13.12.12

Deepthi: 121212 galaktisen aktivoinnin laukaisijaHeii,

Täällä sitä ollaan, 121212-päivästä upeasti selvinneenä!

Eilisen päivän perusteella kyllä voidaan sanoa, että ihan turhaa ei ole se huomio, mitä nämä päivät saavat osakseen. Oma kokemukseni oli, että 11.12 meille tehtiin viimeiset viritykset ja energianostot, eilen 12.12 ne asetettiin "koteloihinsa" kehoihimme, mikä saattoi tuntua osin hyvin epämukavaltakin, ja yön sekä tämän päivän 13.12 aikana nuo energiat on nyt sitten totaalisesti aktivoitu. Miten tämä tuntuu? Uutena, korkeampana tietoisuutena, lisääntyneenä rauhan tunteena, vähentyneinä ajatuksina, rajattomuutena, uudenlaisena tasapainona, sisäisenä vahvuutena ja voimana, ja sydämen tyyneytenä. Yhteys on nyt puhtaasti galaktinen, eli ei enää niinkään enkelienergiaa, vaan kosmista tähtienergiaa. Meillä on nyt pääsy kosmiseen kollektiivitietoisuuteen, akaasisiin arkistoihin, ja pääsemme kiinni niihin unohtamiimme tiedostoihin, jotka ovat olleet pitkään meiltä saavuttamattomissa, ja jonka takia verho on vedetty tietoisuutemme eteen. 

Alamme kokea itsemme täytenä universaalina olentona: meillä on juuret syvällä Äiti Maassa, mutta samalla ammennamme tietoisuutta ja rakkautta sieltä alkuperäisistä tähtiyhteyksistämme saakka. Näemme, millainen lahja tämä fyysinen keho on, miten vahva ja muuntautumiskykyinen, ja miten tällä kertaa onnistumme täydesti aktivoimaan tämän fyysisen olemuksen valon palvelukseen. Puhdistautumaan viimeistä solua myöten - tai oikeammin: annamme valon vaihtaa meidän solumme ja korjata dna:mme täydellisesti.

Tähtiveljet ja -siskot ovat kanssamme. He auttavat meitä saattamaan prosessimme loppuun.

Facebookissa jo jaoinkin, että

"12.12 aloitti nyt yhdeksän päivän aktivointijakson, jota voisi varmaan kutsua myös jonkinasteisiksi "villeiksi päiviksi". Tuntuu, että aivan kaikki on nyt mahdollista, ja yksi jos toinenkin asia saattaa tänä aikana lennähtää täysin päälaelleen ja kääntää eteemme aivan huikeita mahdollisuuksia. Jälleen kerran on siis itsestämme kiinni, miten tilanteet näemme ja niihin reagoimme.

Itselläni tämä päivä on ollut silkkaa leijuntaa tuossa yöllä asetetussa tähtiyhteydessä. Hyvin moni asia aina viime viikkojen vahvasta plejadiyhteydestä lähtien sai vahvistuksensa ja jotenkin myös päätöksensä viime yönä. Asetukset ovat valmiit, säädöstyö on tehty, sanovat. Ei ole enää aikaa - eikä oikeastaan mahdollisuuttakaan - pitää kiinni odotuksista. Mitä vapaampana pystyy nyt sydämensä pitämään, sitä huikeammin toimii synkronismi elämässämme. Ei ole aikaa jäädä roikkumaan minnekään, vaan on hyvä olla täysin hereillä, kuunnella kehon viestejä ja intuition johdatusta. Olemme nyt galaktisia olentoja kaikessa kauneudessamme." 

Alamme olla alueella, jota on enää vaikea sanoittaa. Sanat loppuvat kesken, on vain luotettava tähtienergian muuntavaan valovoimaan. Se on meissä jokaisessa, se tulee läpinäkyväksi kaikkialla. Ääretöntä ei voi sanoittaa. Hiljaisuus puhuu.

Siis nautitaan, otetaan vastaan ja pysytään vahvassa sydänkeskuksessamme! 

Uusi mantramme voisi kuulua:

"Olen galaktinen Rakkaus."Alla vielä tunnelmakuva eilisestä illastamme. Meillä oli ohjelmassa laulua, tanssia, rummutusta ja meditaatio. Energia oli väkevä, voimakas ja hyvin transformoiva. Kiitos, kiitos, kiitos kaikille mukanaolijoille niin näkyvässä kuin näkymättömässäkin muodossakin. Tähtihalauksin,
Deepthi