23.8.11

Maya-näkymiä

Heii!

Terveisiä puolukkametsästä! :D Olin aivan ällikällä päähän lyötynä, kun menin metsään kävelylle, ja siellä olikin jo puolukoita pitkin mättäitä! Syksy siis ON täällä, ja minä hiihtelen vielä Intia-lipareissani, enkä tajua edes pukeutua kunnolla...

Päiviltä tuli jälleen mielenkiintoista Maya-postia, ja hänen luvallaan postaan sen edelleen myös tänne kaikkien iloksi ja tottakai myös hyödyksi. Lukaisepa läpi, hurjia päiviä juuri nyt elämme! Ottakaamme hetkestä kiinni ja heittäydytään Ihanan Elämän Virran kuljetettavaksi!

Niin, ja niin kuin Päivikin tässä postissa mainitsee, niin todellakin tuo Jyväskylän 2012NYT-konferenssi lähestyy jo kovaa kyytiä. Siellä jälleen myös huikea Kosmokonsertti luvassa, joten BE THERE!! <3 <3
Perustin tähän minun blogiini oikein oman sivunkin konferenssille, niin pääset sieltä helposti klikkaamaan konferenssin muun ohjelman, joka on kyllä HUIKEA!

Päivin kirjeen lopussa hän kertoo myös hänen ja Riitta-Marja Gauffinin uudesta Universaali Olemus-työpajasta, jotka pidetään 1.-2.10 Korsossa ja 15.10 Tampereella, tsekkaapas!

Mutta nyt, Ihaninta iltaa! <3

dEEp

* * *

2012 NYT Konferenssi Jyväskylässä 12.-13.11.2011
Huikea ohjelma luennoitsijoineen, sekä
liput myynnissä ennakkohintaan 15.9 asti osoitteessa
tai puhelimitse: 045-129 2978 / Sonja

___________________________


Hei ja lämmin tervehdys.


Maya-kalenteri Tzolkinissa on merkittävä ajanjakso ja monen voimakkaan energian vaikutukset toimivat yhtäaikaa.


23.8 - Tänään on päivä numero 242 - Valkoinen Galaktinen Tuuli
Eheyden ja harmonian löytymistä, tasapainottumista ja parantumista. NYT hetkessä elämistä, luovuuden ja taiteen virtausta. Kommunikointia rehellisesti ja vilpittömästi. Juuri NYT on kaikki hyvin!


23.8 - Tänään on päivän psi-krono, voimamerkki no. 22. Valkoinen Solaarinen Tuuli.
Molemmat päivän energiat ovat Valkoisen Tuulen laatuja. Puhdistava ja hetkessä elävä Tuuli, lataa päivään moninkertaisen mahdollisuuden ilmaista sydämen syvintä tietoa. Täydellisen vapaasti.
Nyt on hyvä hetki kertoa rakkaalleen, ystävälleen, lapselleen, työkaverille tai tuntemattomalle vastaantulijalle kuinka ihana ja rakas hän on. Kuinka hyvältä itsestä tuntuu ja miten onnellisuus täyttää syvimmätkin sielun sopukat. Kierrättämällä omaa iloaan ja rakkauttaan toisille, sen voima moninkertaistuu ja palaa entistä runsaampana luoksesi.


Tänään on hyvä hetki ottaa esille syvimmätkin pelon ja ahdistuksen aiheet. Voit pyytää apua siltä, joka nuo tunteet tai kokemukset on nostanut pintaa. Voit pyytä häntä ystävällisesti istumaan saman pöydän ääreen ja puhumaan asiat auki. Avoimesti, omista tunteista käsin voit kertoa miltä sinusta tuntuu ja kuinka toivot että asiat ratkeavat. On suotuisaa PUHUA sydän puhtaaksi. On hyvä sitoutua uudistukseen ja muutokseen, parantavaan prosessiin, haasteellisimmissakin tilanteissa ja ihmissuhteissa:)
Nyt on paras hetki puhkoa pahimmatkin tunnepaiseet.


24.8 - Huomenna on päivä no. 243 - Sininen Solaarinen Yö
Solaarinen sointu tahdistaa tekemiseen ja toteuttamaan aikomukset käytännössä. Yö on usvaisen unelmoiva, sisäiseen tietoon ohjaava laatu. On hyvä hetki toimia niin että saa unelmat todella todeksi ja suunnistaa vain alitajuisen, intuitiivisen tietonsa varassa.


On aika tunnistaa omat unelmat. On aika tehdä inventaario siinä, onko antanut itselleen tilaa toteuttaa visioitaa, toiveitaan ja unelmiaan käytännössä. Jos on asettanut muiden unelmat omiensa edelle, niin nyt on aika vaihtaa järjestys - MINÄ ITSE olen ensimmäinen, unelmieni toteuttaja.
Intuitio ja sielunviisaus ovat äärimmäisen vahvassa roolissa aina, mutta erityisesti tänään.


Aaltojakso
16.8 - 28.8 välisellä ajalla on Sinisen Kotkan aaltojakso.
Tänä aikana taustalla kussakin päivässä on Kotkan teemat: Kyky luottaa omiin voimavaroihin, omiin siipiin. Taito nähdä asiat laajemmasta perspektiivistä ja rohkeus ottaa etäisyyttä asioihin. Kotka pystyy keskittymään olennaiseen, nähtyään ensin laajemman kuvan.


Kotkan laatuja ovat myös taito käyttää mielikuvitusta, visioida asioita joita vielä ei yksityiskohtaisesti pysty hahmottamaan, mutta joita nyt jo voi käynnistää. Voit heittää ideat ja visiot, unelmat, ilmapallossa maailmankaikkeuteen ja oikeaan aikaan synkronismin myötä ne palaavaat valmiina toteutettaviksi.
Kotka on pioneeri laatu, joka auttaa luomaan kauaskantoisia, poikkeuksellisen uudistuksellisiakin visiota, uusia elämän suuntia.


Kotkan energialla voi nähdä kuinka täydellistä kaikki on juuri nyt. Näennäisen haasteenkin voi nähdä osana tärkeää, suurta kokonaisuutta, kun hyväksyy että kaikella on tarkoituksensa. Kotka on siis todellinen mestari laatu, jonka opastuksessa huomaa että kaikki maailmassani on jumalaisessa järjestyksessä joka hetki. Nyt voit luottaa että siipesi kantavat!

Viimeinen Tzolkin kanava ja VIhreä Linna
22.8 - 10.9 olemme Tzolkinin viimeisessä, 13. kanavassa. Yleisesti jakso on viimeistelyä ja harkitun tietoisuuden aluetta.
21.7 - 10.9 välisellä jaksolla on Vihreän Linnan alue. Tämä on Tzolkinin viides ja viimeinen Linna jakso.

Läsnäoloa ja oman tiedon, intuition herkistynyttä kuuntelemista. Yllättäviä käänteitä ja toisaalta myös pysähtyneisyyden energioita. On aika siirtää mukanaan se, minkä oikeaksi itselleen tunnistaa, mukanaan seuraavalle Tzolkin kierrokselle, joka alkaa 11.9. Jakso on siis erottelukyvyn käyttämistä siinä, että tunnistaa itselleen tärkeät ihmiset, asiat ja tekemiset. Selvittää mitä haluaa pitää elämänsä vankkureilla mukana ja mistä haluaa luopua. Mikä on tullut valmiiksi ja saa jäädä.

Oman energian kokoamisen aikaa ja sen määrittelyä minkä siirtää mukanaan uuteen. On hyvä varmistaa, että saa riittävästi lepoa ja on aikaa kuunnella itseään. Hiljaisuudesta ja tyynestä mielestä käsin, voi määrittää todellisen itsen tarpeet ja oman, uudistusta hakevan suunnan. Nyt on hyvä antautua joustavasti elämälle ja sen tapahtumille. Itselleen.

Käärmeen vuodenaika
27.6 - 26.8 välisellä jaksolla on vallinnut Punaisen Käärmeen vuodenaika.


Tzolkinissa on 4 vuodenaikaa: Kotkan-, Auringon-, Koiran- ja Käärmeen vuodenajat.


Käärmeen vuodenajan laatuina ovat vaistot. Omien aistien ja herkkien vaistonvaraisten oivallusten varassa suunnistaminen. Aistillisuus, seksuaalisuus ja kundalinin voima. Antautuminen sensuelleille aistinautinnoille. Herkistyneet uudet vastaanottokanavat ja muutokset sen myötä, fyysisessä ja psyykkisessä kehossamme. Käärme aktivoi myös aivoissamme sitä aluetta, jota kutsutaan matelijanaivoiksi. Tämä alue ei ole tahdonalaisesti ohjattavissa, vaan sen kautta tietoisuuteen virtaa alkukantaista muistia ja ohjeistusta. Sen tietoa ei voi sulkea eikä kontrolloida tai egolla ohjailla. SE vain tulee. Siksi on tärkeää luottaa alitajuiseen ja vaistonvaraiseen tietämykseen. Tieto voi toimia varoittajana vaarasta, yhtähyvin kuin ohjata paratiisiin ja runsauden lähteelle. Käärmeen tavoin nyt voi kietoutua yhteiseen tekemiseen ja läheisyyteen, lämmittelemään rakkauden auringossa:)

Nyt on myös hyvää aikaa luoda nahka ja riisua vanhat tunnepanssarit. Toisaalta uusiutua, niin fyysisesti kuin psyykkisesi, siirtyäkseen uudelle jaksolle entistä herkistyneimmin tuntein ja olemuksin.
Käärmeen vuoden aika päättyy 26.8. Tässä on hyvä hetki nahkan uusimiseen. Spektraalin soinnun avustuksella kaikki vanha irtoaa helposti. Kunhan vain itse päästää irti.

27.8 - 30.8 välisenä aikana ei ole vuodenajan vartijaa.
Tänä aikana ovat muutosvoimat valloillaan. Oma maya-opettajani kutsuu näitä ns. villeiksi päiviksi.
Asiat voivat mennä hyvinkin suotuisan lutvikkaasti. Voi myös olla että energia vaihtaa suuntaa yllättäen ja asiat tai tapahtumat saavat erikoisia uusia muotoja tai kaikki menee uusiksi. Tarkoitus on tällöin saada kiinni reippaasti uudesta suunnasta ja löytää itsensä kenties mahtavien uusien alkujen ääreltä. Siispä malttia mikäli turbulenssia ilmentyy. Kaikella on oma hyvä tarkoituksensa.
Minusta yllätykset tuovat aina jotain ihanaa uutta elämään. Skorpioonina olen aina pitänyt näistä villiintyneistä päivistä:) Voi tapahtua mitä vaan. Kaikki on mahdollista.

31.8 alkaa Koiran vuodenaika. Perhe, oma lauma ja yhteisö nousevat tällöin tärkeään rooliin. Tämä on myös sydämen aluetta. Nyt tällä kierroksella varmasti aktivoidaan pyhää ja kristallista sydänkeskusta meissä kaikissa, aivan uudelle värähtelyn taajuudelle.


Koira vuodenaika päättyy 30.10.2011


13 Kuun kalenterin jakso
Jose Argüellesin luomassa 13. kuun kalenterissa on nyt menossa 2. kuukausi.


23.8 - 19.9 vallitsee Lunaarinen Skorpioonin kuu.


"Mikä on haasteeni"


Kuun teemana on vastaanottaa haaste ja polarisoida se. Ottaa käyttöön voima joka vallitsee haasteessa eli katsoa kolikon molemmat puolet. Ymmärtää haasteen taakse kätkeytyvän yhtä suuri mahdollisuus kuin mitä haaste on. Ratkaista haaste ja yhdistää se mahdollisuuteen.

Polariteettien yhdistäminen  on se voima, joka pitää Linnunradan miljardit tähdet ja kaikki planeetat paikoillaan, omilla synkronistisilla radoillaan. Kuinka siis tulla tietoiseksi omasta voimastaan, jossa niin valo kuin varjo, ilo ja suru, rakkaus ja pelko ovat yhtä. Käsikädessä muodostaen sisäisen voimavarojen keskuksen. Jing-Jang tasapainon.


Tämä on tulen ja veden alkemiallinen liitto ja sen ymmärtäminen. Kun nämä laadut yhdistyvät tietoiseen toimintaan, voi tapahtua henkilökohtainen fuusio! Excaliburin ja Graalin liitto. Olomuodon muutos. Veden ja tulen liitosta syntyy keventynyt vesihöyry, uusi keventynyt olomuoto.


Miten tämän saa sitten ihmisenä arjessa käyttöönsä. Itse koen että kohtaamalla jokainen arkinen haaste ja ilo yhtä vilpittömän avoimesti. Puhumalla ja itseään sydämestä ilmentämällä. Uskaltamalla todella olla oma, aito, sydämellinen itsensä. Uskaltamalla antautua elämälle ja rakkaudelle yhtähyvin kuin omille peloilleen. Olemalla yhtä vilpitön niin ilon tunteissa kuin vihan tunteissaan. Tekee sitten mitä tekee, mutta niin että tekee sen suoraan sydämestään. Antaa kaikkein tunteiden näkyä ja tulla ulos, mutta itseään aitona ilmentäen ja ei muita loukatakseen, vaan puhdistaakseen sisäntään ja näyttääkseen kuka todella on. Omimmillaan.

Eikä tässä vielä kaikki sanoisi mainosmies nyt.... ja kyllähän siinä Tzolkinissa olisi vielä lisää asiaa.
Uskon että jo näillä laaduilla on pohdiskeltavaa riittämiin, jotenka tässä sittenkin kaikki tällä erää:)

Ihanaisia tunnelmia ja uusista kokemuksista syntyviä rakkauden luomuksia.


Halauksin, 
Päivitys


============================================================


UNIVERSAALI OLEMUS- KURSSIT 
VANTAALLA JA TAMPEREELLA

1.-2.10.2011 Universaali olemus - Galaktinen tähtimatka Vantaalla (2pv)
Esittely ja hinnat: Oheisessa liitetiedostossa tai
www.paivikaskimaki.com / etusivuni tapahtumalistalla.Kurssipaikka:
Katin Kauneuskulma, Korsontie 2, 01450 Vantaa ( www.katin.fi )
Ilmoittautumiset 23.9. mennessä.
____________________________________________________


15.10.2011 Universaali olemus - Galaktinen tähtimatka Tampereella (1 pv)
Esittely ja hinnat oheisessa liitetiedostossa tai www.paivikaskimaki.com / etusivuni tapahtumalistallaKurssipaikka:
Auringon paikka, Näsilinnankatu 25 B, 3.krs, 33200 Tampere.
Ilmoittautumiset 7.10. mennessä.
____________________________________________________


Lisätietoja: www.paivikaskimaki.com ja
Tiedustelut ja ilmoittautumiset  040-500 0050Voit myös ilmoittautua ja maksaa osallistumismaksun Elämän Repun Nettikaupan kautta (Kurssit-valikko)www.elamanreppu.net/product_catalog.php?c=40
____________________________________________________ 


Universaaliolemus kurssista:

Pidämme Riitta-Marja Gauffinin kanssa tänä syksynä kaksi Universaali olemus-Galaktinen tähtimatka -työpajaa Vantaalla ja Tampereella. Näissä työpajoissa voi tutkia omia tähtijuuriaan ja kosmiseen alkuperään liittyviä asioita. 

Työpajojen aikana matkaamme galaksissamme mm. seuraavien
matka-koordinaattien muodossa:
*       Osallistujien henkilökohtaiset Maya-merkit, kosmiset tähtijuuret ja galaktiset värähtelytaajuudet  
         Mayojen yhdistävässä kristallihologrammi-tähtikartassa. Maya-merkkisi on galaktinen
         allekirjoituksesi - kosminen magneettileimasi.
*       Maya-kalenterin ja Mayojen yhdistävän tähtikartan merkitys elämässämme ja elämäntehtävämme 
         toteuttamisessa.
*       Kosmisten energioiden ominaispiirteitä ja vaikutuksia (mm. fyysinen keho, chakra-järjestelmä ja 
         valokehomuutokset Merkabasta Merkivaan).
*       Kotiplaneettamme Maa ja sen energiamuutokset valmistauduttaessa vuoteen 2012.
*       Yhteytemme universumiin ja kosmokseen - Galaktiset valoinformaatioväylät: mm. Plejadit, Sirius, 
         Antares, Arcturus, ja Orion sekä näiden sisältämät esoteeriset ominaislaadut ja yhteytemme myös 
         oman galaksimme ulkopuolelle mm. Andromeda galaksiin ja Alkulähteeseemme.
       
Työpajan aikana teemme myös ohjatun musiikki meditaatiomatkan Mayojen kosmisen tähtikartan avulla Luomisen kristalliluolasta - Gaian sydämestä, galaksimme keskuksen kautta aina Omingalaktiselle
lähteelle ja takaisin. 
Osallistujat ovat kokoneet tämän erittäin voimallisena ja henkilökohtaisesti tietoisuutta avaavana matkana.

- Tietoa siitä kuinka tämän galaktisen ja tähtisen tiedon saa tuotua maanpäälliseen arkeen ja  
   ymmärrettävään muotoon. Ihmisen tasolle:)
- Universaalityöpajan tarkoitus on avata käyttöön taito, jolla voit lentää kosmokseen ja tuoda sieltä 
  kulloinkin tarvittava tieto omaan käyttöön.
- Työpaja toimii myös Thoth-kurssi sarjaan pohjana.


Tervetuloa mukaamme galaktiselle tähtimatkalle - matkalle maailmankaikkeuteen ja todelliseen olemukseesi!

================================================


Thoth ja 12 Kristallipyramidia kurssisarja alkaa
Tampereella  29. - 30.10 2 pv
12. Pyramidi:  Giza - Aika ja ajanluonteen muutos lähestyessämme vuotta 2012
1. Pyramidi:  Antarktika - Tähtiportti ja Maan ulkopuoliset energiat
Kurssisarjan tarkempi esittely: www.paivikaskimaki.com  tai
Tiedustelut ja ilmoittautuminen minulle numeroon 040-500 0050 tai paivikaskimaki@gmail.com
Voit myös ilmoittautua Elämänrepun nettikaupassa osoitteessa:
============================================================

23.9MAYA-KALENTERI KURSSI TAMPEREELLA
Kurssi on 2. tason kurssi, joka soveltuu niille, jotka ovat käyneet 1.osan perusteet. Kurssi soveltuu myös niille jotka haluavat kerrata tai muutoin palauttaa mieleen aiemmin opiskeltua Maya-kalenterin käyttöä.


Auringonpaikka, Näsilinnankatu 25 B, 3. krs.
Hinta 45,00 e. Jatkamme 1. osion aikana hankitulla materiaalilla.
Tarvittaesaa voit ostaa opiskelumateriaalin minulta hintaan 35,00 e (Tämä on hyvä tilata ennakkoon, samalla kun ilmoittautuu kurssille, mikäli sinulla ei ole kyseistä materiaalia aiemmin hankittuna.)


Klo. 16.30 -20.30
Ilmoittautuminen ja tiedustelu: Päivi, 040-500 0050 tai paivikaskimaki(at)gmail.com Kurssin tarkempi esittely

============================================================

13.9.       TULKINTAPÄIVÄ VANTAALLA
       Olen tekemässä koko päivän henkilökohtaisia selvänäkö- ja Maya-astrologisia tulkintoja.
       Katin Kauneuskulma, Korsontie 2, 01450 Vantaa, 09-872 2241 www.katin.fi


       Ajanvaraus: 040-500 0050 tai paivikaskimaki@gmail.com
      www.paivikaskimaki.com


HENKILÖKOHTAINEN VASTAANOTTO TAMPEREELLA
AURINGONPAIKKA, Näsilinnankatu 25 B, 3. krs.
Voit varata ajan selvänäkö ja/tai Maya-astrologiseen tulkintaan 040-50 0050 tai paivikaskimaki@gmail.com
Lämpimästi tervetuloa:)Lämmintä ja aurinkoista syksyn alkua toivotellen,
Päivi

 

Päivi Kaskimäki
www.paivikaskimaki.com
paivikaskimaki@gmail.com
040-500 0050
AURINGON PAIKKA
Näsilinnankatu 25 B, 3. krs.
Tampere