se, mitä siinä on välillä, se olkoon lämpöä, lempeä! 

Kas, tuiskussa yhteen kun yhtyvi kaks, käy kulkukin helpommaks.

Ken yhtä ihmistä rakastaa, se kaikkia rakastaapi. 

Ken kerran voi itsensä unhoittaa, se unten onnen saapi. 

Ken kerran itse on onnellinen, se tahtois onnehen jokaisen ja antaa ja antaa ja antaa vaan, 

oman onnensa aarteistaan!

~Eino Leino

26.5 – 7.6.2015 PUNAINEN TAIVAANVAELTAJA

Uudistavaan liikkeeseen, elämän seikkailut kutsuvat! Taivaanvaeltaja on uudistuksellinen seikkailija, joka tulee tönäisemään sinut pois mukavuusalueeltasi! Nyt on luovuttava etukäteen suunnittelusta ja paikallaan junnaamisesta. Elämänkokemus ja intuitiivinen viisaus, ovat parhaat opastajat tällä jaksolla.

26.5 alkaa myös Valkoinen linnajakso, joka tuo selkeyttä ja helpotusta tälle huhtikuun alussa alkaneelle synnytyskierrokseen. Tunne ja älykkyys alkavat löytää uudistuneen tasapainon. Puhdistuksia ja irtiottoja on kyllä tiedossa tämän energian myötä myös. 

Maya-astrologisesti seuraavat merkit ovat tärkeällä jaksolla:

Siniset Yöt ovat haasteen ja kasvun jaksolla. Luovu säännöistä, moralisoinnista ja kapeakatseisesta oman tontin vahtimisesta. Tule ulos ja lähde uudistuksen polulle! Nyt ei ole aika kangistua kaavoihin! Luota sisäiseen tietoon ja universumin runsauteen. Kaikki on nyt mahdollista.

Punaiset Taivaanvaeltajat ovat omalla alueellaan. Kaikki voi mennä niin sujuvasti, että ei olisi ikinä uskonut, tai kaikki voi mennä ihan eritavoin kuin oli suunnitellut. Sinulla on ikiaikaista viisautta ja avarakatseisuutta katsoa elämääsi täydellisen rakkauden silmin, ja olet vastaanottamassa galaksin suurimpia lahjoja.

Valkoiset Sillanrakentajat ovat suotuisalla ja voimia antavalla alueella. Onnistuneet liitot solmitaan nyt ja uudet verkostot näyttäytyvät, uudessa valossa. Diplomaattina osaat luovia elämän pyörteissä lempeästi ja tasa-arvosta käsin. Ilmaise viisautesi itsetuntoisesti ja tuo esiin johtajan ominaisuutesi.

Keltaiset Tähdet ovat intuitiota ja alitajuntaa aktivoivalla alueella. Erityisherkkyys ja psyykkiset kyvyt on nyt vahvuutesi. On hyvä ilmaista ennennäkemättömät ajatelmat ääneen. Herkkien tunteiden avoin ilmaisu rakkailleen, avaa ovet paratiisiin. Anna tähtesi loistaa.

Aurinkoterveisin, 
Päivi
www.paivikaskimaki.com

________________________________________________________________

6.6.2015 MATKA ITSEEN – TYÖPAJA MAYA-ASTROLOGIAN JA VÄRITERAPIAN AVULLA
TAMPERE, Tunnekeskus Lumpeenkukka, Tammelan puistokatu 26-28

Huikea päivä tunnelukkojen työstämiseen maalaamisen, meditaation ja oman maya-merkin keinoilla.
Saat selville mitkä ovat vahvuutesi ja mitkä kasvunteemasi maya-astrologisesti. Värityöskentely antaa oivalliset työkalut tunnetyöskentelyyn. Tiedossa upea oivalluksen ja voimaantumisen päivä.

Lämpimästi tervetuloa.

Työpajan esittely tarkemmin http://www.paivikaskimaki.com/kalenteri.htm

_________________________________________________________________

TULKINTAPÄIVÄT
27.5 Hämeenlinna, intuition ja selvänäkemisen ilta
28.5 Hämeenlinna, tulkintoja henkilökohtaisesti
4.6 Turku, tulkintapäivä Esittely hintoineen
7.6 HELSINKI, Tulkintapäivä
9.6 HEINOLA, tulkintapäivä ja maya-ilta Esittely hintoineen
10.6 KOUVOLA, tulkintapäivä ja maya-ilta Esittely hintoineen

Tarkemmat tiedot sivuillani.

_________________________________________________________________

Puhelinkatselmus
Aika katselmukseen varataan etukäteen, 1/2 h tai 1 h, sovittuna aikana soitto numerooni 040-500 0050. Maksu tapahtuu pankin kautta, ennen varattua aikaa. Maksutiedot saat ajanvarauksen yhteydessä.

Tapaaminen Tampereella
Aika varataan etukäteen, 1/2 h tai 1 h, tai sopimuksen mukaan. Vastaanottoni on osoitteessa: Sininen Käsi Hallituskatu 6, 33100 TAMPERE

Tapaamiset eri kaupungeissa – tapahtumat - kurssit:
Tiedot näihin löydät nettisivuilta www.paivikaskimaki.com

________________________________________________________________


Hidasta Elämää, Blogit, Ajatuksia ajasta:
http://hidastaelamaa.fi/2015/05/pariliekit-elaman-kevaassa/


------------------

Päivi Kaskimäki
www.paivikaskimaki.com
paivikaskimaki@gmail.com
Puh: 040-500 0050

Vastaanotto:
Sininen Käsi
Hallituskatu 6,
33100 TAMPERE