6.6.15

Hoffman: Kesäkuun 2015 Energiaraportti

June Energy Report 2015 (LINK IN ENGLISH HERE)
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
1.6.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Toukokuu oli vaikea kuukausi, mikä liittyi vähän Merkuriuksen perääntymiseen, vaikka se olikin osatekijä. Kirjoitin toukokuun energiaraportissa, että oli toimeenryhtymisen kuukausi, ja se oli, mutta toimintaan sisältyy paljon asioita sen lisäksi, että hypätään autoon ja lähdetään. On tehtävä paljon suunnittelua ja valmistelua, mikä johtaa toimintaan, ja sitä varten toukokuu oli. Vaikka olin valmis laukaisemaan rakettini stratosfääriin, minun oli tarkistettava, oliko se jo laukaisualustalla "kaikki systeemit valmiina". Toukokuussa jokainen yritys astua eteenpäin toi esiin jotain puhdistettavaksi ja se oli tarpeellista, jotta voimme olla linjassa sen kanssa, mitä olemme valmis tekemään kesäkuussa, ja integroimaan sen. Kesäkuussa meillä on joitain haasteita – suurimpien ollessa siirtyminen pois hyvin pitkästä liikkumattomuus- ja vapaudettomuusjaksosta ja itsemme salliminen unelmoida todella suuria.

Vuoden 2015 viiden ensimmäisen kuukauden jälkeen kesäkuu voi tuntua helpolta menolta, mutta se on pintanäkymä. Muistatko ankat, jotka liukuvat vaivattomasti vettä pitkin? Emme näe niiden pikkujalkoja, jotka melovat hurjasti pinnan alla. Vaivattomaan ja sujuvaan liukumiseen liittyy paljon johdonmukaista ponnistelua, sitoutumista ja tarkoituksellista keskittymistä. Kirjoitin viime kuussa jyvien erottamisesta akanoista ja tätä näemme. Kuka on valmis muutokseen ja kuka ei? Selvitämme sen tässä kuussa ja on aika siirtyä sanoista tekoihin.

Tämä kuukausi alkaa täysikuulla ja suurella aktiivisuudella Kaksosissa. Olen aina nähnyt Kaksoset karmahuoneena ja se on hyvin aliarvostettu astrologiayhteisössä. Mutta auringon, Marsin, Merkuriuksen ja Saturnuksen sekä uuden kuun ja täysikuun korostaessa tätä huonetta, odota muistutuksia karmakierrosta, sieluryhmistä, sielunkumppaneista ja vastaavasta, erityisesti koska Merkurius on perääntymisvaiheensa jossain aspektissa koko kuukauden. On hyvä ajatus varmistaa tuplasti kommunikointi, jättää aikapelivaraa matkustettaessa ja olla jättämättä yksityiskohtia sattuman varaan tällä jaksolla.

Suuremmassa toiminnassa on tässä kuussa kyse energiasta, kun alamme nyt työskennellä sen energialaajentumisen kanssa, minkä olemme saaneet aikaan kaikella aiemmalla parantumis- ja irtipäästämistyöllämme. Jossain kohtaa irtipäästämisen ja parantamisen on loputtava ja meidän täytyy ryhtyä toimeen. Se on kuin valmistaisi tuntitolkulla ateriaa, mikä on lopulta laitettava pöytään syötäväksi. Nyt on päivällisaika. Mutta tämä on myös valinta- ja päätösaika ja saamme nähdä nyt, kuka on valmis toimintaan ja kuka ei ole, koska vaikka kaikki voivat ryhtyä toimeen, tuon valintatilanteen kohdatessaan kaikki eivät valitse sitä. Kaikki pelot jotka liittyvät muutokseen, transformaatioon ja mukavuusalueen jättämiseen – vaikka se olisi miten pysähtynyt tai epämukava – tulevat pintaan nyt.

Venuksen ja Jupiterin yhtymän Leijonassa antaessa hyvin positiivisen sävyn tälle "unelmat voivat toteutua" –kuukaudelle, varmista, että uneksit suuria ja odotat suuria palkkioita ja lopputuloksia. Tämä on laajentava aspekti, mikä voi tuoda parhaan esiin kaikesta. Se voi tuoda myös enimmän esiin kaikesta, joten se mikä toimii, toimii hyvin, ja se mikä ei toimi, voi olla hyvin kamalaa. Kuukauden lopussa se liittyy Uranukseen, joten voimme odottaa yllätyksiä ja odottamattomia lopputuloksia.

Tätä tasoittaa Saturnuksen perääntyminen, mikä palaa Skorpioniin viimeistä kertaa – viimeinen yhteys sykliin, mikä alkoi vuoden 1985 loppupuolella. Tämä aspekti kestää syyskuun loppuun, joten tiedosta "puuskat menneisyydestä", joita sinulle syntyy, erityisesti asiat jotka tapahtuivat 30 vuotta sitten ja tulevat taas maisemiin. Mitä teet eri tavalla tällä kertaa? Voit toistaa tuon syklin tai luoda uuden polun – vaihtoehto on aina käytettävissä.

Yksi suuri asia tässä kuussa on jatkuva Merkuriuksen neliö Neptunukseen, mikä ei näytä paljon miltään, mutta on hyvin tärkeä. Se on puuttuva pala, mikä sallii meidän nähdä koko suuren kuvan, totuuden totuuden tuolla puolen ja poistaa se petosverho, minkä taakse haluamme joskus piiloutua. Merkurius edustaa tärkeää yksityiskohtaa, mikä jarruttaa koko prosessia. Neptunus on se, missä voimme huijata itseämme tai tulla huijatuksi, mikä on yksi itsemme huijaamisen aspekti.

Esimerkiksi oletko valmis lähtemään autoreissulle ja auton moottori "palaa" ensimmäisen 100 kilometrin jälkeen, koska olet lykännyt öljynvaihtoa kuukausitolkulla. Tai odotat tärkeää puhelua ja juuri sen tullessa puhelimesi sammuu, kun unohdit ladata sen. Ympärillämme on paljon petosta, mistä suuri osa on naamioitu vaikuttamaan totuudelta. Tässä kuussa alkaa myös USA:ssa Jade Helm –sotaharjoitus, mikä on paljon julkisuutta saanut ja epäilyttävänä pidetty tapahtuma. Merkuriuksen tehdessä neliötä Neptunukseen, meillä on samanaikaisesti Venuksen ja Jupiterin yhtymä, kolmiossa Uranukseen ja totuus siitä voi paljastua tavoilla, mitä kukaan ei voi enää sivuuttaa. Ja koska Jade Helm alkaa Merkuriuksen perääntymisen pysähtyessä, oppositiossa Saturnukseen ja neliössä Neptunukseen, mahdollisuudet totuuden ja petoksen kätkemiseen eivät näytä kovin hyviltä. Jos silmämme ovat auki, näemme hyvin selvästi.

Meillä on iso valinta tehtävänä tässä kuussa – sellainen minkä olemme jo tehneet monilla tasoilla ja nyt kyse on sen integroimisesta jokapäiväiseen elämäämme. Muista, että taivaan luominen maan päälle on integrointi, ei haltuunotto. Olen kirjoittanut vuodesta 2011 lähtien Kristus-tietoisuudesta, minkä ruumiillistamme jumalaisena ihmisenä, sen Kristus-tietoisuuden sijasta, mikä on haavoittunut tai marttyyriparantaja. (Suom. huom. eri sanat joille en keksi vastineita suomen kielessä). Olemmeko valmis ruumiillistamaan voimamme ja integroimaan jumaluutemme ihmisyyteen? Voimmeko päästää irti polarisoituneista uskomuksistamme, että henki on hyvä ja ihminen on paha? Mikään polarisoiminen ei hyödytä, emme voi olla liian henkinen tai liian ihminen ja kaksinaisuus on uusi avainsana meille. Ei enää joko-tai – olemme nyt kumpikin-tilassa tai vielä parempi, monta-tilassa, kun moniulotteinen kapasiteettimme lisääntyy.

Jossain kohtaa meidän täytyy lopettaa parantamistyön tekeminen ja toimia sen mukaan, mitä olemme oppineet. Pelkäämmekö menneisyyden toistamista? Se on yksi vaihtoehto sen rinnalla, että käytämme uutta tietoisuuttamme ja ymmärrystämme luomaan uusia polkuja energialle. Luomme uuden toimintamallin todellisuuksia ja meillä on paljon tukea päästäksemme alkuun nyt. Mutta kyse on energiamme tähtäämisestä haluttujen lopputulosten suuntaan. Aikomus luo polun, mitä energia seuraa, ja uskomukset luovat laajentumisen tai rajoittumisen, mikä hallitsee sitä, miten paljon energiaa päästämme sisään.

Kaiken sen valossa mitä kesäkuussa tapahtuu, Merkuriuksen perääntyminen on toissijainen tekijä, mutta Kaksosissa, oppositiossa perääntyvään Saturnukseen ja neliössä Neptunukseen, voit luultavasti odottaa joitain oivalluksia, jotka liittyvät karmaan, sielusopimuksiin, sieluyhteyksiin ja sielukumppaneihin ja auttavat sinua saamaan aikaan päätöksen sinne, missä sitä tarvitaan ja/tai mikä on jo myöhässä. Ja totuuksia "heilutellaan" melkoisesti tässä kuussa – niitä jotka tiedämme, niitä joita emme tiedä, niitä joita emme halua tietää ja niitä jotka meidän täytyy kohdata. Kaikki paljastuu loppujen lopuksi.

Tässä on muutamia kysymyksiä mietittäväksi tässä kuussa:

* Onko sinulla tiedostamattomia tapoja, joita olisi tarve muuttaa, myös tapasi nähdä totuus?

* Onko uskomuksina totuuksia, jotka täytyy muuttaa nyt, tai sallia uuden tietoisuustason tulla todeksi sinulle?

* Onko yhteyksistäsi tullut kiinnittymisiä ja palveletko toisia palvelijana, et mestarina?

* Voitko ilmaista itsekkäästi uusia aikomuksia, jotta toimit korkeimmassa mahdollisessa värähtelyssäsi ja asetat laajimmat aikomukset?

* Mitä Kristus-tietoisuus merkitsee sinulle ja oletko valmis lakkaamaan olemasta marttyyriparantaja ja miettimään, mitä merkitsee elää voimallisemmasta ja itseensä keskittyneemmästä perspektiivistä?

Meillä on hämmästyttävää tukea uneksiaksemme todella suuria tässä kuussa ja ollaksemme sitten valmis ryhtymään fokusoituneeseen toimeen ja tekemään noista unelmista osan todellisuuttamme – pitäen mielessä, että toimeenryhtymiseen sisältyy suunnittelu ja valmistautuminen. Meidän täytyy tähdätä energiamme siihen suuntaan, mihin haluamme sen virtaavan, ennen kuin se luo aiottuja lopputuloksia. Saatat olla valmis laukaisemaan rakettisi stratosfääriin, mutta varmista ensin, että se on laukaisualustalla, tankki on täynnä polttoainetta ja se osoittaa oikeaan suuntaan.

Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.