7.8.12

VOIMANEIDOT-koulutus Jalasjärvellä 08.-09.09.2012


Vielä muutama paikka jäljellä! Ilmoittauduthan 31.8 mennessä!  


Minulla on ilo ilmoittaa, että saamme oman VOIMANEIDOT-ohjaajakoulutuksen tänä syksynä Jalasjärvelle!

Voimaneidot-ohjaajakoulutus antaa työkaluja tukea nuorta aggression haltuunotossa. Koulutus koostuu teoriaosioista sekä monipuolisista toiminnallisista harjoituksista. Koulutuksen sisällöt avaavat aggression tunteiden myönteisiä vaikutuksia nuoren itsenäistymisessä ja omien vahvuuksien etsimisessä. Voimaneidot-mallin tavoitteena on ohjata nuoria rakentavan ja tuhoavan aggression erottamiseen. Koulutuksen jälkeen työntekijät voivat halutessaan aloittaa Voimaneidot-ryhmän ohjaamisen omassa toimipisteessään.

* * * 


Törmäsin Voimaneidot-konseptiin ensimmäisen kerran vuosi takaperin. Tänä keväänä eräs ihana enkeli toi tämän konseptin uudelleen esille eräässä enkeli-illassamme, ja päätin heti tarttua toimeen. Käydessäni Voimaneidot-sivuilla tunsin, että tämä on uuden ajan vastine perinteiselle psykologiselle koulutukselle, mikä sekin on oikein hyvä, mutta koin tässä olevan vielä jotain extraa, uuden ajan henkeä.

Tämän päivän nuoret ovat tänä päivänä hyvin herkkiä uuden ajan lapsia, ja uskon, että meidän aikuisten on aika päivittää tietomme ajan tasalle heidän ohjaamisekseen. Itse olen saanut seurata nyt puolitoista vuotta aivan vierestä oman veljenpoikani kehitystä, ja kyllä sitä saa pää pyörällä katsella, miten eri tavalla tietoisia nämä lapset ovat ympäröivästä maailmasta. He tietävät mitä tahtovat, ja näyttävät sen.

Se palaute, mitä olen Voimaneidot-koulutuksista kuullut muilta, on ollut ylistävää. Kurssilta saa sekä voimallisia työkaluja nuorten kanssa toimimiseen, että se on myöskin syvä matka itseen ja omien tunteiden käsittelyyn kurssilla tehtävien harjoitusten vuoksi.
ILMOITTAUTUMINEN
Jos tunnet, että tämä kurssi voisi tarjota Sinullekin uusia avaimia opettajana, ohjaajana, isosiskona, äitinä, naisena, auttajana ja ihmisenä, niin ilmoittaudu mukaan iloiseen joukkoomme osoitteessa ammandeepthi@gmail.com.

PAIKKA JA AIKA
Kurssi pidetään Jalasjärvellä Ilvesjoen vanhalla ala-asteella 08.-09.09.2012. Kurssin kesto 6h/pv.

YÖSIJA JA RUOKA-VALIOALLERGIAT
Jos tarvitset yösijaa ja/tai sinulla on jotain ruoka-allergioita, niin kerrothan siitä ilmoittautuessasi.

HINTA JA OSALLISTUMISMÄÄRÄ
Kurssin hinta on 210€/osallistuja (sis.alv.), sisältäen salaattipöydän ja taukoteet kumpanakin päivänä. Lauantai-iltana voimme käydä yhdessä Juustoportilla syömässä lämpimän ruoan päivän päätteeksi (ei sisälly kurssimaksuun). Myös muuta ohjelmaa voimme kehittää, esim.yhteinen meditaatio ennen nukkumaanmenoa. Kurssin vetäjällä on kurssin toteutumiseksi toiveena minimimäärä 12 henkilöä. Maksimiosallistujamäärä 20 henkilöä.”Kaikki ne toimet, jotka tukevat lasten 
ja nuorten luovuuden kasvua, 
vähentävät tuhoavuuden mahdollisuutta.” 
-Gustav Amnell

”Mitä selkeämmäksi tietoisuus kehittyy, 
sitä vahvemmin vapautuvat oma alkuvoima 
ja elämän idea ihmisessä.” 
-Britt-Marie Perheentupa


♥ Tule mukaan Voimaneidot-tiimiimme!